15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Πώς να ράψετε κουρτίνες για την κουζίνα (κοντό, μπαλκόνι, ρωμαϊκό) με τα χέρια σας + 70 κομψά νέα προϊόντα ΦΩΤΟ ιδέες για σχεδιασμό 2018-2019 + Κριτικές

Πώς να ράψετε κουρτίνες για την κουζίνα

Προγραμματίζετε αλλαγές κουζίνας χωρίς να απαιτείτε δαπανηρή επένδυση; Αυτό μπορεί να γίνει αντικαθιστώντας τις κουρτίνες στην κουζίνα. Θα βοηθήσουν να “ανανεωθεί” το εσωτερικό, να τονιστεί η ακεραιότητά του ή, αντίθετα, θα γίνει μια φωτεινή προφορά. Για να ενσωματώσετε τις πιο πρωτότυπες και κομψές ιδέες, φτιάξτε τις δικές σας κουρτίνες. Στη συνέχεια, όχι μόνο όμορφα αξεσουάρ ζωγραφίζονται στα παράθυρά σας, αλλά εντελώς μοναδικές κουρτίνες..

Επιλογή στυλ

Οι κουρτίνες κουζίνας προσθέτουν μια ζεστή αίσθηση σε κάθε κουζίνα

Οι κουρτίνες κουζίνας προσθέτουν μια ζεστή αίσθηση σε κάθε κουζίνα

Οι εμπνευσμένες κουρτίνες κουζίνας μπορούν όχι μόνο να φέρουν μια αίσθηση γαλήνης στην κουζίνα, αλλά και να ελέγξουν την ποσότητα του ήλιου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε το πάχος, τη δομή του υφάσματος, ανάλογα με το αν θέλετε η κουζίνα να είναι ηλιόλουστη ή σκιερή..

Το στυλ της κουρτίνας που επιλέχθηκε καθιστά απαραίτητη την τήρηση του γενικού θέματος.

Το στυλ της κουρτίνας που επιλέχθηκε καθιστά απαραίτητη την τήρηση του γενικού θέματος.

Εάν η κουζίνα είναι στην ηλιόλουστη πλευρά, έχετε άσπροι ​​τοίχοι, μπορείτε να επιλέξετε χοντρές κουρτίνες με φαρδιές ρίγες και γεωμετρικά μοτίβα.

Άνετα χρώματα

Οι χρωματιστές κουρτίνες κουζίνας προσελκύουν με την αντίθεσή τους

Οι χρωματιστές κουρτίνες κουζίνας προσελκύουν με την αντίθεσή τους

Για μια κουζίνα φτιαγμένη σε ανοιχτές αποχρώσεις, μπορείτε είτε να επιλέξετε χρωματιστές κουρτίνες κουζίνας με αντίθεση, είτε να μην πειραματιστείτε, αλλά να επιλέξετε κουρτίνες που ταιριάζουν.

Οι λευκοί τοίχοι αυξάνουν οπτικά το χώρο

Οι λευκοί τοίχοι αυξάνουν οπτικά το χώρο

Οι μικρές κουζίνες φαίνονται υπέροχες με φωτεινές κουρτίνες σε λουλουδάτα ή φρουτώδη χρώματα..

Για ένα ηλιόλουστο και καλά φωτισμένο δωμάτιο, επιλέξτε λευκές κουρτίνες με ή χωρίς μοτίβο..

Δώστε προσοχή στους τοίχους όταν αλλάζετε κουρτίνες. Με ανοιχτόχρωμους τοίχους, μπορείτε να επιλέξετε σκιασμένες κουρτίνες με όμορφα σχέδια..

Οι κουρτίνες μπορούν να είναι χωρίς

Οι κουρτίνες μπορούν να είναι χωρίς μοτίβα

Μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες παραλλαγές με διαφανείς, λεπτές υφές. Αφήστε τη σκιά βάσης λευκή ή κοντά λευκό, για να μην εμποδίζει το ηλιακό φως.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε μερικές φρέσκες ιδέες που είναι προετοιμασμένες για εσάς..

Φρέσκες ιδέες για το σχεδιασμό κουρτινών στην κουζίνα

Το σχήμα της κουρτίνας επηρεάζει την οπτική αντίληψη του χώρου.

Το σχήμα της κουρτίνας επηρεάζει την οπτική αντίληψη του χώρου.

Οι κουρτίνες για παράθυρα κουζίνας μπορεί να έχουν διαφορετικά σχήματα, αλλά χρησιμεύουν ως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να επηρεάσετε οπτικά την κουζίνα..

Μπορείτε να επιτύχετε το πιο αρμονικό αποτέλεσμα όχι μόνο με μια ακριβή κουρτίνα

Μπορείτε να επιτύχετε το πιο αρμονικό αποτέλεσμα όχι μόνο με μια ακριβή κουρτίνα

Οι κανονικές κουρτίνες ως καλύμματα παραθύρων μπορούν να λειτουργήσουν σχεδόν για οποιοδήποτε στυλ ή μέγεθος παραθύρου, δεν χρειάζεται να είναι ακριβές για να φαίνονται όμορφα.

Κουρτίνες, κουρτίνες, τυλιγμένα υφάσματα – μερικές μόνο ποικιλίες φαινομενικά ατελείωτων καλύψεων παραθύρων.

Ζωντανέψτε το εσωτερικό με έντονη εκτύπωση

Ζωντανέψτε το εσωτερικό με έντονη εκτύπωση

Σκεφτείτε να αλλάξετε τη δομή, τον τόνο, ίσως προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα εκτύπωση για να ζωντανέψετε το εσωτερικό. Επιλέξτε ένα ουδέτερο ύφασμα ή γήινο χρώμα αν θέλετε μοντέρνο ή μοντέρνα εμφάνιση.

Συμβουλές έναρξης

 • Εάν το απόρρητο είναι σημαντικό για εσάς, εξερευνήστε υλικά με εφέ προστασίας που σας επιτρέπουν να βλέπετε το εξωτερικό, αφήστε το φως της ημέρας, αλλά ταυτόχρονα αποκλείστε τη θέα από έξω.
 • Εξετάστε τις κουρτίνες του καφέ, τα ρωμαϊκά μοτίβα και τα υφαντά ρολά χρησιμοποιώντας διάφανα ή υφαντά υφάσματα.
 • Όταν η προστασία της ιδιωτικής ζωής δεν είναι ένα ζήτημα, ένα απλό ύφασμα που ρίχνεται πάνω από ένα παράθυρο μπορεί επίσης να κάνει μια δήλωση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξετε την ατομικότητά σας..

Μια καλή ευκαιρία να δείξετε την αίσθηση του στυλ σας

Μια καλή ευκαιρία να δείξετε την αίσθηση του στυλ σας

 • Εάν έχετε μεγάλα ή μη τυποποιημένα παράθυρα, τότε οι κουρτίνες στο πάτωμα είναι κατάλληλες εδώ, έχουν τη δυνατότητα να έχουν ένα ολόχρωμο μοτίβο όταν πλαισιώνουν ένα μεγάλο παράθυρο από προεξοχή ή γαλλικές πόρτες.
 • Ο υφασμάτινος θόλος θα είναι η έμφαση στα παράθυρα που θέλετε να επιδείξετε..
 • Τα ασύμμετρα ένθετα μπορούν να εξισορροπήσουν τα παράθυρα offset και να δώσουν στην κουζίνα έναν πιο μοντέρνο ήχο.

Τα ανοιχτά χρώματα κάνουν την κουζίνα πιο ευρύχωρη

Τα ανοιχτά χρώματα κάνουν την κουζίνα πιο ευρύχωρη

Αν το δικό σας η κουζίνα είναι ιδιαίτερα μικρή, τότε τα ελαφριά, ψυχρά χρώματα μπορούν να το κάνουν να φαίνεται πιο ευρύχωρο και φωτεινότερο. Τα σκούρα, ζεστά χρώματα θα κάνουν μια υπερμεγέθη κουζίνα πιο ισορροπημένη. Τα γεωμετρικά σχέδια ή το ασύμμετρο στυλ μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικό οπτικό αντίκτυπο.

6 τρόποι για να ντύσετε το παράθυρο της κουζίνας σας

Λίγες ακόμη ιδέες που θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στις τελευταίες τάσεις, καθώς και στη μόδα για κουρτίνες κουζίνας.

Μπαμπού περσίδες

Το μπαμπού ήταν από καιρό ένας πολυλειτουργικός φυσικός πόρος στην Ανατολή. Σήμερα υπάρχουν ακόμη στο σπίτι, οι οποίες περιλαμβάνουν στοιχείο μπαμπού σε διακόσμηση για χωρίσματα, τοίχους, επενδύσεις δαπέδων, ακόμη και παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από μπαμπού.

Κλασικός σχεδιασμός κουζίνας

Κλασικός σχεδιασμός κουζίνας

Οι κουρτίνες από μπαμπού έχουν γεμίσει σχεδόν τα πάντα σήμερα στο σπίτι στην Ευρώπη και έφτασε σε εμάς. Και για καλό λόγο καθώς είναι κομψά, φθηνά, εύκολα στην εύρεση, εύκολο στην εγκατάσταση και προσθέτουν απίστευτη οπτική υφή και ζεστασιά σε κάθε χώρο..

Κουρτίνες καφέ

Μια άλλη απλή ιδέα για τη διακόσμηση ενός παραθύρου κουζίνας. Προέκυψαν στη Βιέννη το 1800 στα καφέ του δρόμου, όπου έγιναν σύμβολο ευκολίας μέσα στο ίδρυμα.

Οι κουρτίνες του καφέ θα προσθέσουν άνεση και ειδύλλιο στο εσωτερικό σας

Οι κουρτίνες του καφέ θα προσθέσουν άνεση και ειδύλλιο στο εσωτερικό σας

Κουρτίνες καφέ Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο στυλ και ιδιωτικότητα ενώ δεν παρεμποδίζετε το φυσικό φως – καθώς αυτός ο τύπος κάλυψης παραθύρων βρίσκεται στη μέση του παραθύρου.

Μπορείτε να βρείτε απλές εκδόσεις με λίγη αναζήτηση στο διαδίκτυο ή να τις προσαρμόσετε από οποιοδήποτε ύφασμα. Μπορούν να κρεμαστούν με ιμάντες ή καλτσοδέτες, ή με συμβατικά κλιπ κουρτινών..

Ρωμαϊκό κίνητρο

Οι ρωμαϊκές αποχρώσεις εφευρέθηκαν αρχικά στη Ρώμη για να παγιδεύουν όλη τη ζεστή και ξηρή σκόνη από το δρόμο όταν οι επισκέπτες μπαίνουν στο σπίτι..

Οι μικρές κουρτίνες είναι πολύ πρακτικές

Οι μικρές κουρτίνες είναι πολύ πρακτικές

Αλλά σύντομα η τάση άλλαξε και οι γυναίκες άρχισαν να τα χρησιμοποιούν ως σύμβολο της κατάστασης και του πλούτου. Όπως μια κουρτίνα καφέ, οι ρωμαϊκές αποχρώσεις προσθέτουν έναν τόνο προσωπικότητας και μπορούν να ταιριάζουν με διαφορετική διακόσμηση..

Τάση μόδας μισού παραθύρου

Τάση μόδας μισού παραθύρου

Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας ρωμαϊκές αποχρώσεις συνδέοντας απλά τις συνηθισμένες κουρτίνες σας με έναν συγκεκριμένο τρόπο – όχι στα πλάγια, αλλά από πάνω προς τα κάτω., χρησιμοποιώντας 4 ή περισσότερες καλτσοδέτες, τα οποία είναι προσαρτημένα στο γείσο.

Ισορροπίες παραθύρων

Βρίσκονται στο επάνω επίπεδο του παραθύρου και δεν εμποδίζουν την προβολή. Δίνει την απαραίτητη κίνηση και διάθεση, αλλά όχι σε βάρος του φυσικού φωτός.

Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τον τύπο και τη δομή της κουρτίνας

Μινιμαλισμός και ελαφρότητα – επιτυχημένος σχεδιασμός

Φυσικά, δεν θα λειτουργήσουν αν χρειάζεστε ιδιωτικότητα, αλλά εκφράζουν το στυλ σας αδιαμφισβήτητα. Περισσότερα για αυτά παρακάτω..

Περσίδες παραθυρόφυλλα

Ανοιχτά ή σκούρα, τα ρολά δίνουν μια κλασική εμφάνιση στα παράθυρα της κουζίνας και φαίνονται εξίσου ελκυστικά όπως σε ζεστές κουζίνες σε εξοχικό στιλ, και στα παραδοσιακά.

Οι περσίδες δεν θα χαλάσουν τη συνολική εμπειρία

Οι περσίδες δεν θα χαλάσουν τη συνολική εμπειρία

Χωρίς κουρτίνες

Μια αυξανόμενη τάση στο σχεδιασμός κουζίνας είναι ότι τα παράθυρα και το φυσικό φως που φέρνουν είναι εντυπωσιακά και δεν έχουν καμία απολύτως επεξεργασία.

Η επιλογή χωρίς κουρτίνες φαίνεται επίσης συμφέρουσα.

Η επιλογή χωρίς κουρτίνες φαίνεται επίσης συμφέρουσα.

Αυτές οι τάσεις καθορίζουν την εμφάνιση και την εμφάνιση των κουζινών στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και μόλις αρχίζουν να διεισδύουν στη Ρωσία. Ωστόσο, η απλότητα και η διαθεσιμότητα αυτών των λύσεων θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν..

Master class κουρτίνας κουζίνας με λαμπρέκι

Ανεξάρτητα από το πόσες από τις πιο πολύτιμες συμβουλές παρατίθενται, φυσικά, το προσωπικό παράδειγμα και η βήμα προς βήμα καθοδήγηση είναι πιο πρακτικά..

Λίγη φαντασία και πάρτε μια υπέροχη εμφάνιση

Λίγη φαντασία και πάρτε μια υπέροχη εμφάνιση

Ως εκ τούτου, θα σας πω πώς ήταν ραμμένες οι κουρτίνες για την κουζίνα μου. Αυτή είναι μια αρκετά γνωστή στιλιστική λύση για την ήπειρό μας λαμπρέκιν.

Θα χρειαστείτε δύο κομμάτια υφάσματος, το ένα από τα οποία θα έχει ημιδιαφανή ελαφριά υφή, ίσως με λεπτό μοτίβο και το άλλο, αντίθετα, φωτεινό.

Οδηγίες βήμα προς βήμα

Αρχίζω πάντα να δουλεύω με ραφές, αφού μετρήσω το επιθυμητό μέγεθος, το οποίο είναι ίσο με το τριπλάσιο του πλάτους του παραθύρου.

Τσακίζω τις πλευρικές άκρες του υφάσματος (μια άπειρη μοδίστρα μπορεί να σιδερώσει ή να σχεδιάσει μελλοντικές ραφές, ενώ οι τεχνίτες μπορούν να γυρίσουν το ύφασμα κατά το ράψιμο). Κόβω το κάτω μέρος με ένα πλάγιο ένθετο για να ταιριάζει με το μελλοντικό λαμπρέκι.

Οι κουρτίνες κουζίνας μπορούν να διπλωθούν εύκολα

Οι κουρτίνες κουζίνας μπορούν να διπλωθούν εύκολα

Στη συνέχεια πήρα το ύφασμα για την κύρια κουρτίνα και δίπλωσα το πάνω άκρο, προσαρτώντας μια ειδική ταινία συγκέντρωσης σε αυτό. Μόλις έβγαλα την κουρτίνα και κρέμασα την τελειωμένη κουρτίνα στο γείσο.

Για το λαμπρέκι, χρησιμοποίησα ένα κομμάτι φωτεινού πυκνού υλικού, οι διαστάσεις του οποίου ήταν 1,5 × 1,5 μ. Για να ράψετε το κέντρο, χρειάζεστε 2 λωρίδες υφάσματος, 27 εκ. Η κάθε μία.

Τα έβαλα σε ίσες πτυχώσεις στο κέντρο, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι 93 εκατοστά.

Οι πτυχώσεις πρέπει να τοποθετούνται από τις άκρες προς το κέντρο, έτσι ώστε να συναντώνται στη μέση του λαμπρέκι και να κρύβουν τη ραφή από κάτω..

Η σκοτεινή επιλογή σχεδίασης απαιτεί αντιστοίχιση κουρτινών

Η σκοτεινή επιλογή σχεδίασης απαιτεί αντιστοίχιση κουρτινών

Στη συνέχεια προχώρησα στα πλαϊνά κομμάτια. Μου έμεινε ένα κομμάτι υλικού διαστάσεων 1,5 x 1,0 μ. Χρειάστηκε να το μειώσω στα 75 εκ. Από τη μία πλευρά και 35 εκ. Από την άλλη. Διπλώνω το ύφασμα κατά μήκος των σημάτων, το κόβω σε δύο μέρη με διαγώνια κατεύθυνση 75 και 35 cm, αντίστοιχα.

Τώρα είναι η σειρά των πτυχών για τα lambrequins – για να γίνουν ομοιόμορφα, σιδέρωσα το ύφασμα, δημιουργώντας το μέγεθος που χρειαζόμουν, τον αριθμό των πτυχών προς την κατεύθυνση από το κέντρο. Ως αποτέλεσμα, πήρα μισά lambrequins πλάτους 65 cm.

Συνδέει τα πλευρικά στοιχεία με τα κεντρικά (το πάχος των πτυχών πρέπει να ταιριάζει και στα δύο μέρη για να αποκτήσει ένα κομψό σχέδιο).

Το λαμπρέκι που προέκυψε ήταν 2,15 μ., Έκοψα τις άκρες του με μια πλάγια επένδυση και στερέωσα μια σατέν κορδέλα κατά μήκος του άνω άκρου από μέσα προς τα έξω.

Σημαντικά σημεία

Για να υπολογίσω σωστά το μήκος του lambrequin, χρησιμοποίησα το γεγονός ότι κάθε πτυχή συνεπάγεται μια τριπλάσια αύξηση του μήκους.

Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τον τύπο και τη δομή της κουρτίνας

Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τον τύπο και τη δομή της κουρτίνας

Έτσι, αν έκανα πτυχώσεις 5 εκατοστών, τότε χρειαζόμουν 15 εκατοστά ύφασμα για κάθε πτυχή..

Ασυνήθιστη θέα στο παράθυρο στην κουζίνα με μικρές διακοσμήσεις

Ασυνήθιστη θέα στο παράθυρο στην κουζίνα με μικρές διακοσμήσεις

Επομένως, το αρχικό πλάτος του υλικού κουρτίνας θα πρέπει να υπολογίζεται με τριπλό περιθώριο με ελάχιστο υπολογισμό..

Επέλεξα ένα πιο πυκνό ύφασμα για lambrequins, καθώς προτιμώ πιο ακριβείς πτυχώσεις, βαθιές πτυχώσεις, ενώ η οργάντζα ή άλλο λεπτό ύφασμα θα κάνουν το τελειωμένο έργο πιο ευάερο, θα έχει ελαφρές πτυχώσεις.

Ισορροπίες παραθύρων

Αναζητάτε κάποιους γρήγορους τρόπους για να ανανεώσετε την κουζίνα σας χωρίς να κάνετε πάρα πολλές αλλαγές; Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε κενά στα παράθυρα.

Μια ανεξάρτητη επιλογή σχεδιασμού μπορεί να είναι έτσι

Μια ανεξάρτητη επιλογή σχεδιασμού μπορεί να είναι έτσι

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να αυτοσχεδιασμός παράθυρα με κοιλάδες.

Τα βαλάντια είναι μια δημοφιλής ιδέα σχεδιασμού παραθύρων κουζίνας σε περιπτώσεις όπου μια κουρτίνα δαπέδου σε ένα δωμάτιο είναι ακατάλληλη ή μη πρακτική. Καλύπτουν μόνο την κορυφή του παραθύρου, συνήθως ύψους περίπου 45 εκατοστών.

Είναι κατασκευασμένα από ύφασμα και διατίθενται σε αμέτρητα στυλ.

Λίγη φαντασία και έχουμε ένα ζωντανό αποτέλεσμα

Λίγη φαντασία και έχουμε ένα ζωντανό αποτέλεσμα

Οι θήκες μπορούν να εγκατασταθούν σε σανίδες, γείσα ή κανονικές σανίδες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς πίνακα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για επικαλύψεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν συνδυασμό υφιστάμενων μεθόδων κατεργασίας, παραδοσιακών σχεδίων ή δημιουργία της δικής σας. Η μορφή, το στυλ εδώ περιορίζεται μόνο από τον προϋπολογισμό σας.

Επιλογές βαλβίδων

Οι αξίες μπορεί να έχουν και τα δύο διακοσμητικά και λειτουργικά οφέλη: μπορούν να κάνουν το παράθυρο μεγαλύτερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, να κρύψουν ελαττώματα στον τοίχο ή να συνδέσουν εύκολα αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Ευρύχωρη κουζίνα με κλασικές κουρτίνες

Ευρύχωρη κουζίνα με κλασικές κουρτίνες

Υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, όπως το ύψος, το πλάτος των παραθύρων στα οποία σκοπεύετε να τα τοποθετήσετε:

 • Πώς θέλετε να συμπληρώσετε ή να αναδιαμορφώσετε το παράθυρό σας με κοιλάδες?
 • Θα έχουν συνέχεια στον τοίχο?
 • Υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο, όπως καλούπια στην κορυφή ντουλαπιών κουζίνας ή άλλα ακίνητα αντικείμενα?
 • Πόσο θα κάνετε πίσω από το παράθυρο σε κάθε πλευρά?

Οι διπλές κουρτίνες μπορούν να είναι σε διαφορετικά χρώματα

Οι διπλές κουρτίνες μπορούν να είναι σε διαφορετικά χρώματα

Η απάντηση σε μερικές ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να απεικονίσετε το αποτέλεσμα και επίσης θα σας βοηθήσει να μετρήσετε σωστά το παράθυρο..

 • Το ύψος του προϊόντος, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι μια διακόσμηση παραθύρου όπως ένα νιπτήρα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 εκατοστά, αλλά συνήθως γίνεται πιο κοντή.
 • Κόψτε το απαιτούμενο πλάτος του υφάσματος, ίσο με 3 φορές το πλάτος του παραθύρου και επεξεργαστείτε το με μια ταινία προκατάληψης (θα χρειαστείτε περισσότερο ύφασμα εάν συνεχίσετε τη διακόσμηση στον τοίχο – απλά πολλαπλασιάστε με 3 το προγραμματισμένο μήκος του προϊόντος επιλέξτε το σωστό μέγεθος υφάσματος).
 • Ράψτε μια ειδική ταινία στο επάνω άκρο για στερέωση στο γείσο.
 • Κρεμάστε το τελικό ισοζύγιο στο παράθυρο.

Κατά την επιλογή, πρέπει να δώσετε προσοχή όχι στη δύναμη του υλικού

Κατά την επιλογή, πρέπει να δώσετε προσοχή όχι στη δύναμη του υλικού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ημικυκλικό, ίσιο ή τριγωνικό σχήμα για τις κορνίζες. Επιλέξτε ανθεκτικά υλικά ως την πιο πρακτική επιλογή για την κουζίνα σας.

Το υλικό για τα παράθυρα της κουζίνας είναι σημαντικό όσον αφορά το πόσο καθαρίζεται και πόσο καιρό θα το διατηρήσει τακτοποιημένο..

Το είδος των κουρτινών όπου υπάρχει πάντα πολύ φως

Το είδος των κουρτινών όπου υπάρχει πάντα πολύ φως

Για το πιο εξατομικευμένο αποτέλεσμα, επιλέξτε υλικά που εκφράζουν τον τρόπο ζωής σας: ύφασμα, υφή, χρώμα και στυλ.

Εάν δεν είστε σίγουροι για συνδυασμούς χρωμάτων, μοτίβα και συνολικά σχέδια, αυτό μπορεί εύκολα να γίνει κατά παραγγελία..

Μπορείτε όμως να φτιάξετε το δικό σας. Ο ατομικός σχεδιασμός παραθύρων μπορεί να συνδυάσει τη χρήση σχεδόν κάθε αξεσουάρ ή διακόσμησης που θα κάνει το παράθυρο μοναδικό.

TOP 5 μοντέρνα στυλ στο εσωτερικό και κουρτίνες για αυτά το 2019-2020

1 Σκανδιναβική. Ρωμαϊκά ή ιαπωνικά μοντέλα, απλές κουρτίνες. Calρεμο σκανδιναβικό στιλ

Calρεμο σκανδιναβικό στιλ

2 Σοφίτα. Τούλι και περσίδες. Αποφύγετε τις τεράστιες κουρτίνες από βαριά υλικά. Τολμηρό και στιλάτο πατάρι

Τολμηρό και στιλάτο πατάρι

3 Υψηλής τεχνολογίας. Ευθείες, απλές κουρτίνες από λεπτό φυσικό υλικό σε ανοιχτές αποχρώσεις. Μεταλλικό γείσο. Επιτρέπεται η χρήση σχοινιών κουρτίνας. Σύγχρονη και ασυνήθιστη υψηλής τεχνολογίας

Σύγχρονη και ασυνήθιστη υψηλής τεχνολογίας

4 Προβηγκία. Ανοιχτές βαμβακερές ή λινές κουρτίνες σε ανοιχτές αποχρώσεις (ροζ, μπεζ, μπλε). Επιτρέπεται η εκτύπωση λουλουδιών. Γείσο με διακοσμητικά στοιχεία. Γλυκιά και ζεστή προέλευση

Γλυκιά και ζεστή προέλευση

5 Μινιμαλισμός. Ιαπωνικές ή ρωμαϊκές μονόχρωμες κουρτίνες. Μπορείτε να προσθέσετε διαφανές τούλι. Λακωνικός μινιμαλισμός

Λακωνικός μινιμαλισμός

Ιταλικό σχέδιο κουρτίνας

Ιταλικό σχέδιο κουρτίνας

Μοτίβο για κουρτίνες

Μοτίβο για κουρτίνες “Κλεψύδρα”

Το μοτίβο Swag μετατρέπεται σε de jabot

Το μοτίβο Swag μετατρέπεται σε de jabot

ΒΙΝΤΕΟ: Ράψιμο κουρτινών με τα χέρια σας

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ράφια στο εσωτερικό ενός δωματίου με τα χέρια σας; (230+ Φωτογραφίες) Μια επιλογή από Όμορφες και μοντέρνες ιδέες
Next Post
Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)