15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Καλύτερες ιδέες για μικρούς, στενούς, στενούς, γωνιακούς διαδρόμους και πώς να τους μετατρέψετε σε έναν άνετο διάδρομο (200+ Φωτογραφίες)

Καλύτερες ιδέες για μικρούς, στενούς, στενούς, γωνιακούς διαδρόμους και πώς να τις μετατρέψετε σε έναν άνετο διάδρομο

Μεταξύ των πιο δύσκολων προκλήσεων στο σχεδιασμό είναι να καταλάβετε τι να κάνετε με το διάδρομο, ειδικά αν ο διάδρομος είναι μικρός και σκοτεινός. Στην αρχή, η δουλειά μπορεί να φαίνεται λίγο απελπιστική – τι μπορεί να γίνει στον μικρότερο χώρο εκτός από την επέκταση των τοίχων; Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μερικές εύκολες λύσεις για να μετατρέψετε το μικρό διάδρομο σε ένα ζεστό, ελαφρύ και φιλόξενο χώρο. Μάθετε για όλα αυτά και όχι μόνο με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα στο άρθρο..

Εμπνευστείτε από ιδέες

Διακόσμηση διαδρόμου σε στιλ σοφίτας

Διακόσμηση διαδρόμου σε στιλ σοφίτας

Ο σχεδιασμός των διαδρόμων απαιτεί μερικές φορές ακόμη περισσότερη προσπάθεια από το σχεδιασμό των σαλονιών., υπνοδωμάτια και κουζίνες. Από τη μία πλευρά, ο σχεδιασμός αυτού του δωματίου πρέπει να ταιριάζει στο γενικό στυλ. στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, το εσωτερικό των διαδρόμων πρέπει να είναι άνετο. Ο διάδρομος συνήθως συνδέει πολλά δωμάτια, οπότε θα το βλέπετε κάθε φορά που πηγαίνετε από την κουζίνα στο σαλόνι ή από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο.

Ελέγξτε αυτές τις συμβουλές ειδικών για να κάνετε το διάδρομο όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο και πρακτικό..

Πολλά φωτεινά χρώματα στο σχέδιο θα αποτελέσουν το επίκεντρο

Πολλά φωτεινά χρώματα στο σχεδιασμό θα αποτελέσουν το επίκεντρο

Συμβουλές για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό

 • χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες μονάδες εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, μην γεμίζετε ένα μικρό δωμάτιο: το πλάι τραπέζι για ένα αντικείμενο τέχνης θα είναι αρκετό.
 • προσθέστε ζωντανά χρώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο χρώμα για τοίχους ή έπιπλα. Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός του διαδρόμου σας θα επωφεληθεί μόνο από αυτό.
 • διακοσμήστε τους τοίχους με μια γκαλερί με πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφίες. Αυτή η διακόσμηση δεν καταλαμβάνει χώρο, αλλά φαίνεται υπέροχο.
 • χαλί θα είναι κατάλληλο ακόμη και σε σκοτεινό διάδρομο.
 • εκφραστικός ταπετσαρία με ένα ενδιαφέρον μοτίβο είναι ένας άλλος τρόπος για να ζωντανέψετε κάθε χώρο.
 • αρκετές σε αναστολή λάμπες – η καλύτερη λύση για μεγάλους διαδρόμους. Ωστόσο, εάν έχετε έπιπλα, χρησιμοποιήστε επιτραπέζια φωτιστικά ή ενσωματωμένες λωρίδες LED επίσης.
 • προσθέστε μια πινελιά από το αγαπημένο σας στυλ. Κομμάτια σε στιλ σοφίτας, άθλια, κομψά έπιπλα ή ένα μοντέρνο φωτιστικό μπορούν εύκολα να προσθέσουν μια νέα πινελιά στο σχέδιο του διαδρόμου.
 • βάψτε το ταβάνι σε ασυνήθιστο χρώμα, προσθέστε ενδιαφέρον χύτευση στους τοίχους. Χρησιμοποιήστε ένα δέντρο για διακόσμηση.

Η συλλογή φωτογραφιών φαίνεται υπέροχη

Η συλλογή φωτογραφιών φαίνεται υπέροχη

Παρακάτω θα βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης διαδρόμου για να εμπνεύσετε την επόμενη ανακαίνιση ή DIY έργο σας..

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Πώς να εξοπλίσετε ένα μικρό διάδρομο σε ένα διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)

Πώς να επιλέξετε έπιπλα?

Ο διάδρομος πρέπει να είναι ευρύχωρος και φιλόξενος για να δώσει τον τόνο για περαιτέρω εντυπώσεις..

Αυτός ο χώρος πρέπει επίσης να είναι πρακτικός, αφού υπάρχουν πράγματα που χρειάζεστε καθημερινά στο διάδρομο.:

 • κλειδιά?
 • πορτοφόλι;
 • τηλέφωνο.

Έτσι, το κλειδί για την επιτυχία είναι η δημιουργία ενός χώρου αρκετά λειτουργικού ώστε να διατηρεί όλα τα σημαντικά πράγματα σε κοντινή απόσταση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια φιλόξενη και φιλόξενη ατμόσφαιρα κατά την είσοδό του..

Πολυλειτουργικός πάγκος που μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση

Πολυλειτουργικός πάγκος που μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση

Τα βασικά

Πριν μπείτε στις μοναδικές πινελιές, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα κύρια βασικά στοιχεία που θα επηρεάσουν το χώρο..

Πρακτικότητα

Η δημιουργία ενός χώρου τόσο λειτουργικού όσο και διακοσμητικού θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι ο διάδρομός σας είναι σωστά οργανωμένος.. Αφιερώστε χρόνο νωρίς για να αποκτήσετε πρακτικότητα:

 • τα διάσπαρτα παπούτσια είναι κοινά?
 • συσσωρεύεται αλληλογραφία στο τραπέζι δίπλα στην πόρτα?

Κοιτάξτε τον τρόπο ζωής σας και δημιουργήστε ένα χώρο που ταιριάζει στις συνήθειές σας. Η επίλυση πραγματικών προβλημάτων στο σχεδιασμό θα κάνει το διάδρομο ένα ζεστό μέρος, περνώντας από το οποίο δεν θα νιώσετε μια αίσθηση ελλιπείας στις δουλειές του σπιτιού.

Ελαφρύ εσωτερικό με ράφια πλήρους μήκους

Ελαφρύ εσωτερικό με ράφια πλήρους μήκους

Δημιουργήστε μια εμφάνιση

Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του διαμερίσματος, ο διάδρομος μπορεί να είναι μια απλή είσοδος ή ένας ενδιάμεσος χώρος που συνδέει τα υπόλοιπα δωμάτια..

ΣυμβουλήΤο χρώμα, ο φωτισμός και η υφή θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο συμμετρικού χώρου, οπότε χρησιμοποιήστε έξυπνες λύσεις όπως λειτουργικούς τοίχους και εκφραστικά έπιπλα για να κάνετε έναν μικρό χώρο πιο ανοιχτό και άνετο..

Διακοσμητικά ξύλινα πάνελ - μοναδικά, μοντέρνα και όμορφα

Διακοσμητικά ξύλινα πάνελ – μοναδικά, μοντέρνα και όμορφα

Μέγιστο φυσικό φως

Το φυσικό φως έχει τεράστιο αντίκτυπο στο χώρο: η έλλειψή του κάνει το δωμάτιο σκοτεινό και ζοφερό ή φωτεινό και ευάερο.. Χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό δάπεδο που ενισχύει το φως και έναν κομψό καθρέφτη μπροστά από ένα παράθυρο ή πόρτα.

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: DIY κρεμάστρα τοίχου στο διάδρομο: με σχάρα παπουτσιών, με ράφι, με γάντζους. Ξεχάστε την έλλειψη χώρου

Παλέτα χρωμάτων

Ο διάδρομος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εκφραστικές πινελιές και πειράματα με πιο τολμηρά, πιο πλούσια χρώματα και ταπετσαρίες.. Όντας ένας διάδρομος, θα περπατάτε στο διάδρομο αρκετές φορές την ημέρα, αλλά σπάνια κάθεστε σε αυτό, καθιστώντας το κατάλληλο μέρος για να χρησιμοποιήσετε χρώματα που σας αρέσουν αλλά που είναι αρκετά παρεμβατικά για ένα υπνοδωμάτιο ή σαλόνι..

Ένα υπέροχο μέρος για να πειραματιστείτε με τα χρώματα

Ένα υπέροχο μέρος για να πειραματιστείτε με τα χρώματα

Επιλέξτε το στυλ σας

Το στυλ σας θα επηρεάσει τη σχεδιαστική σας απόφαση, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε την εμφάνιση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Τα φυσικά ξύλα και οι ουδέτεροι τοίχοι δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια απλή κομψότητα.

Για μια πιο αστική εμφάνιση, επιλέξτε ένα καθαρό λευκό φόντο και ζωντανέψτε το:

 • με αρχιτεκτονικές γραμμές?
 • φωτεινά σημεία χρώματος.
 • φωτεινά έπιπλα.

Πειραματιστείτε με βαθύτερα δροσερά χρώματα, τολμηρές λεπτομέρειες και μεταλλικά αξεσουάρ για να προσθέσετε αίγλη και κομψότητα στο χώρο σας..

Φωτεινοί και φωτεινοί τοίχοι

Φωτεινοί και φωτεινοί τοίχοι

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Επιλογές εσωτερικού χώρου διαδρόμου: 225+ διακοσμήσεις Φωτογραφίες (πέτρα / laminate / κεραμίδι / τοιχογραφία). Ποιο χρώμα τοίχου είναι καλύτερο?

Σχέδιο

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τα έπιπλα και πώς να τα τακτοποιήσετε. Δεδομένου ότι ο διάδρομος είναι μια πεζοπορική περιοχή, μπορεί να χρειαστείτε μόνο ένα ή δύο έπιπλα στην καλύτερη περίπτωση..

ΣυμβουλήΕπιλέξτε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως προορίζεται..

Ένα ή δύο έπιπλα είναι αρκετά

Ένα ή δύο έπιπλα είναι αρκετά

Τραπέζι κονσόλας

Το στυλ του τραπεζιού είναι το κλειδί για το συνολικό αποτέλεσμα και πρέπει να είναι πρακτικό και όμορφο. Η αποθήκευση είναι προτεραιότητα, οπότε αποφασίστε αν χρειάζεστε κιβώτια. Απλός επάνω τραπέζι φαίνεται καλύτερα και μπορεί να παρέχει χώρο για πολλά στοιχεία που χρειάζεστε πάντα σε κοντινή απόσταση. Μετρήστε προσεκτικά τον χώρο σας για να βεβαιωθείτε ότι το επιτραπέζιο καντόλι που αγοράσατε δεν θα κολλήσει έξω από τον τοίχο και δεν θα διαταράξει την κίνηση στο σπίτι σας.

Η λεπτή επιτραπέζια επιφάνεια δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο

Ο λεπτός επιτραπέζιος πάγκος δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο

Καρέκλα ή πάγκος

Μικρή καρέκλα ή πάγκος διευκολύνει τους επισκέπτες να απογειωθούν ή να φορεθούν παπούτσι. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα διπλασιασμού του επιπλέον χώρου αποθήκευσης για αντικείμενα που θέλετε να διατηρήσετε κοντά. Τοποθετήστε τον πάγκο δίπλα από την πόρτα ή στην απέναντι γωνία για άνετη εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος φύτευσης είναι ανάλογος με τον χώρο. Μια απλή απλή καρέκλα χωρίς χέρια ή πλάτη κρατά την στενή είσοδο από αίσθημα ακαταστασίας.

Ένα ντουλάπι παπουτσιών που λειτουργεί ως πάγκος είναι μια εξαιρετική λύση

Ένα ντουλάπι παπουτσιών που λειτουργεί ως πάγκος είναι μια εξαιρετική λύση

Τελικές πινελιές

Τα αξεσουάρ σας είναι αυτά που πραγματικά συνδυάζουν το σχεδιασμό σας και προσθέτουν χαρακτήρα. Επιλέξτε λεπτομέρειες που δίνουν έμφαση στο προσωπικό στυλ και δημιουργούν βάθος και ενδιαφέρον ως τελευταία χορδή.

Τα αξεσουάρ καθορίζουν το προσωπικό σας στυλ

Τα αξεσουάρ καθορίζουν το προσωπικό σας στυλ

Καθρέφτες

Οι καθρέφτες είναι ένα από τα βασικά μυστικά ενός σχεδιαστή εσωτερικών χώρων. Ένα απίστευτα ευέλικτο αξεσουάρ που θα αντανακλά το φως και θα ανοίξει ένα δωμάτιο..

Το στυλ του καθρέφτη θα καθορίσει τον χώρο που έχετε: για μικρούς ή στενούς χώρους, ελαχιστοποιήστε την ακαταστασία και τη φασαρία με απλά ορθογώνια σχήματα.

Καθρέφτης - ένα ευέλικτο αξεσουάρ για μικρούς χώρους

Καθρέφτης – ένα ευέλικτο αξεσουάρ για μικρούς χώρους

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Διάδρομος με ράφια για παπούτσια και ρούχα Κάντε το μόνοι σας: 125+ Επιλογές φωτογραφίας (με κάθισμα, με κρεμάστρα, με πάγκο και όχι μόνο)

Χαλί

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φωτίσετε ένα διάδρομο και να εξατομικεύσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο είναι με ένα κομψό χαλί. Θα λειτουργήσει ως σημείο εστίασης για το δωμάτιο, τραβώντας το μάτι προς το κέντρο του χώρου ή επιμηκύνοντάς το με έναν πεζόδρομο..

ΣυμβουλήΑν ο χώρος σας φαίνεται βαρετός, επιλέξτε την κλίμακα και την υφή..

Η διαδρομή επιμηκύνει οπτικά το διάδρομο

Η διαδρομή επιμηκύνει οπτικά το διάδρομο

Λαμπτήρες

Ο φωτισμός προφοράς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ζεστή αίσθηση όταν μπαίνετε στο σπίτι σας. Δημιουργήστε συμμετρία στο σχέδιό σας προσθέτοντας δύο πανομοιότυπες λάμπες στα άκρα ενός ραφιού ή κονσόλας. Εάν ο διάδρομός σας παραμένει σκοτεινός κατά τη διάρκεια της ημέρας και δεν έχει επαρκή πρόσβαση στο φυσικό φως, δώστε προσοχή στον εναέριο φωτισμό, ο οποίος μπορεί να γίνει πολλαπλός – αντί για έναν πολυέλαιο, χρησιμοποιήστε αρκετούς μικρούς λαμπτήρες ή εγκαταστήστε χωνευτό φωτισμό.

Ο φωτισμός σημείων στο διάδρομο είναι διακοσμημένος σε στιλ αρ νουβό

Ο φωτισμός σημείων στο διάδρομο είναι διακοσμημένος σε στιλ αρ νουβό

Λειτουργικοί τοίχοι

Ένας διάδρομος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δημιουργήσετε έναν φωτεινό τοίχο και υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να το πετύχετε. Τα κομψά ράφια θα δημιουργήσουν το σωστό σημείο εστίασης και περισσότερο χώρο αποθήκευσης όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά από τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Από την άλλη πλευρά, ένα μπλοκ τέχνης τοίχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε την προσωπικότητα σε έναν χώρο..

ΣυμβουλήΕπιλέξτε πλαίσια σε διαφορετικά μεγέθη και φινιρίσματα για μια εκλεκτική ατμόσφαιρα ή δημιουργήστε ομοιόμορφη έκθεση για μια πιο λαμπερή εμφάνιση.

Λειτουργικός τοίχος με άφθονο αποθηκευτικό χώρο

Λειτουργικός τοίχος με άφθονο αποθηκευτικό χώρο

αξεσουάρ

Το αξεσουάρ σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να προσελκύσετε περισσότερη εξατομίκευση. Μπορείτε να επιδείξετε μερικά από τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή να βοηθήσετε να γίνουν άλλα λειτουργικά αντικείμενα πιο πρακτικά.

Πλακάκι - ένα πρακτικό φινίρισμα με πολλές διακοσμητικές επιλογές

Πλακάκι – ένα πρακτικό φινίρισμα με πολλές διακοσμητικές επιλογές

ΣυμβουλήΩοειδής καθρέφτης και τα ρολόγια είναι έξυπνοι τρόποι για να προσθέσετε ενδιαφέρον στους τοίχους. Αλλά εδώ η μορφή δεν είναι τόσο σημαντική όσο ο τόπος. Η εγκατάσταση ενός καθρέφτη ή ρολογιού στον μακρινό τοίχο θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. ενώ ένας μεγάλος καθρέφτης τοποθετημένος περίπου στη μέση θα είναι το τέλειο σημείο εστίασης.

Βεβαιωθείτε ότι η εμφάνιση είναι συνεπής μέσω λεπτής επανάληψης χρώματος, φινιρίσματος, σχήματος, στυλ.

Ένα βάζο με λουλούδια για τους καλεσμένους σας

Ένα βάζο με λουλούδια για τους καλεσμένους σας

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Καλύτερες ιδέες για μικρούς, στενούς, στενούς, γωνιακούς διαδρόμους και τρόπους μετατροπής τους σε άνετο διάδρομο (200+ φωτογραφίες)

Διάδρομος με ράφι παπουτσιών

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια, θα έχετε μια τεράστια ποσότητα παπουτσιών διάσπαρτα στο σπίτι, κάνοντας το δωμάτιο ακατάστατο και κακόβουλο. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε ένα ντουλάπι παπουτσιών για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας. Θα πρέπει να είναι εντελώς μοντέρνο, κομψό και προσεκτικά σχεδιασμένο. Σκεφτείτε πόσο χώρο χρειάζεστε για παπούτσια και, με βάση τις ανάγκες σας, επιλέξτε το σωστό αντικείμενο που θα παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για μια πλήρη οικογένεια.

Ένα ντουλάπι παπουτσιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μεγάλη οικογένεια

Ένα ντουλάπι παπουτσιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μεγάλη οικογένεια

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι αποθήκευσης παπουτσιών: με συρτάρια ή, για παράδειγμα, χωρίς λαβές, τα οποία ανοίγονται πατώντας συρτάρια ή πόρτες ντουλαπιών για να ταιριάζουν με τη μοντέρνα διακόσμηση. Η αποθήκευση παπουτσιών δεν πρέπει να είναι ογκώδης. Τα καλά ράφια παπουτσιών ταιριάζουν εύκολα σε οποιοδήποτε λόμπι.

Ντουλάπι παπουτσιών με ψηλή οροφή

Ντουλάπι παπουτσιών ψηλό ταβάνι

Βασικοί τύποι αποθήκευσης

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι αποθήκευσης των μπότες σας που μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς. Προσπάθησα να συλλέξω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επιλογές αποθήκευσης παπουτσιών και μπορεί να είναι χρήσιμα όταν επιλέγετε μια σχάρα παπουτσιών.

Ο οργανωτής παπουτσιών είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μαζέψετε όλες τις μπότες σας σε ένα μέρος, κομψά και εύκολα.. Οι τύποι αποθήκευσης τείνουν να διαφέρουν ως προς το πόσα παπούτσια ταιριάζουν σε αυτά και στο σχεδιασμό. Ανάλογα με το πόσο χώρο χρειάζεστε, μπορεί να θέλετε μια λύση που είναι μικρή, άνετη και δεν καταλαμβάνει επιπλέον χώρο..

Εάν είστε πιο τολμηροί, μπορεί να θέλετε ένα κομμάτι κατασκευής που θα τραβήξει τα βλέμματα σας καθώς οι επισκέπτες μπαίνουν στο σπίτι σας. Τα ντουλάπια παπουτσιών μπορούν να ξεχωρίζουν ή να είναι μια προσθήκη στο κύριο ντουλάπι, απαιτώντας ελάχιστη συντήρηση.

Η οργάνωση των παπουτσιών είναι απαραίτητη σε ένα μικρό δωμάτιο

Η οργάνωση των παπουτσιών είναι απαραίτητη σε ένα μικρό δωμάτιο

Ράφι παπουτσιών

Τα ράφια παπουτσιών είναι υπέροχα αν έχετε πολλά παπούτσια για να αποθηκεύσετε. Είναι ελαφριά και φθηνά. Έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες σας..

Το τρίποδο παπουτσιών μπορεί να χωρέσει έως 10 παπούτσια ή έως 50, καθιστώντας το ευέλικτο για άτομα των οποίων η συλλογή παπουτσιών είναι μεγάλη ή αλλάζει συχνά.

Το ράφι παπουτσιών είναι εύκολο να φτιαχτεί με τα χέρια σας

Το ράφι παπουτσιών είναι εύκολο να φτιαχτεί με τα χέρια σας

Ντουλάπι παπουτσιών

Εάν χρειάζεστε κάτι συγκεκριμένο για να ταιριάζει με το σχέδιο ενός δωματίου, κοιτάξτε ένα ντουλάπι παπουτσιών. Αυτός ο τύπος αποθήκευσης έχει περισσότερες επιλογές σχεδιασμού από ένα ράφι. Εάν δεν σας πειράζει να δώσετε όλο τον ελεύθερο χώρο στην βολική τοποθέτηση παπουτσιών και να διακοσμήσετε το διάδρομο ταυτόχρονα, αυτή είναι η επιλογή σας. Έρχονται σε μέταλλο, ξύλο ή ακόμα και καθρέφτη.

Εκτός από την τοποθέτηση παπουτσιών με ελάχιστη συντήρηση γι ‘αυτά, τα ντουλάπια παπουτσιών φαίνονται πολύ αισθητικά και τακτοποιημένα και χρησιμεύουν ως διακόσμηση..

Κομψό ξύλινο ντουλάπι, βαμμένο λευκό

Κομψό ξύλινο ντουλάπι, βαμμένο λευκό

Κρεμαστό αποθηκευτικό χώρο

Μια άλλη μέθοδος αποθήκευσης για μικρό χώρο είναι η χρήση κρεμάστρα για παπούτσια. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε σωστά τον χώρο σας, η κρεμαστή αποθήκη παπουτσιών σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τακτοποιημένα μια μεγάλη ποσότητα παπουτσιών, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας για άλλες διακοσμήσεις..

Αποφύγετε την τοποθέτηση αυτού του τύπου αποθήκευσης στην μπροστινή πόρτα. Η κίνηση είναι πιο ενεργή σε αυτόν τον τομέα, οπότε μερικές φορές θα είναι δύσκολο να πιάσετε τα παπούτσια..

Μια ενδιαφέρουσα λύση για την αποθήκευση παπουτσιών - κρεμάστρες

Μια ενδιαφέρουσα λύση για την αποθήκευση παπουτσιών – κρεμάστρες

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Κλειδί τοίχου στο διάδρομο: 140+ (Φωτογραφία) Αρχικές επιλογές DIY

12 ιδέες διακόσμησης για να κάνετε τον στενό διάδρομο του Χρουστσόφ να φαίνεται μεγαλύτερος

Οι διάδρομοι είναι πολύ σημαντικοί ως «πρόσωπο» και πρώτη εντύπωση, οπότε πρέπει να είναι μοναδικοί και στιλάτοι. Ο διάδρομος του Χρουστσόφ είναι στενός και δύσκολο να διακοσμηθεί λόγω του σχήματος του χώρου με μεγάλα τμήματα. Θα πρότεινα να μην τα αγνοήσετε. Μπορούν να εκφράσουν εσάς και τον τρόπο ζωής σας, να δώσουν ένα σημαντικό μήνυμα αμέσως από την είσοδο.

Η μοναδικότητα και το στυλ σας

Η μοναδικότητα και το στυλ σας

Επιλέξτε τις καλύτερες οικογενειακές φωτογραφίες και κρεμάστε τις ανάμεσα στις πόρτες του “Χρουστσόφ”.

Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εκείνους με στενό, μακρύ διάδρομο. Χρησιμοποιήστε το χώρο του όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Επιλέξτε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο μικρό χώρο.

Το ντουλάπι καθρέφτη είναι σχεδόν αόρατο

Το ντουλάπι καθρέφτη είναι σχεδόν αόρατο

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες

Δεν μπορώ να μην αγγίξω ξανά το θέμα των καθρεφτών: για να επεκτείνετε τον οπτικό χώρο, χρησιμοποιήστε ανακλαστικές επιφάνειες, καθώς είναι απαραίτητες εδώ. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε έναν μεγάλο καθρέφτη ή μερικούς μικρούς στο κέντρο του διαδρόμου για να διευρύνετε την οπτική σας γωνία..

Είναι πολύ ωραίο να συλλέγεις ασυνήθιστους καθρέφτες συγκεντρωμένους σε έναν λευκό τοίχο. Θα δημιουργήσουν έναν ενδιαφέρον και ασυνήθιστο τοίχο που θα κάνει τον διάδρομο πλήρη..

Οι καθρέφτες μπορούν να τοποθετηθούν σε δύο απέναντι τοίχους

Οι καθρέφτες μπορούν να τοποθετηθούν σε δύο απέναντι τοίχους

Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης με θέση θέσης

ΣυμβουλήΕάν έχετε στενό διάδρομο και χρειάζεστε περισσότερο χώρο για παπούτσια, καπέλα και τσάντες, προσθέστε έναν ενσωματωμένο τοίχο με ντουλάπες.

Χρησιμοποιήστε τον μοναδικό ελεύθερο χώρο για να φτιάξετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα με καθίσματα. Το κάθισμα θα μοιάζει με κόγχη αν εφαρμόσετε αποθηκευτικό χώρο πάνω, κάτω και στα πλάγια.

Επιλέξτε στενά πλάτη και μέγιστα ύψη για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση περισσότερου χώρου, παρέχοντας παράλληλα άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Βολική εξοικονόμηση χώρου

Βολική εξοικονόμηση χώρου

Σκεφτείτε τον φωτισμό

Ο φωτισμός μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, ειδικά σε στενό διάδρομο. Θυμηθείτε ότι όσο περισσότερο φως έχετε στο δωμάτιο, τόσο πιο ευρύχωρος θα φαίνεται ο χώρος, οπότε χρησιμοποιήστε τον με φειδώ. Ο φωτισμός χαλιών θα είναι μια ιδιαίτερα καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα, επειδή σας επιτρέπει να στοχεύσετε τις πιο μακρινές και σκοτεινές γωνιές του κόσμου..

Ασπρόμαυρος διάδρομος με πουά τοίχους

Ασπρόμαυρος διάδρομος με πουά τοίχους

Βάψτε τους τοίχους

Είμαι σίγουρος ότι το έχετε ξανακούσει αυτό: η βαφή είναι ο φθηνότερος και πιο σημαντικός τρόπος ανακαίνισης ενός χώρου. Αυτή η δήλωση ισχύει εξίσου για μια μεγάλη αίθουσα χορού και έναν μικροσκοπικό διάδρομο..

Βάψτε το διάδρομό σας σε ανοιχτό χρώμα για να φαίνεται ανοιχτό και φωτεινό, ειδικά αν σας λείπει το φυσικό φως.

Μην εστιάζετε στο λευκό – οποιοδήποτε ανοιχτό χρώμα θα λειτουργεί το ίδιο, ειδικά αν το ίδιο το χρώμα δίνει λίγη λάμψη για να αντανακλά όλο το φως που μόλις αναφέρθηκε..

Το εσωτερικό με βαμμένους τοίχους είναι εύκολο και φθηνό να ανακαινιστεί

Το εσωτερικό με βαμμένους τοίχους είναι εύκολο και φθηνό να ανακαινιστεί

Προσθέστε χρώμα στο φινίρισμα

Το επιλεγμένο σχέδιο χρωμάτων, εκτός από το χρώμα των τοίχων, μπορεί επίσης να ανοίξει το χώρο σας. Επιλέξτε μια απόχρωση που συμπληρώνει τους τοίχους για να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό στρώμα βάθους στο σχέδιό σας.

Το γαλάζιο χρώμα θα προσθέσει βάθος στο εσωτερικό

Το γαλάζιο χρώμα θα προσθέσει βάθος στο εσωτερικό

Χρησιμοποιήστε χύτευση

Ένας από τους κύριους τρόπους για να δώσετε την ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου είναι να χρησιμοποιήσετε το καλούπι ως επάνω οροφή, έτσι στο baseboard ή και στα δύο. Αυτή η λεπτομέρεια βοηθά να οριοθετηθεί ο χώρος, δίνοντάς του μια εξαίσια, αποφασιστική εμφάνιση.. Προτιμώ το μεγάλο σκαλιστό καλούπι σε ένα τραγανό λευκό για να τονίσει τα αρχιτεκτονικά στοιχεία των θυρών (παράθυρα), αλλά το στυλ, το χρώμα διακοσμητικού που προτιμάτε θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα..

Λεπτότητα και κομψότητα

Λεπτότητα και κομψότητα

Προσθέστε έργα τέχνης

Το έργο τέχνης μπορεί επίσης να επεκτείνει τον οπτικό σας χώρο, αλλά μόνο όταν γίνεται σωστά. Οι πίνακες και στις δύο πλευρές του διαδρόμου θα φέρουν τους τοίχους σας πιο κοντά μεταξύ τους.. Αντ ‘αυτού, μείνετε στη μία πλευρά για να μεγιστοποιήσετε τις χωρικές σας δυνατότητες..

Προσθέστε χρώμα και υπερβολή

Προσθέστε χρώμα και υπερβολή

Τοποθετήστε ράφια σε εσοχή

Μια μικρή διακόσμηση μπορεί να κάνει θαύματα · χρησιμοποιήστε την για να προσθέσετε προσωπικότητα σε ένα στενό διάδρομο. Αλλά η εμφάνιση ράφια που κολλάνε έξω από τον τοίχο θα καταστρέψει το χώρο. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ράφια με εσοχή στον τοίχο..

Θα κρατήσουν τον διάδρομό σας καθαρό, καθώς αναδεικνύουν την αγαπημένη σας διακόσμηση. Ένα μπόνους για την επέκταση του χώρου θα είναι ο φωτισμός σημείων σε κάθε θέση..

Τα ράφια που κατασκευάζονται με εξειδικευμένα σημεία δεν κλέβουν χώρο

Τα ράφια που κατασκευάζονται με εξειδικευμένα σημεία δεν κλέβουν χώρο

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Οι πιο πρακτικοί τύποι πάγκων διαδρόμου: με ράφια, κάθισμα και κρεμάστρα! 215+ (Φωτογραφία) Παραδείγματα σχεδίασης

Χρησιμοποιήστε έναν δρομέα χαλιών

Ένα μακρύ χαλί που διατρέχει το κέντρο του διαδρόμου θα δώσει την εμφάνιση ενός μεγαλύτερου, ευρύτερου χώρου, δίνοντας στην περιοχή τα δικά του σύνορα. Επιλέξτε την με ανοιχτά, ζωντανά χρώματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το κόλπο..

Calρεμο εσωτερικό και ετερόκλητο μονοπάτι

Calρεμο εσωτερικό και ετερόκλητο μονοπάτι

Επιλέξτε ψηλά και μινιμαλιστικά έπιπλα

Εάν θέλετε θέα σε έναν ευρύ ανοιχτό διάδρομο, είναι σημαντικό να μην έχετε ογκώδη έπιπλα που εμποδίζουν την οπτική ροή..

Για την αποθήκευση κλειδιών, αλληλογραφίας, χρησιμοποιήστε μια κονσόλα με ψηλά πόδια με μινιμαλιστικό σχεδιασμό για να παρέχετε μια ανοιχτή οπτική εμπειρία.

Τα έπιπλα δεν πρέπει να είναι ογκώδη

Τα έπιπλα δεν πρέπει να είναι ογκώδη

Λευκά πατώματα

Ακριβώς όπως οι ανοιχτόχρωμοι τοίχοι, τα ανοιχτόχρωμα δάπεδα μπορούν να ανοίξουν το χώρο σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης λευκών δαπέδων. Φαίνονται κομψά, κάνουν το ταβάνι ψηλότερο.

Το λευκό πάτωμα προσθέτει ύψος σε ένα χαμηλό δωμάτιο

Το λευκό πάτωμα προσθέτει ύψος σε ένα χαμηλό δωμάτιο

Επιτυγχάνετε υπερ -οργάνωση

Όσο μικρότερος είναι ο χώρος, τόσο πιο σημαντική είναι η οργάνωση – ακόμη και ένα στοιχείο ακαταστασίας σε στενό χώρο μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την ατμόσφαιρα. Έτσι, αφού δοκιμάσετε τα κόλπα, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι κάθε εκατοστό του διαδρόμου σας φαίνεται τακτοποιημένο, οργανωμένο και ότι τίποτα δεν εμποδίζει τους στόχους που προσπαθείτε να επιτύχετε.. Χρησιμοποιήστε κάθε είδους γάντζους, δίσκους, ράφια για αυξημένη οργάνωση και δομή του διαδρόμου.

Πρακτικότητα και στυλ

Πρακτικότητα και στυλ

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς:

Κρεμάστρα τοίχου μόνος σας στο διάδρομο: με σχάρα παπουτσιών, με ράφι, με γάντζους. Ξεχάστε την έλλειψη χώρουκτήματα!

Επιλογές εσωτερικού χώρου στο διάδρομο: 225+ Φωτογραφίες διακοσμήσεων (πέτρα / laminate / κεραμίδι / νωπογραφία /). Ποιο χρώμα τοίχου είναι καλύτερο?

Μοντέρνος σχεδιασμός της αίθουσας εισόδου στο διαμέρισμα και σε ιδιωτικό σπίτι. 175+ Ιδέες φωτογραφιών με παράθυρο, σκάλες και άλλες επιλογές σχεδίασης

Πώς να εξοπλίσετε ένα μικρό διάδρομο σε ένα διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)

Μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού για το διάδρομο (+200 Φωτογραφίες) – Συνεχίζοντας το 2017

Κομψή αίθουσα εισόδου στο σπίτι (180+ Φωτογραφίες): Το πιο μοντέρνο και προσιτό εσωτερικό

7 καλύτερες συμβουλές για ένα μικρό (ή ανύπαρκτο) διάδρομο στο σπίτι

Εάν έχετε μόνο ελάχιστο ή καθόλου χώρο στο διάδρομο, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις συμβουλές..

Η χρήση ξύλου στο εσωτερικό είναι πάντα στην τάση

Η χρήση ξύλου στο εσωτερικό είναι πάντα στην τάση

Ελάχιστη έκταση

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό χώρο εισόδου χρησιμοποιώντας ένα λιτό ράφι ή στενά έπιπλα. Αυτή είναι μια προσαρμοσμένη περιοχή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως λωρίδα προσγείωσης για τα κλειδιά και τα σημαντικά email σας. Αυτό το είδος ιδέας σχεδιασμού σπιτιού είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε ένα σημείο εστίασης χωρίς να δημιουργήσετε, χωρίς να καταστρέψετε τίποτα..

Κρεμάστρα και ράφι παπουτσιών - όλα όσα χρειάζεστε

Κρεμάστρα και ράφι παπουτσιών – όλα όσα χρειάζεστε

Ξεκινήστε μπροστά από την πόρτα

Το πρόβλημα με την έλλειψη χώρου εισόδου είναι ότι η πρώτη εντύπωση των επισκεπτών πέφτει ακριβώς στο σαλόνι σας. Και αν δεν έχετε καθορισμένο χώρο εισόδου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εναλλακτική λύση τακτοποιώντας έπιπλα μπροστά από την πόρτα.. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ράφι στο αίθριο, τη βεράντα ή τη βεράντα σας για να φορέσετε τα παπούτσια σας ή να αφήσετε μια ομπρέλα ή απλά να διακοσμήσετε την περιοχή κοντά στην πόρτα..

Συμπαγής μίνι διάδρομος

Συμπαγής μίνι διάδρομος

Χρησιμοποιήστε χρώμα ή στολίδι για να αναδείξετε την περιοχή

Μια καλή λύση θα ήταν να επισημάνετε οπτικά την περιοχή εισόδου χρησιμοποιώντας χρώμα ή σχέδιο (ταπετσαρία).

ΣυμβουλήΧρησιμοποιήστε όποια επιλογή και αν επιλέξετε για να διακοσμήσετε το πάτωμα, τον τοίχο ή την οροφή σας, έτσι ώστε να αισθάνεται σαν ξεχωριστός χώρος όταν δεν είναι πραγματικά..

Ζώνη με ζωγραφική

Ζώνη με ζωγραφική

Περιορίστε εν μέρει την περιοχή με ένα στοιχείο σχεδίασης

Δεν χρειάζεται να χτίσετε έναν τοίχο. Δημιουργήστε μια οπτική ένδειξη ότι αυτή η περιοχή είναι ξεχωριστή από το υπόλοιπο δωμάτιο. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο φυλλώδες φυτό δίπλα στην πόρτα σας ή χρησιμοποιήστε έπιπλα ως διαχωριστικά για να δείξετε το δρόμο προς το σαλόνι.. Το διαμέρισμα δεν πρέπει να αποκλείει εντελώς το φως ή το χώρο · χρησιμεύει μόνο ως οπτικό σήμα.

Ζώνη με δάπεδο

Ζώνη με δάπεδο

Επιλέξτε ένα καλό χαλί μέσα και έξω

Αυτή η συμβουλή δεν αφορά αποκλειστικά τη δημιουργία οπτικής οριοθέτησης, αλλά την κοινή λογική. Ένα καλό χαλί δίπλα στην πόρτα σας και ένα άλλο στο δωμάτιο θα πιάσει περισσότερη βρωμιά και θα κάνει το σπίτι σας λίγο πιο καθαρό. Για να μην αναφέρουμε, είναι ένα καλό στοιχείο σχεδιασμού, ειδικά όταν συνδυάζεται με τις άλλες συμβουλές και ιδέες που περιγράφονται εδώ..

Ένα στρώμα δίπλα στην πόρτα προστατεύει το σπίτι από τη βρωμιά

Ένα στρώμα δίπλα στην πόρτα προστατεύει το σπίτι από τη βρωμιά

Αρωματίστε την περιοχή κοντά στην πόρτα

Αυτό επίσης δεν έχει καμία σχέση με τη δημιουργία ενός οπτικού χώρου για μια είσοδο εάν δεν έχετε, αλλά είναι μια καλή πρακτική για κάθε σπίτι: μια ευχάριστη μυρωδιά καλωσορίζει τους επισκέπτες (και τον εαυτό σας).. Η μυρωδιά θα δημιουργήσει ζεστασιά, καλούς συνειρμούς, το σπίτι θα νιώθει πιο ευχάριστο και θα φαίνεται καθαρότερο.

Μικρός διάδρομος σε μπλε και λευκούς τόνους

Μικρός διάδρομος σε μπλε και λευκούς τόνους

Εποχιακή εφαρμογή

Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, οι ανάγκες για διάδρομο μπορεί να διαφέρουν πολύ από εποχή σε εποχή. Έτσι, είτε έχετε ξεχωριστή είσοδο είτε όχι, σκεφτείτε να βρείτε χρόνο στην αρχή κάθε σεζόν για να επανεξετάσετε την είσοδό σας (ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο του δωματίου που έχετε). Αυτό γίνεται για να μάθετε αν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης για βαριά χειμωνιάτικα παλτά ή εργαλεία που προστατεύουν το σπίτι σας από τις κακές καιρικές συνθήκες..

Πρωτότυπη κρεμάστρα

Πρωτότυπη κρεμάστρα

συμπεράσματα

Τι πρέπει λοιπόν να μάθουμε από όλα όσα μόλις μάθαμε; Αποφάσισα μόνος μου ότι η κύρια διακόσμηση ενός μικρού διαδρόμου είναι ένας όμορφος καθρέφτης και ένα κάθισμα. Τι άλλο χρειάζεται; Αυτό μπορεί να σας ακούγεται ανέφικτο, αλλά σκεφτείτε πόσοι χώροι στο σπίτι σας έχουν μείνει άδειοι ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση πραγμάτων:

Κλασικό στιλ σε ανοιχτά χρώματα

Κλασικό στιλ σε ανοιχτά χρώματα

 • θέση κάτω από κρεβάτι κατάλληλο για αποθήκευση εποχιακών ή και καθημερινών παπουτσιών: μεγάλη ποικιλία ειδικών τμημάτων αποθήκευσης.
 • αν επιμηκύνετε όλα τα ντουλάπια του σπιτιού μέχρι το ταβάνι, μπορείτε να εκπλαγείτε από τον ελεύθερο χώρο αποθήκευσης που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.
 • είναι πραγματικά απαραίτητο να αποθηκεύσετε τα πάνω πράγματα στο διάδρομο; Πολλοί σχεδιαστές συμβουλεύουν εδώ και καιρό να χρησιμοποιούν το κύριο ντουλάπι για την αποθήκευσή τους, το οποίο είναι πιο συχνά στο υπνοδωμάτιο..

Τα γωνιακά έπιπλα δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο

Τα γωνιακά έπιπλα δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο

Επιπλέον, ο διάδρομος είναι η επαγγελματική σας κάρτα και, όπως γνωρίζετε, είναι αδύνατο να κάνετε την πρώτη εντύπωση δύο φορές. Επομένως, μην παραμελείτε αυτόν τον τομέα..

Έτσι, τα κύρια μειονεκτήματα ενός μικρού διαδρόμου:

 • δεν υπάρχει πουθενά να πετάξετε ελεύθερα τα εξωτερικά ρούχα για να μην αισθανθείτε την παραβίαση της λεπτής ισορροπίας της κατάστασης.
 • λιγότερες ευκαιρίες για να παρουσιάσετε σωστά το σπίτι σας.
 • ο μικρός χώρος είναι πάντα συντριπτικός και όταν ξεκινά ακριβώς στην είσοδο, είναι διπλά δυσάρεστο.

Τα λουλούδια φέρνουν άνεση στο σπίτι σας

Τα λουλούδια φέρνουν άνεση στο σπίτι σας

Πρέπει να ψάξετε για πλεονεκτήματα σε όλα, αλλά σκέφτηκα βαθιά ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μικροσκοπικού μου διαδρόμου. Είναι δύσκολο να της δώσω μια δικαιολογία, αλλά θα προσπαθήσω:

 • Έμαθα να βλέπω αυτό το δωμάτιο με έναν νέο τρόπο, άρχισα να περιμένω λιγότερο από αυτό.
 • πήρε το σχέδιο για να παρουσιάσει το δωμάτιο σε ευνοϊκό φως, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα, κρύβοντας τα μειονεκτήματα.
 • τελικά ξεφορτώθηκε την ντουλάπα δίπλα στην είσοδο: ήταν δύσκολο να γίνει, αλλά απαραίτητο.

Τώρα έχω έναν όμορφο διάδρομο με μια κομψή καρέκλα, έναν τεράστιο καθρέφτη σε ένα όμορφο πλαίσιο και είμαι πάντα χαρούμενος που κοιτάζω αυτό το δίδυμο όταν μπαίνω στο σπίτι..

ΒΙΝΤΕΟ: Έπιπλα που θα αλλάξουν το διάδρομό σας μια για πάντα

 

Previous Post
Laminate στο εσωτερικό του διαμερίσματος (στο πάτωμα, στους τοίχους, στην οροφή). Χρήσιμες συμβουλές, προτάσεις, τάσεις TOP-5 + 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Stue lysekroner: 195+ (Foto) Moderne interiørdesign