15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Επικαλυμμένα, αρθρωτά και έπιπλα ντουλαπιού για το σαλόνι σε μοντέρνο στιλ. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε ένα κομψό σχέδιο + 115 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επικαλυμμένα, αρθρωτά και έπιπλα ντουλαπιού για το σαλόνι σε μοντέρνο στιλ

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε έπιπλα για το σαλόνι, έτσι ώστε όλα να είναι αρμονικά. Αλλά όλα αποδεικνύονται πολύ πιο απλά. Με τη βοήθεια των επίπλων στο σαλόνι, μπορείτε να τοποθετήσετε φωτεινούς τόνους, να το κάνετε άνετο και φιλόξενο.

Πώς εκφράζεται το μοντέρνο στυλ

Perhapsσως κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θέλει κάθε δωμάτιο στο σπίτι να είναι όχι μόνο άνετο, αλλά και οπτικά όμορφο.

Επιλογή καλαίσθητων επίπλων

Επιλογή καλαίσθητων επίπλων

Μια δημοφιλής τεχνική για τη δημιουργία άνεσης είναι συνέπεια ενός ενιαίου στυλ στο εσωτερικό. Αν μιλάμε ειδικά για το σαλόνι, τότε χρησιμοποιείται συχνά ένα μοντέρνο στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται επίσης στην επιλογή επίπλων..

Πρακτικό, όμορφο και μοντέρνο

Πρακτικό, όμορφο και μοντέρνο

Το μοντέρνο στυλ στο εσωτερικό είναι δημοφιλές λόγω του συνδυασμού πρακτικότητας και ευκολίας μαζί με μια ελκυστική εμφάνιση..

Δεν υπάρχουν προβλήματα με την επιλογή επίπλων λόγω της ίδιας δημοτικότητας, το κυριότερο είναι να γνωρίζετε τι να χρησιμοποιήσετε, σε ποιο χρώμα, από ποιο υλικό κ.λπ..

Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ανάλογα με το χρώμα και το μέγεθος του γεμάτου χώρου

Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ανάλογα με το χρώμα και το μέγεθος του γεμάτου χώρου

Για να κατανοήσετε τις βασικές αρχές της δημιουργίας, είναι λογικό να κατανοήσετε τα πιο χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά αυτού του στυλ..

Μεγάλη σημασία στη διαδικασία τακτοποίησης ενός δωματίου είναι το μέγεθός του – απαιτείται το πιο ευρύχωρο δωμάτιο, επιπλέον, θα πρέπει να είναι ελαφρύ. Εάν είναι δυνατόν, οι πόρτες πρέπει να αποσυναρμολογηθούν. Η απουσία θυρών θα επεκτείνει το χώρο στην οπτική αντίληψη.

Όσον αφορά τα έπιπλα και τα αξεσουάρ, μπορούν να διακριθούν τα εξής:

  • Τα εσωτερικά αντικείμενα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα. Υπό αυτή την έννοια, τα λεγόμενα αρθρωτά έπιπλα φαίνονται ελκυστικά, τα οποία μπορούν να αλλάξουν εάν είναι απαραίτητο..
  • Το χρώμα πρέπει να είναι ανοιχτό, οι αποχρώσεις είναι απαλές. Όσον αφορά τα μεγάλα αντικείμενα, τα χρώματα wenge επιτρέπονται για αυτά..
  • Ένας μεγάλος αριθμός διακοσμητικών αξεσουάρ είναι ευπρόσδεκτος, αλλά τα αξεσουάρ και τα έπιπλα πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους ή τουλάχιστον να φαίνονται οργανικά.
  • Οι γραμμές, όπως και οι επιφάνειες, πρέπει να είναι απόλυτα επίπεδες.
  • Οι προσόψεις πρέπει να είναι ευθείες και ομαλές.

Τα έπιπλα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα

Τα έπιπλα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα

Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ορισμένα στυλ, για παράδειγμα, μινιμαλισμός, σχετίζονται άμεσα με τη νεωτερικότητα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς έπιπλα στο δωμάτιο..

Συνεχίζοντας με την εποχή

Συνεχίζοντας με την εποχή

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επικαλυμμένα έπιπλα – σε αυτήν την περίπτωση, ένας καναπές ή μια καρέκλα είναι κατάλληλος. Δεν επιτρέπονται μεγάλα υποβραχιόνια ή φαρδιές πλάτες πλάτης.

Ο τοίχος είναι κατασκευασμένος σε κλασικό στιλ

Ο τοίχος είναι κατασκευασμένος σε κλασικό στιλ

Κατάλληλο για τον καναπέ οθωμανοι, που δημιουργούν επιπλέον άνεση. Τραπεζάκι του καφέ το γυάλινο τραπέζι πρέπει να προεξέχει.

Τεχνική, ειδικότερα, τηλεόραση, πρέπει να στέκεται σε μια βάση που έχει διατεθεί ειδικά για αυτόν. Το χρώμα πρέπει να είναι ανοιχτό.

Το δωμάτιο μπορεί επίσης να είναι μεντεσέ κατασκευή ραφιών ή ντουλαπιών. Υπάρχει επίσης μια επιλογή με την εγκατάσταση ενός μεταλλικού τραπεζιού σερβιρίσματος, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τροχούς.

Ευγενές λευκό με κλασικές νότες

Ευγενές λευκό με κλασικές νότες

Η τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο στο ντουλάπι, αλλά και στο ράφι ή απευθείας στον τοίχο. Χρειάζεται μόνο να βασιστείτε στις προτιμήσεις και τις παραμέτρους του δωματίου.

Ο μινιμαλισμός είναι πάντα στη μόδα

Ο μινιμαλισμός είναι πάντα στη μόδα

Όλες οι περιττές λεπτομέρειες αφαιρούνται αν είναι δυνατόν, διαφορετικά η οργανική ύλη μπορεί να διαταραχθεί. Σε περίπτωση χρήσης τζακιού σε εσωτερικούς χώρους, θα πρέπει να χρησιμεύσει ως το κύριο αντικείμενο στο δωμάτιο..

Είναι γύρω από το τζάκι που τοποθετούνται έπιπλα. Εάν το δωμάτιο δεν είναι ευρύχωρο και η αποσυναρμολόγηση των θυρών δεν επηρέασε ιδιαίτερα την κατάσταση, τότε είναι καλύτερο να δώσετε προσοχή στον μινιμαλισμό.

Στρογγυλό τραπέζι στη μέση του δωματίου

Στρογγυλό τραπέζι στη μέση του δωματίου

Εάν σπάσετε τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε ξεχωριστές κατηγορίες, τότε μπορείτε να διακρίνετε αρθρωτά έπιπλα, επικαλυμμένα και ντουλάπια.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα αρθρωτά έπιπλα

Τέτοια έπιπλα για σαλόνια αντιπροσωπεύονται από πολλούς τύπους. Τα αρθρωτά μοντέλα μπορούν είτε να προστεθούν είτε να μειωθούν.

Μεταμορφώνουμε το δωμάτιο με τη βοήθεια τέτοιων γωνιών

Μεταμορφώνουμε το δωμάτιο με τη βοήθεια τέτοιων γωνιών

Με ελάχιστη προσπάθεια, μπορείτε να μεταμορφώσετε σημαντικά την εμφάνιση ενός δωματίου χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τίποτα. Οι πιο σημαντικές ιδιότητες των αρθρωτών δομών είναι η ευελιξία και η κινητικότητά τους..

Έτσι είναι αρκετά εύκολο να χτίσετε ένα εσωτερικό, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί τόσο για ευρύχωρα όσο και για συμπαγή σαλόνια. Κανένα άλλο είδος δεν μπορεί να καυχηθεί πλήρως για αυτό..

Προσαρμόζουμε το εσωτερικό ανάλογα με τις ανάγκες σας

Προσαρμόζουμε το εσωτερικό ανάλογα με τις ανάγκες σας

Πολύ συχνά, χρησιμοποιούνται αρθρωτοί τοίχοι, στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε διαμερίσματα για πιάτα στο σαλόνι.

Χρησιμοποιούμε διαμερίσματα για πιάτα

Χρησιμοποιούμε διαμερίσματα για πιάτα

Για τέτοια διαμερίσματα, είναι καλύτερο να κάνετε διαφανείς πόρτες και τα ίδια τα πιάτα πρέπει να είναι φωτεινά. Όσο για τα μοντέρνα κλασικά, τότε θα πρέπει να υπάρχουν ανοιχτές αποχρώσεις..

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το soft

Δεδομένου ότι ο σκοπός του σαλονιού είναι, μεταξύ άλλων, η υποδοχή επισκεπτών, αντίστοιχα, η παρουσία ορισμένων τύπων επικαλυμμένων επίπλων είναι υποχρεωτική.

Μοντέρνο κλασικό σε ανοιχτές αποχρώσεις

Μοντέρνο κλασικό σε ανοιχτές αποχρώσεις

Μοντέρν δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα επιλεγμένα σχέδια, είτε είναι καναπέδες είτε οθωμανοί, πρέπει να αντιστοιχούν σε αυτό.

Το πλαίσιο των επίπλων μπορεί να είναι ξύλινο και μεταλλικό, υπάρχει επίσης ποικιλία στην επιλογή ταπετσαρίας.

Τόσο το γνήσιο δέρμα όσο και το ύφασμα θα το κάνουν. Η κύρια απαίτηση για αυτά είναι η ανθεκτικότητα, καθώς θα χρησιμοποιείται συχνά και η ταπετσαρία χαμηλής ποιότητας δεν μπορεί να αντέξει σε ιδιωτική χρήση..

Από τους δημοφιλείς τύπους που φαίνονται οργανικοί, μπορούν να διακριθούν μοντέλα χωρίς πλαίσιο.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή από ξύλινες συρόμενες κουρτίνες

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή από ξύλινες συρόμενες κουρτίνες

Μπορεί να είναι ένα πουφ ή μια καρέκλα φασολιών, τα οποία έχουν ελαστική γέμιση με εφέ μνήμης, δηλαδή τέτοια αντικείμενα παίρνουν το επιθυμητό σχήμα χωρίς προβλήματα..

Όταν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα μέρος για ύπνο στο σαλόνι, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιο μέρος μετατρέψιμος καναπές, που θα ξεδιπλωθεί και θα διπλωθεί κατά βούληση.

Δεν είναι πάντα επιτρεπτή η χρήση μαλακών πουφ στο εσωτερικό.

Δεν είναι πάντα επιτρεπτή η χρήση μαλακών πουφ στο εσωτερικό.

Για ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον βοηθητικά στοιχεία. Ένα πρόσθετο στοιχείο μπορεί να είναι ένα υποπόδιο ή ένα τραπέζι για την αποθήκευση περιοδικών.

Οι αποχρώσεις της υπόθεσης

Τα έπιπλα ντουλαπιού διακρίνονται για την ευελιξία τους, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός διαφορετικών στοιχείων, γεγονός που το καθιστά επίσης πολυλειτουργικό..

Αυτό περιλαμβάνει κομματα, ράφια, καθώς και ντουλάπια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για την εγκατάσταση τηλεόρασης όσο και για την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων.

Πλήρης διακόσμηση σε ελεφαντόδοντο με επικαλυμμένα έπιπλα

Πλήρης διακόσμηση σε ελεφαντόδοντο με επικαλυμμένα έπιπλα

Μια βιβλιοθήκη περιλαμβάνεται στην ίδια κατηγορία δομών κύτους, αλλά εάν οι διαστάσεις του δωματίου δεν επιτρέπουν την εγκατάσταση επαρκώς ογκωδών αντικειμένων, τότε μπορείτε να περιοριστείτε σε μια γωνία.

Δεν είναι λιγότερο βολικό και πρακτικό, αλλά λόγω του σχεδιασμού του, μπορείτε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χώρο, ο οποίος ήδη λείπει σε ένα συμπαγές δωμάτιο..

Εξοικονομούμε χώρο λόγω τοίχων μικρού μεγέθους

Εξοικονομούμε χώρο λόγω τοίχων μικρού μεγέθους

Σε γενικές γραμμές, ο βασικός κανόνας επιλογής: τα έπιπλα πρέπει να ανήκουν σε ένα σετ. Μετά από αυτό, παράμετροι όπως η ευκολία και οι διαστάσεις έχουν σειρά σπουδαιότητας..

Παραλλαγές στις επιλογές χρωμάτων

Όταν επιλέγετε έπιπλα για ένα σαλόνι, το χρώμα είναι μια καθοριστική παράμετρος. Οι επαγγελματίες σχεδιαστές συνιστούν να βασίζονται στις ακόλουθες αποχρώσεις:

1 Η ταπετσαρία πρέπει να είναι μπλε ή μέντα. Για αυτό το στυλ, οι αποχρώσεις είναι εγγενείς: μπεζ, καφέ, λευκό, παστέλ χρώματα. 2 Συχνά επιλέγονται λευκά έπιπλα, καθώς είναι αρκετά εύκολο να τα συνδυάσετε με αντικείμενα άλλων αποχρώσεων. 3 Με δερμάτινη επένδυση σε μπεζ μόνο. 4 Η χρήση ξύλινων επίπλων συνεπάγεται τη χρήση ανοιχτόχρωμης ταπετσαρίας και δαπέδου, καθώς η ίδια πρέπει να είναι σκοτεινή. 5Ο φωτισμός του εσωτερικού θα προστεθεί από αντικείμενα από πλεξιγκλάς.

Χρώματα στο εσωτερικό

Χρώματα στο εσωτερικό

Δεδομένου ότι το χρώμα του wenge σε αυτό το στυλ είναι δημοφιλές, πολλοί άνθρωποι σταματούν σε αυτό. Η ιδιαιτερότητα αυτού του χρώματος είναι ότι είναι αρκετά σκοτεινό, αντίστοιχα, έτσι ώστε το δωμάτιο να μην φαίνεται ζοφερό, πρέπει να κάνετε το πάτωμα, τους τοίχους, την οροφή σε μια ανοιχτή σκιά. Διαφορετικά, το να είσαι στο σαλόνι θα γίνει άβολο..

Τα υλικά έχουν σημασία

Οι βασικές παράμετροι για τα υλικά είναι η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η άνεση. Αρκετά υλικά είναι κατάλληλα για αυτές τις παραμέτρους ταυτόχρονα, ιδιαίτερα το ξύλο..

Για να φρεσκάρετε το δωμάτιο, πρέπει να τα κάνετε όλα ελαφριά.

Για να φρεσκάρετε το δωμάτιο, πρέπει να κάνετε τα πάντα ελαφριά.

Ξύλινο έπιπλο πιο απαιτητικό. Είναι σχετικά φθηνό, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά ανθεκτικό στις κρούσεις..

Η βελανιδιά, το πεύκο, η οξιά χρησιμοποιούνται ως ξύλο για την κατασκευή εσωτερικών αντικειμένων. Το πλαστικό χρησιμοποιείται συχνότερα για τη δημιουργία μικρών κατασκευών και για τη δημιουργία κρεμαστών προϊόντων.

Το ξύλο παραμένει το πιο δημοφιλές υλικό

Το ξύλο παραμένει το πιο δημοφιλές υλικό

Τέτοια έπιπλα δεν είναι πολύ κατάλληλα για μοντέρνα κλασικά, αν και έχουν πλεονεκτήματα. Αυτή είναι μια μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και χρώματα..

Τα προϊόντα από μοριοσανίδες είναι ακόμη πιο προσιτά στο κόστος τους. Όλος ο κίνδυνος των προϊόντων από μοριοσανίδες είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν βερνίκια διαφορετικών τιμών στην κατασκευή του..

Η χρήση γυαλιού αυξάνει την ελκυστικότητα των επίπλων

Η χρήση γυαλιού αυξάνει την ελκυστικότητα των επίπλων

Η χρήση φθηνών βερνικιών σημαίνει ότι τα έπιπλα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο χώρο διαβίωσης..

Για να επιλέξετε έπιπλα για σαλόνι από μοριοσανίδες, είναι λογικό να μελετήσετε τη συνοδευτική τεκμηρίωση για να κατανοήσετε τη σύνθεση των προϊόντων. Υπάρχει επίσης μια σύσταση για τη βελτίωση της οπτικής έλξης – μπορεί να συμπληρωθεί με γυάλινα ή πλαστικά ένθετα.

Σημεία που πρέπει να προσέξετε

Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε. Για μερικούς ανθρώπους, το ζήτημα της τιμής δεν είναι στην πρώτη θέση, οπότε δεν δίνουν καν σημασία σε αντικείμενα σε χαμηλή τιμή..

Αλλά αν ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε αντικείμενα σε πιο προσιτή τιμή. Υπάρχει ένας βασικός κανόνας εδώ – δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φθηνότερα σχέδια, καθώς η ποιότητα τέτοιων αντικειμένων θα είναι αμφισβητήσιμη..

Τα φθηνά έπιπλα μπορούν να έχουν μικρή διάρκεια ζωής

Τα φθηνά έπιπλα μπορούν να έχουν μικρή διάρκεια ζωής

Κοιτάμε τη χώρα παραγωγής. Αυτή η παράμετρος είναι αρκετά υποκειμενική, αλλά δεν πρέπει να την αγνοήσετε..

Για το σαλόνι, τα είδη που κατασκευάζονται στην Ιταλία και στη Γερμανία είναι εξίσου κατάλληλα. Τα πρώτα προϊόντα φημίζονται για την πρωτοτυπία και την ελκυστικότητά τους, τα δεύτερα για τη σοβαρότητα και τις ευθείες γραμμές τους..

Φροντίστε να δώσετε προσοχή στον κατασκευαστή

Φροντίστε να δώσετε προσοχή στον κατασκευαστή

Πρέπει να δώσω προσοχή στα προϊόντα ενός εγχώριου κατασκευαστή; Όλες οι επιλογές αξίζει να εξεταστούν.

Όσον αφορά το μέγεθος, θα πρέπει να βασίζεται στις παραμέτρους του δωματίου. Τα ογκώδη αντικείμενα δεν ταιριάζουν σε ένα μικρό δωμάτιο.

Το μέγεθος των επίπλων εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος του δωματίου.

Το μέγεθος των επίπλων εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος του δωματίου.

Για να μην μπείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση όταν τα έπιπλα έχουν ήδη αγοραστεί, αλλά δεν μπορούν να τοποθετηθούν στο σαλόνι, θα πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και είναι καλύτερο να το κάνετε σε χαρτί. Αυτό το σχέδιο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά αντικειμένων εσωτερικού χώρου..

Εάν το δωμάτιο είναι μεγάλο, τότε η επιλογή των μοντέλων που ταιριάζουν απόλυτα και φαίνονται είναι πολύ μεγάλη

Εάν το δωμάτιο είναι μεγάλο, τότε η επιλογή μοντέλων που ταιριάζουν απόλυτα και φαίνονται είναι πολύ μεγάλη

Η διαμόρφωση των στοιχείων εξαρτάται επίσης άμεσα από τις παραμέτρους του καθιστικού. Τα μοντέλα γωνιών είναι κατάλληλα για μικρά δωμάτια, τα οποία από μόνα τους είναι ευρύχωρα και συμπαγή..

Η χρήση γωνιακών μοντέλων σας επιτρέπει να ελευθερώσετε χώρο στο κέντρο του δωματίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σύνεση.

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά έπιπλα, αλλά ο χώρος στο δωμάτιο είναι τόσο καλά παιγμένος

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά έπιπλα, αλλά ο χώρος στο δωμάτιο είναι τόσο καλά παιγμένος

Η εμφάνιση είναι μια αμφιλεγόμενη παράμετρος, καθώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις για αυτό το ζήτημα..

Όταν παραγγέλνετε καναπέ ή καρέκλα, θα πρέπει να εξοικειωθείτε εκ των προτέρων με το πώς φαίνεται το αντικείμενο στην πραγματικότητα.

Πριν παραγγείλετε έπιπλα, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις πραγματικές διαστάσεις και το υλικό εκτέλεσης.

Πριν παραγγείλετε έπιπλα, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις πραγματικές διαστάσεις και το υλικό εκτέλεσης.

TOP 10 κύριες τάσεις επίπλων το 2019

1 Αποχρώσεις του ροζ. Λεπτοί ροζ τόνοι για πολυθρόνες

Λεπτοί ροζ τόνοι για πολυθρόνες

2 Γεωμετρικά σχέδια. Φωτεινή και αντίθεση γεωμετρία

Φωτεινή και αντίθεση γεωμετρία

3 Φυσικά υλικά. Φυσικά υλικά στο εσωτερικό

Φυσικά υλικά στο εσωτερικό

4 Στρογγυλά σχήματα. Έπιπλα στρογγυλά

Έπιπλα στρογγυλά

5Μετάλ. Η χρήση μετάλλου στο εσωτερικό

Η χρήση μετάλλου στο εσωτερικό

6 Χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Πρωτότυπα έπιπλα στο εσωτερικό

Πρωτότυπα έπιπλα στο εσωτερικό

7 Προσοχή στη λεπτομέρεια. Μοναδικές και μοντέρνες λεπτομέρειες επίπλων

Μοναδικές και μοντέρνες λεπτομέρειες επίπλων

8 Bold Art Deco. Λακωνισμός και ευελιξία του Art Deco

Λακωνισμός και ευελιξία του Art Deco

9 Αντίκες. Επιπλα αντίκες

Επιπλα αντίκες

10 Μαλακά κρεβάτια. Άνετα και άνετα κρεβάτια

Άνετα και άνετα κρεβάτια

ΒΙΝΤΕΟ: Σχεδιασμός αίθουσας

GALLERY: Οι πιο επιτυχημένες επιλογές επίπλων σαλονιού

Previous Post
Οι καλύτεροι γυάλινοι ηλεκτρικοί βραστήρες για ποιότητα και αξιοπιστία. Βαθμολογία TOP-15 μοντέλων προϋπολογισμού. Τι πρέπει να γνωρίζετε; (+ Κριτικές)
Next Post
Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt