15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) – Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Μοντέρνο στυλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Το εσωτερικό του Art Nouveau είναι ρομαντικό και λεπτό, μπορεί να είναι λιτό και δυνατό. Οι ομαλές γραμμές, τα στρογγυλεμένα σχήματα δίνουν χάρη και ελαφρότητα, ενώ τα φυσικά χρώματα και τα φυσικά υλικά τονίζουν τη γοητεία της φύσης. Αυτό το στυλ έχει ένα κόστος. Αλλά αναδημιουργώντας την πραγματική νεωτερικότητα, αποκτήστε ένα αριστούργημα.

Χαρακτηριστικά στυλ

«Κάθε φορά έχει τη δική της τέχνη, κάθε τέχνη έχει τη δική της ελευθερία»Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν στην πρόσοψη ενός από τα πιο διάσημα κτίρια στην Ευρώπη και έγιναν το σύνθημα για τους οπαδούς του στυλ Art Nouveau.

Ακόμη και στην αρχή της ύπαρξής του, το εσωτερικό παρουσίασε ένα ενιαίο σύνολο, συνδυάζοντας αρχιτεκτονική, πλαστικότητα και ζωγραφική. Η φινέτσα και η απαλότητα των γραμμών, τα σιωπηρά χρώματα συμπλήρωσαν τέλεια τη βιαιότητα του σφυρηλατημένου μετάλλου. Πολλοί συνδυασμοί έδωσαν πρωτοτυπία και απροσδόκητη ενσάρκωση..

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Art Nouveau, τα οποία μπορούν εύκολα να εντοπιστούν με γυμνό μάτι – η απαλή πλαστικότητα των γραμμών και των ζωγραφισμένων πραγμάτων, το Art Nouveau ενώνει καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Όσον αφορά τις διατάξεις, η έλλειψη άκαμπτης συμμετρίας.

Εσωτερικό αρτ νουβό, ρομαντικό και λεπτό

Εσωτερικό αρτ νουβό, ρομαντικό και λεπτό

Για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό στο στυλ Art Nouveau, πρέπει να υπάρχουν πολλά αυθεντικά πράγματα. Όλα όσα δεν χρειάζεστε για να είναι σε αρμονία με αυτά τα πράγματα, τότε το εσωτερικό δεν είναι ενοχλητικό. Μια μεγάλη ποσότητα νέας γεύσης είναι στη ρωσική νεωτερικότητα.

Το στυλ είναι κατάλληλο για διαμερίσματα με μη τυπική διάταξη. Ένα εξοχικό σπίτι διακοσμημένο σε αυτό το στυλ φαίνεται όμορφο.

Μοντέρνο, έχει πάντα χρώμα συγγραφέα. Δηλαδή, μπορείτε πάντα να διακρίνετε το χέρι ενός πλοιάρχου ή Ευρωπαίων δασκάλων. Η ατομικότητα έχει μεγάλη σημασία, είναι ακόμη πιο δύσκολο να σχεδιάσετε εάν εσείς οι ίδιοι δεν ζείτε σε αυτήν την εποχή και δεν αισθάνεστε την ίδια ατομικότητα..

Ομαλές γραμμές, στρογγυλεμένα σχήματα δίνουν χάρη και ελαφρότητα

Ομαλές γραμμές, στρογγυλεμένα σχήματα δίνουν χάρη και ελαφρότητα

Η γραμμή της μάστιγας που επέλεξε το Art Nouveau θα μπορούσε να βρει πηγή έμπνευσης στη φύση, να επιστρέψει στις εθνικές παραδόσεις και να ρίξει μια νέα ματιά στις αρχές του σχεδιασμού. Perhapsσως οι απαιτήσεις της εποχής μας να μοιάζουν κάπως με τη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισαν να τον επιλέγουν όλο και πιο συχνά..

Ένα σημαντικό έργο είναι να επιλέξετε μια επιλογή σχεδιασμού:

 • Πλήρης ανακατασκευή της αρχικής, της πιο ακριβής λύσης. Θα πρέπει να παρατηρήσετε τις πιο μικρές λεπτομέρειες για να επιτύχετε την πραγματική εικόνα..
 • Διακοσμητική επιλογή. Όπου υπάρχει μίμηση στυλ, χρησιμοποιώντας βασικά στοιχεία.
 • Σχεδιασμός με πολλά στοιχεία και αντιστοίχιση χρωμάτων.

Μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε δωμάτια, και θυμηθείτε τον κανόνα της φύσης έμπνευση, τις χαριτωμένες μπούκλες και τα φυσικά χρώματα.

Αυτό το στυλ είναι δαπανηρό

Αυτό το στυλ είναι δαπανηρό

Κουζίνα

Για κουζίνα στο στυλ αρ νουβό, ένα ευρύχωρο δωμάτιο είναι υπέροχο. Ο μικρός δεν θα φαίνεται τόσο εντυπωσιακός, αλλά αν, παρ ‘όλα αυτά, η επιλογή έπεσε στο συγκεκριμένο σχεδιαστικό έργο, όλα θα πρέπει απλώς να λάβουν υπόψη ορισμένες λεπτομέρειες..

Γνωρίσματα του χαρακτήρα:

 • Η χρήση λείων επιφανειών καθώς και βερνικωμένων.
 • Στοιχεία από γυαλί επίπλων, επιχρωμιωμένα.
 • Floral στολίδι στο εσωτερικό.
 • Απαραίτητη σύγχρονη τεχνολογία.

Ένα μεγάλο δωμάτιο είναι κατάλληλο για μια τέτοια κουζίνα.

Ένα μεγάλο δωμάτιο είναι κατάλληλο για μια τέτοια κουζίνα.

ΣυμβουλήΤείχη καλύτερα να βάψετε σε μονόχρωμο χρώμα. Η ταπετσαρία είναι ακατάλληλη, ισχύει επίσης για πάνελ. Μεταχειρισμένο γυαλί ταπετσαρία ή κεραμικά πλακάκι μικρό μέγεθος.

Το κεραμίδι πρέπει να είναι χωρίς μοτίβο και είναι επιτακτική η χρήση ενέματος μεταξύ των ραφών..

Ο συνδυασμός διαφόρων υφών θα δώσει έμφαση στο μοντέρνο στυλ. Όμορφο γυαλισμένο ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΩΝ και έπιπλα από ανεπεξέργαστο ξύλο.

Συνιστάται να επιλέξετε έπιπλα σε μονόχρωμα χρώματα ή με στοιχεία βλάστησης..

Είναι καλύτερα να βάψετε τους τοίχους σε μονόχρωμο χρώμα.

Είναι καλύτερα να βάψετε τους τοίχους σε μονόχρωμο χρώμα.

Καλωσόρισες:

 • ένθετα γυαλιού με διακοσμητική επεξεργασία.
 • εκτύπωση φωτογραφιών?
 • ζωγραφισμένη στο χέρι πρόσοψη επίπλων.
 • άλεσμα.

Τραπέζι μπορεί να έχει έντονη προφορά ή, αντίθετα, σε τόνο φύλο. Ένα τεράστιο τραπέζι με λεπτά μακριά πόδια θα φανεί καλό. Καρέκλες με απαλή ταπετσαρία και φανταχτερά στολίδια. Και ολόκληρη αυτή η σύνθεση πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου..

Το μπουφέ είναι ένα κλασικό της τραπεζαρίας, αρκετά δημοφιλή μοντέρνα έπιπλα, καθώς και το μπουφέ. Η διαφορά μεταξύ των μπουφέδων Art Nouveau και των μπουφέδων είναι οι όψεις, τα λουλουδάτα μοτίβα, τόσο σε ξύλο όσο και σε μέταλλο, απαλές καμπύλες στα βιτρό.

Όλα πρέπει να ταιριάζουν και να εναρμονίζονται

Όλα πρέπει να ταιριάζουν και να εναρμονίζονται

Συμπληρώστε το σχέδιο κατευθείαν κουρτίνες, όμορφα βάζα. Λουλούδια στο τραπέζι στο κέντρο και πιάτα από πορσελάνη θα είναι μια υπέροχη ολοκλήρωση της σύνθεσης..

Ένας όμορφος ακριβός πίνακας θα προσθέσει προσωπικότητα στο δωμάτιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα πρέπει να συνδυαστούν και σε αρμονία, ο συνδυασμός χρωμάτων με μεταλλικά στοιχεία, η απουσία παθολογίας και η υπερβολή τονίζει τη γεύση, καθώς και την αίσθηση της αναλογίας.

Στο σύγχρονο Art Nouveau, η κεντρική θέση καταλαμβάνεται από το νησί της κουζίνας, καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από ένα παραδοσιακό τραπέζι και είναι πιο λειτουργικό. Είναι βολικό να οργανώσετε ένα μπουφέ τραπεζιού μαζί του, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί ελεύθερα να έρθει για ένα σνακ ή ένα ποτό..

Νέες λεπτομέρειες προστίθενται σταδιακά σε αυτό το στυλ, αλλά οι κύριες αποχρώσεις παραμένουν:

 • τηρήστε τη σαφήνεια των γραμμών.
 • τον ελάχιστο αριθμό χρωμάτων ·
 • μεγάλος χώρος?
 • ήρεμος φωτισμός.

Έπιπλα κουζίνας, είναι επιθυμητό να είναι ελαφριά, για τη δυνατότητα αναδιάταξης, αλλαγής του εσωτερικού, ενημέρωση της εμφάνισης του δωματίου.

Κολλήστε στις καθαρές γραμμές

Κολλήστε στις καθαρές γραμμές

Σαλόνι

Κύριο μέρος σαλόνι Είναι έπιπλα. Τα μοντέρνα έπιπλα μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους:

 1. Εκλεπτυσμένος συνδυασμός διαφορετικών τύπων ξύλου και βερνικωμένου φινιρίσματος.
 2. Μια καλοφτιαγμένη βελανιδιά, και με την πάροδο του χρόνου, μια καθαρή, ευγενής σκιά.

Σε ένα μοντέρνο εσωτερικό Art Nouveau, τα αρχαία έπιπλα συχνά αποκαθίστανται, τα οποία συνδυάζονται με μια χρυσή απόχρωση με τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του δωματίου..

Καρέκλες από σφιχτό δέρμα με λουλουδάτα στολίδια από βελανιδιά.

Το κύριο μέρος του σαλονιού είναι τα έπιπλα

Το κύριο μέρος του σαλονιού είναι τα έπιπλα

Η διακόσμηση είναι μια σημαντική στιγμή στο σχεδιασμό του καθιστικού, επειδή είναι αυτός που μπορεί να συμπληρώσει τις στιγμές που λείπουν στο δωμάτιο. Στην Art Nouveau, το διακοσμητικό μοτίβο βασίστηκε πλήρως σε γραμμές φυτών, θέματα, δημιουργώντας έτσι μοναξιά με τη φύση, η οποία ήταν αρκετά δημοφιλής από την αρχή της αναβίωσης του μοντερνισμού στο εσωτερικό. Λουλούδια πρέπει να ήταν μεγάλο, πλούσιο, το οποίο θα μπορούσε να γίνει ένα είδος προφοράς σε αυτό το δωμάτιο. Υποστηρίζουν όλο το σύστημα.

Τα στολίδια στο δωμάτιο είναι συχνά παρόντα και πάντα με θέμα το φυτό. Τα στολίδια μπορεί να μην λαμβάνονται απαραίτητα από τη ρωσική αρ νουβό. Τα βελγικά-γαλλικά μοτίβα ταιριάζουν με τη ρωσική αρ νουβό, ειδικά σε πόρτες και γυαλί. Τα στολίδια συνδυάζονται επίσης με έπιπλα αντίκες.

Η διακόσμηση είναι ένα σημαντικό σημείο σχεδιασμού

Η διακόσμηση είναι ένα σημαντικό σημείο σχεδιασμού

Επιπλα

Αυτά τα έπιπλα μάλλον δεν είναι τυπικά για το τυπικό μοντέρνο στυλ του, τις νέες μορφές, το υλικό της σημύδας της Καρελίας, το οποίο είναι ένα πραγματικά ρωσικό υλικό. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του εσωτερικού είναι το τέρας. Χαρακτηριστικό φυτό για την εποχή του Art Nouveau. Υπάρχει μια σαφής επικάλυψη και παράλληλη με το bando. Λουλουδάτα μοτίβα σε έπιπλα αντηχούν ή θυμίζουν φύλλα τέρατα.

Τα μη τυποποιημένα έπιπλα με ασυνήθιστα σχήματα θα συμπληρώσουν τέλεια το στυλ. Μεγάλο επάνω τραπέζι με λεπτά πόδια θα είναι πολύ χρήσιμο.

Καναπές και οι καρέκλες πρέπει να είναι ένα σετ. Τα έπιπλα από ένα υλικό, ένα είδος ξύλου θα φαίνονται υπέροχα. Ένας γωνιακός καναπές είναι μια καλή επιλογή. Συνιστάται να τοποθετήσετε τα έπιπλα με τη μορφή “P”, “G”.

Μη τυποποιημένα έπιπλα με ασυνήθιστα σχήματα

Μη τυποποιημένα έπιπλα με ασυνήθιστα σχήματα

Ένα περίεργο στοιχείο διακόσμησης – ένα μεγάλο, μεγάλο λουλούδι, το οποίο ήταν ένα είδος έμφασης στο σαλόνι, υποστήριζε όλα τα λουλουδάτα θέματα που υπάρχουν σε υφάσματα, έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής.

Ένα μεγάλο πρόβλημα στο ιστορικό στυλ είναι η κατασκευή επικαλυμμένων επίπλων. Δεν ήταν συνηθισμένο να βάζουμε έναν καναπέ στη μέση του δωματίου. Καρέκλες και πολυθρόνες μπορούσαν να σταθούν στο κέντρο. Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε έπιπλα σε ένα ιστορικό εσωτερικό, είτε είναι κλασικό είτε μοντέρνο. Τα δερμάτινα έπιπλα ήταν πιο χαρακτηριστικά του μοντέρνου.

Οι καναπέδες ήταν δερμάτινοι, σκληροί, ογκώδεις, δεν προορίζονταν για τοποθέτηση στο σαλόνι, ντουλάπι με ξύλινα ράφια. Υπήρχαν αρκετοί άδειοι χώροι με μικρές ομάδες: ένα τραπέζι και μια πολυθρόνα, ή ένα μικρό τραπέζι και πολυθρόνες, καθώς και ένα μεγάλο τραπέζι στην τραπεζαρία.

Ο γωνιακός καναπές είναι μια καλή επιλογή

Ο γωνιακός καναπές είναι μια καλή επιλογή

Πόρτες

Οι εσωτερικοί χώροι άρχισαν να χτίζονται όχι σύμφωνα με την αρχή “εισήχθη από τα δεξιά και από τα αριστερά – δύο πανομοιότυπες εισόδους”, αλλά σε έναν κύκλο. Τα διαμερίσματα είναι χτισμένα με ενθουσιασμό: μπαίνουμε στο διάδρομο, μετά στο σαλόνι, στο γραφείο, υπνοδωμάτιο και ούτω καθεξής, από την άλλη πλευρά διάδρομος έγινε μια αίθουσα, η οποία συνδέεται επίσης με το σαλόνι, γεγονός που καθιστά δυνατή την είσοδο σε δύο δωμάτια. Ας συνοψίσουμε ότι η κατασκευή ενός διαμερίσματος που σας επιτρέπει να περπατήσετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο σε έναν κύκλο, στην πραγματικότητα, όλα τα δωμάτια έχουν δύο πόρτες: η μία μπορεί να εισέλθει, η άλλη να εξέλθει. Αρκετά χαρακτηριστικό για το Art Nouveau.

Κατά κάποιο τρόπο, επαναλαμβάνει τη στρογγυλότητα, τις λείες γραμμές που υπήρχαν στη φύση. Σε γενικές γραμμές, το Art Nouveau έχει εξαντλήσει τις ιδέες του και τα διακοσμητικά μοτίβα από τη φύση..

Απλή, διακριτική επιλογή

Απλή, διακριτική επιλογή

Βασικά, οι πόρτες του στυλ Art Nouveau έχουν γυάλινα ένθετα με falsetto. Το χρωματισμένο γυαλί βρίσκεται όχι μόνο στο Modern. Τα ένθετα είναι ένα τόνο ελαφρύτερα, το πλαίσιο είναι πιο σκούρο. Υπάρχουν επίσης τυπικές μπούκλες Art Nouveau και ακανόνιστες γραμμές που μοιάζουν με λουλούδι..

Το φράγκο του βελγικού κλάδου του μοντερνισμού χαρακτηρίζεται από αυξημένη διακοσμητικότητα. Υπάρχει ένας τέτοιος όρος “γραμμή κτυπήματος του μαστιγίου”, μια ομαλή καμπύλη. Φόρμες λαχανικών γειτνιάζουν με αυτή τη γραμμή, που μπλέκονται και κουλουριάζονται. Αγαπημένα λουλούδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – ίριδα.

Η ανάπτυξη γυναικείων μαλλιών, που δημιουργούν το ίδιο αποτέλεσμα, και τα σχήματα των επίπλων, είναι πολύ κοντά στη “γραμμή του χτυπήματος του μαστιγίου”. Η πλαστικότητα, η δυναμική, οι τόνοι του, που θα πρέπει να δημιουργήσουν τη βασική ιδέα. Αυτές είναι ομαλά καμπύλες γραμμές, τα καθαρά διακοσμητικά κίνητρα ήταν υποτελή. Εκδηλώθηκε με τις μορφές επίπλων, πάντα καμπύλες λείες γραμμές.

Κατάλληλο για ντουλάπα

Κατάλληλο για ντουλάπα

Τα βιτρό εμφανίζονται μετά από μια μεγάλη λήθη ακριβώς κατά την περίοδο της Art Nouveau. Όπως μετά την Αναγέννηση, εξαφανίστηκαν από τους εσωτερικούς χώρους. Τα μοντέρνα βιτρό είναι κομψά, πιο συγκρατημένα. Το σχήμα του βιτρό και το διακοσμητικό ντεκόρ μπορεί να είναι στους τοίχους, το οποίο εκδηλώνεται σε ένα ημι-ψηφιδωτό σχέδιο. Είναι πάντα κοντά στο στυλ της, είναι δηλαδή ένα ενιαίο σύνολο γραμμών με στροφές που μπορούν να περάσουν από το σχέδιο.

Ταπετσαρία

Η διακόσμηση τοίχου παίζει μεγάλο ρόλο σε οποιοδήποτε στυλ. Το στυλ Art Nouveau έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά θα είναι ακόμα σε θέση να ευχαριστήσει με μια ποικιλία, διάφορα διακριτικά μοτίβα και αποχρώσεις..

Μπορείτε να βασιστείτε στον μινιμαλισμό και να χρησιμοποιήσετε συνδυασμούς φωτεινών και φωτεινών χρωμάτων στη διακόσμηση τοίχων. Για να το κάνετε αυτό, μην γεμίζετε το δωμάτιο με έπιπλα, τότε θα είναι ευκολότερο να τονίσετε την ταπετσαρία..

Η διακόσμηση τοίχου παίζει μεγάλο ρόλο σε οποιοδήποτε στυλ

Η διακόσμηση τοίχου παίζει μεγάλο ρόλο σε οποιοδήποτε στυλ

Οι ταπετσαρίες από χαρτί δεν χρησιμοποιούνται σε αυτό το στυλ, συνήθως η διακόσμηση τοίχου επικολλάται με υγρή ταπετσαρία ή απουσιάζουν εντελώς. Χρησιμοποιούνται απαλά χρώματα:

 • άμμος;
 • κρέμα,
 • αφρογαλακτώδης,
 • μαργαριτάρι,
 • ροδάκινο.

Τέτοιες αποχρώσεις μεγεθύνουν οπτικά το δωμάτιο και συνδυάζονται υπέροχα με τις λείες γραμμές της διακόσμησης..

Εάν ληφθεί απόφαση να βάψετε τους τοίχους γκρι ή άσφαλτο, τότε μπορείτε να τους διακοσμήσετε με διάφορα λουλουδάτα στολίδια, αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή της κατήφειας. Τα ξύλινα πάνελ είναι κατάλληλα, αλλά μόνο σε ανοιχτή σκιά.

Διακόσμηση τοίχου αφίσες φωτογραφιών

Διακόσμηση τοίχου αφίσες φωτογραφιών

Χαρακτηριστικά της ταπετσαρίας Art Nouveau:

 • Οι τύποι που έχουν μοτίβο από τούβλα, φυσική πέτρα, δέρμα θα τονίσουν την ιδιαιτερότητα και την απλότητα του σχεδίου.
 • Μοντέλα με λείες γραμμές, κύματα, στολίδια, ασύμμετρα σχέδια σε συνδυασμό με μονόχρωμα ένθετα είναι κατάλληλα για μεγάλα ευρύχωρα δωμάτια και τονίζουν την επίσημη εμφάνιση.
 • Δημοφιλή μοντέλα με ασυνήθιστες υφές και ανάγλυφα σχέδια.
 • Ταπετσαρία με την επίδραση μιας γυαλιστερής υπερχείλισης, στους τοίχους κάτω από τις ακτίνες του ήλιου φαίνεται υπέροχη και προσθέτει πολυτέλεια στο σχεδιασμό του δωματίου.
 • Ταπετσαρία το κόκκινο, καφέ, μαύρος, μπλε, θα ταιριάζει με τις αποχρώσεις μπεζ, κρεμ χρώμα, τονίζοντας την κομψότητα του μοντέρνου.

Αυτό το στυλ δεν ανέχεται πολύ φωτεινά και προκλητικά χρώματα, αλλά προτιμά ένα ελαφρύ, διακριτικό χρώμα..

Ταπετσαρία σε ένα τόνο, ελαφρύ λουλουδάτο στολίδι ή εκτύπωση θα είναι μια εξαιρετική λύση αρ νουβό.

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Εάν πρόκειται να προσθέσετε αξεσουάρ στους τοίχους, επιλέξτε βαφή ταπετσαρίας, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε περιοδικά το χρώμα..

Εάν προτιμάτε μεταβάσεις σε αντίθεση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέτοια σύνθεση σε συνδυασμό κόκκινου, μαύρου και λευκού, ένα τέτοιο σχέδιο φαίνεται αυστηρό και πολυτελές ταυτόχρονα..

Για το σαλόνι

Πιστεύεται ότι το σαλόνι είναι πιο εύκολο να διακοσμηθεί σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δωμάτια. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άνθρωποι θέλουν το σαλόνι να είναι σε ήρεμα και διακριτικά χρώματα. Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να κάνετε το φως πιο φωτεινό και να επικολλήσετε στους τοίχους με ελαφριά ταπετσαρία..

Για να φτιάξετε έναν τοίχο με έμφαση, θα χρειαστείτε ανοιχτό μπεζ, κρεμ αποχρώσεις και ταπετσαρία για τον τοίχο με έμφαση, ένα πιο ζωντανό μοτίβο με στολίδι, λουλουδάτο μοτίβο, τρισδιάστατη εκτύπωση, ταπετσαρία.

ΣυμβουλήΜην το παρακάνετε με αντίθεση, εξαιρώντας το οικόπεδο λαχανικών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αφαίρεση.

Ανοιχτό μπεζ, κρεμ αποχρώσεις των τοίχων

Ανοιχτό μπεζ, κρεμ αποχρώσεις των τοίχων

Τέτοιοι τοίχοι είναι συνήθως κατασκευασμένοι πίσω από τον καναπέ ή οπουδήποτε τηλεόραση. Αυτός ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για ευρύχωρα σαλόνια. Για μικρούς χώρους, είναι ακατάλληλο, επειδή τοίχοι με σκούρα ταπετσαρία θα μειώσουν το χώρο. Και σε δωμάτια όπου υπάρχει πολύς χώρος, μπορείτε να κάνετε ξεχωριστές ζώνες χρησιμοποιώντας χρώμα, όπως μια κουζίνα στούντιο. Οι συνδυασμοί χρωμάτων είναι κατάλληλοι για δωμάτια με κόγχες και διαφορετικές προεξοχές για να ενισχύσουν την ομορφιά του σχεδίου.

Για υπνοδωμάτιο

Για ένα τέτοιο δωμάτιο, δεν πρέπει να κάνετε αντιθέσεις μετάβασης και φωτεινές προφορές. Το υπνοδωμάτιο είναι επικολλημένο σε λευκούς, ανοιχτό πράσινους, ροζ τόνους. Μια διακριτική ατμόσφαιρα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Αν θέλετε να κάνετε το δωμάτιο πιο εντυπωσιακό, πάρτε έπιπλα με έντονα χρώματα..

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε πολυπλοκότητα – να κολλήσετε ταπετσαρία με μεταλλική ή γυαλιστερή γυαλάδα.

Μια διακριτική ατμόσφαιρα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε

Μια διακριτική ατμόσφαιρα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε

Οι τοιχογραφίες ή τα μοτίβα στον τοίχο του κομοδίνου φαίνονται επίσης εντυπωσιακά. Αλλά το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι χαλαρωτικό και όχι ενοχλητικό. Επομένως, είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε ανάγλυφα, μοτίβα ή τυπωμένα μοντέλα..

Για κουζίνα

Για ένα δωμάτιο με επιθετικό περιβάλλον, χρησιμοποιούνται ταπετσαρίες βαφής βαφής βαρέως τύπου, καθώς και ανάγλυφα. Ο χώρος εργασίας μπορεί να διακριθεί με πέργκολα που μιμούνται τη φυσική πέτρα, τούβλο, ξύλο.

Στην τραπεζαρία, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πιο απαλές, πιο ζεστές αποχρώσεις, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει να ενοχλούν ή να αποσπούν την προσοχή. Τα ανοιχτά χρώματα προσθέτουν φρεσκάδα. Οι σκούροι τόνοι θα συντρίψουν, θα μειώσουν τον χώρο, κάτι που θα επηρεάσει επίσης αρνητικά το εσωτερικό του δωματίου..

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Οι τοιχογραφίες τοίχου φαίνονται εντυπωσιακές, αλλά μπορούν να γίνουν άσχετες, όχι μοντέρνες, τότε θα πρέπει να αλλάξετε ολόκληρο το σχέδιο.

Ρεμη απλή ταπετσαρία – μια κατάλληλη επιλογή για την κουζίνα.

Πολυέλαιος

Το μοντέλο Art Nouveau είναι εγκατεστημένο σε οποιοδήποτε δωμάτιο από το σαλόνι μέχρι τουαλέτα, απλά πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου, επειδή αυτό το στυλ απαιτεί καλό φωτισμό.

Πολυέλαιος μια όμορφη διακόσμηση για την αίθουσα, θα πρέπει να είναι κομψή, επίσημη. Φαίνεται όμορφο σε αλυσίδες, οι πολυέλαιοι προβολέων έχουν τη λειτουργία να αλλάζουν την κατεύθυνση του φωτός. Κρεμούν πιο ήρεμες φόρμες στο υπνοδωμάτιο για να μην ερεθίσουν, καταπρανουν, στο φυτώριο, αντίστοιχα, πρέπει να λάβετε υπόψη την ηλικιακή κατηγορία. Ένα μοντέλο με λεπτές μπούκλες, ελαφρύ διακριτικό στολίδι με παιδικό θέμα είναι κατάλληλο.

Ένας πολυέλαιος για την αίθουσα είναι μια όμορφη διακόσμηση

Ένας πολυέλαιος για την αίθουσα είναι μια όμορφη διακόσμηση

Τυπικός πολυέλαιος Art Nouveau με αμπαζούρ που χαμηλώνει, αντίστοιχα, μπορείτε να αλλάξετε τον φωτισμό στο τραπέζι, κατάλληλο για την κουζίνα. Αλλά μια σημείωση: για μια τέτοια πηγή φωτός, υψηλή οροφές.

Το φως στη σύγχρονη εποχή είχε μεγάλη σημασία. Θα μπορούσε να ενωθεί και να προσθέσει άνεση σε αυτή την ατμόσφαιρα, να την κάνει πιο ζεστή. Είναι πολύ χαρακτηριστικό για το Art Nouveau με χαμηλωμένο μέρος, όπως για την τραπεζαρία, όταν ήταν δυνατό να το κατεβάσουμε ακόμα πιο κάτω, με αμπαζούρ, κρυστάλλινο ένθετο, μεταλλική σκόνη.

Ευτυχώς, οι αρχιτέκτονες έχουν τώρα πολύ περισσότερες τεχνικές φωτισμού στη διάθεσή τους. Ως εκ τούτου, στο μοντέρνο στυλ Art Nouveau, πολλοί σχεδιαστές προτείνουν να προσθέσουν τεχνικό φως στους τοίχους για να φωτίσουν περισσότερο τη διακόσμηση και τα έπιπλα. Πολυέλαιοι σε αυτό το στυλ αυξάνουν το χώρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό προς αυτή την κατεύθυνση..

Ένας πολυέλαιος πιο ήρεμων σχημάτων είναι κρεμασμένος στο υπνοδωμάτιο.

Ένας πολυέλαιος πιο ήρεμων σχημάτων είναι κρεμασμένος στο υπνοδωμάτιο.

Τα διακοσμητικά φωτιστικά είναι ιδανικά για το εσωτερικό του δωματίου, οι λαμπτήρες δαπέδου, οι προβολείς, οι απλίκες, που τοποθετούνται στις γωνίες, θα είναι μια υπέροχη προσθήκη.

Μπορούν επίσης να είναι κατασκευασμένα από ξύλο, πορσελάνη, λεπτό γυαλί, με μεταλλικά στοιχεία, σε φανταχτερά σχήματα..

Ένας άνετος ψάθινος πολυέλαιος θα προσθέσει γοητεία, άνεση πάνω από το τραπέζι στο σαλόνι και επιπλέον λαμπτήρες LED θα προσθέσουν μοντέρνα κίνητρα στο εσωτερικό..

Τουαλέτα

Ένα μοντέρνο μπάνιο είναι ένας φωτεινός, αξέχαστος χώρος. Η χρήση πλατιών σανίδων, φαρδιά μπαγκέτα και ποικιλία ψηφιδωτά. Εάν το μπάνιο είναι πολύ μικρό, το κυριότερο είναι να τηρείτε τις αναλογίες, μην ξεχνάτε τη διακόσμηση. Ας είναι απλώς ένας καθρέφτης ή μια όμορφη λάμπα.

Αυτός είναι ένας φωτεινός, αξέχαστος χώρος

Αυτός είναι ένας φωτεινός, αξέχαστος χώρος

Το μοντέρνο δεν χρειάζεται συνεχή χρήση αντίθεσης, φωτεινών χρωμάτων. Μια κομψή λύση μπορεί να επιτευχθεί με έναν μονόχρωμο ή συνδυασμό κρεβατιού. Μια σημαντική έμφαση στη διακόσμηση του μπάνιου δίνεται ακριβώς στους τοίχους και το πάτωμα, επειδή αποτελούν το φόντο για τα υδραυλικά..

Το πάτωμα μπορεί να είναι παραδοσιακά πλακάκι με ανοιχτό γκρι ή γαλακτώδη πλακάκια. Είναι υπέροχο αν ένα floral στολίδι με λείες μπούκλες επιδεικνύει πάνω του..

Είναι καλύτερα να κάνετε την οροφή να τεντώνει, ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος θα προσθέσει πλούτο σε συνδυασμό με προβολείς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γύψο, ρέοντα μοτίβα. Όλα αυτά θα δώσουν έμφαση στο μοντέρνο στυλ..

Για τη διακόσμηση τοίχων, χρησιμοποιούνται πιο συχνά πλακάκια ή ψηφιδωτά. Σε ευρύχωρα μπάνια, ένας συνδυασμός διακοσμητικών σοβάδες.

Δεδομένου ότι το μπάνιο των τυπικών διαμερισμάτων δεν απολαμβάνει τους ιδιοκτήτες του με ελεύθερο χώρο, το κύριο έπιπλο θα είναι το ντουλάπι στο οποίο είναι εγκατεστημένος ο νεροχύτης. Μπορεί να είναι ανοιχτό ή σκοτεινό, ανάλογα με το υπόλοιπο σχέδιο..

Για τη διακόσμηση τοίχων, χρησιμοποιούνται πιο συχνά πλακάκια ή ψηφιδωτά.

Για τη διακόσμηση τοίχων, χρησιμοποιούνται πιο συχνά πλακάκια ή ψηφιδωτά.

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: 

Εσωτερικά υπνοδωμάτια σε στιλ Προβηγκίας: 150+ (Φωτογραφία) Ιδέες για τη δημιουργία ομορφιάς και άνεσης

Ρετρό στυλ στο εσωτερικό (130+ Φωτογραφίες) – Όλα όσα ήθελαν να μάθουν, αλλά φοβόντουσαν να ρωτήσουν για το σχέδιο

Απλό και ευέλικτο Country style στο εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού. 200+ φωτογραφίες φυσικότητας και απλότητας του σχεδιασμού

Μινιμαλισμός στυλ στο εσωτερικό (185+ Φωτογραφίες) – Η τέχνη του χώρου. Απαλλασσόμαστε από την ένταση και τον περιορισμό

“Μοντέρνο στυλ” σε εσωτερικούς χώρους διαμερισμάτων: από το μοντέρνο στο σύγχρονο

Υδραυλικά για στυλ αρ νουβό

Παρόλο που οι σχεδιαστές συμβουλεύουν την εγκατάσταση κρεμαστών υδραυλικών εγκαταστάσεων με οβάλ σχήματα, αυτό ισχύει για τον νεροχύτη, τη λεκάνη της τουαλέτας και επίσης τα προβλήματα. Όλοι οι πιθανοί σωλήνες πρέπει να είναι κρυμμένοι. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο μπάνιο, το οποίο βρίσκεται ιδανικά στο κέντρο του εσωτερικού. Or έχει ασύμμετρο σχήμα από ακρυλικό. Αλλά αυτό είναι εγγενές σε μεγάλα δωμάτια..

Τα υδραυλικά σκεύη είναι μοντέρνα. Το κύριο πράγμα είναι να αποφύγετε τα φουτουριστικά αξεσουάρ..

Τα έπιπλα, κατά προτίμηση από ξύλο, αποτελούνται από ένα σετ. Με περίεργα σχήματα.

Χρησιμοποιήστε σύγχρονα υδραυλικά

Χρησιμοποιήστε σύγχρονα υδραυλικά

Ντεκόρ

Η κύρια διακόσμηση στο μπάνιο Art Nouveau είναι το μερίδιο τοίχων και μικρών αντικειμένων όπως εξαρτήματα και υφάσματα. Τα φωτιστικά μπορούν να είναι ενσωματωμένα στην οροφή ή να φωτίζουν, απευθείας στο χώρο και στον καθρέφτη. Τα κύρια διακοσμητικά στοιχεία θα είναι αναμφίβολα βρύσες..

Το δωμάτιο αξίζει ιδιαίτερη προσοχή καθρέφτης τουαλέτα. Μπορεί να είναι μεγάλος, σχεδόν ολόκληρος ο τοίχος ή διακοσμημένος με μια περίπλοκη μπαγκέτα. Αυτό το στυλ απαιτεί πολύ φως και ένα μεγάλο παράθυρο θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο με έναν μεγάλο καθρέφτη που αντανακλά το φως, φωτίζει όλες τις μακρινές γωνίες..

Διάδρομος

Για το στυλ αρ νουβό, αντιστοιχούν στοιχεία φυτών, λείες γραμμές και καμία ορθή γωνία. Ο διάδρομος πρέπει να είναι πολυλειτουργικός και εξελιγμένος, χωρίς περιττή παθολογία..

Ο διάδρομος πρέπει να είναι πολυλειτουργικός και εξελιγμένος

Ο διάδρομος πρέπει να είναι πολυλειτουργικός και εξελιγμένος

Συνιστάται η χρήση:

 • Διάφορες ασύμμετρες καμάρες.
 • Συνδυασμός διαφόρων υλικών από ξύλο, φυσική πέτρα, πορσελάνη, βαμμένο γυαλί.
 • Συνθέσεις με περίεργα σχήματα.
 • Θα πρέπει να υπάρχουν λουλουδάτα μοτίβα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανατολίτικα μοτίβα.

Η ταπετσαρία είναι κολλημένη στους τοίχους, γι ‘αυτό πρέπει να υπάρχουν ίσοι τοίχοι, μια καλή λύση είναι τα πλαστικά πάνελ. Τα χρώματα χρησιμοποιούν πλούσιο άχυρο, μουστάρδα, λιλά.

Τα έπιπλα χρησιμοποιούνται επίσης ασύμμετρα, με ασυνήθιστα καμπύλα σχήματα, κατασκευασμένα από ξύλο. Πρέπει να υπάρχουν κυματιστές γραμμές, χωρίς τυποποιημένα ορθογώνια ντουλάπια.

Μια ενδιαφέρουσα λύση για την αποθήκευση εξωτερικών ενδυμάτων

Μια ενδιαφέρουσα λύση για την αποθήκευση εξωτερικών ενδυμάτων

Εάν ο διάδρομος είναι μικρός, τότε μπορείτε να διακοσμήσετε την ντουλάπα με ένα στολίδι ή ένα στοιχείο βλάστησης, ζωικό κόσμο. Δεν είναι μια ογκώδης καρέκλα ή ένας πάγκος με ταπετσαρία με μοτίβα που φαίνεται πρωτότυπος. Τα ράφια θα κάνουν κρεμάστρες. Είναι επιθυμητό όλα τα έπιπλα να είναι από ξύλο, αντικείμενα από μπρούτζο, χυτοσίδηρος θα είναι μια εξαιρετική λύση σχεδιασμού..

Ένα ασυνήθιστο, αλλά μάλλον εκκεντρικό μέρος του διαδρόμου είναι ο καθρέφτης. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι της εποχής Art Nouveau. Συχνά, η βάση είναι φτιαγμένη από αχλάδι, με χαρακτηριστικά βιτρό παράθυρα.

Ο φωτισμός πρέπει να είναι καλός, ασυνήθιστες απλίκες εγκατεστημένες πάνω από έναν μεγάλο καθρέφτη, μια αρχική λάμπα ή πολυέλαιος θα κάνει. Μια όμορφη προσθήκη θα είναι ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με σχήματα κυμάτων σε ένα τραπέζι με ψηλά πόδια, εξαιρετική φαντασία, ασυνήθιστες πηγές φωτός θα τονίσουν το στυλ.

Ο φωτισμός πρέπει να είναι πολύ καλός

Ο φωτισμός πρέπει να είναι πολύ καλός

Πόρτες που οδηγούν σε διάφορα δωμάτια, είναι σκόπιμο να διακοσμήσετε με βιτρό, το οποίο είναι χαρακτηριστικό του Art Nouveau.

Ένα όμορφο λουλουδάτο ή ανατολίτικο στολίδι στους τοίχους, στα ντουλάπια θα συμπληρώσει την εικόνα και θα κάνει το διάδρομο μοναδικό.

Υπουργικό συμβούλιο

Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε έργο σχεδιασμού για τη διακόσμηση μιας μελέτης στο στυλ Art Nouveau, αφού δεν υπάρχουν πρακτικά. Ως εκ τούτου, πολλοί αραιώνουν το σύγχρονο με τα κλασικά, συγκεκριμένα τη μελέτη. Το μοντέρνο χαρακτηρίζεται από χρώμα φιστικιού, οπότε προτείνουμε να βάλετε ένα ντουλάπι ακριβώς μιας τέτοιας παλέτας.. Η απόχρωση φιστικιού ενώνει όλες τις άλλες λεπτομέρειες και κάνει την ατμόσφαιρα πιο απαλή. Η μελέτη δεν χρειάζεται να διακοσμηθεί με τυχόν χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.

Ο αρχιτέκτονας Viktor Orda άλλαξε τον εσωτερικό χώρο με μεταλλικές κατασκευές και έφερε φως στο σπίτι μέσω του συνδυασμού γυαλιού και μετάλλου. Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει το γυαλί τον αγαπημένο συνδυασμό μοντέρνου.

Επιλογή γραφείου

Επιλογή γραφείου

Ντεκόρ

Σημαντικά σημεία του εσωτερικού είναι η πλούσια διακόσμηση και η διακόσμηση. Η τέχνη του κοσμήματος το υποστηρίζει, με τη μορφή πολύτιμων λίθων, μαργαριταριών, κοραλλιών και χρωματιστού σμάλτου, γυαλιού τέχνης. Ωστόσο, το θέμα της φύσης έχει προτεραιότητα. Η έμπνευση μερικές φορές προέρχεται από απροσδόκητα πράγματα, όπως έντομα.

Τα στυλιζαρισμένα φυτά δεν βρίσκονται μόνο σε σχέδια ταπετσαρίας ή δαντέλας, είναι ένα αγαπημένο στοιχείο της συμμορίας. Δηλ λαμπρέκιν σε άκαμπτη βάση, κατέστη δυνατή η αλλαγή του ύψους του παραθύρου, ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο στην εποχή του Art Nouveau. Στη Ρωσία, για παράδειγμα, τους άρεσε να απεικονίζουν ένα γαϊδουράγκαθο.

Επιλογή γραφείου

Επιλογή γραφείου

Κατά την εποχή της Art Nouveau, υπήρχαν πολύ δημοφιλή είδη που παρήχθησαν σε εργαστήρια. Χαρακτηρίζεται από όψεις, που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως στους ίδιους καθρέφτες, βιτρό, έπιπλα.

Εάν δεν το παρακάνετε με τη διακόσμηση, τότε ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να δημιουργηθεί με επιτυχία σε ένα μικρό δωμάτιο..

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού Μοντέρνο στιλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος (185+ Φωτογραφίες) - Πολυτελής απλότητα εκλεπτυσμένου σχεδιασμού

Συμβουλές

 • Εάν χρησιμοποιούνται μεταλλικά στοιχεία, είναι επιθυμητό να υπάρχουν ομαλές γραμμές, που θυμίζουν φυτικό θέμα.
 • Κατά τη διακόσμηση των παραθύρων, δώστε προσοχή ότι οι κουρτίνες φαίνονται όμορφα σε φαρδιές κουρτίνες από φυσικό βαρύ ύφασμα..
 • Σε αυτό το στυλ, μην χρησιμοποιείτε συμμετρία, οι γραμμές ισορροπούν απαλά, περνώντας σταδιακά από τη μία στην άλλη..
 • Μην χρησιμοποιείτε φωτεινά χρώματα για διακόσμηση δαπέδου, καθώς και κεραμικά πλακίδια. Αυστηρές ευθείες γραμμές, γεωμετρικά σχήματα θα σπάσουν ολόκληρο το σχέδιο. Καλύτερα να στρώσετε ένα κρεβάτι φυλλωτός ή παρκέ στο χρώμα του ξύλου, το οποίο θα είναι σε αρμονία με τους παστέλ τόνους των τοίχων.

Αν σας αρέσουν όλα τα κομψά και φωτεινά, αποφύγετε τον μινιμαλισμό, τότε το εσωτερικό του Art Nouveau σίγουρα θα σας ταιριάξει. Το κύριο κριτήριο είναι η ομορφιά, θα πρέπει να υπάρχει σε όλα, ακόμη και στα μικρότερα εσωτερικά αντικείμενα.. Αυτό το στυλ δημιουργεί ένα ελαφρύ, αρμονικό, άνετο σχέδιο για τη ζωή και είναι ιδανικό για όσους εκτιμούν ένα σπίτι..

Previous Post
Μέθοδοι για τη ζώνη ενός δωματίου σε ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι: 195+ Φωτογραφίες από τις καλύτερες ιδέες σχεδίασης με παραδείγματα
Next Post
DIY suvenirer for nyttår 2019. 150+ (Foto) Interessant, originalt og søtt (strikket, lite, søtt)