15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Στυλ Προβηγκίας σε μοντέρνο εσωτερικό: 335+ Φωτογραφίες Όμορφων σχεδίων για ρομαντικούς και γνώστες της Γαλλίας (στο διάδρομο / σαλόνι / κουζίνα)

Στυλ Προβηγκίας

Το στυλ της Προβηγκίας στο εσωτερικό είναι μια ρομαντική κατεύθυνση σχεδιασμού για όσους βλέπουν την πολυπλοκότητα στην απλότητα. Η Προβηγκία είναι ένα ρομαντικό μέρος στις ακτές της Μεσογείου. Όμορφα τοπία, ζεστό κλίμα και το πνεύμα της αυθεντικής Γαλλίας αποτέλεσαν έμπνευση για ποιητές και καλλιτέχνες για αιώνες. Η φυσικότητα του εσωτερικού σχεδιασμού και η μετρημένη βραδύτητα που ενυπάρχουν στην ευρωπαϊκή επαρχία αποτέλεσαν τη βάση του εντυπωσιακού στυλ της Προβηγκίας. Πάτωμα, οροφή, τοίχοι – μάθετε πώς μπορείτε να τα τακτοποιήσετε αργότερα στο άρθρο.

Στυλ Προβηγκίας για ρομαντικούς: ποια είναι τα χαρακτηριστικά του?

Όποιος αγαπά τη φύση και την κανονικότητα της ζωής, εκτιμά την απλότητα και τη φυσικότητα στα γύρω πράγματα, αυτό το στυλ είναι τέλειο. Εάν οι αξίες της οικογένειας είναι σημαντικές για εσάς και το πνεύμα του ρομαντισμού δεν είναι ξένο, δώστε προσοχή στην Προβηγκία.

Προβηγκία σε μοντέρνο εσωτερικό

Προβηγκία σε μοντέρνο εσωτερικό

Στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος ή σπιτιού, διακοσμημένου με το στυλ της επαρχιακής Ευρώπης, όλα τα αντικείμενα, οι αποχρώσεις και οι υφές συνδυάζονται τόσο οργανικά μεταξύ τους.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών χαρακτηριστικών της Προβηγκίας:

 • η παρουσία μόνο φυσικών υλικών ·
 • φυσικά χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση.
 • ένας μεγάλος αριθμός χρωμάτων.
 • καλός φωτισμός του δωματίου.
 • floral εκτυπώσεις?
 • κεραμικά;
 • ελαφριές κουρτίνες?
 • έπιπλα και αξεσουάρ με σημάδια γήρανσης.

Επιπλα αντίκες

Επιπλα αντίκες

Το άγγιγμα της αρχαιότητας που ενυπάρχει στο στυλ καθιστά δυνατή την εισαγωγή vintage στοιχείων στο εσωτερικό. Επιπλέον, τεχνητά παλαιωμένα έπιπλα και αξεσουάρ χρησιμοποιούνται ενεργά στο σχεδιασμό..

Οι αποχρώσεις χαρακτηριστικές της Προβηγκίας έχουν απορροφήσει όλη την ομορφιά και τη φύση του νότου:

 • ανοιχτόχρωμοι τόνοι ροζ, μέντας και μπλε.
 • λεβάντα;
 • ελιά;
 • Λευκό;
 • ζεστό καφέ φάσμα?
 • γκρι αποχρώσεις.

Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από ελαφριές και ζεστές αποχρώσεις.

Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από ελαφριές και ζεστές αποχρώσεις.

Το στυλ χαρακτηρίζεται από την ευρυχωρία που δημιουργείται από τα ψηλά ταβάνια, τον καλό φωτισμό και τα ανοιχτά χρώματα..

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Στυλ Προβηγκίας σε μοντέρνο εσωτερικό: 335+ Φωτογραφίες με Όμορφα σχέδια για ρομαντικούς και γνώστες της Γαλλίας (στο διάδρομο / σαλόνι / κουζίνα)

Προβηγκιανή διακόσμηση σπιτιού

Πριν τακτοποιήσετε τα έπιπλα και φροντίσετε τα αξεσουάρ, οι τοίχοι, η οροφή και το δάπεδο πρέπει να επισκευαστούν. Ο συνδυασμός διαφορετικών υφών πρέπει να είναι οργανικός και πιο αυθεντικός.

Διακοσμούμε ένα σπίτι σε στιλ Προβηγκίας

Διακοσμούμε ένα σπίτι σε στιλ Προβηγκίας

Πώς ξεκινάμε το σχέδιο; Ανακαινισμένο. Πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με όλους τους όρους του στυλ της Προβηγκίας..

Οροφή – επιλογή χρώματος και διακόσμησης

Το επαρχιακό στυλ χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικών υλικών και τονίζει τη φυσική ομορφιά και υφή. Η αφθονία του ηλιακού φωτός και η αίσθηση ότι το δωμάτιο γεμίζει αέρα δημιουργούνται από υψηλές οροφές. Ο γύψος, το ασβέστη ή η ζωγραφική λειτουργεί καλά με το φινίρισμα. Η προτεραιότητα είναι λευκή.

Προτεραιότητα είναι το λευκό χρώμα της οροφής

Προτεραιότητα είναι το λευκό χρώμα της οροφής

Σας επιτρέπει το ύψος των τοίχων στο σπίτι να μην περιορίζετε τη φαντασία σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά ξύλινα δοκάρια οροφής. Ως υλικό για ενσωμάτωση, χρειάζεστε ένα φυσικό δέντρο..

Ο χρωματισμός μπορεί να γίνει με ελαφριά απόχρωση για να βελτιωθεί η υφή του υλικού. Κατά τη βαφή, για παράδειγμα, με λευκό χρώμα, το στρώμα βαφής εφαρμόζεται πολύ λεπτό, ημιδιαφανές.

Χρησιμοποιούμε ξύλινα δοκάρια

Χρησιμοποιούμε ξύλινα δοκάρια

Το φυσικό χρώμα της επιφάνειας του ξύλου φαίνεται καλύτερα.

Τοίχοι – φόντο για έπιπλα

Μεταξύ των χαρακτηριστικών της Προβηγκίας είναι η σκόπιμη απλότητα στο σχεδιασμό των τοίχων. Τα ακόλουθα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση:

 • φυσικό ξύλο?
 • πέτρα ή πλινθοδομή?
 • διακοσμητικός γύψος?
 • ταπετσαρία.

Τις περισσότερες φορές, η ταπετσαρία χρησιμοποιείται για διακόσμηση τοίχων.

Τις περισσότερες φορές, η ταπετσαρία χρησιμοποιείται για διακόσμηση τοίχων.

Το σοβάτισμα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και ευέλικτες επιλογές φινιρίσματος τοίχων. Για διακόσμηση, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο ένα λεπτόκοκκο όσο και ένα μάλλον χοντρό μίγμα, το οποίο εφαρμόζεται στους τοίχους με μεγάλες διαδρομές. Αυτό δίνει την απαραίτητη υφή.

Πώς να μην κάνετε λάθος με την επιλογή; Εάν το δωμάτιο είναι μέτριου μεγέθους, τότε είναι καλύτερο να εφαρμόσετε προσεκτικά ασβεστοκονίαμα, χωρίς έντονες πινελιές. Για ένα ευρύχωρο εξοχικό σπίτι, η στυλιζαρίωση κάτω από μια τραχιά εφαρμογή θα φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα, γεγονός που θα τονίσει την υφή.

Οι άβαφοι τοίχοι δεν φαίνονται λιγότερο εντυπωσιακοί

Οι άβαφοι τοίχοι δεν φαίνονται λιγότερο εντυπωσιακοί

Στην κουζίνα, μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτά τα υλικά για διακόσμηση τοίχων:

 • πλακάκι;
 • τούβλο;
 • πέτρα (τεχνητή ή φυσική).

Ο τοίχος από τούβλα φαίνεται καλός

Ο τοίχος από τούβλα φαίνεται καλός

Η τοιχοποιία από τούβλα ή πέτρα, όπως η επένδυση από ξύλο, φαίνονται ιδιαίτερα πλεονεκτικά όταν συνδυάζονται με άλλα υλικά φινιρίσματος. Η ταυτόχρονη χρήση πολλών υφών στο ίδιο δωμάτιο θα δώσει έμφαση στο στυλ και θα δώσει στο δωμάτιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Όμορφα Σχέδια Κουζίνας Στυλ Προβηγκίας: 240+ Φωτογραφίες Μοντέρνας Διακόσμησης (τοίχοι, οροφή, κουρτίνες)

Φύλο: προσπάθεια για αυθεντικότητα

Προβηγκία - για τη φυσικότητα

Προβηγκία – για τη φυσικότητα

Τα φυσικά υλικά είναι επίσης ευπρόσδεκτα στο σχεδιασμό του δαπέδου σε στιλ Προβηγκίας. Το φυσικό ξύλο λειτουργεί πολύ καλά. Αυτά μπορεί να είναι ξύλινες σανίδες με ίχνη γρατζουνιών ή βαμμένες με ένα λεπτό στρώμα ανοιχτού χρώματος..

Τα κεραμίδια αντίκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διάδρομο ή στην κουζίνα. Οι στρογγυλεμένες άκρες και οι τονισμένες ρωγμές προσθέτουν στιλ στο δωμάτιο. Τα ζεστά χρώματα τυπικά της Μεσογείου έχουν προτεραιότητα.

Τα πλακάκια δαπέδου είναι μια ενδιαφέρουσα και πρακτική επιλογή

Τα πλακάκια δαπέδου είναι μια ενδιαφέρουσα και πρακτική επιλογή

Για σαλόνια, το φυσικό ξύλο είναι μια καλή επιλογή. Οι φυσικές αποχρώσεις φαίνονται φυσικές και δίνουν στο εσωτερικό ένα ευγενές κομψό.

Είναι δυνατή η αντικατάσταση της ξύλινης σανίδας στο πάτωμα με λινέλαιο; Σιγουρα οχι. Επίσης, δεν μπορεί να στρωθεί χαλί που να καλύπτει πλήρως ολόκληρο το πάτωμα..

Μην καλύπτετε πολύ δάπεδο με χαλί

Μην καλύπτετε πολύ δάπεδο με χαλί

Παράθυρα και πόρτες

Το χαρακτηριστικό απλότητας του στυλ της Προβηγκίας αντανακλάται σε κάθε στοιχείο σχεδιασμού. Οι πόρτες πρέπει να είναι όχι μόνο ξύλινες, αλλά και παλαιωμένες. Αυτό το στυλ δίνει έμφαση στην υφή του ξύλου..

Τηρούμε το ίδιο στυλ σε όλα

Τηρούμε το ίδιο στυλ σε όλα

Μια καθολική επιλογή είναι το λευκό για βαφή και επακόλουθη γήρανση της επιφάνειας. Στους εσωτερικούς χώρους κουζίνας της Προβηγκίας, η επιφάνεια μπορεί να διακοσμηθεί με ζωγραφική με λουλούδια.

Το υλικό στην πόρτα, όπως και σε άλλα αντικείμενα, πρέπει να είναι μόνο ματ. Η παλαιά στυλιζαρίωση στα χρώματα του χαλκού, του ορείχαλκου ή του χαλκού φαίνεται καλή. Εάν το επιτρέπει ο συνολικός σχεδιασμός, χρησιμοποιούνται πλαστά στοιχεία..

Εξοπλισμός πόρτας ματ

Εξοπλισμός πόρτας ματ

Επιφάνειες χρωμίου στην Προβηγκία δεν επιτρέπονται.

Τα παράθυρα και ο σχεδιασμός τους στο στυλ των εσωτερικών χώρων της νότιας Γαλλίας δίνουν υπερηφάνεια. Είναι επιθυμητό να υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα παραθύρων, αφήνοντας πολύ ηλιακό φως. Το χρώμα των πλαισίων στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους επιλέγεται από τους σχεδιαστές να είναι λευκό..

Μεγάλα παράθυρα για φως

Μεγάλα παράθυρα για φως

Οι κουρτίνες επιλέγονται ελαφρές, χωρίς περίπλοκες κουρτίνες και βαριά λαμπρεκίνες. Τα φυσικά υφάσματα κουρτίνας χωρίς βαρύτητα μπορούν να τοποθετηθούν σε ξύλινες ή σφυρηλατημένες ράβδους κουρτινών. Εάν επιλεγεί ένα πλαστό μοντέλο, είναι επιθυμητό να αντηχεί το σχήμα των στοιχείων και το χρώμα με άλλα αντικείμενα στο δωμάτιο, για παράδειγμα, κηροπήγια, πολυέλαιοι, απλίκες τοίχου κλπ..

Ελαφριές κουρτίνες στο στυλ του εσωτερικού

Ελαφριές κουρτίνες στο στυλ του εσωτερικού

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Εσωτερικό υπνοδωματίου στυλ Προβηγκίας: 150+ (Φωτογραφίες) Ιδέες για δημιουργία ομορφιάς και άνεσης

Έπιπλα Προβηγκίας: το πνεύμα της ιστορίας σε κάθε κομμάτι

Τα έπιπλα είναι το κύριο και σημαντικότερο στοιχείο του εσωτερικού. Η επιλογή των επίπλων για ένα δωμάτιο στυλ Προβηγκίας είναι τόσο μεγάλη όσο και περιορισμένη. Για να αναδημιουργηθεί το πνεύμα της νότιας Γαλλίας, λαμβάνεται μόνο φυσικό ξύλο.

Το φυσικό ξύλο βραβεύεται

Το φυσικό ξύλο βραβεύεται

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλοί τύποι, αλλά προτιμάται οι ευγενείς ποικιλίες:

 • κεράσι;
 • φηγός;
 • δρυς κ.λπ..

Αν συγκρίνουμε την Προβηγκία με άλλα στυλ χωρών, τότε κερδίζει λόγω της ελαφρότητας και της χάρης της..

Λίγη ελαφρότητα και χάρη

Λίγη ελαφρότητα και χάρη

Εκτός από ξύλο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ψάθινα και έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο. Αλλά δεν είναι καθόλου απαραίτητο ότι ήταν όλα πλαστά. Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι μόνο ένα κρεβάτι και στο σαλόνι μπορεί να είναι η βάση ενός τραπεζιού σαλονιού..

Οι ψάθινες καρέκλες θα είναι τέλειες στην τραπεζαρία, στη βεράντα ή στον κήπο. Τονίζουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα και είναι πολύ άνετα να χαλαρώσουν..

Ickάθινες καρέκλες - μια ατμόσφαιρα ευκολίας

Ickάθινες καρέκλες – μια ατμόσφαιρα ευκολίας

Τι είδους έπιπλα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται; Κατασκευασμένο από πλαστικό ή βαμμένο σε διαβρωτικά χρώματα.

Διάσημο όχι μόνο για την αριστοκρατία, αλλά και για την απλότητα, το στυλ της Προβηγκίας δεν απαιτεί αυστηρούς κανόνες στη διάταξη των επίπλων και την επιλογή μεμονωμένων αντικειμένων. Η εντύπωση των αντικειμένων στο δωμάτιο θα πρέπει να δημιουργείται σαν να χρησιμοποιήθηκε από πολλές γενιές, περνώντας η μία στην άλλη.

Εσωτερικό με πολλά διακοσμητικά στοιχεία

Εσωτερικό με πολλά διακοσμητικά στοιχεία

Στα σπίτια του χωριού, ήταν πολύ προσεκτικοί στο περιβάλλον – πιάτα, υφασμάτινα στοιχεία, έπιπλα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής άφησε το σημάδι της στα πράγματα. Τα έπιπλα ξεφτίστηκαν στις άκρες και τα υφάσματα αποχρωματίστηκαν..

Επιτρέπεται ο συνδυασμός επίπλων από ξεχωριστά ακουστικά. Μπορεί να διαφέρουν ακόμη και στο χρώμα. Η κύρια προϋπόθεση είναι η γενική αρμονία, έτσι ώστε κανένα από αυτά να μην δημιουργεί ασυμφωνία..

Το κυριότερο είναι να μην δημιουργηθεί ασυμφωνία.

Το κυριότερο είναι να μην δημιουργηθεί ασυμφωνία.

Η διάταξη των επίπλων στο δωμάτιο δεν πρέπει να είναι συμμετρική.

Όλα τα έπιπλα πρέπει να είναι λειτουργικά και κομψά. Τα γλυπτά προσθέτουν κομψότητα και πολυπλοκότητα, ενώ η απουσία επιχρύσωσης και έντονων χρωμάτων τονίζει το στυλ.

Όλα λειτουργικά και κομψά

Όλα λειτουργικά και κομψά

Χαρακτηριστικά των επίπλων της Προβηγκίας:

 • όμορφα πόδια επίπλων.
 • χρησιμοποιώντας μόνο φυσικό ξύλο ·
 • παρουσία νήματος.
 • ανοιχτόχρωμο μονόχρωμο ή με μια μικρή ταπετσαρία με floral εκτύπωση.
 • επιπλέον διακόσμηση καναπέδων, πολυθρόνων και κρεβατιών με μικρά διακοσμητικά μαξιλάρια.
 • την παρουσία ανοιχτών ράφια, μπουφέδες, ράφια και προθήκες ·
 • τα έπιπλα πρέπει να είναι χαμηλά.

Χαμηλά έπιπλα στο εσωτερικό

Χαμηλά έπιπλα στο εσωτερικό

Η Προβηγκία γίνεται καλύτερα αντιληπτή σε εκείνα τα σπίτια στα οποία όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί σε γενικό στιλ..

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Σαλόνι στυλ Προβηγκίας – γαλλική γοητεία στο σπίτι σας (170+ Φωτογραφίες)

Λουλούδια στο εσωτερικό

Μιλώντας για το στυλ της Προβηγκίας, πρέπει να σημειωθεί το θέμα των λουλουδιών. Λειτουργεί ως το κύριο νήμα σε ολόκληρο το σχέδιο. Η επιθυμία να είστε πιο κοντά στη φύση, να αντλήσετε δύναμη και έμπνευση από αυτήν, αντανακλάται με την παρουσία μεγάλου αριθμού λουλουδιών σε κάθε δωμάτιο.

Πολλά λουλούδια είναι προέλευσης

Πολλά λουλούδια είναι προέλευσης

Ένας μεγάλος αριθμός λουλουδιών είναι φυτά σε γλάστρες στα περβάζια, αποξηραμένα λουλούδια σε βάζα και βότανα που κρέμονται στην κουζίνα. Επιπλέον, εικόνες λουλουδιών εισάγονται σε υφάσματα, τοίχους, προσόψεις ντουλαπιών κουζίνας, πιάτα. Σχέδια μικρών μπουκέτων ή λεβάντας χρησιμοποιούνται ως εκτυπώσεις, το οποίο θεωρείται ένα από τα σύμβολα της Προβηγκίας..

Δεν μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλά λουλούδια στην Προβηγκία.

Αξεσουάρ: Δυσκολία επιλογής

Τα αξεσουάρ δημιουργούν επιπλέον άνεση και ατμόσφαιρα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι λειτουργικά. Η δουλειά τους είναι να δημιουργούν διάθεση.

Χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό αξεσουάρ

Χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό αξεσουάρ

Εσωτερικές προσθήκες στυλ Προβηγκίας:

 • κλωστοϋφαντουργικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων χαρτοπετσετών, χειροποίητων στρωμάτων, πολύχρωμων κατσαρολών στην κουζίνα.
 • κορνιζαρισμένες φωτογραφίες με συγκινητικές ιστορίες.
 • ψάθινα καλάθια?
 • ρολόγια τοίχου, τραπεζιού, ακόμη και παππού σε ξύλινο ή πλαστό σχέδιο με ρωμαϊκούς αριθμούς.
 • χαρακτηριστικοί πολυέλαιοι και επιτραπέζια φωτιστικά ·
 • κουτιά?
 • ειδώλια?
 • κλουβια για πουλια?
 • όμορφα κηροπήγια?
 • κεραμικά που εκτίθενται?
 • καθρέφτες σε παλαιά πλαίσια.
 • πίνακες στους τοίχους.

Μεγάλος και όμορφος πολυέλαιος

Μεγάλος και όμορφος πολυέλαιος

Οι επιτυχημένες προφορές προσθέτουν γοητεία στην Προβηγκία. Εκτός από τη λεβάντα, ο κόκορας είναι σύμβολο της Προβηγκίας. Ως εκ τούτου, οι εικόνες του θα είναι επιθυμητές στην κουζίνα..

Για ένα μεγάλο σαλόνι, ένα τζάκι φτιαγμένο με το στυλ των προηγούμενων αιώνων μπορεί να γίνει μια πολύ σημαντική και ελκυστική προσθήκη..

Τζάκι - ως στοιχείο στυλ

Τζάκι – ως στοιχείο στυλ

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς: ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Ταπετσαρία σε στιλ Προβηγκίας: Κανόνες διακόσμησης δωματίου (150+ Φωτογραφίες). Πώς να κάνετε το εσωτερικό σας πραγματικά γαλλικό?

Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα: μία από τις σημαντικές προφορές

Η άνεση και ο ρομαντισμός ενός διαμερίσματος και ενός σπιτιού στο στυλ της Προβηγκίας τονίζονται από υφασμάτινα στοιχεία. Το υλικό πρέπει να έχει φυσική σύνθεση:

 • βαμβάκι;
 • μαλλί;
 • ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ;
 • ανάμεικτα υφάσματα.

Μεγάλη προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Μεγάλη προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Το ίδιο το ύφασμα μπορεί να συμπληρωθεί με βολάν, κρόσσια, κέντημα, πλεξούδα, φούντες και κορδόνια. Χειροποίητη διακόσμηση από χαρτοπετσέτες, κλινοσκεπάσματα και τραπεζομάντηλα δίνει στο εσωτερικό μια ξεχωριστή πινελιά και γεύση. Τα χρώματα μπορεί να είναι μονόχρωμα, να περιέχουν φυτικές εκτυπώσεις, λιγότερο συχνά – λωρίδες και κελιά.

Φωτισμός

Ο καλός τεχνητός και φυσικός φωτισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διακόσμηση του Προβηγκιανού σπιτιού. Υπάρχουν τόσες πολλές ηλιόλουστες μέρες στη νότια Γαλλία που ακόμη και τα χρώματα στα εσωτερικά αντικείμενα ξεθωριάζουν..

Ποτέ δεν υπάρχει πολύς φωτισμός

Ποτέ δεν υπάρχει πολύς φωτισμός

Κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει έναν κεντρικό πολυέλαιο από μέταλλο ή ξύλο. Εκτός από αυτήν, οι τοπικές πηγές φωτός είναι επιθυμητές – επιτραπέζια φωτιστικά, απλίκες, φωτιστικά δαπέδου.

Δεν συνιστάται η χρήση ενσωματωμένων συστημάτων φωτισμού.

Λαμπτήρες, φωτιστικά δαπέδου, απλίκες είναι must για αυτό το στυλ.

Λαμπτήρες, φωτιστικά δαπέδου, απλίκες είναι must για αυτό το στυλ.

Σε ένα στυλ που αντικατοπτρίζει την ιστορία, τα νέα έπιπλα και τα αξεσουάρ θα φαίνονται εξωγήινα. Άθλια μέρη σε αντικείμενα, φυσικά υλικά, καμένα υφάσματα και κομψά πράγματα – αυτά είναι τα συστατικά του στυλ της Προβηγκίας που θα βοηθήσουν στη διακόσμηση ενός σπιτιού για ρομαντικούς.

Κατάδυση σε στιλ Προβηγκίας

Κατάδυση σε στιλ Προβηγκίας

ΒΙΝΤΕΟ: Γοητευτική και ρομαντική Προβηγκία

συμπεράσματα

Η Προβηγκία είναι το στυλ των ρομαντικών και των λάτρεις της ομορφιάς. Με μερικά αξεσουάρ, μπορείτε να προσθέσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε ότι μπορέσατε να νιώσετε την τρυφερότητα και το πνεύμα της ιστορίας αυτού του στυλ..

Previous Post
Μέθοδοι για τη ζώνη ενός δωματίου σε ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι: 195+ Φωτογραφίες από τις καλύτερες ιδέες σχεδίασης με παραδείγματα
Next Post
DIY suvenirer for nyttår 2019. 150+ (Foto) Interessant, originalt og søtt (strikket, lite, søtt)