Διάταξη διαμερίσματος 3 δωματίων με διάταξη σε σπίτια με πάνελ. Αποτελεσματική βελτίωση χώρου + 160 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Διάταξη διαμερίσματος 3 δωματίων με διάταξη σε σπίτια με πάνελ. Αποτελεσματική βελτίωση χώρου + 160 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διάταξη διαμερίσματος τριών δωματίων

Διάταξη διαμερίσματος τριών δωματίων

Πώς να επιλέξετε τη διάταξη ενός διαμερίσματος 3 δωματίων; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της οργάνωσης του χώρου στα νέα κτίρια και των πάνελ; Ποιο στυλ πρέπει να επιλέξετε; Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα στο άρθρο.

Ποιες ερωτήσεις πρέπει να προβλέπονται. Λεπτομέρεια του χώρου

Πριν ξεκινήσετε τις επισκευές, είναι σημαντικό να σχεδιάσετε σωστά όλες τις λεπτομέρειες, να σκεφτείτε τι μετατροπές θα γίνουν στο διαμέρισμα, πού να τοποθετήσετε εσωτερικά αντικείμενα και έπιπλα. Αλλά, το πιο σημαντικό, πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε όλα τα μέλη της οικογένειας να αισθάνονται άνετα και άνετα..

Δημιουργήστε άνεση και άνεση για όλη την οικογένεια

Δημιουργήστε άνεση και άνεση για όλη την οικογένεια

Κριτήρια επιλογής

Κάθε άτομο είναι ξεχωριστό, κάθε οικογένεια είναι μοναδική. Επομένως, η διάταξη και ο σχεδιασμός πρέπει να είναι μοναδικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε εξαιρετικά αποκλειστικά έπιπλα και διακόσμηση. Είναι σημαντικό να οργανώσετε τον χώρο διαβίωσης με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ευχάριστο να επιστρέψετε στο σπίτι, το εσωτερικό δεν ενοχλούσε, ήθελα να δεχτώ επισκέπτες, κάθε πράγμα στάθηκε στη θέση του και πραγματοποίησε τις απαραίτητες λειτουργίες.

Άνετο διαμέρισμα χωρίς περιττές λεπτομέρειες

Άνετο διαμέρισμα χωρίς περιττές λεπτομέρειες

Κοιτάξτε γύρω σας και σκεφτείτε τι θα θέλατε να αλλάξετε στο σπίτι σας, να το φέρετε σε αυτό, προκειμένου πρώτα απ ‘όλα να αλλάξετε την ποιότητα ζωής. Λοιπόν, τώρα ας περάσουμε στη συγκεκριτικοποίηση:

1 Αποφασίστε μόνοι σας πόσο λογικός θα γίνει ο ελεύθερος χώρος που ήταν της μόδας τον τελευταίο καιρό. Παρακάτω είναι τα υπέρ και τα κατά αυτής της τάσης.. Περισσότερος ελεύθερος χώρος

Περισσότερος ελεύθερος χώρος

2 Σκοπεύετε να αυξήσετε την οικογένειά σας. Αυτό δεν είναι μόνο η γέννηση ενός παιδιού, η κίνηση των γονέων ή συγγενών, αλλά και η εμφάνιση ενός σκύλου ή γάτας, ψαριού ή τσιντσιλά. Perhapsσως θέλετε να κάνετε ράψιμο, να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή να οργανώσετε έναν μίνι κήπο. Όλα αυτά απαιτούν σωστή χωροθέτηση.. Σωστή χωροθέτηση χώρου

Σωστή χωροθέτηση χώρου

3 Τι χρώματα αρέσουν στην οικογένεια. Αυτή δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Το χρώμα μπορεί να αρέσει (αποσπασματικό). Είστε όμως έτοιμοι να βάψετε το υπνοδωμάτιο σε βαθύ μπλε χρώμα και να προσθέσετε επίχρυσο γύψο του Παρισιού για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σε υπνοδωμάτιο της μαντάμ Πομπαντούρ.? Επιχρυσωμένα στοιχεία γύψου στην κρεβατοκάμαρα

Επιχρυσωμένα στοιχεία γύψου στην κρεβατοκάμαρα

4 Η ερωμένη λατρεύει να πειραματίζεται στην κουζίνα, μαγειρέψτε και ετοιμάστε ενδιαφέροντα πιάτα. Πόση ώρα θα πάρει? Πώς να τοποθετήσετε τραπέζια εργασίας, αλλά ταυτόχρονα να αποφύγετε τη διάδοση των οσμών σε όλο το διαμέρισμα? Διάταξη της κουζίνας και του καθιστικού

Διάταξη της κουζίνας και του καθιστικού

Και το πιο σημαντικό, ποια οικονομικά σκοπεύετε να ξοδέψετε για να αλλάξετε τη ζωή σας;.

Σκεφτείτε αυτό με όλη την οικογένεια πριν από την έναρξη των θεμελιωδών αλλαγών και δεν θα χρειαστεί να μετανιώσετε που η μοντέρνα ταπετσαρία εκτύπωσης στο σαλόνι ερεθίζει τα μάτια και το σκέφτεστε και όχι για την ανάπτυξη της πλοκής ενός διασκεδαστική ταινία..

Επιλέξτε τη σωστή ταπετσαρία στο σαλόνι

Επιλέξτε τη σωστή ταπετσαρία στο σαλόνι

Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν συνδυάζετε στοιχεία κλασικού στιλ και πρωτοποριακού μοντέρνου.

Επιλογές διάταξης

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για μια επιτυχημένη διάταξη, τότε η επιλογή των επιλογών μας θα σας ενδιαφέρει..

Διάταξη ενός διαμερίσματος 60 τ.μ σε ένα πάνελ

Διάταξη 1

Διάταξη 1

Διάταξη 2

Διάταξη 2

Διάταξη 3

Διάταξη 3

Διάταξη 4

Διάταξη 4

Εάν η επιφάνεια είναι 80 τ.μ.

Διάταξη 1

Διάταξη 1

Διάταξη 2

Διάταξη 2

Διάταξη 3

Διάταξη 3

Διάταξη 4

Διάταξη 4

Κάνουμε τη στοίχιση σωστά στη σταλίνα

Διάταξη 1

Διάταξη 1

Διάταξη 2

Διάταξη 2

Διάταξη 3

Διάταξη 3

Σχεδιασμός στο Χρουστσόφ

Διάταξη 1

Διάταξη 1

Διάταξη 2

Διάταξη 2

Διάταξη 3

Διάταξη 3

Τεχνικές σχεδιασμού

Είναι ευκολότερο για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε νέα κτίρια με μεγάλη έκταση και την απουσία χωρισμάτων να πραγματοποιήσουν οποιεσδήποτε φαντασιώσεις. Ωστόσο, οι αρχές που περιγράφονται παρακάτω ισχύουν για οποιαδήποτε τοποθεσία. Οι σχεδιαστές δεν μπορούν να αλλάξουν φυσικό μέγεθος στα δωμάτια. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούν μερικά κόλπα που μπορούν να κάνουν θαύματα..

Σχεδιάστε κόλπα όταν σχεδιάζετε ένα διαμέρισμα

Σχεδιάστε κόλπα όταν σχεδιάζετε ένα διαμέρισμα

Πρώτα απ ‘όλα, αυτό είναι το χρώμα:

1 Για τους οπαδούς του αιγυπτιακού στυλ, είναι επιτακτική η εισαγωγή στο εσωτερικό βαθύ μπλε. Αν θέλετε να κοιμηθείτε χωρίς υπνωτικά χάπια, παραγγείλετε τις μπλε τεντωμένες οροφές με προβολείς για το υπνοδωμάτιο. Το αιγυπτιακό στυλ στο εσωτερικό φαίνεται αρκετά ασυνήθιστο

Το αιγυπτιακό στυλ στο εσωτερικό φαίνεται αρκετά ασυνήθιστο

2 Το πράσινο στην καθαρή του μορφή και όλες οι ερμηνείες του βοηθούν στη χαλάρωση. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε ένα αξιοσέβαστο εσωτερικό με μια ιστορική πινελιά, χρησιμοποιήστε γκρι-πράσινες αποχρώσεις. Η γοητεία του παλατιού είναι εξασφαλισμένη. Γκρι-πράσινο στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Γκρι-πράσινο στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

3 Το λευκό είναι ένα καλό υπόβαθρο για αντίκες, σκούρα και αποκλειστικά φωτεινά έπιπλα (αυτή είναι η τάση της τελευταίας σεζόν). Λευκοί τοίχοι στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Λευκοί τοίχοι στο εσωτερικό του διαμερίσματος

4 Τα ζεστά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο) είναι κατάλληλα σε δωμάτια που βλέπουν βορειοδυτικά, κρύα χρώματα: μπλε, μοβ, πράσινο – για δωμάτια με νότιο προσανατολισμό. Δροσερά χρώματα στο σαλόνι

Δροσερά χρώματα στο σαλόνι

Και στη συνέχεια με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αλλαγή του μεγέθους των χώρων..

Πώς να ανεβάσετε το ταβάνι

Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να μετακινηθείτε στους γείτονες πάνω ή κάτω. Ωστόσο, σε όλη την ιστορία, οι αρχιτέκτονες έχουν χρησιμοποιήσει απλές τεχνικές για αυτό.. Ντεκόρ πρέπει να έχει κάθετη κατεύθυνση. Τονίζω: δεν χρειάζεται να είναι ρίγες, εφαρμόζονται αραβουργήματα και τα παρόμοια.

Μπορείτε να «ανεβάσετε» το ταβάνι με κάθετες γραμμές

Μια εξαιρετική επιλογή: οροφές πολλαπλών επιπέδων, στις οποίες το κεντρικό τμήμα είναι το υψηλότερο και έχει ανοδικό φωτισμό. Η τάση των τελευταίων ετών είναι τεντωμένη οροφή. Με τη βοήθειά τους, επιτυγχάνεται μια τέλεια επίπεδη επιφάνεια. Για όσους θέλουν να αυξήσουν το ύψος – γυαλιστερές καμβάδες. Για να δημιουργήσετε άνεση – ματ, με μίμηση υφασμάτων.

Ματ τεντωμένη οροφή για δημιουργία άνεσης

Ματ τεντωμένη οροφή για δημιουργία άνεσης

Διευρύνετε τους τοίχους

Τα τοξοειδή περάσματα δίνουν το αποτέλεσμα της επέκτασης του χώρου. Σε μικρά δωμάτια, χρησιμοποιήστε διαγώνια πλακάκια., φυλλωτός, πλάκα παρκέ, οι πραγματικές διαστάσεις του δωματίου χάνονται.

Διακοσμητικά εσωτερικά τόξα στο εσωτερικό

Διακοσμητικά εσωτερικά τόξα στο εσωτερικό

Σε στενούς διαδρόμους, αρκεί να βάψουμε τους τοίχους του αετώματος ή να πάρουμε ταπετσαρία δύο τόνους πιο σκούρους από τους πλαϊνούς και θα «απομακρυνθούν» μπροστά στα μάτια μας. Μια παρόμοια αίσθηση δίνει η διακόσμηση με παραστάδες, κάθετες ράβδους, μακριές ζωγραφιές, λαμπτήρες τοποθετημένες στην ίδια απόσταση..

Παραστάδες - πολυτελής προσωπικότητα

Παραστάδες – πολυτελής προσωπικότητα

Χρησιμοποιήστε στήλες, πυλώνες, παραστάδες με κεφαλαία, διακοσμήστε τις γωνίες των δωματίων με πιο σκοτεινή διακόσμηση: ζωγραφική, ταπετσαρία, φυσική ή διακοσμητική πέτρα.

Μοντέρνες κατευθύνσεις σχεδιασμού (στυλ), τάσεις

Το μάρμαρο σε διαφορετικές ερμηνείες χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση δαπέδων και τοίχων. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι ένα ασήμαντο κεραμίδι. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε πλάκες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μιμούνται αυτό το υλικό. Τα κλινοσκεπάσματα, τα διακοσμητικά μαξιλάρια με μαρμάρινο μοτίβο γίνονται μια προσθήκη. Υλικά με αυτό το μοτίβο χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση των πάγκων των χώρων κουζίνας, των τραπεζιών σαλονιού.

Μαρμάρινες πλάκες σε διακόσμηση τοίχων

Μαρμάρινες πλάκες σε διακόσμηση τοίχων

Για διακόσμηση, κορυφαίοι σχεδιαστές συνιστούν την επιλογή χρωμάτων και αποχρώσεων: καφέ-κόκκινο, μοβ, μπλε (το χρώμα του ουρανού), τερακότα, μπλε, μουστάρδα, μπεζ, κόκκινο (αποσπασματικό). Όπως μπορείτε να δείτε, η γκάμα είναι αρκετά εκτεταμένη, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση. Ωστόσο, το Greenery ονομάστηκε ο βασιλιάς του χρώματος φέτος – το χρώμα του νεαρού πρασίνου, το οποίο προσωποποιεί τη συγχώνευση με τη φύση, την ενέργεια.

Το πράσινο είναι το φετινό trendy χρώμα

Το πράσινο είναι το φετινό trendy χρώμα

Αυτή η τάση επαναλαμβάνεται από συλλογές κεραμικών πλακιδίων. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ομοιογενής, με φυσικό μοτίβο: διάφορες αποχρώσεις της ώχρας, του χαλκού συνδυάζονται με πιο σκούρες αποχρώσεις. Η επιστροφή στη φύση απαιτεί πολλά ζωντανά φυτά. Εάν είναι επιθυμητό, ​​το δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε θερμοκήπιο.

Αποχρώσεις της φύσης στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Αποχρώσεις της φύσης στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Όλα τα φυσικά χρώματα και αποχρώσεις είναι ένα ασφαλές στοίχημα. Επιστροφή στη φύση – το σύνθημα των σχεδιαστών.

Πώς να προσθέσετε άνεση σε μεγάλα δωμάτια

Συχνά, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων δεν αισθάνονται άνετα. Για να αποφευχθεί αυτό, οργανώστε μίνι ζώνες: χαλάρωση, παρακολούθηση τηλεόρασης, τραπεζαρία. Αυτή η τεχνική ανακουφίζει το ψυχολογικό στρες από έναν χώρο χωρίς τοίχους. Κάθε άτομο χρειάζεται θέσεις, υπό όρους διαχωρισμένες κατά λειτουργία, για να μην αισθάνεται κενό..

Ζώνη ενός μεγάλου δωματίου

Ζώνη ενός μεγάλου δωματίου

Για χαλάρωση, οι καναπέδες ομαδοποιούνται, τραπεζάκι του καφέ και πολυθρόνες + χαλί. Η ομάδα τραπεζαρίας περιλαμβάνει μια τσουλήθρα, ένα τραπέζι με καρέκλες, μπορείτε να το τονίσετε με μια άλλη επένδυση δαπέδου (πλακάκια).

Ομαδοποίηση επίπλων κατά ζώνες στο διαμέρισμα

Ομαδοποίηση επίπλων κατά ζώνες στο διαμέρισμα

Για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, ακόμη και την επικοινωνία στα κοινωνικά δίκτυα, οργανώνεται μια γωνιά, η οποία διαθέτει άνετο τραπέζι, πολυθρόνα. Δεν πρέπει να συγχέεται με μια πλήρη μελέτη. Είναι μάλλον ένα κέλυφος στο οποίο κρύβονται για επικοινωνία στο δίκτυο..

Άνετη γωνιά για επικοινωνία

Άνετη γωνιά για επικοινωνία

Πρόσθετες εγκαταστάσεις

Συχνά στα σπίτια μικρές κουζίνες. Για να μεγιστοποιήσετε την περιοχή τους, αντί για περβάζι παραθύρου, παραγγείλετε έναν πάγκο που θα συνδυαστεί με την επιφάνεια εργασίας. Παραγγείλετε κρεμαστά ντουλάπια στο ταβάνι: μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα και σκεύη στα επάνω ράφια που σπάνια χρησιμοποιείτε.

Πρόσφατα, πολλές νοικοκυρές δεν χρησιμοποιούν φούρνους. Αντί για κανονικό φούρνο, εγκαταστήστε μια εστία και μετατρέψτε το χώρο κάτω από αυτήν σε ντουλάπι.

Πρόσθετη επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα

Πρόσθετη επιφάνεια εργασίας στην κουζίνα

Είναι λογικό να εγκαταστήσετε ένα θερμοσίφωνα στα μπάνια. Είναι εύκολο να κρυφτεί πίσω από ένα διακοσμητικό αφαιρούμενο πλαίσιο. Εάν δεν είστε λάτρεις πολλών ωρών μπάνιου και δεν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια, αντικαταστήστε την μπανιέρα με ντουζιέρα ή hydrobox. Τοποθετήστε ένα πλυντήριο ρούχων στον κενό χώρο.

Καμπίνα ντους με πλυντήριο ρούχων σε ένα δωμάτιο

Καμπίνα ντους με πλυντήριο ρούχων σε ένα δωμάτιο

Δωρεάν διάταξη

Συχνά, περιοδικά μόδας και προγράμματα σχεδιασμού διαφημίζουν μια επιλογή στούντιο για την οργάνωση του χώρου. Πριν γκρεμίσετε όλα τα χωρίσματα, σκεφτείτε την άνεση για το αύριο. Στην πραγματικότητα, οι σχεδιαστές προτείνουν την αφαίρεση των εσωτερικών χωρισμάτων και την οργάνωση της οπτικής ζώνης. Ας ρίξουμε μια ματιά στα υπέρ και τα κατά:

  • Οι ανοιχτοί χώροι παρέχουν περισσότερο φως και αέρα.
  • Ενδιαφέρον, ακόμη και κλασικά στυλ μπορούν να εφαρμοστούν.
  • Η σύνδεση αρκετών λειτουργικών περιοχών εξοικονομεί χρόνο όταν μετακινείστε μεταξύ τους.
  • Ευκολότερο να βρείτε έπιπλα.

Συνδυάζει υπνοδωμάτιο και σαλόνι

Συνδυάζει υπνοδωμάτιο και σαλόνι

Αλλά:

  • Το μπάνιο σε συνδυασμό με την τουαλέτα γίνεται πραγματικά μεγαλύτερο, αλλά αν υπάρχουν περισσότερα από 2 άτομα στην οικογένεια, τότε η ουρά μπροστά από την πόρτα του δωματίου υγιεινής είναι εγγυημένη.
  • Τα σαλόνια, σε συνδυασμό με την κουζίνα, είναι κορεσμένα με τις μυρωδιές του φαγητού. Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο της κουζίνας που ρέει στο διάδρομο. Όλα θα μυρίσουν, αν όχι κοτολέτες, τότε ριζότο. Αλλά αυτό δεν θα προσθέσει ιταλική γοητεία στις οικοδέσποινες..
  • Για να συνδέσετε δωμάτια με μπαλκόνι ή χαγιάτι, πρέπει να εγκαταστήσετε παράθυρα με διπλά τζάμια με αυξημένες ιδιότητες εξοικονόμησης θερμότητας, να οργανώσετε μόνωση δαπέδου και τοίχου. Προαιρετικά, τοποθετήστε μέρος του μπαλκονιού με μπλοκ αερίου (έχουν διπλό πλεονέκτημα: διατηρούν τη θερμοκρασία καλά και τους πνεύμονες).
  • Δεν μπορείτε να οργανώσετε “υγρές ζώνες” κατά την κρίση σας. Εάν εγκαταστήσετε μια μπανιέρα στο υπνοδωμάτιο (η περιοχή το επιτρέπει), ακόμη και μια μικρή υπερχείλιση νερού θα προκαλέσει πλημμύρα μεταξύ των γειτόνων. Προκειμένου να αποφευχθεί μια τέτοια ατυχία στη διαδικασία κατασκευής ενός σπιτιού, τοποθετούνται ειδικές ζώνες στεγανοποίησης σε μπάνια και τουαλέτες..

Συνδυάστε μπάνιο και τουαλέτα για περισσότερο χώρο

Συνδυάστε μπάνιο και τουαλέτα για περισσότερο χώρο

Οι δομές στήριξης δεν πρέπει να αποσυναρμολογούνται, διαφορετικά μπορεί να προκύψει παραμόρφωση των πλακών οροφής..

Πώς να συνδυάσετε οπτικά ξεχωριστά δωμάτια

Εάν αποφασίσετε να αφήσετε τον βασικό σχεδιασμό ενός διαμερίσματος με ξεχωριστά δωμάτια, υπάρχουν μερικά κόλπα με τα οποία μπορείτε να επιτύχετε το αποτέλεσμα του ανοιχτού χώρου. Πάρε όλους τους ημιώροφους, κλέβουν το ύψος.

Κάντε τοξωτούς διαδρόμους. Αφαιρέστε τις πόρτες στο σαλόνι και επεκτείνετε τις κυριολεκτικά κατά 20 εκ. Πάνω από όλες τις πόρτες, κάντε desudeports (με περισσότερες λεπτομέρειες ότι πρόκειται για βοήθεια Google). Αφενός, παρόμοιες λεπτομέρειες δίνουν μια αίσθηση επανάληψης, η οποία με τη σειρά της αλλάζει τις παραμέτρους του χώρου..

Αψίδα μεταξύ κουζίνας και καθιστικού

Αψίδα μεταξύ κουζίνας και καθιστικού

Επιλέξτε το σωστό φωτιστικά. Όλες οι συσκευές που βλέπονται με ανοιχτές πόρτες πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε ακριβώς τα ίδια εξαρτήματα. Αρκεί να έχουν παρόμοιες αποχρώσεις, σχήμα, χρώμα, αλλά διαφορετικά μεγέθη, μήκη.

Κουζίνα και σαλόνι με φωτισμό στο ίδιο στυλ

Κουζίνα και σαλόνι με φωτισμό στο ίδιο στυλ

Επιλέξτε ένα βασικό χρώμα που θα επαναλαμβάνεται σε διαφορετικές ερμηνείες σε κάθε δωμάτιο. Αν θέλετε μια μονάδα δίσκου. Διακοσμήστε το μπάνιο σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό το δωμάτιο είναι οικείο, μπορεί να χτυπηθεί από ένα μόνο διακοσμητικό νήμα..

Προσαρμόστε το μπάνιο σας

Προσαρμόστε το μπάνιο σας

Εάν το διαμέρισμα είναι μικρό, προσπαθήστε να μην επιλέξετε μεγάλα έπιπλα. Αντί για μεγάλους τοίχους, εγκαταστήστε μια ντουλάπα στο διάδρομο, υπνοδωμάτια. Είστε τυχεροί και υπάρχει ένα ντουλάπι στο διαμέρισμα, πετάξτε ανελέητα όλα τα σκουπίδια από αυτό και φτιάξτε ένα καμαρίνι.

Δημιουργήστε ένα ντουλάπι για ένα καμαρίνι

Δημιουργήστε ένα ντουλάπι για ένα καμαρίνι

Σε μικρά δωμάτια, ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα δίνεται με τη διακόσμηση ενός τοίχου (για παράδειγμα, πίσω από έναν καναπέ) με ταπετσαρία με μεγάλα σχέδια εκτύπωσης. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση, πλαισιώνουμε όλους τους άλλους τοίχους με απλή ταπετσαρία, ζωγραφική ή γύψο. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα χρώμα που είναι σε αρμονία με την επιλογή χρώματος..

Διακόσμηση τοίχου πίσω από τον καναπέ

Διακόσμηση τοίχου πίσω από τον καναπέ

Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί

Είναι σημαντικό να απομακρυνθείτε από τα πρότυπα και να σχεδιάσετε το σπίτι σας, όχι όπως με τους φίλους σας, σε περιοδικά μόδας ή επειδή αυτή είναι η τάση της σεζόν. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καταλάβετε ότι ζείτε σε αυτό. Αλλά ταυτόχρονα, απομακρύνετε όλα όσα είναι ήδη καλυμμένα με σκόνη. Σκέψου ότι θα με ευχαριστήσει σήμερα, τώρα και αύριο. Αγοράστε ένα στρογγυλό τραπέζι ή ένα ασυνήθιστο φωτιστικό δαπέδου. Συχνά, τέτοιες λεπτομέρειες γίνονται βασικές, γύρω από τις οποίες είναι χτισμένο ολόκληρο το εσωτερικό..

Ασυνήθιστοι λαμπτήρες δαπέδου ως βασικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό

Ασυνήθιστοι λαμπτήρες δαπέδου ως βασικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτα όμορφες ιδέες σχεδιασμού

Previous Post
Εσωτερικός σχεδιασμός αρχοντικού σε μοντέρνο στυλ: 155+ (Φωτογραφία) έργα για το σαλόνι, την κουζίνα, την αυλή
Next Post
265+ husstiler – fasader som vil bli husket
Adblock
detector