15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Πώς να κάνετε ένα δώρο με τα χέρια σας στις 14 Φεβρουαρίου

Πώς να κάνετε ένα δώρο με τα χέρια σας στις 14 Φεβρουαρίου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η προστάτιδα όλων των εραστών, προσελκύει με την ευκαιρία να αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους σε ένα αγαπημένο πρόσωπο με τον πιο όμορφο τρόπο ή να υπενθυμίσουν σε αυτούς που έχουν παντρευτεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι αξιοσημείωτο ότι για αυτή τη γιορτή δεν είναι καθόλου απαραίτητο να αγοράσετε ακριβά δώρα και κοσμήματα – είναι πολύ πιο συμβολικό να κάνετε ένα δώρο με τα χέρια σας, επενδύοντας σε αυτό ένα κομμάτι της αγάπης και της φροντίδας σας. Στο άρθρο μας θα εξετάσουμε διάφορες ιδέες για το πώς να κάνετε ένα δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να αφήσει ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα..

7 ιδέες δώρων DIY για τις 14 Φεβρουαρίου

1. Διακοσμητικό μαξιλάρι

Ένα χειροποίητο μαξιλάρι δεν είναι μόνο ένα όμορφο, αξέχαστο, αλλά και ένα απαραίτητο αντικείμενο, οπότε δεν θα κάνετε ποτέ λάθος με ένα τέτοιο δώρο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές κατασκευής – μπορείτε να ράψετε ολόκληρο το μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς ή σε τυπικό σχήμα χρησιμοποιώντας λευκό, ροζ, κόκκινο ύφασμα και στη συνέχεια να αρχίσετε να το διακοσμείτε.

Ως διακόσμηση, μπορείτε να ράψετε στις καρδιές, τα πρώτα γράμματα του ονόματος, να επεξεργαστείτε την περίμετρο με χαριτωμένη δαντέλα. Μια από τις ενδιαφέρουσες επιλογές είναι ένα μαξιλάρι με μια μαξιλαροθήκη, το οποίο εμφανίζει μια εξομολόγηση αγάπης. Το μαξιλάρι βάσης μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα ή να ράβεται μόνο του, γεμισμένο με μαλακό πολυεστέρα.

Το κύριο στοιχείο ενός τέτοιου δώρου θα είναι μια μαξιλαροθήκη, πάνω από την οποία θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Για την κατασκευή, θα χρειαστείτε λευκό ύφασμα χωρίς σχέδια και εκτυπώσεις. Ακολουθώντας το μοτίβο και τις διαστάσεις του μαξιλαριού, ετοιμάστε τα δύο μισά, αλλά μην ράψετε. Στην μπροστινή πλευρά ενός από αυτά, γράψτε το δικό σας μήνυμα σε στίχους, το οποίο πρέπει να επιλεγεί εκ των προτέρων. Όταν το ύφασμα στεγνώσει καλά, μπορείτε να προσθέσετε μια διακόσμηση στο μήνυμα, για παράδειγμα, με τη μορφή υφασμάτινης τσέπης καρδιάς, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ράψτε τη μαξιλαροθήκη περιμετρικά και βάλτε μια κάρτα βαλεντίνου στην τσέπη. Ένα τέτοιο δώρο σίγουρα δεν θα αφήσει αδιάφορο τον σύντροφο ψυχής σας.!

DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Διακοσμητικό μαξιλάρι DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Διακοσμητικό μαξιλάρι DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Διακοσμητικό μαξιλάρι DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Διακοσμητικό μαξιλάρι

2. Σαπούνι “Heart”

Ως ένα όμορφο και χρήσιμο δώρο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα όμορφο σαπούνι, γεμίζοντάς το με χρήσιμα συστατικά με αρωματικά έλαια. Για να φτιάξετε σαπούνι, πρέπει να αγοράσετε μια βάση σαπουνιού, η οποία συχνά παρέχεται με αρωματικά έλαια και βαφές. Θα χρειαστείτε επίσης τις κατάλληλες φόρμες, ψεκαστικό οινόπνευμα και μια κατσαρόλα. Η βάση του σαπουνιού μπορεί να είναι λευκή ή διαφανής – η επιλογή θα εξαρτηθεί από το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βρεφικό σαπούνι..

Έτσι, κόβουμε τη βάση του σαπουνιού σε κομμάτια, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το ζεσταίνουμε σε υδατόλουτρο ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Όταν λιώσει η μάζα, προσθέστε μια βαφή, μερικές σταγόνες αρωματικού ελαίου κατά την κρίση σας, ένα καλλυντικό άρωμα και ανακατέψτε γρήγορα καλά. Τα καλούπια πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία με οινόπνευμα, να γεμίσουν με μείγμα σαπουνιού και να στερεοποιηθούν. Στη συνέχεια, βγάζουμε το τελειωμένο σαπούνι και το συσκευάζουμε όμορφα.

Η μέθοδος που εξετάστηκε είναι η απλούστερη. Εάν έχετε ήδη καταλάβει την αρχή και έχετε μάθει πώς να φτιάχνετε μια στοιχειώδη σαπουνάδα, μπορείτε να δοκιμάσετε πιο πολύπλοκες επιλογές, για παράδειγμα, να φτιάξετε ένα όμορφο λευκό σαπούνι με κόκκινη καρδιά. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε μικρά καλούπια καρδιάς και ένα μεγάλο ορθογώνιο. Αρχικά, φτιάχνουμε μικρές καρδιές – πρέπει να λιώσετε λίγη από τη μάζα σαπουνιού, να προσθέσετε λάδια και κόκκινη βαφή. Ρίξτε το τελικό μείγμα σε φόρμες, περιμένετε μέχρι να σκληρύνουν και αφαιρέστε. Στη συνέχεια πάλι λιώνουμε μέρος της μάζας, προσθέτουμε αρωματικά έλαια, αρώματα αρωμάτων. Ρίξτε το τελικό μείγμα σε ορθογώνιο σχήμα επεξεργασμένο με οινόπνευμα και βάλτε μία ή δύο κόκκινες καρδιές (ανάλογα με το μέγεθος), αφήστε το να σκληρύνει για αρκετές ώρες.

DIY δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου - σαπούνι DIY δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου - σαπούνι DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - σαπούνι

3. Αναγνώριση δώρων

Οι αρχικά σχεδιασμένες δηλώσεις αγάπης θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον σύντροφό σας. Πρώτον, πρέπει να γράψετε σε ένα χαρτί όλες τις καλές λέξεις με τις οποίες θέλετε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας (σύντροφο), έτσι ώστε αργότερα να μην μπερδευτείτε και να μην επαναλάβετε τον εαυτό σας. Κόψτε μικρά ορθογώνια από ένα φύλλο λευκού χαρτιού, σε καθένα από τα οποία γράφουμε μια εξομολόγηση. Διπλώνουμε τα φύλλα με τη μορφή κυλίνδρων, δένουμε το καθένα με ένα κορδόνι.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα δοχείο – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό βάζο λίτρων, διακοσμώντας το με χάρτινες καρδιές ή χρησιμοποιώντας την τεχνική ντεκουπάζ, επικολλώντας το με μια όμορφη χαρτοπετσέτα. Μπορείτε να πάρετε ένα κουτί σοκολάτες ή μπισκότα ως συσκευασία. Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να αγοράσετε ένα μεγάλο πακέτο φακελάκια τσαγιού, σε κάθε ένα από τα οποία επισυνάπτετε έναν κύλινδρο ή έναν φάκελο με μια εξομολόγηση. Ένα τέτοιο δώρο θα θυμίζει στην αδελφή ψυχή σας για πολύ καιρό για τα ζεστά και ειλικρινή συναισθήματά σας..

DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Αναγνώριση δώρου DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Αναγνώριση δώρου DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Αναγνώριση δώρου DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Αναγνώριση δώρου

4. Μπρελόκ-καρδιά

Ένα άλλο απαραίτητο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας με τη μορφή μιας όμορφης καρδιάς. Η απλούστερη επιλογή είναι να φτιάξετε μια ογκώδη καρδιά από πυκνό ύφασμα. Πρώτα πρέπει να σχεδιάσετε και να κόψετε ένα πρότυπο από χαρτόνι, να το μεταφέρετε σε ύφασμα (δέρμα) και να κόψετε δύο πανομοιότυπες φιγούρες. Στη συνέχεια, τα ράβουμε κατά μήκος της άκρης, αφήνοντας ένα μικρό κενό στην κορυφή, γεμίζουμε με πολυεστέρα, αφρώδες ελαστικό ή περιττά υπολείμματα υφάσματος. Μην ξεχάσετε να ράψετε στο βρόχο στον οποίο θα συνδεθεί το δακτύλιο κλειδιού. Μπορείτε να διακοσμήσετε το μπρελόκ με χάντρες, δαντέλες ή να κεντήσετε θερμές λέξεις που προορίζονται για το αγαπημένο σας πρόσωπο..

DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Heart Keychain DIY δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου - Κλειδοθήκη για καρδιά DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Heart Keychain DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Heart Keychain

5. Καρτ ποστάλ του Αγίου Βαλεντίνου

Οι καρτ ποστάλ ήταν από καιρό χαρακτηριστικό κάθε διακοπής. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη κάρτα βαλεντίνου στον αγαπημένο σας, να την γεμίσετε με ζεστά λόγια και εξομολογήσεις.

Για εργασία, θα χρειαστείτε ένα φύλλο κόκκινου χαρτονιού, λεπτές λωρίδες ροζ ή λευκού χαρτιού, ψαλίδι, κόλλα και στυλό (μαρκαδόρο, στυλό) για να γράψετε συγχαρητήρια. Ένα φύλλο χαρτονιού πρέπει να λυγίσει στο μισό και να κόψει την καρδιά έτσι ώστε να ανοίξει, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Στη συνέχεια, σε λεπτές λωρίδες χαρτιού, κάνουμε μικρές περικοπές για να σχεδιάσουμε πλούσια λουλούδια. Κάθε λωρίδα που παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τυλίγεται με μια μικρή κλίση σε ένα λεπτό ραβδί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συνηθισμένη βούρτσα), επεξεργάζοντας την άκρη με κόλλα. Αφαιρέστε το τεμάχιο εργασίας και αφράστε τα “πέταλα”, λυγίζοντάς τα στα πλάγια. Κολλάμε κάθε λουλούδι στην καρτ ποστάλ περιμετρικά.

Όταν τελειώσει εντελώς η σειρά λουλουδιών, μπορείτε να γεμίσετε τον κενό εσωτερικό χώρο με απομιμήσεις στελεχών, χρησιμοποιώντας τα υπολείμματα λεπτών λωρίδων χαρτιού. Στη συνέχεια, ανοίγουμε τη χειροτεχνία μας και ήδη στις εσωτερικές πλευρές γράφουμε στον αγαπημένο μας για τα ειλικρινή μας συναισθήματα.

DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - κάρτα βαλεντίνου DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - κάρτα βαλεντίνου

6. Ένα παιχνίδι φτιαγμένο από φυσικά λουλούδια

Ένα τέτοιο δώρο έως τις 14 Φεβρουαρίου θα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο συνηθισμένο μπουκέτο, φυσικά, θα ευχαριστήσει και θα εκπλήξει κάθε εκπρόσωπο του ωραίου φύλου. Με την κατάλληλη φροντίδα, το παιχνίδι μπορεί να μην χάσει τις αισθητικές του ιδιότητες έως και τρεις εβδομάδες και δεν είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξετε. Μπορείτε να επιλέξετε έναν χαρακτήρα κατά την κρίση σας ή αφού μάθετε για τις προτιμήσεις της μελλοντικής ερωμένης της. Μπορεί να είναι μια χαριτωμένη αρκούδα, γατάκι ή άλλο ζώο, αλλά αν πρόκειται να φτιάξετε ένα παιχνίδι για πρώτη φορά, είναι καλύτερα να μην αντιμετωπίσετε περίπλοκες επιλογές..

Για εργασία, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα αξεσουάρ: ένα λουλουδάτο σφουγγάρι, σύρμα ή ξύλινα ραβδιά (για στερέωση εξαρτημάτων), ένα μαχαίρι, κόλλα, μια βάση και, φυσικά, λουλούδια (υάκινθοι, γαρίφαλα και άλλα). Είναι απαραίτητο να κόψετε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού από το σφουγγάρι, να το πω έτσι, το σώμα. Στη συνέχεια, τα στερεώνουμε μαζί χρησιμοποιώντας φλωρίστικο σύρμα ή ξύλινα μπαστούνια, λαδωμένα με κόλλα. Το τελικό σχήμα πρέπει να υγραίνεται καλά, να τοποθετηθεί σε ένα δοχείο και να περιμένει να αποστραγγιστεί η περίσσεια νερού. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να προετοιμάσετε τους οφθαλμούς κόβοντας τους λοξά, έτσι ώστε να παραμείνουν δύο έως τρία εκατοστά του στελέχους. Τώρα, ένα κάθε φορά, κολλήστε τα λουλούδια στο σφουγγάρι μέχρι να σχηματίσουμε εντελώς το παιχνίδι..

Όταν κάνετε ένα δώρο, μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε πώς να φροντίσετε σωστά το παρόν. Το παιχνίδι πρέπει να υγραίνεται καλά με νερό κάθε μέρα: ρίξτε ένα λεπτό ρεύμα από πάνω μέχρι να διαρρεύσει το νερό από κάτω και με μια λεπτή σύριγγα “θρέφει” μικρά μέρη (χέρια, πόδια, ουρά κλπ.).

DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Παιχνίδι από φρέσκα λουλούδια DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Παιχνίδι από φρέσκα λουλούδια

7. Γλυκά δώρα

Απολαύστε τον σύντροφο ψυχής σας με νόστιμα χειροποίητα γλυκά, καθώς τα αγορασμένα είδη δεν θα συγκριθούν ποτέ με σπιτικά κεράσματα. Εάν είστε αρκετά καλοί με το φούρνο και τη ζύμη, μπορείτε να ψήσετε ένα κέικ. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια δοκιμασμένη συνταγή για να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε ένα πραγματικά αριστούργημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρούτα και μούρα ως διακόσμηση. Η δαντέλα σοκολάτας θα φανεί όμορφη στην τούρτα. Δεν θα είναι δύσκολο να τα προετοιμάσετε: πρέπει να λιώσετε τη σοκολάτα (χωρίς ξηρούς καρπούς και άλλα υλικά πλήρωσης), να γεμίσετε τη σύριγγα με το μείγμα και να πιέσετε το επιθυμητό μοτίβο πάνω στην περγαμηνή. Σύνθετες συνθέσεις μπορούν να σχεδιαστούν σε χαρτί εκ των προτέρων και το μείγμα σοκολάτας να χυθεί κατά μήκος του περιγραμμένου περιγράμματος. Η περγαμηνή αφήνεται σε δροσερό μέρος μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα, αφαιρείται προσεκτικά και μεταφέρεται στο κέικ.

Μια ευκολότερη επιλογή είναι να φτιάξετε καραμέλες καρδιάς επίσης χρησιμοποιώντας λιωμένη σοκολάτα. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αλεσμένους ξηρούς καρπούς, σταφίδες, ψιλοκομμένα αποξηραμένα βερίκοκα ή δαμάσκηνα. Προετοιμάστε καλούπια σιλικόνης εκ των προτέρων, ρίξτε τη μάζα σε αυτά και ψύξτε για 30-40 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρέστε προσεκτικά.

Ένα άλλο απλό, αλλά αρκετά νόστιμο και αποτελεσματικό γλυκό είναι οι ζελέ καρδιές. Για την παρασκευή, θα χρειαστείτε ένα πακέτο ζελέ (βατόμουρο, φράουλα ή κεράσι), νερό, καλούπια σε σχήμα καρδιάς, κατεψυγμένα μούρα, πατατάκια καρύδας για διακόσμηση. Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Πασπαλίζουμε τις φόρμες με τσιπς καρύδας (σοκολάτας) και ρίχνουμε μέσα το κρύο μείγμα ζελέ. Για ομορφιά, μπορείτε να προσθέσετε ένα μούρο σε κάθε φόρμα. Βάζουμε τα δοχεία στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθούν εντελώς. Στη συνέχεια – εξάγουμε τα τελικά επιδόρπια και πασπαλίζουμε ελαφρά με καρύδα ξανά.

DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Γλυκά δώρα DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Γλυκά δώρα DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Γλυκά δώρα DIY δώρο για 14 Φεβρουαρίου - Γλυκά δώρα

DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου – ιδέες φωτογραφιών

Περισσότερες ιδέες για να κάνετε δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου παρουσιάζονται στη συλλογή φωτογραφιών μας. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία δειγμάτων τελειωμένων έργων: καρτ ποστάλ, παιχνίδια και πολλά όμορφα χρήσιμα πράγματα. Καλή προβολή!

DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών DIY δώρα για τις 14 Φεβρουαρίου - ιδέες φωτογραφιών

Previous Post
Σχεδιασμός διαδρόμου 2021 (+80 φωτογραφίες)
Next Post
Baderomsdesign 2021: moderne ideer (85 bilder)