7 εύκολοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ανακαινίσεις διαμερισμάτων
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

7 εύκολοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ανακαινίσεις διαμερισμάτων

7 εύκολοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ανακαινίσεις διαμερισμάτων

Για πολλούς, η ανακαίνιση είναι ένας πραγματικός εφιάλτης: απαιτεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και χρήμα. Υπάρχει η άποψη ότι για τον υπολογισμό του τελικού κόστους, πρέπει να διπλασιάσετε το ποσό από την εκτίμηση και να προσθέσετε άλλο 30%.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αναβάλλουν τις επισκευές μέχρι το τελευταίο, ή ακόμη αρνούνται να κάνουν σοβαρές αλλαγές εντελώς. Αλλά αν προσεγγίσετε το ζήτημα με σύνεση, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται. Και είμαστε ήδη έτοιμοι να μοιραστούμε τους τρόπους εξοικονόμησης!

1. Προγραμματίστε και μετρήστε

1. Προγραμματίστε και μετρήστε

Τα περισσότερα από τα προβλήματα με το χρονοδιάγραμμα, την τιμή και την πρόοδο των επισκευών προκύπτουν ακριβώς επειδή αρχικά κανείς δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή στο σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τους υπολογισμούς. Μην βιάζεστε να ετοιμαστείτε για την ανακαίνιση: γράψτε την κατά προσέγγιση διαδικασία και αφήστε την να ξεκουραστεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε χρόνο να το ξανασκεφτείτε, να αναλύσετε και να κάνετε προσαρμογές που διαφορετικά θα προέκυπταν εν κινήσει.

Εάν ανακαινίζετε ολόκληρο το διαμέρισμα ταυτόχρονα, κάντε πολλά σχέδια. Σε ένα, γράψτε τη γενική σειρά εργασίας: με ποιους χώρους και στάδια να ξεκινήσετε, τι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό. Στα υπόλοιπα – ενέργειες για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Και είναι καλύτερα να αναπτύξετε αυτό το σχέδιο αμέσως με μια ομάδα που γνωρίζει τι δουλειά θα πάρει πόσο καιρό. Εάν σε αυτό το στάδιο αποφασίσετε να εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες, τότε στο kvadratremont μπορείτε να λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επισκευή και να υπολογίσετε το κόστος.

2. Μην αγοράζετε τίποτα “για παν ενδεχόμενο”

2. Μην αγοράζετε τίποτα

Πολλοί άνθρωποι θυμούνται από την παιδική ηλικία εκείνα τα επιπλέον ρολά ταπετσαρίας και κουτιά με πλακάκια που μαζεύουν σκόνη στον ημιώροφο για χρόνια. Συνήθως αφήνονται για κάθε περίπτωση εάν κάτι χρειάζεται επισκευή ή ενημέρωση. Στην πράξη, σπάνια έρχεται σε αυτό, και εάν προκύψει ανάγκη, αρκεί ένα κεραμίδι και όχι πολλά πακέτα..

Αυτή η ποσότητα περιττών υλικών παραμένει λόγω του γεγονότος ότι αρχικά κανείς δεν ήθελε να χάσει χρόνο σε σχολαστικούς υπολογισμούς. Μην είστε πολύ τεμπέλης για να μετρήσετε ολόκληρο το διαμέρισμα και να υπολογίσετε την πραγματική κατανάλωση στα πλησιέστερα εκατοστά. Or επικοινωνήστε με την ομάδα κατασκευής με αυτό το έργο – ακόμη και αυτό θα είναι φθηνότερο..

Αγοράστε αυστηρά σύμφωνα με αυτούς τους υπολογισμούς, μην πάρετε τίποτα υπερβολικά: ακόμη και αν κάτι δεν είναι αρκετό, η συλλογή είναι απίθανο να εξαφανιστεί από την παραγωγή και την πώληση εντός ενός μήνα από την επισκευή. Αλλά αυτό σίγουρα θα σας σώσει από τις καταθέσεις περιττών, αλλά ήδη πληρωμένων για οικοδομικά υλικά. Στην πορεία, θα παραμείνουν μικρά απόβλητα – αυτό μπορείτε να εξοικονομήσετε σε περίπτωση μικρών επισκευών.

Και ένα ακόμη λεπτό κόλπο: ορισμένα καταστήματα υλικού αγοράζουν πίσω τα υπόλοιπα υλικά. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για ανοιγμένα δοχεία και σακούλες, αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε σφραγισμένα ρολά ή κουτιά, φροντίστε να μάθετε εάν υπάρχει τέτοια ευκαιρία..

3. Εξερευνήστε τις προσφορές και την ποικιλία των καταστημάτων

3. Εξερευνήστε τις προσφορές και την ποικιλία των καταστημάτων

Οι τιμές για τα ίδια υλικά σε διαφορετικά καταστήματα ενδέχεται να διαφέρουν κατά 15-30%. Μελετήστε τα προσεκτικά εκ των προτέρων, ειδικά επειδή τώρα το Διαδίκτυο είναι συχνά αρκετό για αυτό. Φτιάξτε έναν πίνακα και γράψτε σε αυτό τι και πού μπορείτε να αγοράσετε φθηνότερα – ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα τακτοποιημένο ποσό.

Εάν έχετε μια τεράστια κατασκευαστική μεγάλη αγορά στην πόλη σας, τότε μπορεί να είναι πιο κερδοφόρο να αγοράσετε αμέσως χύμα. Εάν το ποσό είναι μεγάλο, το κατάστημα μπορεί να κάνει μια κερδοφόρα έκπτωση, να προσφέρει δωρεάν μεταφορικά ή μπόνους. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια του διευθυντή – ίσως θα βοηθήσει με την εγγραφή.

Εξετάστε την εποχή, ειδικά όταν επιλέγετε εποχιακά είδη, όπως καλοριφέρ και κλιματιστικά. Και οι εργασίες επισκευής γενικά το χειμώνα εκτός εποχής είναι πολύ πιο κερδοφόρες από ό, τι στο απόγειο του καλοκαιριού και την περίοδο των διακοπών, όταν όλοι το κάνουν. Μερικές φορές με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 20% του συνολικού ποσού..

4. Διαθέστε αποθέματα βαφών και ξηρών μιγμάτων

Τώρα η απλότητα και ο μινιμαλισμός είναι στη μόδα και αυτό δεν είναι μια νέα τάση, αλλά μια σταθερή τάση τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε με ασφάλεια σε πολύπλοκα, ακριβά και όχι ιδιαίτερα απαραίτητα υλικά φινιρίσματος. Φυσικά, οι ταπετσαρίες υφασμάτων με καλλιτεχνικό παρκέ φαίνονται πολύ ακριβές – αλλά τις χρειάζεστε πραγματικά;?

Τα φθηνότερα, προσιτά και ευπροσάρμοστα υλικά, που είναι αρκετά για το ήμισυ των εργασιών επισκευής, είναι ξηρά μίγματα και συνηθισμένο χρώμα ανθεκτικό στην υγρασία. Επιλέξτε μια απόχρωση, απόχρωση και βαφή σε όλους τους τοίχους, τα χωρίσματα και, αν θέλετε, ακόμη και τις οροφές. Εάν η επιφάνεια είναι ανώμαλη, χρησιμοποιήστε διακοσμητικό γύψο ή υγρή ταπετσαρία: επιλύουν ταυτόχρονα λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα..

Για να εξοικονομήσετε ισοπέδωση πολύ καμπύλου δαπέδου – δώστε προσοχή στα μείγματα χύδην. Και για οροφές – σε δομές τάσης, πίσω από τις οποίες ταυτόχρονα μπορείτε να κρύψετε όλες τις επικοινωνίες. Δεν χρειάζεται καν να αφαιρέσετε το παλιό χρώμα ή να ασβέσετε κάτω από αυτά..

5. Εξοικονομήστε έξυπνα υλικά

Για να εξοικονομήσετε επισκευές στο μέλλον, μην εξοικονομήσετε αρχικά την ποιότητα των υλικών. Εάν χρησιμοποιείτε χαρτί ταπετσαρίας αντί για ανθεκτικό στην υγρασία μη υφασμένο ή φθηνό λινέλαιο αντί για ανθεκτικό στη φθορά laminate, θα εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά. Αλλά μετά από λίγα χρόνια, αυτό το εφάπαξ όφελος θα μετατραπεί σε ακόμη μεγαλύτερα έξοδα για την επανάληψη των πάντων..

Αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε υπερβολικά: επιλέξτε ποιότητα, όχι μάρκες. Χρειάζεστε μείγματα συγκεκριμένης σύνθεσης, ταπετσαρία – συγκεκριμένης πυκνότητας και laminate – μια συγκεκριμένη κατηγορία αντοχής στη φθορά. Όλες αυτές οι παράμετροι έχουν από καιρό τυποποιηθεί και οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν διαφορετικές συλλογές..

Μην πάρετε αμέσως τις πιο γνωστές και προωθημένες μάρκες, στις οποίες τουλάχιστον το ήμισυ της τιμής είναι το όνομα της μάρκας. Δώστε προσοχή στους τοπικούς κατασκευαστές ή σε λιγότερο γνωστές εταιρείες. Perhapsσως θα βρείτε το τέλειο πλακάκι ή laminate εκεί..

6. Διακόσμηση έναντι μεγάλης ανακαίνισης

Αν σας αρέσουν οι συχνές αλλαγές, αλλά δεν σχεδιάζετε να κάνετε ανακαίνιση κάθε λίγα χρόνια, επιλέξτε το πιο απλό και ουδέτερο φινίρισμα. Από μόνο του, θα είναι ήδη φθηνότερο και στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να κολλήσετε ξανά την ταπετσαρία, να αναδιατάξετε πλακάκια και δάπεδα. Και προσθέστε στυλ, διάθεση, ατομικότητα και ατμόσφαιρα στο δωμάτιο με τη βοήθεια της διακόσμησης, των επίπλων και των αξεσουάρ.

Το ίδιο ισχύει και για το νηπιαγωγείο: τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και τα γούστα και τα ενδιαφέροντά τους αλλάζουν. Το κάστρο της πριγκίπισσας ή η σπηλιά του θησαυρού θα πρέπει να επανασχεδιαστεί ριζικά μέσα σε λίγα χρόνια. Αλλά αν κάνετε τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή αμέσως όσο το δυνατόν πιο απλά, τότε θα αρκεί να ενημερώσετε τα έπιπλα, τα παιχνίδια και άλλα μικρά πράγματα..

7. Αυτοκαθαρισμός

7. Αυτοκαθαρισμός

Ένα από τα προφανή, αλλά αναπόφευκτα στοιχεία δαπανών κατά την ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα είναι η απομάκρυνση των οικοδομικών απορριμμάτων. Επαγγελματικά συνεργεία και εταιρείες καθαρισμού χρεώνουν ξεχωριστή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία. Και εξαρτάται από το μέγεθος της εργασίας και το μέγεθος της καταστροφής..

Αλλά ακόμα και εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν σχεδιάσετε σωστά τη σειρά εργασιών και ελαχιστοποιήσετε την ποσότητα οικοδομικών απορριμμάτων. Ξεκινάτε πάντα από το πίσω δωμάτιο και προχωράτε μέχρι την μπροστινή πόρτα. Έτσι δεν θα λερώνετε συνεχώς και θα απορρίπτετε έτοιμους χώρους..

Πρώτον, φτιάξτε την κουζίνα και τα μπάνια – υπάρχει το πιο περίπλοκο έργο που σχετίζεται με τις επικοινωνίες και τα κεραμίδια. Τα σαλόνια μπορούν να επισκευαστούν με οποιαδήποτε σειρά και στο τέλος – πηγαίνετε στο διάδρομο και το διάδρομο.

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας σε στυλ μινιμαλισμού: 60 φωτογραφίες εσωτερικών χώρων
Next Post
Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector