15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό: 70 καλύτερες ιδέες

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό: 70 καλύτερες ιδέες

Οι περισσότερες πληροφορίες για τον κόσμο γύρω μας είναι οπτικές εντυπώσεις και το χρώμα παίζει τεράστιο ρόλο στην αντίληψη των οπτικών εικόνων. Η ικανότητα να παρατηρούμε τις παραμικρές αποχρώσεις συνέβαλε σημαντικά στην επιβίωση και ανάπτυξη του ανθρώπινου είδους. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι έχουν μια υποσυνείδητη αντίδραση στο χρώμα: τα απαλά χρώματα της φύσης καταπρανουν, ενώ τα αφύσικα φωτεινά προκαλούν άγχος. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, για να δημιουργήσετε ένα άνετο εσωτερικό, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις αρχές της επιρροής στην ψυχή τόσο των μεμονωμένων χρωμάτων όσο και των συνδυασμών τους..

Η επίδραση του χρώματος στο εσωτερικό σε ένα άτομο

Οι φυσικοί υποστηρίζουν ότι τα χρώματα δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα – είναι απλά κύματα φωτός διαφόρων μηκών που ο εγκέφαλος ερμηνεύει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψουμε σε αυτήν τη διατριβή, επειδή μπορούμε σίγουρα να καθορίσουμε τη σκιά οποιουδήποτε αντικειμένου στον υλικό κόσμο και παραμένει αμετάβλητη ανεξάρτητα από τον τόπο ή τον χρόνο διαμονής. Όπως και να έχει, κάθε άτομο αισθάνεται την επιρροή της γύρω παλέτας χρωμάτων. Ο μηχανισμός αυτού του φαινομένου δεν είναι πλήρως κατανοητός, αλλά ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά είναι ακόμα γνωστά στους ψυχολόγους..

Για λόγους ευκολίας, τα χρώματα χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τα κύρια χαρακτηριστικά τους: σκούρο και ανοιχτό. παστέλ και πλούσιο? φωτεινό και σιωπηλό. Ανάλογα με τη θερμοκρασία, εκπέμπουν ζεστά, κρύα και ουδέτερα χρώματα. Το μαύρο, το λευκό και το γκρι ονομάζονται αχρωματικά, όλα τα άλλα είναι χρωματικά. Τα τελευταία περιλαμβάνουν τα τρία κύρια χρώματα: κόκκινο, πράσινο και μπλε, καθώς και όλες τις επιλογές που προκύπτουν από την ανάμειξή τους μεταξύ τους ή με μια ασπρόμαυρη παλέτα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό – ένα άτομο είναι σε θέση να αναγνωρίσει έως και δέκα εκατομμύρια αποχρώσεις.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Λαμβάνοντας υπόψη την ψυχολογική επίδραση του χρώματος, αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε κυρίως για καθαρά χρώματα. Οποιαδήποτε ακαθαρσία αλλάζει την ποιότητα της αντίληψης. Έτσι, για παράδειγμα, το μαλακό κοράλλι θα έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα, ενώ το πλούσιο ερυθρό θα ενθουσιάσει το νευρικό σύστημα..

Γενικά, τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί θεωρούνται αναζωογονητικά: επιταχύνουν τον καρδιακό παλμό, βελτιώνουν την όρεξη και αυξάνουν την προσοχή. Οι κρύες αποχρώσεις του μπλε, του μπλε, του πράσινου χαλαρώνουν, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και επιβραδύνουν κάπως την αντίδραση. Το σώμα υποσυνείδητα αντιλαμβάνεται μια αφθονία φωτός (λευκό, παστέλ χρώματα) ως μια ηλιόλουστη μέρα, αυξάνοντας αυτόματα το επίπεδο ενέργειας, ενώ το γκρι, το μαύρο, το σκούρο μπλε και το ζοφερό μοβ συντονίζουν ένα άτομο στο επερχόμενο όνειρο.

Για να μην κάνετε λάθος κατά την επιλογή ενός χρώματος για ένα εσωτερικό, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τα εγγενή οπτικά εφέ τους. Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε δύο αντικείμενα διαφορετικών χρωμάτων του ίδιου μεγέθους το ένα δίπλα στο άλλο, τότε το πιο φωτεινό θα φαίνεται πάντα μεγαλύτερο. Οι σκούροι σιωπηλοί τόνοι μειώνουν οπτικά την ένταση, οι φωτεινοί και οι γυαλιστεροί αυξάνουν. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνατότητες, μπορείτε να ρυθμίσετε το πλάτος των τοίχων, το ύψος της οροφής, να τοποθετήσετε τονισμούς και να ζωνώνετε το χώρο..

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Πώς να επιλέξετε “το χρώμα σας”?

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής, κάθε άτομο διαμορφώνει τη δική του στάση απέναντι στην παλέτα χρωμάτων. Η επιλογή μπορεί να επηρεαστεί από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τις ατομικές εμπειρίες, τις σχέσεις σκέψης, τη διάθεση, ακόμη και την υγεία..

Κατά τη διακόσμηση ενός εσωτερικού χώρου, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις αισθήσεις που προκύπτουν όταν αλληλεπιδράτε με ορισμένα χρώματα. Για παράδειγμα, συνιστάται να θυμάστε τον σχεδιασμό των πιο άνετων χώρων για εσάς: το αγαπημένο σας εστιατόριο, το διαμέρισμα των φίλων σας, το σπίτι της γιαγιάς, τέλος. Μπορείτε να δανειστείτε μια παλέτα από τη φύση – μπορεί να είναι η παραλία, η άκρη ενός δάσους, ένας ανθισμένος κήπος ή ένα ορεινό τοπίο..

Όμορφες εικόνες από το Διαδίκτυο μπορούν να αποτελέσουν μια υπέροχη πηγή έμπνευσης. Βρείτε μια εικόνα που σας αρέσει και προσπαθήστε να την επαναλάβετε νοερά στο εσωτερικό – μεταφέρετε το φόντο στους τοίχους και την οροφή, αντανακλάτε φωτεινές λεπτομέρειες σε έπιπλα, υφάσματα και διακόσμηση. Ταυτόχρονα, είναι σκόπιμο να παρατηρήσετε τις αναλογίες των χρωμάτων που είναι εγγενείς στην εικόνα, έτσι ώστε στο τέλος να έχετε την ίδια αρμονία. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μια φωτογραφία του σχεδίου – πάρτε οτιδήποτε: ένα μπουκέτο τουλίπες σε μια κανάτα, ένα τοπίο του χωριού, παραθαλάσσια κοχύλια ή ένα γλυκό σοκολάτας -κρέμας. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ανεξάρτητα πολύ φυσικές και ευχάριστες συνθέσεις..

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Πίνακας συνδυασμού χρωμάτων στο εσωτερικό

Ο συνδυασμός αποχρώσεων είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τους βασικούς κανόνες σύμφωνα με τους οποίους τα χρώματα που τοποθετούνται μεταξύ τους θα συμπληρώνουν και θα τονίζουν το ένα το άλλο, ενισχύοντας την αίσθηση του στυλ. Οι καλύτεροι συνδυασμοί χρωμάτων στο εσωτερικό επιτυγχάνονται με τις ακόλουθες μεθόδους:

1) Μονόχρωμη – χρησιμοποιούνται αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, διαφορετικές σε βάθος και κορεσμό. Χρησιμοποιώντας το κόκκινο ως παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένα παστέλ ροζ φόντο με τούβλα και μπορντό τόνους. Στη μπλε παλέτα, είναι δυνατό να συνδυάσετε γαλάζιο, τιρκουάζ και υπεριώδες. Στην πράσινη σειρά – τα χρώματα του ασβέστη, των ελιών και του βρύου.

2) Σχετικές αποχρώσεις. Κοντικοί τόνοι βρίσκονται στη γειτονιά, στο ένα τέταρτο του χρωματικού τροχού. Παραδείγματα είναι μπλε, μοβ, ροζ. κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο? μπλε, πράσινο, κίτρινο.

3) Χρώματα σε αντίθεση. Εδώ, η αρμονία βασίζεται σε αντίθετα – στον χρωματικό τροχό, οι αποχρώσεις είναι αυστηρά η μία απέναντι στην άλλη και η ανομοιότητά τους δημιουργεί ένα δυναμικό και αισθητό ζευγάρι..

4) Σχετικός συνδυασμός αντίθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποχρώσεις συνδυάζονται λόγω της πρόσμιξης κάποιου τρίτου χρώματος σε αυτές. Έτσι, για παράδειγμα, σε ανοιχτό πράσινο και πορτοκαλί, υπάρχει κίτρινο που τα ενώνει και αυτό το τρίγωνο φαίνεται υπέροχο μαζί..

λευκό

Συνδυάζεται με χρώματα: όλα τα παστέλ και καθαρά φωτεινά χρώματα, μαύρο, γκρι, χρυσό. με ζεστό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κρέμα, με κρύο – λευκό χιονιού.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: όχι (μπορεί να συνδυαστεί με όλα).

Επίδραση χρώματος: δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας, ευρυχωρίας και φωτός της ημέρας. Ένα γυαλιστερό, χιονισμένο δωμάτιο μπορεί να φαίνεται υπερβολικά στείρο και μπορεί επίσης να μοιάζει με εργαστήριο..

Κατάλληλο για: εσωτερικό μπάνιο, υπνοδωμάτιο, αίθουσα.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - λευκό με μαύρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - λευκό με μαύρο και πράσινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - λευκό με μπεζ και ροζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - λευκό με κόκκινο, πράσινο και μπλε Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - λευκό με μαύρο και κόκκινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - λευκό με πράσινο και μοβ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό - λευκό με πορτοκαλί και καφέ

Γκρί

Συνδυάζεται με χρώματα: κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μοβ, ροζ, μπλε, μαύρο, λευκό.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: χρυσό, καφέ.

Επίδραση χρώματος: ψυχολογικά ουδέτερο, από μόνο του δεν προκαλεί συναισθήματα. Συνδέεται με σκιά, βροχερό καιρό, χειμώνα. Το μονόχρωμο γκρι εσωτερικό μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη.

Κατάλληλο για: στούντιο διαμερίσματα, υπνοδωμάτια, κουζίνες, γραφείο στο σπίτι.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - γκρι με μπεζ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - γκρι με κόκκινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - γκρι με λευκό και κίτρινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - γκρι με πορτοκαλί Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - γκρι με λευκό και ροζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - γκρι με ροζ και λευκό

Μαύρος

Συνδυάζεται με χρώματα: λευκό, γκρι, χρυσό, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί, μοβ.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: Όλα είναι παστέλ, θολά, σκιασμένα. με κίτρινο – πινακίδα κινδύνου (οδικά σήματα, προειδοποιητικά σήματα ακτινοβολίας και υψηλή τάση του δικτύου).

Επίδραση χρώματος: κατάσταση, κατάλληλο για τη δημιουργία ατμόσφαιρας πολυτέλειας. Θυμίζει βαθιά νύχτα, μειώνει οπτικά το χώρο.

Κατάλληλο για: στούντιο διαμερίσματα, μεγάλες αίθουσες.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - μαύρο με τιρκουάζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - μαύρο με κόκκινο και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - μαύρο με μπλε και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του καθιστικού - μαύρο και άσπρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - μαύρο με πράσινο και καφέ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - μαύρο με κόκκινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - μαύρο με πορτοκαλί

το κόκκινο

Συνδυάζεται με χρώματα: μαύρο, λευκό, γκρι, χρυσό, καφέ.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: μοβ, παστέλ αποχρώσεις? φαίνεται υπερβολικό με μπλε και πράσινο.

Επίδραση χρώματος: διεγείρει το νευρικό σύστημα, αυξάνει τη δραστηριότητα. Μπορεί να προκαλέσει επιθετικότητα και άγχος στα παιδιά.

Κατάλληλο για: εσωτερικό της κουζίνας, του καθιστικού.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - κόκκινο με λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του καθιστικού - κόκκινο με καφέ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - κόκκινο με μπεζ, γκρι και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό - κόκκινο με μπλε Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - κόκκινο με μαύρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - κόκκινο με γκρι

Πορτοκάλι

Συνδυάζεται με χρώματα: καφέ, πράσινο, μοβ, ροζ, μπλε.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: όχι (μπορεί να συνδυαστεί με όλα).

Επίδραση χρώματος: φιλικό, ζεστό χρώμα. Θυμίζει καλοκαίρι, ήλιο και πορτοκάλια. Αυξάνει τις δεξιότητες επικοινωνίας, την ενέργεια, δημιουργεί μια καλή διάθεση. Δεν ευνοεί τη χαλάρωση, αντενδείκνυται σε θερμά κλίματα.

Κατάλληλο για: κουζίνα, παιδικό δωμάτιο, σαλόνι με παράθυρα με βόρειο προσανατολισμό.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - πορτοκαλί με πράσινο και καφέ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - πορτοκαλί με λευκό και κίτρινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - πορτοκαλί με πράσινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - πορτοκαλί με μοβ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - πορτοκαλί με λευκό και καφέ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - πορτοκαλί με γκρι

Κίτρινος

Συνδυάζεται με χρώματα: καφέ, πορτοκαλί, ανοιχτό πράσινο, λευκό, γκρι, μοβ.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: όχι (μπορεί να συνδυαστεί με όλα).

Επίδραση χρώματος: ζεστό, ανοιχτό, χαρούμενο. Το ηλιόλουστο κίτρινο φωτίζει απαλά το δωμάτιο, δίνει σφριγηλότητα, προάγει τη συγκέντρωση και αυξάνει την περιέργεια. Η παρατεταμένη έκθεση σε μια πλούσια σκιά μπορεί να είναι συντριπτική.

Κατάλληλο για: κουζίνα, παιδικό δωμάτιο, μελέτη.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - κίτρινο με τιρκουάζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - κίτρινο με καφέ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - κίτρινο με καφέ, γκρι και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - κίτρινο και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό - κίτρινο με μαύρο και άσπρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - κίτρινο με κόκκινο και πορτοκαλί

Πράσινος

Συνδυάζεται με χρώματα: καφέ, γκρι, λευκό, μαύρο, κίτρινο, ροζ.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: το κόκκινο.

Επίδραση χρώματος: το πιο φυσικό χρώμα, αρμονικό και καταπραϋντικό. Αναζωογονεί, ξεκουράζει τα μάτια, αποκαθιστά τη δύναμη. Μεγάλες ποσότητες χλωμών αποχρώσεων του πράσινου μπορεί να προκαλέσουν μελαγχολία.

Κατάλληλο για: εσωτερικό μπάνιο, φυτώριο.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - πράσινο με κίτρινο και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - πράσινο με λευκό και μαύρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - πράσινο και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - πράσινο με μπεζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - πράσινο με πορτοκαλί και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου - πράσινο με κίτρινο, μπλε και λευκό

Ροζ

Συνδυάζεται με χρώματα: λευκό, μπεζ, γκρι, παστέλ μπλε.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: το κόκκινο.

Επίδραση χρώματος: το θηλυκό ροζ δημιουργεί μια απαλή και γαλήνια ατμόσφαιρα, εξαλείφει τις καταθλιπτικές σκέψεις. Αυτό το χρώμα μπορεί να είναι ενοχλητικό για ενεργά και υπερβολικά αγχωμένα άτομα..

Κατάλληλο για: σαλόνι, μπάνιο, φυτώριο, υπνοδωμάτιο.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - ροζ με τιρκουάζ και πράσινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - ροζ με γκρι και καφέ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - ροζ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - ροζ με λευκό και μαύρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - ροζ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - ροζ με λευκό και πράσινο

Μπλε

Συνδυάζεται με χρώματα: λευκό, πορτοκαλί, γκρι.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: μαύρο, μοβ.

Επίδραση χρώματος: στη φύση είναι το χρώμα του σκοτεινού ουρανού, αργά το λυκόφως, καταιγίδες, η θάλασσα πριν από την καταιγίδα. Σχετικά ήρεμα, γίνεται αντιληπτό στο “θαλάσσιο” σχέδιο και σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να φαίνεται ζοφερό, αν και εξαιρετικό.

Κατάλληλο για: εσωτερικό μπάνιο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - μπλε και άσπρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - μπλε με πορτοκαλί και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - μπλε με καφέ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - μπλε με κόκκινο και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του καθιστικού - μπλε με γκρι Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - μπλε με κίτρινο και λευκό

Βιολέτα

Συνδυάζεται με χρώματα: λευκό, πράσινο, μπεζ, κίτρινο, πορτοκαλί.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΦΕ.

Επίδραση χρώματος: δεν είναι πολύ συνηθισμένο σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το μυστηριώδες, παράλογο χρώμα επιλέγεται από ονειροπόλους, ρομαντικούς και λάτρεις της φαντασίας. Το μωβ μειώνει την όρεξη και σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να μειώσει.

Κατάλληλο για: μπάνιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - μοβ με μπεζ και λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - μοβ με λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - μοβ με πράσινο και μαύρο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - μοβ με λευκό Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της παιδικής κρεβατοκάμαρας - μοβ με κίτρινο και πορτοκαλί Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - μοβ με πράσινο και λευκό

καφέ

Συνδυάζεται με χρώματα: μπεζ, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί, τιρκουάζ.

Δεν ταιριάζει με τα χρώματα: ΓΚΡΙ-μαύρο.

Επίδραση χρώματος: δηλώνει σταθερότητα, αξιοπιστία, σύνδεση με τη φύση, καθώς και τήρηση των οικογενειακών παραδόσεων. Όσον αφορά την ουδετερότητα, το καφέ είναι παρόμοιο με το γκρι, αλλά μια πρόσμειξη του κίτρινου το κάνει πιο ζεστό και πιο σπιτικό..

Κατάλληλο για: εσωτερικό σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του καθιστικού - καφέ με λευκό και μπεζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό της κουζίνας - καφέ με πράσινο Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - καφέ με λευκό και ροζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του σαλονιού - καφέ με πορτοκαλί και μπεζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - καφέ με τυρκουάζ Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό του μπάνιου - καφέ με λευκό και μπεζ

Βίντεο: 15 τέλειοι συνδυασμοί χρωμάτων στο εσωτερικό

Previous Post
Συνδυασμοί χρωμάτων στο εσωτερικό του νηπιαγωγείου: 60 ιδέες
Next Post
Design av en liten stue (80 bilder)