15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Οθωμανική στο διάδρομο (60 φωτογραφίες): τύποι, πώς να επιλέξετε

Οθωμανική στο διάδρομο (60 φωτογραφίες): τύποι, πώς να επιλέξετε

Το εσωτερικό του διαδρόμου μπορεί να ονομαστεί άνετο και πλήρες μόνο όταν διαφορετικά στοιχεία αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Οθωμανός δεν είναι μόνο άνετα και πρακτικά έπιπλα, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία να διακοσμήσετε όμορφα κάθε άδεια γωνιά του δωματίου. Με αυτήν την προσέγγιση, ο σχεδιασμός του διαδρόμου θα γίνει πιο κομψός και πλήρης. Στο άρθρο μας θα εξετάσουμε όλους τους τύπους Οθωμανών, τη λειτουργικότητά τους, την τοποθέτησή τους, καθώς και μια απλή κύρια τάξη για τη δημιουργία αυτών των πρωτότυπων επικαλυμμένων επίπλων.

Τύποι Οθωμανών για το διάδρομο

Αυτό το πρωτότυπο έπιπλο διακρίνεται όχι μόνο από την απαλότητα και την άνεσή του, αλλά και από την ποικιλία της εμφάνισης και του σχεδιασμού του προϊόντος. Οι πιο δημοφιλείς τύποι Οθωμανών περιλαμβάνουν μια συρταριέρα πουφ, ένα μαροκινό πουφ και έναν μετασχηματιστή..

Μια οθωμανική συρταριέρα είναι ένα ενημερωμένο και πρακτικό μοντέλο επίπλων, το οποίο είναι μια πρόσθετη μίνι ντουλάπα για την αποθήκευση ρούχων ή άλλων πραγμάτων. Η αποθήκευση βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος του προϊόντος.

Ένα μαροκινό πουφ μοιάζει με ένα μεγάλο μαξιλάρι σε σχήμα κώνου κατασκευασμένο από κομμάτια υφάσματος ή υπολείμματα δέρματος. Σε αντίθεση με μια συρταριέρα πουφ, αυτός ο τύπος είναι κατασκευασμένος χωρίς ενσωματωμένα πόδια, λόγω των οποίων φαίνεται πιο ευρύχωρος. Μπορεί επίσης να είναι ευέλικτο στη χρήση. Για παράδειγμα, χρησιμεύστε ως κομοδίνο ή ένα ασυνήθιστο τραπεζάκι σαλονιού.

Το μετασχηματιζόμενο πουφ έχει τις περισσότερες φορές το σχήμα ενός μεγάλου κύβου και αντιστοιχεί πλήρως στο όνομά του. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε καρέκλα ή καρέκλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός, η παλέτα χρωμάτων και το μέγεθος καθενός από τα πουφ που παρουσιάζονται έχουν μια τεράστια ποικιλία επιλογών..

Οθωμανική στο διάδρομο - Τύποι Οθωμανική στο διάδρομο - Τύποι Οθωμανική στο διάδρομο - Τύποι Οθωμανική στο διάδρομο - Τύποι

Υλικά για Οθωμανούς

Πριν ξεκινήσετε την επιλογή ενός πουφ, πρέπει να μελετήσετε λεπτομερώς τον σχεδιασμό του, καθώς και τη σύνθεση του υλικού, η οποία μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Για παράδειγμα, το σώμα ενός προϊόντος μπορεί να αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία: μέταλλο, πλαστικό, αμπέλι, μοριοσανίδες, ξύλο.

Οι μεταλλικοί Οθωμανοί φημίζονται για την ανθεκτικότητα και την ευκολία συντήρησης. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν μόνο πολύ βάρος. Το πλαστικό είναι ελαφρύ και έχει τεράστια ποικιλία σχημάτων. Το υλικό από μοριοσανίδες μιμείται την εμφάνιση του ξύλου, αλλά είναι σημαντικά κατώτερο από αυτό ως προς τη λειτουργία. Η ξύλινη θήκη δεν είναι μια φθηνή απόλαυση, αλλά η ποιότητα πληροί επίσης τα υψηλά πρότυπα φιλικότητας προς το περιβάλλον και αισθητικής. Τα αμπέλια φαίνονται επίσης όμορφα και φημίζονται για την ανθεκτικότητά τους..

Η ταπετσαρία επιλέγεται επίσης ξεχωριστά σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του αγοραστή. Μπορεί να είναι μετάξι, βελούδο, βελούδο, ζακάρ. Οι δύο πρώτοι τύποι υφασμάτων είναι πολύ ευχάριστοι στην αφή, αλλά απαιτούν προσεκτική συντήρηση. Το βελούδο και το ζακάρ είναι ιδανικά για μικρούς Οθωμανούς στο διάδρομο. Η δερμάτινη επένδυση θα φαίνεται πολύ πρωτότυπη και κομψή.

Οθωμανική στο διάδρομο - Υλικά Οθωμανική στο διάδρομο - Υλικά

Πώς να επιλέξετε έναν Οθωμανό στο διάδρομο

Προκειμένου τα επικαλυμμένα έπιπλα να τοποθετούν σωστά τονισμούς στο διάδρομο και να γεμίζουν το δωμάτιο με άνεση, πρέπει να γνωρίζετε τα βασικά κριτήρια για τη σωστή επιλογή. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα σημαντικά σημεία:

1. Εάν έχετε επιλέξει μοντέλο με πόδια ή τροχούς – ελέγξτε τη σταθερότητα και την απουσία τυχόν ρωγμών.

2. Εάν η επιλογή έπεσε σε μετασχηματιστή πουφ, τότε πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην ευκολία και την αξιοπιστία όλων των συνδέσεων και μηχανισμών.

3. Το υλικό του προϊόντος πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για την υγεία. Εάν αυτό είναι ένα δέντρο, τότε πρέπει να διευκρινίσετε ποια ουσία γυαλίστηκε, αν είναι μοριοσανίδες, τότε αξίζει να θυμηθείτε ότι η σύνθεση είναι ικανή να απελευθερώσει τοξίνες.

4. Μια οθωμανική συρταριέρα, η οποία θα γίνει ένα επιπλέον κουτί για την αποθήκευση των πραγμάτων, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα μικρό διάδρομο.

5. Το μοντέλο του πουφ πρέπει να είναι σε αρμονία με το γενικό στυλ του δωματίου. Για παράδειγμα, ένα πουφ με δερμάτινη επένδυση είναι τέλειο σε ένα διάδρομο κλασικού στιλ και ένα μεταμορφωτικό πουφ θα συμπληρώσει τον μοντέρνο διάδρομο..

6. Ελέγξτε το προϊόν για πολύ αιχμηρές γωνίες. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή τραυματισμών στο μέλλον..

Πώς να επιλέξετε έναν Οθωμανό στο διάδρομο Πώς να επιλέξετε έναν Οθωμανό στο διάδρομο

Πώς να φτιάξετε έναν Οθωμανό με τα χέρια σας

Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλά μαθήματα για τη δημιουργία ενός όμορφου Οθωμανού για το διάδρομο με τα χέρια σας. Αλλά η πιο δημοφιλής και δημιουργική επιλογή είναι ένα πουφ κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια..

Για τον πρώτο τύπο κεντήματος, θα χρειαστείτε πλαστικά μπουκάλια λίτρων ή δύο λίτρων. Στην πρώτη περίπτωση, το οθωμανικό θα είναι υψηλότερο, στη δεύτερη – χαμηλό. Πρώτα πρέπει να τακτοποιήσετε τα μπουκάλια (με βιδωτά καπάκια) με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Στη συνέχεια, στερεώστε τα (πιο βολικά – σε σχήμα τετραγώνου) με μια μεγάλη φαρδιά ταινία.

Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε ανθεκτικό χαρτόνι, συνθετικό χειμερινοποιητή και νήματα με βελόνα. Προετοιμάστε ένα μοτίβο για δύο κύκλους από χαρτόνι του επιθυμητού μεγέθους (μεσαίο ή μεγάλο) και τοποθετήστε τα πάνω από τα μπουκάλια και κάτω από αυτά. Διορθώνουμε τα πάντα ξανά με σκωτσέλα. Παίρνουμε ένα συνθετικό χειμωνιάτικο (που θα χρησιμεύσει ως μαλακό μαξιλάρι), κόβουμε επίσης δύο κύκλους και μια λωρίδα. Η λωρίδα πρέπει να είναι ίση με το ύψος του προοριζόμενου πουφ. Εφαρμόζουμε προσεκτικά τα στοιχεία στη βάση και χρησιμοποιούμε ένα νήμα για να συνδέσουμε την κορυφή με το κάτω μέρος. Τώρα απομένει να ράψετε ή να αγοράσετε ένα έτοιμο υφασμάτινο κάλυμμα και ένα απλό πρωτότυπο Οθωμανό είναι έτοιμο!

Εάν αποφασίσετε μόνοι σας να δημιουργήσετε όχι μόνο τη βάση του πουφ, αλλά και το κάλυμμα, τότε πρέπει να φτιάξετε ένα μοτίβο φύλλου. Για προϊόντα κυλινδρικού τύπου, θα είναι ένας κύκλος και μια φαρδιά λωρίδα ίση με το ύψος του πουφ. Για κύβους – η ίδια λωρίδα, αλλά σε συνδυασμό με ένα τετράγωνο. Μην ξεχνάτε ότι το κάλυμμα μπορεί να διακοσμηθεί με πλαϊνές τσέπες, φωτεινά κουμπιά, ασυνήθιστες χάντρες ή παγιέτες.

Κάνε μόνος σου Οθωμανό στο διάδρομο Φτιάξτε μόνοι σας Οθωμανό στο διάδρομο

Οθωμανοί του διαδρόμου – φωτογραφία

Οι φωτογραφίες που επιλέξαμε θα σας δείξουν πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα μικρό μαλακό Οθωμανό για να διακοσμήσει ένα δωμάτιο, να προσθέσει φωτεινές πινελιές και να γεμίσει το διάδρομο με μια ζεστή ατμόσφαιρα. Καλή προβολή!

Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία Οθωμανοί του διαδρόμου - φωτογραφία

Previous Post
Έπιπλα κουζίνας (75 φωτογραφίες): ιδέες πώς να επιλέξετε
Next Post
Pallemøbler: 60 flotte ideer