15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης

10 δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης

Ο 21ος αιώνας, με τις προηγμένες τεχνολογίες του, απλοποιεί σημαντικά τη ζωή, τόσο στις καθημερινές υποθέσεις όσο και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Οι αρχιτέκτονες δεν έχουν χρησιμοποιήσει χαρτί, μολύβι ή χάρακα για να δημιουργήσουν σχέδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η ίδια η διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη, πιο παραγωγική και πιο ενδιαφέρουσα, μοιάζοντας με ένα παιχνίδι παρά με επίπονη δουλειά. Τώρα ο καθένας μπορεί να σκεφτεί το σπίτι των ονείρων του χρησιμοποιώντας δωρεάν προγράμματα εσωτερικής διακόσμησης και σχεδιασμού διαμερισμάτων. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Θα σας συμβουλέψουμε!

1. Remplanner

Το Remplanner.ru είναι ο μόνος Ρώσος προγραμματιστής που έχει σχεδιαστεί για επισκευές. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ανεξάρτητα πλήρη σχέδια εργασίας για την ανακαίνιση του διαμερίσματός τους..

Η πιο σημαντική διαφορά αυτού του Planner από τους άλλους είναι ο σχεδιασμός και η παρουσίαση του έργου με τη μορφή σχεδίων εργασίας, όπως σε ένα κλασικό σχέδιο σχεδίασης. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το έργο κατανέμονται σε 16 φύλλα.

Για παράδειγμα, στο φύλλο των καταστημάτων, αναφέρονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις πρίζες και τα συμπεράσματα που απαιτούνται για τους εργαζόμενους – ο αριθμός των εξόδων, η θέση τους (με διαστάσεις), ο τύπος των εξόδων (συνηθισμένοι ή ανθεκτικοί στην υγρασία), για τον οποίο εξοπλισμό η πρίζα προορίζεται.

Το σχέδιο για την τοποθέτηση τοίχων και χωρισμάτων – υποδεικνύει τη θέση των νεόδμητων τοίχων, το υλικό των τοίχων, τις διαστάσεις των θυρών κ.λπ..

Επίσης στο Planner υπάρχουν:

  • Τρισδιάστατη απεικόνιση.
  • εκτύπωση άλμπουμ σχεδίων ως αρχείο pdf.
  • υπολογισμός των εκτιμήσεων και του πεδίου εργασίας των ομάδων ·
  • κατά προσέγγιση υπολογισμός ακατέργαστων υλικών για επισκευή ·
  • τη δυνατότητα ταυτόχρονης εργασίας με πολλές διατάξεις.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://remplanner.ru

Remplanner - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση Remplanner - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση Remplanner - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση

2. SketchUp

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του προγράμματος: επί πληρωμή, με προηγμένη λειτουργικότητα για επαγγελματίες και δωρεάν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δεύτερη επιλογή παρέχει περιορισμένες ευκαιρίες για τη δημιουργία renders..

Με τη βοήθειά του, θα είναι δυνατή η σχεδίαση τρισδιάστατων μοντέλων σχεδιασμού υψηλής ποιότητας, “παίζοντας” με τη διάταξη, τα χρώματα, τα έπιπλα. Το μόνο αρνητικό είναι η μικρή ποικιλία αντικειμένων, αλλά είναι εύκολο να βρεθούν στο Διαδίκτυο.

Μετά τη λήψη του SketchUp, μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε αμέσως, καθώς η διεπαφή είναι πολύ απλή και απλή. Ένα σημαντικό εργαλείο είναι η δυνατότητα υπογραφής των διαστάσεων μεμονωμένων στοιχείων.

Η τελική απόδοση δημοσιεύεται στον Ιστό ή το αντίστροφο – ψάχνουν έμπνευση εκεί, μελετώντας τη δουλειά άλλων ανθρώπων.

Περιέργως, αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο όχι μόνο για το σχεδιασμό σπιτιών και διαμερισμάτων – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων ενός οικοπέδου, δρόμου, αυτοκινήτου ή άλλων αντικειμένων..

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.sketchup.com/ru

SketchUp - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης SketchUp - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης

3. Sweet Home 3D

Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μην ικανοποιεί σοβαρούς σχεδιαστές, αλλά οι απλοί χρήστες μπορεί να το βρίσκουν πολύ χρήσιμο και, το σημαντικότερο, απλό. Το Sweet Home 3D δεν θα βοηθήσει στη δημιουργία πολύπλοκων έργων, αλλά μικρά πειράματα με αυτήν την εφαρμογή είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Για παράδειγμα, αν θέλετε να δείτε πώς θα μοιάζει η ντουλάπα δίπλα στον καναπέ, καθώς και αν θα τοποθετήσετε την τηλεόραση στον τοίχο. Σε μόλις πέντε λεπτά, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε μια κάτοψη.

Δυστυχώς, ο εγκατεστημένος κατάλογος αντικειμένων δεν είναι αρκετά μεγάλος για να προσφέρει παραλλαγές σε σχήματα, μεγέθη ή εξαρτήματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα εάν δεν ήταν δυνατή η λήψη των στοιχείων που λείπουν από τον επίσημο ιστότοπο, αλλά αυτό το ζήτημα επιλύεται εύκολα. Το Sweet Home 3D είναι ένα ξένο πρόγραμμα, αλλά για χρήστες που δεν καταλαβαίνουν καλά τα Αγγλικά, υπάρχουν καλά νέα: υπάρχει μια ρωσική έκδοση.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.sweethome3d.com/ru/

Sweet Home 3D - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση Sweet Home 3D - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση Sweet Home 3D - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση

4. Astron Design

Το λογισμικό Astron σάς επιτρέπει να τακτοποιείτε αντικείμενα σε ένα δωμάτιο με τις επιθυμητές παραμέτρους. Αυτό δεν είναι ένα πολυεπιστημονικό εργαλείο σχεδιασμού, αλλά η εγκατεστημένη λειτουργικότητα είναι αρκετά αρκετή για να σκεφτούμε έργα..

Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας επιλογή για την ολοκλήρωση των βασικών διαμερισμάτων, έχοντας προηγουμένως υποδείξει τις διαστάσεις τους. Έχοντας φανταστεί λίγο ή υπολογίσει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, στον δημιουργημένο χώρο μπορείτε να τοποθετήσετε έπιπλα, διακόσμηση και επίσης να αποφασίσετε για τη θέση των θυρών και των παραθύρων. Ένας σχετικά μεγάλος κατάλογος αρκεί για αυτό..

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.astron-mebel.ru/astron-dizayn/

Astron Design - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση Astron Design - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση

5. Homestyler

Υπέροχο πρόγραμμα εσωτερικής διακόσμησης και διαμερίσματος διαμερισμάτων από τους δημιουργούς του 3ds Max και του AutoCAD.

Έχοντας ξεκινήσει το Homestyler, πρέπει να επιλέξετε μία από τις τρεις προτεινόμενες λειτουργίες: εσωτερική διακόσμηση από την αρχή, χρήση ενός έτοιμου σχεδίου ή ενός έτοιμου έργου από μια εκτεταμένη γκαλερί. Ταυτόχρονα, θα έχετε στη διάθεσή σας πολλές επιλογές για φινιρίσματα, χρώματα και πραγματικά έπιπλα, οι οποίες περιλαμβάνονται στους καταλόγους διάσημων εμπορικών σημάτων..

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.homestyler.com

Homestyler - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης Homestyler - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης Homestyler - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης

6. Planoplan

Ένα άλλο εργαλείο για τη δημιουργία εσωτερικών χώρων με πραγματικά έπιπλα καταστημάτων αντί για φανταστικά μοντέλα. Υπάρχουν τρεις τρόποι εργασίας με το πρόγραμμα: μια διαδικτυακή υπηρεσία, μια δωρεάν έκδοση επίδειξης ή μια πληρωμένη για επαγγελματίες. Ταυτόχρονα, το Planoplan συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί συνεχώς. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η παρουσία μιας ρωσικής διεπαφής.

Εργαζόμενοι στο εσωτερικό του διαμερίσματος, μπορείτε να βρείτε ανεξάρτητα μια διάταξη ή να επιλέξετε τυπικές επιλογές. Υπάρχει μια λειτουργία εικονικής περιήγησης του τελικού έργου με δυνατότητα προβολής σε smartphone.

Το Planoplan είναι κατάλληλο όχι μόνο για να σκεφτείτε τη γενική διάταξη, αλλά και για πιο λεπτομερείς στιγμές. Για παράδειγμα, για να παρακολουθείτε πώς θα κινείται η σκιά κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να ρυθμίσετε το φως του ήλιου με βάση την ώρα της ημέρας. Πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιείτε για το εσωτερικό σας έχουν προδιαγραφές. Για να κατανοήσετε όλες τις λειτουργίες, ο ιστότοπος διαθέτει οδηγίες βίντεο που θα δείχνουν σαφώς το σύστημα διαχείρισης του προγράμματος.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://planoplan.com

Planoplan - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης Planoplan - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης

7. PRO100

Σε αντίθεση με άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες και προγράμματα με απλή διεπαφή, θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην κατοχή του PRO100. Αυτή είναι μια πιο επαγγελματική εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε κάθε λεπτομέρεια του επιλεγμένου στοιχείου, από υφή σε διαφάνεια. Η έκδοση επίδειξης έχει περιορισμένη λειτουργικότητα, αλλά θα είναι αρκετή για σχεδιασμό ή σκίτσο.

Μια περίεργη ιδιότητα που σπάνια συναντάται σε δωρεάν προγράμματα εσωτερικής διακόσμησης και διαμερίσματος: η δυνατότητα να σχεδιάζετε ανεξάρτητα οποιοδήποτε αντικείμενο, προσαρμόζοντας το σχήμα, το μέγεθος ή την υφή του, ειδικά αν έχετε υπόψη σας προϊόντα από το κατάστημα. Πριν ξεκινήσετε την εργασία, πρέπει να καθορίσετε τις παραμέτρους των χώρων, μετά τις οποίες μπορείτε να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://ru.pro100.eu/pro100

PRO100 - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση PRO100 - Δωρεάν λογισμικό για εσωτερική διακόσμηση

8. 3D εσωτερική διακόσμηση

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει έναν εκτενή κατάλογο επίπλων, τελειωμάτων και χρωμάτων. Φυσικά, η δοκιμαστική έκδοση περιορίζει τις πραγματικές ιδιότητες, αλλά είναι αρκετά αρκετές για να δημιουργήσουν μια απόδοση υψηλής ποιότητας..

Δημιουργήστε τη δική σας διάταξη καθορίζοντας τις ακριβείς παραμέτρους ή επιλέγοντας τυπικές που προστίθενται συνεχώς στη βάση του προγράμματος.

Απλή διεπαφή στα ρωσικά, η οποία είναι σημαντική. Μπορείτε να «περπατήσετε» στο τελικό έργο του διαμερίσματος χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εικονικής περιήγησης. Το 3D planner προσφέρει την αποθήκευση του τελικού σχεδίου, την επεξεργασία του ή την εκτύπωσή του.

Σε γενικές γραμμές, το προϊόν δεν διαφέρει πολύ από τα παρόμοια, αλλά είναι κατάλληλο για εκείνους που δεν θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στην εκμάθηση ενός νέου προγραμματιστή..

Επίσημη ιστοσελίδα: http://interior3d.su/

Interior Design 3D - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού Interior Design 3D - Δωρεάν Λογισμικό Εσωτερικού Σχεδιασμού

9. Planner 5D

Συνεχής ανάπτυξη και ανανέωση λογισμικού εσωτερικής διακόσμησης με έναν εκτενή κατάλογο. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε από Ρώσους προγραμματιστές για ρωσικό κοινό, ώστε να μπορείτε να συνηθίσετε γρήγορα τη λειτουργικότητα.

Υπάρχει μια ευκαιρία όχι μόνο να εμπνευστείτε από έργα άλλων ανθρώπων, αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε, επεξεργάζεστε όπως θέλετε. Για παράδειγμα, σας άρεσε το έργο κάποιου άλλου και, για να μην χάνετε επιπλέον χρόνο, μπορείτε να το προσαρμόσετε στις παραμέτρους του σπιτιού σας.

Οι τελικές αποδόσεις φαίνονται πολύ υψηλής ποιότητας και λεπτομερώς, σαν να τους δούλεψαν επαγγελματίες σχεδιαστές. Επιπλέον, το Planner 5D διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας στο μετρό ή στο δρόμο για τη δουλειά..

Επίσημη ιστοσελίδα: https://planner5d.com/ru/

Planner 5D - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού Planner 5D - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης Planner 5D - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού

10. FloorPlan 3D

Και τέλος, ένα εργαλείο για πραγματικούς σχεδιαστές, το οποίο είναι ευχάριστο και εύκολο να δουλέψεις. Με αυτό, μπορείτε όχι μόνο να σχεδιάσετε τη διάταξη πολλών δωματίων, αλλά και να σκεφτείτε ολόκληρη την περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη κάθε λεπτομέρεια.

Εκτός από τα τυπικά έπιπλα, έχετε στη διάθεσή σας έναν τεράστιο κατάλογο παρτέρια, θάμνους, φράχτες, μονοπάτια, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τοπίο γύρω από το σπίτι..

Η τελική εικόνα φαίνεται πολύ ρεαλιστική και η ικανότητα να “περπατάτε” στον κήπο ή στο δωμάτιο σας επιτρέπει να αξιολογήσετε το έργο από όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της πλευράς του κατοίκου.

Υπάρχει μια έκδοση επίδειξης για έλεγχο, μια διεπαφή στη ρωσική γλώσσα. Τα μειονεκτήματα είναι μάλλον τεχνικής φύσης: το γεγονός είναι ότι το εγκατεστημένο FloorPlan 3D ζυγίζει πολύ και έχει υψηλές απαιτήσεις συστήματος.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.floorplan.ru/

FloorPlan 3D - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης FloorPlan 3D - Δωρεάν λογισμικό εσωτερικής διακόσμησης

Previous Post
Γωνιακός νεροχύτης για την κουζίνα (60 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Baldakin for barneseng (60 bilder)