15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Συνδυασμοί χρωμάτων: δάπεδο, τοίχοι, οροφή, έπιπλα

Συνδυασμοί χρωμάτων: δάπεδο, τοίχοι, οροφή, έπιπλα

Ο χρωματισμός είναι ένα σημαντικό συστατικό του εσωτερικού σχεδιασμού, το οποίο καθορίζει τον χαρακτήρα του. Μερικοί συνδυασμοί μεγεθύνουν οπτικά το χώρο, γεμίζοντάς τον με φως, ενώ άλλοι του δίνουν λιτότητα. Μπορείτε να επιλέξετε τους συνδυασμούς χρωμάτων που χρειάζεστε για το δωμάτιό σας για το πάτωμα, τους τοίχους, την οροφή και τα έπιπλα εξετάζοντας τις επιλογές που θα αναλύσουμε λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο.!

Ιδέες αντιστοίχισης χρωμάτων

Τα χρώματα παίζουν διάφορους ρόλους στο εσωτερικό. Πρώτον, αποτελούν μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης. Δεύτερον, βοηθούν στην τακτοποίηση του χώρου σύμφωνα με τις διαστάσεις, τη διάταξη και το ύφος του. Τρίτον, έχουν αντίκτυπο στην ανθρώπινη ψυχή, ενεργοποιούν ορισμένα μέρη του εγκεφάλου και επηρεάζουν την ευημερία. Επομένως, κατά την επιλογή τους, συνιστάται να μην βασίζεστε τόσο στα προσωπικά γούστα όσο να ακολουθείτε τους κανονικούς συνδυασμούς..

Για να διακοσμήσετε το συνδυασμό χρωμάτων, είναι απαραίτητο να εναρμονίσετε τα στοιχεία χρώματος του δωματίου, τα οποία περιλαμβάνουν τους τοίχους, την οροφή, το πάτωμα και τα έπιπλα. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός ολιστικού καλλιτεχνικού συνόλου..

Παστέλ αποχρώσεις

Μπορείτε να κρατήσετε την αιώνια άνοιξη στο σπίτι σας με τη βοήθεια παστέλ χρωμάτων. Σημαίνουν υποτονικά, σαν ξεθωριασμένα στον ήλιο, παράγωγα πιο κορεσμένων χρωμάτων: για παράδειγμα, το μπλε γίνεται από μπλε, από κόκκινο – ανοιχτό ροζ κ.ο.κ. Μια τέτοια παλέτα στο εσωτερικό έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:

– Δίνει στο δωμάτιο μια ελαφριά και ευρύχωρη εμφάνιση, επεκτείνοντας οπτικά.

– Προικίζει μια ελαφριά, αέρινη διάθεση, χωρίς σοβαρότητα και σοβαρότητα. Η λύση είναι δύσκολο να χωρέσει στο δωμάτιο των “ανδρών”, αλλά είναι απαραίτητη για το παιδικό σταθμό ενός κοριτσιού.

– Βοηθά στη διαφοροποίηση του σχεδιασμού. Η παλέτα μπορεί να περιλαμβάνει τρία ή περισσότερα χρώματα, ο συνδυασμός των οποίων δεν θα υπερφορτώσει το εσωτερικό.

Η διακόσμηση των λεπτομερειών του δωματίου στην κατάλληλη κλίμακα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σκοπό του. Έτσι, στο υπνοδωμάτιο θέλετε να περιοριστείτε σε ήρεμους συνδυασμούς και στο σαλόνι να εκπλήξετε τους επισκέπτες με ένα αξέχαστο σχέδιο. Για να επιτύχετε αρμονία χρωμάτων, ακολουθήστε μερικές οδηγίες:

1. Η επένδυση δαπέδου μπορεί να μην είναι καθόλου μέρος της παστέλ παστέλ, αφού τα πρακτικά χαρακτηριστικά της είναι συχνά πιο σημαντικά από την αισθητική. Το ξύλο, που συνεχίζει το ανοιξιάτικο θέμα, ταιριάζει πολύ με λεπτές αποχρώσεις. Η άμμος και η φουντουκιά είναι ευέλικτες επιλογές. Επιλέξτε πιο φυσικούς τόνους για το πάτωμα για να ισορροπήσετε το πολύχρωμο σύνολο.

2. Ροζ, μπλε, λιλά και τυρκουάζ τοίχοι, που συνδυάζονται καλά μεταξύ τους, έχουν ευεργετική επίδραση. Αλλά τα κίτρινα και πορτοκαλί παράγωγα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φωτεινές λεπτομέρειες..

3. Τα έπιπλα που βρίσκονται στον τοίχο πρέπει να ταιριάζουν αρμονικά με το χρωματικό τους σχέδιο. Με κεντρική διάταξη, είναι καλύτερο να κολλήσετε με μια πιο ουδέτερη λύση..

4. Ακόμα και τα ψηλά ταβάνια δεν πρέπει να τονίζονται με άλλο παστέλ χρώμα. Ο βασικός κανόνας σχεδίασης αναφέρει ότι το πάνω μέρος πρέπει να είναι αρκετό τόνο ελαφρύτερο από τους τοίχους, αλλά η καλύτερη επιλογή ήταν και παραμένει μια λευκή επίστρωση..

Τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν καλά στο μοντέρνο στυλ ή τα κλασικά, αλλά απολύτως αναντικατάστατα στην Προβηγκία, η οποία χαρακτηρίζεται από «καμένες» επιφάνειες. Συνιστάται η χρήση ροδάκινου, άμμου, ροζ αποχρώσεων σε δωμάτια όπου ο ήλιος είναι σπάνιος και αντίστροφα – για να εστιάσετε σε μπλε, τιρκουάζ ή λιλά σε “ηλιόλουστους” χώρους.

Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - παστέλ χρώματα

Αντιπαραβαλλόμενοι συνδυασμοί

Τα αντίθετα λέγεται ότι προσελκύουν και συμπληρώνουν επίσης το ένα το άλλο. Σε αυτή την αρχή, μπορείτε να χτίσετε όχι μόνο σχέσεις, αλλά και ολόκληρο το εσωτερικό, προικίζοντας το με ένα φωτεινό, αξέχαστο σχέδιο.

Τα χρώματα αντίθεσης είναι μια αρκετά ευρεία έννοια. Πρώτον, αυτές είναι αποχρώσεις που βρίσκονται η μία απέναντι στην άλλη στον χρωματικό τροχό – ονομάζονται επίσης συμπληρωματικές. Τα πιο δημοφιλή ζευγάρια είναι κίτρινο με μοβ, κόκκινο με πράσινο, πορτοκαλί με μπλε. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε άλλα αντίθετα, το κυριότερο είναι ότι ξεχωρίζουν στην παλέτα..

Δεύτερον, τα χρώματα σε ουδέτερο φόντο, τα οποία λειτουργούν ως φωτεινή προφορά στο χώρο, μπορούν να θεωρηθούν ως αντίθετα..

Τρίτον, ένα πολύ δημοφιλές ζευγάρι – ασπρόμαυρο – βασίζεται στην αρχή της συμπληρωματικότητας. Η κυρίαρχη θέση τους στο εσωτερικό δημιουργεί μια κομψή, μοντέρνα, μινιμαλιστική εμφάνιση που μπορεί να αραιωθεί με πιο κορεσμένες λεπτομέρειες..

Οι ακόλουθες επιλογές σχεδίασης φαίνονται καλές:

– Δάπεδα από σκούρο ξύλο, λευκές οροφές και φωτεινούς τοίχους. Σας επιτρέπει να “σηκώνετε” κάθετα την περιοχή, αλλά ταυτόχρονα να “περιορίζετε” τη διάταξη.

– Σκούρο πάτωμα, λευκοί τοίχοι και οροφή, φωτεινά έπιπλα. Για αξεσουάρ, μπορείτε να πάρετε κίτρινο με μπλε, κόκκινο με πράσινο – θα ισορροπήσουν μέχρι το φινίρισμα.

– Ελαφρύ φινίρισμα, μερικές αντίθετες λεπτομέρειες. Το σετ λειτουργεί ως ένα είδος μουσειακού αντικειμένου, το οποίο προσπαθούν να επιδείξουν και να τονίσουν.

Ένα τέτοιο σχέδιο χρωμάτων είναι κατάλληλο για ένα μοντέρνο στυλ που δεν φοβάται τον πειραματισμό και σε πιο παραδοσιακές κατευθύνσεις είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια σιωπηλή παλέτα..

Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Συνδυασμοί αντίθεσης

Γκάμα φωτός

Το σπίτι πρέπει να είναι ελαφρύ και ευρύχωρο – αυτά είναι τα κύρια σημάδια ενός άνετου εσωτερικού χώρου, στο οποίο τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο. Οι σύγχρονες τάσεις τείνουν στον μινιμαλισμό στα μέσα καλλιτεχνικής έκφρασης, κάτι που αντανακλάται στην αυξανόμενη δημοτικότητα των φωτεινών δωματίων. Αυτό σημαίνει όχι μόνο τη χρήση σιωπηρών αποχρώσεων, αλλά κυριολεκτικά την κυριαρχία του λευκού σε κάθε στοιχείο..

Ένα δωμάτιο με ανοιχτά χρώματα μπορεί να φαίνεται κομψό ή μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση στειρότητας. Για να αποφύγετε το τελευταίο αποτέλεσμα, συνιστούμε να επιλέξετε επιφάνειες με υφές και μοτίβα που προσθέτουν ποικιλία..

Το κύριο εργαλείο σχεδιασμού θα είναι το παιχνίδι με τους τόνους στο σχεδιασμό επίπλων και διακόσμησης. Για το πάτωμα, μπορείτε να πάρετε ένα ξύλινο κάλυμμα και τοίχους με οροφή να “βάψουν” λευκό. Οι συγκρατημένες λεπτομέρειες φαίνονται καλά σε έναν τέτοιο “καμβά”: έναν γκρι καναπέ, ένα ντουλάπι από καρυδιά ή απαλό μπλε υφάσματα..

Σε ένα ελαφρύ σχέδιο, οι τοίχοι, αρκετές αποχρώσεις πιο σκούροι από άλλες περιοχές, δεν περιορίζουν την περιοχή, αλλά δίνουν έμφαση στη γεωμετρία της. Η κυρίαρχη θέση του λευκού είναι χαρακτηριστική του σκανδιναβικού στυλ, αλλά μπορεί να υπάρχει και σε άλλα στυλ..

Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Εύρος φωτός

Φυσική γκάμα

Ανησυχώντας για τα προβλήματα του τεχνολογικού κόσμου, οι σχεδιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν τις πιο φυσικές συνθήκες στον προσωπικό χώρο ενός ατόμου, χάρη στις αναφορές στο φυσικό περιβάλλον. Δεν αφορά τόσο τον οικολογικό σχεδιασμό όσο τα φυσικά χρώματα που ενισχύουν το επιθυμητό αποτέλεσμα..

Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν παρόμοιο συνδυασμό χρησιμοποιώντας υλικά και αποχρώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, το εσωτερικό είναι χτισμένο πάνω σε υφή ξύλου, μαρμάρου ή πέτρας. Χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση, βάση επίπλων και διακοσμητικά στοιχεία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, τα πράσινα φυτά φαίνονται καλά, τα οποία έχουν άμεση σύνδεση με τη φύση..

Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείτε να φέρετε την επιθυμητή αίσθηση με τη βοήθεια φυσικών χρωμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν: καφέ, άμμο, γκρι, κωνοφόρα, λιγότερο συχνά μπλε. Όλοι αυτοί οι τύποι μπορούν να συνδυαστούν με λευκά στοιχεία..

Πώς φαίνεται ένα σχέδιο με φυσική κλίμακα; Εξετάστε τις δημοφιλείς επιλογές:

– Δάπεδα από σκούρο ξύλο, μπεζ τοίχους, λευκή οροφή και έπιπλα σε γκρι γκρι αποχρώσεις. Λιτός, κλασικός χώρος με έντονη ατμόσφαιρα που λειτουργεί ως σαλόνι ή τραπεζαρία.

– Ξύλινο πάτωμα, γκρι τοίχοι (σκυρόδεμα ή πέτρα), λευκή οροφή, σύνολα διαφορετικών αποχρώσεων, μεταξύ των οποίων υπάρχει κωνοφόρο ή μπεζ. Κατάλληλο για μοντέρνες τάσεις όπως πατάρι ή σκανδιναβικό στιλ.

– Μια μινιμαλιστική εμφάνιση του εσωτερικού μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα μονολιθικό δάπεδο και οροφή από ξύλινα πάνελ, τα οποία είναι εξοπλισμένα με λακωνικά αντικείμενα με συγκρατημένα χρώματα.

Η φυσική παλέτα είναι επίσης εφαρμόσιμη στο κλασικό στυλ, αλλά εδώ τα διακοσμητικά στοιχεία το διαφοροποιούν..

Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Φυσικά χρώματα

Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός αρμονικού και ολιστικού εσωτερικού χώρου. Η αρχή ενός τέτοιου σχεδιασμού βασίζεται σε ένα συνδυασμό αποχρώσεων του ίδιου χρώματος, οι οποίες είναι πολύ περισσότερες από ό, τι φαίνεται. Για παράδειγμα, μόνο το κόκκινο έχει περισσότερες από πενήντα παραλλαγές, ενώ το μοβ έχει εβδομήντα πέντε! Ένα τέτοιο δωμάτιο σίγουρα δεν θα είναι βαρετό.

Φυσικά, δεν θα είναι δυνατό να περιοριστείτε σε ένα χρώμα, καθώς και να ελέγξετε, για παράδειγμα, τις αποχρώσεις των μαξιλαριών ή άλλων ειδών οικιακής χρήσης που τελικά θα εμφανιστούν στο σαλόνι. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στο κυρίαρχο συνδυασμό χρωμάτων που δημιουργεί τη συνολική εντύπωση του εσωτερικού..

Μπορείτε να οργανώσετε έναν μονόχρωμο συνδυασμό χρωμάτων επιλέγοντας μία από τις τρεις κύριες επιλογές:

– Μπορείτε να πάτε με τον εύκολο τρόπο, χρησιμοποιώντας τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις για μεγάλους όγκους (πάτωμα, τοίχους, οροφή), πιο σκούρες – στο σχεδιασμό επίπλων και αφήστε το βαθύτερο για αξεσουάρ.

– Στη δεύτερη έκδοση, οι τοίχοι θα γίνουν σκοτεινοί και το υπόλοιπο δωμάτιο θα αποκτήσει ένα ελαφρύ “χρώμα”.

– Η τρίτη αρχή θεωρείται η πιο δύσκολη, η οποία βασίζεται σε ένα συνδυασμό αποχρώσεων που διαφέρουν μόνο σε λίγους τόνους. Η κατεύθυνση της διαβάθμισης εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια τέτοια λύση θα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ: χρωματικά χρώματα για τις κλασικές τάσεις και αχρωματικά χρώματα για μοντέρνα.

Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι Συνδυασμοί χρωμάτων για δάπεδα, τοίχους, οροφές και έπιπλα - Μονόχρωμα σχέδια και ημίτονοι

Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί

Για να διακοσμήσετε ένα αρμονικό εσωτερικό, πρέπει να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ κρύων και ζεστών χρωμάτων, καθώς και τη δυνατότητα των συνδυασμών τους..

Αυτοί οι τόνοι βασίζονται στα χαρακτηριστικά της αντίληψης, όταν ορισμένα χρώματα φαίνονται πιο ηλιόλουστα, ενώ άλλα διαδίδουν φρεσκάδα. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι τα πρώτα περιλαμβάνουν κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο, και το δεύτερο – μπλε με μοβ. Αλλά καθένα από αυτά είναι ζεστό ή κρύο, ανάλογα με τη σκιά. Πώς θα βοηθήσει αυτή η γνώση στο σχεδιασμό; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Όταν επιλέγετε μια παλέτα, καθοδηγηθείτε από τη θέση των παραθύρων – εάν βλέπουν βόρεια, τότε το δωμάτιο πρέπει να χτιστεί γύρω από ζεστά χρώματα και στην περίπτωση της νότιας πλευράς, προσπαθήστε να γράψετε κρύες αποχρώσεις.

Η ζεστή γκάμα δημιουργεί άνεση και άνεση, ενεργοποιεί την πνευματική δραστηριότητα και έχει θετική επίδραση στην ευημερία. Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να το χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση τοίχων, καθώς τέτοιοι συνδυασμοί τα κάνουν πιο οπτικά πιο κοντά..

Οι δροσεροί τόνοι, από την άλλη πλευρά, διευρύνουν το χώρο, βοηθώντας στη δημιουργία βάθους. Έχουν ηρεμιστική δράση και βελτιώνουν τη συγκέντρωση..

Κάποτε πίστευαν ότι είναι αδύνατο να συνδυάσουν αποχρώσεις διαφορετικής φύσης, αλλά ο μοντέρνος σχεδιασμός χρησιμοποιεί αυτήν την αντίφαση για να δημιουργήσει ενδιαφέροντα εφέ. Μπορείτε να πάρετε ένα κορεσμένο χρώμα (για παράδειγμα, λουλακί) και να το αραιώσετε με άλλο (για παράδειγμα, άμμο).

Επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά χρώματος για να μεγεθύνετε μια μικρή περιοχή, να χαμηλώσετε τις οροφές που είναι πολύ ψηλές ή να επιτύχετε άλλα εφέ.

Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί Χρωματικοί συνδυασμοί για δάπεδο, τοίχους, οροφή και έπιπλα - Κρύοι και ζεστοί συνδυασμοί

Βίντεο: Πώς να συνδυάσετε το χρώμα της οροφής, των τοίχων και του δαπέδου

Previous Post
Γωνιακός νεροχύτης για την κουζίνα (60 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Baldakin for barneseng (60 bilder)