15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Πίνακες DIY: 100 εσωτερικές ιδέες

DIY πίνακες: 100 εσωτερικές ιδέες

Οι χειροποίητες ζωγραφιές θα συμπληρώσουν τέλεια κάθε σχέδιο του χώρου διαβίωσης. Πράγματι, ποιος μπορεί να νιώσει και να τονίσει τη διάθεση του σπιτιού καλύτερα από τους ιδιοκτήτες του; Κατασκευασμένες σε μια ποικιλία τεχνικών, τέτοιες λεπτομέρειες θα κάνουν ακόμη και έναν τυπικό σχεδιασμό ξεχωριστό, θα μεταμορφώσουν μια απλή κουζίνα ή μια αίθουσα, θα προκαλέσουν συναισθήματα ουράνιου τόξου και θα φέρουν άνεση..

Αφαίρεση

Έχετε μια μοναχική, βαθιά καρέκλα σε χρώμα λεμονιού στο δωμάτιό σας; Διατηρήστε την προφορά με μια συνοπτική, αυτόγραφη εικόνα!

Παρατηρούμε τον θρίαμβο του αφαιρετισμού και στις περισσότερες γκαλερί βλέπουμε καμβάδες που φαίνεται να έχουν βγει από το χέρι είτε ενός παιδιού είτε ενός δελφινιού. Αν λοιπόν η διαφορά είναι ασήμαντη, γιατί να μην προσπαθήσετε να γράψετε τη δική σας δημιουργία; Τα μαθήματα ζωγραφικής είναι απίστευτα διασκεδαστικά και το αποτέλεσμα απλά δεν μπορεί να είναι κακό ή λάθος.!

Μια απλή και κομψή επιλογή είναι μια εικόνα κλίσης. Δεν χρειάζεστε οδηγίες για να το παίξετε. Αφιερώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, αποθηκεύστε έναν κύλινδρο ή μια βούρτσα, δύο χρώματα (κύρια και λευκά) – μερικά χτυπήματα και ένα φωτεινό αξεσουάρ είναι έτοιμο.

Σχεδιάστε σπασμένες οριζόντιες λωρίδες, μοιάζουν με οπτικοποιημένα ηχητικά κύματα ή πολύπλοκα γραφήματα, και ως εκ τούτου θα είναι πάντα ενδιαφέρον να τα επιθεωρήσετε. Χρυσό φύλλο ή χρώμα θα βοηθήσει στην αραίωση της σοβαρότητας των γραμμών. Μπορείτε να αφήσετε κενούς χώρους και τα κτυπήματα πρέπει να γίνονται με μία κίνηση. Είναι καλύτερο να συνδυάσετε χρυσό με λευκό φόντο, καθώς και αντίθεση με τραχιά υλικά – σκυρόδεμα ή τούβλο.

Σε γενικές γραμμές, οι εικόνες μπορούν να είναι ό, τι θέλετε. Δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε κάτι περίπλοκο – ακόμη και τα παιδικά στίγματα, κύκλοι και τρίγωνα, διαμάντια και κύματα, όταν επιλέγετε τα σωστά χρώματα, θα γίνουν πραγματική ποίηση..

DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση DIY πίνακες για το εσωτερικό - Αφαίρεση

Πίνακες ξύλου

Τα φυσικά υλικά βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Μικρές ξύλινες εικόνες ή τεράστια πάνελ θα ολοκληρώσουν τους τρέχοντες μοντέρνους εσωτερικούς χώρους σε πατάρι, μοντέρνο, οικολογικό, εξοχικό, ρουστίκ.

Χρησιμοποιήστε λεπτές, αποξηραμένες σανίδες φυσικού ξύλου ή ελαφριά πάνελ όπως κόντρα πλακέ ως βάση. Διακοσμήστε τις μπάρες με στένσιλ, γιρλάντες, κρύσταλλα, βάψτε ή δώστε τους μια φανταχτερή διαμόρφωση.

Πάνελ από τεμάχια ξύλου θα σας βοηθήσουν να φέρετε την ατμόσφαιρα ενός φρέσκου δάσους στο σπίτι. Σχεδιάστε ένα σκίτσο και ξεκινήστε τη δουλειά. Είναι καλύτερο να επιλέξετε στοιχεία διαφορετικής υφής και μεγέθους – αυτό θα προσθέσει φυσικότητα στη σύνθεση. Τρίψτε τις πλευρές που θα γειτνιάσουν με τη βάση και στερεώστε τις ράβδους και αφήστε ανάγλυφα τα μπροστινά μέρη. Διορθώστε το τελικό αποτέλεσμα με κόλλα και βερνίκι για φωτεινότητα και καλύτερη διατήρηση..

DIY πίνακες για το εσωτερικό - Πίνακες από ξύλο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Πίνακες από ξύλο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Πίνακες από ξύλο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Πίνακες από ξύλο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Πίνακες από ξύλο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Πίνακες από ξύλο

Έγχορδα

Με την πρώτη ματιά, τα γαρύφαλλα και τα νήματα δεν είναι τα πιο ρομαντικά και χαριτωμένα αντικείμενα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή πολύ χαριτωμένων χειροτεχνιών. Η σύνθεση από αυτό το μη τυπικό tandem θα γίνει η αρχική διακόσμηση του δωματίου. Είναι απίθανο να βρείτε μια τέτοια εικόνα σε κάποιον άλλο – τελικά, την φτιάξατε μόνοι σας.

Ας εξετάσουμε τη δημιουργία ενός προϊόντος με την επιγραφή “ΟΚ”. Από τα κύρια υλικά για την κατασκευή του θα χρειαστείτε: ελαφριά ξύλινη σανίδα ή κόντρα πλακέ 50×50 cm. Λευκή βαφή? ρολό ή βούρτσα? σκίτσο; μικρά γαρίφαλα? νήματα για πλέξιμο ή κέντημα σε διαφορετικές αποχρώσεις, κοντά το ένα στο άλλο. κολλητική ταινία; μολύβι.

Εάν το ξύλινο φόντο είναι άνισο, τρίψτε το με γυαλόχαρτο. Εφαρμόστε το χρώμα σε μεγάλες διαδρομές δύο φορές. Μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας το σκίτσο ή να το βρείτε στο Διαδίκτυο και να εκτυπώσετε, να ομαδοποιήσετε τα φύλλα με μια κορδέλα. Κόψτε τις άκρες με ψαλίδι. Τοποθετήστε το στένσιλ σε ένα στεγνό χαρτόνι και στερεώστε το με κολλητική ταινία. Οδηγήστε τα στηρίγματα στα διάστικτα σημεία, ξεκινώντας από το επάνω άκρο. Ένα σημαντικό σημείο είναι ότι πρέπει να βρίσκονται περίπου στο ίδιο ύψος και να δημιουργούν παράλληλες ευθείες. Αφαιρέστε προσεκτικά το πρότυπο και τα υπόλοιπα κομμάτια χαρτιού.

It’sρθε η ώρα να ξεκινήσετε την ύφανση. Για να καταλάβετε από πού να ξεκινήσετε και πού να οδηγήσετε το νήμα, ανατρέξτε στο σκίτσο. Δέστε τη σιλουέτα των γραμμάτων με μαύρο νήμα. Τυλίξτε το πρώτο γαρίφαλο δύο φορές και κάντε έναν κόμπο και κόψτε το άκρο του. Κάθε νήμα θα βρίσκεται στη μέση των νυχιών. Τραβήξτε το νήμα και συνεχίστε να σκιαγραφείτε την εικόνα, κάντε μια στροφή γύρω από κάθε καρφί.

Όταν τελειώσετε με τα γράμματα, αφαιρέστε το νήμα από το τελευταίο καρφάκι και τυλίξτε τα άλλα καρφιά γύρω με αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει σαφής σειρά των καρφιών εδώ, επιλέξτε τυχαία τη διαδρομή του νήματος. Όταν τελειώσει ένα χρώμα, πάρτε μια άλλη απόχρωση, αλλά κοντά σε τονικότητα. Τέλος, συμπληρώστε το κενό μέσα στο γράμμα “O” και στερεώστε την τελική σύνθεση στον τοίχο.

DIY Εσωτερικοί πίνακες - Έγχορδα DIY Εσωτερικοί πίνακες - Έγχορδα DIY Εσωτερικοί πίνακες - Έγχορδα DIY Εσωτερικοί πίνακες - Έγχορδα DIY Εσωτερικοί πίνακες - Έγχορδα DIY Εσωτερικοί πίνακες - Έγχορδα

Εικόνες ταπετσαρίας

Πολλές όμορφες ταπετσαρίες με περίπλοκα μοτίβα είναι τόσο ακριβές που είναι πιο εύκολο να κολλήσετε χαρτονομίσματα αντί για αυτά. Δεν θα προχωρήσουμε τόσο μακριά, αλλά η χρήση ταπετσαρίας ως διάστικτης διακόσμησης είναι ένας εντελώς λογικός συμβιβασμός. Επιπλέον, μεγάλος αριθμός όμορφων σχεδίων μπορεί να κυματιστεί, αλλά θα παρακάμψουμε προσεκτικά αυτά τα πιθανά προβλήματα..

Έτσι, η ίδια η ταπετσαρία με μοτίβα είναι ένας έτοιμος καμβάς, οπότε αρκεί να τα τοποθετήσετε μέσα σε εντυπωσιακά πλαίσια. Είναι καλό εάν το μοτίβο και τα μεμονωμένα χρώματα επικαλύπτονται με άλλες εσωτερικές λεπτομέρειες. Κυνηγήστε τις υπόλοιπες πωλήσεις ταπετσαρίας, ένα ρολό θα είναι ακόμα αρκετό. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε διάφορους τύπους αυτού του υλικού για να δημιουργήσετε αρθρωτές συνθέσεις..

Εικόνες από ταπετσαρία - Εικόνες για το εσωτερικό με τα χέρια τους Εικόνες από ταπετσαρία - Εικόνες για το εσωτερικό με τα χέρια τους Εικόνες από ταπετσαρία - Εικόνες για το εσωτερικό με τα χέρια τους Εικόνες από ταπετσαρία - Εικόνες για το εσωτερικό με τα χέρια τους Εικόνες από ταπετσαρία - Εικόνες για το εσωτερικό με τα χέρια τους Εικόνες από ταπετσαρία - Εικόνες για το εσωτερικό με τα χέρια τους

Πίνακες με κουμπιά

Τα συνηθισμένα κουμπιά είναι ένα πολύ βολικό υλικό για δημιουργικότητα. Με τη βοήθειά τους, δημιουργούνται πρωτότυπες χειροτεχνίες ράβοντας ή στερεώνοντας με κόλλα. Αυτή η τεχνολογία είναι καθολική και κατάλληλη για τη δημιουργία ασυνήθιστων πινάκων ζωγραφικής..

Τα εξαρτήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να “σκιαγραφήσουν” τη σιλουέτα ενός γράμματος, ενός δέντρου, μιας πεταλούδας, ενός ελέφαντα, μιας κουκουβάγιας ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου που σας έρχεται. Σε ένα κατάστημα ειδών ραπτικής, πάρτε κουμπιά σε διαφορετικές διαμορφώσεις και χρώματα και, στο σπίτι, τοποθετήστε τα σε ένα πρότυπο και στερεώστε τα σε προετοιμασμένη βάση. Τα χαρούμενα έργα θα είναι μια υπέροχη και κάπως ειρωνική προσθήκη στο σχεδιασμό μιας κουζίνας, καθιστικού ή παιδικού σταθμού..

Πίνακες με κουμπιά - DIY εσωτερικές ζωγραφιές Πίνακες με κουμπιά - DIY εσωτερικές ζωγραφιές Πίνακες με κουμπιά - DIY εσωτερικές ζωγραφιές Πίνακες με κουμπιά - DIY εσωτερικές ζωγραφιές Πίνακες με κουμπιά - DIY εσωτερικές ζωγραφιές Πίνακες με κουμπιά - DIY εσωτερικές ζωγραφιές

Υφασμα

Μια άλλη εξαιρετικά εύκολη ιδέα για μια γρήγορη ζωγραφική είναι να πάρετε ένα ενδιαφέρον κασκόλ ή ένα κομμάτι ύφασμα με το κατάλληλο μοτίβο και να το τυλίξετε γύρω από μια ξύλινη σανίδα. Τα υφάσματα στερεώνονται με επίπεδα κουμπιά ή μικρά καρφιά.

Χοντρά υφάσματα όπως φανέλα ή τσόχα μπορούν να κοπούν σε περίπλοκα κομμάτια. Συνδυάστε διαφορετικές υφές, χρησιμοποιήστε θεματικές λεπτομέρειες – δαντέλα και πλεξούδα, κουμπιά.

Τα χειροτεχνήματα θα φαίνονται καλύτερα στην κουζίνα ή το νηπιαγωγείο, καθώς και σε δωμάτια εξοχικού στιλ, τα οποία χαρακτηρίζονται από ζεστή απλότητα. Τα ήρεμα κίνητρα είναι κατάλληλα για την κρεβατοκάμαρα..

DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα DIY πίνακες για το εσωτερικό - Υφάσματα

Στένσιλ

Χρησιμοποιώντας στένσιλ, μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε εικόνες σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Το παχύ χαρτόνι ή το κόντρα πλακέ ταιριάζει καλύτερα ως βάση. Για να κάνετε το φόντο να φαίνεται αρμονικό, πρέπει να εφαρμόσετε μια σκιά που έρχεται σε αντίθεση με το χρώμα της εικόνας για να το γεμίσετε. Διαυγή χρυσά ή ασημένια μοτίβα σε λευκό φόντο φαίνονται πολύ πρωτότυπα.

Οι συνθέσεις που εφαρμόζονται με χρώμα μπορούν να είναι μονόχρωμες και πολύχρωμες. Ως στένσιλ, μπορείτε να πάρετε λουλούδια και φύλλα, μια πετσέτα δαντέλας. Χρησιμοποιήστε επίσης κολλητικά στένσιλ, θα προσθέσουν όγκο στη ζωγραφιά σας..

Προετοιμάστε τη βάση και γεμίστε το φόντο με μπογιά αν θέλετε. Μετά από αυτό, κρατώντας το στένσιλ, βάψτε προσεκτικά τις άδειες περιοχές..

Όταν το χρώμα στεγνώσει, αφαιρέστε το πρότυπο ή μετακινήστε το και εφαρμόστε το επόμενο μοτίβο χρησιμοποιώντας αυτό ή άλλο μοτίβο..

DIY εσωτερικοί πίνακες - στένσιλ DIY εσωτερικοί πίνακες - στένσιλ DIY εσωτερικοί πίνακες - στένσιλ DIY εσωτερικοί πίνακες - στένσιλ DIY εσωτερικοί πίνακες - στένσιλ DIY εσωτερικοί πίνακες - στένσιλ

Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο

Ο πιο ρεαλιστικός πίνακας είναι, φυσικά, μια φωτογραφία. Για να κάνετε τις φωτογραφίες να φαίνονται περίπλοκες, τακτοποιήστε τα σε ένα ευρύχωρο χαλάκι και κρεμάστε τα με τον τρόπο μιας έκθεσης σε γκαλερί μόδας. Μια τέτοια εγκατάσταση θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα μακρύ διάδρομο..

Ένας άλλος τρόπος για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας είναι να δημιουργήσετε μια δομή με δεσίματα και κορδόνια. Χρησιμοποιήστε κλιπ γραφικής ύλης αντί για πλαίσια.

Πιθανώς γνωρίζετε ότι οι φωτογραφίες μπορεί να είναι τεράστιες. Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο τυπογραφείο ή στούντιο φωτογραφιών και εκτυπώστε φωτογραφίες του παιδιού σας, στην παραλία, σπάνιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή μια φωτογραφία ενός συνηθισμένου λαμπτήρα, σε αποχρώσεις του γκρι θα φαίνεται πολύ κομψό.

Στην κορυφή της δημοτικότητας βρίσκονται ειρωνικά και παρακινητικά αποσπάσματα. Εκτυπώστε πολλά από τα αγαπημένα σας ρητά ταυτόχρονα με την τρέχουσα τεντωμένη γραμματοσειρά και τοποθετήστε τα σε λακωνικά πλαίσια αντίθεσης “για σταθερότητα”. Η πλαισίωση προσθέτει νόημα σε κάθε λέξη.

DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο DIY πίνακες για το εσωτερικό - Εκτύπωση φωτογραφιών, εισαγωγικά σε πλαίσιο

Οικολογικές ζωγραφιές

Στο μοντέρνο σχεδιασμό, το οικολογικό στυλ είναι ένα από τα πρώτα όσον αφορά τη ζήτηση. Η φύση είναι φτιαγμένη τόσο από ζωντανά όσο και από αποξηραμένα φυτά. Κάθετα συστήματα κηπουρικής, πάνελ με παχύφυτα και σταθεροποιημένα βρύα θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του εσωτερικού.

Χρησιμοποιήστε σίδερο, πρέσα ή φούρνο για να στεγνώσετε τα φύλλα και τα λουλούδια. Το καλοκαίρι, μπορείτε να στεγνώσετε εντελώς τα μέρη στον ύπνο. Εάν θέλετε να πάρετε ένα ογκώδες βότανο, εφαρμόστε γρήγορη ξήρανση, έτσι ώστε η βλάστηση να διατηρήσει το φυσικό της σχήμα. Τοποθετήστε τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα ένα κάθε φορά. Σιδερώστε τα φύλλα μεταξύ των μη υφασμένων στρωμάτων και πιέστε μεταξύ των δύο ποτηριών. Η διακόσμηση θα μοιάζει σαν να κρέμεται στον αέρα. Η ομορφιά ενός βοτάνου είναι ότι είναι εύκολο να φτιάξετε τον εαυτό σας και να ενημερωθείτε με την πάροδο του χρόνου..

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα από ξηρά και φρέσκα αντικείμενα της βοτανικής έρευνας. Μπορεί να μην είναι πάντα σε θέση να διορθωθούν έτσι ώστε να φαίνονται τόσο μεγαλόπρεπα όσο σκοπεύατε, και ως εκ τούτου είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι πιο απλό ή να τραβήξετε μια φωτογραφία της εφαρμογής και να εκτυπώσετε. Για έμπνευση, επιλέξαμε αρκετές εικόνες των έργων της δημιουργικής οικογένειας της Βίκυς και του Μπρουκ, οι οποίοι διατύπωσαν ασυνήθιστα όμορφα λουλουδάτα πορτρέτα από λουλούδια και στελέχη – παρεμπιπτόντως, χωρίς μια σταγόνα κόλλας, και ως εκ τούτου καταγράφουν μόνο τα έργα τους σε κάμερες για ημερολόγια και άλλα αναμνηστικά.

Οικολογικοί πίνακες - DIY πίνακες για το εσωτερικό Οικολογικοί πίνακες - DIY πίνακες για το εσωτερικό Οικολογικοί πίνακες - DIY πίνακες για το εσωτερικό Οικολογικοί πίνακες - DIY πίνακες για το εσωτερικό Οικολογικοί πίνακες - DIY πίνακες για το εσωτερικό Οικολογικοί πίνακες - DIY πίνακες για το εσωτερικό

DIY πίνακες για το εσωτερικό – φωτογραφία

Η ανθρώπινη φαντασία είναι απεριόριστη και οι χειροποίητοι δάσκαλοι δεν σταματούν να εκπλήσσουν. Στην επιλογή μας θα βρείτε ακόμη πιο εμπνευσμένες ιδέες και παραδείγματα ζωγραφικής για το εσωτερικό. Καλή προβολή!

DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία DIY πίνακες για το εσωτερικό - φωτογραφία

Βίντεο: Δημιουργήστε μόνοι σας πίνακες και πίνακες

Previous Post
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου 33 τ.μ. (65 εικόνες)
Next Post
Design av et rom for en tenåring (60 bilder)