15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου (65 φωτογραφίες)

Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου (65 φωτογραφίες)

Πολλοί από εμάς δυσκολεύονται να φανταστούν διακοπές στην εξοχή χωρίς ζεστές συγκεντρώσεις γύρω από τη φωτιά, οι οποίες μπορούν να γίνουν όσο το δυνατόν πιο άνετες αν φτιάξετε κιόσκι με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου. Ένα τόσο μικρό αλλά όμορφο και χρήσιμο κτίριο θα γίνει ένα κεντρικό μέρος στην αυλή σας για όλη τη ζεστή περίοδο. Η κατασκευή αυτής της υπέροχης δομής δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερες δυσκολίες και κόστος υλικού, επιπλέον, όλα αυτά μπορούν να γίνουν με το χέρι, έχοντας προετοιμάσει προηγουμένως ένα λεπτομερές έργο.

Τύποι κιόσκι

Το κιόσκι στην ιστοσελίδα μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε σχήμα και κάθε είδους σχέδια. Όλα εξαρτώνται μόνο από την επιθυμία σας, τον ελεύθερο χώρο στην επικράτεια, καθώς και τον γενικό σχεδιασμό του τοπίου. Αυτά μπορεί να είναι τα πιο απλά και ελαφριά υπόστεγα με μικρά μπάρμπεκιου ή εντελώς κεφαλαιώδεις κατασκευές με μεγάλα συγκροτήματα μπάρμπεκιου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εποχή..

Τα υλικά για κατασκευή διαφέρουν επίσης ανάλογα με διάφορους παράγοντες – οικονομικές δυνατότητες, επιλεγμένο σχέδιο, τοποθεσία, γενικό σχεδιασμό της αυλής.

Το πιο δημοφιλές δομικό υλικό για κιόσκια είναι το ξύλο, καθώς σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια τέτοια δομή σε οποιοδήποτε τοπίο. Από αυτό υπάρχουν εξαιρετικά σχέδια ανοιχτών κληματαριών, κατασκευασμένα με τη μορφή πέργκολας. Κοντά σε έναν από τους τοίχους τέτοιων κιόσκι τοποθετείται φούρνος, σχάρα ή μπάρμπεκιου. Το ξύλο θεωρείται ένα από τα απλούστερα και πιο προσιτά δομικά υλικά, αλλά δεδομένου ότι το κιόσκι σχεδιάζεται με σόμπα, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ιδιότητες ευφλεκτότητας του ξύλου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για να προστατέψετε το δέντρο από τη φωτιά, πρέπει να το προεπεξεργαστείτε με ειδικούς μη καύσιμους εμποτισμούς..

Εάν θέλετε να δείτε στον ιστότοπό σας ένα μεγάλο κιόσκι με μπάρμπεκιου, σόμπα και άλλες συσκευές για υπαίθριο μαγείρεμα, τότε πιθανότατα μια πέτρα ή τούβλο θα χρησιμεύσει ως δομικό υλικό. Μια τέτοια τεράστια δομή θα απαιτήσει πολύ χώρο στον ιστότοπό σας και σε μια περιορισμένη περιοχή ένα τέτοιο κτίριο θα φαίνεται παράταιρο.

Για να κάνετε τη δομή πιο ελαφριά, μπορείτε να συναρμολογήσετε κιόσκι από σφυρήλατο σίδερο. Όλη η δομή είναι κατασκευασμένη από μεταλλικά στηρίγματα με θόλο από πλαστικό, αλουμίνιο ή ξύλο..

Μια πολύ κοινή επιλογή για την κατασκευή κιόσκια είναι ένας συνδυασμός υλικών. Το τούβλο και το ξύλο είναι ίσως ο πιο συνηθισμένος συνδυασμός διαφορετικών δομικών υλικών. Έτσι, μια πέτρα ή τούβλο χρησιμοποιείται για την περιοχή μαγειρέματος και λακαρισμένο ξύλο για την περιοχή φαγητού. Τέτοιες αρμονικές συνδέσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όμορφες και πρακτικές δομές που θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια..

Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Τύποι κιόσκια Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Τύποι κιόσκια

Τύποι φούρνων

Όπως τα κιόσκια, οι σόμπες, υπάρχουν πολλοί τύποι, η επιλογή τους εξαρτάται από τον λειτουργικό σκοπό του μελλοντικού κτιρίου. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να μαγειρεύουν μόνο κεμπάπ, άλλοι προτιμούν μπάρμπεκιου ή σχάρα, αλλά για κάποιον είναι σημαντικό να μαγειρεύει πιλάφι. Υπάρχουν επίσης πολυλειτουργικές λύσεις – κιόσκια με ένα ολόκληρο συγκρότημα για μαγείρεμα: μπάρμπεκιου, καπνιστήριο, σχάρα κλπ. Επίσης, σε τέτοια κτίρια, συχνά παρέχονται πάγκοι και νεροχύτες για τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών..

Από τους πολλούς διαφορετικούς τύπους σόμπων, προσπαθήσαμε να επισημάνουμε τις πιο δημοφιλείς και συνηθισμένες που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά κιόσκια:

Κλασικός φούρνος. Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ένα πολυλειτουργικό κιόσκι χωρίς μίνι φούρνο. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να μαγειρέψετε σχεδόν οποιοδήποτε πιάτο, αλλά η κατασκευή του είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη και συγκεκριμένη διαδικασία. Ως εκ τούτου, θα ήταν σωστό να αναθέσουμε την κατασκευή του σε επαγγελματίες στον τομέα των κλιβάνων..

Μαγκάλι. Ένα χαρακτηριστικό της σχάρας είναι ότι χρειάζεστε σουβλάκια ή μια ειδική σχάρα για να μαγειρέψετε κρέας, λαχανικά ή ψάρια. Τα μαγκάλια είναι σταθερά ή φορητά. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα σταθερά μοντέλα τοποθετούνται συχνότερα κατά μήκος ενός τοίχου, τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν εξαιρετική συντήρηση θερμοκρασίας και τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την αδυναμία χρήσης εκτός κιόσκι. Τα φορητά μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους, αλλά συνήθως είναι αρκετά μικρά.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ. Μια συσκευή μαγειρέματος, σχεδόν παρόμοια με ένα μαγειρικό, αλλά το μαγείρεμα πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στη σχάρα. Τέτοιες ψησταριές είναι τοποθετημένες σε έναν από τους τοίχους του κιόσκι και οι φορητές επιλογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στην αυλή σας. Είναι δημοφιλές στο εξωτερικό να τοποθετείτε μπάρμπεκιου στο κέντρο του κιόσκι – αυτό επιτρέπει στην οικογένεια και τους φίλους σας να συμμετέχουν στο μαγείρεμα. Για να απαλλαγείτε από τον καπνό εσωτερικού χώρου, τοποθετήστε την κουκούλα στην οροφή ακριβώς πάνω από τη σόμπα..

Τζάκι. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται σε κλειστά κιόσκια και θα σας φανεί χρήσιμη το χειμώνα. Δεν διαφέρει από τα τζάκια του σπιτιού.

ψηνω στα καρβουνα. Ένας φούρνος που κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα. Αυτό δικαιολογείται από το σχήμα διανομής θερμότητας – σε αντίθεση με το μπάρμπεκιου ή το μπάρμπεκιου, όπου η θερμότητα έρχεται μόνο από κάτω, στη σχάρα, η θερμότητα προέρχεται από όλες τις πλευρές, γεγονός που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε το φαγητό όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ταχύτερα. Τα γκριλ είναι φορητά σχέδια που έρχονται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα..

Καζάν. Ο φούρνος καζάνι δεν διαφέρει σε ειδική λειτουργικότητα. Παρουσιάζεται σε ορθογώνιο σχήμα με μια τρύπα κάτω από το καζάνι στην κορυφή και συνήθως έχει μια τρύπα από κάτω για καυσόξυλα. Εάν το μαγείρεμα πιλάφι ή κουάκερ είναι σημαντικό μέρος της ζωής σας, τότε μια τέτοια σόμπα θα είναι χρήσιμη στον ιστότοπό σας. Αλλά αν το κιόσκι σας δεν σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλούς διαφορετικούς φούρνους ή ένα ολόκληρο συγκρότημα, τότε η καλύτερη λύση θα ήταν να εγκαταστήσετε έναν πιο πολυλειτουργικό φούρνο..

Καπνιστής σχάρας. Μία από τις καινοτομίες στην αγορά για συσκευές εξωτερικού μαγειρέματος, που χρησιμοποιούνται για κάπνισμα και ψήσιμο στη σχάρα. Μπορεί να εγκατασταθεί ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με άλλους φούρνους.

Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Τύποι σόμπων Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Τύποι σόμπων Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Τύποι σόμπων

Προετοιμασία για κατασκευή

Πριν προχωρήσετε στην κατασκευή κιόσκι με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου, πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο στις προπαρασκευαστικές εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

1. Επιλογή χώρου για κατασκευή. Προσπαθήστε να κάνετε την επιλογή σας έτσι ώστε το κιόσκι σας να μην είναι πολύ μακριά από το σπίτι, αλλά έτσι ώστε ο καπνός κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος να μην εισέρχεται στο σπίτι..

2. Έργο ενός χώρου για ξεκούραση. Εξετάστε σε αυτό τα χαρακτηριστικά τοπίου του ιστότοπού σας, τις κατευθύνσεις ανέμου, τον κατά προσέγγιση αριθμό ατόμων σε εκδηλώσεις, ποια επιλογή φούρνου έχετε επιλέξει, καθώς και άλλες πρόσθετες λεπτομέρειες που θα σας ενδιαφέρουν στη διαδικασία σχεδιασμού.

3. Όταν το έργο είναι έτοιμο, με βάση αυτό, μπορείτε να υπολογίσετε την απαιτούμενη ποσότητα υλικών για κατασκευή και να καθορίσετε ποιο εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην αποσπάται η προσοχή κατά τη διαδικασία κατασκευής..

Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Προετοιμασία για κατασκευή Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Προετοιμασία για κατασκευή Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Προετοιμασία για κατασκευή

Στάδια κατασκευής κιόσκι

Όταν τελειώσουν όλες οι εργασίες προετοιμασίας, προχωρήστε στην κατασκευή κιόσκι με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου. Ανεξάρτητα από τον τύπο κιόσκι που επιλέγετε, τα κύρια στάδια κατασκευής είναι πολύ παρόμοια:

– Προετοιμασία τοποθεσίας. Για να γίνει αυτό, αρκεί να αφαιρέσετε το ανώτερο στρώμα του εδάφους.

– Διάταξη του χώρου και κατασκευή του ιδρύματος. Εάν χτίζετε ένα κτίριο από μέταλλο ή ξύλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα θεμέλιο σωρού, αλλά για δομές από βαριά πέτρα ή τούβλα, μια θεμελιώδης ταινία θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

– Ανέγερση στηριγμάτων ή πλαισίου. Εγκαταστήστε κολώνες για να στηρίξετε την οροφή. ανάλογα με το επιλεγμένο υλικό, μπορούν να είναι κατασκευασμένα από τούβλο, μέταλλο ή ξύλο.

– Κατασκευή ή εγκατάσταση συσκευών μαγειρέματος. Εάν αποφασίσετε να φτιάξετε έναν φούρνο μόνοι σας, τότε πρέπει να το κάνετε σύμφωνα με ένα προσεκτικά προετοιμασμένο σχέδιο από πυρίμαχα υλικά. Αλλά αν επιλέξατε την επιλογή με έτοιμο σχέδιο, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο.

– Κατασκευή καμινάδας. Αυτό είναι ένα σημαντικό και κρίσιμο στάδιο στην κατασκευή ενός κιόσκι. Εάν κάνετε τη σωστή καμινάδα, τότε τα προϊόντα καύσης θα βγουν και δεν θα καπνίσουν το κιόσκι.

– Κατασκευή στέγης. Με βάση τον προγραμματισμένο σχεδιασμό του κιόσκι, ξεκινήστε να χτίζετε την οροφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συναρμολόγηση και η προετοιμασία των δοκών πραγματοποιείται στο έδαφος και μόνο τότε σηκώνονται και στερεώνονται στα ράφια. Ως φινίρισμα για την οροφή, χρησιμοποιούνται όλα τα είδη φινιρίσματος – σανίδες, πλαστικό, μέταλλο, πλακάκια και τα παρόμοια.

– Φινίρισμα. Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της κατασκευής κιόσκι. Όταν όλα είναι έτοιμα, μπορείτε να προχωρήσετε στο σχεδιασμό του δαπέδου, των τοίχων και άλλων δομικών στοιχείων που προβλέπονται από το έργο σας..

Εάν πραγματοποιήσατε την κατασκευή μόνοι σας, τότε είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη όλες τις πτυχές της ασφάλειας του κιόσκι σας. Η φλόγα υπό την επίδραση του ανέμου δεν πρέπει να πέφτει σε υλικά που μπορούν εύκολα να αναφλεγούν, να επεξεργαστείτε τα εσωτερικά τοιχώματα της δομής με ειδικό εμποτισμό και όλα τα καλώδια για ηλεκτρικές συσκευές και πρίζες πρέπει να είναι κρυμμένα σε προστατευτικούς κυματοειδείς εύκαμπτους σωλήνες. Επειδή το μαγείρεμα σε ανοιχτή φωτιά σχετίζεται με υψηλές θερμοκρασίες, προσεγγίστε την πυρασφάλεια με εξαιρετική προσοχή ακόμη και στο στάδιο του σχεδιασμού..

Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Στάδια κατασκευής Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Στάδια κατασκευής Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Στάδια κατασκευής Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Στάδια κατασκευής Gazebos με μπάρμπεκιου, σόμπα ή μπάρμπεκιου - Στάδια κατασκευής

Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου – φωτογραφία

Αφού εξοικειωθείτε με τις φωτογραφίες που συλλέγονται εδώ, θα γίνετε πραγματικός ειδικός στο σχεδιασμό κιόσκια με μπάρμπεκιου, μπάρμπεκιου ή φούρνο και μια τεράστια ποικιλία στυλ και παραλλαγές σχεδιασμού θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε μια επιλογή για τον εαυτό σας. Διάφορες συσκευές μαγειρέματος, λειτουργικοί χώροι για χαλάρωση και υποδοχή των επισκεπτών – όλα αυτά αποδεικνύονται στη συλλογή φωτογραφιών μας. Καλή προβολή!

Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία Gazebos με μπάρμπεκιου, φούρνο ή μπάρμπεκιου - φωτογραφία

Previous Post
Asters (90 φωτογραφίες λουλουδιών): περιγραφή, τύποι και φροντίδα
Next Post
DIY gjerde laget av bølgepapp (70+ bilder)