Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα: 65 ιδέες φωτογραφιών
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα: 65 ιδέες φωτογραφιών

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα: 65 ιδέες φωτογραφιών

Είναι φυσικό για κάθε άτομο να προσπαθεί να δει το σπίτι του άνετο και κομψά επιπλωμένο. Ωστόσο, όταν διακοσμείτε ένα εσωτερικό, είναι συχνά απαραίτητο να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της λειτουργικότητας και μιας ελκυστικής εμφάνισης. Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα δάπεδα-αυτή είναι μια από τις πιο μοντέρνες καινοτομίες μεταξύ των επιστρώσεων κτιρίων. Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικό σε ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του!

Τρισδιάστατα πατώματα στο εσωτερικό

Για όσους επιλέγουν δάπεδα, το ερώτημα παραμένει, πόσο κατάλληλη είναι η χρήση τεχνολογιών 3D σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο εκτός από το μπάνιο. Στο παρόν στάδιο, το πεδίο εφαρμογής τους είναι πολύ ευρύτερο από ό, τι συνήθως πιστεύεται..

Είναι σε θέση να ταιριάζουν αρμονικά στο περιβάλλον όχι μόνο του μπάνιου, αλλά και της κουζίνας, του καθιστικού, του υπνοδωματίου ή του παιδικού σταθμού. Ένα τέτοιο πάτωμα όχι μόνο έχει εμφανή εμφάνιση, αλλά ξεπερνά και άλλα επιχρίσματα λόγω της λειτουργικότητάς του, όπως αναφέρθηκε παραπάνω..

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια εικόνα, εστιάζοντας στο στυλ του δωματίου, τις προσωπικές προτιμήσεις γεύσης. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους στόχους σας για την αλλαγή του χώρου (διαίρεση σε πολλές ζώνες, οπτική αύξηση ή μείωση του μεγέθους του δωματίου κ.λπ.). Η κατεύθυνση στυλ καθορίζει μια συγκεκριμένη έννοια, η οποία περιλαμβάνει πολλά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας παλέτας χρωμάτων.

Θυμηθείτε ότι το να ακολουθείτε το άτομο είναι πιο σημαντικό από το να παρακολουθείτε τις τάσεις της μόδας και τις τρέχουσες τάσεις. Όλοι θέλουν να χαλαρώσουν στο σπίτι και να νιώσουν άνετα, οπότε η ατμόσφαιρα σε ένα διαμέρισμα ή εξοχικό σπίτι πρέπει να αντιστοιχεί στο προσωπικό γούστο του ιδιοκτήτη..

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο μπάνιο

Αυτή είναι η πιο κοινή επιλογή και είναι δημοφιλής για διάφορους λόγους. Το πρώτο – για το μπάνιο, οι τρισδιάστατες εικόνες της θαλάσσιας ζωής, οι λιμνοθάλασσες, τα κύματα και η ακτή είναι οι πιο κατάλληλες. Αυτό όχι μόνο κάνει τον χρόνο στο μπάνιο πιο ευχάριστο, αλλά συμβάλλει επίσης στη διατήρηση του ενδιαφέροντος για την εικόνα, την οποία δεν χρειάζεται να κοιτάτε συνέχεια. Ο δεύτερος λόγος είναι η αντίσταση της επίστρωσης στην υγρασία και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Επιπλέον, το μικρό μέγεθος του μπάνιου σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το έργο χωρίς σημαντικές επενδύσεις..

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο μπάνιο Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο μπάνιο

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στην κουζίνα

Διαφορετικά θέματα είναι κατάλληλα για την κουζίνα, ώστε να μπορείτε να πειραματιστείτε. Η κύρια απαίτηση για την εικόνα είναι ότι δεν πρέπει να αποθαρρύνει την όρεξη, αλλά επίσης να μην συμβάλλει στην πολύ έντονη επιθυμία για φαγητό. Οι τρισδιάστατες εικόνες θα φαίνονται πρωτότυπες όπου υπάρχει τραπεζαρία. Σε μια τέτοια κατάσταση, το σχέδιο χρησιμοποιείται για τη χωροθέτηση ενός δωματίου..

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στην κουζίνα Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στην κουζίνα Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στην κουζίνα Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στην κουζίνα

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο υπνοδωμάτιο

Τα αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα στο υπνοδωμάτιο είναι μια εξαιρετική επιλογή που δεν θα είναι φθηνή, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο και την επένδυση. Η επίστρωση πολυμερούς πρέπει να είναι σε αρμονία με το εσωτερικό και να φαίνεται οργανική σε φόντο τυχόν σχεδιαστικών στοιχείων. Κατά την επιλογή μιας εικόνας, συνιστάται να προτιμάτε τα διακριτικά σχέδια σε ήρεμα χρώματα. Συμφωνείτε ότι οι απότομες πλαγιές του βουνού με ρωγμές, τα ηφαίστεια με την καμένη λάβα δεν είναι αυτό που θέλετε να βλέπετε κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο.

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο υπνοδωμάτιο Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο υπνοδωμάτιο Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο υπνοδωμάτιο

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο παιδικό δωμάτιο

Στο νηπιαγωγείο, τα παιδιά όχι μόνο ξεκουράζονται, κοιμούνται, αλλά και παίζουν, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια εικόνες με χαρακτήρες από ταινίες και κινούμενα σχέδια, ζώα και πολύχρωμα στοιχεία. Φροντίστε να λάβετε υπόψη το φύλο του παιδιού, καθώς στα αγόρια θα αρέσουν περισσότερο τα διαστημικά θέματα και τα αυτοκίνητα και στα κορίτσια θα αρέσουν τα ευαίσθητα χρώματα που απεικονίζουν ηρωίδες, λουλούδια και πεταλούδες από παραμύθια. Με τη σειρά τους, οι εικόνες με ζώα, για παράδειγμα, θα είναι ουδέτερες και θα ταιριάζουν σε όλους, ανεξάρτητα από το φύλο. Τα πολυμερή δάπεδα θα χρησιμεύσουν ως εξαιρετική βάση για παιχνίδι.

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο παιδικό δωμάτιο Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο παιδικό δωμάτιο Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο παιδικό δωμάτιο Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο παιδικό δωμάτιο

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο σαλόνι

Παρά το γεγονός ότι σε ένα σαλόνι, ένα ζελατινό πάτωμα δεν βρίσκεται τόσο συχνά όσο σε άλλα δωμάτια, υπάρχει μια τεράστια επιλογή κατάλληλων σχεδίων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αφηρημένη σύνθεση, να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές απεικονίσεις ζώων, να πάρετε φωτογραφίες από μια βραδινή πόλη ή γραφικά τοπία. Μια τολμηρή λύση θα ήταν η δημιουργία μιας οπτικής ψευδαίσθησης στο πάτωμα..

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο σαλόνι Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο σαλόνι Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο σαλόνι Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα στο σαλόνι

Πλεονεκτήματα των αυτοεπιπεδούμενων δαπέδων

Αυτή η τεχνολογία, παρά τη σχετικά σύντομη ύπαρξή της στην αγορά μας, έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα, η οποία συνδέεται με τον μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων αυτής της επένδυσης δαπέδου:

– Ανθεκτικότητα λειτουργίας. Η κατάλληλη εγκατάσταση, η χρήση ποιοτικών υλικών, καθώς και η απουσία ραφών αποτελούν εγγύηση μεγάλης διάρκειας ζωής της επίστρωσης. Είναι σε θέση να αντέξουν έως και πενήντα χρόνια χωρίς να χάσουν την εμφανίσιμη εμφάνισή τους..

– Απαλή επιφάνεια. Μετά την έκχυση, τα δάπεδα θα γίνουν πραγματικά ομοιόμορφα, ακόμα κι αν πριν από αυτό αντιμετωπίσατε το πρόβλημα της ατελούς κάλυψης.

– Έλλειψη ρωγμών. Τα αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα διαφέρουν από τα κεραμίδια στο ότι είναι λιγότερο ευαίσθητα σε μηχανικές βλάβες, ακόμη και όταν πέφτουν βαριά αντικείμενα.

– Η καθαριότητα της επικάλυψης. Δεν συσσωρεύουν βρωμιά, δεν συλλέγονται σωματίδια σκόνης και επιβλαβείς μικροοργανισμοί.

– Φιλικότητα προς το περιβάλλον. Δεν εκπέμπουν επιβλαβή συστατικά και επίσης δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Κατασκευασμένο από ασφαλή, μη εύφλεκτα υλικά.

– Ανθεκτικότητα. Τα δάπεδα υψηλής ποιότητας είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τα διάφορα υγρά, τις ακραίες θερμοκρασίες και το φως του ήλιου. Δεν ξεθωριάζουν και η εικόνα δεν θα παραμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συμβάλλουν στη ζήτηση για αυτοεπιπεδούμενα (πολυμερή) δάπεδα. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος για τη σωστή εγκατάσταση..

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - Οφέλη Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - Οφέλη Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - Οφέλη

Πώς να εγκαταστήσετε αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα

Η ελκυστικότητα τέτοιων επιχρισμάτων μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι η εφαρμογή τέτοιων τεχνολογιών συνοδεύεται από μεγάλες δυσκολίες. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία είναι μάλλον δαπανηρή, αλλά καθόλου περίπλοκη, το κύριο πράγμα είναι η συμμόρφωση με όλα τα στάδια, καθένα από τα οποία θα εξεταστεί λεπτομερέστερα..

Στάδιο 1. Προετοιμασία και ισοπέδωση της βάσης.

Υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ, ανάλογα με το υλικό. Εάν έχουμε να κάνουμε με μια ξύλινη βάση, είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογήσουμε τα σοβατεπί, να αφαιρέσουμε ίχνη βερνικιού και κόλλας και να καθαρίσουμε το πάτωμα από τη βρωμιά χρησιμοποιώντας μια ειδική βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα. Στη συνέχεια, πρέπει να εξαλείψετε την υπερβολική υγρασία, η οποία μπορεί να επηρεάσει την εγκατάσταση μιας επίστρωσης υψηλής ποιότητας (δεν πρέπει να υπάρχει υγρασία μεγαλύτερη από 10%). Κατά κανόνα, τα δάπεδα λιπαίνονται χρησιμοποιώντας σκόνη και στη συνέχεια εφαρμόζονται μίγματα στο επίπεδο.

Εάν τοποθετηθεί σε σκυρόδεμα, τότε το ποσοστό υγρασίας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τέσσερα. Η βάση πρέπει να καθαριστεί από τη σκόνη και τη βρωμιά, να ισοπεδώσει και να τρίψει την επικάλυψη. Μπορείτε να τοποθετήσετε δάπεδα σε πλακάκια, σκυρόδεμα και ξύλο. Η κύρια προϋπόθεση είναι η αποτελεσματική ισοπέδωση και η κατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας, ανεξάρτητα από το υλικό..

Στάδιο 2. Εφαρμόστε ένα αστάρι.

Εφαρμόστε ένα αστάρι σε καθαρά και ομοιόμορφα δάπεδα. Όταν στεγνώσει, η επίστρωση πρέπει να λειανθεί ξανά για να προετοιμαστεί για την εφαρμογή της εικόνας..

Στάδιο 3. Εφαρμόστε μια βασική στρώση.

Ένα στρώμα πολυμερούς πρέπει να εφαρμοστεί στην προετοιμασμένη επιφάνεια. Ένα τέτοιο διάλυμα πρέπει να χυθεί ξεκινώντας από τον μακρινό τοίχο. Αυτό γίνεται σε λωρίδες και δεν πρέπει να περάσουν περισσότερα από πέντε λεπτά μεταξύ δύο παρακείμενων. Χρησιμοποιήστε ρολό επικαλυμμένο με βελόνα ή μεγάλη σπάτουλα για να απλώσετε το κονίαμα. Συνιστάται να παρατηρήσετε πάχος στρώματος 3 mm.

Στάδιο 4. Σχεδιάστε ένα σχέδιο.

Η εικόνα (πανί φωτογραφίας) πρέπει να κολληθεί χρησιμοποιώντας ένα μικρό στρώμα επίστρωσης, ή χωρίς αυτό, εάν η βάση είναι αυτοκόλλητη.

Στάδιο 5. Στρώμα φινιρίσματος.

Τα σχέδια πρέπει να είναι επικαλυμμένα με βερνίκι πολυουρεθάνης, εποξική ή άλλες επιλογές φινιρίσματος. Μετά από αυτό, τα δάπεδα πρέπει να στεγνώσουν και, κατά κανόνα, χρειάζεται μια εβδομάδα για να στεγνώσει εντελώς, αλλά μπορείτε να τα περπατήσετε προσεκτικά μετά από 12 ώρες.

Πώς να εγκαταστήσετε αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα δάπεδα Πώς να εγκαταστήσετε αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα δάπεδα

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα – φωτογραφία

Το αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, γεγονός που εξασφαλίζει τη ζήτηση για αυτήν την τεχνολογία. Υπάρχουν διάφορες επιλογές σχεδιασμού, οι οποίες σας επιτρέπουν να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στη δική σας θήκη. Ελπίζουμε ότι η μικρή συλλογή φωτογραφιών μας θα σας διευκολύνει στην επιλογή.

Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία Αυτοεπιπεδούμενα τρισδιάστατα πατώματα - φωτογραφία

Previous Post
Μονό κρεβάτι (70 φωτογραφίες): τύποι, πώς να επιλέξετε
Next Post
Høyteknologiske hus (90 bilder): prosjekter og ideer
Adblock
detector