15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού: 70 ιδέες φωτογραφιών

Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού: 70 ιδέες φωτογραφιών

Το εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και άνετο, έτσι ώστε οι κάτοικοί του να μπορούν πραγματικά να χαλαρώσουν και να κάνουν ένα διάλειμμα από τον θόρυβο και την καθημερινή ζωή έξω από την πόλη. Η δυνατότητα διαρρύθμισης μιας μεγάλης περιοχής, η παρουσία ψηλών οροφών, καθώς και η εγγύτητα στη φυσική ομορφιά – όλα αυτά συμβάλλουν στη χρήση μιας δημιουργικής προσέγγισης για τη δημιουργία ενός πραγματικά εργονομικού χώρου. Για να διακοσμήσετε το εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά συστάσεων, τις οποίες θα συζητήσουμε παρακάτω..

Τι συμβουλεύουν οι σχεδιαστές

Εάν οι εσωτερικοί χώροι των διαμερισμάτων στην πόλη δεν εξαρτώνται πάντα από τα χαρακτηριστικά της κατασκευής, τότε ο σχεδιασμός των ιδιωτικών κατοικιών θα εξαρτηθεί άμεσα από το σχεδιασμό του κτιρίου. Για παράδειγμα, ένας σχεδιασμός Art Nouveau είναι απίθανο να φαίνεται αρμονικός μέσα σε ένα ξύλινο πλαίσιο με παραδοσιακά στοιχεία. Με άλλα λόγια, η πρώτη σύσταση είναι να διατηρηθεί η αρμονία μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού ενός εξοχικού σπιτιού..

Όσον αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό του δωματίου, μπορούμε να πούμε για τις ακόλουθες αποχρώσεις:

– Επιλέξτε ένα μοναδικό στυλ για την εσωτερική σας διακόσμηση.

– Παρέχετε την απαιτούμενη γκάμα χρωμάτων.

– Επιλέξτε υψηλής ποιότητας μοντέρνα υλικά φινιρίσματος.

– Επιλέξτε έπιπλα που αντιστοιχούν στο στυλ.

– Χρησιμοποιήστε τα διακοσμητικά στοιχεία και τον τεχνητό φωτισμό με σύνεση.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη για να δημιουργηθεί ένα όμορφο εσωτερικό εξοχικού σπιτιού..

Εσωτερικό εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού - Συμβουλές σχεδίασης Εσωτερικό εξοχικής κατοικίας ή εξοχικού σπιτιού - Συμβουλές σχεδίασης Εσωτερικό εξοχικής κατοικίας ή εξοχικού σπιτιού - Συμβουλές σχεδίασης

Χρωματικές λύσεις

Όταν διακοσμείτε οποιοδήποτε εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου ενός εξοχικού σπιτιού, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό συνδυασμό χρωμάτων. Η λάθος παλέτα μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε χειρότερα και λιγότερο παραγωγικά. Φυσικά, όλα εδώ εξαρτώνται από τις ατομικές προτιμήσεις, αλλά υπάρχουν και γενικά μοτίβα..

Η διάταξη ενός ιδιωτικού σπιτιού περιλαμβάνει τη χρήση αρκετών βασικών (περισσότερων από τεσσάρων) αποχρώσεων εκείνων των χρωμάτων που φαίνονται στον ιδιοκτήτη τα πιο ελκυστικά. Αλλά μόνο ένα χρώμα πρέπει να επικρατεί για τη διακόσμηση των τοίχων. Συνιστάται να προτιμάτε τους ουδέτερους ήρεμους τόνους, ενώ οι πολύχρωμες αποχρώσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται ως τόνους. Θυμηθείτε ότι σε ένα ζεστό εξοχικό σπίτι δεν υπάρχει ανάγκη για υπερβολική ποικιλομορφία, αλλά όλα εξαρτώνται από το στυλ που επιλέγετε, οπότε μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές χρώματος.

Ένας από τους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο εσωτερικό είναι να συνδυάσετε λείες και ανάγλυφες επιφάνειες με διαφορετικές υφές. Σε μια τέτοια κατάσταση, ακόμη και ένα μονόχρωμο σχέδιο φαίνεται αντίθετο και ελκυστικό..

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ακόμη και μια λεπτομέρεια με υφή μπορεί να αναζωογονήσει σημαντικά το χώρο. Για παράδειγμα, σε ένα σπίτι σκανδιναβικού στιλ, μπορείτε να συνδυάσετε αδιάκριτες κουρτίνες από απλό ύφασμα και την ίδια επένδυση με ψάθινες πολυθρόνες, χοντρά πλεκτά καλύμματα κ.λπ..

Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - Λύσεις χρώματος Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - Έγχρωμες λύσεις Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - Έγχρωμες λύσεις Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - Λύσεις χρώματος Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - Λύσεις χρώματος Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - Έγχρωμες λύσεις

Επιπλα

Σε εξοχικές κατοικίες ή εξοχικές κατοικίες, είναι καλύτερα να μην γεμίζετε τον χώρο με πολλά έπιπλα. Επιπλέον, οι σύγχρονες τάσεις υπαγορεύουν τη μόδα για τον μινιμαλισμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρά σπίτια, όπου είναι καλύτερο να επιλέξετε πολυλειτουργικά έπιπλα, πιθανώς πτυσσόμενα. Τα έπιπλα μεγάλου μεγέθους φαίνονται καλύτερα σε ευρύχωρα εξοχικά σπίτια..

Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο συνδυασμός μεγάλων αντικειμένων και μικρών λεπτομερειών θα φανεί ο πιο αρμονικός. Εάν τοποθετήσετε εξαιρετικά μεγάλες δομές στα δωμάτια, δεν θα γίνουν αντιληπτές εκφραστικά. Αλλά πάρα πολλά μικρά στοιχεία αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να ενοχλούν τους ενοικιαστές και τους καλεσμένους του σπιτιού..

Εσωτερικό εξοχικής κατοικίας ή εξοχικού σπιτιού - έπιπλα Εσωτερικό εξοχικής κατοικίας ή εξοχικού σπιτιού - έπιπλα

Φωτισμός

Οι λαμπτήρες επιλέγονται με βάση την εμφάνισή τους. Είναι σημαντικό ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ταιριάζουν στο γενικό στυλ. Ανάλογα με το υπόβαθρο, επιλέγονται πολυέλαιοι, φωτιστικά δαπέδου ή απλίκες, μπορούν να είναι σκοτεινοί, ελαφροί, χρυσοί – το κυριότερο είναι ότι η ατμόσφαιρα ενός εξοχικού σπιτιού είναι στυλιστικά ολιστική.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το αμπαζούρ σας με σύνεση, οπότε αποφασίστε εκ των προτέρων ποιο στυλ προτιμάτε – χώρα, κλασικό ή μινιμαλισμό. Συνιστάται η εγκατάσταση μεγάλων πολυελαίων σε μεγάλα δωμάτια και οι συμπαγείς λαμπτήρες είναι πιο κατάλληλοι για μικρά δωμάτια..

Εσωτερικό εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού - Φωτισμός Εσωτερικό εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού - Φωτισμός Εσωτερικό εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού - Φωτισμός

Εσωτερικό στυλ για ένα εξοχικό σπίτι

Σε εξοχικές κατοικίες, μπορείτε να ενσωματώσετε οποιεσδήποτε σχεδιαστικές απολαύσεις. Ωστόσο, εκτός από τις τάσεις της μόδας, φροντίστε να λάβετε υπόψη τις ατομικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών σπιτιού. Εξετάστε τα κύρια χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών στυλ για εσωτερική διακόσμηση εξοχικών σπιτιών: χώρα, Προβηγκία, σαλέ, καθώς και σκανδιναβικά και μοντέρνα στυλ.

Εξοχικό στυλ εξοχής

Αυτό το στυλ θα ταιριάξει στους λάτρεις του ρουστίκ ρομαντισμού και των οικογενειακών παραδόσεων. Η χώρα είναι η καλύτερη επιλογή για τους ιδιοκτήτες ξύλινων σπιτιών.

Σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους, η παρουσία σύγχρονων υλικών, δηλαδή μετάλλου, γυαλιού ή πλαστικού, είναι απαράδεκτη. Για διακόσμηση, ταπετσαρία με λουλουδάτα μοτίβα ή ρίγες, διακοσμητικό γύψο ή πέτρα, χρησιμοποιούνται συχνά απομίμηση ξύλινης μπάρας.

Οι χρωματικές λύσεις πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Για το σαλόνι, η κύρια εστίαση μπορεί να είναι ένα τζάκι · συνιστάται να επιλέξετε όχι ψηλά έπιπλα. Στην κουζίνα, βάλτε ένα παλιό μπουφέ με ράφια, ένα τεράστιο ξύλινο τραπέζι, λινά ή κουρτίνες, βαμμένα πιάτα.

Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε εξοχικό στιλ - Εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε εξοχικό στιλ - Εσωτερική διακόσμηση

Εξοχικό σπίτι σε στιλ Προβηγκίας

Αυτό το στυλ θεωρείται η ιδανική λύση για τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας της χώρας. Υποχρεωτικά χαρακτηριστικά του στυλ της Προβηγκίας θεωρούνται η χρήση φυσικών υλικών και λουλουδιών..

Αυτή η μοντέρνα γαλλική τάση αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο για έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία. Επιλέξτε συμπαγή έπιπλα, ίσως vintage ή αντίκες. Είναι καλύτερο αν είναι ανοιχτές αποχρώσεις..

Όσο για τη διακόσμηση, τα ψάθινα στοιχεία, τα βάζα με λεβάντα, πορσελάνη και καλάθια φαίνονται καλά σε εσωτερικούς χώρους τύπου Προβηγκίας. Όλα αυτά φέρνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι και κάνουν τη διαμονή σε αυτό άνετη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εξοχικές κατοικίες ή κτίρια εκτός πόλης..

Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε στυλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε στυλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε στιλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση

Εξοχικό στυλ σαλέ

Για ξύλινες εξοχικές κατοικίες, το στυλ σαλέ είναι επίσης κατάλληλο, το οποίο θα δημιουργήσει ένα υπέροχο ζεστό εσωτερικό με ελάχιστη διακόσμηση. Κατά κανόνα, το πάτωμα και η οροφή σε τέτοια κτίρια είναι ξύλινα και τα δοκάρια της οροφής παραμένουν σε απλή θέα..

Τα κύρια χαρακτηριστικά του στυλ είναι ο λακωνισμός, η χρήση φυσικών υλικών με ελάχιστη επεξεργασία, καθώς και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Μια λεπτομέρεια που πρέπει να δείτε είναι το τζάκι, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο του καθιστικού..

Η διακόσμηση περιλαμβάνει τη χρήση δέρματος από μαλλί, δέρμα και γούνα. Οι οικιακές συσκευές στην κουζίνα είναι κρυμμένες πίσω από ντουλάπια, έτσι ώστε να διατηρείται η ατμόσφαιρα της αρχαιότητας στο σπίτι. Οι αποχρώσεις που έχουν τη μορφή κεριού είναι ιδανικές ως πολυέλαιος..

Εξοχική κατοικία ή εξοχικό στυλ σαλέ - εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχικό στυλ σαλέ - εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχικό στυλ σαλέ - εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχικό στυλ σαλέ - εσωτερική διακόσμηση

Εξοχικό σπίτι σε σκανδιναβικό στιλ

Αυτή η κατεύθυνση διακρίνεται από την αυτοσυγκράτηση, την ελάχιστη συμπερίληψη της διακόσμησης και τη χρήση φυσικών υλικών υψηλής ποιότητας. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για τη βελτίωση του σπιτιού, αλλά προτιμάτε τις σύγχρονες τάσεις και θέλετε να δημιουργήσετε ένα ευρύχωρο, φωτεινό εσωτερικό, δώστε προσοχή στο σκανδιναβικό στιλ.

Αρκεί να ισοπεδώσετε τους τοίχους στο σπίτι και να επιλέξετε ένα ουδέτερο φόντο – τις περισσότερες φορές είναι απλώς λευκό χρώμα. Το ξύλο χρησιμοποιείται ως διακόσμηση. Εάν είναι απαραίτητο, το εσωτερικό μπορεί να έχει φωτεινές πινελιές.

Όσον αφορά τα έπιπλα, θα πρέπει να είναι μαλακά και άνετα, αλλά η φόρμα είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Το φυσικό ξύλο είναι ευπρόσδεκτο σε σκανδιναβικό στιλ. Μπορείτε να αραιώσετε την αυστηρή ατμόσφαιρα με τη βοήθεια ευχάριστων μικρών πραγμάτων, για παράδειγμα, ασυνήθιστων κουρτινών ή φυτών σε γλάστρες..

Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σκανδιναβικού στιλ - Εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σκανδιναβικού στιλ - Εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σκανδιναβικού στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Εξοχικό σπίτι σε μοντέρνο στιλ

Σε εσωτερικούς χώρους διακοσμημένους σε μοντέρνο στυλ, χρησιμοποιούνται συχνά έπιπλα από φθηνά υλικά – ξύλο, γυαλί, πλαστικό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε όλα τα αντικείμενα προσεκτικά, ώστε να είναι αξιόπιστα. Στην πράξη, το μοντέρνο στυλ είναι κατάλληλο για εκείνους που έχουν συνηθίσει να αλλάζουν το εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού κάθε λίγα χρόνια..

Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να αποφεύγουν τυχόν διακοσμητικά στοιχεία, τότε ο χώρος θα παραμείνει ελαφρύς και αέρινος, τίποτα δεν θα ενοχλήσει τους ενοικιαστές και δεν θα τους αποσπάσει την προσοχή. Η οροφή συχνά αφήνεται από σκυρόδεμα και το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από γυαλισμένες σανίδες ουδέτερου χρώματος, laminate με απλή υφή. Οι προβολείς είναι εγκατεστημένοι στα δωμάτια.

Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Εξοχική κατοικία ή εξοχική κατοικία σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού – φωτογραφία

Ανεξάρτητα από το στυλ που επιλέγεται για την εσωτερική διακόσμηση του εξοχικού, η άνεση και η παρουσία μιας ζεστής ατμόσφαιρας είναι τα κύρια στοιχεία. Για όσους ασχολούνται με τη διευθέτηση του σπιτιού τους “από την αρχή”, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσουν για την επιλογή της παλέτας χρωμάτων, των υλικών φινιρίσματος, των επίπλων και των αξεσουάρ. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο πώς μοιάζουν τα διαφορετικά εξοχικά σπίτια στην πραγματικότητα. Εμπνευστείτε από τη συλλογή φωτογραφιών και πειραματιστείτε!

Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός εξοχικού σπιτιού ή ενός εξοχικού σπιτιού - φωτογραφία

Previous Post
Ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη στο μπάνιο (80 φωτογραφίες)
Next Post
Soverom i japansk stil: 90 designbilder