DIY βιολετί με χάντρες (85+ φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY βιολετί με χάντρες (85+ φωτογραφίες)

DIY βιολετί με χάντρες (85+ φωτογραφίες)

Η ύφανση από χάντρες είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που σας επιτρέπει να φτιάξετε μόνοι σας μια μεγάλη ποικιλία από είδη διακόσμησης, κοσμήματα, αναμνηστικά. Κάθε οικοδέσποινα θέλει να δημιουργήσει μια ζεστή, άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι της και συχνά είναι οι γλάστρες με λουλούδια που γίνονται η κύρια διακόσμηση. Αλλά στην καθημερινή φασαρία, δεν υπάρχει πάντα αρκετός χρόνος για τη φροντίδα των ζωντανών φυτών και τα λουλούδια από χάντρες δεν θα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό τους, διακοσμώντας τέλεια τα δωμάτια. Στο άρθρο μας, θα εξετάσουμε απλές επιλογές για το πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα σωρό βιολέτες από χάντρες με τα χέρια σας και οι φωτογραφίες βήμα προς βήμα θα δείξουν λεπτομερώς κάθε διαδικασία..

Αυτό που χρειάζεστε για να εργαστείτε

Ξεκινώντας, πρώτα απ ‘όλα, θα προετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε για το χρώμα των μελλοντικών βιολέτων, φύλλων και να επιλέξετε τις κατάλληλες χάντρες. Για αρχάριους, είναι σκόπιμο να αγοράσετε μεγαλύτερες χάντρες, με τις οποίες είναι πιο εύκολο να εργαστείτε. Το μέγεθος των σφαιριδίων συνήθως αναφέρεται στη συσκευασία: όσο μικρότερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερο είναι το υλικό. Για να συνθέσετε τα πέταλα, θα χρειαστείτε 10g χάντρες και τα φύλλα – 50g. Επίσης, οι στήμονες θα κατασκευάζονται ξεχωριστά, οπότε μην ξεχάσετε να αγοράσετε και για αυτούς 5g κίτρινες χάντρες. Για να σχηματίσετε λουλούδια, χρειάζεστε σύρμα χαλκού (0,3 mm) και ψαλίδι ή πένσα.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε μια κατσαρόλα, ένα μικρό κομμάτι πολυστερίνης, το οποίο θα χρησιμεύσει ως σταθεροποιητής για μια δέσμη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χύμα πέτρες, βότσαλα), μια πράσινη λουλουδάτη κορδέλα για τη διακόσμηση των στελεχών. Αυτό είναι το βασικό σύνολο υλικών. Εάν αποφασίσετε να διακοσμήσετε τη δημιουργική εργασία σας με άλλα στοιχεία, θα επιλέξετε τα υπόλοιπα υλικά όπως απαιτείται. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε μια βιολέτα σε ένα μικρό καλάθι αντί για μια κατσαρόλα, να διακοσμήσετε κλιπ μαλλιών με μικροσκοπικά λουλούδια κ.λπ..

DIY βιολετί με χάντρες - Αυτό που χρειάζεστε για δουλειά DIY βιολετί με χάντρες - Αυτό που χρειάζεστε για δουλειά

Φτιάχνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας

Για να φτιάξετε ένα μπουκέτο βιολέτες θα χρειαστεί πολύς χρόνος, ειδικά αν είστε νέοι στο χάντρες. Ωστόσο, οι βήμα προς βήμα οδηγίες μας θα δείξουν ότι δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια τέτοια δημιουργική εργασία, απλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα φέρει μεγάλη ευχαρίστηση..

Στημόνας

Πρώτα απ ‘όλα, θα σχηματίσουμε τα μικρότερα και απλούστερα στοιχεία λουλουδιών – στήμονες. Για ένα κομμάτι, κόψτε σύρμα 15 εκατοστών και κολλήστε 4 κίτρινες χάντρες πάνω του. Μετακινούμε τις χάντρες στη μέση του τμήματος και μετακινούμε τις ουρές μεταξύ μας. Στη συνέχεια, παίρνουμε δύο ακόμη κίτρινες χάντρες και τις βάζουμε σε δύο ουρές ταυτόχρονα. Ο στήμονας είναι έτοιμος. Έτσι, σχηματίζουμε τόσους στήμονες όσες και τα λουλούδια στο μπουκέτο..

Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Stamen Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Stamen Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Stamen

Σχηματίζουμε λουλούδια

Για ένα λουλούδι, χρειάζεστε ένα κομμάτι σύρμα περίπου 45 εκ. Σε αυτό κορδονίζουμε 5 μπλε χάντρες (ή οποιαδήποτε άλλη που έχει επιλεγεί για βιολέτες), τις μετακινούμε στη μέση και, κυλώντας τις ουρές, στερεώνουμε. Κορδονίζουμε άλλες 13 χάντρες σε ένα από τα άκρα του σύρματος και κυκλώνουμε έναν μικρό κύκλο περιμετρικά, το στερεώνουμε. Βάζουμε 18 κομμάτια στην άλλη άκρη του σύρματος, επίσης κάνουμε κύκλο γύρω από το πέταλο και το στερεώνουμε, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Το πρώτο πέταλο είναι έτοιμο. Χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο σύρμα, σχηματίζουμε άλλα τρία πέταλα με αυτόν τον τρόπο για να φτιάξουμε μια βιολέτα τεσσάρων πετάλων.

Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι ο αριθμός των χαντρών μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μέγεθός του: εάν είναι πολύ μικρό, θα χρειαστεί περισσότερο υλικό, αν είναι μεγάλο – λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα γίνει σαφές στη διαδικασία. Φτιάχνουμε όσα λουλούδια προβλέπει η σύνθεση.

Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Σχηματίζουμε λουλούδια Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Σχηματίζουμε λουλούδια Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Σχηματίζουμε λουλούδια Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Σχηματίζουμε λουλούδια Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Σχηματίζουμε λουλούδια Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Σχηματίζουμε λουλούδια

Φύλλα

Η διαδικασία κατασκευής φύλλων είναι ίσως η πιο επίπονη. Παίρνουμε σύρμα 45 εκατοστών, το διπλώνουμε στη μέση, χορδίζουμε 8 χάντρες, ενώ από τη μία πλευρά παίρνουμε ένα βρόχο και από την άλλη, δύο άκρα του σύρματος, τα οποία πρέπει να μετακινηθείτε μεταξύ τους. Στη συνέχεια, απλώνουμε τα άκρα στα πλάγια και βάζουμε 10 ακόμη χάντρες για το καθένα, τα σηκώνουμε, τα στερεώνουμε γύρω από το βρόχο. Βάζουμε ξανά 12-14 χάντρες στα άκρα, ανάλογα με το μέγεθός τους, τα χαμηλώνουμε, τα βιδώνουμε στη βάση του φύλλου και τυλίγουμε τα υπόλοιπα άκρα του σύρματος μαζί.

Για ένα απλό λουλούδι, ένα τέτοιο φύλλο είναι αρκετά, αλλά κατά την κρίση σας μπορείτε να κάνετε τις πλάκες ευρύτερες. Για να κάνετε το τελευταίο μπουκέτο αναλογικό, μπορείτε να φτιάξετε φύλλα διαφορετικών μεγεθών: τα μεγάλα θα βρίσκονται στο κάτω μέρος και τα μικρά – από πάνω..

Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Φύλλα Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Φύλλα Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Φύλλα Κάνουμε μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια μας - Φύλλα

Συλλέγουμε τη βιολέτα

Όταν γίνουν όλα τα στοιχεία, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση της σύνθεσης. Πρώτα, συνδέουμε τους στήμονες με τα λουλούδια και στη συνέχεια στερεώνουμε τα φύλλα. Χρησιμοποιώντας μια πράσινη κορδέλα, διακοσμούμε τους μίσχους όλων των στοιχείων της σύνθεσης: πρέπει να δέσετε έναν μικρό κόμπο στη βάση του λουλουδιού και στη συνέχεια να τυλίξετε σφιχτά το στέλεχος έτσι ώστε να μην περάσει το χάλκινο σύρμα. Συλλέγουμε όλα τα λουλούδια σε ένα μπουκέτο και τα δένουμε με ένα κομμάτι κορδέλα.

Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα κομμάτι φελιζόλ, κάνουμε μια τρύπα σε αυτό, μέσα στο οποίο εισάγουμε το μπουκέτο μας. Βάζουμε τη σύνθεση σε μια κατσαρόλα. Σε αυτό, η διαδικασία κατασκευής βιολέτας από χάντρες με τα χέρια σας μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

Φτιάχνοντας μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια σας - Συλλέγοντας μια βιολέτα Φτιάχνοντας μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια σας - Συλλέγοντας μια βιολέτα Φτιάχνοντας μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια σας - Συλλέγοντας μια βιολέτα Φτιάχνοντας μια βιολέτα από χάντρες με τα χέρια σας - Συλλέγοντας μια βιολέτα

Φτιάξτε μόνοι σας terry violet από χάντρες

Εάν έχετε ήδη κατακτήσει κάποιες δεξιότητες εργασίας με χάντρες, σας προτείνουμε να προσπαθήσετε να φτιάξετε ένα μοβ βιολέτα με τα χέρια σας, το οποίο θα διαφέρει σημαντικά στα όμορφα καμπύλα σχήματά του. Σε αυτή την περίπτωση, τα φύλλα σχηματίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως στην έκδοση με τη συνηθισμένη βιολετί. Η διαφορά θα είναι στο σχέδιο του λουλουδιού με στήμονα. Στο κύριο χρώμα των χαντρών των πετάλων, πρέπει να επιλέξετε έναν ελαφρύτερο τόνο χαντρών για περιθώρια, για παράδειγμα, λευκό ή ανοιχτό μπλε.

Πέταλα

Η εκδοχή με ένα βιολετί περιλαμβάνει την κατασκευή κάθε μεμονωμένου πετάλου, το οποίο στη συνέχεια θα συλλεχθεί σε ένα πλούσιο λουλούδι. Έτσι, για να φτιάξετε ένα πέταλο, πρέπει να κόψετε 45 εκατοστά χάλκινο σύρμα. Κορδονίζουμε 7 χάντρες πάνω του και τις μετακινούμε 10 εκατοστά από την άκρη του σύρματος, τις στερεώνουμε σε ένα βρόχο με κύλιση. Στη συνέχεια, στερεώστε τον απαιτούμενο αριθμό σφαιριδίων σε ένα μακρύ τμήμα και σχηματίστε έναν δεύτερο βρόχο γύρω από τον πρώτο. Χτυπάμε ξανά τις χάντρες και διαμορφώνουμε την τρίτη σειρά.

Η βάση είναι έτοιμη, τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στο περιθώριο. Κορδονίζουμε 4 χάντρες στο σύρμα, δύο από τις οποίες (μεσαίες) είναι λευκές ή οποιοδήποτε άλλο ελαφρύ τόνο. Περάστε το άκρο του σύρματος με το σπειρωτό υλικό μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης χάντρας της ακραίας σειράς της βάσης. Διορθώνουμε το σύρμα, μετά το οποίο επαναλαμβάνουμε τους βρόχους έως ότου ολόκληρο το πέταλο πλαισιωθεί από αυτά. Κάνουμε 5 κομμάτια τέτοιων κενών, μετά τα οποία τα διπλώνουμε το ένα πάνω στο άλλο και στρίβουμε τα άκρα των καλωδίων σφιχτά μεταξύ τους. Τώρα όλα τα πέταλα πρέπει να ισιωθούν, δίνοντας στο λουλούδι το σχήμα ενός ανεμιστήρα.

DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα DIY χάντρες terry βιολέτα - Πέταλα

Στημόνας

Δεδομένου ότι το λουλούδι θα αποδειχθεί αρκετά πλούσιο, ο στήμονας πρέπει επίσης να γίνει ογκώδης. Παίρνουμε 20 εκατοστά σύρμα, χορδές 3 χάντρες, τις οποίες μετακινούμε 10 εκατοστά από την άκρη. Περάστε το μακρύ άκρο του σύρματος στη δεύτερη και την τρίτη χάντρα, σφίξτε και πάρτε ένα βρόχο. Στη συνέχεια, κορδονίζουμε ξανά τρεις χάντρες και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ενέργειες, σχηματίζοντας τους βρόχους όσο το δυνατόν πιο σφιχτά μεταξύ τους. Όταν έχουμε 3-4 βρόχους, και τα δύο άκρα του σύρματος πρέπει να στρίβουν μεταξύ τους. Συνδέουμε την τελική δομή με ένα λουλούδι και στερεώνουμε τα άκρα του σύρματος. Το λουλούδι Terry βιολετί είναι έτοιμο.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διαδικασία συναρμολόγησης της ανθοδέσμης, η οποία, στην πραγματικότητα, δεν διαφέρει από τη μέθοδο σχηματισμού μιας ανθοδέσμης με μια απλή βιολετί, την οποία συζητήσαμε παραπάνω..

Φτιάξτε μόνοι σας terry violet από χάντρες-Stamen Φτιάξτε μόνοι σας terry violet από χάντρες-Stamen

Βιολέτες από χάντρες – ιδέες φωτογραφιών

Στην περαιτέρω γκαλερί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πόσο όμορφες βιολέτες από χάντρες φτιαγμένες με τα χέρια σας. Η φωτογραφία δείχνει πολλές επιλογές σχεδίασης, συνδυασμούς παλετών χρωμάτων, πολύχρωμες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να φτιάχνετε πολυτελή μπουκέτα για διακόσμηση σπιτιού. Καλή προβολή!

Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών Βιολέτες από χάντρες DIY - ιδέες φωτογραφιών

Previous Post
רדיאטורים לחימום דו -מתכתי (50 תמונות)
Next Post
Bakgrunn til barnerommet (70 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector