15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Χρώμα ροδάκινου στο εσωτερικό (100 φωτογραφίες)

Χρώμα ροδάκινου στο εσωτερικό (100 φωτογραφίες)

Ο χρωματισμός είναι ένα από τα βασικά μέσα καλλιτεχνικής έκφρασης στο σχεδιασμό. Επομένως, η επιλογή της παλέτας πρέπει να προσεγγιστεί με αρμοδιότητα, επιλέγοντας τους σωστούς συνδυασμούς, αποχρώσεις και κορεσμό. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι το χρώμα του ροδάκινου στο εσωτερικό. Μπορεί να μοιάζει με φωτεινό σημείο ή να υφαίνεται ομαλά στο οπτικό περιεχόμενο του δωματίου, δημιουργώντας μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Θα σας πούμε πώς να επιτύχετε το τελευταίο αποτέλεσμα σε αυτό το άρθρο.!

Χαρακτηριστικά και επιπτώσεις στον ψυχισμό

Το ροδάκινο είναι ένας συνδυασμός ροζ, πορτοκαλί και λευκού που εμπνέεται από το χρώμα του καρπού του ροδάκινου. Προκαλεί συσχετισμούς με κάτι καλοκαιρινό, χαλαρωτικό, γαλήνιο, έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα και επίσης εναρμονίζει την ψυχική κατάσταση ενός ατόμου..

Ωστόσο, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις επιλεγμένες αποχρώσεις, από τις οποίες υπάρχουν πολλά ροδάκινα, έτσι ώστε ακόμη και ένα μονόχρωμο εσωτερικό δεν θα φαίνεται βαρετό. Σχηματίζονται από τα κυρίαρχα συστατικά. Εάν είναι πορτοκαλί, τότε το χρώμα θα είναι πιο φωτεινό και πιο κορεσμένο, ξυπνώντας τη συνείδηση, καλώντας για δράση. Δεν συνιστάται για χρήση σε ένα δωμάτιο όπου ζουν ενεργά άτομα, αλλά είναι ιδανικό για διακοσμητικούς τόνους.

Στο ροδάκινο, η ροζ διαπλοκή μπορεί να παίξει τον κύριο ρόλο – τότε θα είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα πιο αισθησιακό εσωτερικό με “θηλυκά” χαρακτηριστικά, ακόμη και αν μιλάμε για δημόσιο χώρο. Στην παστέλ ποικιλία, ο κορεσμός αραιώνεται με λευκό, λόγω του οποίου η σκιά αποκτά έναν λεπτό, ήρεμο χαρακτήρα και τα αντικείμενα της εφαρμογής του φαίνονται σαν ξεθωριασμένα στον ήλιο. Αυτή η επιλογή βρίσκεται συχνά στο στυλ της Προβηγκίας..

Αν μιλάμε για οδηγίες σχεδιασμού, τότε το ροδάκινο δεν μπορεί να αποδοθεί σε καθολικές λύσεις που θα ταιριάζουν άνευ όρων σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ανάλογα με το πλαίσιο, μπορεί να προστεθεί ως αξέχαστη λεπτομέρεια ή φόντο προσαρμόζοντας τον τόνο. Στρέφεται προς ανατολίτικα στυλ και με το κατάλληλο φινίρισμα ενισχύει την πολυτελή ατμόσφαιρα..

Η παρουσία αυτού του χρώματος συνιστάται σε διαμερίσματα με παράθυρα που βλέπουν στη βόρεια πλευρά και η έλλειψη φυσικού φωτός προκαλεί ενόχληση. Θα συνδυαστεί καλά σε ευρύχωρα δωμάτια, αλλά σε μικρά δωμάτια πρέπει να είστε προσεκτικοί στη χρήση του, καθώς οι ζεστές αποχρώσεις φέρνουν οπτικά τα αντικείμενα πιο κοντά..

Το χρώμα του ροδάκινου πρέπει να επιλέγεται από ρομαντικές φύσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια άνετη, ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι, δεν φοβούνται να πειραματιστούν και να εφαρμόσουν ενδιαφέρουσες ιδέες.

Χρώμα ροδάκινου στο εσωτερικό - Χαρακτηριστικά και επιπτώσεις στην ψυχή

Επιτυχημένοι συνδυασμοί χρωμάτων

Σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο, μόνο αν δεν μιλάμε για μονόχρωμο σχεδιασμό, θα πρέπει να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις. Το αξέχαστο ροδάκινο δεν έχει τόσα πολλά “φιλικά” χρώματα με τα οποία σχηματίζει μια αρμονική σύνθεση. Αλλά τα επιτυχημένα δείγματα παρουσιάζονται σε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο tandem.

Ροδάκινο και λευκό

Η συμβατότητα αυτού του ζεύγους είναι αδιαμφισβήτητη, κυρίως λόγω του δεύτερου συστατικού, το οποίο δικαίως θεωρείται καθολικό. Το λευκό σκιάζει ομαλά κάθε κορεσμό ροδάκινου, επομένως συνιστάται να συνδυάζεται με φωτεινές παραλλαγές.

Σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, που χαρακτηρίζονται από συνοπτικότητα και αυτοσυγκράτηση, μπορείτε να βάλετε τους τοίχους σε λευκό χρώμα, έναντι του οποίου ένας καναπές με πορτοκαλί-ροζ ταπετσαρία, πίνακες ζωγραφικής, λάμπες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία φαίνονται υπέροχα.

Το αντίθετο είναι δυνατό, όταν το ροδάκινο χρησιμεύει ως βάση για φωτεινές λεπτομέρειες, σκιαγραφώντας έτσι τα όρια του χώρου.

Ροδάκινο και Λευκό - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Ροδάκινο και Λευκό - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Ροδάκινο και γκρι

Το γκρι έχει αποκατασταθεί από καιρό στο σχεδιασμό και δεν θεωρείται πιο σκούρα, βαρετή απόχρωση. Φέρνει μια αίσθηση στυλ, ωριμότητας σε κάθε δωμάτιο, αλλά αν αυτή η διάθεση πρέπει να αραιωθεί με ζωντανές νότες, τότε το άνθος ροδάκινου είναι ένας από τους καλύτερους «υποψήφιους» για αυτόν τον ρόλο..

Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν περιοριστείτε μόνο στα καθορισμένα δύο συστατικά της παλέτας – σαν να εφαρμόσατε ένα φίλτρο που αποχρωματίζει μεμονωμένες λεπτομέρειες του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παίξετε με την υφή ή τους τόνους της επιφάνειας, έχοντας εκδώσει ένα ενδιαφέρον σχέδιο χρησιμοποιώντας πολλά μέσα καλλιτεχνικής έκφρασης..

Ροδάκινο και γκρι - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Ροδάκινο και μπλε

Υπάρχει μια άποψη για το ασυμβίβαστο αυτών των χρωμάτων, αφού το ένα αναφέρεται σε ζεστές αποχρώσεις, το άλλο σε κρύες, και ο συνδυασμός τους μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπία. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας συνδυασμός ευχάριστος για το ανθρώπινο μάτι, ο οποίος βρίσκεται συχνά στη φύση..

Για να αποφύγετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αρκεί να επιλέξετε τη σωστή αναλογία στην οποία θα κυριαρχήσει ένα χρώμα. Μπορείτε να τα αραιώσετε με λευκό ή να καταφύγετε σε παστέλ παλέτα – οι αποχρώσεις του συνυπάρχουν ειρηνικά μέσα στο χώρο.

Ροδάκινο και μπλε - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Ροδάκινο και μπλε - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Ροδάκινο και πράσινο

Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται να είναι ο πιο φυσικός, καθώς προκαλεί συσχετισμούς με ροδάκινα στο πλούσιο φύλλωμα των δέντρων. Συνιστάται για όσους χάνουν τη φύση σε μια πολυσύχναστη μητρόπολη.

Οι πράσινες κηλίδες σε φόντο ροδάκινου φαίνονται αισθητικά ευχάριστες και η αντίθετη αναλογία δημιουργεί μια πιο οικεία ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Ένας καλός συνδυασμός θα ήταν η χρήση μέντας με παστέλ απόχρωση που τείνει στο ροζ.

Ροδάκινο και πράσινο - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Ροδάκινο και πράσινο - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Ροδάκινο και μοβ

Ένα ζωντανό και ζουμερό ζευγάρι που προσφέρει πολλές επιλογές. Το γεγονός είναι ότι το μοβ έχει περισσότερες από 60 παραλλαγές – ζεστές και κρύες, πλούσιες και σιωπηλές, με πολλές από τις οποίες το ροδάκινο αποτελεί εξαιρετικό χτύπημα.

Ένας τέτοιος χρωματισμός στο εσωτερικό γίνεται αντιληπτός ως θηλυκός, εκλεπτυσμένος, ρομαντικός. Είναι κατάλληλο για υπνοδωμάτιο ή παιδικό σταθμό σε κλασικό στιλ, όπου ζει ένα κορίτσι προσχολικής ηλικίας.

Ροδάκινο και μοβ - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό Ροδάκινο και μοβ - Ο συνδυασμός χρωμάτων στο εσωτερικό

Εσωτερικοί χώροι σε ροδάκινο – φωτογραφία

Το ροδάκινο θα γίνει διαφορετικά αντιληπτό, ανάλογα με το σκοπό του δωματίου, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και το θέμα του συνόλου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε όχι μόνο την έννοια του χρώματος, αλλά και τις δυνατότητες χρήσης του στο εσωτερικό..

Χρώμα ροδάκινου στο εσωτερικό της κουζίνας

Εμπνευσμένο από τον ζουμερό, λεπτό υπαινιγμό φρούτων, το ροδάκινο ξυπνά την όρεξη, ακόμη και τη γεύση. Από αυτή την άποψη, συνιστάται να το χρησιμοποιήσετε στο χώρο της κουζίνας, το οποίο θα γίνει το κέντρο του σπιτιού – ζεστό και φιλόξενο..

Το ροδάκινο μπορεί να είναι τοίχοι, όψεις κουζίνας ή υφάσματα. Το χρώμα φαίνεται υπέροχο με ξύλινη επίπλωση, σκιάζοντας απαλά τη ζεστή υφή του. Για να αναδείξετε το κυρίαρχο σχέδιο χρωμάτων, το προαναφερθέν λευκό, καθώς και μια καρυδιά απόχρωση ως επένδυση δαπέδου, θα σας βοηθήσουν. Μια τέτοια γκάμα “ζαχαροπλαστικής” ενεργοποιεί την επιθυμία για γλυκά. Για να το αποφύγετε, πάρτε παράλληλα ψυχρές επιλογές..

Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στην κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση

Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι

Ιδανικό για ένα μέρος όπου συγκεντρώνονται μέλη της οικογένειας και καλεσμένοι. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο, θέλετε να χαλαρώσετε, να κάνετε εύκολες συζητήσεις, να χαλαρώσετε στους χειμερινούς παγετούς, να λαχταράτε το καλοκαίρι.

Δεδομένου ότι οι τεράστιες κουρτίνες κρέμονται στο σαλόνι πιο συχνά από ό, τι σε άλλους εσωτερικούς χώρους, μπορείτε να τις βάψετε ροδάκινο, δημιουργώντας έτσι μια πολύχρωμη προφορά. Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες με ταπετσαρίες ροδάκινου φαίνεται να είναι πιο άνετες και είναι καλύτερα να τοποθετήσετε τοίχους με αυτό το χρώμα σε ένα ευρύχωρο σπίτι.

Το σαλόνι δεν υπαγορεύει ειδικές απαιτήσεις για υλικά, οπότε για διακόσμηση μπορείτε να πάρετε ταπετσαρία με απλή ή με μοτίβο (για τα κλασικά) και επίσης να περιοριστείτε στη συνηθισμένη ζωγραφική. Τα χρώματα που τραβούν τα βλέμματα συχνά επιλέγονται για επένδυση τοίχων με τηλεόραση – σε μοντέρνα σπίτια, λειτουργεί ως κέντρο σύνθεσης, αντί για τζάκι.

Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο σαλόνι - εσωτερική διακόσμηση

Χρώμα ροδάκινου στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Για αυτό το μέρος του σπιτιού, το χρώμα του ροδάκινου είναι τέλειο, επειδή εδώ απαιτείται η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για ξεκούραση και υγιή ύπνο. Μια γκάμα παστέλ χρωμάτων θα βοηθήσει σε αυτό, αλλά οι σχεδιαστές δεν συνιστούν τη χρήση κορεσμένων επιλογών με πορτοκαλί απόχρωση. Ωστόσο, μπορείτε να εξομαλύνετε το συναρπαστικό αποτέλεσμα απλώς σβήνοντας το φως. Αλλά το πρωί, η παλέτα θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε γρηγορότερα..

Τα κλινοσκεπάσματα θα γίνουν μια αρμονική πηγή ροδάκινου. Εάν αυτό είναι ένα φινίρισμα, τότε θα πρέπει να είναι σιωπηλό, αλλά το κλασικό ή η χώρα σε ένα μεγάλο δωμάτιο σας επιτρέπει να επιλέξετε φωτεινές αποχρώσεις.

Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο υπνοδωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση

Χρώμα ροδάκινου στο μπάνιο

Αυτό το χρώμα γίνεται διαφορετικά αντιληπτό στο μπάνιο. Αυτό οφείλεται στα υλικά φινιρίσματος, αντικείμενα με γυαλιστερό φινίρισμα, καθρέφτες που χρησιμοποιούνται εδώ. Το τελευταίο πρέπει να ληφθεί σε μεγάλα μεγέθη για να θαυμάσετε τον εαυτό σας – το γεγονός είναι ότι στο φόντο του ροδάκινου, το δέρμα φαίνεται πιο υγιές.

Τα προϊόντα κεραμιδιών με μικρά, μεγάλα, σγουρά θραύσματα θα δημιουργήσουν όγκο ή θα διαφοροποιήσουν το εύρος, ακόμη και αν περιορίζεται σε λίγα συστατικά. Μια διακοσμητική πέτρα που μιμείται μάρμαρο και βαμμένη σε ροζ παραλλαγή χρώματος φαίνεται απίστευτα ευγενής. Σε αυτό το φόντο, τα λευκά υδραυλικά φαίνονται καθαρότερα και το νερό είναι πιο ζεστό. Η ύφανση των πράσινων λεπτομερειών θα φέρει τους κατοίκους πιο κοντά στη φύση.

Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση

Ροδάκινο στο εσωτερικό του διαδρόμου / διαδρόμου

Ο χρωματικός συνδυασμός του διαδρόμου είναι το πρώτο πράγμα που αποτελεί την πρώτη εντύπωση του σπιτιού στους επισκέπτες. Αν είναι τόσο ζεστή και άνετη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα υπόλοιπα..

Συχνά υπάρχει έλλειψη φυσικού φωτός στο διάδρομο και το ροδάκινο θα βοηθήσει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός τέτοιου φωτισμού, σκιάζοντας ευχάριστα τους λαμπτήρες LED. Ταυτόχρονα, συνιστάται να το πάρετε για διακόσμηση τοίχων – σε άλλες παραλλαγές είναι πολύ ανέφικτο..

Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο διάδρομο και το διάδρομο - Εσωτερική διακόσμηση

Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο

Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα στα χρώματα και αρχίζουν να διαμορφώνουν την αντίληψή τους για τον κόσμο μέσα από τις λεπτομέρειες στο δωμάτιό τους. Κάποιος πρέπει να ακολουθήσει μια υπεύθυνη προσέγγιση όχι μόνο στην επιλογή της σωστής επιλογής, αλλά και στους τόνους – τα κορεσμένα μπορούν να διεγείρουν ένα ενεργό παιδί, να παρεμποδίσουν τον ύπνο και την ανάπτυξη. Για τέτοιους τύπους, πρέπει να πάρετε παστέλ αποχρώσεις, ισορροπώντας τις με πιτσιλιές λευκού, μπεζ, μπλε.

Το χρώμα του ροδάκινου στο εσωτερικό θα βοηθήσει τα κλειστά παιδιά να ανοίξουν, να νιώσουν ασφάλεια, άνεση και αγάπη. Προωθεί τη δημιουργικότητα καθώς και τη συγκέντρωση στις καθημερινές δραστηριότητες..

Πολλοί αντιλαμβάνονται το χρώμα ως “κοριτσίστικο” – πράγματι, είναι κατάλληλο για το όμορφο μισό της ανθρωπότητας και είναι προτιμότερο από το στερεότυπο ροζ, που οδηγεί το παιδί σε στενά πλαίσια. Για τα αγόρια, το ροδάκινο έχει μια ηρεμιστική δράση, οπότε στο χώρο τους η σκιά συνδυάζεται με μπλε, πράσινο, γκρι.

Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση Άνθος ροδάκινου στο παιδικό δωμάτιο - εσωτερική διακόσμηση

Βίντεο: Χρώμα ροδάκινου στην εσωτερική διακόσμηση

Previous Post
DIY tandoor: 60 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
I hvilken design for å dekorere et moderne kjøkken. Country, provence, hi-tech eller minimalisme?