15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 (+75 φωτογραφίες)

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 (+75 φωτογραφίες)

Το σαλόνι είναι το «πρόσωπο» κάθε σπιτιού και τα μέλη της οικογένειας συγκεντρώνονται σε αυτό το δωμάτιο κάθε μέρα. Επιπλέον, εδώ γιορτάζονται οι διακοπές και γίνονται δεκτοί επισκέπτες. Επομένως, ο σχεδιασμός του πρέπει να προσεγγιστεί με ιδιαίτερη ευθύνη. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τις τάσεις της μόδας του 2021 στο σχεδιασμό του καθιστικού, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα κομψό και λειτουργικό εσωτερικό.!

Μοντέρνες ιδέες για το σαλόνι 2021

Η κύρια τάση το 2021 είναι η επιδίωξη της βιωσιμότητας. Στον σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί τα συμπαγή συνθετικά, τη συνεχή ροή πληροφοριών, τον γρήγορο ρυθμό και τις αγχωτικές καταστάσεις, οπότε έλκουμε τα φυσικά υλικά και τις ήρεμες αποχρώσεις. Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να περιβάλλουν το διαμέρισμα με λεπτομέρειες φυσικής προέλευσης, φυσικά κίνητρα.

Μια άλλη προϋπόθεση για τους γνώστες των τάσεων της μόδας είναι η απλότητα στα πρόθυρα του μινιμαλισμού. Φέτος, συνιστάται να αφαιρέσετε πλούσια διακοσμητικά στοιχεία, παράξενες λεπτομέρειες και πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε στο εσωτερικό..

Η προσπάθεια για μινιμαλισμό δεν σημαίνει καθόλου πλήρη ασκητισμό. Κανείς δεν ακυρώνει την πολυτέλεια, η οποία εξακολουθεί να είναι επιτρεπτή στο εσωτερικό, αλλά θα πρέπει να εκδηλώνεται όχι στην αφθονία της διακόσμησης, αλλά στην ποιότητα των λεπτομερειών που χρησιμοποιούνται. Ακριβά φινιρίσματα, φυσικά έπιπλα, παρουσία έργων τέχνης που ταιριάζουν με τη διακόσμηση με στυλ – όλα αυτά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό χώρο διαβίωσης και να τονίσετε την κομψή γεύση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων.

Μια άλλη απαίτηση, χωρίς την οποία οι προαναφερθείσες αποχρώσεις δεν έχουν νόημα, είναι η μέγιστη άνεση για τους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι. Ένα όμορφο εσωτερικό χωρίς ζεστή ατμόσφαιρα δεν επιτρέπει τη δημιουργία ενός μοντέρνου σχεδιασμού του καθιστικού. Προσπαθήστε να κάνετε τα στοιχεία γύρω σας όχι μόνο ελκυστικά αλλά και άνετα..

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Τρέχουσες ιδέες Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Τρέχουσες ιδέες Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Τρέχουσες ιδέες

Χρωματικές λύσεις

Για να διακοσμήσετε το σαλόνι 2021, πρέπει πρώτα από όλα να αποφασίσετε για χρωματικούς συνδυασμούς. Εάν η παλέτα δεν είναι ευχάριστη στο μάτι, τότε το εσωτερικό δεν θα φαίνεται ελκυστικό, ανεξάρτητα από τη χρήση κομψών λεπτομερειών..

Cυχρή γκάμα

Πράσινος. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πολύχρωμες αποχρώσεις στο εσωτερικό, για παράδειγμα, χορτάρι. Ένα τέτοιο σαλόνι θα αντιστοιχεί στην έννοια της φυσικότητας και σε μια ατμόσφαιρα ενότητας με τη φύση..

Μπλε. Οι αποχρώσεις αυτού του χρώματος παραμένουν σχετικές το 2021. Δεν θα απογοητευτείτε με το αποτέλεσμα, καθώς οι μπλε τόνοι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε απίστευτα όμορφους εσωτερικούς χώρους..

Βιολέτα. Το πολύχρωμο λιλά θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το αίσθημα του βάρους της καθημερινής ζωής. Επιλέξτε μοβ αποχρώσεις για να δημιουργήσετε έναν πρωτότυπο χώρο στο σαλόνι.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Κρύα κλίμακα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Κρύα κλίμακα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Κρύα κλίμακα

Ζεστή παλέτα

το κόκκινο. Παραμένει επίσης δημοφιλές φέτος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σιωπηλές αποχρώσεις ως φόντο και το πλούσιο κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελκυστική προφορά στο σαλόνι..

καφέ. Αυτή είναι μια κλασική επιλογή σαλονιού. Μπορείτε να αλλάξετε τον φωτισμό για να δημιουργήσετε διαφορετικά εφέ. Δώστε προσοχή στις γήινες αποχρώσεις καθώς και στο χρώμα της μουστάρδας..

Μπεζ. Τα ζεστά χρώματα είναι σχετικά, καθώς σχετίζονται με τη ζεστασιά του σπιτιού, τη ζεστασιά, η οποία πληροί τις απαιτήσεις για το εσωτερικό του καθιστικού.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Ζεστή παλέτα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Ζεστή παλέτα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Ζεστή παλέτα

Μονόχρωμα χρώματα

λευκό. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα και θα είναι το τέλειο σκηνικό. Οι σχεδιαστές προτείνουν τη συμπλήρωση του λευκού καθιστικού με εκφραστικές πινελιές. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφύγετε την αίσθηση της στειρότητας..

Γκρί. Για όσους δεν είναι λάτρεις των φυσικών ζεστών αποχρώσεων, μπορούμε να προτείνουμε γκρι αποχρώσεις..

Μαύρος. Αυτό είναι ένα κλασικό που θα φαίνεται πάντα κομψό και εκλεπτυσμένο. Ωστόσο, σε ένα ιδιωτικό σπίτι, δεν συνιστάται η επιλογή τέτοιων αποχρώσεων. Δώστε προτίμηση σε ένα μαύρο σαλόνι όταν πρόκειται μόνο για ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Μονόχρωμα χρώματα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Μονόχρωμα χρώματα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Μονόχρωμα χρώματα

Εσωτερικά στυλ

Οι ειδικοί λένε ότι το 2021, η χρήση πολλών στυλ είναι σχετική, συγκεκριμένα, σοφίτα, μινιμαλισμός, ρετρό, έθνικ και άλλα. Ας προσπαθήσουμε να εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των σημερινών μοντέρνων στιλιστικών κατευθύνσεων με περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε στιλ σοφίτας

Η Αμερική θεωρείται η πατρίδα αυτής της τάσης. Πρώτα απ ‘όλα, το πατάρι ήταν σχετικό για μποέμ και ανθρώπους της τέχνης, αλλά σήμερα επιλέγεται όλο και περισσότερο από επιχειρηματίες.

Ένα τέτοιο σαλόνι πρέπει να έχει πολύ φως και ελεύθερο χώρο. Δεν επιτρέπονται υπερβολικά διακοσμητικά στοιχεία, ενθαρρύνεται η χρήση υλικών φυσικής προέλευσης. Σχετικά είναι η πέτρα και η τοιχοποιία, το ξύλο, διάφορες μεταλλικές κατασκευές. Αν μιλάμε για χρωματικές λύσεις, η χρήση εξαιρετικά ανοιχτών αποχρώσεων είναι κατάλληλη..

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε στιλ σοφίτας Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε στιλ σοφίτας

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε vintage ρετρό στυλ

Αυτή η στιλιστική τάση είναι σχετική για τους πραγματικούς ονειροπόλους. Αν έχετε αγαπήσει ποτέ τη λογοτεχνία για περιπέτειες και περασμένες μέρες, το vintage retro είναι η επιλογή σας. Ένα τέτοιο σαλόνι χαρακτηρίζεται από ένα χαρακτηριστικό περιπέτειας..

Για ένα ρετρό στυλ, η χρήση φυσικών υλικών και φυσικών σιωπηρών αποχρώσεων είναι σχετική. Στο σαλόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα έπιπλα, λαμπτήρες από σφυρήλατο σίδερο, κουρτίνες με φανταχτερές λεπτομέρειες. Επιλέξτε βελούδινα, σατέν υφάσματα.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε vintage ρετρό στυλ Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε vintage ρετρό στυλ

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε έθνικ στιλ

Το έθνικ σαλόνι χρησιμοποιεί επίσης φυσικά υλικά όποτε είναι δυνατόν. Μπορεί να είναι μέταλλο, ξύλο, φυσική πέτρα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός σε έθνικ στιλ απαιτεί προσεκτική προσέγγιση στην επιλογή των λεπτομερειών. Σήμερα είναι μοντέρνο να χρησιμοποιούνται πολύχρωμοι τόνοι και περίπλοκα στολίδια, τα οποία είναι χαρακτηριστικά για τις ανατολικές χώρες..

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε έθνικ στιλ Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε έθνικ στιλ

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε κλασικό στιλ

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των κλασικών είναι τα σιωπηλά χρώματα, οι αυστηρές γραμμές και η συγκράτηση των μορφών. Είναι ένα ευέλικτο στυλ που παραμένει πάντα στη μόδα. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία σε αυτό με τη βοήθεια ασυνήθιστων στοιχείων – υφάσματα, διάφορους πίνακες ζωγραφικής, πρωτότυπους λαμπτήρες..

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε κλασικό στιλ Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε κλασικό στιλ

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε μοντέρνο στιλ

Όταν ονομάζουν “μοντέρνο” στυλ, μπορούν να σημαίνουν πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα – από τον μινιμαλισμό έως το βιομηχανικό και τη σύντηξη. Δώστε προτίμηση στα σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες. Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν για μια αλλαγή για να δώσουν προσοχή σε πλεκτές λεπτομέρειες, υφή ταπετσαρίας, βελούδινη ταπετσαρία.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε μοντέρνο στιλ Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε μοντέρνο στιλ Σχεδιασμός σαλονιού 2021 σε μοντέρνο στιλ

Επιπλα

Σύμφωνα με τις συστάσεις των σχεδιαστών, μπορούμε να πούμε ότι μεταξύ των επίπλων αξίζει να δοθεί προσοχή στις ακόλουθες επιλογές για το σαλόνι 2021:

– Εξαιρετικά έπιπλα.

– Καναπέδες σε εκλεκτικό στιλ.

– Οθωμανοί με πλεκτή ταπετσαρία.

– Ανοιχτά ράφια και ντουλάπια.

– Ακουστικά με τη μορφή ενοτήτων.

Αν μιλάμε για υλικά, τότε φέτος επιλέγουν ξύλινα, φελλό, μπαμπού, μαρμάρινα αντικείμενα..

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Έπιπλα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Έπιπλα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Έπιπλα

Υφασμα

Για το σαλόνι, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή ταπετσαρία ταπετσαρισμένων επίπλων. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα υποκατάστατο δέρματος ή κλασικές ποικιλίες υφασμάτων επίπλων – κοπάδι, βελούδο, ταπισερί ή ζακάρ. Ταυτόχρονα, είναι επιθυμητό εάν το ύφασμα περιέχει τις περισσότερες φυσικές ίνες..

Αν μιλάμε για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα γενικά, το βελούδινο γίνεται το πιο δημοφιλές το 2021. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε το σαλόνι πραγματικά άνετο και να δημιουργήσετε μια σπιτική ατμόσφαιρα..

Το βελούδο και το βελούδο θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ένα πολυτελές κομψό εσωτερικό, εκτός αυτού, κανείς δεν έχει ακυρώσει την ευχάριστη αίσθηση από το άγγιγμα τέτοιων υφασμάτων.

Αναπόσπαστο μέρος ενός μοντέρνου έργου σαλονιού είναι η χρήση αφράτων υφασμάτων και προϊόντων με μακρύ σωρό. Τέτοιες λεπτομέρειες σας επιτρέπουν να κάνετε την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο άνετο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί με μακριές ίνες, ένα χνουδωτό κάλυμμα για έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα – μια πραγματικά σπιτική ατμόσφαιρα σε ένα τέτοιο σαλόνι θα είναι εγγυημένη.

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Υφάσματα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Υφάσματα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Υφάσματα Σχεδιασμός σαλονιού 2021 - Υφάσματα

Σχεδιασμός σαλονιού 2021 – φωτογραφία

Εν κατακλείδι, πρέπει να σημειωθεί ότι η κύρια τάση του 2021 είναι το άνοιγμα στον πειραματισμό. Στο σχεδιασμό του καθιστικού, δεν χρειάζεται να φοβάστε να δείξετε μεμονωμένες προτιμήσεις, οπότε μη διστάσετε να προσθέσετε λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Γίνετε δημιουργικοί και πάρτε έμπνευση περιηγείστε στην επιλογή των φωτογραφιών που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς!

Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 2021 - φωτογραφία

Βίντεο: Σχεδιασμός σαλονιού – Όμορφες ιδέες 2021

Previous Post
Κουρτίνες στην μπαλκονόπορτα: Μοντέρνα σχέδια παραθύρων
Next Post
Hvordan lage et designprosjekt selv: trinnvise instruksjoner for nybegynnere