Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. (+80 φωτογραφία)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. (+80 φωτογραφία)

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. (+80 φωτογραφία)

Παρά τη γενική επιθυμία για χώρο, πολλοί ιδιοκτήτες πρέπει να ασχοληθούν με τις διαστάσεις των Χρουστσόφ. Τα καλά νέα είναι ότι ο μοντέρνος σχεδιασμός φροντίζει για μη τυποποιημένους χώρους, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και αυτοί μπορούν να είναι άνετοι, αισθητικοί ή λειτουργικοί – απλά πρέπει να είστε έξυπνοι για το σχέδιο. Σήμερα θα εξετάσουμε τις επιλογές σχεδίασης για ένα σαλόνι 15 τ.μ., αγγίζοντας θέματα στυλ, διάταξης και περιεχομένου.

Εσωτερικά στυλ

Όταν οι σχεδιαστές έχουν στη διάθεσή τους 20 ή περισσότερα τετραγωνικά μέτρα, η επιλογή στυλ περιορίζεται μόνο από τη γεύση και τον προϋπολογισμό. Αλλά όταν ασχολείστε με μια μικρή περιοχή, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά οδηγίες που δεν θα βλάψουν το εσωτερικό, αναδεικνύοντας τις αδυναμίες του.

Αυτό το έργο απλοποιείται από το γεγονός ότι τα στυλ στη σύγχρονη κατανόησή τους δεν έχουν σαφή όρια και κανόνες, συχνά είναι συνυφασμένα ή επιδέχονται τροποποιήσεις. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς οι παρακάτω πέντε δημοφιλείς λύσεις θα ταιριάζουν σε ένα σαλόνι 15 μέτρων..

Σαλόνι 15 τ.μ. στο στυλ των μοντέρνων κλασικών

Η πλούσια διακοσμητικότητα και η μεγαλοπρέπεια του κλασικού στυλ δεν είναι τόσο σχετικές σήμερα και σε μικρά δωμάτια θα φαίνεται εντελώς ακατάλληλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται να στραφείτε σε μια σύγχρονη ερμηνεία της σκηνοθεσίας, η οποία χρησιμοποιεί ξεχωριστές καλλιτεχνικές τεχνικές για να επιτύχει την επιθυμητή κλασική εικόνα..

Ο σχεδιασμός του σαλονιού πρέπει να κυριαρχείται από φυσικές αποχρώσεις και φυσικά υλικά: ξύλινα έπιπλα, βαμβακερές ταπετσαρίες, διακοσμητικά πέτρινα καλύμματα. Ταυτόχρονα, υπάρχει συνήθως μια αυστηρή σύνθεση θεμάτων στο δωμάτιο, η οποία είναι χτισμένη γύρω από ένα κεντρικό αντικείμενο – έναν καναπέ ή τζάκι..

Σαλόνι 15 τ.μ. στο στυλ των μοντέρνων κλασικών - Εσωτερική διακόσμηση Σαλόνι 15 τ.μ. στο στυλ των μοντέρνων κλασικών - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 15 τ.μ. σε στυλ Προβηγκίας

Συνήθως, οι εσωτερικοί χώροι της Προβηγκίας απαιτούν ευρυχωρία, αλλά αυτή η αίσθηση μπορεί να μιμηθεί με τις φωτεινές αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν την κατεύθυνση, καθώς και το άφθονο φυσικό φως. Η γοητεία των γαλλικών χωριών θα αφήσει μια ζεστή, απαλή ατμόσφαιρα στο σαλόνι οποιουδήποτε μεγέθους.

Εκτός από την παστέλ παλέτα, σαν να έχει καεί στον ήλιο, ξύλινα έπιπλα βαμμένα λευκά, μέσα από τα οποία είναι ορατή η υφή της βάσης, θα φαίνονται αυθεντικά. Η συνολική εικόνα θα συμπληρωθεί από υφάσματα με λουλουδάτο μοτίβο και πράσινα φυτά. Για να αποφύγετε την ακαταστασία του χώρου με λεπτομέρειες, είναι καλύτερο να περιοριστείτε μόνο στα πιο απαραίτητα ακουστικά..

Σαλόνι 15 τ.μ. Στυλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση Σαλόνι 15 τ.μ. Στυλ Προβηγκίας - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 15 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Η φιλοσοφία του στυλ βασίζεται στο θαυμασμό του κενού και της «σιωπηλής» αισθητικής. Η βέλτιστη λύση για ένα σαλόνι 15 τετραγωνικών μέτρων, εάν ο κύριος στόχος είναι η δημιουργία οπτικού χώρου διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη λειτουργικότητα. Συχνά σε ένα τέτοιο εσωτερικό, χρησιμοποιούνται μοντέλα μετασχηματιστών, τα οποία καθιστούν δυνατή την ορθολογική χρήση κάθε τετραγωνικού μέτρου..

Για ένα τέτοιο δωμάτιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτόχρωμο χρωματισμό, αραιώνοντάς το με συνδυασμούς αντίθεσης εάν θέλετε. Το διακοσμητικό συστατικό είναι η υφή των επιστρώσεων, τα σχήματα και οι γραμμές των αντικειμένων, καθώς και η συνθετική τους αρμονία. Είναι καλύτερα να κρύβετε όλα τα πράγματα πίσω από τις προσόψεις των ντουλαπιών..

Σαλόνι 15 τ.μ. στο στυλ του μινιμαλισμού - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 15 τ.μ. σε σκανδιναβικό στιλ

Αυτή η τάση μοιάζει με τον μινιμαλισμό, ο οποίος “πασπαλίστηκε” με χιόνι και “καλύπτεται” με μια μάλλινη κουβέρτα. Το λακωνικό περιεχόμενο του θέματος οφείλεται στην προσοχή των ορθολογικών κατοίκων των βορείων χωρών στην άνεση και το εσωτερικό περιεχόμενο των αντικειμένων, τα οποία δεν απαιτούν καθόλου εξωτερική διακοσμητικότητα.

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων των στοιχείων του χώρου είναι το λευκό χρώμα στο φινίρισμα, το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με την επιφάνεια του φυσικού ξύλου, καθώς και μαύρες, γκρι αποχρώσεις..

Σαλόνι 15 τ.μ. σε σκανδιναβικό στυλ - εσωτερική διακόσμηση Σαλόνι 15 τ.μ. σε σκανδιναβικό στυλ - εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 15 τ.μ. υψηλής τεχνολογίας

Η υψηλής τεχνολογίας ή η υψηλή τεχνολογία συχνά συγχέεται με τον φουτουρισμό, αν και η πλήρωση ενός τέτοιου δωματίου δεν υπερβαίνει τα σύνορα της εποχής μας. Πιστεύοντας στα επιτεύγματα της σύγχρονης βιομηχανίας, τεχνητά υλικά με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, εργονομικά έπιπλα και σύγχρονες συσκευές χρησιμοποιούνται συχνά στο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, η hi-tech δεν φοβάται το μαύρο χρώμα, ένα μεγάλο αριθμό γυαλιστερών επιφανειών, καθώς και αντικείμενα ασυνήθιστων σχημάτων..

Για ένα σαλόνι μικρού μεγέθους, μια τέτοια λύση θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε άνετα και λειτουργικά μια περιορισμένη περιοχή, φιλοξενώντας όλα τα απαραίτητα.

Σαλόνι 15 τ.μ. σε στιλ υψηλής τεχνολογίας - Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων Σαλόνι 15 τ.μ. σε στιλ υψηλής τεχνολογίας - Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Χρωματικές λύσεις

Τα σωστά επιλεγμένα χρώματα μπορούν να μεταμορφώσουν ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους, δίνοντάς του φως και ευρυχωρία. Φυσικά, αυτή η επιλογή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που δεν μπορούν να ληφθούν αμέσως υπόψη, αλλά οι ακόλουθες επιλογές χρώματος θα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα σαλόνι με επιφάνεια 15 τετραγωνικών μέτρων..

Φωτεινές αποχρώσεις

Το λευκό, το μπεζ, το γκρι είναι ευέλικτες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε χρώμα χωρίς φόβο. Αλλά σε μεσαίου μεγέθους εσωτερικούς χώρους, η συνυφασή τους μπορεί να είναι μια πραγματική σωτηρία, ειδικά ως φινίρισμα επιχρισμάτων..

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτεινές αποχρώσεις Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτεινές αποχρώσεις

Παστέλ αποχρώσεις

Εάν ο σχεδιασμός του φυσικού φωτός φαίνεται λίγο βαρετός, μπορείτε να στραφείτε στην παστέλ παστέλ. “Αραιωμένα” παράγωγα από πιο κορεσμένα χρώματα θα διαφοροποιήσουν ένα μικρό σαλόνι 15 μέτρων και θα δημιουργήσουν μια ανοιξιάτικη διάθεση.

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Παστέλ αποχρώσεις Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Παστέλ αποχρώσεις

Φωτεινές προφορές

Ένας άλλος τρόπος για να φωτίσετε ένα διακριτικό εσωτερικό είναι να προσθέσετε μερικές φωτεινές λεπτομέρειες σε αυτό. Ένα ανοιχτόχρωμο φόντο θα τα κάνει μόνο να ξεχωρίζουν και να τονίζουν ευνοϊκά. Συχνά αυτές οι προφορές στο σαλόνι είναι μαξιλάρια, ταπετσαρίες καναπέδων, χαλί, πολυέλαιοι ή φυτά..

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτεινές προφορές Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτεινές προφορές

Τελειώνοντας ένα σαλόνι 15 μέτρων

Ο σχεδιασμός του καθιστικού, η άνεση και η αντοχή του εξαρτώνται από το υλικό της επένδυσης. Αλλά πριν επιλέξετε μια βάση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η αναλογία χρωμάτων των επιπέδων είναι σωστή. Έτσι, το πάτωμα είναι συνήθως το πιο σκοτεινό, οι τοίχοι είναι αρκετές αποχρώσεις πιο ανοιχτοί και το ανώτατο όριο σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι το πιο ελαφρύ. Άλλες επιλογές είναι επίσης εφαρμόσιμες, αλλά είναι αυτός ο συνδυασμός τόνων που γίνεται καλύτερα αντιληπτός από την ανθρώπινη συνείδηση..

Πάτωμα

Το σαλόνι είναι ο πιο ανεπιτήδευτος χώρος του σπιτιού, ο οποίος δεν επιβάλλει συγκεκριμένες απαιτήσεις για διακόσμηση. Το κύριο κριτήριο είναι η οπτική γοητεία, η καθημερινή πρακτικότητα και, φυσικά, το κόστος κάλυψης..

Με βάση αυτό, η καλύτερη επιλογή είναι παρκέ ή laminate. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να μιμηθείτε το ξύλο, το οποίο σχετίζεται με την άνεση στο σπίτι και να μην ανησυχείτε για την ενημέρωση της επιφάνειας για πολλά χρόνια..

Λιγότερο συνηθισμένα είναι τα κεραμίδια ή τα πορσελάνινα είδη – για παράδειγμα, εάν το σαλόνι συνδυάζεται με τον χώρο της κουζίνας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να βάλετε ένα χαλί στο πάτωμα, το οποίο θα παρέχει την πιο άνετη κίνηση..

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Φινίρισμα δαπέδου Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Συνιστάται να επιλέξετε μια μονόχρωμη επίστρωση ή μια επιλογή με διακριτικά σχέδια που δεν θα προσελκύσουν την προσοχή. Η ζωγραφική παραμένει η φθηνότερη λύση, αλλά η εφαρμογή της απαιτεί τέλεια επίπεδους τοίχους..

Για μη κατοικημένο χώρο, μπορείτε ακόμη να αγοράσετε ταπετσαρία βινυλίου, η οποία δεν συνιστάται για χρήση στο υπνοδωμάτιο ή το νηπιαγωγείο. Οι μη υφασμένες ποικιλίες είναι ασφαλείς, αλλά οι χάρτινες είναι κατάλληλες για όσους θέλουν να αλλάζουν συχνά σχέδια..

Είναι καλύτερα να ενσωματώσετε ασυνήθιστες ιδέες διακόσμησης μόνο σε έναν τοίχο, ενώ τα υπόλοιπα θα ισορροπήσουν απαλά το διαμέρισμα.

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση τοίχου Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Εάν το ύψος των τοίχων στο σαλόνι το επιτρέπει, αξίζει να σταματήσετε σε τυπικές δομές τάσης ενός επιπέδου που θα κρύψουν τις ατέλειες της οροφής, των επικοινωνιών και των ενσωματωμένων λαμπτήρων. Στην αντίθετη περίπτωση – μπορείτε να περιοριστείτε μόνο στο στόκο και τη ζωγραφική.

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση οροφής Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση οροφής

Έπιπλα και συσκευές

Δυστυχώς, το σαλόνι είναι 15 τ.μ. Το περιεχόμενο επίπλων περιλαμβάνει μόνο τα πιο απαραίτητα αντικείμενα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού και αποθηκευτικό χώρο, αλλά μπορεί να τροποποιηθεί ή να συμπληρωθεί ανάλογα με τις ανάγκες, τον αριθμό των κατοίκων, καθώς και τη γεωμετρία του χώρου..

Επιτρέπεται η αγορά καναπέ με έως και τέσσερα καθίσματα, αλλά ακόμη και αυτό το νούμερο είναι μερικές φορές πολύ. Εναλλακτικά – ένας συνδυασμός μίνι -καναπέ με πολυθρόνες στα πλάγια. Η πιο ορθολογική λύση είναι να αγοράσετε ένα γωνιακό μοντέλο, το οποίο θα εξοικονομήσει χώρο χρησιμοποιώντας μια ανενεργή ζώνη..

Το τραπεζάκι σαλονιού είναι προαιρετικό. Είναι ευκολότερο να χτίσετε μια σύνθεση γύρω από αυτό ή να συγκεντρώσετε μια μεγάλη εταιρεία. Αλλά αν περιοριστείτε χωρίς αυτήν τη λεπτομέρεια, η θέση του πτυσσόμενου καναπέ θα είναι πιο άνετη..

Ο παραδοσιακός μίνι τοίχος μπορεί να αντικατασταθεί με ένα ενσωματωμένο ντουλάπι και η οθόνη της τηλεόρασης μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε περισσότερα αντικείμενα εξοικονομώντας χώρο για κίνηση..

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Έπιπλα και συσκευές Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Έπιπλα και συσκευές Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Έπιπλα και συσκευές Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Έπιπλα και συσκευές

Σαλόνι 15 τ.μ. – επιλογές διάταξης

Ένα άνετο εσωτερικό βασίζεται στο στάδιο του σχεδιασμού, το οποίο εξαρτάται από τον αριθμό των αντικειμένων, τη γεωμετρία του καθιστικού, τη θέση των παραθύρων και άλλες συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Αλλά γενικά, υπάρχουν αρκετές τυπικές επιλογές που θα μεγιστοποιήσουν τη χρήση της παρεχόμενης περιοχής..

1. Το δωμάτιο χωρίζεται σε τρεις κύριους χώρους: έναν καναπέ για υποδοχή επισκεπτών και χαλάρωση, έναν χώρο με αποθηκευτικούς χώρους και οθόνη τηλεόρασης και χώρο ανάγνωσης. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι δυνατό να φιλοξενηθούν όλα τα απαραίτητα σετ, συμπεριλαμβανομένου ενός πτυσσόμενου καναπέ, ενός φορητού τραπεζιού, ράφια για είδη οικιακής χρήσης.

2. Στο κέντρο υπάρχει ένας καναπές, πολλές πολυθρόνες και ένα τραπέζι. Οι τοίχοι καταλαμβάνονται από συμπαγή ντουλάπια και συσκευές. Κατάλληλο για σαλόνια με τετράγωνο σχήμα.

3. Οι ιδιοκτήτες ορθογώνιων δωματίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αρχή της χωροθέτησης. Για παράδειγμα, στη μία πλευρά υπάρχει ένας χώρος καθιστικού, ο οποίος διαχωρίζεται από τον χώρο εργασίας με τη βοήθεια ραφιών ή στο πίσω μέρος του καναπέ..

Επιλογές διάταξης σαλονιού 15 τ.μ. πολλά και όλα είναι αρκετά άνετα αν προσεγγίσετε σωστά την οργάνωση της στέγασης.

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Επιλογές διάταξης Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Επιλογές διάταξης Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Επιλογές διάταξης Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Επιλογές διάταξης Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Επιλογές διάταξης

Διακόσμηση και φωτισμός

Το πρώτο διακοσμητικό στοιχείο που έρχεται στο μυαλό όταν αναφέρουμε το σαλόνι είναι το τζάκι. Πρέπει να το χρησιμοποιήσω σε δωμάτιο με περιορισμένο χώρο; Οι σχεδιαστές συνιστούν να μείνετε σε τεχνητές, συμπαγείς επιλογές που θα φέρουν την επιθυμητή άνεση, αλλά δεν θα καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Επιπλέον, ένα τέτοιο αντικείμενο μπορεί να εξαναγκαστεί από φωτογραφίες ή βιβλία..

Η κύρια διακόσμηση του δωματίου μπορεί να είναι υφάσματα: είτε πρόκειται για μαξιλάρι, ταπετσαρία, κουβέρτα ή χαλί. Ένα ύφασμα με μοτίβο θα είναι κατάλληλο σε ένα εσωτερικό με απλούς τοίχους..

Μην ξεχνάτε τις τοιχογραφίες. Το αγαπημένο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σφιχτά ως παλέτα χρωμάτων, δανειζόμενος από εκεί συνδυασμούς χρωμάτων.

Οι λαμπτήρες σχεδιαστών έχουν μεγάλες διακοσμητικές δυνατότητες και ο φωτισμός πολλαπλών επιπέδων θα τονίσει μόνο το εσωτερικό. Για παράδειγμα, ένας κεντρικός πολυέλαιος, ενσωματωμένες συσκευές, φωτιστικά δαπέδου δίπλα σε έναν καναπέ ή μια απλίκια – αυτός ο συνδυασμός θα κάνει τη διαμονή σας στο σαλόνι άνετη και ζεστή..

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση και φωτισμός Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση και φωτισμός Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση και φωτισμός Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. - Διακόσμηση και φωτισμός

Σχεδιασμός σαλονιού 15 τ.μ. – Φωτογραφία

Ελπίζουμε ότι καταφέραμε να αποδείξουμε ότι το σαλόνι είναι 15 τ.μ. Είναι ένας ευέλικτος καμβάς για ενδιαφέρουσες ιδέες. Περισσότερα πραγματικά έργα και όμορφες υλοποιήσεις – στην επιλογή των φωτογραφιών μας. Απολαύστε την προβολή και την έμπνευσή σας!

Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 15 τ.μ. - Φωτογραφία

Previous Post
Πώς να επιλέξετε περσίδες για παράθυρα: τύποι και δυνατότητες
Next Post
To-nivå tak i gipsplater (70 bilder)
Adblock
detector