15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. (+70 φωτογραφία)

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. (+70 φωτογραφία)

Το σαλόνι είναι το πρόσωπο των ιδιοκτητών. Αυτό το μέρος θεωρείται δικαίως μια ιδανική γωνιά για εορταστικά δείπνα, συναντήσεις με στενούς φίλους, παρακολούθηση ταινιών το βράδυ και άλλα ενδιαφέροντα χόμπι. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο σχεδιασμός του καθιστικού είναι 17 τ.μ. πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και άνετα. Πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος. Τότε η ατμόσφαιρα θα είναι αναμφίβολα ζεστή και το πιο σημαντικό – αξέχαστη για εσάς και την οικογένειά σας..

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Στον σύγχρονο κόσμο, είναι πολύ δύσκολο να φανταστούμε κατοικίες που δεν θα αντιστοιχούσαν σε ορισμένα στυλ εσωτερικού χώρου. Μεταξύ αυτών, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει εκείνα που είναι πολύ δημοφιλή για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού καθιστικού..

Σαλόνι 17 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Το μοντέρνο στυλ είναι η τέλεια ισορροπία πρακτικότητας, άνεσης και πρωτοτυπίας. Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά στην ενσωμάτωση των πιο δημιουργικών ιδεών, συνδυάζοντας νέες τεχνολογίες και παλιές παραδόσεις. Pop art, ρετρό, μοντέρνο και μινιμαλισμός θα ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε σαλόνι. Ένα ευρύχωρο δωμάτιο, οικολογικά έπιπλα, φωτεινοί τοίχοι και πίνακες τοπίου είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους γνώστες της ηρεμίας και της συνοπτικότητας.

Σαλόνι 17 τ.μ. σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Σαλόνι 17 τ.μ. σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 17 τ.μ. σε κλασικό στιλ

Αυτή η επιλογή είναι μια θαυμάσια λύση για τους «καλοφαγάδες της κομψότητας και της δημοκρατίας». Είναι το κλασικό στυλ σχεδιασμού που χαροποιεί την πλειοψηφία των αρχοντικών και διάσημων προσωπικοτήτων. Όχι μάταια! Ξύλινα έπιπλα, μεταλλικά διακοσμητικά, ουδέτερες αποχρώσεις, πίνακες της Αναγέννησης και, φυσικά, πολυέλαιοι σε ασημί, χαλκό ή χρυσό.

Σαλόνι 17 τ.μ. σε κλασικό στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Σαλόνι 17 τ.μ. σε κλασικό στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 17 τ.μ. σε εθνικό στυλ

Τα εξωτικά + εθνικά κίνητρα δεν θα αφήσουν αδιάφορο κανέναν από τους καλεσμένους. Ιαπωνικό, αφρικανικό, μεξικάνικο, αιγυπτιακό στιλ θα γεμίσουν το δωμάτιο με πρωτοτυπία. Εκτυπώσεις ζώων, μωσαϊκά ιερογλυφικών, μυστηριώδεις μάσκες και έπιπλα σχεδιαστών μπορούν να σας βυθίσουν στην ατμόσφαιρα των πρωτόγονων παραδόσεων και του αρχαίου μυστικισμού.

Σαλόνι 17 τ.μ. έθνικ στυλ - Εσωτερικός σχεδιασμός Σαλόνι 17 τ.μ. έθνικ στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 17 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Ο τίτλος του σχεδίου μιλάει από μόνος του. Συνοπτικότητα, απλότητα και ελαφρότητα. Ένας τέτοιος σχεδιασμός έχει κατακτήσει από καιρό την Ευρώπη, όπου ακόμη και σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, μπορούμε να εκτιμήσουμε τις αποχρώσεις της τέφρας ή της κρέμας στους τοίχους του διαμερίσματος, απλά διακοσμητικά στοιχεία όπως, για παράδειγμα, βάζα φρούτων, οικογενειακές κορνίζες φωτογραφιών, ράφια βιβλίων και τραπεζάκια σαλονιού. Η απουσία κραυγαλέων λεπτομερειών και ένα ευρύχωρο δωμάτιο είναι η βάση του μινιμαλισμού.

Σαλόνι 17 τ.μ. στο στυλ του μινιμαλισμού - Εσωτερική διακόσμηση

Σαλόνι 17 τ.μ. μπαρόκ

Σε αντίθεση με τους λάτρεις του μινιμαλισμού, αυτό το στυλ είναι για γνώστες και λάτρεις της πολυτέλειας. Διακοσμητικός στόκος από χρυσό, τεράστιες τοιχογραφίες, πίνακες σε πλαίσια από μέταλλο και πολύτιμους λίθους, βενετσιάνικο γύψο και μαζικά σκαλιστά έπιπλα. Αυτός ο σχεδιασμός σαλονιού φαίνεται πραγματικά συναρπαστικός και ακριβός.!

Σαλόνι 17 τ.μ. Μπαρόκ - Εσωτερική διακόσμηση Σαλόνι 17 τ.μ. Μπαρόκ - Εσωτερική διακόσμηση

Παλέτα χρωμάτων για σαλόνι 17 τ. Μ.

Η σωστή και ικανή επιλογή χρωμάτων εσωτερικού χώρου είναι ο πρώτος και βασικός κανόνας που πρέπει να τηρείται αυστηρά κατά τη δημιουργία ενός αρμονικού σπιτιού. Ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί επίσης να κάνει θαύματα με το δωμάτιο..

Λευκό σαλόνι

Τα ανοιχτά χρώματα θα ταιριάζουν απόλυτα σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο. Αλλά φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα σε συνδυασμό με κλασικά, μοντέρνα και vintage στυλ εσωτερικού..

Λευκό σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση Λευκό σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Κόκκινο σαλόνι

Ένα έντονο κόκκινο είναι ιδανικό για ελάχιστη ή ίση χρήση με πιο ζεστή απόχρωση. Για παράδειγμα, με γκρι ή μπεζ. Η θέα θα είναι σίγουρα εκφραστική και εμπνευσμένη.

Κόκκινο σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση Κόκκινο σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Πράσινο σαλόνι

Ένα τέτοιο σαλόνι θα γίνει ένας πραγματικός χώρος διασκέδασης, ηρεμίας και οικογενειακών συγκεντρώσεων. Άλλωστε, οι αρχαίες διδασκαλίες του φενγκ σούι θεωρούν ότι αυτό το χρώμα είναι το χρώμα της καθαρής ενέργειας, της ηρεμίας και της έμπνευσης. Επιπλέον, η ζεστασιά του τόνου επεκτείνει οπτικά την περιοχή.

Πράσινο σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση Πράσινο σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Κίτρινο σαλόνι

Ένα σαλόνι 17 μέτρων σε κίτρινους τόνους θα φαίνεται δημιουργικό και άνετο σε συνδυασμό με λευκές, απλές διακοσμήσεις και απαλά έπιπλα. Ειδικά με μαλακές καρέκλες.

Κίτρινο σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Γκρι σαλόνι

Μια πιο αυστηρή και πιο συντηρητική επιλογή. Αλλά αν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να αραιωθεί εύκολα με πίνακες ζωγραφικής, διακοσμήσεις τοίχων, λουλούδια. Στη συνέχεια, το δωμάτιο θα γίνει τόσο πρακτικό όσο και άνετο τόσο για επιχειρηματίες όσο και για δημιουργικούς ανθρώπους..

Γκρι σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση Γκρι σαλόνι 17 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Τελειώνοντας ένα σαλόνι 17 μέτρων

Η διακόσμηση ενός δωματίου είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του εσωτερικού, το οποίο είναι αδύνατο να γίνει χωρίς και να φτάσει στην τελική ολοκλήρωση του καθιστικού. Αυτός ο τομέας έχει τις δικές του τάσεις και συνδυασμούς μόδας..

Πάτωμα

Ανεξάρτητα από το σχεδιασμό του δωματίου, αξίζει να επιλέξετε ένα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό δάπεδο που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και θα σας σώσει από περιττή ταλαιπωρία. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες και δημοφιλείς επιλογές:

Παρκέ. Η σημύδα, η βελανιδιά και άλλα δέντρα με τη μορφή λυγαριάς σανίδων ή τετραγώνων έμοιαζαν παραδοσιακά και πολυτελή εδώ και πολλά χρόνια..

Χαλί. Μια υπέροχη επιλογή όχι μόνο για αισθητική, αλλά και για οικογένειες με παιδιά. Υποαλλεργική σύνθεση υλικού και ανθεκτικότητα – η ιδανική λύση.

Φυλλωτός. Είναι ελκυστικό όχι μόνο για την εξωτερική του ποικιλία, αλλά και για την τιμολογιακή του πολιτική, καθώς και για την ευκολία συντήρησης. Δεν αλλάζει ποτέ χρώμα, δεν ξεθωριάζει και αποκαθίσταται εύκολα.

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Φινίρισμα δαπέδου Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Υπάρχουν βασικές επιλογές για υλικά για διακόσμηση τοίχων. Ανάμεσα τους:

Ταπετσαρία. Απεριόριστος αριθμός χρωμάτων, αποχρώσεων. 3D τεχνολογίες, μοτίβα λουλουδιών, ταπετσαρία. Η σύγχρονη επιλογή δεν περιορίζεται σε τίποτα άλλο από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες. Η ταπετσαρία είναι ένα win-win για ένα σαλόνι 17 m2.

Φυσικά υλικά για διακόσμηση. Μια πιο σύνθετη προσέγγιση, αλλά η αίσθηση της στιλπνότητας και της αρμονίας με τη φύση ακριβώς στο σπίτι σας δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Βαφή. Θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε τυχόν φαντασιώσεις. Μονοτονία ή γκράφιτι, κορεσμός ή ουδετερότητα. Μεγάλη επιλογή για ατομικιστές.

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση τοίχου Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Τα τελειώματα της οροφής πρέπει να είναι ελκυστικά, εντυπωσιακά και ταυτόχρονα μη ενοχλητικά..

Τεντωμένη οροφή. Αυτό το διάσημο σχέδιο κατηγοριοποιείται σε υφάσματα και βινύλια. Οι οροφές από βινύλιο εναρμονίζονται με τη νεωτερικότητα και τα κλασικά, και οι οροφές με υφάσματα με οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Λόγω ειδικής στερέωσης σε προφίλ αλουμινίου (συχνότερα), οι τεντωμένες οροφές είναι πολύ αξιόπιστες και ανθεκτικές. Η εκτύπωση φωτογραφιών ή ο φωτισμός θα δώσει μια “ιδιαίτερη γεύση” στο εσωτερικό του σαλονιού.

Οροφή γυψοσανίδας. Μια υπέροχη ευκαιρία να ισοπεδώσετε την επιφάνεια και να εμπλουτίσετε το σαλόνι των 17 τ.μ. πρωτότυπα σχέδια, χρώματα, φως. Αξίζει να γνωρίζουμε το γεγονός ότι αυτός ο συγκεκριμένος τύπος φινιρίσματος έχει υψηλή ποιότητα ηχομόνωσης, κάτι που είναι σημαντικό.

Συνδυασμένες οροφές. Αυτός είναι συνήθως ένας εκπληκτικός συνδυασμός γυαλάδας, υφασμάτων και εξαρτημάτων διαφόρων σχημάτων..

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση οροφής

Συμβουλές διακόσμησης

Η διακόσμηση μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε δωμάτιο. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να αναβιώσετε μια παλιά γωνιά, να γεμίσετε μια νέα με ζεστασιά και να εμπνεύσετε τα μέλη του νοικοκυριού. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές σχεδιασμού για τη μετατροπή ενός καθιστικού 17 τμ:

– Τα ανοιχτά χρώματα των κουρτινών θα επεκτείνουν οπτικά το δωμάτιο.

– Πολύ αυστηρή ατμόσφαιρα θα αραιωθεί με μαλακά πουφ.

– Οι πίνακες με λουλούδια θα προσθέσουν φρεσκάδα στους τοίχους.

– Η διακόσμηση του τραπεζιού με τη μορφή κεριών θα προσθέσει άνεση.

– Εάν υπάρχουν πολλά χαλιά στο σαλόνι, τότε θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα στο ίδιο στυλ.

– Οι δίσκοι βινυλίου θα σας βοηθήσουν εύκολα να δημιουργήσετε ένα ρετρό στυλ.

– Τα χαλιά θα επιμηκύνουν το δωμάτιο.

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Διακόσμηση

Έπιπλα σαλονιού 17 τ.μ..

Η επιλογή των επίπλων για το σαλόνι πρέπει να προσεγγιστεί όχι λιγότερο υπεύθυνα από την επιλογή άλλων λεπτομερειών. Μετά από όλα, είναι αυτή που είναι υπεύθυνη όχι μόνο για την εμφάνιση του δωματίου, αλλά και για την άνεση των καλεσμένων..

Εάν τηρείτε τον μινιμαλισμό, τότε δώστε προσοχή σε γυάλινα τραπεζάκια και καναπέδες με μηχανισμό Παντογράφου. Στην περίπτωση των κλασικών, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα ράφια και τους καναπέδες “Eurobook”. Μία από τις σωστές και σύγχρονες λύσεις θα είναι η επιλογή αρθρωτών επίπλων. Τα μεντεσέ ράφια θα αντικαταστήσουν δροσερά τα μπουφέ.

Πώς να τακτοποιήσετε σωστά τα έπιπλα?

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

– Πολλοί τόνοι επίπλων (για παράδειγμα, 2 πολυθρόνες ή 2 καναπέδες, αν τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο) θα διορθώσουν εύκολα τη γεωμετρία της περιοχής.

– Με χαμηλά ταβάνια, μην βάζετε ψηλά ντουλάπια.

– Τα χαλιά θα σας βοηθήσουν να χωρίσετε υπό όρους ένα μεγάλο σαλόνι με διαφορετικά έπιπλα σε δύο μέρη.

– Τα μικρά τραπέζια φαίνονται καλύτερα δίπλα σε μαλακούς καναπέδες και πουφ παρά με τους κλασικούς καναπέδες.

– Τα ράφια τοίχου είναι ιδανικά για να κρέμονται παράλληλα με το παράθυρο.

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Έπιπλα Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Έπιπλα Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Έπιπλα

Φωτισμός

Χωρίς φωτισμό στο σαλόνι, είναι αδύνατο να εκτιμηθεί πλήρως η ομορφιά του. Προκειμένου το δωμάτιο να είναι πραγματικά φωτεινό, πολυλειτουργικό και αποτελεσματικό, αξίζει να γνωρίζετε τις βασικές λεπτομέρειες κατά την επιλογή φωτισμού. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

1. Πρέπει να τοποθετηθεί γενικός φωτισμός στο κέντρο για να διασφαλιστεί η ομοιομορφία.

2. Εάν ο πολυέλαιος δεν ανταποκρίνεται αρκετά στα καθήκοντά του, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε επιπλέον φωτισμό περιμετρικά της βάσης οροφής.

3. Πολύ μεγάλοι πολυέλαιοι θα κάνουν το σαλόνι στενό. Επομένως, είναι καλύτερο να ακολουθείτε τον κανόνα της αναλογίας του μεγέθους του δωματίου και των πηγών φωτός..

4. Φωτισμός δαπέδου – μια δημιουργική λύση από άποψη αισθητικής και φωτισμού.

5. Η λωρίδα LED στην τεντωμένη οροφή αντικαθιστά αθόρυβα τους περιττούς λαμπτήρες τοίχου και τον διακοσμητικό φωτισμό.

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτισμός Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτισμός Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτισμός

Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. – Φωτογραφία

Προκειμένου να ξεκινήσετε τη δημιουργία του σχεδιασμού ενός καθιστικού 17 τ.μ. των ονείρων σας – δημιουργήσαμε μια υπέροχη συλλογή φωτογραφιών που θα σας δώσει νέες ιδέες και έμπνευση. Καλή προβολή!

Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση σαλονιού 17 τ.μ. - Φωτογραφία

Βίντεο: Σαλόνι 17 τ.μ. – Εσωτερική διακόσμηση

Previous Post
Τραπέζι τηλεόρασης (65 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Laminat på veggen: foto i interiøret, vakre ideer