Λαβές για έπιπλα κουζίνας (80 φωτογραφίες): τύποι, που να αγοράσετε
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Λαβές για έπιπλα κουζίνας (80 φωτογραφίες): τύποι, που να αγοράσετε

Λαβές για έπιπλα κουζίνας (80 φωτογραφίες): τύποι, που να αγοράσετε

Κάθε κουζίνα είναι ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών ντουλαπιών, ράφια και συρτάρια. Ένα καλό σετ κουζίνας πρέπει να πληροί τόσο σημαντικά κριτήρια: πρακτικότητα, λειτουργικότητα, συμβατότητα με το γενικό στυλ του εσωτερικού, καθώς και την παρουσία λαβών από ποιοτικό υλικό. Πρόκειται για το τελευταίο στοιχείο που θα πούμε στο άρθρο μας, παρουσιάζοντάς σας τις δημοφιλείς ποικιλίες λαβών για έπιπλα κουζίνας..

Ιδιαιτερότητες

Πριν από μια σημαντική αγορά, θα πρέπει να αποφασίσετε και να εξοικειωθείτε με χαρακτηριστικά όπως οι κύριες διαστάσεις και η σύνθεση..

Η πιο δημοφιλής βάση για λαβές κουζίνας είναι ένα μείγμα ψευδαργύρου και αλουμινίου. Λόγω της υψηλής αντοχής και των καλών ιδιοτήτων αυτών των στοιχείων, τα προϊόντα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια χωρίς να χάσουν το αρχικό τους σχήμα (που μπορεί να είναι το πιο ασυνήθιστο και πρωτότυπο) και να λάμψουν..

Οι λαβές κουζίνας από γυαλιστερό χρώμιο ή μπρούτζο θεωρούνται όχι λιγότερο σχετικές. Η επιφάνεια εξαρτάται από την επιλεγμένη κατεύθυνση στυλ.

Η απομίμηση χαλκού και μετάλλου θα κάνει τις λαβές κουζίνας όχι μόνο ένα βολικό και πρακτικό εξάρτημα, αλλά και ένα ακαταμάχητο μέρος ενός εκλεπτυσμένου εσωτερικού χώρου. Αυτή η επιλογή θα προσελκύσει γνώστες του κλασικού εσωτερικού σχεδιασμού. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα τέτοιων προϊόντων έχουν δοκιμαστεί με την πάροδο των ετών. Η εμφάνιση είναι επίσης σε θέση να διατηρήσει την ομορφιά της για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη σε ειδικά σπρέι που εφαρμόζονται στην τελική επιφάνεια..

Η πορσελάνη ή το ακρυλικό είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή. Ένα μονόχρωμο προϊόν θα δώσει έμφαση στον λακωνισμό της κουζίνας και οι λεπτομέρειες με ζωγραφική ή μίμηση κρυστάλλου θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη γεύση στο χώρο της κουζίνας.

Όσον αφορά το μέγεθος των λαβών κουζίνας, μπορεί να είναι διαφορετικό, ανάλογα με την απόσταση από το κέντρο στο κέντρο. Αυτές οι παράμετροι πρέπει να καθορίζονται στις οδηγίες. Τις περισσότερες φορές, τα μεγέθη ποικίλλουν από 16 έως 1050 mm (με τυπικό βήμα 30-32 mm).

Λαβές επίπλων κουζίνας - Χαρακτηριστικά Λαβές επίπλων κουζίνας - Χαρακτηριστικά Λαβές επίπλων κουζίνας - Χαρακτηριστικά

Τύποι λαβών για έπιπλα κουζίνας

Αυτό το σημαντικό στοιχείο του σετ κουζίνας πρέπει να χωριστεί σε ξεχωριστά υποείδη, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε γρήγορα για τη σωστή επιλογή. Θα εξετάσουμε τις κύριες ομάδες σε σχήμα, οι οποίες φημίζονται για την αισθητική και τη συνάφεια τους..

Χειρολαβές για έπιπλα κουζίνας

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για μοντέρνο εσωτερικό στυλ ή σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας. Εξωτερικά, ο σχεδιασμός μοιάζει με κύλινδρο χωρίς βάρος (εγκάρσια ράβδο) και συγκρατητήρες που είναι προσαρτημένοι στις άκρες. Το εύρος από κέντρο σε κέντρο είναι 95 έως 610 mm. Η εμφάνιση είναι συνοπτική και όχι ογκώδης. Οι λαβές κιγκλιδώματος είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα έπιπλα σε μικρές κουζίνες.

Χειρολαβές για έπιπλα κουζίνας Χειρολαβές για έπιπλα κουζίνας

Χειρολαβές για έπιπλα κουζίνας

Το όνομα του επιλεγμένου τύπου στυλό μιλά από μόνο του με πολλούς τρόπους. Αυτός ο τύπος ακουστικών είναι κατάλληλος για άτομα που αγαπούν την πρακτικότητα και τον μινιμαλισμό. Τα προϊόντα είναι μοναδικά στο ότι συγχωνεύονται με τις προσόψεις, δημιουργώντας ένα είδος αεροπλάνου. Η αρχική εμφάνιση ταιριάζει απόλυτα στο πατάρι και το μοντέρνο στυλ.

Χειρολαβές για έπιπλα κουζίνας Χειρολαβές για έπιπλα κουζίνας

Λαβές επίπλων κουζίνας

Ένα πιο οικείο είδος προϊόντος, το οποίο είναι γνωστό σε πολλούς λόγω του τοξωτού σχήματος του. Η ιδιαιτερότητα τέτοιων προϊόντων έγκειται στην υψηλή αντοχή τους (λόγω του υλικού), τη λακωνική εμφάνιση, καθώς και τη μέγιστη ευκολία εγκατάστασης. Τα μοντέλα απολαμβάνουν την ποικιλία. Οι γνώστες της γυαλάδας μπορούν να δώσουν προσοχή στις λαβές -στηρίγματα με γυαλιστερή επιφάνεια, λάτρεις της πρακτικότητας – στο φινίρισμα χρωμίου..

Λαβές επίπλων κουζίνας Λαβές επίπλων κουζίνας

Κουμπιά κουζίνας

Η στερέωση πραγματοποιείται απευθείας στην πρόσοψη χάρη στο μικρό πόδι. Η βάση των κουμπιών-κουμπιών (κεφαλή ή κουμπί) παίζει διακοσμητικό ρόλο. Αυτός ο τύπος ακουστικών θα πρέπει να ενδιαφέρει εκείνους που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν (ή έχουν ήδη δημιουργήσει) κουζίνα σε αναγεννησιακό, εξοχικό ή προβηγκιανό σχεδιασμό..

Κουμπιά κουζίνας Κουμπιά κουζίνας

Προσαρμοσμένοι τύποι λαβών

Ο κόσμος των γραμματοσειρών είναι πλούσιος όχι μόνο σε τυπικές επιλογές, αλλά και σε πιο εξαιρετικούς τύπους στυλό που θα προσελκύσουν πραγματικούς καλοφαγάδες γυαλάδας και πρωτοτυπίας. Αυτοί οι τύποι ακουστικών είναι στυλό, στυλό σκουλαρίκια, στυλό κελύφους, τα οποία στην εξωτερική τους μορφή αντιστοιχούν πλήρως στα ονόματά τους..

Τύποι λαβών κουζίνας - Τύποι προσαρμοσμένης λαβής Τύποι λαβών κουζίνας - Τύποι προσαρμοσμένης λαβής Τύποι λαβών κουζίνας - Τύποι προσαρμοσμένης λαβής Τύποι λαβών κουζίνας - Τύποι προσαρμοσμένης λαβής

Πώς να επιλέξετε λαβές επίπλων κουζίνας

Σήμερα, μπορείτε να δείτε έπιπλα με ενσωματωμένες λαβές, αλλά τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι θέλουν να επιλέξουν ανεξάρτητα (ή με τη βοήθεια ειδικού) το ακριβές μοντέλο που είναι ιδανικό για το συνολικό στυλ του εσωτερικού, τα χρώματα και τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά της κουζίνας . Συλλέξαμε απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη δύσκολη εργασία επιλογής σας:

1. Δώστε προσοχή στην άνεση. Πρέπει να θυμάστε ότι η κύρια λειτουργία αυτού του προϊόντος είναι το άνοιγμα και το κλείσιμο συρταριών, τα οποία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικά. Πριν αγοράσετε, νιώστε τη λαβή λεπτομερώς σε όλες τις πλευρές και ελέγξτε για την άνεση των χεριών σας.

2. Ασφάλεια εξαρτημάτων. Ελέγξτε προσεκτικά το προϊόν για τυχόν ελαττώματα (γρατζουνιές, εγκοπές) που μπορούν όχι μόνο να χαλάσουν την αισθητική εμφάνιση της λαβής, αλλά και να βλάψουν την υγεία σας.

3. Εάν αποφασίσετε να τοποθετήσετε τη λαβή σε οριζόντια θέση, θυμηθείτε ότι η επιλογή πρέπει να πέσει σε ένα μικρό προϊόν. Όταν επιλέγετε ένα ογκώδες μέρος, το άνοιγμα της πόρτας θα είναι ενοχλητικό..

4. Εάν τα έπιπλα κουζίνας είναι κατασκευασμένα στο ίδιο (ή περίπου στο ίδιο μέγεθος), τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια έναν τύπο λαβών για όλα τα συρτάρια. Εάν τα στοιχεία είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, επιλέξτε κάθε λαβή ξεχωριστά..

5. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικροσκοπικής κουζίνας, τότε δώστε προσοχή στο προφίλ της λαβής ή στα προϊόντα με ενσωματωμένο μηχανισμό ώθησης και ανοίγματος. Θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε έναν μικρό χώρο..

6. Οι λαβές από χρυσό, ασήμι και χαλκό είναι ιδανικές για κλασικό εσωτερικό σχεδιασμό, τα προϊόντα πορσελάνης και χρωμίου ταιριάζουν καλά στα στυλ της χώρας και της Προβηγκίας, στοιχεία με ξύλινα ένθετα μπορούν να συμπληρώσουν το στιλ της σοφίτας.

Λαβές επίπλων κουζίνας - Πώς να επιλέξετε Λαβές επίπλων κουζίνας - Πώς να επιλέξετε Λαβές επίπλων κουζίνας - Πώς να επιλέξετε

Λαβές επίπλων κουζίνας – φωτογραφία

Η συλλογή φωτογραφιών μας θα σας δείξει ξεκάθαρα πώς μια απλή λεπτομέρεια κουζίνας μπορεί να συμπληρώσει ένα ζεστό εσωτερικό, να προσθέσει μια ιδιαίτερη γεύση ή να αναδείξει την αξιοπρέπεια κάθε χώρου κουζίνας. Καλή προβολή!

Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία Λαβές επίπλων κουζίνας - φωτογραφία

Previous Post
Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)
Adblock
detector