15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Κίτρινη κουζίνα: 85 φωτογραφίες και ιδέες

Κίτρινη κουζίνα: 85 φωτογραφίες και ιδέες

Τι μπορεί να δώσει ώθηση ενέργειας για όλη την επόμενη μέρα; Φυσικά, αναζωογονητικός καφές στην κουζίνα, φτιαγμένος σε ένα χαρούμενο χρώμα. Δεν είναι απαραίτητο να βάψετε ολόκληρο το χώρο σε ενεργές αποχρώσεις λεμονιού · μπορείτε να δημιουργήσετε τη σωστή διάθεση χρησιμοποιώντας απαλές εκδόσεις αυτής της σειράς ή μικρές προφορές. Ωστόσο, για όλα με τη σειρά.

Εσωτερικά στυλ

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κοινό διάνυσμα για το μελλοντικό σχέδιο. Το στυλ θα καθορίσει το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε σε κάθε επισκέπτη της κουζίνας, θα σας δώσει τη σωστή διάθεση για το δωμάτιο. Μεταξύ της τεράστιας ποικιλίας όλων των ειδών οι κατευθύνσεις, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς και, ταυτόχρονα, θα φαίνεται αρμονικό στην κίτρινη έκδοση..

Κίτρινη κουζίνα σε κλασικό στιλ

Όπως γνωρίζετε, η παραδοσιακή τάση είναι αρκετά συντηρητική όσον αφορά τα χρώματα. Calρεμοι και σιωπηλοί τόνοι είναι κατάλληλοι για αυτόν. Ως εκ τούτου, στην περίπτωσή μας, αξίζει να εξετάσουμε τις διακριτικές επιλογές για το κίτρινο: ελαφριά μπανάνα, κρέμα, μουστάρδα, άχυρο, σαφράν. Αυτές οι αποχρώσεις δεν θα προκαλέσουν συναισθηματική απόρριψη και είναι απίθανο να βαρεθούν..

Συνδυάστε τον επιλεγμένο τόνο με σκούρο ξύλο – αυτό το υλικό θα δώσει στο εσωτερικό κάποια σοβαρότητα και σημασία. Το λευκό και το μπεζ θα αφαιρέσουν τις υπόλοιπες αντιφάσεις μεταξύ του βαριού καφέ και του επιπόλαιου κίτρινου.

Κλασική Κίτρινη Κουζίνα - Εσωτερική διακόσμηση Κλασική Κίτρινη Κουζίνα - Εσωτερική διακόσμηση

Κίτρινη κουζίνα σε μοντέρνο στιλ

Οι περισσότερες ηλιόλουστες κουζίνες είναι μοντέρνες. Η σοβαρότητα των περιγραμμάτων και ο μινιμαλισμός στη διακόσμηση απλά θέλουν να διακοσμήσουν σε κάτι φωτεινό. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει προσεκτικά, αρκεί μια εκφραστική προφορά λεμονιού στην περιοχή μαγειρέματος. Μπορείτε να διατηρήσετε ένα πλούσιο χρώμα με μια μπλε, πράσινη καρέκλα, καθώς και έναν μη τετριμμένο πολυέλαιο. Συνολικά, ο σχεδιασμός πρέπει να παραμείνει διακριτικός. Χρησιμοποιήστε ένα αχρωματικό χρώμα ως κύριο – λευκό ή ανοιχτό γκρι.

Κίτρινη κουζίνα σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Κίτρινη κουζίνα σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Κίτρινη εξοχική κουζίνα

Το ρουστίκ εσωτερικό γοητεύει με τη γοητευτική του απλότητα και τη φαινομενική απροθυμία να ευχαριστήσει. Αλλά μια μικρή τραχύτητα προσθέτει μόνο μια ιδιαίτερη γοητεία σε ένα τέτοιο εσωτερικό..

Για διακόσμηση, χρησιμοποιήστε ντουλάπια με προσόψεις πλαισίου. Οι τυφλές πόρτες μπορούν να αραιωθούν με γυάλινες πόρτες, από τις οποίες θα φαίνονται μικρές κουρτίνες ή ένα όμορφο σετ από τη γιαγιά. Οι πιο αρμονικές θα μοιάζουν με μπλε ή μαύρες οικιακές συσκευές, στυλιζαρισμένες ως ρετρό. Δώστε επίσης προσοχή στην κουκούλα με σχέδιο θόλου με διακοσμημένη κουκούλα.

Κάντε το ταβάνι ομοιόμορφο και λευκό ή καλύψτε το με ξύλινη επένδυση από ανοιχτόχρωμο ξύλο. Στην τελευταία περίπτωση, ακόμη και ένα συνηθισμένο διαμέρισμα στην πόλη θα μοιάζει με την ατμόσφαιρα ενός εξοχικού σπιτιού. Εναλλακτικά, ένα μέρος του τοίχου μπορεί να καλυφθεί με ξύλο και να βαφτεί με διακριτικό κίτρινο χρώμα. Είναι σκόπιμο να επικαλύψετε την ποδιά με κλίνκερ ή μεγάλα ψηφιδωτά πλακάκια. Wάθινα καλάθια και καρέκλες, καθώς και χαριτωμένα υφάσματα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το εσωτερικό..

Κίτρινη κουζίνα σε στυλ χώρας - Εσωτερική διακόσμηση Κίτρινη κουζίνα σε στυλ χώρας - Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Κίτρινη κουζίνα σκανδιναβικό στυλ

Το συγκρατημένο στυλ των χωρών της βόρειας Ευρώπης σημαίνει πρακτικότητα και λειτουργικότητα, ελευθερία χώρου, μεγάλη ποσότητα φωτός. Το τελευταίο σημείο εκτελείται “τέλεια” λόγω των αποχρώσεων του λευκού και του κίτρινου, καθώς και της αφθονίας του ανοιχτού ξύλου με μια ενδιαφέρουσα υφή.

Για να δώσετε χώρο σε ένα μικρό δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μικρό πάγκο μπαρ κοντά στον τοίχο ή να οργανώσετε μια τραπεζαρία στο σαλόνι. Φροντίστε να κρεμάσετε έναν ασυνήθιστο πολυέλαιο πάνω από την τραπεζαρία – έτσι θα έχετε μια διακόσμηση που δεν επιβαρύνει τον χώρο..

Καλύψτε τα δάπεδα με ξύλο. Οι ψυχροί τόνοι θα φωτίσουν το δωμάτιο, ενώ οι ζεστοί θα σας ζεστάνουν και θα φέρουν κίνητρα στα βόρεια χωριά. Τα παράθυρα πρέπει να παραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε κουρτίνα στα ανοίγματα, χρησιμοποιήστε μια απλή ρωμαϊκή σκιά χωρίς στολίδι..

Σκανδιναβική κίτρινη κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Σκανδιναβική κίτρινη κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση

Κίτρινη κουζίνα σε στυλ σοφίτας

Οι βιομηχανικοί εσωτερικοί χώροι μερικές φορές απωθούνται με την ψυχρότητα και το απροσπέλαστο τους. Αλλά το κίτρινο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τέτοιες δυσκολίες. Μαζί με τοιχοποιία από τερακότα, ο χώρος θα φαίνεται πολύ ευχάριστος και άνετος..

Εάν η διακόσμηση περιέχει γκρι, ατσάλινες νότες, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ξύλινα στοιχεία στη διακόσμηση – έτσι το δωμάτιο θα γίνει αρκετά “βιώσιμο”. Κορεσμός του δωματίου με φως. Δημιουργήστε κλιμακωτό φωτισμό και κρεμάστε περσίδες ή ρωμαϊκές κουρτίνες στα παράθυρα.

Κίτρινη κουζίνα σε στιλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Κίτρινη κουζίνα σε στιλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα και υλικά

Το φόντο παίζει πάντα τεράστιο ρόλο στη δημιουργία οποιουδήποτε σχεδίου. Επιπλέον, ο χώρος της κουζίνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε υψηλής ποιότητας και πρακτικές επιλογές για το φινίρισμα..

Πάτωμα

Φυσικά υλικά σε σκούρους τόνους – ξύλο, πέτρα και μάρμαρο – μπορούν να δημιουργήσουν την απαραίτητη σκιά για φωτεινά έπιπλα. Μπορεί να είναι σοκολάτα laminate ή σκούρο δρυς.

Το παρκέ ή παρκέ είναι ένα όμορφο και πρακτικό κάλυμμα. Το λακαρισμένο παρκέ είναι σε θέση να αντέξει όλες τις αρνητικές επιδράσεις στην κουζίνα και η ποικιλία παραλλαγών θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια μεμονωμένη λύση.

Το σύγχρονο laminate δάπεδο είναι σχεδόν αδύνατο να διακριθεί οπτικά από τα πιο ακριβά αντίστοιχα, όπως το παρκέ ή τα κεραμικά. Ταυτόχρονα, έχει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας: είναι ανθεκτικό σε υγρό περιβάλλον και καθαρίζεται εύκολα..

Τα κεραμικά πλακίδια είναι το πιο συνηθισμένο υλικό για το δάπεδο της κουζίνας λόγω της ποικιλίας και της αντοχής τους στα οικιακά χημικά. Μεταξύ των πολλών αποχρώσεων και υφών, μπορείτε να επιλέξετε πλάκες που θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σχεδιασμού με κίτρινο χρώμα.

Για ευρύχωρα δωμάτια και διαμερίσματα στούντιο, είναι σκόπιμο να συνδυάσετε υλικά για διακόσμηση δαπέδου. Αυτό θα επιτρέψει όχι μόνο να διαφοροποιήσει το στυλ του δωματίου, αλλά και να χωρίσει τους χώρους μαγειρέματος και φαγητού..

Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - φινίρισμα δαπέδου Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - φινίρισμα δαπέδου Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για διακόσμηση τοίχων. Ταυτόχρονα, τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της κουζίνας απαιτούν μια ειδική προσέγγιση στην επιλογή των υλικών. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να είναι ανθεκτικά και πρακτικά..

Για να διατηρήσετε την αρμονία του χρώματος, καλύψτε μόνο ένα μέρος του τοίχου με κίτρινο χρώμα ή πλακάκια, είναι καλύτερα να αφήσετε το υπόλοιπο της επιφάνειας λευκό. Εάν το επιλεγμένο σετ είναι φωτεινό, περιβάλλετε το με έναν ευχάριστο και ζεστό γαλακτώδη, κρεμώδη τόνο. Στην εταιρεία με μπλε, γκρι και μπεζ χρώματα, το ηλιόλουστο χρώμα θα φαίνεται απαλό και συγκρατημένο..

Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Διακόσμηση τοίχου Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Διακόσμηση τοίχου Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Διακόσμηση τοίχου Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Μια κλασική λευκή ή μπεζ οροφή θα αυξήσει οπτικά το ύψος του δωματίου. Αν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά υπερβολής, τότε η επιλογή σας είναι γυαλιστερά μεταλλικά πάνελ..

Ο γύψος είναι μια από τις ευκολότερες μεθόδους φινιρίσματος. Πρόκειται για μια αρκετά ανθεκτική επίστρωση που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και μπορεί να επισκευαστεί εύκολα..

Το γυψοσανίδα καθιστά δυνατή την εφαρμογή διαφόρων ιδεών για τη διακόσμηση της οροφής, αλλά αξίζει να προσεγγίσουμε αυτό το ζήτημα με μερίδιο προσοχής. Συνιστάται να μην κάνετε ογκώδεις δομές που επιβαρύνουν και στενεύουν το δωμάτιο. Οι επιλογές ενός ή δύο επιπέδων φαίνονται τέλειες.

Από όλες αυτές τις επιλογές, το ξύλο είναι η πιο άνετη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Η αισθητική του φυσικού ξύλου δίνει μια απερίγραπτη αίσθηση άνεσης. Η υφή του φυσικού υλικού είναι όμορφη από μόνη της. Με την επιφύλαξη της σωστής επεξεργασίας, αυτός ο τύπος φινιρίσματος θα σας ευχαριστήσει όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και με μεγάλη διάρκεια ζωής..

Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Φινίρισμα οροφής Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Φινίρισμα οροφής Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Φινίρισμα οροφής Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - Φινίρισμα οροφής

Επιπλα

Η εύρεση επίπλων για ένα ηλιόλουστο περιβάλλον δεν είναι πάντα εύκολη. Ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε. Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός έρχεται σε αντίθεση με τους κίτρινους τοίχους και το πολύ φωτεινό χρώμα εξομαλύνεται από γκρι, μπλε ή ασημί αντικείμενα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα έπιπλα παίζουν δευτερεύοντα ρόλο, συμπληρώνοντας μόνο το επιλεγμένο υπόβαθρο..

Με την επιφύλαξη των αναλογιών των αποχρώσεων, το χρώμα του λεμονιού, μαζί με τεχνητό ή φυσικό ξύλο, φαίνεται πολύ άνετο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Συνδυάστε έπιπλα σε ποικιλία λευκών τόνων με ζωντανά υποστρώματα για να εξουδετερώσετε την πλούσια εμφάνισή τους. Κρέμα και ελαφριά είδη καφέ θα δημιουργήσουν αρμονία με το χρώμα του λεμονιού ή του άχυρου.

Για έναν ανοιχτό χώρο που συνδέει την κουζίνα με την τραπεζαρία ή το σαλόνι, η γωνιακή διάταξη είναι πιο βολική. Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτό το σχέδιο με έναν πάγκο μπαρ και καρέκλες ή ένα μικρό διαμέρισμα – θα χρησιμεύσουν ως μετάβαση μεταξύ λειτουργικών περιοχών.

Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - έπιπλα Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - έπιπλα Κίτρινο σχέδιο κουζίνας - έπιπλα

Μικρό κίτρινο εσωτερικό κουζίνας

Οι διαστάσεις του δωματίου υπαγορεύουν πάντα τις δικές τους συνθήκες κατά το σχεδιασμό του σχεδιασμού της κουζίνας. Για ένα ευρύχωρο δωμάτιο με μεγάλο παράθυρο που δίνει φως της ημέρας, κάθε απόχρωση του κίτρινου θα κάνει. Αλλά για ένα μέτριο πλάνο, πρέπει να προσεγγίσετε την επιλογή του τόνου πιο προσεκτικά. Αποφύγετε τις σκοτεινές παραλλαγές καθώς μειώνουν οπτικά το δωμάτιο και δυσκολεύουν την ανάγνωση. Ένα ήπιο λεμόνι ή κιτρίνη είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια μικρή κουζίνα. Οι αραιωμένες αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλες ποσότητες, σε αντίθεση με τα φωτεινά αντίστοιχα.

Ένας καλός τρόπος για να επεκτείνετε την περιοχή είναι ένα κίτρινο-λευκό tandem. Αυτοί οι τόνοι αντισταθμίζουν την έλλειψη τετραγωνισμού και προσελκύουν φωτισμό. Για να διαιρέσετε οπτικά την περιοχή, χρησιμοποιήστε στοιχεία αντίθεσης – πίνακες ζωγραφικής, λουλούδια σπιτιού και διάφορους λαμπτήρες.

Σε ένα μικρό δωμάτιο, το έντονο κίτρινο πρέπει να είναι με μέτρο. Διακοσμήστε μαζί του μια ποδιά, προσόψεις, πάγκο ή διακόσμηση και χρησιμοποιήστε λευκό φόντο για τον υπόλοιπο χώρο..

Εάν η επιλογή σας έπεσε σε κίτρινους τοίχους, σχεδιάστε μόνο ένα επίπεδο με αυτόν τον τρόπο και κάντε τα υπόλοιπα σε λευκό ή άλλα ουδέτερα χρώματα. Η επιφάνεια προφοράς θα σας επιτρέψει να μην χάσετε την ατομικότητα, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσετε τον απαραίτητο οπτικό χώρο.

Μικρό κίτρινο σχέδιο κουζίνας Μικρό κίτρινο σχέδιο κουζίνας Μικρό κίτρινο σχέδιο κουζίνας Μικρό κίτρινο σχέδιο κουζίνας

Σχεδιασμός κουζίνας σε κίτρινο – φωτογραφία

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια επιλογή από διάφορα σχέδια κίτρινων κουζινών. Πολλές πτυχές που περιγράφονται στο άρθρο θα αποκαλυφθούν στη φωτογραφία ήδη στα ενσωματωμένα έργα και θα σας βοηθήσουν να λάβετε την τελική απόφαση για τη διακόσμηση του δωματίου σας. Καλή προβολή!

Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας σε κίτρινο χρώμα - φωτογραφία

Βίντεο: Κίτρινη κουζίνα στο εσωτερικό

Previous Post
Σχεδιασμός μπάνιου 3 τ.μ. (100 φωτογραφίες)
Next Post
Høyteknologiske hus (90 bilder): prosjekter og ideer