15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. (+55 φωτογραφία)

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. (+55 φωτογραφία)

Στα περισσότερα διαμερίσματα, η κουζίνα δεν είναι μόνο ένα back office όπου ετοιμάζετε και αποθηκεύετε φαγητό, αλλά και μια τραπεζαρία όπου στρώνετε το τραπέζι και περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας. Πώς να αναπτύξετε σωστά ένα σχέδιο κουζίνας 8 τ.μ. και ταυτόχρονα να μην χάσει ούτε ένα εκατοστό μάταια; Σε αυτό το άρθρο, θα καταλάβουμε πώς να οργανώσετε καλύτερα τα έπιπλα και τις συσκευές και ποια ατμόσφαιρα να δημιουργήσετε έτσι ώστε να είναι ευχάριστο να βρίσκεστε εκεί..

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Μεταξύ των πιο δημοφιλών στυλ είναι το μοντέρνο, το κλασικό, το πατάρι, ο μινιμαλισμός και η hi-tech. Μπορούν να προβληθούν τόσο σε καθαρή μορφή όσο και σε συνδυασμό μεταξύ τους. Μερικά είναι τόσο παρόμοια που είναι ακόμη δύσκολο να χαράξουμε μια σαφή γραμμή μεταξύ τους. Ας δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάθε στυλ και ποια είναι η καλύτερη για τη μικρή κουζίνα σας..

Κουζίνα 8 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Αυτό το στυλ ενσωματώνει συνήθως όλες τις τελευταίες καινοτομίες σχεδιασμού και τεχνολογίας. Μερικές φορές αυτή η τάση ονομάζεται επίσης “σύγχρονη” ή “σύγχρονη”. Έχει πολλά κοινά με τον μινιμαλισμό και την υψηλής τεχνολογίας, αλλά το σύγχρονο είναι πιο ευέλικτο στις απαιτήσεις του..

Για παράδειγμα, τα έπιπλα μπορούν να έχουν μη τυπικό σχήμα και η διακόσμηση επιτρέπεται επίσης. Το μοντέρνο στυλ μπορεί να είναι τόσο διαφορετικό που με τη βοήθειά του μπορείτε να διακοσμήσετε εύκολα ακόμη και τη μικρότερη κουζίνα..

Από τις τελευταίες καινοτομίες στυλ, υπάρχει μια τάση δημιουργίας διπλών στοιχείων στο σχεδιασμό. Για παράδειγμα, επιλέγοντας σετ δύο τόνων κουζίνας ή διακοσμώντας ολόκληρη την κουζίνα σε δύο βασικά χρώματα. Συνήθως οι σχεδιαστές συνδυάζουν είτε δύο χρώματα σε αντίθεση, είτε ουδέτερα και φωτεινά.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία της περασμένης σεζόν είναι τα έπιπλα από δομοστοιχεία με στρογγυλεμένες άκρες..

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Κουζίνα 8 τ.μ. σε κλασικό στιλ

Τα κλασικά είναι πάντα πλούσια σε λεπτομέρειες. Αλλά αν η κουζίνα είναι μικρή, τότε είναι καλύτερο να δώσετε προσοχή σε ελαφρύτερα και ελαφρύτερα έπιπλα. Τα μεγάλα, κορεσμένα έπιπλα χάνουν πολύ χώρο. Ειδικά αν οι προσόψεις του είναι διακοσμημένες με σκάλισμα, γυψομάρμαρο ή σφυρηλάτηση. Όλα αυτά είναι καλύτερα να μείνουν για πιο ευρύχωρα δωμάτια. Αν μιλάμε για το σχεδιασμό μιας μικρής κουζίνας 8 μέτρων, τότε τα συγκρατημένα κλασικά θα φαίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα εδώ..

Κατά την επιλογή μιας τεχνικής, δώστε προσοχή στη συμμόρφωση του σχεδιασμού της – σήμερα πολλοί κατασκευαστές παράγουν μοντέλα με τυποποιημένο κλασικό σχεδιασμό.

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. σε κλασικό στιλ

Κουζίνα 8 τ.μ. στυλ πατάρι

Μια τέτοια κουζίνα θα φιλοξενήσει πιο οργανικά όλες τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού. Φυσικό ξύλο με ατημέλητο φινίρισμα, πάνελ από γρανίτη, πέτρινα πατώματα, τούβλα στους τοίχους, λεπτομέρειες αλουμινίου – αυτό είναι ένα απολύτως φυσικό σχέδιο σε στιλ σοφίτας.

Η ρουστίκ επεξεργασία των προσόψεων, η οποία είναι επίκαιρη επί του παρόντος, θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό. Αυτό είναι ένα είδος φινιρίσματος στο οποίο η έμφαση δίνεται στη φυσική ομορφιά της επιφάνειας του υλικού, για παράδειγμα, στη φυσική υφή του ξύλου..

Μην φοβάστε ότι το πατάρι δεν είναι κατάλληλο για κουζίνα 8 τ.μ. Αυτός ο χώρος είναι αρκετά αρκετός. Απλώς σε αυτή την περίπτωση, όπως και με τα κλασικά, πρέπει να επιλέξετε ελαφρύτερα, μεσαίου μεγέθους έπιπλα και να μην είστε ζηλωτές με πρόσθετο σχεδιασμό.

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. στυλ πατάρι Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. στυλ πατάρι

Κουζίνα 8 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός έχει κερδίσει όλους τους λάτρεις της καθαριότητας και της τάξης. Βασικές αρχές σχεδιασμού: απλές, αυστηρές και καθαρές γραμμές, ελάχιστες λεπτομέρειες, καθώς και μέγιστη λειτουργικότητα κάθε στοιχείου.

Συνήθως, αυτό το στυλ γίνεται σε 1-2 ή το πολύ 3 χρώματα. Μεταξύ των πιο δημοφιλών λύσεων είναι οι λευκοί εσωτερικοί χώροι, ασπρόμαυρο και άσπρο με ξύλινα στοιχεία. Επιπλέον, αυτή η μονόχρωμη εταιρεία προστίθεται τώρα σε μια πλούσια απόχρωση του γκρι..

Ο λακωνικός σχεδιασμός, οι ενσωματωμένες συσκευές και τα διακριτικά αλλά λειτουργικά αντικείμενα θα κάνουν οπτικά ακόμη και τη μικρότερη κουζίνα πιο ευρύχωρη και δωρεάν..

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Κουζίνα 8 τ.μ. υψηλής τεχνολογίας

Αυτή η επιλογή είναι ίσως η πιο ευέλικτη λύση για το σχεδιασμό κουζίνας 8 τετραγωνικών μέτρων. Όπως και ο μινιμαλισμός, έτσι και η hi-tech δεν επιτρέπει περιττές λεπτομέρειες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του στυλ: έξυπνη τεχνολογία, μοντέρνα και άνετα υλικά, καθώς και καλά σχεδιασμένος φωτισμός. Χάρη σε αυτήν την προσέγγιση, ακόμη και σε μια μικρή περιοχή, μπορείτε να τοποθετήσετε απολύτως όλα όσα χρειάζεστε..

Τα έπιπλα κουζίνας υψηλής τεχνολογίας είναι πάντα εξοπλισμένα με κλείστρες, στοιχεία εξόδου, μετασχηματιστές, μυστικά ντουλάπια και άλλους έξυπνους μηχανισμούς που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε κάθε εκατοστό της περιοχής. Για οποιαδήποτε μικρή κουζίνα, αυτό θα είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Επίσης, αυτό το στυλ ενθαρρύνει τη χρήση πολυλειτουργικών συσκευών – μπορείτε να αγοράσετε φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, 2 σε 1. Αυτός ο εξοπλισμός θα πάρει 2 φορές λιγότερο χώρο.

Οπτικά, η τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας μοιάζει λίγο με διαστημόπλοιο – οι σχεδιαστές μπορούν να κρεμάσουν το κάτω μέρος του ακουστικού στον τοίχο και να κανονίσουν επιπλέον φωτισμό στο κάτω μέρος. Ως αποτέλεσμα, θα φαίνεται ότι η κουζίνα κυριολεκτικά επιπλέει στον αέρα..

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. υψηλής τεχνολογίας Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. υψηλής τεχνολογίας

Παλέτα χρωμάτων για την κουζίνα 8 τετρ..

Η φυσικότητα και η βιωσιμότητα των ειδών επίπλων παραμένουν οι πιο δημοφιλείς έννοιες σχεδιασμού. Ιδιαίτερα σχετικές είναι οι αποχρώσεις των λίθων, των φυτών και του ξύλου. Όλοι αυτοί οι τόνοι συνεργάζονται καλά και δημιουργούν μια ευχάριστη και φυσική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Ας δούμε ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στον εσωτερικό σχεδιασμό μιας κουζίνας με έκταση 8 τετραγωνικών μέτρων..

Γκρι κουζίνα

Μια από τις ενδιαφέρουσες καινοτομίες του τρέχοντος έτους μπορεί να ονομαστεί με ασφάλεια γκρι με όλο τον πλούτο των αποχρώσεων του, από σχεδόν λευκό έως βαθύ σκοτάδι. Το γκρι θα φαίνεται καλό σε οποιοδήποτε στυλ, είτε κλασικό, σοφίτα ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή..

Η κύρια απόχρωση – δώστε προσοχή στο χρώμα των συσκευών, της πρόσοψης των επίπλων και των πρόσθετων αξεσουάρ στην κουζίνα. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες πρέπει να συνδυάζονται επιτυχώς μεταξύ τους..

Γκρι κουζίνα 8 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Λευκή κουζίνα

Αυτή είναι η πιο λογική λύση για μια μικρή κουζίνα 8 τ.μ. Πρώτον, το λευκό διευρύνει οπτικά το χώρο. Δεύτερον, σε ένα τέτοιο δωμάτιο, ο φωτισμός είναι καλά κατανεμημένος. Τρίτον, η λευκή κουζίνα προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης καθαριότητας..

Διακοσμήστε το δωμάτιο με φρέσκα πράσινα λουλούδια ή φτιάξτε έναν κατακόρυφο τοίχο πρασίνου και ο χώρος θα γίνει πολύ άνετος, ακόμη και παρά το φαινομενικά στείρο λευκό χρώμα..

Λευκή κουζίνα 8 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση Λευκή κουζίνα 8 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Συνδυασμός λευκού και ξύλου

Όποια απόχρωση ξύλου και αν επιλέξετε, σκούρο, ανοιχτό ή ακόμα και κίτρινο, σε συνδυασμό με το λευκό θα φαίνεται πολύ υφή. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τελειώματα από φυσικό ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο υλικό με μοτίβο ξύλου..

Κουζίνα 8 τ.μ. - συνδυασμός λευκού και ξύλου

Έγχρωμες προσόψεις

Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται σε μοντέρνο στιλ καθώς και εκλεκτικισμό. Το κύριο ουδέτερο χρώμα του σχεδίου μπορεί να παιχτεί με επιτυχία με ένα φωτεινό στοιχείο. Ταυτόχρονα, οι πλήρως χρωματισμένες προσόψεις κουζίνας γίνονται σταδιακά παρελθόν..

Κουζίνα 8 τ.μ. - έγχρωμες προσόψεις

Μαύρη κουζίνα

Αυτή είναι μια επιλογή για τους πιο τολμηρούς, αλλά ένα μαύρο σετ κουζίνας θα γίνει πραγματικά μια πρωτότυπη λύση για ένα μικρό δωμάτιο. Τις περισσότερες φορές, μια μαύρη κουζίνα εγκαθίσταται σε συνδυασμό με κάποιο είδος λευκού σχεδιασμού..

Επιπλέον, ο συνδυασμός μαύρου και γκρι θα φανεί ενδιαφέρον. Σε αυτό το σχέδιο, η κουζίνα σας θα αποκτήσει ένα ευχάριστο, οικείο αποτέλεσμα..

Μαύρη κουζίνα 8 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση Μαύρη κουζίνα 8 τ.μ. - Εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα κουζίνας 8 τ.μ..

Η πιο δημοφιλής τάση της χρονιάς είναι η διακόσμηση δαπέδων, τοίχων και οροφών με φυσικό ξύλο. Είναι σημαντικό το ξύλινο φινίρισμα να είναι ματ. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είναι η βελανιδιά, το πεύκο ή η τέφρα. Αυτά είναι αρκετά προσιτά είδη ξύλου, τα οποία ταυτόχρονα έχουν ένα όμορφο μοτίβο και θα δώσουν στην κουζίνα μια ιδιαίτερη αίσθηση άνεσης. Εκτός από το ξύλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά που έχουν μια ενδιαφέρουσα, καθώς και μια έντονη υφή..

Πάτωμα

Στην πρώτη θέση, φυσικά, είναι η ξύλινη σανίδα. Επιπλέον, πέτρα, πλακάκια που μοιάζουν με πέτρα, σκυρόδεμα ή διακοσμητικά πάνελ για σκυρόδεμα θα φαίνονται ενδιαφέροντα. Επίσης, η κλασική κεραμική και το μάρμαρο δεν εγκαταλείπουν τις θέσεις τους..

Εάν θέλετε μια πιο πρωτότυπη επιλογή, απλώστε το πάτωμα στην κουζίνα με ψηφιδωτά. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο πλακάκια, αλλά και τυχόν μη τυποποιημένα υλικά – χαλκό, ξύλο και άλλα..

Κουζίνα 8 τ.μ. - σχεδιασμός δαπέδου Κουζίνα 8 τ.μ. - σχεδιασμός δαπέδου

Τείχη

Η μοντέρνα διακόσμηση τοίχων επιδιώκει αυτοσυγκράτηση. Γείσα, μεταβάσεις από το ένα υλικό στο άλλο και άλλες πολύπλοκες επιλογές χάνουν τη δημοτικότητά τους. Αντ ‘αυτού, οι σχεδιαστές προτείνουν να φτιάξετε έναν ή περισσότερους τοίχους σε αντίθεση με το κύριο ουδέτερο υπόβαθρο..

Μια ενδιαφέρουσα λύση για κουζίνα 8 τ.μ. θα διακοσμήσει το πάτωμα και θα δουλέψει ποδιά με το ίδιο υλικό – για παράδειγμα, ξύλινες σανίδες ή πλακίδια που μοιάζουν με ξύλο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πλακάκια με σχέδια για να διακοσμήσετε τοίχους και δάπεδα. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς να τηρούνται πρότυπα. Το πιο σχετικό μοτίβο στα πλακάκια φέτος είναι η γεωμετρική εκτύπωση. Επιπλέον, μεταξύ των νέων προϊόντων, αξίζει να επισημανθούν πλακάκια με ογκομετρικό σχέδιο και πλακάκια σε σχήμα εξάγωνου..

Κουζίνα 8 τ.μ. - διακόσμηση τοίχων Κουζίνα 8 τ.μ. - διακόσμηση τοίχων

Οροφή

Ο σχεδιασμός της οροφής εξαρτάται από το συνολικό σχεδιασμό του δωματίου. Το κλασικό χαρακτηρίζεται από ένα ελαφρύ και λείο ταβάνι. Ο μινιμαλισμός ή η υψηλής τεχνολογίας, με τον εγγενή περίπλοκο φωτισμό τους, μπορεί να απαιτούν διαφορετικά επίπεδα. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι μια πολύ περίπλοκη δομή οροφής σε μια κουζίνα 8 μέτρων θα μειώσει οπτικά ένα ήδη μικρό δωμάτιο..

Όσον αφορά το ξύλινο φινίρισμα, εδώ μπορείτε να στερεώσετε και τα δύο μικρά ξύλινα στοιχεία (δοκάρια) στο ταβάνι και να το καλύψετε εντελώς με σανίδα ή υλικό με μοτίβο ξύλου.

Κουζίνα 8 τ.μ. - σχεδιασμός οροφής Κουζίνα 8 τ.μ. - σχεδιασμός οροφής

Διακόσμηση και υφάσματα

Σε μια μικρή κουζίνα με εμβαδόν 8 τ.μ. είναι καλύτερα να κάνετε με μέτρια ποσότητα υφασμάτων και διακόσμησης, καθώς αισθητά “τρώνε” το χώρο. Αντ ‘αυτού, είναι καλύτερο να επιλέξετε όμορφες βρύσες και άλλα απαραίτητα στοιχεία που θα διακοσμήσουν το εσωτερικό καθώς και διακόσμηση..

Μεταξύ των μοντέρνων καινοτομιών για την κουζίνα, τα ανοιχτά ράφια κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Αλλά αξίζει να σκεφτείτε ότι σε ένα μικρό δωμάτιο μπορούν να δημιουργήσουν την επίδραση ενός μικρού χάους, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί τους. Αν θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε την τάση, τότε μπορείτε να φτιάξετε μερικά ράφια και να τα χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε πιάτα ή φαγητό..

Όσον αφορά τα υφάσματα, δώστε προσοχή στην επιλογή τακτοποιημένων, διακριτικών κουρτινών. Για την κουζίνα 8 τ.μ. πολύ φωτεινές και ογκώδεις επιλογές δεν θα λειτουργήσουν. Είναι επιθυμητό να είναι καλά στερεωμένα στη θέση τους. Αυτές μπορεί να είναι ρωμαϊκές ή ιαπωνικές κουρτίνες. Το υλικό εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας – μπορείτε να επιλέξετε φυσικά υφάσματα ή μοντέρνα με απωθητικό αποτέλεσμα νερού και σκόνης.

Κουζίνα 8 τ.μ. - διακόσμηση και υφάσματα

Πώς να τακτοποιήσετε σωστά τα έπιπλα κουζίνας

Για να οργανώσετε σωστά τα έπιπλα στην κουζίνα, πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βασιστείτε στην αρχιτεκτονική του δωματίου. Επιπλέον, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς αισθάνεστε άνετα να κινείστε στο δωμάτιο. Πώς μαγειρεύετε συνήθως; Ας πούμε ότι βγάζετε πρώτα το φαγητό από το ψυγείο, το πλένετε, το κόβετε στην επιφάνεια εργασίας και μετά το βάζετε στη σόμπα. Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα έπιπλα με αυτή τη σειρά.!

Η τεχνική πρέπει επίσης να τοποθετηθεί ορθολογικά. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιο βολικό να τοποθετήσετε το φούρνο στο επίπεδο του σώματος και όχι στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να το κοιτάξετε και να ελέγξετε την ετοιμότητα του πιάτου. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα πλυντήριο πιάτων, θα πρέπει να σας βολεύει να βάλετε τα πιάτα σε αυτό. Εάν είστε δεξιόχειρες, τότε η τοποθέτηση στη δεξιά πλευρά του νεροχύτη θα είναι πιο βολική για εσάς..

Μην σπαταλάτε χώρο στις γωνίες της κουζίνας ή κοντά σε ένα παράθυρο. Για αποτελεσματική χρήση ολόκληρης της περιοχής, εγκαταστήστε συρτάρια, κρυφά ράφια, μετασχηματιστές και αναδιπλούμενες επιφάνειες εργασίας. Ακόμη και σε μια μικρή κουζίνα 8 μέτρων, η λογική διάταξη των χώρων εργασίας και αποθήκευσης θα επιταχύνει σημαντικά το μαγείρεμα..

Όσον αφορά την τραπεζαρία, είναι δύσκολο να βρείτε μια καθολική επιλογή εδώ. Αξίζει να προχωρήσετε από τις ατομικές ανάγκες – εάν χρειάζεστε ένα τραπέζι, δώστε προσοχή σε στρογγυλές ή οβάλ επιλογές. Καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και είναι ασφαλέστερα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι..

Εάν το τραπέζι δεν είναι σημαντικό για εσάς, σκεφτείτε έναν μικρό πάγκο κοντά στο γραφείο ή δίπλα στο παράθυρο. Πάγκος μπαρ στο εσωτερικό της κουζίνας 8 τ.μ. Είναι η πιο πρακτική επιλογή. Εάν υπάρχει ένα τραπέζι σε μια τόσο μικρή περιοχή, δεν θα είναι πολύ βολικό να μετακινηθείτε στο δωμάτιο..

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε σωστά τα έπιπλα κουζίνας Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε σωστά τα έπιπλα κουζίνας

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. με ψυγείο

Συχνά προσπαθούν να βάλουν το ψυγείο στη γωνία της κουζίνας ή κοντά στο παράθυρο, έτσι ώστε να μην παρεμβαίνει. Στην πραγματικότητα, η σύγχρονη τεχνολογία και μια μεγάλη ποικιλία επίπλων μας επιτρέπουν να είμαστε πιο ευέλικτοι σε αυτό το θέμα..

Αρχικά, μπορείτε να επιλέξετε το ενσωματωμένο μοντέλο. Αυτό θα δημιουργήσει μια πιο ομοιογενή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο – το ψυγείο δεν θα είναι καθόλου ορατό, όπου κι αν βρίσκεται. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να χωρίσετε την κατάψυξη του ψυγείου και να τις τοποθετήσετε σε διαφορετικά μέρη..

Εάν προτιμάτε ένα κανονικό ψυγείο, τότε απλά λάβετε υπόψη τις διαστάσεις του όταν επιλέγετε έπιπλα. Δεν πρέπει να προεξέχει ή να ξεχωρίζει αισθητά σε σύγκριση με το σετ κουζίνας.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή μπορεί επίσης να είναι η επιλογή ενός στυλιζαρισμένου ψυγείου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γίνει το επίκεντρο της κουζίνας σας και να δημιουργήσει τη διάθεση για ολόκληρο το εσωτερικό..

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. με ψυγείο Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. με ψυγείο

Ο σωστός φωτισμός στην κουζίνα

Για κουζίνα 8 τ.μ. ο προβολέας είναι ο βέλτιστος. Ορίζεται για κάθε χώρο εργασίας. Συνήθως πρόκειται για νεροχύτη, εστίες και τραπέζια εργασίας και τραπεζαρίας. Για να μην φωτίσετε ολόκληρη την κουζίνα, αλλά να ανάψετε το φως μόνο όταν είναι απαραίτητο, δώστε ξεχωριστούς διακόπτες για κάθε σημείο..

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τον φωτισμό μόνο στην οροφή. Για παράδειγμα, για να φωτίσετε περαιτέρω το γραφείο σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε τον φωτισμό στη βάση των επάνω ντουλαπιών ή απευθείας στον τοίχο. Οι κορδέλες νέον είναι τέλειες για αυτό..

Φωτισμός στην κουζίνα 8 τ.μ.

Σχεδιασμός κουζίνας 8 τ.μ. – Φωτογραφία

Σε αυτή τη συλλογή συλλέξαμε για εσάς τις πιο συναφείς και όμορφες ιδέες για το σχεδιασμό κουζινών 8 τετραγωνικών μέτρων. Όλες οι λύσεις στη φωτογραφία είναι αρκετά απλές στην εφαρμογή, οπότε πιθανότατα μπορείτε εύκολα να τις εφαρμόσετε στο διαμέρισμα ή το ιδιωτικό σας σπίτι. Καλή προβολή!

Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση κουζίνας 8 τ.μ. - Φωτογραφία

Βίντεο: Κουζίνα 8 τ.μ. – Εσωτερικές ιδέες

Previous Post
Νιπτήρας μπάνιου (80 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Blått kjøkken: 70 designideer