15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Διπλά κρεβάτια (70 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα

Διπλά κρεβάτια (70 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα

Ο ύπνος είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής του καθενός. Κατά τη σωστή ανάπαυση το σώμα ανακτά τη δύναμή του, αντλεί ενέργεια και διατηρεί καλή υγεία. Μια σημαντική εγγύηση για έναν υγιή ύπνο είναι ένα άνετο κρεβάτι, το οποίο έχει κριτήρια όπως απαλότητα, ελαφρότητα και ζεστασιά. Ο διπλός σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για ερωτευμένα ζευγάρια, συζύγους ή εκείνους που αγαπούν άφθονο ελεύθερο χώρο. Θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για τη σωστή επιλογή αυτού του επίπλου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός διπλού κρεβατιού

Προκειμένου ένα διπλό κρεβάτι να εκπληρώσει τις λογικές και αισθητικές του λειτουργίες στο υπνοδωμάτιό σας, πρέπει να εξοικειωθείτε με τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του..

Τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν μια ευρεία περιοχή, στην οποία, κατά τη διάρκεια φιλικών συγκεντρώσεων και παρακολούθησης ταινίας, μπορούν να φιλοξενηθούν όχι μόνο δύο, αλλά και τρεις ή τέσσερις ενήλικες. Ένα άλλο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι η στιβαρή κατασκευή, η οποία μπορεί να διαρκέσει για πάνω από δέκα χρόνια. Η εμφάνιση των διπλών κρεβατιών είναι τόσο διαφορετική που περιλαμβάνει τόσο φορητά μοντέλα φουσκωτών όσο και όμορφα σφυρήλατα. Το κεφαλάρι μπορεί επίσης να είναι μαλακό, ασυνήθιστο σχήμα ή απλό λακωνικό. Συχνά τέτοια μεγάλα κρεβάτια περιέχουν πρόσθετες θέσεις για την αποθήκευση αντικειμένων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μικρά δωμάτια, όπου κάθε τετραγωνικό μέτρο αξίζει το βάρος του σε χρυσό.

Το μειονέκτημα μπορεί να είναι η ίδια ευρεία περιοχή, την οποία κατατάξαμε στα πλεονεκτήματα. Δεν έχουν όλα τα δωμάτια αρκετό χώρο για να το φιλοξενήσουν. Αλλά ο κόσμος του εσωτερικού και των επίπλων αναπτύσσεται τόσο γρήγορα που υπάρχουν ήδη πτυσσόμενα διπλά κρεβάτια, τα οποία σε λίγα λεπτά μετατρέπονται σε έναν συμπαγή καναπέ. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η υψηλότερη τιμή (σε σύγκριση με τα κανονικά ή μονά κρεβάτια). Αλλά δικαιολογείται πλήρως λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής και της πιο ανθεκτικής βάσης, η οποία σπάνια υπόκειται σε παραμόρφωση..

Διπλά κρεβάτια - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Διπλά κρεβάτια - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τύποι διπλών κρεβατιών ανά τύπο σχεδιασμού

Ένας τόσο δημοφιλής τύπος επίπλων διαφέρει μεταξύ τους όχι μόνο από εξωτερικά κριτήρια, αλλά και από τον τύπο του σχεδιασμού, ο οποίος προϋποθέτει μια ατομική προσέγγιση. Θα εξετάσουμε τους πιο διάσημους τύπους σχεδιαστικών λύσεων για διπλά κρεβάτια..

Διπλό κρεβάτι με πτυσσόμενες κόγχες

Εξωτερικά, αυτό το μοντέλο μοιάζει με ένα άνετο ευρύχωρο κρεβάτι. Αλλά στο κάτω μέρος του προϊόντος υπάρχουν ειδικά συρτάρια που γλιστρούν εύκολα. Μπορούν να είναι με ή χωρίς οδηγούς. Αυτή η πρακτική προσέγγιση σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο στο δωμάτιο και να αποθηκεύσετε τα πράγματα σε ασφαλή κελιά κρεβατιών, αντί για ογκώδεις ντουλάπες. Δίκλινα κρεβάτια με πτυσσόμενες κόγχες είναι κατασκευασμένα, συχνότερα από ξύλο ή όμορφο μέταλλο.

Τύποι διπλών κρεβατιών κατά σχέδιο - Διπλό κρεβάτι με πτυσσόμενες κόγχες Τύποι διπλών κρεβατιών κατά σχέδιο - Διπλό κρεβάτι με πτυσσόμενες κόγχες

Διπλό κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης

Αυτός ο τύπος κουκέτας περιλαμβάνει έναν επιπλέον μεγάλο χώρο στο εσωτερικό πλαίσιο. Έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει άφθονες ποσότητες ρούχων ή κλινοσκεπασμάτων. Αυτά τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα και μαλακά για χαλάρωση και επίσης ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε εσωτερικό σχεδιασμό..

Τύποι διπλών κρεβατιών κατά σχέδιο - Διπλό κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης Τύποι διπλών κρεβατιών κατά σχέδιο - Διπλό κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης

Διπλό κρεβάτι βάσης

Μια ασυνήθιστη επιλογή για τους λάτρεις όλων των πολυτελών και πρωτότυπων. Παρά τη συνοπτικότητα του χρώματος και την απλότητα του σχεδιασμού, το μικρό ύψος μετατρέπει το κρεβάτι στον ύπνο σε ένα εξαιρετικό αισθητικό στοιχείο του δωματίου, το οποίο είναι σε θέση να ζωντανεύει αποτελεσματικά κάθε χώρο. Ένα κρεβάτι βάσης ταιριάζει καλύτερα σε μεγάλα δωμάτια. Υπάρχουν τυπικά και πτυσσόμενα μοντέλα. Το πρώτο θα είναι μια ιδανική προσθήκη σε μεγάλα υπνοδωμάτια, ενώ το δεύτερο θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χώρου..

Τύποι διπλών κρεβατιών κατά σχεδίαση - Διπλό κρεβάτι βάσης Τύποι διπλών κρεβατιών κατά σχεδίαση - Διπλό κρεβάτι βάσης

Διπλό κρεβάτι-ντουλάπα

Μια πολύ δημιουργική προσέγγιση στον χώρο ύπνου. Το κρεβάτι της ντουλάπας είναι μια πτυσσόμενη δομή που μπορεί να μεταμφιεστεί σε μια απλή ντουλάπα. Περιλαμβάνει έναν ειδικό μηχανισμό ανύψωσης που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο χώρο του τοίχου ή σε ένα μέρος κοντά του. Τα μοντέλα ελέγχονται συχνά με αυτόματο τηλεχειριστήριο. Αυτή είναι μια καλή λύση για ένα μικρό δωμάτιο..

Τύποι διπλών κρεβατιών ανά τύπο σχεδίου - Διπλό κρεβάτι -ντουλάπα Τύποι διπλών κρεβατιών ανά τύπο σχεδίου - Διπλό κρεβάτι -ντουλάπα

Διπλό κρεβάτι-καναπές

Αυτά τα έπιπλα μοιάζουν με συνδυασμό πολυθρόνας, καναπέ και κρεβατιού. Λόγω της συμπαγούς και ελαφρότητάς του, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε βολικό μέρος του δωματίου. Εξωτερικά, ο καναπές -κρεβάτι μπορεί να είναι στρογγυλός, τετράγωνος, συνδυασμένος. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ή ξύλο. Ταιριάζει καλά με ορθοπεδικά στρώματα, τα οποία είναι σημαντικά για την υγεία. Ένας τέτοιος καναπές διπλώνεται σε ένα πλήρες διπλό κρεβάτι.

Τύποι διπλών κρεβατιών ανά τύπο σχεδίου - Διπλό κρεβάτι -καναπές

Υλικά κατασκευής

Το συστατικό μέρος των επίπλων δεν παίζει λιγότερο ρόλο από τα αισθητικά δεδομένα. Η επιλογή θα πρέπει να βασίζεται στην προσωπική προτίμηση, την ατομική προσέγγιση και τη γνώση καθενός από τα πιθανά υλικά του προϊόντος..

Διπλό κρεβάτι από ξύλο

Ο σχεδιασμός φημίζεται για την υψηλή αντοχή, ανακούφιση, φιλικότητα προς το περιβάλλον και ανθεκτικότητα. Ορισμένοι τύποι διπλών κρεβατιών από ξύλο καλύπτονται με ένα πρόσθετο προστατευτικό βερνίκι, το οποίο δημιουργεί ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα και μερικά είναι ακόμη κατασκευασμένα από αντιβακτηριακό ξύλο, το οποίο είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία. Τέτοια έπιπλα φαίνονται καλά σε σοφίτα, Προβηγκία, χώρα και κλασικό σχεδιασμό.

Διπλό κρεβάτι από ξύλο Διπλό κρεβάτι από ξύλο

Διπλό κρεβάτι από μοριοσανίδες και MDF

Αυτό είναι ένα λιγότερο φιλικό προς το περιβάλλον υλικό για την κατασκευή διπλών κρεβατιών, αλλά και φθηνότερο. Όταν επιλέγετε έπιπλα από μοριοσανίδες ή MDF, αξίζει να εξετάσετε την απουσία τυχόν γρατζουνιών και ρωγμών στο πλαίσιο, καθώς και τα σημάδια E0 και E1, τα οποία υποδεικνύουν την φιλικότητα προς το περιβάλλον της επιλεγμένης κατηγορίας κρεβατιού. Η εμφάνιση χαρακτηρίζεται από απλή κομψότητα και λακωνικές φόρμες.

Διπλό κρεβάτι από μοριοσανίδες και MDF Διπλό κρεβάτι από μοριοσανίδες και MDF

Μεταλλικό διπλό κρεβάτι

Ένα αποδεδειγμένο, ανθεκτικό και φθηνό υλικό που υπερηφανεύεται για την κατασκευή διπλών κρεβατιών. Το μεταλλικό πλαίσιο είναι τόσο ανθεκτικό που μπορεί να διαρκέσει έως και είκοσι χρόνια. Προκειμένου το κρεβάτι να διατηρήσει την όμορφη εμφάνιση και τις ιδιότητές του για πολλά χρόνια, μπορεί να επικαλυφθεί με ένα ειδικό βερνίκι που θα αποτρέψει τη διάβρωση..

Μεταλλικό διπλό κρεβάτι Μεταλλικό διπλό κρεβάτι

Πώς να επιλέξετε ένα διπλό κρεβάτι: συμβουλές

Οι ειδικοί καταρτίζουν ολόκληρους καταλόγους πρακτικών συμβουλών που μπορούν να διευκολύνουν σημαντικά το έργο της επιλογής ενός διπλού κρεβατιού. Επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς προτάσεις:

1. Αξίζει να δοθεί προσοχή στη μάρκα του κρεβατιού, καθώς και στη διάρκεια ζωής των επίπλων.

2. Το κρεβάτι πρέπει απαραίτητα να έχει οδηγίες που σας λένε βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση.

3. Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τα έπιπλα, αλλά αισθάνεστε ένα τρίξιμο, σημαίνει ότι το προϊόν μπορεί να διαβρωθεί και πρέπει να απορριφθεί..

4. Πριν αγοράσετε το επιλεγμένο προϊόν, αξίζει να ρωτήσετε εάν το πλαίσιο καλύπτεται με ειδικό αντιμυκητιασικό παράγοντα. Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία..

5. Εάν επιλέξατε το κρεβάτι που σας αρέσει, αλλά το κάλυμμα δεν σας ταιριάζει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο.

6. Εάν το κρεβάτι πωλείται μαζί με ένα στρώμα, τότε είναι καλύτερο να είναι ένα ορθοπεδικό στοιχείο που θα προσφέρει έναν άνετο ύπνο.

7. Για παιδιά, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή του τραύματος του ανήσυχου παιδιού..

8. Οι μεταλλικές διπλές κατασκευές θα ταιριάζουν υπέροχα σε μπαρόκ, κλασικό και μοντέρνο σχεδιασμό και τα ξύλινα μοντέλα θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο στιλ της σοφίτας, της χώρας και της Προβηγκίας..

Πώς να επιλέξετε ένα διπλό κρεβάτι - Συμβουλές Πώς να επιλέξετε ένα διπλό κρεβάτι - Συμβουλές Πώς να επιλέξετε ένα διπλό κρεβάτι - Συμβουλές

Διπλά κρεβάτια – φωτογραφία

Συγκεντρώσαμε μια συλλογή από όμορφες φωτογραφίες που θα δείξουν τι είδους διπλά κρεβάτια είναι και με ποιες κατευθύνσεις στυλ είναι αυτά τα άνετα έπιπλα σε αρμονία. Απολαύστε την προβολή και την έμπνευσή σας!

Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία Διπλά κρεβάτια - φωτογραφία

Previous Post
65 ιδέες ζωνών για διαμέρισμα στούντιο
Next Post
Stue i loftstil: 70 fotoideer