Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες

Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες

Το μαύρο είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη και μυστικιστικά χρώματα, αλλά ταυτόχρονα, φαίνεται πάντα κομψό, μοντέρνο και σχετικό. Όχι μόνο ένα μικρό μαύρο φόρεμα, αλλά και ένα λακωνικό μαύρο εσωτερικό δεν βγαίνει ποτέ από την τάση. Είναι αλήθεια και πρέπει να το σχεδιάσετε προσεκτικά. Αυτό απαιτεί επαγγελματισμό και άψογη αίσθηση γεύσης και τότε ένα τέτοιο μπάνιο θα συναρπάσει και θα προσελκύσει την προσοχή. Η ζοφερή και καταθλιπτική εντύπωση είναι ένα ξεπερασμένο στερεότυπο. Το μαύρο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως ασφαλής βάση στα περισσότερα μοντέρνα στυλ..

Εσωτερικά στυλ

Το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό είναι πάντα δράμα και έκφραση. Αλλά για να είναι το αποτέλεσμα ισχυρό και διατηρημένο, πρέπει να παρατηρήσετε προσεκτικά τη γραμμή και να διατηρήσετε την ισορροπία. Ένα μαύρο μπάνιο είναι φρέσκο ​​και πρωτότυπο. Φαίνεται τολμηρό και ασυνήθιστο και η ατμόσφαιρα είναι ριζικά διαφορετική από τη στείρα λευκότητα του νοσοκομείου. Μην εκπλήσσετε κανέναν με τα συνηθισμένα απαλά παστέλ χρώματα, αλλά το βαθύ μαύρο είναι μια πραγματική πρόκληση και ένα αποκορύφωμα οποιουδήποτε διαμερίσματος..

Μαύρο μπάνιο σε μοντέρνο στιλ

Το μοντέρνο στυλ αντανακλά το τεράστιο άλμα στην τεχνική πρόοδο που είναι χαρακτηριστικό του αιώνα μας. Οι σχεδιαστές εμπνέονται από καινοτόμους υπολογιστές, ταξίδια στο διάστημα και εκπληκτικές επιστημονικές εξελίξεις. Πρόκειται για υπερσύγχρονα υλικά, απλές και καθαρές γραμμές, σχέδια υψηλής τεχνολογίας. Η λειτουργικότητα έρχεται στο προσκήνιο.

Το μοντέρνο στυλ είναι πλαστικό, χρώμιο και γυαλί. Πρόκειται για μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες, μονόχρωμη παλέτα, αδιαφορία για φυσικά υλικά και υφές, φωτισμό πολλαπλών επιπέδων και ελάχιστη διακόσμηση. Ενσωματωμένες οικιακές συσκευές και υδραυλικά σε ανάρτηση χρησιμοποιούνται.

Μαύρο μπάνιο σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Μαύρο μπάνιο σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Μαύρο μπάνιο σε στιλ σοφίτας

Ένα πατάρι έχει να κάνει με την απλή απλότητα σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα. Τέτοια μπάνια είναι λακωνικά, χωρίς περιττή διακόσμηση. Σοφίτα είναι η μαζικότητα, οι ακατέργαστες υφές, οι συγκαλυμμένες επικοινωνίες. Σκυρόδεμα, απρόσεκτος γύψος ανθεκτικός στην υγρασία, πλινθοδομή φαίνονται καλά. Το κυριότερο είναι λιγότερα πράγματα και περισσότερος χώρος.

Τα υδραυλικά μπορούν να γερνούν τεχνητά. Or, αντίθετα, έντονα μοντέρνα, σε αντίθεση με τους ακατέργαστους τοίχους. Μια ενδιαφέρουσα κίνηση είναι τα αξεσουάρ από ορείχαλκο. Οι μαύρες οροφές σπάνια χρησιμοποιούνται σε πατάρι που απαιτεί χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να αποκρύψετε σωλήνες και συσκευές, οι οποίες μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο..

Μπάνιο σε στυλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Μπάνιο σε στυλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση

Μαύρο μπάνιο σε κλασικό στιλ

Αν και εμφανίζονται όλο και περισσότερα νέα στυλ, τα κλασικά δεν ξεπερνούν ποτέ. Αυτό είναι πάντα ένας σίγουρος δείκτης της καλής γεύσης του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, το κλασικό στυλ δεν είναι ιδιότροπο. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα δωμάτια και δεν απαιτεί να είναι όλα στο ίδιο πνεύμα..

Το κλασικό μαύρο μπάνιο είναι χτισμένο σε ασπρόμαυρες αντιθέσεις. Συνήθως δεν είναι στείρο λευκό, αλλά γαλακτώδες, κρέμα ή ελεφαντόδοντο. Αυτό επιτρέπει στο εσωτερικό να εξομαλυνθεί και να μαλακώσει. Χρησιμοποιείται επίσης φινίρισμα με φυσική πέτρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για το μπάνιο, επειδή δεν φοβάται την υγρασία. Μια εναλλακτική λύση από γρανίτη, μάρμαρο και ψεύτικο ακρυλικό – κομψά μαύρα πλακάκια με σχέδια.

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση για ένα κλασικό μπάνιο είναι μια οβάλ σχήματος μπανιέρα με χάλκινα στοιχεία. Σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο, το μαύρο μαρμάρινο μπολ μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και στο κέντρο.

Κλασικό μαύρο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Κλασικό μαύρο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση

Μαύρο μπάνιο σε γοτθικό στιλ

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκαλύψετε το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό είναι το γοτθικό στυλ. Συνδυάζει επίσης διακριτικά άλλες σκούρες αποχρώσεις. Αντίθετα, υπάρχουν ελαφριά στοιχεία, για παράδειγμα, λευκές οροφές με σκούρους τοίχους. Το κύριο πράγμα είναι λίγο ζοφερή, αλλά όχι καταθλιπτική ατμόσφαιρα..

Το γοτθικό στυλ είναι ένα είδος παρακμιακού περιβάλλοντος, χαριτωμένο και εκλεπτυσμένο. Αναμίχθηκε φανταστικά κλασική γοτθική, μινιμαλισμός και σύγχρονες τάσεις. Πειραματιστείτε ελεύθερα με διαφορετικά υλικά και κρύες υφές: πέτρα, γυαλί, μέταλλο. Και μπορείτε να προσθέσετε νεωτερικότητα με ολοκαίνουργιο υδραυλικό ή μοντέρνο φωτισμό νέον..

Μαύρο γοτθικό μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Μαύρο γοτθικό μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση

Μαύρο μπάνιο αρ ντεκό

Το Art Deco είναι ένα ασυνήθιστο μοντέρνο στυλ που ξεκινά από τις απαρχές της σύγχρονης τζαζ. Η μνημειακότητα συνδυάζεται με την ελαφρότητα και τις σύγχρονες τάσεις – με τον αφρικανικό εξωτισμό.

Το Art deco στο μπάνιο είναι μια αφθονία από γυαλί, ατσάλι και μάρμαρο. Οι τοίχοι είναι γυαλιστεροί, φωτεινοί, με σκούρα σχέδια. Για παράδειγμα, με μαύρα έθνικ στολίδια. Τα διπλά στοιχεία φαίνονται καλά. Το πάτωμα είναι πάντα μνημειώδες. Πρόκειται για μεγάλες ασπρόμαυρες μαρμάρινες πλάκες επενδεδυμένες με περίπλοκα σχέδια. Η σκάκι ασπρόμαυρη επένδυση χρησιμοποιείται ενεργά στο art deco.

Τα υδραυλικά είναι τεράστια, με καμπύλες γραμμές και βελτιωμένα σχήματα. Συνήθως είναι ακρυλικό και χρώμιο. Ένα σημαντικό στοιχείο – τεράστιοι καθρέφτες σε χρωμιωμένο πλαίσιο.

Μαύρο Μπάνιο Art Deco - Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου Μαύρο Μπάνιο Art Deco - Σχεδιασμός εσωτερικού χώρου

Φινίρισμα και υλικά

Το μαύρο μπορεί να συνδυαστεί με οποιεσδήποτε άλλες αποχρώσεις και υλικά.

– Ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια είναι το μαύρο και το κόκκινο. Αυτή είναι η ενσάρκωση του αισθησιασμού που φαίνεται το καλύτερο στο μπάνιο. Μπορείτε να αραιώσετε ένα τολμηρό ντουέτο με λευκό ή μπεζ.

– Μαύρο και άσπρο – μια κλασική βάση για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

– Μαύρο με χρυσό ή ασημί φαίνεται αριστοκρατικό και πολυτελές.

– Ασυνήθιστο και υπερβολικό – με κίτρινο και πορτοκαλί.

– Το μαύρο εξομαλύνει τον παιδισμό του ροζ, τη δραστηριότητα του πράσινου ή την ψυχρότητα του μπλε.

Το μαύρο σας επιτρέπει επίσης να πειραματιστείτε με τις υφές. Διάφοροι διακοσμητικοί σοβάδες, ψηφιδωτά πλακάκια, φυσική πέτρα ή η απομίμησή του ταιριάζουν απόλυτα στο μπάνιο. Για ευρύχωρα δωμάτια, ο συμπαγής, ισχυρός γρανίτης είναι κατάλληλος, για μικρά δωμάτια – κλασικά γυαλιστερά ή ματ πλακάκια. Τα μαύρα χρώματα δεν ξεθωριάζουν ή ξεθωριάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν είναι απαραίτητο, είναι εύκολο να επιλέξετε μια παρόμοια σκιά. Αλλά η μαύρη ταπετσαρία δεν είναι η πιο κοινή επιλογή και, επιπλέον, δεν είναι η καλύτερη για ένα υγρό μπάνιο..

Πάτωμα

Όταν επιλέγετε υλικά για το φινίρισμα του δαπέδου, πρέπει να λάβετε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του δωματίου. Στο μπάνιο, πρόκειται για μεγάλη ποσότητα νερού και ατμού, σταθερές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και υψηλή υγρασία. Υλικά δαπέδου δεν πρέπει να διογκώνονται και να αλλοιώνονται υπό αυτές τις συνθήκες. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται πλακάκια, φυσική και τεχνητή πέτρα και ορισμένοι τύποι laminate. Μπορείτε να εξοπλίσετε ένα ζεστό πάτωμα. Για να μην γλιστρήσει, αρκεί να βάλετε ένα ειδικό ελαστικό στρώμα σε φωτεινή αντίθεση σκιάς. Θα γίνει μια σημαντική προφορά σε σκούρο φόντο..

Μαύρο σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα δαπέδου Μαύρο σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Το μαύρο λειτουργεί ως φόντο ή ως διαχωριστικό. Οποιαδήποτε άλλη έμφαση χρώματος φαίνεται πολύ πιο φωτεινή στο φόντο των μαύρων τοίχων. Αυτό επιτρέπει ισχυρές αντιθέσεις. Με την ίδια αρχή, τα πολυτελή κοσμήματα είναι συχνά τοποθετημένα σε μαύρο βελούδο..

Οι μαύροι τοίχοι είναι κατάλληλοι για μεγάλα, ευρύχωρα δωμάτια με ψηλά ταβάνια. Τότε δεν συνθλίβονται και δεν κάνουν καταθλιπτική εντύπωση. Μια σημαντική απόχρωση – μέγιστο φως.

Οι τοίχοι μπορούν απλά να βαφτούν, να πλακαριστούν με διακοσμητικά πλακάκια ή ειδικά πάνελ, διακοσμημένα με ψηφιδωτά και ένθετα από φυσική πέτρα.

Μαύρο σχέδιο μπάνιου - διακοσμήσεις τοίχων Μαύρο σχέδιο μπάνιου - διακοσμήσεις τοίχων

Οροφή

Ένα γυαλιστερό μαύρο ταβάνι είναι μια τολμηρή και ενδιαφέρουσα λύση, αλλά σίγουρα απαιτεί χώρο. Για μικρά δωμάτια, είναι καλύτερο να περιοριστείτε σε γκρι ή κλασικό λευκό. Αλλά, αν το ύψος το επιτρέπει, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν πραγματικό έναστρο ουρανό πάνω από το κεφάλι σας, συνδυάζοντας μια βαθιά σκοτεινή γυαλάδα με προβολείς.

Μαύρο σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα οροφής Μαύρο σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα οροφής

Έπιπλα μπάνιου

Τα μαύρα έπιπλα είναι μοναδικά στο ότι ταιριάζουν με οποιοδήποτε υπόβαθρο. Μπορείτε να το αραιώσετε με χρωματιστά αξεσουάρ ή υφάσματα. Για τους λάτρεις των αντιθέσεων, τα ασπρόμαυρα ακουστικά είναι κατάλληλα. Οι πόρτες, τα ράφια και τα αξεσουάρ από σκούρο γυαλί φαίνονται ενδιαφέροντα.

Για πολύ καιρό κανείς δεν εκπλήσσεται με τα μαύρα υδραυλικά. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να το επιλέξετε έτσι ώστε η σκιά και το στυλ να ταιριάζουν απόλυτα. Στη συνέχεια, τα ακουστικά θα φαίνονται αρμονικά. Γνώστες της πολυτέλειας και των κλασικών θα απολαύσουν το κομψό μαύρο μαρμάρινο μπάνιο.

Μαύρο Σχεδιασμός Μπάνιου - Έπιπλα Μαύρο Σχεδιασμός Μπάνιου - Έπιπλα

Διακόσμηση και φωτισμός

Υπάρχουν πάντα πολλά μικρά πράγματα και αξεσουάρ στο μπάνιο. Αυτά είναι σουβέρ και μπουκάλια, πετσέτες και ρόμπες, κάθε είδους βάζα και σουβέρ. Όλα μπορούν να διατηρηθούν στο ίδιο στυλ. Υπάρχουν ολόκληρα σύνολα μαύρου γυαλιού και πέτρας. Τα μαύρα υφάσματα είναι επίσης πρακτικά: είναι λιγότερο βρώμικα και πλένονται πιο εύκολα. Ένα ευρύχωρο δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί με βάζα και γλάστρες. Τα φρέσκα λουλούδια φαίνονται ιδιαίτερα φρέσκα σε μαύρο φόντο και το καθεστώς υγρασίας-θερμοκρασίας του μπάνιου σας επιτρέπει να διατηρείτε εξωτικά φυτά εδώ που δεν θα επιβιώσουν σε άλλα δωμάτια..

Εάν το μπάνιο έχει παράθυρα, τότε οι μαύρες κουρτίνες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτές δεν είναι απαραίτητα μαζικές κουρτίνες. Ένας πυκνός ρωμαϊκός καμβάς αρκεί για να απομονωθείτε εντελώς από τον έξω κόσμο και να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας.

Το μαύρο απαιτεί πάντα έντονο φως για να αντισταθμίσει. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια αφθονία φυσικού φωτός σπάνια βρίσκεται σε ένα μπάνιο, ένα πολύπλοκο σύστημα πολλαπλών επιπέδων είναι η καλύτερη λύση. Το ήρεμο χαμηλό φως είναι κατάλληλο για βραδινό μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας. Σε συνδυασμό με σκούρο φόντο, βοηθά να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε, να ανακουφίσετε το κεφάλι και τα μάτια. Αλλά για τις δουλειές του σπιτιού ή για κάθε είδους καλλυντικές διαδικασίες, απαιτείται έντονο φως, το κύριο πράγμα δεν είναι πολύ έντονο σε αντίθεση σκοτεινού φόντου. Ο φωτισμός του καθρέφτη φαίνεται ιδιαίτερα κομψός.

Μαύρο Σχεδιασμός Μπάνιου - Διακόσμηση & Φωτισμός Μαύρο Σχεδιασμός Μπάνιου - Διακόσμηση & Φωτισμός

Μικρό μαύρο μπάνιο

Το θαμπό μαύρο δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα μικρό μπάνιο. Στη συνέχεια, θα κάνει μια καταθλιπτική εντύπωση και οπτικά θα γίνει ακόμη πιο σκοτεινή. Ένα τέτοιο υπόβαθρο λειτουργεί μόνο με μια πολύ λεπτή επιλογή άλλων εσωτερικών αντικειμένων σύμφωνα με την αρχή της αντίθεσης σύνθεσης..

Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο με διαφορετικό τρόπο. Το σωστό παιχνίδι των τόνων μπορεί να αλλάξει την αντίληψη οποιουδήποτε δωματίου πέρα ​​από την αναγνώριση. Οι κάθετες μαύρες ρίγες αυξάνουν οπτικά το ταβάνι, ενώ οι οριζόντιες μεγεθύνουν το μπάνιο. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε για τη δική σας ευχαρίστηση. Είναι καλύτερα να πάρετε τους κλασικούς συνδυασμούς: με λευκό, μπεζ, κρέμα. Υπερβολικά ελκυστικές προφορές αντιστρέφονται.

Ένα άλλο μυστικό είναι οι καθρέφτες. Ευτυχώς, το μπάνιο έχει μεγάλο αριθμό από αυτά. Οι καθρέφτες πόρτες ή ακόμα και ένας ολόκληρος τοίχος δεν είναι μόνο βολικές, αλλά και όμορφες. Ο χώρος φαίνεται να γίνεται μεγαλύτερος και πιο ενεργά γεμάτος φως.

Μικρό μαύρο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Μικρό μαύρο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση Μικρό μαύρο μπάνιο - εσωτερική διακόσμηση

Μπάνιο σε μαύρο χρώμα – φωτογραφία

Σας προσφέρουμε μια επιλογή από φωτογραφίες του σχεδιασμού των μαύρων μπάνιων για κάθε γούστο. Δείτε, συγκρίνετε και εμπνευστείτε!

Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού Μαύρο μπάνιο - φωτογραφία εσωτερικού σχεδιασμού

Previous Post
Φούστα για τεντωμένη οροφή: 80 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Kjøkken med bardisk (70 bilder): designideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector