15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Λευκό μπάνιο: 65 ιδέες σχεδιασμού

Λευκό μπάνιο: 65 ιδέες σχεδιασμού

Κάθε σπίτι έχει ένα ξεχωριστό μέρος όπου το πρωί μπορείτε να πάρετε μια φόρμα καλής διάθεσης για όλη την ημέρα και το βράδυ μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια της χαλάρωσης και να προετοιμαστείτε ήρεμα για ύπνο. Δεν είναι μυστικό ότι αυτός ο σημαντικός χώρος είναι το μπάνιο. Επομένως, ο σχεδιασμός ενός λευκού μπάνιου πρέπει να πληροί ορισμένα σημαντικά κριτήρια: άνεση, στυλ, ευκολία και ειρηνική ατμόσφαιρα..

Εσωτερικά στυλ

Η αντίληψη ενός μπάνιου εξαρτάται άμεσα από τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του. Κατά το σχεδιασμό, πρέπει να λάβετε υπόψη τις προσωπικές προτιμήσεις, το γενικό στυλ του διαμερίσματος / σπιτιού και της περιοχής του.

Λευκό μπάνιο σε μοντέρνο στιλ

Αυτή η επιλογή είναι καθολική τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά μπάνια. Το μοντέρνο στυλ σχεδιασμού περιλαμβάνει ένα παιχνίδι αντιθέσεων, σχημάτων και αποχρώσεων. Γυάλινα ή χαραγμένα πλακάκια, διακόσμηση με τοιχογραφίες, ασυνήθιστη διακόσμηση από φυσικό ξύλο μπορούν να γίνουν μια δημιουργική και τολμηρή λύση. Αξίζει επίσης να σκεφτείτε το υδραυλικό ντεκουπάζ. Στη συνέχεια, το μπάνιο θα είναι όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και πολύ κομψό..

Λευκό μπάνιο σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση Λευκό μπάνιο σε μοντέρνο στυλ - Εσωτερική διακόσμηση

Λευκό μπάνιο σε κλασικό στιλ

Τα κλασικά είναι κάτι που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα και τονίζει πάντα την εκλεπτυσμένη γεύση των ιδιοκτητών του σπιτιού. Τα κύρια κίνητρα αυτού του στυλ είναι φυσικά υλικά, παραδοσιακά υδραυλικά και διακόσμηση, τυπική διάταξη και πολυτελή στοιχεία: παλαιωμένοι καθρέφτες, ρωμαϊκές περσίδες, μεταλλικά κηροπήγια σχεδιαστών. Θα φαίνονται υπέροχα σε συνδυασμό με ένα λευκό χιόνι..

Κλασικό στυλ Λευκό μπάνιο - Εσωτερική διακόσμηση

Λευκό μπάνιο υψηλής τεχνολογίας

Όλοι οι γνώστες της συντομίας, της απλότητας και της άνεσης πρέπει να δώσουν την προσοχή τους σε έναν τέτοιο εσωτερικό σχεδιασμό. Αυτό το στυλ είναι ένας συνδυασμός μινιμαλισμού και κομψού συντηρητισμού. Για διακόσμηση, δεν χρειάζεται να γεμίζετε τον χώρο με διακόσμηση και περιττές λεπτομέρειες. Τα ενσωματωμένα είδη υγιεινής, η γυαλιστερή τεντωμένη οροφή και οι σαφείς γραμμές στα υφάσματα που θα εναρμονιστούν τέλεια με το λευκό χρώμα θα είναι αρκετά..

Λευκό μπάνιο υψηλής τεχνολογίας - εσωτερική διακόσμηση Λευκό μπάνιο υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερικός σχεδιασμός

Λευκό μπάνιο σε στιλ Προβηγκίας

Είναι σε ένα τέτοιο μπάνιο που μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Αποχρώσεις γάλακτος και μελιού, λουλουδάτες εκτυπώσεις στην επιφάνεια του ντους, ξύλινα ράφια και διακοσμητικά υλικά πέτρας φινιρίσματος μπορούν να δώσουν στον χώρο μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ηρεμίας και άνεσης..

Λευκό μπάνιο σε στυλ Προβηγκίας - εσωτερική διακόσμηση Λευκό μπάνιο σε στυλ Προβηγκίας - εσωτερική διακόσμηση Λευκό μπάνιο σε στυλ Προβηγκίας - εσωτερική διακόσμηση

Λευκό μπάνιο σε στυλ σοφίτας

Αυτός είναι ένας φωτεινός και δημιουργικός συνδυασμός του νέου και του από καιρό ξεχασμένου παλιού. Οι τοίχοι από τούβλα, η παλαιωμένη διακόσμηση, τα δάπεδα από λευκό ξύλο και τα μοντέρνα υδραυλικά, μαζί με τον κομψό χωνευτό φωτισμό, θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να αραιώσετε την ομοιομορφία του χρώματος με ποικίλη διακόσμηση και υφάσματα με γεωμετρικά μοτίβα..

Μπάνιο Λευκής Σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Μπάνιο Λευκής Σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Μπάνιο Λευκής Σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα και υλικά

Ο σχεδιασμός του μπάνιου ξεκινά με τη σωστή επιλογή υλικών φινιρίσματος. Μπορούν να ορίσουν τον γενικό τόνο για το δωμάτιο ή να προσθέσουν κάποια γεύση..

Πάτωμα

Στην περίπτωση του μπάνιου, η επένδυση δαπέδου πρέπει απαραίτητα να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: πρακτικότητα, αντοχή στην υγρασία των υλικών, ανθεκτικότητα, καθώς και όμορφη εμφάνιση.

Μια από τις πιο αποδεδειγμένες και δημοφιλείς επιλογές είναι το κεραμίδι. Είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό, έχει τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Ιδανικό για μινιμαλιστικό, μοντέρνο και κλασικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Η τεχνητή πέτρα είναι πιο επιθετική στη φροντίδα, αλλά είναι επίσης γνωστή για την ανθεκτικότητα και την αισθητική της. Θα ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σοφίτας, υψηλής τεχνολογίας και έθνους.

Η καλύτερη επιλογή, που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε ιδέα μπάνιου, μπορεί δικαίως να ονομαστεί λινέλαιο PVC. Δεν είναι καθόλου ολισθηρό (που είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την περίπτωση), ανθεκτικό στην υγρασία, έχει μια ευχάριστη ανάγλυφη υφή, καθώς και μια τεράστια παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων.

Λευκό σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα δαπέδου Λευκό σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Στένσιλ, υφή γύψου, το οποίο θα φαίνεται πάντα αποκλειστικό και ακριβό, μπορεί να γίνει μια υπέροχη διακόσμηση τοίχου. Μια απλούστερη, αλλά όχι λιγότερο αξιόπιστη επιλογή είναι τα μπεζ κεραμικά πλακίδια, τα οποία μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με αυθεντικά ψηφιδωτά. Μια άλλη δημοφιλής επιλογή επένδυσης τοίχων είναι η αδιάβροχη ταπετσαρία. Λόγω της ποικιλίας τους, είναι ιδανικά για οποιοδήποτε σχέδιο, από τη λεπτή Προβηγκία έως τα συντηρητικά κλασικά..

Λευκό σχέδιο μπάνιου - διακοσμήσεις τοίχων Λευκό σχέδιο μπάνιου - διακοσμήσεις τοίχων

Οροφή

Στο μπάνιο, η οροφή πρέπει να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή, να μην διαβρώνεται, να παρέχει τη δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης των φωτιστικών και να ταιριάζει στο συνολικό σχεδιασμό του δωματίου.

Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι οικονομική και αποδεδειγμένη ασβέστη, πρωτότυπη ζωγραφική, ταπετσαρία ανθεκτική στην υγρασία βινυλίου, ξύλινα πάνελ και τεντωμένες οροφές. Το κύριο πράγμα είναι να θυμάστε ότι οι οροφές πρέπει να τονίζουν αρμονικά τη συνολική ατμόσφαιρα του μπάνιου και να μην προσελκύουν όλη την προσοχή..

Λευκό σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα οροφής Λευκό σχέδιο μπάνιου - φινίρισμα οροφής

Υδραυλικά και έπιπλα

Για μια ικανή επιλογή μπάνιου / ντους, αξίζει να γνωρίζετε για τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται. Για παράδειγμα, τα προϊόντα πορσελάνης είναι φιλικά προς το περιβάλλον και, παρά το λευκό του χιονιού, διατηρούνται εύκολα σε τέλεια κατάσταση και δεν χάνουν τη δύναμή τους με τα χρόνια. Τα χαλύβδινα λουτρά διατηρούνται καλά ζεστά. Τα ακρυλικά προϊόντα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ανησυχούν για μηχανικές βλάβες. Μπορούν εύκολα να αντέξουν κρούσεις και πτώσεις από βαριά αντικείμενα.

Τα κελύφη μπορούν να είναι διαδοχικά, επιτοίχια, σγουρά και σε σχήμα τουλίπας. Εάν επιθυμείτε να διακοσμήσετε αυτό το στοιχείο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους τοίχους και τις επιλογές, αλλά αν ο κύριος στόχος είναι η λειτουργικότητα και η πρακτικότητα, οι νιπτήρες τουλίπας που προσαρτώνται εύκολα στον τοίχο θα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Όταν επιλέγετε μια τουαλέτα, αρκεί να θυμάστε τέτοιες σημαντικές ιδιότητες: κυκλική αποστράγγιση του νερού, γωνία σωλήνα που είναι πανομοιότυπη με τη γωνία του αποχετευτικού συστήματος στο σπίτι, αντιβακτηριακή επίστρωση και αθόρυβη συλλογή νερού.

Λευκό σχέδιο μπάνιου - υδραυλικά και έπιπλα Λευκό σχέδιο μπάνιου - υδραυλικά και έπιπλα Λευκό σχέδιο μπάνιου - υδραυλικά και έπιπλα

Διακόσμηση μπάνιου

Το μπάνιο είναι άνεση, απλότητα και άνεση που θέλετε να νιώσετε τόσο νωρίς το πρωί ή πριν τον ύπνο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να μην περάσετε τη λεπτή γραμμή στη διακόσμηση και να μην μετατρέψετε ένα οικείο δωμάτιο σε δωμάτιο αξεσουάρ. Για να γίνει αυτό, αρκεί να γνωρίζετε ένα μικρό μυστικό – ακόμη και πρακτικά πράγματα και τοίχοι μπορούν να γίνουν διακόσμηση..

Για παράδειγμα, πολύχρωμες ταπετσαρίες, κεραμίδια με πίνακες σχεδιαστών ή ασυνήθιστα πάνελ. Μπορείτε επίσης να βρείτε διασκεδαστικές θήκες στεγνωτήρα μαλλιών, χαριτωμένα κύπελλα οδοντόβουρτσας και μαρμάρινες μπομπονιέρες αν θέλετε. Το κύριο πράγμα είναι ότι αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δεν χαλούν το συνολικό σχέδιο του μπάνιου. Τα χειροποίητα πράγματα θα γίνουν αισθητική σωτηρία για τους «καλοφαγάδες» ενός μπάνιου σε στιλ Προβηγκίας, μινιμαλισμό, υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνο σχεδιασμό, προϊόντα από πέτρα και ξύλο – σε έθνικ, κλασικό και πατάρι.

Λευκό Σχεδιασμός Μπάνιου - Διακόσμηση Λευκό Σχεδιασμός Μπάνιου - Διακόσμηση Λευκό Σχεδιασμός Μπάνιου - Διακόσμηση

Φωτισμός

Μία από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για ποιοτική χαλάρωση είναι ο σωστός φωτισμός. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινό ή πολύ σκοτεινό. Τις περισσότερες φορές, για το μπάνιο χρησιμοποιούνται λαμπτήρες οροφής ή τοίχοι. Ένα λευκό μπάνιο δημιουργεί μια αίσθηση πρόσθετου χώρου και φωτός, οπότε ο κύριος κεντρικός φωτισμός θα είναι αρκετός, καθώς και διακοσμημένος – με τη μορφή μίνι λαμπτήρων στον καθρέφτη ή λωρίδας LED στα ντουλάπια. Μην ξεχνάτε ότι τα ασφαλή φωτιστικά πρέπει να συμμορφώνονται με την υψηλή ένδειξη “προστασία από την εισροή νερού”.

Σχεδιασμός Λευκού Μπάνιου - Φωτισμός Λευκό Σχεδιασμός Μπάνιου - Φωτισμός Σχεδιασμός Λευκού Μπάνιου - Φωτισμός

Λευκό σχέδιο μπάνιου – φωτογραφία

Η επιλογή των φωτογραφιών μας θα σας βοηθήσει να βουτήξετε σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα έμπνευσης και να βρείτε τις καλύτερες ιδέες για το μελλοντικό σας μπάνιο. Καλή προβολή!

Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση λευκού μπάνιου - φωτογραφία

Βίντεο: Λευκό μπάνιο – Ιδέες και συμβουλές

Previous Post
Κουζίνα ελιάς (75 φωτογραφίες): ιδέες σχεδιασμού
Next Post
Moderne kjøkken: 75 designideer