15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Παιδικό σχέδιο για δύο κορίτσια (75 φωτογραφίες)

Παιδικό σχέδιο για δύο κορίτσια (75 φωτογραφίες)

Ο εξοπλισμός ενός δωματίου για δύο παιδιά δεν είναι μια εύκολη ερώτηση και αν μιλάμε επίσης για κορίτσια, το έργο είναι διπλά περίπλοκο. Εκτός από τα κρεβάτια και τα γραφεία, οι μικρές κυρίες θα χρειαστούν αρκετά εκτεταμένα συστήματα αποθήκευσης που μπορούν να χωρέσουν μια ντουλάπα, διάφορα διακοσμητικά. Σε όλα αυτά θα προστεθεί το ζήτημα του χρώματος και του στυλ, όταν τα κορίτσια θα πρέπει να καταλήξουν σε μια κοινή απόφαση. Για να διευκολύνουμε τα πράγματα για εσάς, αγαπητοί γονείς, έχουμε συλλέξει πολλές συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα φυτώριο για δύο κορίτσια όμορφο, άνετο και λειτουργικό.!

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη?

Κατά το σχεδιασμό του σχεδιασμού ενός παιδικού σταθμού για δύο κορίτσια, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη πολλά σημεία, ξεκινώντας από τον προσδιορισμό του δωματίου όπου θα τα εξοπλίσουμε με ένα αρχοντικό ενός κοριτσιού και τελειώνοντας με τα ενδιαφέροντα ηλικίας και τα ατομικά χαρακτηριστικά. Για να διευκολύνετε τη δουλειά σας, σας συμβουλεύουμε να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές:

1. Προσπαθήστε να διαθέσετε για τα μικρά σας το μεγαλύτερο δωμάτιο στο διαμέρισμα, ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για όλους τους λειτουργικούς χώρους.

2. Επιλέξτε μόνο τα πιο απαραίτητα έπιπλα – περιττά αντικείμενα θα συσσωρεύουν τον χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετασχηματιστικές δομές, διάφορα ανασυρόμενα συστήματα.

3. Χρησιμοποιήστε μεγάλους καθρέφτες σε εσωτερικούς χώρους – τα κορίτσια θα το λατρέψουν. Επιπλέον, οι καθρέφτες επιφάνειες θα αυξήσουν οπτικά το χώρο. Μπορούν να υπάρχουν τόσο στην έκδοση τοίχου, στο τραπέζι, όσο και στις πόρτες της ντουλάπας.

4. Δημιουργήστε μια γωνιά του δωματίου για κάθε παιδί με ένα διαμέρισμα, κουρτίνες ή ράφια. Αυτό θα διευκολύνει πολύ τα παιδιά να ασχολούνται με τις προσωπικές τους υποθέσεις..

5. Όταν επιλέγετε το χρώμα του δωματίου, καθοδηγείτε από τις επιθυμίες και των δύο παιδιών, μπορείτε να οργανώσετε τις ζώνες σε διαφορετικές αποχρώσεις, συνδυάζοντάς τις με κάποια κοινή ιδέα, για παράδειγμα, τα ίδια έπιπλα.

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Τι πρέπει να λάβετε υπόψη Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Τι πρέπει να λάβετε υπόψη

Χρωματικές λύσεις

Όταν επιλέγετε ένα χρώμα για ένα φυτώριο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη θέση του δωματίου σε σχέση με τα βασικά σημεία. Εάν τα παράθυρα βλέπουν προς τα βόρεια, αξίζει να εγκαταλείψετε τα κρύα φωτεινά χρώματα υπέρ των ζεστών φωτεινών – θα σας βοηθήσουν να κάνετε το δωμάτιο πιο ευρύχωρο και ευάερο. Αντίθετα, για τη νότια πλευρά, όπου υπάρχει ήδη πολύ φυσικό φως, μπορείτε να πάρετε πιο κρύες αποχρώσεις..

Μια καλή επιλογή θα ήταν ένας μονόχρωμος σχεδιασμός σε ανοιχτά χρώματα, έναντι του οποίου τα φωτεινά έπιπλα και τα αξεσουάρ θα φαίνονται υπέροχα. Από την παλέτα χρωμάτων για τη διακόσμηση ενός δωματίου δύο κοριτσιών, το λευκό, το ροζ, το λιλά, το κρεμ, οι πράσινες αποχρώσεις είναι ιδανικές. Μπορούν να δημιουργηθούν ξεχωριστές αντιθέσεις χρησιμοποιώντας κίτρινα, μοβ, πορτοκαλί χρώματα..

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Χρώματα Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Χρώματα

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Το φυτώριο για δύο κορίτσια είναι ένα εξαιρετικό πεδίο για την ενσάρκωση οποιωνδήποτε δημιουργικών ιδεών. Πολλές θεματικές και στιλ κατευθύνσεις θα ριζώσουν υπέροχα εδώ. Οι μικρές κυρίες μπορούν να διακοσμήσουν το εσωτερικό, λαμβάνοντας ως βάση τα κίνητρα των παραμυθιών για τη Μικρή Γοργόνα, τη Χιονάτη, να εξοπλίσουν ένα πραγματικό κάστρο πριγκίπισσας. Τις περισσότερες φορές, οι ροζ τόνοι λαμβάνονται ως βάση, οι οποίοι συμπληρώνονται με θεματικές ταπετσαρίες φωτογραφιών, έπιπλα με τη μορφή κλειδαριών, καροτσιών και άλλων σχετικών χαρακτηριστικών..

Όταν διακοσμείτε ένα φυτώριο για δύο κορίτσια, μπορείτε να στραφείτε στα κλασικά, τα οποία συνδυάζουν εξαιρετική άνεση, παλιές παραδόσεις και ηρεμία. Το κλασικό στυλ είναι καλό επειδή καθιστά δυνατή τη διακόσμηση ενός δωματίου, ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών. Ελαφριά και ζεστά χρώματα διακόσμησης, έπιπλα από μασίφ ξύλο, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, πλούσια υφάσματα – όλα αυτά γεμίζουν το δωμάτιο με άνεση και αφθονία..

Η Προβηγκία είναι ιδανική για ρομαντικά δωμάτια κοριτσιών. Εδώ δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς πολλές μικρές εκτυπώσεις λουλουδιών που υπάρχουν σε ανοιχτόχρωμα φινιρίσματα και υφάσματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ελαφριά έπιπλα με έντονη ξυλώδη υφή και στοιχεία γήρανσης, που μεταφέρουν το πνεύμα της γαλλικής επαρχιακής ζωής..

Με την πρώτη ματιά, το σκανδιναβικό στυλ ενός παιδικού σταθμού για κορίτσια μπορεί να φαίνεται πιο κρύο και πιο συγκρατημένο. Αλλά, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε πώς οι λευκοί και γκρι τόνοι της διακόσμησης εμπλουτίζονται με άνεση στο σπίτι χάρη στη σημαντική παρουσία ξύλινων στοιχείων στη διακόσμηση και τα έπιπλα. Ένα τέτοιο φυτώριο θα φαίνεται πάντα ελαφρύ και ευρύχωρο..

Ο μινιμαλισμός μπορεί επίσης να «ταιριάξει» στο εσωτερικό ενός βρεφονηπιακού σταθμού, ειδικά επειδή πολλά σύγχρονα έφηβα κορίτσια λατρεύουν πολύ ένα ισορροπημένο, μη περιττό περιβάλλον. Ένα δωμάτιο γεμάτο ανοιχτόχρωμα χρώματα, λειτουργική επίπλωση και, σχεδόν εντελώς χωρίς διακοσμήσεις, μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για ένα μικρό διαμέρισμα.

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Επιλογή εσωτερικού στυλ Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Επιλογή εσωτερικού στυλ Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Επιλογή εσωτερικού στυλ

Υλικά διακόσμησης

Για παιδικό δωμάτιο, αν είναι δυνατόν, προτιμήστε τα φυσικά υλικά φινιρίσματος. Εφαρμόζοντας διάφορα χρώματα και υφές, μπορείτε να ρυθμίσετε τη γεωμετρία του δωματίου στην επιθυμητή κατεύθυνση..

Πάτωμα

Είναι καλύτερα να καλύψετε το πάτωμα στο φυτώριο με ζεστό υλικό, για παράδειγμα, σανίδα, laminate ή παρκέ. Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, τοποθετήστε το υλικό διαγώνια – αυτή η τεχνική θα αυξήσει οπτικά το επίπεδο. Μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης. Μαλακά χαλιά στους χώρους ύπνου και παιχνιδιού θα προσθέσουν ιδιαίτερη άνεση.

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φινίρισμα δαπέδου Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο σχεδιασμό των τοίχων, καθώς είναι αυτοί που λειτουργούν ως ο κύριος καμβάς έναντι του οποίου θα σχηματιστεί η περαιτέρω κατάσταση. Η καλύτερη επιλογή εδώ θα είναι ταπετσαρία, η οποία θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τόσο μονόχρωμους όσο και πολύχρωμους εσωτερικούς χώρους. Με τη βοήθεια μοτίβων και γραμμών, μπορείτε να ρυθμίσετε το χώρο – οι οριζόντιες λωρίδες θα επεκτείνουν οπτικά το δωμάτιο και οι κάθετες λωρίδες θα το ανεβάσουν. Σε ορισμένες ζώνες, μπορείτε να τακτοποιήσετε περιοχές με έμφαση επικολλώντας τις με θεματικές ταπετσαρίες φωτογραφιών.

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Διακόσμηση τοίχου Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Διακόσμηση τοίχου

Οροφή

Πάρτε γυψοσανίδα ως βάση για το σχεδιασμό της επιφάνειας της οροφής. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να οργανώσετε μια τέλεια επίπεδη επιφάνεια ή κλιμακωτές κατασκευές που θα σας επιτρέψουν να επισημάνετε λειτουργικές περιοχές και να εγκαταστήσετε φωτισμό σημείου. Οι τεντωμένοι καμβάδες θα φαίνονται όμορφοι, ειδικά οι γυαλιστεροί, δίνοντας στο δωμάτιο φως και ευρυχωρία. Ανάλογα με το στυλ, μπορείτε να επιλέξετε καμβάδες με εκτύπωση φωτογραφιών, για παράδειγμα, με τη μορφή ουράνιου μπλε, πεταλούδες, λουλούδια ή αφηρημένα σχέδια.

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Διακόσμηση οροφής Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Διακόσμηση οροφής

Έπιπλα παιδικού δωματίου

Σε ένα φυτώριο για δύο κορίτσια, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε κάθε τετραγωνικό μέτρο όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. Εξετάστε επιλογές για μετατρέψιμα κρεβάτια και πτυσσόμενα τραπέζια. Ως σύστημα αποθήκευσης, μπορείτε να επιλέξετε μια στενή αλλά υψηλή ντουλάπα, ξεχωριστά αρθρωτά στοιχεία και επίσης να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα συρτάρια κάτω από τα κρεβάτια. Για μικρά παιδιά, μπορείτε να παραλάβετε ένα ολόκληρο συγκρότημα, το οποίο περιλαμβάνει χώρους ύπνου με τη μορφή σπιτιών, ερμάρια.

Θέσεις ύπνου

Για δύο κορίτσια, μπορείτε να αγοράσετε μια κουκέτα, η οποία θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο στο δωμάτιο ή δύο σετ “κρεβάτι σοφίτας”, όπου η κάτω περιοχή θα καταλαμβάνεται από γραφεία και ερμάρια. Η διάταξη των κρεβατιών εξαρτάται από τη γεωμετρία του φυτώριου.

Σε ένα τετράγωνο δωμάτιο, τα κρεβάτια τοποθετούνται κατά μήκος δύο απέναντι τοίχων ή στην άκρη γωνία του δωματίου. Σε ένα ορθογώνιο δωμάτιο, το κρεβάτι μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα “τρένο” κατά μήκος ενός μακρού τοίχου ή κάθετα σε αυτό. Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι η οργάνωση ενός υψηλού βάθρου με πτυσσόμενα κρεβάτια. Σε αυτή την περίπτωση, ένας χώρος προπόνησης με δύο θρανία έχει δημιουργηθεί στο βάθρο και ο υπόλοιπος χώρος του δωματίου είναι εξοπλισμένος με αίθουσα παιχνιδιών.

Μια άλλη επιλογή που αξίζει προσοχή είναι τα κρεβάτια, τα οποία είναι κρυμμένα στο ντουλάπι με τη βοήθεια ενός μηχανισμού ανύψωσης. Χρησιμοποιώντας τέτοια έπιπλα, θα κάνετε το δωμάτιο πολύ πιο ελεύθερο τη μέρα..

Έπιπλα παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - χώροι ύπνου Έπιπλα παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - χώροι ύπνου Έπιπλα παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - χώροι ύπνου

Ζώνη εργασίας

Εάν τα κορίτσια σας είναι μαθήτριες, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με την οργάνωση της περιοχής όπου θα σπουδάσουν. Τις περισσότερες φορές, είναι εξοπλισμένο κοντά σε ένα παράθυρο, όπου υπάρχει αρκετά έντονο φως της ημέρας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μακρύ τραπέζι γραφής κατά μήκος του περβάζι, στο οποίο οι κόρες μπορούν να κάθονται ταυτόχρονα. Perhapsσως μια πιο σωστή και οικονομική λύση θα ήταν η αύξηση της επιφάνειας του ίδιου του περβάζι παραθύρου..

Σε ένα τετράγωνο φυτώριο, εκτός από τα κρεβάτια κατά μήκος των τοίχων, μπορείτε να εγκαταστήσετε γραφεία πιο κοντά στο παράθυρο. Σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια δεν θα αποσπούν την προσοχή όταν κάθονται με την πλάτη μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος..

Έπιπλα για παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια - Χώρος εργασίας Έπιπλα για παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια - Χώρος εργασίας Έπιπλα για παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια - Χώρος εργασίας

Playroom

Για μικρά παιδιά, θα χρειαστείτε ένα αρκετά ευρύχωρο μέρος για παιχνίδια, το οποίο μπορεί να οργανωθεί λόγω της έλλειψης γωνιάς εργασίας. Βάλτε ένα ζεστό χαλί εδώ, τοποθετήστε ένα μικρό μπανγκαλόου, σπίτι ή σκηνή.

Τα κορίτσια λατρεύουν μια ποικιλία θεματικών παιχνιδιών, όπως ένα κομμωτήριο με τραπέζι και καθρέφτη μακιγιάζ, ένα κουκλόσπιτο ή μια μικρή κουζίνα. Για τα παιχνίδια, δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ντουλάπια, είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε ανοιχτά ράφια ή τα δημοφιλή πλέον ψάθινα καλάθια, διακοσμητικά σεντούκια. Σημειώστε τα κουτιά με ειδικά αυτοκόλλητα, με τα οποία θα περιηγηθούν τα κορίτσια, πού είναι η αποθήκευση παιχνιδιών – αυτό θα τους μάθει να παραγγέλνουν.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να εξοπλίσετε μια αθλητική γωνιά, και για τα έφηβα κορίτσια, μπορείτε να εγκαταστήσετε εδώ ένα καμαρίνι, όπου θα χαρούν να εξυψωθούν..

Έπιπλα για παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια - Playroom Έπιπλα για παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια - Playroom

Φωτισμός και διακόσμηση

Για το νηπιαγωγείο, είναι σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως να ρέει στο δωμάτιο – οι ακτίνες του ήλιου όχι μόνο χαροποιούν και βελτιώνουν την ασυλία, αλλά και κάνουν το περιβάλλον πιο χαρούμενο. Αφήστε τις πυκνές ογκώδεις κουρτίνες υπέρ ελαφρών υφασμάτων, τούλι. Μπορείτε να κρεμάσετε ρολά, περσίδες στα παράθυρα, τα οποία θα βοηθήσουν στην προστασία του δωματίου από το άμεσο ηλιακό φως το καλοκαίρι.

Φυσικά, πρέπει να δουλέψουμε και στον τεχνητό φωτισμό. Το καλό φως στους χώρους εργασίας και παιχνιδιού είναι σημαντικό για τα παιδιά. Πρέπει να εγκαταστήσετε μια λάμπα στο γραφείο, η οποία θα δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον για σπουδές. Φωτίστε την περιοχή παιχνιδιού με έντονα κρεμαστά φώτα. Η καλύτερη επιλογή για κεντρικό φωτισμό θα είναι οι προβολείς οροφής, ομοιόμορφα κατανεμημένοι σε όλο το δωμάτιο. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε φωτιστικά κομοδίνου.

Διάφορα “κοριτσίστικα” αξεσουάρ θα βοηθήσουν στην αναβίωση του φυτώριου – μαλακά αχλάδια, φωτεινά Οθωμανά, ένα βάζο με λουλούδια ή μια όμορφη γλάστρα, φωτογραφίες, αφίσες με τα αγαπημένα σας είδωλα, καθώς και χειροποίητες χειροτεχνίες. Εάν τα παιδιά είναι μικρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά αυτοκόλλητα βινυλίου για διακόσμηση, τα οποία αλλάζουν εύκολα με την ανάπτυξη των παιδιών..

Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Φωτισμός και διακόσμηση Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - Φωτισμός και διακόσμηση

Παιδικό σχέδιο για δύο κορίτσια – φωτογραφία

Εν κατακλείδι, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη συλλογή φωτογραφιών μας. Ακολουθούν πολλά παραδείγματα πραγματικού κόσμου που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σχέδιο παιδικού σταθμού δύο κοριτσιών. Παρακολουθήστε και εμπνευστείτε!

Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια - φωτογραφία

Previous Post
Κουρτίνες για την κουζίνα: 70 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Bad med dusj (85 bilder): designideer