15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

75 ιδέες για σχεδιασμό διαμερισμάτων στούντιο

75 ιδέες για σχεδιασμό διαμερισμάτων στούντιο

Ο σχεδιασμός ενός στούντιο διαμερίσματος είναι απόλυτη ελευθερία για τη δημιουργικότητα των ιδιοκτητών του. Σε πολλούς φαίνεται ότι η απουσία τοίχων περιπλέκει την ανακαίνιση των χώρων. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Σε ελεύθερο χώρο είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό που θα ταιριάζει ιδανικά με τον τρόπο ζωής σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς μπορείτε να κανονίσετε ένα διαμέρισμα στούντιο και ποιες τεχνικές να χρησιμοποιήσετε για να έχετε τη μέγιστη άνεση και άνεση ακόμη και στον μικρότερο χώρο..

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Κάθε στούντιο διαμέρισμα είναι ένας ενιαίος χώρος. Ακόμα κι αν το χωρίσετε σε διαφορετικές ζώνες, όχι μόνο οπτικά, αλλά και με τη βοήθεια χωρισμάτων, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση στο ίδιο στυλ..

Για να επιλέξετε το στυλ που είναι το βέλτιστο για το δωμάτιο, πρέπει να λάβετε υπόψη αυτές τις 3 αποχρώσεις..

1. Αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Η επιλογή του σχεδιασμού εξαρτάται από το εάν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα, το οποίο αρχικά χτίστηκε ως στούντιο, ή σε κατοικίες, όπου οι τοίχοι και τα χωρίσματα έχουν αφαιρεθεί με την πάροδο του χρόνου για να ελευθερώσετε χώρο. Ανάλογα με τον τύπο του δωματίου, η περιοχή, το ύψος της οροφής, ο αριθμός των παραθύρων και πολλοί άλλοι παράγοντες θα διαφέρουν. Έτσι, τα σύγχρονα στούντιο έχουν συχνά μη τυποποιημένες διατάξεις: στρογγυλούς τοίχους ή τρίγωνα δωμάτια.

2. Τρόπος ζωής. Με βάση τις βασικές ανάγκες σας, μπορείτε να καθορίσετε ποιες λειτουργίες στο σπίτι είναι οι κύριες και δευτερεύουσες. Για παράδειγμα, πόσο εξοπλισμένη πρέπει να είναι η κουζίνα, αν χρειάζεται χώρος εργασίας, αν πρέπει να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για ύπνο.

3. Ο αριθμός των ατόμων που θα ζουν μόνιμα στο διαμέρισμα. Η στέγαση για εργένη, νεαρό ζευγάρι ή οικογένεια με μικρό παιδί θα πρέπει να εξοπλιστεί με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Εάν η οικογένεια έχει ένα μωρό, τότε πρώτα απ ‘όλα αξίζει να φροντίσετε για την ασφάλεια του περιβάλλοντος, καθώς και να δημιουργήσετε χωρίσματα, ώστε να μπορείτε να κάνετε θόρυβο ακόμη και όταν κοιμάται.

Ας δούμε ποια στυλ χρησιμοποιούνται συχνότερα για το σχεδιασμό διαμερισμάτων στούντιο και να δούμε ποια είναι τα καλύτερα κατάλληλα για συγκεκριμένους χώρους..

Στούντιο διαμερίσματος - εσωτερικά στυλ

Στούντιο διαμέρισμα σε μοντέρνο στιλ

Το μοντέρνο στυλ συνεπάγεται κυρίως αυστηρά λακωνικά έπιπλα, καθαρές γραμμές και μέτρια ποσότητα διακόσμησης. Η διακόσμηση γίνεται συνήθως σε φυσικά χρώματα, αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε έντονα χρώματα. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για μικρά στούντιο, όπου οι απλοί εσωτερικοί χώροι φαίνονται συχνά πολύ καλύτερα..

Ωστόσο, το στυλ δεν είναι κατάλληλο μόνο για μικρούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, με οποιαδήποτε επιφάνεια και ύψος οροφής. Μπορείτε να βρείτε τόσο μικροσκοπικά έπιπλα όσο και μεγάλα. Η ρύθμιση μπορεί να είναι είτε ουδέτερη είτε φωτεινή. Εν ολίγοις, αυτό είναι το πιο ευέλικτο στυλ. Ειδικά για τις περιπτώσεις όπου πολλά άτομα θα ζήσουν στο διαμέρισμα και πρέπει να ευχαριστήσετε τη γεύση του καθενός από αυτά.

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε μοντέρνο στιλ Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε μοντέρνο στιλ

Διαμέρισμα στούντιο σκανδιναβικού στιλ

Το σκανδιναβικό στυλ είναι ιδανικό για το σχεδιασμό ενός στούντιο διαμερίσματος οποιουδήποτε μεγέθους. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του; Οι τοίχοι είναι σχεδόν πάντα βαμμένοι λευκοί. Αυτό διευρύνει τέλεια το χώρο αν το δωμάτιο είναι μικρό. Τα έπιπλα πρέπει να είναι λειτουργικά, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με το σχήμα του.

Έτσι, εάν το στούντιο είναι μεγάλο, μπορείτε να επιλέξετε μη τυπικούς καναπέδες, να τους συμπληρώσετε με πολυθρόνες, καναπέδες ή άλλα επικαλυμμένα έπιπλα. Εάν η περιοχή είναι περιορισμένη, τότε μπορεί να είναι ενδιαφέρον να παρουσιάσετε ακόμη και ένα απλό στρώμα στο πάτωμα..

Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο στυλ είναι ιδανικό για οικονομικές επισκευές. Δεν υποχρεώνει καθόλου την αγορά ακριβών σετ επίπλων. Αντίθετα, σας επιτρέπει να αυτοσχεδιάζετε με τόλμη. Για ένα τέτοιο εσωτερικό, αυτή είναι μια εντελώς οικεία εικόνα, όταν υπάρχει ένα τραπέζι, και πίσω από αυτό υπάρχουν εντελώς διαφορετικές καρέκλες. Μπορείτε να επιλέξετε έναν καναπέ από μια σειρά, πολυθρόνες από μια άλλη και πουφ από μια τρίτη. Σε σκανδιναβικό στιλ, όλα αυτά θα φαίνονται απολύτως φυσικά..

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σκανδιναβικού στιλ

Στούντιο διαμέρισμα σε κλασικό στιλ

Οι λάτρεις του εκλεπτυσμένου στυλ θα είναι πιο κατάλληλοι για ελαφριά και ελαφριά κλασικά. Η μοντέρνα έκδοσή του δεν είναι τόσο πλούσια σε λεπτομέρειες και τα έπιπλα φαίνονται λακωνικά και συγκρατημένα. Αυτός ο σχεδιασμός ταιριάζει καλύτερα σε ευρύχωρα δωμάτια. Θα φανεί ιδιαίτερα καλό σε παλιά σπίτια με ψηλά ταβάνια. Το στυλ μπορεί επιπλέον να χτυπηθεί με γυψομάρμαρο ή άλλα χαρακτηριστικά φινιρίσματα..

Η διακόσμηση έχει μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό. Μεταξύ των τεχνικών που μπορούν να είναι χρήσιμες κατά την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στο στούντιο, αξίζει να σημειωθούν καθρέφτες. Μπορείτε να κόψετε μέρος του τοίχου με κατοπτρικά πλακάκια με όψεις και παρατείνει οπτικά την προοπτική του δωματίου..

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε κλασικό στιλ Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε κλασικό στιλ

Στούντιο διαμέρισμα σε στιλ σοφίτας

Μια σοφίτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν κάτοικο της πόλης που αγαπά τα είδη βιομηχανικής διακόσμησης. Αυτό το στυλ εφαρμόστηκε αρχικά στην ανακαίνιση βιομηχανικών εργαστηρίων. Επομένως, θα είναι πιο ενδιαφέρον να κοιτάξετε είτε σε παρόμοιους, προηγουμένως μη οικιστικούς χώρους, είτε σε διαμερίσματα σε παλιά σπίτια που έχουν γίνει στούντιο λόγω αναδιαμόρφωσης..

Τα παλαιότερα σπίτια έχουν συνήθως υψηλότερες οροφές – εξαιτίας αυτού, μπορεί να γίνει ένα δεύτερο επίπεδο στο διαμέρισμα. Επιπλέον, υπάρχει συχνά η ευκαιρία να καθαρίσετε τους τοίχους μέχρι το επίπεδο του τούβλου. Πάντα φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από την τακτοποιημένη διακοσμητική επιλογή που έχουν να προσφέρουν οι σχεδιαστές..

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε στιλ σοφίτας Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε στιλ σοφίτας

Στούντιο διαμέρισμα σε στιλ μινιμαλισμού

Ο μινιμαλισμός σας επιτρέπει να εξοπλίσετε το σπίτι σας μόνο με αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για τη ζωή. Δεν δέχεται καμία διακόσμηση μόνο για ομορφιά. Τα έπιπλα έχουν συνήθως αυστηρές λακωνικές μορφές και ελάχιστα στοιχεία φινιρίσματος..

Ένας αντίθετος συνδυασμός χρωμάτων θα βοηθήσει να δοθεί δυναμισμός στο σχεδιασμό ενός στούντιο διαμερίσματος. Συχνά για αυτό δημιουργούν ένα ασπρόμαυρο παράλληλο ή προσθέτουν φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα σε ένα λευκό εσωτερικό..

Λόγω του σταθερού σχεδιασμού, το διαμέρισμα δεν θα είναι υπερφορτωμένο, αλλά θα αποκτήσει μια ελεύθερη και ευρύχωρη εμφάνιση.

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο σε στιλ μινιμαλισμού

Χωρισμός εις ζώνας

Η διάταξη των λειτουργικών περιοχών σε ένα διαμέρισμα στούντιο θα πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες κάτω από τις οποίες θα είστε άνετοι σε έναν ενιαίο χώρο διαβίωσης. Είναι απαραίτητο να διανείμετε όλες τις λειτουργίες του σπιτιού με τέτοιο τρόπο ώστε ο περιττός θόρυβος να μην παρεμβαίνει σε εσάς και η θέα των πραγμάτων στην είσοδο του σπιτιού να μην σας ενοχλεί. Ας δούμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα..

Σχεδιασμός διαδρόμου σε διαμέρισμα στούντιο

Στην κλιματική μας ζώνη, δεν πρέπει να εγκαταλείψετε έναν πλήρη διάδρομο. Εάν οι τοίχοι δεν μπορούν να το χωρίσουν, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ένα μόνιμο ή κινητό διαχωριστικό. Ο τύπος εξωτερικών ενδυμάτων και παπουτσιών δύσκολα θα μπορέσει να ταιριάξει αρμονικά στο συνολικό εσωτερικό..

Εάν υπάρχει αρκετός χώρος στο διάδρομο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εγκαταστήσετε μια μεγάλη ενσωματωμένη ντουλάπα. Μπορεί να αποθηκεύσει το μεγαλύτερο μέρος των πραγμάτων. Χάρη σε αυτό, το υπόλοιπο διαμέρισμα θα παραμείνει πιο δωρεάν..

Σχεδιασμός διαδρόμου σε διαμέρισμα στούντιο

Σχεδιασμός μπάνιου σε διαμέρισμα στούντιο

Η διάταξη του μπάνιου εξαρτάται από το πού συνδέονται οι επικοινωνίες στο διαμέρισμα. Φυσικά, μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να μετατοπιστεί στο πλάι, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να καταλάβετε ότι όσο πιο μακριά κινείται από την πρίζα των επικοινωνιών, τόσο υψηλότερο θα είναι το επίπεδο της υδραυλικής εγκατάστασης για να εξασφαλιστεί καλή αποστράγγιση του νερού.

Θυμηθείτε ότι το μπάνιο πρέπει να διακοσμηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως ολόκληρο το διαμέρισμα. Δηλαδή, εάν ολόκληρο το δωμάτιο είναι κατασκευασμένο σε κλασικό στιλ, τότε το μπάνιο πρέπει επίσης να είναι διακοσμημένο..

Σχεδιασμός μπάνιου σε διαμέρισμα στούντιο Σχεδιασμός μπάνιου σε διαμέρισμα στούντιο

Σχεδιασμός κουζίνας σε διαμέρισμα στούντιο

Με τη διάταξη της κουζίνας, όπως ακριβώς και με το μπάνιο, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μόνο μέτρια ελευθερία κινήσεων. Οι σύγχρονες τεχνολογίες μας έχουν κάνει πιο ευέλικτους, αλλά οι μηχανικοί νόμοι δεν έχουν ακυρωθεί ούτως ή άλλως. Σε αυτή την περίπτωση, όχι μόνο η καλή αποστράγγιση του νερού έχει μεγάλη σημασία, αλλά και ο εξαιρετικός εξαερισμός. Εάν δεν λειτουργεί καλά, η μυρωδιά του φαγητού μπορεί να παραμείνει στο σπίτι, κάτι που δύσκολα θα σας αρέσει..

Είναι επιθυμητό το σετ κουζίνας να γίνει κατά παραγγελία. Στη συνέχεια, θα είναι δυνατή η χρήση όλου του ελεύθερου χώρου σε αυτόν τον τομέα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, συμπεριλαμβανομένων των γωνιών και άλλων δύσκολων περιοχών..

Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια τεχνική είτε ενσωματωμένη είτε στιλιστικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό. Για παράδειγμα, σε σκανδιναβικό και μοντέρνο σχεδιασμό, χρησιμοποιούνται συχνά τεχνικές προσόψεις με μεταλλικές επιφάνειες, καθώς και σε ρετρό στυλ..

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά εγκαθιστούν ένα πλυντήριο ρούχων στην κουζίνα τους. Είναι καλύτερα να μην το κάνετε αυτό σε ένα διαμέρισμα στούντιο. Ανεξάρτητα από το πόσο υψηλής τεχνολογίας είναι η τεχνολογία, εξακολουθεί να κάνει θόρυβο και να δονείται.

Σχεδιασμός κουζίνας-καθιστικού σε διαμέρισμα στούντιο Σχεδιασμός κουζίνας-καθιστικού σε διαμέρισμα στούντιο

Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε διαμέρισμα στούντιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους σε ένα διαμέρισμα και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα. Σε αυτό το θέμα, οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Για μερικούς, αρκεί να τοποθετήσετε μόνο έναν καναπέ που κοιμάται. κάποιος θα χρειαστεί τόσο έναν καναπέ όσο και ένα κρεβάτι. και κάποιος πρέπει να βάλει μια κούνια δίπλα του.

Τις περισσότερες φορές, οι ιδιοκτήτες τείνουν να έχουν ξεχωριστό κρεβάτι με δυνατότητα απομόνωσης από τον κοινόχρηστο χώρο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους χωρισμάτων – γυψοσανίδες ή ξύλινες κατασκευές, διαχωριστικά γυαλιού, ρολά, κουρτίνες, ντουλάπες, συρόμενες πόρτες. Όλα εξαρτώνται από το αν θέλετε να διαχωρίσετε εντελώς αυτήν την περιοχή ή απλώς να δημιουργήσετε ένα οπτικό περίγραμμα..

Εάν το επιθυμείτε, το κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί σε ύψος – για παράδειγμα, τοποθετήστε το σε μια εξέδρα. Εάν το ύψος της οροφής είναι μεγαλύτερο από 2,5 m, τότε μπορείτε να περπατήσετε με ασφάλεια σε αυτήν την επιφάνεια και μέσα στις κόγχες μπορείτε ακόμη και να κάνετε ντουλάπια.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας σε διαμέρισμα στούντιο Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε διαμέρισμα στούντιο

Υλικά και φινίρισμα διαμερίσματος στούντιο

Η διακόσμηση ολόκληρου του διαμερίσματος πρέπει να είναι αρμονική μεταξύ τους. Ας δούμε ποιες αποχρώσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη για να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος..

Πάτωμα

Αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε κεραμικά πλακάκια στο διάδρομο ή στην κουζίνα, προσπαθήστε να αναπαράγετε τον συνδυασμό χρωμάτων με ένα έπιπλο ή διακόσμηση τοίχου. Εάν δεν είναι δυνατό να νικήσετε τα χρώματα με αυτόν τον τρόπο, τότε επιλέξτε μια επιλογή πλακιδίων που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρώμα και την υφή με το κύριο υλικό.

Σχεδιασμός στούντιο διαμερίσματος - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Όταν διακοσμείτε τοίχους, προσπαθήστε να τηρήσετε τον κανόνα τριών βασικών χρωμάτων. Είναι καλύτερα να σχεδιάσετε μικρά στούντιο διαμερίσματα σε ανοιχτά χρώματα. Συχνά η οροφή και οι τοίχοι είναι βαμμένοι στο ίδιο χρώμα, καθώς αυτό επεκτείνει οπτικά το χώρο..

Σε ευρύχωρα δωμάτια, επιτρέπεται επίσης ένα σκούρο χρώμα, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα για να εξισορροπήσει την ισορροπία και να μην χάσει οπτικά την περιοχή. Συμβαίνει επίσης ότι οι σχεδιαστές, αντίθετα, συνιστούν σκόπιμα βαθιούς κορεσμένους τόνους για να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο εσωτερικό..

Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν από τους τοίχους με ταπετσαρία. Εάν η περιοχή είναι μικρή, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα μικρό μοτίβο σε χαλαρωτικά χρώματα. Ένα φωτεινό και μεγάλο σχέδιο προσελκύει πάρα πολύ την προσοχή και μειώνει οπτικά το δωμάτιο.

Στούντιο διαμερίσματος στούντιο - διακόσμηση τοίχων Στούντιο διαμερίσματος - διακόσμηση τοίχων

Οροφή

Στα στούντιο διαμερίσματα, η καλύτερη επιλογή είναι πάντα μια λευκή οροφή. Μπορεί να είναι απλώς μια βαμμένη επιφάνεια ή ένα σύστημα πλέγματος..

Εάν το δωμάτιο έχει ψηλά ταβάνια, αυτό δίνει μεγάλη ελευθερία για δράση – για παράδειγμα, αν σας αρέσει ένα κλασικό σχέδιο, μπορείτε να κανονίσετε ένα καλούπι στην οροφή. Προτιμάτε σκανδιναβικό στιλ; Γιατί λοιπόν να μην τοποθετήσετε δοκάρια στο ταβάνι! Φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά αν το διαμέρισμα βρίσκεται στη σοφίτα..

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - διακόσμηση οροφής

Παλέτα χρωμάτων για διαμέρισμα στούντιο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω αρκετές φορές – κατά τη διακόσμηση, θυμηθείτε ότι δημιουργείτε έναν ενιαίο χώρο και το εσωτερικό ολόκληρου του διαμερίσματος στούντιο πρέπει να σχεδιάζεται στο ίδιο στυλ. Εάν χρησιμοποιείτε ξύλινο δάπεδο, επιλέξτε τον ίδιο τύπο ξύλου ή τουλάχιστον παρόμοιο συνδυασμό χρωμάτων, έτσι ώστε να μην υπάρχουν εντυπωσιακές διαφορές. Ορισμένα στυλ, όπως το Σκανδιναβικό ή το Loft, επιτρέπουν μικρές αποκλίσεις. Αλλά σε κλασικό και μοντέρνο στυλ, και ακόμη περισσότερο σε μινιμαλισμό, θα είναι εντελώς ακατάλληλο.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα στο εσωτερικό σας, σκεφτείτε πώς τα αντιλαμβανόμαστε. Έτσι, όλες οι κρύες αποχρώσεις απομακρύνουν οπτικά τα αντικείμενα από εμάς και όλες οι ζεστές, αντίθετα, τα φέρνουν πιο κοντά.

Υπάρχουν άλλα οπτικά κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν στη διακόσμηση. Για παράδειγμα, εάν το δωμάτιο έχει χαμηλά ταβάνια, σχεδιάστε κάθετες λωρίδες στους τοίχους και θα εμφανίζονται ψηλότερα..

Στούντιο διαμερίσματος στούντιο - παλέτα χρωμάτων Στούντιο διαμερίσματος στούντιο - παλέτα χρωμάτων

Τακτοποίηση επίπλων σε διαμέρισμα στούντιο

Σκεφτείτε εκ των προτέρων πού θα περπατάτε πιο συχνά και αφήστε αυτά τα μονοπάτια ελεύθερα για τον εαυτό σας. Τα έπιπλα στη μέση ενός δωματίου μπορεί να φαίνονται κομψά, αλλά είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε. Τα μεγαλύτερα αντικείμενα μερικές φορές είναι καλύτερα τοποθετημένα γύρω από την περίμετρο..

Για να εξοικονομήσετε μέγιστο χώρο στο διαμέρισμα, δώστε προσοχή στα έπιπλα για κινητά και μετατρέψιμα. Σκεφτείτε να επιλέξετε ένα κρεβάτι που μπορείτε να κρύψετε σε μια ντουλάπα ή να το σπρώξετε σε μια ειδικά εξοπλισμένη θέση.

Επιλέξτε ενσωματωμένες ντουλάπες, κατά προτίμηση πλήρες ύψος οροφής. Όχι μόνο είναι πολύ ευρύχωρα, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να διαιρέσουν οπτικά το χώρο. Μην αποθηκεύετε πολλά αντικείμενα σε ανοιχτά ράφια – αυτό θα δημιουργήσει μια αίσθηση ακαταστασίας στο σπίτι..

Σχεδιασμός διαμερισμάτων στούντιο - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα Σχεδιασμός διαμερισμάτων στούντιο - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα Σχεδιασμός διαμερισμάτων στούντιο - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα

Ο σωστός φωτισμός σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Όσο καλύτερα φωτίζεται το διαμέρισμα, τόσο πιο ευρύχωρο φαίνεται. Επομένως, αφήστε το χώρο κοντά στο παράθυρο να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερος και αφήστε φυσικό φως στο σπίτι..

Η καλύτερη επιλογή για ένα διαμέρισμα στούντιο θα είναι ο φωτισμός σημείου σε κάθε ενεργή ζώνη, καθώς και η συνοδεία του με διάφορα φώτα τοίχου, δαπέδου και τραπεζιού. Ο στοχαστικός φωτισμός σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια διάθεση κατάλληλη για την εποχή, καθώς και να καταναλώσετε με σύνεση ηλεκτρική ενέργεια.

Σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - ο σωστός φωτισμός Σχεδιασμός διαμερισμάτων στούντιο - ο σωστός φωτισμός

Στούντιο διαμερίσματος στούντιο – φωτογραφία

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές πρωτότυπες επιλογές για την επισκευή και το σχεδιασμό διαμερισμάτων στούντιο. Για να δείτε άλλες ενδιαφέρουσες λύσεις, ετοιμάσαμε αυτήν τη συλλογή φωτογραφιών για εσάς. Εμπνευστείτε από ιδέες και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό εσωτερικό!

Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος στούντιο - φωτογραφία

Βίντεο: Διαμερίσματα στούντιο – εσωτερική διακόσμηση

Previous Post
Στενό σχέδιο μπάνιου (75 φωτογραφίες)
Next Post
Hvilke farger er grå kombinert med: 90 ideer