15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας (100+ φωτογραφίες)

Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας (100+ φωτογραφίες)

Η πολυτέλεια, η μεγαλοπρέπεια και η αφθονία της διακόσμησης στο εσωτερικό έχουν αντικατασταθεί από μοντέρνα στυλ, τα οποία μερικές φορές χρησιμοποιούν ασυνήθιστες τεχνικές και στοιχεία ως μέσα έκφρασης. Φαίνεται, για ποια άνεση μπορούμε να μιλήσουμε σε έναν χώρο κατασκευασμένο από εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα, σύρματα ή εγκάρσιες ράβδους; Αλλά ο σχεδιασμός ενός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας δεν είναι μάταιος που συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα, αποδεικνύοντας την ποικιλομορφία του, καθώς και τη μεταβλητότητά του. Τα έργα που επιλέξαμε είναι απόδειξη αυτού!

1. Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας

Αυτό το διαμέρισμα έχει δύο ορόφους και τρία δωμάτια. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι προορίζεται για την εργένικη ζωή ενός τραπεζικού υπαλλήλου που θέλει να χαλαρώσει και να νιώσει ελεύθερος μετά από ώρες. Η κλασική σοφίτα, που γεννήθηκε με αυτές τις αρχές, είναι ιδανική για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας..

Το έργο, που βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών Zapadnoye Kuntsevo, πραγματοποιήθηκε από σχεδιαστές από το στούντιο E-l-ement. Η έκταση του διαμερίσματος δεν είναι τόσο μεγάλη – 84 τ.μ., αλλά το ύψος της οροφής, που κυμαίνεται από 2,5 έως 5 μ., Επιτρέπουν στους συγγραφείς να εφαρμόσουν αρκετές ενδιαφέρουσες λύσεις στο εσωτερικό.

Όπως ταιριάζει σε μια σοφίτα – η διάταξη είναι ανοιχτή, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμένου καθιστικού, κουζίνας, τραπεζαρίας. Η παρουσία ψηλών οροφών ώθησε τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν έναν δεύτερο όροφο, ο οποίος βοήθησε στην απομόνωση του χώρου ύπνου από τους υπόλοιπους χώρους χωρίς να χάσει την αίσθηση της ευρυχωρίας. Μια καμπύλη ξύλινη σκάλα οδηγεί σε αυτό το επίπεδο..

Η τοιχοποιία χρησιμοποιείται για διακόσμηση, η οποία εξισορροπείται από λευκά πάνελ. Το εσωτερικό φαίνεται αρκετά άνετο, κυρίως λόγω της αφθονίας των ξύλινων στοιχείων..

Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία Εσωτερικό ενός διώροφου διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας-φωτογραφία

2. Διαμέρισμα σε στιλ σοφίτας για νεαρό ζευγάρι

Οι ιδιοκτήτες αυτού του διαμερίσματος αρχικά γνώριζαν ότι το στυλ της σοφίτας θα ήταν τέλειο για τον προσωπικό τους χώρο, μόνο σε μια ειδική ερμηνεία. Οι σχεδιαστές από το στούντιο JuicyHall έπρεπε να ακούσουν προσεκτικά τις επιθυμίες του νεαρού ζευγαριού. Το αποτέλεσμα είναι ένα έργο με μοναδική αισθητική, το οποίο αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη σημασία της πλήρους εμπιστοσύνης μεταξύ του εργολάβου και του πελάτη..

Το διαμέρισμα της Μόσχας έχει μια μικρή περιοχή – 45 τ.μ., αλλά αποδείχθηκε ότι με τη σωστή προσέγγιση, αυτό είναι αρκετά αρκετό για μια άνετη ζωή. Επιπλέον, η αρχική διάταξη ήταν ο λόγος για την υλοποίηση μιας ασυνήθιστης ιδέας – να ενσωματωθεί το μπάνιο στον υπαίθριο χώρο του στούντιο, ο οποίος είναι κοινός στους εσωτερικούς χώρους των σύγχρονων ξενοδοχείων..

Αρχικά, οι σχεδιαστές πρότειναν να μείνουν στην κλασική ερμηνεία της σοφίτας, αφήνοντας τα τσιμεντένια ταβάνια, καθώς και τη γήρανση της τοιχοποιίας των τοίχων. Αλλά οι πελάτες επέμειναν σε μια πιο διακοσμητική προσέγγιση. Ως αποτέλεσμα, οι τοίχοι αποδείχθηκαν λευκοί και το σκυρόδεμα χρησιμοποιήθηκε για τη διακόσμηση της οροφής. Έτσι τα μικρά διαμερίσματα γέμισαν αέρα και χώρο, αποκτώντας μια προσεγμένη εμφάνιση.

Η κατοικία δημιουργήθηκε σύμφωνα με την αρχή της λειτουργικότητας και περιλαμβάνει τις ακόλουθες ζώνες: κουζίνα, υπνοδωμάτιο που χωρίζεται από αυτήν με τοίχο, σαλόνι, γκαρνταρόμπα, μπάνιο, αίθουσα εισόδου. Ο καναπές χρησιμεύει ως διαχωριστικό ανάμεσα στους δύο χώρους.

Κατά τη διάρκεια της επισκευής, έπρεπε να λύσουμε μικρά και μερικές φορές μεγάλα προβλήματα. Για παράδειγμα, όταν εισήχθη το σετ κουζίνας, αποδείχθηκε ότι λόγω εποπτείας του εργοδηγού, απλώς δεν ταίριαζε στο μέγεθος του χώρου. Αλλά οι σχεδιαστές δεν ήταν σε απώλεια και προσφέρθηκαν να φτιάξουν ημικίονες από τούβλα επιβάλλοντας πάνω τους μια δέσμη I. Αποδείχθηκε ακόμη καλύτερο από το προγραμματισμένο.

Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι - φωτογραφία

3. Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα πατάρι είναι βάναυση και αυθάδεια, αλλά το στούντιο σχεδιασμού Verdiz, με τη βοήθεια ενός μόνο έργου, έδειξε τη μεταβλητότητα των λύσεων διατηρώντας παράλληλα τα βασικά χαρακτηριστικά. Το εσωτερικό αποδείχθηκε πολύ ελαφρύ, κομψό, ακόμη και ευγενές, και όλα αυτά είναι 50 τετραγωνικά μέτρα..!

Για την ορθολογική οργάνωση ενός μικρού χώρου, το μπάνιο μειώθηκε, χάρη στο οποίο μια μεγάλη ντουλάπα με εκπληκτική πρόσοψη από βιτρό τοποθετήθηκε στο διάδρομο. Αυτό είναι ένα πολυλειτουργικό έπιπλο που χωρίζει επιπλέον το διάδρομο από το σαλόνι..

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα δωμάτιο, το οποίο, χάρη στην αρχή της ζώνης, φιλοξενεί ένα σαλόνι και ένα υπνοδωμάτιο. Η διάταξη της κουζίνας έχει ελαφρώς στρογγυλεμένη γεωμετρία. Σχεδόν όλοι οι τοίχοι εμπλέκονται εδώ, χρησιμεύοντας ως υποστήριξη για συμπαγή έπιπλα..

Η διακριτική διαπλοκή ενός άλλου στυλ – σύντηξη – βοήθησε να μαλακώσει το πατάρι, το οποίο ενσωματώθηκε σε φωτεινά διακοσμητικά στοιχεία που αναβιώνουν τη λευκότητα της τοιχοποιίας, καθώς και τη γκριζωπή του σκυροδέματος. Ταυτόχρονα, υπήρχε ένας χώρος για αντικείμενα τέχνης που μεταφέρουν την αίσθηση των σύγχρονων κλασικών..

Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Μόσχα - φωτογραφία

4. Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk

Ο συγγραφέας του έργου, Anton Sukharev, ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η σπάνια περίπτωση όταν το εσωτερικό αντανακλά τα ενδιαφέροντα του ιδιοκτήτη, ενσωματωμένα σε μικρές λεπτομέρειες. Αν και ο σχεδιαστής έπρεπε να δουλέψει με έναν μικρό προϋπολογισμό, το αποτέλεσμα φαίνεται μοντέρνο και κομψό. Theταν το πατάρι που βοήθησε να δημιουργηθεί η επιθυμητή αίσθηση με περιορισμένα οικονομικά..

Το διαμέρισμα είναι 72 τ.μ. σύμφωνα με την αρχή του ανοιχτού χώρου. Η είσοδος είναι περιφραγμένη από το σαλόνι από μια ξύλινη κατασκευή που χρησιμεύει ως ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος. Οι λωρίδες LED σε κουτιά σιλικόνης είναι ενσωματωμένες κάτω από το μπλοκ κόντρα πλακέ στην οροφή, όπου είναι κρυμμένοι και όλοι οι μετασχηματιστές. Ένα διακοσμητικό διαχωριστικό χωρίζει την κουζίνα και το σαλόνι χωρίς να εμποδίζει την ελεύθερη ροή του φωτός.

Η τοιχοποιία που βρέθηκε κατά την ανακαίνιση ήταν βαμμένη με λευκό χρώμα. Alsoταν επίσης δυνατό να εξοικονομήσετε χρήματα για το σύστημα θέρμανσης, το οποίο δεν άλλαξε, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της σοφίτας. Σχεδόν όλα τα έπιπλα είναι κατόπιν παραγγελίας, έχουν τη δική τους ιστορία: κάποιο αντικείμενο δημιουργήθηκε “λίγο -λίγο”, το άλλο είναι κερδοφόρο για αγορά σε υπαίθρια αγορά.

Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, Magnitogorsk - φωτογραφία

5. Διαμέρισμα σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen

Το εσωτερικό αυτού του διαμερίσματος πολλαπλών επιπέδων χειρίστηκε η σχεδιάστρια Ekaterina Skorokhodova, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σπίτι για ένα δημιουργικό ζευγάρι. Τα ψηλά ταβάνια βοήθησαν την προσθήκη στα 90 τ.μ. επιπλέον χώρος 14 τ.μ..

Το μόνο εμπόδιο στην υλοποίηση του στυλ της σοφίτας ήταν η έλλειψη όμορφων, ανοιχτών πλινθοδομών, αλλά ήταν δυνατό να το μιμηθούμε με τη βοήθεια διακοσμητικών πλακιδίων υψηλής ποιότητας. Άλλοι τοίχοι είναι βαμμένοι λευκοί, έναντι των οποίων οι πίνακες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία φαίνονται καλά. Μια φωτεινή προφορά είναι ένα μεγάλο ινδικό πάνελ, οι αποχρώσεις του οποίου καθορίζουν το χρωματικό σχέδιο του χώρου.

Για τη θέρμανση μιας τόσο μεγάλης περιοχής, χρησιμοποιείται συνήθως ένα τεράστιο σύστημα θέρμανσης, αλλά ο σχεδιαστής επέλεξε συμπαγή μεταλλικά θερμαντικά σώματα, τα οποία έχουν γίνει εσωτερική διακόσμηση. Αλλά το κύριο “αξιοθέατο” του διαμερίσματος θεωρείται ότι είναι τα ψηλά παράθυρα που ανοίγουν μια όμορφη θέα στην πόλη και αφήνουν την απαιτούμενη ποσότητα φωτός..

Προκειμένου να διατηρηθεί η αίσθηση της ευρυχωρίας που διαθέτουν τα διαμερίσματα, αποφασίστηκε να επιλέξουμε ένα λειτουργικό ακουστικό. Έτσι, τα ντουλάπια κουζίνας εγκαθίστανται σε δύο σειρές, το επάνω μέρος των οποίων χρησιμοποιείται για την αποθήκευση μη απαραίτητων αντικειμένων..

Οι συρόμενες πόρτες αχυρώνα στον χώρο της κουζίνας φαίνονται ασυνήθιστες, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν αντί των συνηθισμένων. Ένα δωμάτιο επισκεπτών με βοηθητικό δωμάτιο είναι κρυμμένο πίσω τους. Σε γενικές γραμμές, το εσωτερικό φαίνεται πολυτελές και ακόμη υπέροχο, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα των αρχαίων κάστρων.

Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για ένα νεαρό ζευγάρι, Tyumen - φωτογραφία

6. Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία

Ο σχεδιαστής αυτού του διαμερίσματος ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Gregory Lesterlain, ένας επιχειρηματίας από τη Γαλλία που περνά πολύ χρόνο στη Ρωσία. Διαθέτοντας καλή γεύση και σταθερή ταξιδιωτική εμπειρία, ο ιδιοκτήτης μπόρεσε να διακοσμήσει το εσωτερικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα της ΕΣΣΔ με μοναδικά αντικείμενα από το ίδιο το Παρίσι.

Η διάταξη του διαμερίσματος 69 μέτρων άλλαξε σχεδόν εντελώς, καταστρέφοντας όλους τους πιθανούς τοίχους. Κατά την ανακαίνιση, ανακαλύφθηκε ότι η τοιχοποιία, που χρονολογείται στις αρχές του εικοστού αιώνα, διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση, γεγονός που ώθησε τον Γρηγόριο να εισαγάγει στοιχεία της σοφίτας..

Το διαμέρισμα διαθέτει τώρα ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστό μπάνιο, γκαρνταρόμπα, ανοιχτό σαλόνι με γραφείο και κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει έναν ασυνήθιστο πάγκο μπαρ σε μια θέση. Τα ανακαλυφθέντα παλιά ξύλινα δοκάρια δεν πετάχτηκαν, αλλά χρησιμοποιήθηκαν ως διακόσμηση για το ταβάνι.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα με ιστορικό που ο ιδιοκτήτης έχει αποθηκεύσει και ενημερώσει..

Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία Αυθεντικό πατάρι με γαλλική γοητεία - φωτογραφία

7. Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2

Σε αυτό το εσωτερικό, οι σχεδιαστές από το MKInterio κατάφεραν να απομακρυνθούν από τη συνήθη ερμηνεία της σοφίτας και να δημιουργήσουν ένα απαλό ήρεμο σχέδιο, καθώς υπάρχει αρκετός χώρος για την υλοποίηση οποιωνδήποτε ιδεών.

Αποφασίστηκε να αφήσουμε την εσωτερική διάταξη enfilade: πίσω από το διάδρομο είναι η κουζίνα, μετά την οποία υπάρχει το σαλόνι και στη συνέχεια υπάρχουν ιδιωτικοί χώροι με μπάνια. Αυτό σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε τον σχεδιασμό του διαμερίσματος, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά σε κάθε δωμάτιο..

Η κουζίνα είναι διακοσμημένη με δομές από κόντρα πλακέ, οι οποίες ξεχωρίζουν από την τοιχοποιία με ανάλαφρες υφές και χρώματα. Οι μεταλλικές δοκοί έμειναν αμετάβλητες, με ένα ηχομονωτικό σύστημα να είναι χτισμένο ανάμεσά τους..

Διακοσμητικά πράσινα ρολά τονίζουν τα ψηλά παράθυρα. Για να μεγεθύνετε οπτικά το χώρο του υπνοδωματίου, τοποθετήθηκαν μεγάλοι καθρέφτες σε έναν από τους τοίχους. Παρά το γεγονός ότι η παλέτα του διαμερίσματος είναι ελαφρώς σιωπηλή, το εσωτερικό φαίνεται ελαφρύ και ευρύχωρο.

Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, 225 m2 - φωτογραφία

8. Διαμέρισμα τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας

Το διαμέρισμα της δεκαετίας του 1970 πήγε σε πελάτες με όλα τα ελαττώματα στη διάταξη που χαρακτηρίζουν την κατασκευή εκείνων των ετών: μια μικρή κουζίνα, ένα ξεχωριστό μπάνιο, ένας μη πρακτικός διάδρομος. Έτσι, οι σχεδιαστές από το γραφείο Odnushechka έπρεπε να λύσουν αυτά τα προβλήματα μαζί με το σχέδιο..

Ένας μικρός διάδρομος έμεινε από τον μεγάλο διάδρομο και τα υπόλοιπα τετραγωνικά μέτρα «ένωσαν» τον χώρο του σαλονιού. Η τοιχοποιία κάτω από το γύψο, απαραίτητη για το στυλ, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αισθητική, οπότε έπρεπε να καταφύγουν στη μίμηση, χρησιμοποιώντας ως διακοσμητικά κεραμίδια από πηλό. Η αίσθηση μιας σοφίτας ενισχύθηκε με την εισαγωγή επίπλων με υφή, όπως ένας φθαρμένος δερμάτινος καναπές, μεταλλικά ράφια και αντικείμενα από παλαιωμένο ξύλο. Ο καναπές και οι χώροι τραπεζαρίας χωρίζονται από ένα καθρέφτη διαμέρισμα.

Η κουζίνα έμεινε στο ίδιο μέγεθος, ενώνοντας τον κοινό χώρο και ολοκληρώνοντας με λειτουργικά έπιπλα. Φωτεινά χρώματα προστέθηκαν στο φυτώριο, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της σοφίτας με ένα αρθρωτό ακουστικό και ένα σκούρο ξύλινο πάτωμα. Η κύρια κρεβατοκάμαρα σχεδιάστηκε με τον ίδιο τρόπο, προσθέτοντας έναν τοίχο από βαμμένα τούβλα..

Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος τριών δωματίων σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία

9. Σχεδιασμός διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας για εργένη

Ο ιδιοκτήτης, ένας μεσήλικας, ήθελε να δημιουργήσει ένα εσωτερικό με αρρενωπό χαρακτήρα, αλλά κάθε κορίτσι θα μπορούσε να συνεννοηθεί σε αυτό το διαμέρισμα. Όλα χάρη στη μη τετριμμένη ερμηνεία της αρρενωπότητας, την οποία ενσάρκωσε η σχεδιάστρια Julia Sologubova μέσα από λακωνικές φόρμες, ορθολογική ζώνη, υλικά υψηλής ποιότητας και την εισαγωγή στοιχείων σοφίτας.

Για να μην χάσετε τον όγκο των χώρων, χρησιμοποιήθηκαν δομές μετάδοσης φωτός και τα γυάλινα μπλοκ που αναφέρθηκαν από τον πελάτη έγιναν η κύρια προφορά στο εσωτερικό. Δεδομένου ότι το διαμέρισμα σχεδιάστηκε για τη ζωή ενός ατόμου, η διάταξη εδώ είναι ανοιχτή. Δεν υπάρχουν σταθερά χωρίσματα ακόμη και μεταξύ του υπνοδωματίου και του καθιστικού..

Η πόρτα του μπάνιου είναι άνετα “φωλιασμένη” μεταξύ αρθρωτών χώρων αποθήκευσης, οι οποίοι επεκτείνονται στο ταβάνι για εξοικονόμηση χώρου. Πρόσθετη άνεση δημιουργεί ένας τοίχος με καρό υφάσματα.

Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία Σχεδιασμός διαμερίσματος στυλ σοφίτας για εργένη - φωτογραφία

10. Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ

Ας πάμε στις ΗΠΑ για έμπνευση, όπου το στούντιο σχεδιασμού Four Point Design Build υλοποίησε ένα έργο ενός φωτεινού διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας. Το εσωτερικό μοιάζει με έργο τέχνης και είναι γεμάτο με ελαφριά, βαθιά υφή, καλλιτεχνικούς πίνακες και λειτουργικά έπιπλα..

Σε αντίθεση με άλλα παραδείγματα, δεν υπάρχει πλινθοδομή εδώ. Ο πλούτος των παραλλαγών στυλ εκφράζεται σε διακοσμητικά τελειώματα από σκυρόδεμα, τα οποία χρησιμεύουν ως ένα εξαιρετικό σκηνικό για λευκά έπιπλα..

Εφιστάται η προσοχή στο πλήρες σετ της κρεβατοκάμαρας: μια μονοκόμματη δομή, που περιλαμβάνει ένα κρεβάτι, χώρο αποθήκευσης και εργασίας. Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο κάθε λεπτομέρεια δημιουργεί μια μοναδική κομψή εμφάνιση.

Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας, ΗΠΑ - φωτογραφία

Βίντεο: Στυλ σοφίτας στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Previous Post
70+ Ιδέες Σχεδιασμού Λευκού Υπνοδωματίου (Φωτογραφίες)
Next Post
Tørketrommel i tak (55+ bilder)