Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)

Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)

Det er ikke vanskelig å installere dører med speil i en leilighet eller et privat hus. En slik dør vil hjelpe ikke bare å dele rommet inn i soner, men også fullstendig endre interiøret. Om alle funksjonene, valgfrie nyanser og mulige alternativer mer detaljert senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Dører med speil: hovedtrekk

Ethvert speil utvider plassen visuelt. Det er derfor i liten størrelse leiligheter (for eksempel i “Khrusjtsjov”) installer ofte bare slike dører. Dette er hovedtrekkene til disse dørene:

 • Kan lages av forskjellige materialer (metall, kryssfiner og sponplater, en stein, plast, tre). Kostnaden avhenger i stor grad av materialet.
 • Speil kan oppta hele overflaten av døren eller bare en del av den.
 • Glass kommer i en rekke farger og er ofte dekorert med forskjellige teknikker (for eksempel, mosaikk eller sandblåst grafikk, glassgravering). Som regel er produkter med innredning dyrere enn dører med gjennomsiktig, glatt glass. Innredningen kan være preget og konveks.
 • Det er ferdige modeller for standardleiligheter til salgs, men hvis du ønsker det, kan du invitere en målespesialist, og han vil lage en dør for å bestille, i henhold til dimensjonene til et bestemt rom.

Ethvert speil utvider plassen visuelt

Ethvert speil utvider plassen visuelt

Av sikkerhets skyld må du ikke installere slike dører i barnerom. Selv det tøffeste glasset, motstandsdyktig mot slag og andre påvirkninger, kan gå i stykker på grunn av aktiv barns lek.

Bruk i interiørdesign: gode eksempler

Som oftest brukes slike dører for å markere et eget “omkledningsrom” -område i rommet – et sted der beboere og gjester bytter klær, samt lagrer klær. Den enkleste og mest praktiske måten er å lage et slikt dressingområde i en lang og smal gangen (korridor).

Slike dører kan være laget av forskjellige materialer.

Slike dører kan være laget av forskjellige materialer.

Dessuten kan døren være et utmerket alternativ for studioleiligheter. I slike leiligheter liker mange at kjøkkenet er kombinert med stue, og plass er vanskelig å gi etter sonering.

Glassdøren hjelper deg med å dele det store rommet inn i et matlagingsområde og et matområde (“kjøkken“Og” spisestue “) eller et familiens rekreasjonsområde (” kjøkken “og” stue “). Hvis det tas en beslutning om å skille kjøkkenet fra barnehagen på denne måten, vil vertinnen kunne observere barna som leker gjennom glasset mens de lager mat..

Kostnaden avhenger i stor grad av materialet

Kostnaden avhenger i stor grad av materialet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvilke toalett- og baderomsdører er bedre? 170 alternativer for ditt valg (glass, plast, skyve)

Mislykkede alternativer

Det skal ikke være for mange speil. Hvis rommet allerede har et stort speil (for eksempel fra gulv til tak), er det fullt mulig at speildøren vil være “overflødig”. Når det er for mange glassflater i rommet som reflekterer lys, forsvinner hjemmekomforten fra rommet.. Et slikt rom er mer som en danseklasse der ballerinaer eller gymnaster er engasjert, eller en ballsal.

Du må heller ikke installere dører med glass dekorert med små intrikate design i noen teknikk, i et rom der det er et stort antall forskjellige pyntegjenstander, figurer og andre bagateller. I dette tilfellet vil bildet på dørene “riste i øynene”.

Flott alternativ for en studioleilighet

Flott alternativ for en studioleilighet

RådDu bør være forsiktig med speil dekorert med fargede glassinnlegg. Generelt er farget glasspynt på speildører mer egnet for offentlige rom enn rom..

Vær oppmerksom på følgende når du installerer speilede coupédører:

 • Glassinnsatser skal være tynne, dette indikerer materialets høye kvalitet.
 • For at speildører skal se elegante ut, må de tørkes regelmessig med et glassrenser, og deretter tørkes av med en tørr svamp, slik at det ikke er stygge flekker igjen..
 • Hvis rommets dimensjoner ikke tillater installasjon av dører med glassinnlegg, kan du bestille en skyvedører med lignende dører i alle størrelser og sette den der du trenger å dele rommet inn i soner.
 • Farget glass gjør rommet mørkere, gjennomsiktig – lysere. Dører med farget glass er egnet for gangen (korridoren), med gjennomsiktige for stuen og kjøkkenet.

Alternativ i klassisk stil

Alternativ i klassisk stil

Når du installerer speildører, er det nødvendig å ikke bare ta hensyn til rommet, men også høyden tak. Et speil fra gulv til tak gjør visuelt taket høyere.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Inngangsdør av metall til huset (175+ bilder): Fra utvalg til dekorasjon

Inngangsdører: bruk i forskjellige rom

Du kan installere en skyvedør i ethvert rom, så vel som på et bad, hvis området tillater det. Når du velger et rom for installasjon av slike dører, bør følgende vurderes:

 • Påliteligheten til strukturen, bekvemmeligheten og sikkerheten ved bruk av strukturen under forholdene i et bestemt rom. For eksempel er skyvedører med klart glassinnlegg ikke egnet for soverom, hvis ektefellene vil at ingen skal forstyrre deres privatliv.

Mønstret døralternativ

Mønstret døralternativ

 • Matcher utformingen av dørene til det indre av et bestemt rom. Før du installerer, er det nødvendig å utføre reparasjoner i rommet, ellers vil den vakreste døren med en original og moderne design se ut som et fremmed element..
 • Materialet som strukturen er laget av. Metall er egnet for gangen og badet, men på soverommet og barnerom det kan se for “kaldt” ut, det er mye bedre “varmere” materialer – tre, sponplater eller plast, malt i “varme” vite.
 • Dimensjonene på døren må tilsvare interiøret. En stor skyvedør med stor innredning installert i et lite rom vil se klumpete ut, og rommet blir enda mindre. Tvert imot vil en liten grasiøs glidestruktur se latterlig ut i en stor stue, og interiøret vil se uformet, uferdig ut..

Etter å ha veid og analysert alle faktorene ovenfor, kan du velge en skyvedørsmodell for et bestemt rom..

Klassikere går ikke av moten

Klassikere går ikke av moten

Skyvedører til soverommet

Hovedfunksjonen til døren som fører til soverommet er å garantere en rolig hvile, så dørene skal åpnes helt stille, uten pip og andre fremmedlyder.. Hvis oppgaven er å gjøre soverommet mer romslig, bør du velge modeller malt i lyse farger.. Tvert imot, hvis du vil gjøre et stort soverom mer behagelig, “intimt”, vil modeller av mørkt tre eller plast gjøre..

For de som foretrekker stil høyteknologisk, det er bedre å velge klassisk hvitt. Gull og sølvfarging av svingdører er ikke det beste valget for et soverom, fordi slike vite har en spennende effekt på nervesystemet..

Dimensjonene på døren må tilsvare interiøret

Dimensjonene på døren må tilsvare interiøret

Det er bra når teksturene på dørbladene blander seg med gulvets farge og tekstur. For eksempel en strandpromenade i tre gulv, malt brun, og et lignende dørblad. Eller mønstret parkett og dører med fargede glassinnlegg som etterligner ornamentet på parketten. Når du velger farge og tekstur på svingstrukturen på soverommet, bør du også ta hensyn til fargen og strukturen på vinduskarmer.. En inngangskonstruksjon i plast er egnet for plastvinduer, for trevinduer – tre eller etterligning av tre.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Dører med glassinnlegg: 180+ (Foto) alternativer for plast, tre og aluminium (inngang, interiør, rom)

Alternativer for stue og barnehage

Når du installerer svingdører i stuen og barnerommet, kan du velge ethvert designalternativ. Det viktigste er at det harmonisk passer inn i rommet til et bestemt rom og bidrar til rasjonell sonering av stueområdet (spesielt i små leiligheter).

Skiller soverom og stue

Skiller soverom og stue

Et utmerket alternativ for et barnerom er et dørblad av tre med horisontale rektangulære innsatser av gjennomsiktig eller farget glass, plassert fra bunn til topp i intervaller. En slik dør ligner en trapp langt borte, og dette vil sikkert glede et barn eller en tenåring..

For en romslig stue er et skyvedørblad bestående av to vinger godt egnet, der et solid glassblad er delt inn i separate “firkanter” ved hjelp av tynne skillevegger, og alle “firkanter” har en felles treramme. Når en slik struktur svinger opp, ligner den en port.. De øvre rutene av glass kan ha en buet ende, som buer. Dette vil hjelpe visuelt å forstørre taket og utvide plassen..

Stilig design

Stilig design

RådFor små leiligheter er alternativer med en eller to dører best egnet, og i romslige rom – med tre eller flere dører. Jo færre blader, jo mer pålitelig design og enklere betjening..

Men på den annen side kan tre- og firbladsstrukturer fullstendig endre interiøret i et standardrom, noe som gir rommet et edelt utseende. Du må også huske på følgende:

 • Inngangskonstruksjoner som svinger åpent og åpent automatisk er ikke alltid egnet for boliglokaler. Derfor er det bedre å velge dører “med manuell kontroll”, de ser mer komfortable ut, “hjemme”.
 • Enhver dør kan bare installeres i en rett døråpning, men ikke i noe tilfelle i en skrå dør. Hvis åpningen ikke er helt flat, må den korrigeres før du installerer inngangskonstruksjonen..
 • Store, brede dører kan kreve ytterligere veggforsterkning for å sikre pålitelighet og sikkerhet.
 • For et barnerom kan du bruke dørblader. Dekorert med fotoutskrifter eller store vinylklistremerker. Mosaikkinnredning er egnet for stuen..

Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom) Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom) Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)

Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom) Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)

Når du velger inngangssvingkonstruksjoner for en stue eller et barnerom, er det også nødvendig å vurdere hvilken funksjon døren vil utføre i et bestemt rom – en designkomponent eller del av en utvendig finish. Valget av innredning avhenger av dette..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Interiørdører i det indre av leiligheten (305+ bilder): Stilige og moderne alternativer

Skyvedører i metall: sammenligning med andre materialer

Sammenlignet med andre materialer er metallsvingdører forskjellige:

 • Alvorlighetsgraden.
 • Høy kostnad.
 • Holdbarhet og motstand mot støt.
 • Ganske begrenset fargespekter.

Idee for å dekorere en gang

Idee for å dekorere en gang

Metall er det beste materialet hvis dørbladet er installert på kjøkkenet eller gangen. På et soverom, stue eller barnehage ser det imidlertid ikke ut som en skyvedør i metall uten innredning, til og med glass, ikke veldig behagelig..

RådFor disse rommene bør du velge alternativer som er relativt lette i vekt, dekorert med fin grasiøs gravering, glassinnlegg av den opprinnelige formen.

Tre

Den første versjonen av en tredør er når teksturen av naturlig tre er helt gjemt bak glass eller bak et lag med maling (selvklebende film, fotoutskrift). Dette alternativet er egnet for de som elsker høyteknologisk stil. Det andre alternativet er når den naturlige tekstur av tre, tvert imot, blir understreket.

Koselig stue i varme farger

Koselig stue i varme farger

Hvis et tredørblad er installert på gangen, på kjøkkenet eller på badet, bør det ikke veie mye for å bruke døren praktisk.

Det er også tilrådelig å behandle lerretet med en soppdrepende sammensetning slik at treet ikke absorberer fuktighet og varer lenger..

RådDet er bedre å velge den mest beskjedne innredningen slik at døren blander seg harmonisk med det omkringliggende rommet. Inngangshengslede dører til soverommet og stuen kan være mer massive; innredning laget av flerfargede små trebiter (glass) er ganske passende her.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Inngangsdører av plast i et privat hus (145+ bilder): Slik gjør du det både pålitelig og vakkert?

Plast

Inngangskonstruksjoner av plast er lette og relativt lave kostnader sammenlignet med metall og tre. På grunn av sin lette vekt og lille tykkelse på dørbladet, utvider de visuelt plassen.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Plaststrukturer er gode fordi de på grunn av den lave vekten nesten alltid svinger åpent og lukket uten støy, så de er godt egnet for et soverom eller et barnerom. En av de viktigste fordelene med plast i forhold til metall og tre er rikheten av farger og nyanser.. Hvis du velger den originale fargen på dørbladet, kan du begrense deg til den glatte overflaten på dørbladet uten ekstra dekor; en slik dør vil uansett se original ut.

Når du velger farge, bør du unngå lyse, prangende farger som sliter på øynene. Men for kjøkkenet er en konstruksjon med to blad med glassinnlegg rundt omkretsen, innelukket i en “ramme” i en lys, munter farge (rød, oransje) ganske passende.

Plass til garderobe

Plass til garderobe

Mørkeblå plast fungerer godt på soverommet..

RådNår du velger dørkonstruksjoner laget av farget plast, må du huske på at glassinnsatser i dette tilfellet bare skal være gjennomsiktige, uten dekor og gravering. Motsatt, når du velger en dør med skjermer fra hvit, svart, brun, grå) Plastglass kan være innredet med mosaikk, gravering eller sandblåsing.

Du må også vurdere følgende:

 • Treverket eller plasten som skyvedørene er laget av, må oppfylle kravene til brannsikkerhet.
 • Dørblad av metall, spesielt med skarpe hjørner eller uregelmessig form – ikke egnet for barnehage på grunn av høy risiko for skader.
 • Metall er flott for kjøkkenet, da det ikke slipper lukt inn i andre rom.
 • Glassinnlegg på tre- og metalldørpaneler må være tykkere enn på plast, ellers vil kombinasjonen av glass med et annet materiale se unaturlig ut.

Plastprodukt

Plastprodukt

Valg av materiale for skyvedører avhenger av kjøperens økonomiske evner, så vel som hjemmedesignerens preferanser.. Noen liker et tre grovt å berøre, og fremkaller en tilknytning til en rustikk hytte, mens andre liker den edle glansen av metall i kombinasjon med lyst glass som skinner i solen.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvite dører: 210+ (Foto) Design i interiøret. Alternativer som passer for alle

Innerdører: valg av innredning

De billigste skyvedørene er et dørblad bestående av ett (to eller flere) blader med gjennomsiktige glassinnlegg. Omtrent det samme glasset, men mindre holdbart, finnes i vanlige speil. Dette er et flott alternativ for “vaskerom” (kjøkken, bad, gang).

Idee til et stort landsted

Idee til et stort landsted

Men i stuer vil strukturer med et dekorert dørblad se mye mer interessant ut.. Oftest er romdører dekorert med følgende teknologier:

 • Tre skjæring.
 • Glassgravering.
 • Sandblåsing i form av et plottbilde eller geometrisk ornament.
 • Mosaikkinnredning.
 • Fotoutskrift.
 • Selvklebende film av høy kvalitet.

Hvilket dekoralternativ du skal velge, avhenger av eierens preferanser. For et romslig soverom er rik utskåret innredning godt egnet.. Hvis motivene til utskjæringen vil gjentas i innredningen møbler (For eksempel, seng, sengen bord), vil interiøret beholdes i samme stil til slutten.

Moderne stil

Moderne stil

Mosaikk er et godt alternativ for en stue. Men i et barnerom er slik innredning ikke egnet, fordi biter av flerfarget glass, reflekterende farge, kan ha en dårlig effekt på belysningen av arbeidsområdet, der barnet (tenåringen) leser, skriver, gjør lekser..

For et barnerom er lyst fotoutskrift best..

RådHvis dører er installert i alle rom, inkludert “vaskerom”, er det ønskelig at de alle er innredet i samme stil.

Loftstil

Loftstil

Innredningen kan gjøres i forskjellige teknikker, men dekorative motiver bør overlappe hverandre.. For eksempel:

 • Geometrisk ornament – sandblåsing (på kjøkkenet), mosaikk (i stua), store vinylklistremerker (i barnehagen).
 • Blomstermotiver – treskjæring (i gangen og på soverommet), glassgravering (i stuen og kjøkkenet).
 • Stiliserte bilder av dyr – på døren med fototrykk i barnehagen og som gravering på glass (i en mer stilisert, generalisert form) – på dørene til andre rom.

Hvis glassinnsatser er dekorert, må tre (metall, plast) delen av skyvedørbladet være helt flatt og glatt. Og omvendt: hvis bunnen av et lerret i tre er dekorert (for eksempel ved hjelp av utskjæringsteknikken), settes det inn glatt, gjennomsiktig glass i denne basen.

Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom) Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom) Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)

Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom) Dører med speil: 125+ (Foto) inngangs- og innerdører i interiøret (plast, metall, tre, rom)

VIDEO: Vi oppdaterer interiøret med dører med speil

konklusjoner

Dører med speil er en fin måte å visuelt forstørre plassen og gjøre den mer behagelig. Når du bestiller og installerer dørblad, bør du bli guidet av påliteligheten til strukturen og hvordan denne døren passer inn i det omkringliggende interiøret. Mye avhenger av formen og fargen på glassinnsatsene..

Previous Post
Επιλέγουμε μοντέρνα ταπετσαρία στο διάδρομο και το διάδρομο στο διαμέρισμα, το σπίτι (υγρό, σκοτεινό, φως). Σχεδιασμός, ιδέες + 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
DIY -innredning: 180+ (Foto) Forbereder ferien på forhånd (ideer til et vakkert og fasjonabelt nyttårsmirakel)