Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom

Blå i interiøret

Blå er en av de mest allsidige nyanser i interiøret, den utfyller nesten enhver stil. Blant alle farger er lyseblå den mest immaterielle, som minner om himmelen eller havet. Selv om det er en god farge i interiøret, vil det ikke gi deg sterke følelser. I det blå interiøret vil du være veldig imøtekommende og rolig. Dette miljøet kan roe selv de mest stressende og stressende dagene. Flere detaljer senere i artikkelen.

Myk blå

Lyseblå interiører kan se annerledes ut når de utsettes for sollys. Derfor er det verdt å sørge for at det er nok naturlig sollys i rommet ditt før du velger denne nyansen. Ellers kan interiøret bli for kaldt..

Hvis du vil skape en rolig, nesten flyktig atmosfære for hjemmet ditt, kan du vurdere å male veggene i en hvilken som helst nyanse av lyseblå. Blekne blåtoner er veldig frittliggende og grasiøse, de kan skape inntrykk av et følsomt, delikat rom..

Litt blått for en avslappet atmosfære

Litt blått for en avslappet atmosfære

Det er derfor folk ofte maler sitt barns lyseblå rom.. Det er vanskelig å plassere den første fargen ved siden av denne nyansen. Hovedfargene som vil svare til det er forskjellige nyanser. grønn og brun, men også i bleke varianter.

For sin beroligende effekt, prøv å ikke forstyrre harmonien med kontrasterende eller intense nyanser. Blekblå vegger er alltid nært knyttet til pasteller og hvite. I barn prøver å installere rommet hvit eller pastell møbler.

Vi fortynner barnehagen med hvite møbler

Vi fortynner barnehagen med hvite møbler

Barnerommet er ikke det eneste stedet hvor vi kan bruke denne fargen. Lyse blå stue også en god idé for hjemmet. Å velge brune møbler er en god idé for dette rommet..

RådI stuen kan du legge til noen kontrastfarger uten frykt for å forstyrre balansen..

Men prøv å legge til kontrasterende, iøynefallende farger som vises i detaljer og på små overflater.. Uansett om rommet ditt er lite eller stort, vil lyseblå vegger lyse det opp og skape en illusjon av mer plass..

Legg til lyse farger

Legg til lyse farger

Denimdekor – en ny overraskelse innen interiørdesign

Denim er et fantastisk nytt materiale som brukes aktivt i interiørdesign. Denim puter, møbler kan skape en avslappet, innbydende, frisk atmosfære.

Lyseblå denim sofaer med puter

Denim sofa gir en dristig, bohemsk introduksjon til trenden og en flott måte å oppdatere stua på. Bruk denim- og kontrastutskrifter med tema puter for aksenter for å skape den perfekte oasen. For å fullføre den generelle visningen, bruk tepper med abstrakt mønster på parkett og mønstrede tepper.

Lag den perfekte pute -oasen

Lag den perfekte pute -oasen

Sett kontrast til denimmøblene med tre -aksenter: Hvis du foretrekker rustikke aksenter, kan du gå til falmede ombre denim -sofaer med et blått og hvitt stripet teppe ved siden av. For en finpuss, legg til et slank salongbord i lyst tre, hyller i mørkt metall og en hvitkalket murvegg, som alle passer godt sammen med denim.

Ulike aksenter i lys denim hjelper deg med å omfavne trenden uten overveldende effekt. Prøv å gjenskape plassen din ved å plassere en kullsofa dekket av et frynset denimteppe. Legg til aksentputer med nautisk tema i blå og hvite striper med falmet denim. Subtile denim nyanser gir garantert en lett, beroligende effekt..

Legg til aksent med stripete puter

Legg til aksent med stripete puter

Denim drift

Må ha farge 2017, “Denim Drift” flyttet i 2018 fra trendy jakker og bukser til å male farge på veggene våre, alternativ for interiørdekorasjon.

Ideen om å bruke denne gråblå tonen til interiøret ble født i tankene til et team av vestlige designere. De tilpasset det på en slik måte at det ser optimalt ut på veggene, slik at det også fungerer kjøkken, i soverom. Og slik at det ikke er noen effekt av “babyblå” – en delikat nyanse som er typisk for barn.

Velge den mest behagelige nyansen

Velge den mest behagelige nyansen

En måte å skape en rolig, ren, klassisk stemning i stua ville være å innlemme blå nyanser i innredningen. Denne fargen har alltid vært et tegn på friskhet og eleganse. Resultatet av denne innredningen i stuen er alltid stilig og skaper også en rolig atmosfære..

I et rom fylt med stort sett tremøbler kan blå vegger være spesielt passende. Du kan også bruke den til gardiner, muligens kombinert med andre farger som grå eller beige, som er nøytrale toner og ikke vil forstyrre aksentfargen.

Vi kombinerer med alle mulige farger

Vi kombinerer med alle mulige farger

Du kan også bruke blått til teppe samt andre ting som f.eks lamper, dekorative puter eller til og med selve møblene. Denne fargen ser helt fantastisk ut når den kombineres med brun, beige. Atmosfæren blir så innbydende og rolig at du vil tilbringe hele dagen i stua..

Du kan bruke denne fargen til vegger ved å bruke pastellfarger i stedet for lyse fargetoner, slik at det ikke blir noen overveldende effekt. Ved å bruke vintage design, teksturerte tekstiler og en blanding av blues og kremer får du en frisk, rolig stemning. I tillegg blir det enkelt å lage en klassisk balanse.

Bruker et blått teppe

Bruker et blått teppe

Andre ideer for å skape en vellykket blå stuedesign inkluderer bruk av blå og hvite striper, som alltid er elegante. Du kan bruke et nautisk trykk for puter, gardiner og tepper. Blått ser også flott ut når det kombineres med hvite vegger og mørke tremøbler..

I det indre av rommene

I hvilket rom skader blått definitivt ikke interiøret ditt? Vurder alternativer for designet ditt.

Soverom

Når du installerer et soverom på nytt, er det første trinnet å etablere et fargevalg. Dine ideer kan variere fra pastellfarger til svart -hvite temaer. Men når vi står overfor et blått tema, kan det dukke opp en rekke spørsmål knyttet til måter å gi rom dybde på..

Å legge til en varm, rik himmelsk tone vil skape balanse og ny stil. Her hjelper som alltid brun, noe som alltid gjør en vellykket duett med blå blomster, som han spiller på en ny måte. Det blåbrune soverommet er en stilig, trendy trend, og de forskjellige nyansene du velger, vil lede rommet, noe som gjør tredetaljene mer uttrykksfulle (i tilfelle brunt). Kunstnerisk stil holdes sammen av belysning og møbler som matcher stilen.

Blå aksent i beige og pastellfarger

Blå aksent i beige og pastellfarger

Et blått og brunt soveromstema vil være den perfekte matchen for hvilken stil du velger. Fortynn den valgte stilen med en skvett av litt skyggelagt shabby chic for å kombinere utseendet og plassen.

Kjøkken

Gjør kjøkkenet ditt større, luftigere, stedet du vil tilbringe tid. Bruk to eller tre nyanser på veggene for å legge til dybde.

På kjøkkenet kan du bruke den blå paletten til å skape et moderne utseende, retrostil eller noe i mellom.. Det kan være for deg:

  • beroligende;
  • eller oppkvikkende;
  • varm, koselig;
  • enten kald, fersk;
  • behagelig og avslappende, avhengig av dine preferanser.

Lag et moderne utseende

Lag et moderne utseende

Her er noen måter å innlemme en lyseblå palett på kjøkkenet ditt..

Havinspirasjon

Velg dypere nyanser for en klassisk effekt. Grove takbjelker i tre vil utfylle det nautiske temaet perfekt. Legg på bilde med havlandskap, marine aksenter for å skape et kysttema som minner om uberørt vann.

Oppdater headsettet

Gi garderober og oppbevaringsbokser med et nytt strøk maling for å skape et rent, rolig rom. Graciøse, pastellfarger og bleke blå nyanser passer godt sammen med hvite vegger som vil gjøre plassen til et hyggelig sted å lage mat, spise og underholde..

Forfriskende interiøret med møbler

Forfriskende interiøret med møbler

Legg til glans

Blålakkert finish, enten maling for kjønn eller tak, legger pomp og høy klasse til ethvert kjøkken.

Sofistikert produserbarhet

Blå maling fungerer godt med moderne hvitevarer i rustfritt stål og andre kule metalliske kjøkkenartikler.

Slå på sansene

Inkluder forskjellige materialer, elementer som har tekstur, for eksempel kjøkkenstoler med blå stoffputer, dekorative kurver, elegante tepper eller malte vegger.

Litt dekor for at fargen ikke skal se kjedelig ut

Litt dekor for at fargen ikke skal se kjedelig ut

Et snev av blått

Subtile innslag av lyseblått kan gjøre en stor forskjell. Bytt til denne fargen i flisene, bruk den til spisestoler, servise eller bare legg en fruktstativ, vis noen rammer med en nyanse etter eget valg.

Eksperiment

Et godt fargevalg er ikke så vanskelig å sette sammen, så ikke begrens deg selv når det gjelder styling av kjøkkenet ditt.. Bland og match forskjellige kjøkkenblå nyanser, skreddersydd etter din smak, din egen personlighet.

Ikke begrens deg til fantasi

Ikke begrens deg til fantasi

Baderom

Dette er en klassisk farge for baderom rom hvor det også lykkes med å roe, slappe av, assosiert med vann. Den kan brukes som en aksent med mange andre farger eller som hovedfarge..

Et lyseblått badekar i en ren nautisk nyanse er et tradisjonelt valg som vil utvide rommet med en beroligende, luftig effekt. Kombinert med mørkere og rikere monokromatiske farger, vil badet ditt se mer maskulint, sterkt, koselig ut. Legg til livlige gule aksenter for en tropisk akvarieeffekt, eller bruk grønt for et mer organisk utseende.

Uansett hvordan du bruker den blå, må du spille den riktig. Bruk disse tipsene for å gjøre dette.

Farge beroliger og slapper av

Farge beroliger og slapper av

Velg et monokromatisk opplegg

Mettet i hele spekteret av lyseblått, fra dyp kongeblå til pasteller, vil badet føles som et rolig, stille sted. Bruk klassisk blomster tapet i blå nyanser. Eller velg orientalsk veggdesign som ligner det myke bølgesprutet i et akvarellmotiv for et dynamisk bakteppe..

RådDekorer plassen rundt det uttrykksfulle tapetet med håndklær, stearinlys, tilbehør, dusjforheng, gulvteppe, med temaet monokromatisk blått. Mal trim og tak med halvblank perlehvit maling.

Minimalisme ser ikke mindre vakker ut

Minimalisme ser ikke mindre vakker ut

Bruk ørkenens farger

Fargen på ørkenen er rolig og jordnær. Legg laks til bronse- og gulltonene på sandgulvet, og se deretter fargene endres med naturlig lys. Lag den samme stemningen på badet ditt ved å male veggene i lys bronse eller lysegul og taket i en blå fargetone som vil være lysere enn baderomsarmaturene. Legg til en laks eller vannfarget tilbehør for å knytte et ørkeninspirert fargevalg.

Hvordan kolonial dekor kan brukes?

Kolonial innredning er preget av hyppige kombinasjoner av blått og hvitt som med hell kan gjengis på badet. Mal veggene hvite med en lys blå nyanse og innsiden av baderomsdøren en mørkere nyanse. Fortsett den mørke skyggen på aksentveggen.

Kombinere blått med hvitt

Kombinerer blått med hvitt

RådBruk en hvit halvblank farge på finishen. Hvite lys i glasskrukker, marineblå håndklær, blått og hvitt toalettdusjforheng fullfører ditt koloniale utseende.

Urban stil

Legg til et fargestikk på badet ditt med lyseblå armaturer som base. Legg til lys gul maling på veggene, heng dusjforheng i blå-gul-rød. Legg en gryte med røde valmuer på en kosmetikk lite bord og en bolle med håndlaget flerfarget såpe som vil tiltrekke øyet i innredningen. Bland og match håndklær med de tre angitte primærfargene, men hold gulvmatten i samme nyanse for å forhindre overbelastning av farger.

Lys gul maling på veggene

Lys gul maling på veggene

Nyanser av blått

Fremhev en spisestue eller stue med varierende toner av asurblått, turkis, blues blandet med mye hvitt, lyst tre og glass.

Turkis

Turkis er en kongelig farge som ligner perlen som bærer navnet. Men så edelt som det er, er det litt risikabelt å bruke det i hjemmet ditt, spesielt på store overflater. Imidlertid er det flere vågale mennesker som ikke kan motstå den maleriske effekten for minst ett av deres rom i turkis stil.. Noen ganger er effekten utrolig og resultatet er fantastisk, men andre ganger kan slutten se ut som kitsch.. Derfor må du enten søke profesjonell hjelp eller følge klare sikkerhetsretningslinjer..

Vakker turkis luksus med innslag av gull

Vakker turkis luksus med innslag av gull

Først av alt må du huske på at det er mange turkise nyanser. En mer aggressiv tone kan trette øynene, men du kan redusere denne effekten ved å male bare små overflater med denne nyansen eller bytte den med andre blekere toner..

RådPrøv å bruke lys turkis bare for deler og tilbehør, ikke alle vegger. Blek turkis har omtrent samme effekt som lyseblå, og slapper av etter en travel dag..

Ikke overdriv med lysstyrke

Ikke overdriv med lysstyrke

Hvis du foretrekker en mer konvensjonell maling på veggene dine, kan du legge til litt turkis på møblene dine. Vær forsiktig, ikke alle farger matcher turkis. Blek turkis kommer med myke brune, gule, krem, hvite. Hvis du er en eksentrisk person, kan du prøve en litt gal kombinasjon av turkis med:

  • fuchsia;
  • gul;
  • grå;
  • brun.

Denne kombinasjonen ser bra ut på små alternative overflater. Rommet ditt vil uttrykke glede og ungdom.

En kombinasjon for elskere av lyst

En kombinasjon for elskere av lyst

Turkis er en farge som har terapeutiske egenskaper og tidligere ble antatt å beskytte mot ondskap. Turkis gir inntrykk av en orientalsk innredning, så du kan forsterke denne effekten ved å dekorere rommet ditt med tilbehør som minner om den indiske eller kinesiske sivilisasjonen.. Prøv tepper, malerier eller figurer som passer til temaet.

 Det blir interessant for deg:

Terrakottafarge i interiøret – Fra begynnelsen til i dag. 195+ (Foto) Lyse fargekombinasjoner

Brun farge i interiøret: 260+ (Foto) “Sjokolade” -design. Interessante og originale fargekombinasjoner

Myntfarge i interiøret – friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Fargen på himmelen og sjøen: 215+ Eksklusive designbilder. Valget av kombinasjoner av blått i interiøret

220+ bilder av fargekombinasjoner i interiøret: Velge vinn-vinn-alternativer

Azure

Fargen på avslapning og eskapisme vil skape en sommerhavsstemning selv på den mest overskyede dagen i alle rom i huset. Denne luksuriøse blå nyansen fungerer bra i både moderne og klassisk interiør og fungerer godt som en aksentfarge i nøytrale mellomrom..

Klassisk interiør ispedd azurblått

Klassisk interiør ispedd azurblått

Ideell partner for en asurblå nyanse – snøhvit eller due grå, som vil skape frisk kystinspirasjon og vil fungere bra i små rom hjemme. For en mer tropisk strandinspirert design, velg nyanser av asurblått, sand og krem ​​som kan fremheves med glimt av levende fuchsia, lime og gult. Hvis du foretrekker et mer maskulin rom, kan du kombinere azurblått med svart og hvitt eller dyp marineblå for et sofistikert og sofistikert utseende på rommet ditt..

Kombinasjoner med andre farger

Himmelske toner blir ofte oversett fordi de er vanskelige å kombinere med andre farger. Det er imidlertid en av de mest attraktive nyanser for små og mørke rom. Ved å bruke varme, rike blå toner kan du lage et vakkert opplegg og imponerende plass..

Utvide plassen visuelt

Utvide plassen visuelt

Blågrå

Blågrå er for tiden enormt populær innen interiørdesign fordi det er en rolig farge rik på gråtoner som fremdeles brukes som grunnleggende lerret som setter tonen for interiøret.. En skitten og mindre ren nyanse av blått, med tillegg av stål, gir en følelse av ro som får rommet til å leke med nye farger.

Brun-blå

Kombinasjonen varmbrun og kaldblå ​​gir en naturlig følelse og er assosiert med jord og himmel. Det antas at når disse fargene ikke kombineres i riktig andel, kan de være overveldende, men når de er i riktig mengde og på de riktige stedene, ser de flotte ut..

Brunt og blått trykk i stua

Brunt og blått trykk i stua

Beige og blå

Denne kombinasjonen skaper det mest diskrete, klassiske interiøret som passer ethvert hjem og stil.. Bruk den slik at begge fargene – varme og kalde – utfyller hverandre, noe som gjør rommet harmonisk.. Lag det allerede nevnte sandopplegget ved å bruke ørkenens farger – inkludert terrakottas sultne nyanser.

Blå-blå

Den monokromatiske blå kretsen fungerer utmerket. Ved hjelp av det kan rommet gjøres uttrykksfullt og mangefasettert. Bruk et nautisk tema og en kystpalett for denne ordningen..

Blått utfyller perfekt blått

Blått utfyller perfekt blått

8 måter å bringe sjøen til ditt hjem

Trenden ved sjøen i år er mye mykere og mer elegant enn tidligere år – det er et snev av skandi på grunn av det grå, det er mindre lyst middelhavsblått. Coastal blue (Breezy blue) – dette kan kalles en farge som designere fortjener å være den mest passende for en rolig følelse. Prøv denne trenden i tepper og teppeløpere til å begynne med..

RådBruk en alternativ kombinasjon: komplett med lyst gulv og varme gråtoner for en Scandi -effekt.

Alternativ kombinasjon med teppe

Alternativ kombinasjon med teppe

Et tre med solbrent effekt ser bra ut her, i tillegg til en himmelsk palett, korall, aqua og rød..

generelle egenskaper

Naturmaterialer er i sentrum for hele ideen – dette er først og fremst bleket tre, som har utseendet til et materiale som er slitt av det maritime klimaet og har fått en karakteristisk farge og tekstur. Eller prøv malt skog i nyanser av hvitt, blått eller vannaktig grønt, ispedd en dristigere farge. Tilbehør ved havet vil umiddelbart fremkalle en kystfølelse – det kan være et par årer eller en vindsokk – men unngå å bruke for mange detaljer for å unngå klisjeer.

Blå gardiner laget av dyre stoffer

Blå gardiner laget av dyre stoffer

Stoffer

Velg enkle, teksturerte tunge lerret- eller hjemmespunnede design som har et tradisjonelt utseende som lin og bomull med nautiske motiver. Stoffer som denim (som også har gardiner eller møbeltrekk) eller flossede blomstermotiver er en stilig måte å introdusere farge i et lysopplegg.. Lette gardiner fungerer også godt i en rekke design, inkludert trykk eller broderi.

Farger

Bruk en kombinasjon av hvitt, grått og hvitaktig som bakgrunn, og legg deretter til mer interesse, varme og liv med sandfarger eller små sprut av sterkere farger som korall, rød, aqua, grønn, blå.

Metning gjennom kontrast

Metning gjennom kontrast

RådFor best effekt, se etter litt falmede toner som virker litt eldre eller solskylte..

Møbler

Drivvedshåndverk fungerer best for denne stilen, men er vanskelig å finne. I stedet kan du velge gjenvunnet tre med ujevn maling eller kalk for å skape en følelse av slitasje.. Vevde gjenstander av flette, tau, pisk eller jute kan være en del eller en del av en stol eller rygg lenestoler. Utemøbler – i bleket teak eller løvtre, eller en sammenleggbar metallstil – brukt innvendig kan ha en lignende effekt.

Lett design med milde toner

Lett design med milde toner

Gulv

Slip og behandle treplanker med lett voks eller alkalisk såpe for å gi dem et sølvaktig, slitt, enkelt, men stilig utseende. I dag er det et stort utvalg av keramiske fliser på markedet som realistisk kan etterligne denne effekten – valget av fliser kan dikteres av forholdene der god slitestyrke er nødvendig..

Tregulv kan males hvitt, kremfarget og grått (bruk spesiell gulvmaling). Dette alternativet er estetisk tiltalende, men mye mindre holdbart. Naturlige overflater – tang, sisal, kokos og jute – har en strukturell appell og egner seg godt til bruk på vegger eller som strikkede tepper.

Blå lysekrone - lys og vakker

Blå lysekrone – lys og vakker

Tekstur

Eldret, slitt og skadet, så vel som matt og grovt – varer med disse egenskapene er en viktig del av stilen. Tau, vevde snorer eller grov sisal snakker alle om en nautisk stemning.

RådVelg møbler eller lampeskjermer laget av vevde materialer, eller legg til designfunksjoner som taurekkverk. Bruk matt emulsjonskalk og steingulv eller benkeplate for mer interesse.

Blå lampeskjerm for lys design

Blå lampeskjerm for lys design

Tilbehør

Rustikke eller gamle gjenstander er en god måte å formidle en kystfølelse. Tallerkener med skjell, drivved eller stormlykter, samt marin kunst, sjølandskap og vintage fugletrykk. Det stemningsfulle stilleben, samlingen av halmhatter, skaper alle festlige minner. Glass med naturlige blomster, plassert på hyller, peis eller vinduskarmen har også sin egen appell. Andre elementer som legger til et nautisk notat inkluderer postkort og kart, utskårne birkebarkfugler eller modeller av skip og båter..

Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom

Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom Blå: Zen -farge i interiøret for å oppnå ro. 210+ (Foto) Fargekombinasjoner på kjøkken, stue, soverom

konklusjoner

For stil autentisitet, finn eller lik en nautisk arv. Velg utilitaristisk beslag, emaljerte hengsler eller gulvlamper og metalllamper med grov estetikk. Stativlamper basert på teodolit av messing og tre ser spektakulære ut. Vevde lampeskjermer og belagt med raffia eller burlap har en strukturell fordel. Alternativt kan du velge en industriell stil basert på skipsbjelker og bordlamper med en vannaktig glassbase.

VIDEO: Blå i design

Previous Post
Επιλέγουμε μοντέρνα ταπετσαρία στο διάδρομο και το διάδρομο στο διαμέρισμα, το σπίτι (υγρό, σκοτεινό, φως). Σχεδιασμός, ιδέες + 50 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
DIY -innredning: 180+ (Foto) Forbereder ferien på forhånd (ideer til et vakkert og fasjonabelt nyttårsmirakel)
Adblock
detector