15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorative gulvvaser av blomster: Hvordan endrer de interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker

Dekorative gulvvaser av blomster: Hvordan endrer de interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker

Interiøret i huset kan foredles og gjøres mer behagelig ved hjelp av dekorasjonsteknikker. Gulvvaser er ofte den siste touchen som hjelper til med å realisere det tenkte bildet av rommet, tilføre glansen til interiøret og understreke eierens smakpreferanser. Hva er det beste materialet? Hvilket rom skal jeg sette inn? Alt dette mer detaljert senere i artikkelen..

Innholdet i denne artikkelen:

Vi dekorerer interiøret med gulvvaser

For første gang ble vaser brukt som dekorasjon av lokaler i antikkens Hellas. Graciøse leire skjønnheter var en egenskap for rikdom og aristokrati. Håndverkere laget ekte mesterverk, som var en luksusartikkel og ikke var tilgjengelig for alle. I dag presenteres dette motetilbehøret i alle slags varianter i former, materialer og størrelser. La oss ta en titt på hvordan du kan legge til raffinement i rom med denne viktige detaljen..

Gulvvase for interiørets stil

Gulvvase for interiørets stil

Vaser kalles gulvstående vaser, hvis høyde overstiger 40 cm. Mindre kar plasseres ikke på gulvet, de går tapt mot bakgrunnen til andre innredningsdetaljer.

RådVelg en vase, ikke kjøp den første du liker. Det skal være i harmoni med rommets generelle stil, kombinert i farger med resten av dekorasjonen. Det er også viktig å ta hensyn til stedet der det vil stå, størrelsen på tilbehøret avhenger av det..

Gulvvaser kalles vaser med en høyde på mer enn 40 cm

Gulvvaser kalles vaser med en høyde på mer enn 40 cm

Gulvvase ser perfekt ut når det er mye plass rundt den. Derfor, ikke legg den i et lite rom der det er mange møbler. I dette tilfellet vil det bare gå seg vill og vil ikke bli en lys berøring i interiøret. Det beste alternativet er et tomt og romslig hjørne, et sted nær vinduet, peis.

For å få fartøyet til å passe inn i den generelle tonen i rommet, velg det med tanke på hovedfargene i finishen. I grønn interiøret vil passe godt med en vase av lysegrønn, hvit eller sandfarge. Beige vase vil passe brun eller en lignende nyanse. Hvis dekorasjonen av rommet er dominert av svart farge, velg et lyst tilbehør av hvitt eller rødt.

Håndlagde vaser for ditt design

Håndlagde vaser for ditt design

Noen stiler innebærer strengt definerte geometriske former på tilbehøret. Men selv i slike tilfeller kan du finne et tilbehør av ønsket form. I dag implementerer produsentene de mest uventede kreative ideene..

Som et resultat inkluderer utvalget av disse dekorative elementene intrikate former som:

  • Kjegle;
  • en sirkel;
  • spiral;
  • flaske;
  • torget;
  • triangel;
  • sylinder.

Et stort utvalg av former å velge mellom

Et stort utvalg av former å velge mellom

Om nødvendig brukes en gruppe gulvbeholdere i forskjellige størrelser for å kombinere eller dele rommet. De fyller også ut tomme hjørner, skaper lyse aksenter i rommet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenklokke – Veggmodeller for å skape hygge (135+ bilder). Store og originale gjør-det-selv-alternativer

Hva er de laget av?

Hjemdekorasjoner er laget av et stort utvalg materialer.. De vanligste er følgende fartøyer:

Keramikk

Keramiske varianter – porselen og fajanse – brukes ofte til å lage store vaser. Dette tilbehøret er laget i klassisk, antikk eller etnisk stil. Porselenskåler er vanligvis dyrere enn andre.. Dette skyldes de høye lønnskostnadene som kreves i produksjonen: modellering, maling, avfyring, glass. Håndmalte vaser er spesielt verdsatt. Noen ganger er de dekorert med stukk eller vakre malerier..

For å forhindre at den dekorative vasen blir tom, kan den dekoreres med tørre grener med en interessant form.

For å forhindre at den dekorative vasen blir tom, kan den dekoreres med tørre grener med en interessant form.

Glass

Denne typen regnes som et rimeligere alternativ. Prosessen med å lage glassbeholdere er enklere. Men det gjør dem ikke mindre grasiøse enn andre.. De kan gis hvilken som helst form og gitt ønsket nyanse, er de også dekorert med rhinestones, tegninger. Glassvaser er egnede selv for små mellomrom der bare et lite rom er ledig.

I utgangspunktet er vaser dekket med ornamenter og tegninger.

I utgangspunktet er vaser dekket med ornamenter og tegninger.

Metallerheskie

For fremstilling brukes ofte kobber eller messing. Prägling, gravering, monogrammer brukes til å dekorere slike kar.. For spesielt kresne og velstående kunder er slike vaser dekorert med gull og sølv.. Som regel dekorerer metallfartøyer et moderne ultramoderne interiør..

Gull eller sølv dekorasjon

Gull eller sølv dekorasjon

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gardinstenger: en nødvendighet eller en luksus? Hva er bedre og mer praktisk? (265+ bilder)

Tre

Oftest brukes de til å lage interiør i etnisk stil. De er basert på tre, bambus og vintre. Denne gulvdekorasjonen foretrekkes av elskere av minimalisme i design..

Stein

Slike fartøyer er skåret av marmor eller granitt, noen ganger brukes onyks, malakitt og andre rimelige edelstener til fremstilling..

Steinmodeller er tunge og ubehagelige å flytte

Steinmodeller er tunge og ubehagelige å flytte

Gips

Billige gipsvaser brukes bare som dekorative detaljer. De kan ikke fylles med noe, jo mer vann skal helles i dem..

Moderne designere har gått lenger med sine kreative ideer. Gulvskip er stadig mer vanlige, noen ganger laget av de mest uventede materialene.. De bruker kokosnøttskall, trebark, stålrør. Og selv om dette tilbehøret ved første øyekast ikke ser helt vanlig ut, ikke vær redd for å eksperimentere med slike detaljer. Ofte er det nettopp et slikt element av innredning som gir romstilen fullstendighet og spesiell sjarm og gjør interiøret unikt..

En fantastisk bukett for godt humør

En fantastisk bukett for godt humør

Kjennere dekorerer hjemmene sine med vakre antikke vaser. De gir rommet respekt og eleganse. De er imidlertid ikke tilgjengelige for alle på grunn av de høye kostnadene..

Teksturen til vasen du har valgt, skal matche stilen som allerede er opprettet i rommet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva er persienner på vinduene (200+ bilder): Alle slags designalternativer for hjemmet ditt

Hvert rom har sitt eget

Du kan sette en høy original vase på gulvet i alle rom. Oftest brukes det til å dekorere interiøret. stue, men det er også passende i soverom, og i barn, og i en romslig hall. Når du velger en innredning for et bestemt rom, bør du vurdere funksjonaliteten til tilbehøret..

Når du velger en vase, ikke glem den valgte stilen.

Når du velger en vase, ikke glem den valgte stilen.

Soverom

Hovedfunksjonene til soverommet i huset er hvile og avslapning. Hvert element i dekorasjonen, inkludert gulvvasen, må samsvare med disse målene.. En dråpeformet eller avrundet form av et kar laget av keramikk eller glass vil være passende her..

Stil:

En elegant gulvvase vil legge til rikdom på soverommet.

En elegant gulvvase vil legge til rikdom på soverommet.

Det er bedre å bruke farger som er rolige, ikke slående..

Stue

I hjertet av huset, i stuen, velges vaser med den generelle utformingen av rommet. Det er i dette rommet hele familien samles på kveldene, her tar de imot gjester. Derfor, i det indre av stuen, bør en vase skape en spesiell stemning, som andre designteknikker..

Du kan velge et fartøy i samme farge som tapetet, dette øker plassen visuelt. Du kan lage en lys aksent med en enkelt vase. I noen tilfeller vil det være en god løsning å kjøpe en hel gruppe vaser i samme stil. Hvis stuen har en peis, ville den beste dekorasjonen være to identiske vaser på begge sider..

Vi passer blomster med en vase inn i det overordnede designet

Vi passer blomster med en vase inn i det overordnede designet

RådHvis du ikke finner en vase i en bestemt stil som passer til det generelle designet, kan du velge en universell glassvase eller en vanlig keramisk. De vil ikke skille seg ut fra det store bildet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nytt i Curtain Design 2017 (400+ bilder): Moderne og trendy alternativer

Kjøkken

Selv på kjøkkenet vil den utendørs skjønnheten finne sin plass. Her kan du prøve å eksperimentere med innredningen. Avhengig av design fylles fartøyet etter ønske eller står tomt.. Du kan sette kunstige eller naturlige blomster i en vase på kjøkkenet, eller du kan fylle den med dekorative lyse frukter. Slik innredning vil alltid gjøre deg positiv.

På kjøkkenet kan en vase fylles ikke bare med blomster, men også med frukt

På kjøkkenet kan en vase fylles ikke bare med blomster, men også med frukt

Hall

For tomme haller, hvor møbler ikke kan plasseres, er høye gulvvaser noen ganger den eneste veien ut i utformingen av rommet.. De er passende både i åpent rom og under trapp. Avhengig av smaken til eierne, kan de være lyse eller rolige i stil og farge. Høye levende planter kan plasseres i dem..

Husk at dekorasjonen gangen setter tonen og stemningen for hele huset. Du må tenke på hva du vil fortelle gjestene om deg selv med interiøret. Iøynefallende vaser med asymmetrisk form gir originalitet og originalitet til eierne av huset. Og klassiske konturer og beroligende farger understreker kvaliteter som tilbakeholdenhet og ro..

Entreen setter tonen for hele leiligheten fra døråpningen

Entreen setter tonen for hele leiligheten fra døråpningen

Noen designere anbefaler å bruke gulvvaser som paraplystativer.

Barn

Vaser som skal stå på barnets rom må oppfylle to hovedkriterier: sikkerhet og miljøvennlighet.

RådIkke legg en metallvase i barnehagen som barnet kan slå smertefullt på. Du bør heller ikke sette kar i barnehagen, noe som kan gå i stykker..

Dekorative gulvvaser av blomster: Hvordan endrer de interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker Dekorative gulvvaser av blomster: Hvordan endrer de interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker Dekorative gulvvaser av blomster: Hvordan endrer de interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker

Dekorative gulvvaser av blomster: Hvordan endrer de interiøret? 130+ (Foto) høy, stilig, vakker

Tilbehør laget av tre eller gips, dekorert med levende husplanter, er passende. Vaser i stilen passer til jenterommet provence, land eller klassiker. For gutter kan du velge en innredning i stil med avantgarden eller høyteknologisk.

Baderom

Hvis det fortsatt er ledig plass på badet, kan du sette en høy vase der. På badet, kar av keramikk eller rent stein.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan sy sofa og lenestol dekker med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt

Hva du skal fylle?

Gulvvaser er et uavhengig dekorartikkel som dekorerer et rom selv. De trenger ikke å bli fylt med noe, men du kan gjøre dette hvis du vil..

Det er viktig å beholde proporsjonene når du fyller vasen. For eksempel vil det samme fyllstoffet ikke fungere for smale og brede fartøyer..

Vaser kan dekoreres med blomster

Vaser kan dekoreres med blomster

Metoden for fylling avhenger av formen på vasen, på årstiden, hjemmefester og stemningen til eierne selv. Kunstige og naturlige blomster, tørre hveteører, tresammensetninger plasseres i karet. Om vinteren brukes en bukett med furu- eller grangrener, og om sommeren vil blomster på lange stilker. De mest vågale og kreative eierne satte en original abstrakt trådskulptur inni.

Gjennomsiktige glassvaser fylles avhengig av fantasi. Flerfargede småstein, glassperler, dekorativ sand og mange andre ting er mye brukt av designmestere..

Fyllingsmetoden avhenger av selve vasens form.

Fyllingsmetoden avhenger av selve vasens form.

For å skape en romantisk atmosfære plasseres lys i glassbeholdere, men de må ha varmebestandige vegger..

En påminnelse om havet vil være marin dekor: en sammensetning av vakre skjell. Tørket frukt og bær kan danne grunnlaget for en sammensetning for å dekorere en vase i en spisestue. Høye og innsnevrede vaser suppleres med et minimum av detaljer. En kvist med tørkede blomster eller bambus ser bra ut i dem. Perletråder som henger fra en porselenskål ser delikate ut.

Slike vaser utfyller minimum

Slike vaser utfyller minimumet

Vaser og designstil

Porselenprodukter ser mer relevante ut i klassisk og antikk stil, så vel som i barokk- og rokokostil..  Fargen på dekorative elementer kan være monokromatisk, men maling på veggene i fartøyer er også passende..

Høyteknologisk stil betyr produkter laget av matt eller glitrende metall. Romdesign vil perfekt utfylle den beherskete metallvasen.

Høye vaser er vanskelige å vedlikeholde

Høye vaser er vanskelige å vedlikeholde

Det er ingen grenser eller rammer når du velger tilbehør til et avantgarde- eller popkunstinteriør. Enhver fargeblanding som fremkaller former, bisarre konturer, abstrakte komposisjoner – alt som vil gjøre interiøret uvanlig vil gjøre..

For tilhengere av minimalisme vil en stor vase malt i en farge være nok.

Art Deco er kjent for sine krevende geometriske former. I denne stilen er firkantede, sylindriske, trekantede, runde og andre symmetriske figurer passende..

Mange modeller er plassert på en sokkel

Mange modeller er plassert på en sokkel

VIDEO: Vakker design med gulvvaser

konklusjoner

Moderne trender og vintageelementer kombinerer modernitet. Denne stilen er preget av bruk av håndlagde eller håndlagde gjenstander..

Previous Post
Οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα: Υλικά, ενδιαφέροντες συνδυασμοί, σχεδιαστικές ιδέες (135+ Φωτογραφίες)
Next Post
Barnestoler for skoleelever (300+ bilder): Justerbar i høyden. Stoler som “vokser” med barnet ditt