15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn – 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Barnas soverom design for to og tre barn av forskjellige kjønn

En felles barnehage for to barn av forskjellige kjønn vil bli et favorittrom for en sønn og datter. Å utstyre et barnesoverom på egen hånd uten å ty til designere er innenfor hver foreldres makt. Det er nødvendig å nærme seg løsningen på spørsmål om planlegging, sonering og utforming av lokalene.

Hvordan imøtekomme barn med aldersforskjell?

Å plassere barn i forskjellige aldre i et fellesrom antyder en funksjon: det er nødvendig å ta hensyn til barnets behov i forhold til hans alder. For eksempel går det yngste barnet fortsatt i barnehagen, og hans eldre bror / søster er allerede ferdig med skolen. I dette tilfellet hjelper kompetent sonering..

I alle aldre må et barn ha et komfortabelt psykologisk miljø, og rommiljøet spiller en stor rolle. Før vi planlegger utformingen av rommet, snakker vi med barna, finner ut deres ønsker, preferanser.

Først og fremst estimerer vi arealet på rommet. Barn i forskjellige aldre har forskjellige behov, så det anbefales ikke å dele rommet inn i vanlige. soner. Gi hvert barn sin egen personlige plass, uansett hvor liten den er.

Barnehage for to barn av forskjellige kjønn

Barnehage for to barn av forskjellige kjønn

Metoder for å dele fellesrom i soner

Et av alternativene for å dele et romslig rom vil være en skillevegg, bue eller gardin laget av tett stoff. For en liten barnehage bruker vi åpne hyller, skjermer eller forskjellige utførelser av to soner.

RådDet er mulig å markere grensene for personlig plass ved å bruke forskjellige utførelser eller farger hvis aldersforskjellen er liten. Ellers er det nødvendig å skille minst soveplasser med en skjerm..

For barn med stor aldersforskjell

Den store aldersforskjellen antyder to hovedgrupper.

Gruppe 1: barnehage – barneskole / ungdomsskole

I dette tilfellet utstyrer vi et felles lekeområde, og sparer dermed plass. Utvilsomt planlegger vi det med tanke på barns alder og interesser, slik at de får muligheten til å spille utendørs spill med leker, samt drive med hobbyer (tegning, applikasjoner, modellering, etc.).

To arbeidsområder

To arbeidsområder

For studenten utstyrer vi et arbeidsområde som det er nødvendig for bord, behagelig stol og god belysning. Stor skap kan erstattes med åpne hengslede hyller eller et felles stativ kan installeres. Dermed kan vi plassere lærebøker og notatbøker til et eldre barn, eventyr og fargesider til et yngre barn i det..

Soveområdet kan også kombineres. Vi betegner seng hvert barn med flere elementer, for å unngå konflikter, ta hensyn til begge. Det kan være forskjellig sengetøy, farge eller form på sengen..

I et lite rom kan vi sette en køyeseng eller loftseng. Hvis dette alternativet ikke vurderes, vil skuffer under sengen eller sammenleggbare strukturer spare plass, noe som på dagtid vil frigjøre en betydelig del av rommet..

Symbolsk partisjon

Symbolsk partisjon

Små barn kan ikke gjøre slike design. Deretter velger vi en seng for det yngste barnet, tatt i betraktning hans høyde, og den eldre vil ganske takle brettingsalternativet, eller be foreldrene om hjelp.

Gruppe 2: en elev i grunnskolen og seniorklassen

Lekeområdet kan reduseres betydelig eller helt elimineres, siden begge barna vil være opptatt med timene sine. Antall leker vil bli betydelig redusert med skolestart, og plassen som er frigjort fra lekeområdet er ganske egnet for utendørs spill..

Husk å tenke over arbeidsområdet, vi legger stor vekt på det. Hver student trenger sitt eget standard sett med møbler:

 • bord;
 • en komfortabel stol eller stol;
 • skap for oppbevaring av kontorrekvisita, bøker, notatbøker.

Alternativ for små barn

Alternativ for små barn

Slik at barn ikke blir distrahert av hverandre under studietiden, legger vi hvert bord separat, på avstand. Hvis dette ikke er mulig, velg bord med skillelinje. Siden behovet for et lekeområde praktisk talt elimineres, kan bord plasseres ved vinduet.

RådVi tenker over belysningen på arbeidsplassen på forhånd for å installere stikkontakter i nærheten. Ekstra ledninger passer ikke inn i interiøret.

For å spare plass, velger vi hengslede åpne hyller eller stativer. Du kan lage et felles stativ med bøker, men samtidig tydelig avgrense plassen.

Det anbefales også å plassere soveplasser på avstand, spesielt for barn av forskjellige kjønn.. Vi bruker de allerede kjente elementene for å isolere soveområdet:

 • skillevegg;
 • bue;
 • skap;
 • skjerm;
 • gardin.

Nok plass til venner også

Nok plass til venner også

Felles eller separat garderobe?

Utvilsomt vil hvert barn bli glad for å skaffe seg sin egen garderobe eller hyller for å sette tingene sine separat. I et begrenset område er dressingområdet bedre å kombinere.

For å gjøre dette, kjøper vi en stor garderobe eller kommode, og deler likt hyllene og skapene mellom barna slik at ingen føler seg utenfor..

Kanskje noen av barna vil utpeke sin del omkledningsrom, klistremerker eller plakater. Vi forstyrrer ikke slike impulser, for med et kombinert omkledningsområde vil alle føle sine eiendeler.

Vi tenker over skapets høyde slik at barna uavhengig kan nå alle hyllene. Vi legger ting som vi sjelden bruker i de øverste skapene. Husk at korpus møbler mer ergonomisk.

Separat lekeområde

Separat lekeområde

Å dele en liten plass er vanskelig, og for ikke å miste dyrebare centimeter, bruk følgende alternativer:

 • hengslet hyller, stativer;
 • uttrekkbare hyller under sengene;
 • hjørne bord / garderober;
 • sammenleggbare senger /sofaer;
 • bretting benkeplater etc.

Finn skap med speil på en eller flere dører. Dermed trenger du ikke å tildele ekstra plass til speilene, foran som barna vil samles, og rommet vil visuelt øke.

Hvis det er ledig plass, ordner vi det for et rekreasjonsområde. Det er nok å sette en liten sammenleggbar sofa, en spillkonsoll eller et lite bord.

Nydelig rom i lyse farger

Nydelig rom i lyse farger

For skoleelever: utstyring av et arbeidsområde

Skolen er en ny scene for barn, som innebærer å forberede rommet. For studier og klasser må du tildele et arbeidsområde, og helst to. Det er behov for å øke lagringsplassen for bøker, notatbøker, skole- eller sportsuniformer.

Hvordan lage et eget arbeidsområde?

Det er lurt å gi hvert barn sitt eget bord. Dette vil bidra til å unngå forvirring og mulige konflikter..

Avhengig av alder vil settet med tilbehør være annerledes. For eksempel kan en videregående elev trenge en datamaskin for studier, og et passende bord for den. Førskolebarn trenger mindre møbler for å føle seg komfortable..

I minimalistisk stil

I minimalistisk stil

Hvis barns arbeidsplasser ligger på en avstand, vil skolebarn lettere konsentrere seg om arbeidet, bli mindre distrahert av hverandre..

Lekeområdet i rommet til skolebarn kan gis mindre oppmerksomhet, eller til og med utelukke det helt. Du kan tegne, gjøre modellering eller andre hobbyer ved skrivebordet, og den ekstra plassen vil gjøre rommet friere og egnet for aktive spill.

Soverom og omkledningsrom

Vi prøver å plassere soveområdet vekk fra vinduer og dører, slik at barn kan få nok søvn før timen, og morgensolen eller støy ikke forstyrrer søvnen.

Senger kan plasseres side om side, atskilt med en skjerm eller kommode. Hvis forskjellen i alder på barn av forskjellige kjønn er betydelig, planlegger vi om mulig soveplasser på avstand.

Stilig rom i lyse farger

Stilig rom i lyse farger

Garderobeområdet kombineres best ved å markere en stor garderobe for barn. Men vi lager skap eller hyller for skolemateriell for alle individuelt. Dette kan være uttrekkbare hyller i bordet, smale enkeltseksjonskap, vegghyller eller hyller.

Er det realistisk å få plass til tre barn?

Å plassere tre barn i samme rom er ikke en lett oppgave, spesielt når plassen er begrenset..

Du kan utstyre en barnehage for tre med tanke på følgende anbefalinger:

 • Vi prøver å frigjøre så mye plass som mulig. Kompakte møbler vil hjelpe, som rommer mange ting, samtidig som de ikke tar mye plass..
 • Vi skiller sonen hans for barnet. Det er nødvendig for normal utvikling, rekreasjon, spill, aktiviteter..
 • Ikke tving rommet – la hver ting ha sitt eget formål. Et overflod av møbler, leker og unødvendige ting vil få rommet til å ligne et pantry.

Klassisk stil

Klassisk stil

Barnas sonering for tre

For å unngå konflikt er det veldig viktig å fordele plassen likt. Så barna vil klare seg fredelig uten å misunne hverandre..

Vurder soneringsmetodene som kan styres av:

 • Vi gir hvert barn et individuelt rom der det vil være behagelig å være. Samtidig må det atskilte området tilfredsstille alle behovene til en sønn eller datter..
 • Vi planlegger interiøret slik at rommet er betinget delt inn i et sove-, lekerom, arbeid, omkledningsområde.

Når vi deler soverommet, tar vi hensyn til følgende anbefalinger:

Plasser soveområdet vekk fra vindu og døråpninger

Plasser soveområdet vekk fra vindu og døråpninger

 • Vi plasserer soveområdet vekk fra vindu og døråpninger. Sterkt lys eller støy vil forstyrre hvile.
 • Vi prøver å gi lekeområdet alt du trenger: for utendørs spill trenger du ekstra plass, en svensk vegg og for aktiviteter av interesse, et bord, ekstra skap.
 • Det er nok å gi et arbeids- eller studieområde med bord, lenestoler, hengslede hyller for oppbevaring av bøker, notatbøker og ekstra belysning.
 • Vi utstyrer omkledningsområdet så ergonomisk som mulig.

Å dele soverommet i soner er en lønnsom løsning hvis plassen er begrenset. Det er bedre å dele et stort rom i individuelle soner for hvert barn..

Gi hvert barn et personlig rom

Gi hvert barn et personlig rom

Hvordan kombinere og matche forskjellige soner?

I de fleste tilfeller kan noen soner kombineres. Dette lar deg rasjonelt bruke plass og ikke overbelaste interiøret..

Soveområdet kan kombineres med et omkledningsrom. For dette bruker vi ergonomiske alternativer:

 • loft seng;
 • en køyeseng med en garderobe som støtter andre etasje;
 • tre-lags seng, med innebygde støtteskap for etasjer. Som regel er den tredje køyen i slike senger vanligvis plassert vinkelrett.
 • seng med oppbevaringsskuffer.

Lekeområdet kan kombineres med rekreasjonsrom. Vurder også å ekskludere en sone. Hvis alle barn er i skolealder, er det ikke behov for et stort lekeområde. Førskolebarn trenger ikke et arbeidsområde for timene.

Separasjon etter farge

Separasjon etter farge

Hvilke elementer du skal bruke for å dele rommet?

For å komfortabelt ordne barn i ett rom, er det nødvendig å dele plassen. Reguleringsmetoder vil avhenge direkte av størrelsen på rommet.

Arkitektoniske elementer

De arkitektoniske elementene inkluderer skillevegger, buer, podier. Det er mulig å dele et rom med deres hjelp bare hvis arealet på rommet er fra 12 kvm. m. Oppsett soverom og plasseringen av konstruksjonene må tenkes selv på reparasjonsstadiet, siden det ikke vil være mulig å utføre slike elementer uavhengig av hverandre.

Uautorisert ombygging eller strukturendringer krever noen ganger godkjenning fra visse myndigheter. Ellers kan interferens føre til bøter eller vanskeligheter med å selge leiligheten..

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Vi tenker over små nisjer eller gjennom hull i buen for å lette interiøret. Du kan legge bøker, leker og andre ting i dem. Vi utstyre pallen med skuffer der vi legger leker eller ting.

Valg av etterbehandlingsmaterialer

Generelle anbefalinger for valg av materialer:

 • Når vi velger materialer for å dekorere et rom, tenker vi over deres tekstur, farge, mønster.
 • Optimal gulvbelegg i barnehagen – linoleum, parkett, laminat. Vi bruker lyse og naturlige nyanser i små rom..
 • Tak best gjort i lyse farger. I et lite rom kan du ganske enkelt male det, siden konstruksjonen av strekkloftet vil ta bort dyrebare centimeter.
 • Vi bruker ikke mange farger og nyanser i et lite rom, da det visuelt vil bli oppfattet enda mindre.
 • Friske naturlige farger er egnet for arbeidsområdet, rolig og dempet for soverommet. Vi dekorerer lekeområdet med lyse, solrike, energigivende farger.
 • Et lite rom kan lages i en farge, legge til farge og avgrense plassen med møbler, tekstiler, belysning.

Tenk over tekstur, farge, mønster for rommet

Tenk over tekstur, farge, mønster for rommet

Vi pynter med belysningsenheter

Ved hjelp av lys kan du også oppnå sonering av rommet. Et godt opplyst rom ser visuelt mer romslig ut. Vi forsyner rommet med grunnleggende belysning, og for hver sone velger vi ekstra belysningsenheter.

Vi supplerer soveplassene med dempet lamper eller lamper dimbar. Vi må forsyne studieområdet med sterkt lys, hvert barn må tildeles en bordlampe for timene.

Lekeområdet kan dekoreres med LED -stripe. Den kommer i forskjellige farger og vil fortynne interiøret perfekt..

Sonering med lys

Sonering med lys

Vi velger møbler

Et standard sett med møbler for en barnehage er:

 • bord;
 • lenestol;
 • seng;
 • skap.

Den kan etterfylles med nye gjenstander, men det blir problematisk å få plass til et dobbelt sett for begge barna i rommet..

Når det gjelder plassbesparelse, stilles det spesielle krav til møbler for et barnesoverom..

Velge seng

Et veldig populært alternativ er en køyeseng, og som oftest er det analogt med et vinkelrett arrangement av liggende seter. En garderobe kan tjene som en støtte for den øvre køyen, som samtidig støtter strukturen og sparer plass.

Tenk på barnets høyde, vekt og takhøyde når du velger seng. Når du sitter på den øvre delen av sengen, bør avstanden fra hodet til taket være minst 10 cm.

For eldre barn

For eldre barn

Sengene kan også arrangeres i en rad langs veggen, og mellom dem ordne en liten skillevegg eller kjøpe en seng med en ferdig skillevegg ved hodegjerden. Som regel er slike partisjoner vanligvis avrundet..

Vi vurderer å brette møbler:

 • sofa;
 • osmannisk;
 • seng.

Moderne modeller og systemer vil ikke gjøre det vanskelig for et barn i skolealder å lage sin egen seng. Dermed får barna sin egen soveplass, som når den er brettet, ikke tar opp et betydelig område av rommet..

Uttrekkbare hyller og skuffer under sengen hjelper også. De kan brukes til å brette sengetøy, pyjamas, håndklær, etc..

Dette mønsteret gjør rommet mer behagelig.

Dette mønsteret gjør rommet mer behagelig.

Vi utstyrer for studenter

Følgende alternativer vil bidra til å unngå konflikt mellom studenter:

 • Separate arbeidsområder, dvs. to forskjellige tabeller. I denne situasjonen har hvert ungt skolebarn sitt eget skrivebord, sitt eget arbeidsområde..
 • Ett stort langbord som skal bli et felles arbeidsområde. Du kan dele den med en liten partisjon eller ved hjelp av stasjonære arrangører..
 • Transformert vinduskarme. Et veldig praktisk alternativ er å styrke og utvide vinduskarmen og utstyre den som et studiebord. Imidlertid bør størrelsen på vinduet tas i betraktning – en slik løsning er bare mulig for store dimensjoner..
 • Langt bord langs veggen. Det innebærer to fullverdige jobber. Komfortable arbeidsområder, plass til en datamaskin, hyller for oppbevaring av alt tilbehør og ingen konflikter – de klare fordelene med en lang overflate for arbeid.

Arbeidsområdet må være godt opplyst. Sørg for ekstra kunstig belysning for hver elev, spesielt hvis bordene ligger utenfor vinduet. Bruk bordlamper, lamper eller spotter som lyskilder.

Mulighet for et stort rom

Mulighet for et stort rom

Lagermøbler: skap, stativer, hyller

En separat fordel bør gis til ergonomiske skap. Vær oppmerksom på antall hyller og seksjoner inne i skapet, tenk på antallet på forhånd.

Følgende punkter hjelper deg med å organisere plassen din ergonomisk:

 • Vi bruker hjørnene i rommet, dette er en nyttig plass som hjørneskap og hyller vil passe inn i.
 • Om mulig passer vi hyller, kommoder eller garderober inn i en nisje.
 • Hengende hyller har plass til mange nødvendige ting, mens de ser stilige ut og ikke overbelaster interiøret. Dette prinsippet gjelder også for hyller..
 • I et begrenset rom er det rasjonelt å bruke en garderobe. Du trenger ikke å forlate mye plass for å åpne dørene, og speilene på de bevegelige profilene vil visuelt utvide rommet.

Store, komfortable senger som babyer definitivt vil elske

Store, komfortable senger som babyer definitivt vil elske

For barn kan du kjøpe en stor garderobe, men dele den i to deler. Så hvert barn vil få sin egen plass, lære å ta vare på ting på egen hånd..

Du kan angi forskjellige halvdeler ved hjelp av interessante klistremerker eller klistremerker som vil variere i farge, form eller tegn fra favoritttegnene dine.

Setevalg

En rullestol er perfekt for arbeid. Det er praktisk å flytte og justere høyden og ryggstøtten. Hvis det viser seg at mobilstolen er for stor, kan du velge en vanlig komfortabel stol, med tanke på barnets høyde og størrelse..

RådRyggløse avføring er ikke verdt å kjøpe. Det er praktisk å skyve dem under bordet for å spare plass, men en ubehagelig avføring vil bare ødelegge holdningen din og forstyrre kroppens riktige posisjon under arbeid..

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Det blir interessant for deg:

Design av et barnerom med en myk sofa: Hvordan og hvor er det bedre å plassere?

Hva skal være et barnerom (310+ bilder): Velge tapet, gulv, tak, barneseng

Moderne gardiner i barnehagen for gutter og jenter: Vakre nye ting (175+ bilder)

Romstil for tenåringer (175+ bilder) – Tilpassede design, skreddersydd for alle behov

Bakgrunn i barnehagen for gutter (+200 bilder): Vi gir barnet muligheten til å uttrykke seg

Design av et barnerom for en jente: 150 + Bilder av lyse og minneverdige interiører

Barnehage i Khrusjtsjov: hvordan plassere barn i et soverom på 9-12 kvm. m?

Khrusjtsjov -leilighetene er preget av et begrenset område, alle rommene er små. Dette problemet er spesielt akutt for familier som trenger å utstyre en barnehage for to barn av forskjellige kjønn. Selv for å få plass til et standard sett med møbler mangler det veldig plass, og for barn vil jeg gi et behagelig miljø for å leve.

Hvordan ordne?

Riktig layout vil visuelt forstørre rommet. La oss bruke følgende tips til dekorasjon:

Praktiske skuffer for oppbevaring av ting eller leker

Praktiske skuffer for oppbevaring av ting eller leker

 • Ikke bruk mørke farger på vegger, tak, kjønn.
 • For å visuelt strekke rommet i høyden, velger vi tapet med en vertikal stripe, for å utvide rommet – med en horisontal stripe.
 • For å strekke rommet langs legger vi parkettplaten eller laminatet parallelt med veggenes retning; for å utvide rommet legger vi det radielt eller vinkelrett på de lange veggene.
 • Et 3D -mønstret tak vil “løfte” rommet og legge til plass. Å tegne en overskyet himmel er et flott alternativ for yngre barn. For en eldre alder er et mer stilig og diskret alternativ egnet, og en LED -stripe kan settes langs takets omkrets.
 • Det anbefales ikke å dele rommet med farger eller overflater..
 • Ikke glem tilstrekkelig belysning. Forbedring av dagslysets inntrengning: bruk av lys tyll eller persienner.
 • Vi velger de mest ergonomiske og kompakte møblene, oftest er det skapmøbler.
 • Legger til flere skuffer, bretter design.
 • Vi bruker hengslede hyller og bare åpne hyller.

Ikke bruk mørke farger på vegger, tak, gulv

Ikke bruk mørke farger på vegger, tak, gulv

Hvordan øke?

I hus med leiligheter i Khrusjtsjov er balkonger oftest fraværende, i stedet for dem er det designet loggier som ikke skiller seg ut fra det generelle fasade.

Ved fordeling av rom på renoveringsstadiet velger vi et rom med loggia som barnehage. Etter å ha fått tillatelse til ombygging, øker vi rommet i rommet ved å rive veggen.

Hvis veggen er bærende, vil det være mulig å bli kvitt den bare delvis, så vi vil bruke en av metodene:

 • en bue i stedet for veggen, som vil frigjøre plass og støtte strukturen;
 • riving av vindu og døråpning, veggen forblir på plass. Praktisk og billig måte;
 • vi vil utstyre vinduskarmen på en bordplate, legge til hengende hyller, og på loggiaen skal vi lage et lekeområde for barn.

Praktisk for lekser

Praktisk for lekser

Hvis vi planlegger et lignende oppsett, må du isolere loggiaen og utføre reparasjonsarbeid i sin helhet. En tverrvegg kan brukes til å lagre leker – bare spikre i vidåpne hyller.

For voksne barn på loggia kan du organisere et studieområde eller et sted å slappe av.

Hvordan fordele plass rasjonelt?

Når du arrangerer et rom for barn av forskjellige kjønn, kommer riktig sonering først og er hovednøkkelen til suksess. Soneinndeling bestemmes av flere parametere: layout, møbler, fargevalg, lysarrangement.

Ved hjelp av flere strukturer og møbler

En skillevegg, skjerm eller stativ fungerer som en tilleggsstruktur. Dette er den beste måten å dele et rom på, men det er ikke alltid mulig på grunn av den begrensede plassen..

Sonering med hyller

Sonering med hyller

Plasseringen av dør- og vindusåpninger avgjør utformingen. Hvis inngangsdøren er plassert overfor vinduet, er det to alternativer for å arrangere møbler:

 • Senger og garderober går langs frie vegger.
 • Sengene er stilt opp i en linje (kanskje med tilstrekkelig lengde på rommet – en vegg på 4-5 m).

Deretter er leke- eller arbeidsområdene plassert ved vinduet, og skapene er plassert langs den frie veggen eller i hjørnene av rommet..

Du kan skille mellomrommet med et pallplass, oftest brukes det til leke- eller soveområdet. Pallen skal ikke være for høy for å unngå skade.

Ekstra belysning

Belysning spiller faktisk en stor rolle, med sin hjelp kan du markere eksisterende områder og forandre interiøret..

 • Sett opp hovedbelysningen – en lys lysekrone eller lampe som vil belyse hele rommet eller lekeområdet.
 • Sørg for arbeidsbord og nattbord med ekstra lyskilder.
 • Et trendy og moderne alternativ er spotbelysning. Den brukes i nisjer, podier, hengende hyller, etc..

For kreative barn

For kreative barn

Et godt opplyst rom ser alltid visuelt mer romslig ut, og barn trenger nok lys for ikke å skade helsen, for ikke å ødelegge synet. For en jente og en gutt kan du plukke opp forskjellige lamper med en interessant form og forskjellige farger..

Vi tenker over plasseringen av lyskilder på forhånd for å gi dem stikkontakter.

Del mellomrom med farger

Et veldig populært alternativ. Ofte blir gutter kreditert med blått, og jenter med rosa. En god løsning hvis barna fortsatt er små.

RådFor en eldre sønn og datter trengs forskjellige farger, og det er bedre å gå ut fra sine egne preferanser..

Bruk en køyeseng

Bruk en køyeseng

Fargedeling kan gjøres i nesten alle elementer:

 • male veggene i hver halvdel av guttens og jentens rom i forskjellige farger, eller lim tapet;
 • atskilt med farge på senger eller sengetøy;
 • lag veggene i rommet i en farge, og merk hver sone med forskjellige fargeelementer;
 • velg møbler laget av farget plast, hvert barns favorittfarge.

Til tross for barns preferanser, bør farger ikke irritere nervesystemet og overvelde psyken.. Velg lyse nyanser, eller lyse, men ikke sure farger. Vi prøver å ikke bruke lyse rødt i store mengder, samt rosa, svart, mørkeblått.

Barnerommet skal være lyst og avslappende på samme tid, siden soverommet innebærer avslapning.

Vurder barns preferanser

Vurder barns preferanser

Gardiner

Å dele et rom med et gardin i to deler er en god idé, siden gardinen i utgangspunktet har noen fordeler:

 • tar praktisk talt ikke plass;
 • enkel å montere og demontere;
 • krever ikke betydelige materialkostnader;
 • er et stilig element i interiøret som alltid kan fjernes.

Et gardin kan brukes til å skille både det personlige rommet til hvert barn og noen av sonene, for eksempel et soverom eller omkledningsrom. For eldre barn, velg et tett, vanlig stoff. For små barn er japanske gardiner, stoffgardiner, bomullsgardiner, som kan være med et interessant mønster, egnet..

Privat plass pluss lekeområde

Privat plass pluss lekeområde

Vi bruker gardiner med vekter i bunnen for å gi dem den perfekte formen.

Bakgrunn

Bakgrunn blir stadig mer populær, og barns soverom er intet unntak. Flott for trange steder. Hvis vi velger tapet, observerer vi følgende punkter:

 • Vi velger en tegning eller et bilde som vil forstørre og utvide rommet. Som regel er dette bilder med en vei som fører inn i det fjerne eller et landskap.
 • Alle andre vegger i rommet skal være monokromatisk, ettersom fototapetet vil være en lys nok aksent.
 • Vi planlegger et leke- eller soveområde nær veggen med fototapet. Ikke tving bildet med skap eller utstyre studieområdet: et interessant bilde vil distrahere barn.

På barnerommet velger vi en tettere base for fototapet, bildet på tynt papir blir raskt ubrukelig. Vi tenker oss om og diskuterer bildet med barna på forhånd. På grunn av alder og kjønn kan det oppstå uenigheter, du må velge et tapet som begge barna vil like.

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging Design av et barnesoverom for to og tre barn av forskjellige kjønn - 240+ (Foto) Interiørplanlegging

Previous Post
Καναπές με Οθωμανό στο εσωτερικό: θα λύσουμε το πρόβλημα με την επιλογή. Άνετη τοποθέτηση επιλογών ευθείας και γωνίας (100 + Φωτογραφίες)
Next Post
Baderomsdesign i Provence -stil – skånsom romantikk for kropp og sjel (205+ bilder)