Design i loftstil (170 + bilder) Fargernes lysstyrke og interiørets enkelhet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design i loftstil (170 + bilder) Fargernes lysstyrke og interiørets enkelhet

Loft-stil design

Vises relativt nylig, har loftstil-design allerede blitt en del av moderne, stilige interiørløsninger. Vil du renovere en leilighet eller et hus i denne stilen, men vet ikke hvordan? Vi vil fortelle deg om alle nyanser av etterbehandling, dekor, tekstiler. Og vi vil også vurdere detaljert, ved å bruke eksemplet på hvert rom, hva som er riktig vekt. Enkelheten på loftet har ingen grenser for noen design.

Loftstil-design for en leilighet

Hovedtrekk ved stilen er allsidigheten. Loftstil kan sees både i det lille ettrommet leiligheter, og i romslige tre-rubel sedler, forstadsområder hus, studioleiligheter Til og med kontorer.

Loftet har blitt utbredt innen interiørdesign på grunn av sin utmerkede funksjonalitet (minimum møbler og tilbehør – maksimal plass). På samme tid er fargene i designet direkte avhengig av loftsstilens retning (bohemsk, industriell eller glamorøs).

Hovedtrekk ved loftstilen er minimalisme.. Blant erfarne designere fikk hun definisjonen på et industrielt urbant interiør stil, og med god grunn. Visuelt kan en slik leilighet ligne en kjeller, en vinkjeller, et loft, en industriell bygning på grunn av særegenhetene ved etterbehandling.

Hovedtrekk ved loftstilen er minimalisme.

Hovedtrekk ved loftstilen er minimalisme.

Store vindusåpninger, vegger dekket med slette gips eller foret murstein, åpen kommunikasjon, bjelker – alt dette er en loft -stil design for en leilighet. I tillegg er det mange andre viktige egenskaper som bør overholdes, slik at hjemmet ditt er så likt loftet som mulig:

 • Åpenhet i rommet – et trekk ved slike leiligheter er fraværet av innerdører, takket være dette trekket øker stuen visuelt. Denne regelen gjelder selvfølgelig ikke på badet. Det skal ganske enkelt være forkledd, for eksempel under en murvegg. Det samme gjelder soverom.
 • Avmaskerte hjelpestrukturer (åpne bokhyller hyller, skap, peiser etc.).
 • Vegger med fargen på murstein eller grov gips. For overflatebehandling kan du bruke en naturstein, murstein, maling eller tapet med etterligning av en murvegg.

Rommets åpenhet er et trekk ved slike leiligheter

Rommets åpenhet er et trekk ved slike leiligheter

 • Høy tak, som er spesielt viktig for et industrielt loft.
 • Sement gulv (ikke et dogme, men i samsvar med stilen). Du kan lage et plankegulv, dekke det med parkett, laminat eller trelignende linoleum.
 • Lyse nyanser som råder i dekorasjonen. Loft -stilen kan ikke presenteres i mørke farger, fordi hovedkredoen er frihet og åpenhet. Mørke farger absorberer lys og reduserer visuelt plass.
 • Tilstedeværelsen av peiser og ovner, som en gang tjente som et middel til oppvarming av produksjons- og lagringsanlegg. Nå inntar de en sentral posisjon i utformingen av en loftstil-leilighet. I romslige leiligheter er de plassert midt i sentrum, og i små leiligheter prøver de å gjøre dem så åpne og merkbare som mulig..
 • Multifunksjonalitet av møbler – møbelsett i loftstil kjennetegnes av nøytrale farger. Ofte slike møbler har et moderne fyll og et gammelt utseende (slitasje, vintage beslag, lyse innlegg).

Lyse nyanser råder i finishen

Lyse nyanser råder i finishen

Urban, full av sjarm, loftstilen brukes ofte i interiøret i leiligheter med et lite område, studioer. Og interiøret vil direkte avhenge av området, preferanser i farger, materialer.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Shabby chic i interiøret: Hvordan dekorere en leilighet i en shabby chic stil? 210+ (Foto) for soverom, kjøkken, stue

Ulike destinasjoner

For første gang hørte verden om loftet på 50 -tallet, da USA, og deretter Europa, opplevde en fryktelig krise. Anlegg og fabrikker sluttet å jobbe, og ledige lokaler ble omgjort og omgjort til leiligheter. Oversatt fra engelsk betyr ordet loft: loft, øvre etasje i et lager, loft etc.

Hvis tidligere slike leiligheter virkelig lignet et fabrikkverksted eller et snekkerverksted, er designen i loftstil blitt forbedret.. Designere bruker mange retninger. Alle tillater dem å understreke motet til eierne av en leilighet i loftstil..

Loftstil

Loftstil

Loftet hjelper til å harmonisk kombinere betonggulv, flassende treoverflater, noe slurvet murstein eller pussede vegger med moderne hvitevarer, møbler, dekorative elementer. Konvensjonelt deler interiørdesignere i vår tid loftet i flere hovedområder..

enBohemian Loft – ser ut som en gammel fabrikkbygning, smakfullt innredet. I et slikt interiør er alt mettet med kreativitet og kreativitet: loslitt møbler, noen ganger, som om de ble hentet i en bydump, sameksisterer organisk med nye designløsninger og moderne teknisk fylling. Avantgardemalerier, skulpturer, musikkinstrumenter arrangert i hvilken som helst form er valgt som dekorative elementer.. Bohemian Loft

Bohemian Loft

2Glamorøst loft – skiller seg ut i et uvanlig, ukonvensjonelt fargevalg for stilen. For eksempel en kombinasjon av pastell og spektrale, mettede farger (hvit-lilla, hvit-brun, etc.). Betraktelig oppmerksomhet bør rettes mot innredningen av leiligheten i den glamorøse Loft -stilen, hvis hovedhøydepunkt vil være antikke speiloverflater, tepper i form av huden til en avlivet bjørn, stor husdyr planter, årgang lysekroner, gulvlamper og andre lignende elementer. Glamorøst loft

Glamorøst loft

3Industrieloft – en vanlig stil for interiøret i leiligheter. Den er preget av en lett finish. Møbler må matche utformingen av industrirommet. Det kan være metallstrukturer, åpen ventilasjon og ledninger, møbler med vanlige geometriske former.. Industrieloft

Industrieloft

Design i loftstil er ideelt for folk som verdsetter plass, naturlig lys og enkelhet i interiøret. Selvfølgelig kan det i noen tilfeller være nødvendig med ombygging, slik at du kan øke plassen og fjerne unødvendige skillevegger, men å legge til noen få elementer på loftet i loftstil vil fungere i nesten hvilken som helst leilighet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Dekorasjon i orientalsk stil: Nåde og glede i interiøret. 215+ (Foto) sofistikert design (på kjøkkenet, stuen, soverommet)

Veggdekorasjon

Loftstilen er virkelig unik. Typiske veggfinisher er betong, gips eller murstein i en rekke teksturer og lyse farger.

Det er viktig at de bærende veggene er massive, både i produksjon og på lager..

Du bør ikke fjerne absolutt alle partisjoner, fordi de vil komme godt med for sonering, gjerde av personlig plass (soverom, baderom, toalett) eller opprettelse av vaskerom. Slike vaskerom vil bidra til å “losse” interiøret..

Typiske veggfinisher er betong, gips eller murstein

Typiske veggfinisher er betong, gips eller murstein

For sonering av en leilighet brukes ofte innvendige skillevegger laget av glassblokker, i form av stativer under taket eller en glidende skjerm. Hvis vi snakker om en liten leilighet eller et studio, kan du avgrense plassen ved hjelp av møbler (bardisk til kjøkken etc.) eller gulvbelegg, endring av farge, materiale, tekstur.

Hvis vi snakker om å male vegger i loftstil, bør de ikke være for lyse og fengende. Dette lar deg understreke et snev av uberørt industriell loftsstil i designet.. For dette er følgende perfekt:

 • gips;
 • vannbasert maling i pastellfarger;
 • murstein;
 • naturlig eller kunstig stein;
 • betong;
 • dekorative murverk (budsjett og stilig);
 • tapet som imiterer mur eller steinvegg.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nyklassisisme i interiøret: En kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

Gulv

I produksjon, fabrikkhaller, lagre er vi vant til å se et betonggulv. Selvfølgelig gjenspeiler betong loftstilen perfekt.. Ulempen er at belegget er upraktisk og kulden som kommer fra det, som slett ikke er egnet for boligkvarter..

Betong gjenspeiler loftstilen perfekt

Betong gjenspeiler loftstilen perfekt

Andre materialer som matcher loftet vil være en utmerket erstatning for betonggulv:

 • Mosaikkbetong.
 • Naturlig tre eller laminat som etterligner et plankegulv.
 • Parkett.
 • Keramiske fliser, relevante for bad eller kjøkken.
 • Naturlig, kunststein, marmor.

Tepper med diskret ornamentikk eller vanlige farger vil også se passende ut..

Betongimitasjonsfliser er mer praktiske

Betongimitasjonsfliser er mer praktiske

I loftstil brukes ofte kombinert gulv (fliser og laminat, tre og stein). Dette bidrar til å diversifisere interiøret og dele ethvert boareal i soner..

Tak og vinduer

Hvis leiligheten din har høy tak, da bør du bruke den allerede forankrede materialer for etterbehandling:

 • tre;
 • trebjelker;
 • store ventilasjonsrør;

Hvis taket i leiligheten ikke er høyt, kan du begrense deg til å pusse eller male taket i hvitt eller annen lys nyanse..

Tre- og tømmerbjelker er best egnet for denne takstilen

Tre- og tømmerbjelker er best egnet for denne takstilen

Når det gjelder vinduene, skal de være så høye og brede som mulig. Jo mer naturlig lys som kommer inn i hjemmet ditt, jo bedre! Et utmerket valg ville være gulv-til-tak-vinduer som gir utsikt over det vakre landskapet, som tilsvarer et amerikansk loft..

RådFor å øke mengden sollys som kommer inn i hjemmet ditt, er det verdt å unngå tett gardiner, begrens deg bare til gjennomsiktige gardiner eller avstå fra å bruke dem helt. Designet kan fremheves med rullgardiner i bomull, for eksempel vertikale eller horisontale persienner.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nøkkelberøringer for interiøret i en leilighet i engelsk stil: Tilpass deg selv (stue, soverom, kjøkken, bad)

Innredning i loftstil

Enhver plass i loftstil bør ikke være for overfylt. Du trenger ikke å bruke mange lyse dekorelementer. Å understreke den unike designen vil hjelpe:

 • morsomme reklameplakater;
 • graffiti tegninger;
 • familiebilder;
 • avantgarde malerier;
 • stilige puter med striper;
 • små keramiske figurer;
 • vaser eller blomsterpotter med blomster;
 • bøker.

Du trenger ikke å bruke mange lyse dekorelementer

Ikke bruk mange lyse dekorelementer.

I forrige århundre var eierne av loftstilleiligheter hovedsakelig forfattere eller kunstnere, så det er bedre å ordne dekorasjonselementer tilfeldig for å skape en følelse av kreativ uorden..

RådBruk forskjellige designelementer, dette vil bidra til å markere det unike i loftstil-interiøret, kombinere sonene i leiligheten med hverandre, legge til integritet og livlighet til utseendet på leiligheten.

Hva skal belysningen være?

Å dele en leilighet i loftstil i soner er hovedoppgaven til enhver interiørarkitekt eller eier av et slikt hus. Belysningsenheter kan brukes som et soneringsverktøy. Jo mer mangfoldige de er, jo bedre..

Belysning kan fungere som en deler av et rom i soner.

Belysning kan fungere som en deler av et rom i soner.

Hvilke belysningsenheter skal brukes i en leilighet med loftdesign:

enMassive lysekroner. Grå gips, kald betong, ubehandlet murstein – Lysekrone vil bidra til å tilføre varme til et slikt rom og understreke loftsstilen. Dette er en lysekrone med metallramme og glassskjerm. Den er egnet for belysning av stue, spisestue eller romslig hall.. Alternativ med en massiv lysekrone

Alternativ med en massiv lysekrone

2Hengende lamper – multifunksjonelle og mest brukte belysningsenheter. Mange leilighetseiere i loftstil bruker design med ledninger og kjeder, som lar deg justere plasseringen. Alternativ til anhengslampe

Pendellampe alternativ

3Gulvlamper – vil tilføre leiligheten komfort i loftstil. For å belyse et landsted eller en romslig leilighet, velg store gulvlamper med en uvanlig silhuett og stor lampeskjerm. For eksempel spotter for scene, jernbanespor, studioer. Alternativ med gulvlamper

Alternativ med gulvlamper

4LED -pærer og bakgrunnsbelysning. Slike enheter er egnet for små leiligheter eller studioleiligheter i loftstil. Klar bakgrunnsbelysning vil visuelt utvide plassen, øke volumet og fokusere på sonene. LED -pærer og bakgrunnsbelysning

LED -pærer og bakgrunnsbelysning

Hvis du ofte jobber ved et skrivebord eller datamaskinbord, og hovedbelysningen ikke er nok for fullt arbeid, bør du ta vare på en ekstra lyskilde. En enkel bordlampe i metall på et fleksibelt ben kan utfylle designet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Japansk stil Leilighetsdesign: Trygghet for hjemmet ditt. 220+ (Foto) Interiør i forskjellige rom (kjøkken, stue, bad)

Kjøkken

Oftest er det tildelt litt plass til kjøkkenet i en leilighet med loftstil, spesielt når det gjelder et studio eller ett-roms leilighet.. For kjøkkenområdet blir hjørnet av stua ofte tatt bort.. Kjøkkeninnredning i loftstil skiller seg ikke fra hele rommet – tre, murstein, etc..

Når det gjelder møbler, er glassprodukter med kromelementer eller metaldeler passende. Moderne hvitevarer bør stå sentralt på kjøkkenet:

 • stort kjøleskap;
 • oppvaskmaskin;
 • stekeovn;
 • mikrobølgeovn;
 • kaffemaskin og annet utstyr.

For kjøkkenområdet blir hjørnet av stua ofte tatt bort.

For kjøkkenområdet blir hjørnet av stua ofte tatt bort.

Det skal ikke være mye kjøkkenmøbler. Et kjøkken i loftstil er best innredet i minimalismens ånd. Utsøkt antikk bord, skjenk eller sett med utskårne trestoler.

Møblerfasader og dører til apparater laget i samme stil eller av et lignende materiale vil bidra til å harmonisere kjøkkenrommet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Den diskret elegansen i amerikansk stil: Velge design for en leilighet (stue, soverom, kjøkken)

Stue

Hvis du har valgt et loftstil-design for stuen din, bør du lære å plassere aksenter riktig. Det er verdt å fokusere på vinduer, møbler og dekorasjon. Vindusåpninger bør være store, slitte semi-antikke trerammer vil se harmoniske ut i interiøret.

Den sentrale posisjonen i stua blir sofa, laget av tett stoff eller ekte skinn. Området for avslapning og mottak av gjester kan suppleres med et lite salongbord laget av tre eller glass, ottomaner, lenestoler.

RådDet er bedre å bruke hyller med åpne hyller for å plassere dekorative gjenstander eller bøker..

Det er verdt å fokusere på vinduer, møbler og dekorasjon.

Det er verdt å fokusere på vinduer, møbler og dekorasjon.

Unngå rot: legg innredningen på hyllene i skapene, heng bilder og bilder på veggene.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Country Style Kitchen Design – Modern Spirit in a Contemporary Interior (225+ bilder)

Soverom

I ethvert hus er soverommet det mest bortgjemte stedet, så loftsstilen lar deg omslutte det med vegger, tilslørte dører eller ugjennomsiktige skyvepartisjoner. Hvis leiligheten din har stor takhøyde, kan du utstyre soverommet i andre etasje..

Funksjoner ved design og dekorasjon av soverommet i loftstil:

 • Bruk enkle, lyse nyanser for å male veggene. Valget av disse fargene vil gjøre rommet lysere og mer behagelig..
 • La en av veggene være ubehandlet for å matche stilen på soverommet..
 • En liten elektrisk peis vil bidra til å fortynne alvorlighetsgraden av urban loftstil.
 • En speilet garderobe eller omkledningsrom med blanke skyvedører, et stort toalettbord med et speil vil bidra til å øke rommet på soverommet og legge til litt lys..

Et soverom i denne stilen gir et minimum av møbler.

Et soverom i denne stilen gir et minimum av møbler.

Ikke glem innredningen, som gir livlighet til ethvert rom. Dekorere seng vakre dekorative puter, og gulvene er store blomstervaser eller massive krukker med planter. Det er umulig at de valgte dekorative elementene skiller seg ut fra loftets generelle stil.

RådHvis badet eller badet ligger ved siden av soverommet, kan du skille det med en glasspartisjon. Ulike gulvbelegg vil også bidra til å skille sonene, for eksempel laminat på soverommet og fliser på badet..

Baderom

Når du skal dekorere et bad i loftstil, kan du ty til forskjellige stilstiler, som kombinerer eklektisisme og hi-tech, bohemia og industrialisme.

Bruk små, men romslige åpne hyller for oppbevaring av kosmetikk

Bruk små, men romslige åpne hyller for oppbevaring av kosmetikk

Hva VVS og møbler harmonisk vil se ut i interiøret på et bad med loftdesign:

 • Dusjkabinett, hydroboks eller antikt bad på metallben. Du kan stilisere et halvantikt bad med akrylbelegg og beslag i stil med 50-tallet i forrige århundre..
 • Små, men romslige åpne hyller for oppbevaring av kosmetikk og andre småting.
 • En iøynefallende servant med uvanlig design og bronseåpninger.
 • Stort hengslet speil med hyller for oppbevaring av tilbehør og vaskemidler.

En original løsning for en dusjkabinett

En original løsning for en dusjkabinett

Vi må ikke glemme det tekniske utstyret, fordi badet i en moderne leilighet ikke kan forestilles uten vaskemaskin.. Når det gjelder dekorasjonen av veggene, så velg en flis med lyse farger for marmor eller annen naturstein. Bruk fliser eller granitt til gulv.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Urban Chic Loft Kitchens – 255+ (Foto) Industriell atmosfære

Gang

Ofte er korridorene i leilighetene i etasjes bygninger små, derfor kan du visuelt utvide plassen på grunn av den lette etterbehandlingen av vegger og gulv.

En vintage kommode kan være et harmonisk tillegg.

En vintage kommode kan være et harmonisk tillegg.

Gangen skal være godt opplyst, bruk LED -belysning, gulvlamper eller en stor lysekrone med flere pærer. Til tross for at et rom i loftstil skal være åpent, er det bedre å innrede gangen med en speilet garderobe for yttertøy eller bruke den til å lagre ting og lære en skjult nisje. Et harmonisk tillegg vil være en vintage kommode eller et stort gulvspeil i full lengde.

Studio leilighet

Plassen til studioleiligheter bør brukes spesielt rasjonelt, så loftsstilen, som forutsetter minimalisme i møbler og innredning, vil være den beste designløsningen..

Ettromsleilighet i loftstilstil:

Mangel på skillevegger. I slike leiligheter er kjøkkenet ofte atskilt fra hovedrommet med en bardisk eller et spisebord. Åpenhet vil visuelt utvide plassen og gjøre rommet lysere. Stativene ser vakre ut, og blir jevnt til murverkene på veggen. Takket være dette designbevegelsen opprettes en enkelt stil. Og et passende tillegg til et lite bord laget av glass eller metall vil være trestoler, sammenleggbare krakker eller barkrakker.

Plassen til studioleiligheter bør brukes spesielt rasjonelt.

Plassen til studioleiligheter bør brukes spesielt rasjonelt.

 • Det minste settet med møbler – studioleiligheter kan ofte ikke skryte av et stort område, så du bør avstå fra store vegger og store sofaer. Velg en enkel, ensfarget uttrekkbar sofa som kan festes til veggen eller skilleveggen som skiller rommet fra kjøkkenet. Et lite kantet salongbord, en bønnestol, en myk puff ser passende ut.

 • Inngangspartiet bør lages i varme farger med imitasjon av murverk fra dekorative murstein. Begrens deg til enkle møbler. Små fottøy ottomanske, beskjedne tre skohylle, en speilet garderobe eller innebygd oppbevaring for klær med speil vil være ganske nok.

 • Hvis studioleiligheten din har stor takhøyde, kan det øvre nivået skilles for soverommet. Velg innredningen for soverommet og andre rom i loftstil basert på dine preferanser. Det viktigste er at det ikke er for lyst og unødvendig. Bruk bare tekstiler på soverommet dekke matchende og lite sengeteppe.

Bruk et minimalt sett med møbler

Bruk et minimalt sett med møbler

Et middel til å løfte til andre etasje i en loftstil-leilighet (hvis noen) er praktisk trapp med glass, metall eller blanke rekkverk og sider. Prøv å holde deg til lyse farger i finishene slik at de matcher finishene i de nedre og øvre etasjene..

Selvfølgelig bør badet gjerdes av fra den andre delen av studioleiligheten i loftstil..

RådLa den ene veggen være ubehandlet for å bevare stilen, resten kan avsluttes med dekorativ stein eller fliser..

På et lite bad bør du ikke være ivrig med rørleggerarbeid. En toalettskål, en uvanlig servant med blanke kraner, et hvitt eller bronse badekar på bena vil være nok til å skape en antikkens effekt.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign i Provence -stil – skånsom romantikk for kropp og sjel (205+ bilder)

Landsted i loftstil

Det er mye lettere å dekorere interiøret i et landsted i loftstil enn å implementere en eklektisk design i en liten leilighet. Store, romslige rom, flere etasjer, mulighet for etterbehandling fasade – den ideelle plassen for å formidle atmosfæren i en gammel fabrikkhall, lager eller loft.

Fasade til en bygning i loftstil

Fasade til en bygning i loftstil

I et landsted i loftstil spilles ikke rollen som et visittkort gangen, og fasaden på bygningen. Det ideelle materialet for ytterveggdekorasjon vil være murstein eller mur, brune eller grå fliser. Og brede vinduer i full høyde vil være en utmerket kilde til dagslys..

I motsetning til en leilighet i et hus, kan du bruke massive trebjelker for å fullføre taket, hvorfra lamper med metallskjermer stolt henger. Hovedrommet kan dekoreres med en stor urban lysekrone. I det indre av et hus med loftstil-design vil gulvlamper og peis se spesielt attraktivt og organisk ut.

Ikke plasser apparater og møbler i nærheten av vegger.

Ikke plasser apparater og møbler i nærheten av vegger.

Funksjoner for å fullføre et hus i loftstil, hvordan du velger og installerer møbler:

 • Funksjonelle, lakoniske møbler i små størrelser – myke stoler, ottomaner, bord, kleshengere, lenestoler. Som etterbehandlingsmateriale for møbler bruker du hovedsakelig tette tekstiler, lær, naturlig tre av høy kvalitet, aluminium og forkrommet deler, glass.
 • Du bør ikke plassere hvitevarer og møbler nær veggene, spesielt siden plassen i landlige hus i loftstil lar deg følge denne regelen. Dette arrangementet bidrar til å oppnå effekten av tomheten i rommet..
 • I hvert rom, prøv å markere en vegg som ser litt uryddig ut, som den rå veggen på et lager eller fabrikkgulv (murverk eller vanlig hvitt gips). Dette vil opprettholde integriteten til loftsstilen i hele huset..
 • Ikke vær redd for å kombinere teksturer og materialer. Spesielt når det gjelder utformingen av et kjøkken i loftstil. Kjøkkenmøbler i tre er harmonisk kombinert med glass- og metallinnlegg.

Det anbefales å bruke naturlig tre som gulvbelegg i et landsted..

Ikke vær redd for å kombinere teksturer og materialer

Ikke vær redd for å kombinere teksturer og materialer

RådEt soverom i loftsstil vil se mer brutalt ut hvis du legger en lav seng laget av rått tre eller metall i den. En plattformseng med tekstilpolstring vil se bra ut..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Art Deco i interiøret: 195+ (Foto) design i stuen, kjøkkenet, soverommet. Møbler som vil forandre livet ditt

Kontor i loftstil

Slik design brukes ofte i interiøret av reklamebyråer, IT -selskaper, arkitektorganisasjoner, modell- og designstudioer. For å lage et kontor i loftstil trenger du ikke lete etter en tom fabrikk eller et lager, en vanlig bygning er også egnet, der du enkelt kan gjøre ombygginger.

Bruk et minimum av dekor

Bruk et minimum av dekor

Funksjoner i stilen og dekorasjonen på kontoret:
 • Mangel på skillevegger mellom lokalene til kontorbygningen.
 • I dekorasjonen av veggene er det verdt å bruke klassisk murverk, og i dekorasjonen av gulvene – et trebelegg..
 • En harmonisk kombinasjon av antikken og moderniteten – åpne ventilasjonsrør, fabrikkarmaturer, grov murstein og høyteknologisk utstyr med stilige dekorative elementer.
 • Minimum innredning.
 • Enkle og praktiske møbler i urban stil
 • Store vinduer med vertikale persienner.
 • Regulering med fargekontraster.

Kontoret trenger ikke å være for prangende eller prangende.

Kontoret trenger ikke å være for prangende eller prangende.

RådKontorinnredning i loftstil bør ikke være for lys. Når du er ferdig, foretrekker du lyse farger som har en positiv effekt på personalets arbeid (grå, hvit, terrakotta, lysebrun).

For kafé

Du har sikkert sett eller hørt om restauranter og kafeer der åpent kjøkken praktiseres. Gjennom det gjennomsiktige glasset kan gjester fra salen observere hvordan kokkene tilbereder retter for dem, overvåke prosessen og riktigheten av implementeringen. Dette trekket brukes av restauranter som verdsetter kundene sine og ikke har noe å tape..

En utmerket løsning for å skape et åpent interiør ville være en kafédesign i loftstil. Hva er funksjonene ved implementeringen innenfor veggene i et offentlig serveringsanlegg?.

Bruk diskrete toner for en avslappet atmosfære

Bruk diskrete toner for en avslappet atmosfære

 • En åpen bar og, hvis mulig, et kjøkken. Dette gjør at kafépersonalet raskt kan etablere kontakt med besøkende..
 • Enkle, men komfortable møbler, bidrar til avslapning, nyter deilig mat og chatter med venner. Den kan være lys (rød, stripet, oransje). Det viktigste er at innredningen er utført i lyse farger, og noen av de dekorative elementene matcher fargen på møblene..
 • Tabeller skal være enkle, men komfortable. Velg tre, rektangulære eller firkantede design uten glassinnlegg.
 • Praktisk lys over hvert bord. Individuelt lys skaper en følelse av et lukket rom og til og med intimitet med full åpenhet.

RådI det indre av en kafé på loftet vil skinnsofaer eller stoler med skinnpolstring se best ut. Slikt materiale er lett å ta vare på, men det ser veldig attraktivt og dyrt ut..

Veldig uvanlig bardisk

Veldig uvanlig bardisk

VIDEO: Luksuriøst interiør på loftet

Previous Post
DIY διακόσμηση: 180+ (Φωτογραφία) Προετοιμασία για τις διακοπές εκ των προτέρων (Ιδέες για ένα όμορφο και μοντέρνο θαύμα της Πρωτοχρονιάς)
Next Post
Baderomsdesign i Provence -stil – skånsom romantikk for kropp og sjel (205+ bilder)
Adblock
detector