15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign (+220 bilder) av moderne interiør i et lite kjøkken på 9 m2. Funksjonell og lakonisk design

Kjøkken Design

Et lite kjøkken med et areal på bare 9 m2 er et typisk fenomen for fellesleiligheter i panelhus. Men for øyeblikket er et lite rom ikke et problem for kompakt plassering av husholdningsapparater, et headset, en spiseplass. Et godt designet kjøkkendesign vil se stilig ut og oppfylle alle kravene til et rom til dette formålet. I artikkelen vil vi snakke om de mest interessante kjøkkendesignene på 9 m2, interiørnyheter, snakke om stiler, farger, belysning.

For å gjøre kjøkkenet funksjonelt

Et godt designet kompakt kjøkken ser stilig ut

Et godt designet kompakt kjøkken ser stilig ut

På torget kjøkken på 9 m2, ved første øyekast er det ikke alltid mulig å implementere designideer. Men det er ikke slik. Hvis du ikke bruker åpen, pretensiøs og detaljert stil, for implementering av hvilken ekstra plass som trengs, kan du velge et alternativ for en lakonisk og samtidig funksjonell design. For å gjøre deg komfortabel på kjøkkenet, er det viktig å ta hensyn til noen punkter..

Det viktigste er maksimal funksjonalitet

Det viktigste er maksimal funksjonalitet

Når matlaging er sjelden i huset

Utformingen av kjøkkenet, i tilfelle når maten bare tilberedes til frokost, sjelden også til middag, innebærer ikke et stort sett. Det er mer hensiktsmessig å installere i stedet for spisestue bardisk eller en benkeplate som kan kombineres med en vinduskarme. Ny teknologi brukes i utformingen av bordplaten: brettet kan skråstilles eller forlenges.

Minimum møbler og utstyr

Minimum møbler og utstyr

Hvis folk spiser ofte i huset

For utforming av et kjøkken hvor et måltid er en hyppig forekomst, er hovedoppgaven å organisere en fullverdig spisestue, som er lettere å utstyre hvis du kombinerer kjøkkenet med stuen. Kjøkkendesign innebærer et sittegruppe eller et fullt spisebord, stoler eller krakker.

Fremhev spisestuen i interiøret

Fremhev spisestuen i interiøret

Utseendet til denne sonen spiller en spesiell rolle, derfor er det mer oppmerksomhet til det enn stedet der maten tilberedes. Det er viktig her hva slags innredning som vil være på veggene, hvordan du best bruker lysarmaturer, om alle familiemedlemmer vil bli innkvartert samtidig. Du vil alltid at en spesiell atmosfære skal herske i alle rom, inkludert kjøkkenet. Den kan lages med vakre stoldeksler, lysarmaturer som henger over bordet..

Et sted hvor hele familien samles bør ha en spesiell atmosfære

Et sted hvor hele familien samles bør ha en spesiell atmosfære

Kjøkken med balkong

Designet av et slikt kjøkken utføres som et resultat av ombyggingen av leiligheten. Mange liker å spise frokost, lunsj, middag, sitte ved vinduet. Dette gir dem ny styrke, spesielt i nærvær av et malerisk landskap nær huset. Med tanke på at kjøkkenområdet er lite, øker det en balkong eller loggia festet til det. Det utføres her middagsone.

Spisestue på balkongen

Spisestue på balkongen

Hjørnekjøkken

Utformingen av et slikt rom bør ha to vinduer eller en spesiell layout. Hvis det ikke er nok plass til å plassere møbler, bruk alle vertikale fly. Det vil være tilrådelig og praktisk hvis du installerer innebygde møbler med overskap opp til taket. I dette tilfellet vil plass bli spart og alle rør, en meter, en gassvannvarmer er skjult bak fasaden på headsettet..

Bruk alle flyene til å plassere møbler

Bruk alle flyene til å plassere møbler

Når du planlegger å installere en vask i hjørnet, er det best å velge et slikt sett, hvis hjørneskap vil ha en trapesform. Dette vil gi et praktisk sted for matlaging og lagring av forskjellige varer..

Velge et kjøkkendesign

For å skape noe nytt og uvanlig i kjøkkendesign, ikke vær redd for å eksperimentere.. Ny i design interiør Det er nyanser av forskjellige farger, uvanlige materialer å bruke og forskjellige teksturer. Bytt ut vanlige møbler med multifunksjonelle møbler med intrikate former. Sørg for å få ekspertråd.

Eksperimenter gjerne med farger og former.

Eksperimenter gjerne med farger og former.

Moderne stil

Det foretrekkes for forretningsfolk. Hovedkarakteristikken til et slikt kjøkken er funksjonalitet, hvor den rasjonelle bruken av plass er tenkt ut til den siste centimeteren. Hver liten ting er viktig her. Du må tenke nøye over hvor mange innebygde husholdningsapparater som skal plasseres, hvor mange nisjer du trenger å utstyre, installere hodesettmoduler for kjøkkenet.

Moderne stil er først og fremst praktisk og konsis

Moderne stil er først og fremst praktisk og konsis

Moderne stil er en ny designløsning. Når den brukes i dekorasjon av vegger, gulv og møbler, brukes de nyeste teknologiene. Et slikt kjøkken kjennetegnes ved et horisontalt arrangement av objekter, lyse farger, blanke og metalliske overflater. Dekorasjonen mangler blomster, så vel som naturlige mønstre. Dekorasjonen utføres hovedsakelig med kreative materialer av ikke-standardiserte former og størrelser. Høyteknologisk, minimalisme tilhører den moderne stilen..

Bruk den mest moderne teknologien for etterbehandling

Bruk den mest moderne teknologien for etterbehandling

Med tanke på kjøkkenets lille størrelse, integrer husholdningsapparater i møbler eller bruk nisjer til dette. Siden kjøleskapet er det største utstyret, finn et sted for det i et annet rom, for eksempel på gangen eller på balkongen. Hvis dette ikke er mulig, kan du kjøpe en modell hvis overflater vil ha en blank finish. De leker med lyset og utvider plassen betydelig..

Høyteknologisk

Denne stilen er for tiden den vanligste i interiøret i moderne kjøkken. Det er preget av kombinasjonen av teksturer som har forskjeller. Det er lett å definere denne stilen: elementer for fremstilling av hvilke metall eller glass ble brukt, finnes i store mengder, så vel som elektrisk utstyr. Det er viktig å gjøre det riktige arrangementet her: slik at alt er tilgjengelig og ikke roter opp plassen.

Høyteknologisk bruker mye metall, glass, blanke overflater

Høyteknologisk bruker mye metall, glass, blanke overflater

Kjøkkendesign vil alltid se stilig ut hvis du velger møbler, samt husholdningsapparater og elektriske apparater i samme stil. Hvis noe av det ovennevnte vil svare til en annen retning, vil ikke alt som er på kjøkkenet bli kombinert med hverandre. For informasjon: hi-tech kjennetegnes ved bruk av lyse, mettede farger: rød, grønn, blå og andre.

Klassisk

Dette er stilen som alltid har vært og vil være relevant. Den er preget av dyre, men upretensiøse detaljer i en streng form laget av naturlig tre. Alle elementene er arrangert symmetrisk, fargen som brukes er pastell. Men gjenstander av massivt tre tar mye plass. Av denne grunn er den klassiske stilen neppe egnet for et lite kjøkken på 9 m2. En lys palett og små dimensjoner er best egnet for et slikt rom..

Klassikeren kjennetegnes ved bruk av tredetaljer

Klassikeren kjennetegnes ved bruk av tredetaljer

Velg elektriske apparater i samme stil. De vil harmonisk blande seg med rommets design. Det er viktig at paletten er lys, beige, grå, grønne toner er velkomne. Et design laget i denne stilen er en løsning for folk som foretrekker komforten i et hjem.

For en liten plass er lyse farger best.

For en liten plass er lyse farger best.

Provence

Denne stilen i kjøkkendesign er en ganske vanlig moderne trend. Særpreg er myke farger og naturlige materialer. Kombinasjonen av kompakthet, praktisk og eleganse er viktig her. De glatte linjene og raffinementet i møblene gir kjøkkenet en spesiell smak. Små detaljer og mønstre er ikke en hindring, men tvert imot er dette bare velkommen.

Provence er myke farger og naturlige materialer

Provence er myke farger og naturlige materialer

Naturmaterialer av naturlig opprinnelse brukes til fremstilling av møbler og etterbehandling. Denne stilen er preget av pastellfarger av lyse nyanser: beige, lysegrå, lysegul. Rommet i denne stilen er hjemmekoselig og koselig, noe som minner noe om det rustikke kjøkkenet i Sør -Frankrike. Det er alltid mange innendørs planter i den..

Ånden i det rustikke Sør -Frankrike i ditt hjem

Ånden i det rustikke Sør -Frankrike i ditt hjem

Moderne

Ingen dekorasjoner brukes her. Til moderne ikke preget av strenge former, samt en overflod av kjøkkenutstyr og mye lys. Interiøret bruker lyse nyanser av pastellfarger: grønt, blått, gult. Keramiske fliser, preget tapet eller dekorativt gips brukes til veggdekorasjon, og marmor, tre, keramiske fliser brukes til gulv..

I moderne stil skiller strenge former og mye lys seg ut

I moderne stil skiller strenge former og mye lys seg ut

Middelhavet

Det er lakonisk. For en nautisk stil brukes en lys palett med rike naturlige nyanser. Møblene her er vanligvis massive, hvis valg bør tas med forsiktighet. Ved å bruke denne stilen er det viktig å legge hovedvekten på spisestuen, og plassere arbeidsområdet mer kompakt..

Middelhavsstil med massive møbler

Middelhavsstil med massive møbler

Land

Denne stilen er for de som elsker komfort. For produksjon av møbler som vil være tilstede i designet, brukes tre eller presset sagflis. Dører er alltid laget med glassinnsatser. Bruk av minst mulig utstyr og elektriske apparater er typisk. Kjøkkenet skal bare ha det viktigste, uten frills. Bruk naturlige materialer som stein eller tre for å fullføre gulvet, selv om kunstige erstatninger er akseptable..

Skapdører må være utstyrt med glassinnlegg

Skapdører må være utstyrt med glassinnlegg

Det er bedre å sy gardiner for vinduer av lin eller bomull, og for taket er et belegg laget med hvit maling mer egnet. Denne retningen sørger for å dekorere gulvet med små strikkede tepper. Det er viktig at interiøret er dominert av grått, med forskjellige nyanser. Design med stil land foretrukket for eldre.

Minimum bruk av teknologi og elektriske apparater, maksimal bruk av naturlige materialer

Minimum bruk av teknologi og elektriske apparater, maksimalt med naturlige materialer

Gardiner i design

For et lite kjøkken på 9 m2 kan du bruke forskjellige alternativer gardiner.

Romerske persienner er behagelige å bruke

Romerske persienner er behagelige å bruke

Romersk De er forskjellige i enkelhet og funksjonalitet, de tar liten plass. For produksjonen brukes forskjellige materialer. Disse gardinene er enkle å bruke.

Persienner De rengjør godt, er enkle å bruke og har god solbeskyttelse.

På grommetsDisse gardinene er bedre egnet for moderne kjøkkenvinduer. De er enkle å bruke og enkle å rengjøre. Om nødvendig velges hvilken som helst form og størrelse.

Klassiske tunge gardiner er ikke egnet for et lite kjøkken

Klassiske tunge gardiner er ikke egnet for et lite kjøkken

For et lite kjøkken, klassiske modeller av gardiner eller de som brukes på restauranter, er kafeer ikke egnet.

Hvilken farge å velge

Rommet uten gardiner på vinduene er ubehagelig og tomt. Det er viktig at fargen deres er i harmoni med kjøkkenets generelle tone. Velg gardiner slik at fargen matcher møblene. Hvis denne oppgaven er vanskelig, stopp ved en nøytral farge: krem, beige. Lyse gardiner ser alltid bra ut, med dem er det lyst på kjøkkenet.

Beige gardiner ser alltid fordelaktige ut

Beige gardiner ser alltid fordelaktige ut

Bestem den lyseste fargen i rommet, i henhold til hvilken og velg gardiner for interiøret.

Belysning

Belysning er av stor betydning i kjøkkendesign. Jo mer det er, og uansett hva det vil være: naturlig eller kunstig, jo mer romslig og behagelig vil kjøkkenet virke. I et rom med store vindusåpninger er det alltid mer naturlig lys. Lysstrømmen gjennom vinduet vil øke hvis det ikke brukes store gardiner. Bedre å sy dem av tynt eller gjennomsiktig stoff..

Jo mer lys, jo mer romslig virker kjøkkenet.

Jo mer lys, jo mer romslig virker kjøkkenet.

Tunge gardiner kan forlates helt hvis persienner er installert. Bruk aldri én lampe på hele kjøkkenet. Velg kilder til kunstig belysning individuelt for hver sone. Bruk en vakker lysekrone til å belyse spisestuen og lamper til arbeidsområdet. Bruk LED -stripe til å belyse arbeidsflaten, hyller, skap, nisjer.

Bruk punktbelysning for hvert område

Bruk punktbelysning for hver sone

Kjøkken sett farge

Det er et konsept – en god design. Imidlertid påvirker en rekke faktorer hvordan det virkelig blir. En av disse er fargen på møblene og kombinasjonen med nyanser av andre ting på kjøkkenet. Noen eksempler på ideelle fargekombinasjoner:

Svart farge er universell for interiøret

Svart farge er universell for interiøret

  • Hvit – det er en universell farge som kombineres med alle de andre, men bedre med svart, rødt, blått.
  • Grønn – god kombinasjon med svarte, gule, brune farger.
  • Beige – ser elegant ut, kombinert med hvit, gråblå.
  • Blå – denne fargen kan brukes i kombinasjon med svart, rødt, gult.
  • Grå – mange andre er kombinert med denne fargen: lilla, rød, beige, blå, rosa.
  • Svart – allsidig, kombinasjonen med hvite, grønne, røde, rosa farger har en god kontrast.
  • rød – ser bra ut i kombinasjon med svarte, hvite, grå, grønne, blå farger.

Vegger

Kjøkkenet er et rom med funksjoner som bør tas i betraktning når du skal dekorere veggene. Fuktigheten er alltid høy her, temperaturfall er hyppige, fettflekker blir stadig avsatt på overflaten. Dekorer derfor veggene med fuktresistente materialer som ikke er redd for temperaturendringer. I tillegg bør de rengjøres godt..

Vegger skal være fuktresistente, enkle å rengjøre

Vegger skal være fuktresistente, enkle å rengjøre

For gulv, velg et gulv som tåler dråper med skarpe og tunge gjenstander. Slike materialer er fliser og laminater med vanntett belegg. Konverter veggene som du ønsker. Takket være veggdekorasjonen kan kjøkkenet deles inn i separate områder, for eksempel et arbeid og en spiseplass. I interiørdesign er bruk av uvanlige materialer og kontrastfarger bare velkommen. Ikke vær redd for å eksperimentere.

Bruk farge til å sone mellomrommet

Bruk farge til å sone mellomrommet

Farge

Bruk lyse farger for å forstørre plassen visuelt. Hvitt er alltid relevant for taket, og mørkere for gulvet. Jo større kontrast, jo høyere tak vises..

For å visuelt øke høyden på rommet, bruk en kombinasjon av kontrastfarger: over – lys, under – mørkt.

Den grå fargen i finishen er fasjonabel, andre farger er perfekt kombinert med den

Den grå fargen i finishen er fasjonabel, andre farger er perfekt kombinert med den

Grått er alltid trendy ettersom det går bra med andre nyanser. Her er det viktig å markere flere elementer med lyspunkter, for eksempel gardiner, stoltrekk. De kan være røde, grønne, gule.

VIDEO: Design av et lite kjøkken

GALLERI: De mest vellykkede og stilige designalternativene for et lite kjøkken

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας 8-12 τ.μ. σε διαμέρισμα με μπαλκόνι. TOP 5 Συμβουλές για συνδυασμό χώρου + 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Takdesign på kjøkkenet (strekk, plast, gipsplater). Hvilken er bedre å gjøre + 180 BILDER