15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign med en bardisk (220+ bilder) – Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Kjøkkendesign med en bardisk (220+ bilder) - Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Designet på et kjøkken med en bardisk er et lyst høydepunkt i designet og samtidig et funksjonelt element i interiøret. Bardisken vil spare plass, legge til en nyhetseffekt og diversifisere atmosfæren. Et stort antall modeller lar deg velge akkurat det alternativet som vil være optimalt for et bestemt kjøkken. Flere detaljer senere i artikkelen.

Trenger du en bar på kjøkkenet ditt

I seg selv setter dette elementet i interiøret deg opp for uformelle samtaler i en avslappet atmosfære. Det skaper effekten av avslapning og kombinerer originalitet med komfort..

Bardisk som det viktigste kjøkkenutstyret

Bardisk som det viktigste kjøkkenutstyret

Bardisken kan utføre flere funksjoner:

 • bytt ut et stort bord, noe som er viktig for små rom;
 • tjene til sonering, skille for eksempel kjøkkenområdet fra stua;
 • Lag en avslappet spisestue
 • å være en ekstra arbeidsflate i kjøkkeninnredningen;
 • tjene som en spektakulær interiørdetalj.

Det erstatter enkelt et bord som tar mye plass

Det erstatter enkelt et bord som tar mye plass

Siden baren er utstyrt med høye krakker, kan det være umulig å helt forlate tilstedeværelsen av et spisebord hvis familien har små barn og eldre..

Hva skal være baren

Stativet kan enten være et headset -element eller en egen struktur. Som er å foretrekke: kjøp en ferdig bardisk eller bestill?

Det viktigste er at den lett passer inn i det generelle interiøret.

Det viktigste er at den lett passer inn i det generelle interiøret.

Hvis du har et komplekst kjøkken, for liten eller har mange møbler allerede, er det lurt å lage et stativ for bestilling. Samtidig vil alle funksjonene i rommet bli tatt i betraktning, inkludert størrelsen, så vel som individuelle ønsker..

I andre tilfeller kan du være oppmerksom på ferdige alternativer og velge en modell som tilfredsstiller alle kravene..

Vi velger i henhold til dine krav

Velge en bar for dine krav

For at hele kjøkkenets utseende skal være harmonisk, anbefales det å velge benken i samme stil som resten av møblene. Det beste alternativet ville være et stativ med benkeplate i samme farge og materiale som overflaten på skrivebordet. Benkeplaten i kontrastfarge eller uvanlig tekstur ser ikke mindre interessant ut..

Bardisken ser vakker ut hvis den er i samme farge som benkeplaten

Bardisken ser vakker ut hvis den er i samme farge som benkeplaten

Det er ingen klare regler for materialet til benkeplaten.

For benkeplaten kan følgende materiale påføres:

 • metall;
 • fliser;
 • plast;
 • laminat;
 • naturlig tre;
 • slagfast glass;
 • stein (kunstig eller naturlig).

Metallbardisken ser ikke mindre imponerende ut

Metallbardisken ser ikke mindre imponerende ut

Avhengig av hvilken effekt som er planlagt å oppnå, velges farge og materiale. For eksempel vil en lys benkeplate fungere godt med tremøbler i naturlig farge. Eller omvendt, en lys teller vil være et interessant tillegg til et rolig kjøkkensett. Denne tilnærmingen vil skape en fasjonabel, lys aksent..

Lysbardisken ser harmonisk ut kombinert med møbler i naturlige nyanser

Lysbardisken ser harmonisk ut kombinert med møbler i naturlige nyanser

En massiv benkeplate i tre med en fremhevet tekstur vil være et godt tillegg til å dekorere et kjøkken i landlig eller Provence -stil. Kromoverflater utfyller interiøret i technostil. Glassoverflaten vil gi inntrykk av letthet, steinen, tvert imot, vil understreke strukturens pålitelighet.

Klassisk modell

Bardisk i den klassiske tolkningen – Dette er en rektangulær bordplate, som er installert i en høyde på 1,1-1,15 m. Lengden bestemmes med en hastighet på omtrent en halv meter per person. Mindre er ikke ønskelig, for i stedet for avslapning og komfort vil folk som sitter i trange rom føle stivhet og ulempe..

Klassisk rektangulært stativ

Klassisk rektangulært stativ

Vanligvis suppleres stativet med høy avføring eller halvstoler, som kan ha små armlener. I den klassiske tradisjonelle versjonen av tre ser baren respektabel ut. Et slikt tillegg til interiøret vil understreke ektheten av stilen..

Hvis designet skal gi atmosfæren atmosfæren til en ekte bar, kan det være nødvendig med ekstra utstyr:

 • spesielle suspensjoner for briller;
 • takskinner;
 • shaker;
 • kaffemaskin;
 • juicer, etc..

Ytterligere belysning kreves

Ytterligere belysning kreves

En annen fordel med den klassiske versjonen: ved et slikt bord, med komfortable halvstoler, er det praktisk å jobbe på en bærbar datamaskin eller med papirer.

Lite kjøkken: velge den beste modellen

Du lite eller veldig lite kjøkken? Da verdsetter du bokstavelig talt hver centimeter brukbart område. Ikke alle spisebord vil passe inn i et lite rom. Og selv når det gjelder den mer eller mindre vellykkede plasseringen, vil den ikke snu på en liten plass.

Felles stativ med kjøkkenbenk

Benk koblet til kjøkkenbenken

En god løsning på flere problemer samtidig vil gi installasjonen av en elegant bardisk, som til og med kan kobles til arbeidsflaten. I dette tilfellet vil høyden være under en meter..

Et ekstra pluss med en slik interiørløsning er en annen arbeidsflate som med hell kan brukes som skjærebord under matlaging. Stoler for et slikt stativ må velge lavt – opptil 0,6 m.

Kan brukes som arbeidsflate

Kan brukes som arbeidsflate

Dessverre kan en solid struktur med lagringsplass og alle slags kleshengere på et lite kjøkken ikke plasseres. Men alternativet med et ministativ er mulig. Det bør være lett og nødvendigvis ergonomisk design, som vil ha en lakonisk oversikt..

Selv visuelt bør ekstra møbler for et kjøkken i beskjeden størrelse se vektløse og veldig lette ut. Å skape illusjonen om romslighet er hovedoppgaven.

Når det er lite plass på kjøkkenet

Når det er lite plass på kjøkkenet

Alternativ “2 i 1”: spisebord + bardisk

Å kombinere et spisebord med en bardisk er en av de interessante løsningene som kan spilles vakkert i utformingen av kjøkkenet. Et slikt kombinert interiørelement har en to-nivå bordplate..

Samtidig spiller den høyere delen rollen som et stativ, og den nedre delen spiller rollen som et spisebord. Dette alternativet er for de som ønsker å ha både et og annet møbel i spisestuen. I tillegg er denne modellen perfekt for familier med små barn og eldre slektninger..

Bardisk i to plan

Bardisk i to plan

Hvis romsligheten i rommet tillater det, kan du installere stativet separat og separat – bordet.

Når de kombineres, oppnås kompakthet og et interessant utseende. I tillegg kan det kombinerte alternativet være en gave fra kjøkken-stua. Du kan installere den kombinerte modellen slik at den høye halvdelen ligger ved siden av stuen i rommet og spisestuen – til kjøkkenet.

Et godt alternativ for en kombinert stue med kjøkken

Et godt alternativ for en kombinert stue med kjøkken

En lignende tilnærming til sonering av rom lar deg skille klart stue fra kjøkkenet. Men samtidig vil følelsen av åpent rom forbli..

Kjøkkenstudio: hvilket design du skal velge

I kjøkkenstudio grensene for sonene er praktisk talt slettet. I dette tilfellet vil installasjonen av stativet symbolsk skille kjøkkenrommet. Denne tilnærmingen liker ofte husmødre som er opptatt med å lage mat, men samtidig kan kommunisere med de som er i rekreasjonsområdet..

Multifunksjonell bardisk i en studioleilighet

Multifunksjonell bardisk i en studioleilighet

En slik avgrensende struktur er vanligvis utstyrt med hyller i den nedre delen..

Hvis en balkong er festet til kjøkkenet, øker området betydelig. I dette tilfellet vil bardisken passe perfekt på grensen til kjøkkenet og den tidligere balkongdelen. Mens vinduskarmen bevares i form av en skillevegg, blir den ofte omgjort til en bardisk.

Passer harmonisk i stedet for den gamle balkongen

Passer harmonisk i stedet for den gamle balkongen

Øystativ: bare for store kjøkken

Hvis kjøkkenplassen er betydelig, kan du når du former interiøret gi deg selv frihet og ta ut disken i form av en øy. Det kan være en uavhengig struktur og festet til en vask i midten av rommet eller for eksempel en komfyr..

Stand-øy for store rom

Stand-øy for store rom

Samtidig er bardisken installert slik at kokeplassen eller vasken fra inngangen ikke er synlig, dekket med en høy teller. Samtidig bør det være nok ledig plass til en fri tilnærming og komfortabel plassering av stoler..

Modulær modell

En bardisk av denne typen ser ut som et smalt sidebord. I de fleste tilfeller har den en enkel form uten frills. Den største fordelen med dette alternativet er mobilitet, som lar deg omorganisere stativet til hvilken som helst del av rommet..

Komfortable og bærbare møbler

Komfortable og bærbare møbler

Det lakoniske utseendet gjør et slikt tillegg universelt – uansett beliggenhet vil stativet se organisk ut. Det trenger ikke å matche fargen på hovedmøblene..

Hva du skal velge for et smalt rom

Den rektangulære formen på rommet i rommet er ofte smal nok. På et slikt kjøkken kan det være vanskelig å sette bord. I dette tilfellet er det tilrådelig å ordne møbler langs parallelle vegger. Du kan også plassere en bardisk her..

Vi velger møbler for et smalt rom

Vi velger møbler for et smalt rom

Samtidig må du velge en bardisk som skal lages i samme stil som resten av møblene. Dette kan være en forlengelse av arbeidsflaten langs en av veggene eller en modell plassert vinkelrett nær en endevegg eller langs en vindusåpning..

Kjøkken i form av bokstaven “P”: hvor du skal sette stativet

Hvis rommet allerede har møbler arrangert langs flere vegger, er det mer sannsynlig at både en arbeidsplass og en spisestue er tilgjengelig. I dette tilfellet er det fare for at nye tilleggsmøbler vil gjøre interiøret tyngre og overbelastet..

Vi grenser til stativet til vinduet

Vi fester stativet til vinduet

For å opprettholde en balansert plass, kan et plant stativ med en høy bordflate til arbeidsflaten anbefales. Et annet alternativ er å plassere stativet nær veggen slik at det ikke forstyrrer og ikke er iøynefallende..

Hjørnekjøkken: balansering av interiøret

L-formet kjøkkenoppsett er et vanlig alternativ for små rom. Med denne ordningen prøver de å frigjøre plass så mye som mulig. Men effekten av en ubalanse i situasjonen kan oppstå når en del av rommet har et overskudd av møbler og utstyr..

Alternativ for hjørnekjøkken

Alternativ for hjørnekjøkken

I dette tilfellet lar en ekstra bardisk deg “levere” de manglende møblene for å balansere interiøret og skape en koselig atmosfære. Det beste alternativet i dette tilfellet ville være et klassisk stativ på en støtte..

Rund bordplate: hvor behagelig den er

Den runde formen på stativet er et alternativ som bare er tilgjengelig i rom med et stort firkantet område og tilstrekkelig ledig plass, ledige møbler. Den viktigste fordelen er originalitet, som vil skille kjøkkenets interiør fra lignende. I tillegg vil den uvanlige formen tillate deg å legge til et nytt sete..

Praktisk avrundet bordplate

Praktisk avrundet bordplate

Barstoler er et must

For å fullføre interiøret, bør stangen suppleres med passende stoler. Ulike materialer og deres kombinasjon kan brukes som materiale for produksjon:

 • rotting;
 • vinranke;
 • plast;
 • tre;
 • metall, etc..

Høye barkrakker på kjøkkenet

Høye barkrakker på kjøkkenet

For ekstra komfort brukes polstring på setene og ryggstøttene. Praktisk når stolene har fotstøtter og armlener, og høyden på setene selv og tilt på ryggstøtten er justerbare.

Når du velger modeller, er det viktig å ikke bare vurdere rommets stil, men også størrelsen på stolene. Hvis bardisken ikke er en tilleggsstruktur, men erstatter spisebordet, er det bedre å foretrekke mer komfortable modeller. En behagelig stol lar deg bli lenger ved bordet under et måltid, for å jobbe eller chatte med venner.

Det viktigste er å være komfortabel

Det viktigste er å være komfortabel

Ganske universelle stoler laget på metall og med lærpolstring regnes som populære modeller. De vil være spesielt nyttige for små kjøkken i en moderne stil, ettersom de er kompakte..

I klassisk solid interiør eller i retning av landet kan trestoler fra samme samling av møbler som hovedinnredningen fungere som en ledsager til bardisken. Når du velger et sett med stoler til disken, må du ta hensyn til deres utseende og kompatibilitet med stoler til spisebordet. De vil selvfølgelig være forskjellige, men samtidig skal de ikke komme ut av den generelle stilen..

Vi velger stoler som passer til møblene

Vi velger stoler som passer til møblene

TOPP 5 kjøkkendesigntrender i 2019

1Matte materialer  Trend 1

Trend 1

2Naturlige nyanser Trend 2

Trend 2

3Materiale – tre  Trend 3

Trend 3

4 Ulike kvarts Trend 4

Trend 4

5Kjøkkenøya  Trend 5

Trend 5

VIDEO: De beste alternativene for bardisker

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας 8-12 τ.μ. σε διαμέρισμα με μπαλκόνι. TOP 5 Συμβουλές για συνδυασμό χώρου + 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Takdesign på kjøkkenet (strekk, plast, gipsplater). Hvilken er bedre å gjøre + 180 BILDER