Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loftsromdesign – fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

Et loft er et rom som ofte blir oversett eller misbrukt. Det er for mye plass til å bare gå glipp av mulighetene til å bruke det. Visste du at et loft kan være et allsidig soverom, med god plass og plassering på et praktisk sted i hjemmet? Flere detaljer senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Før du begynner

Loftet (loftet) ligger rett mellom tak øverste etasje og skrånende tak. Det er også kjent for sin karakteristiske skrå takform. Dette er en av grunnene til at de fleste loft brukes til lagringsformål. Men ville det ikke vært hensiktsmessig å bruke alle ledige plasser i huset, ikke sant? Noen mennesker gjør loft til et underholdningsrom., stue, soverom, bibliotek, kontor, lekerom for barn og så videre.

Mange bruker loftet på forskjellige måter.

Mange bruker loftet på forskjellige måter.

Dagens anmeldelse handler om hvordan et loft kan gjøres om til et soverom. Forhåpentligvis inspirerer det deg til å bruke loftet ditt til mer enn bare oppbevaring. I tillegg vil du lære hvordan designere bruker møbler for å gi det en følelse av komfort og hygge..

Å designe et hovedsoverom på loftet vil gi deg personvernet du trenger, en vakker utsikt, vil påvirke prisen på hjemmet ditt hvis du vil selge det..

Loftet som soverom

Loftet som soverom

Klar til å gjøre loftet til et soverom? Før du begynner, svar på deg selv noen grunnleggende spørsmål som vil hjelpe deg med å starte loftsrenoveringen riktig..

Er loftet egnet for permanent bolig for deg??

Hvis loftet soverommet passer din livsstil, kan du gjøre dette rommet til en stue. Et beboelig loft egnet for et fullverdig liv ser fantastisk ut, selv om det ikke er så vanlig og ikke er veldig etterspurt blant mennesker. Tenk på om toppetasjen er riktig for deg? Er du klar til å gå opp trappene hver gang du trenger noen personlige ting fra soverommet??

Tenk på rasjonell plassering før registrering.

Tenk på rasjonell plassering før registrering.

En annen ting som kan begrense denne muligheten er små barn, hvis rom du trenger for å være så nær som mulig. Men når barna er eldre, har du flere muligheter til å lage ditt eget uavhengige rom og loftsdesignideer..

Ble lokalene undersøkt av en profesjonell?

Du må sørge for at loftet ditt er egnet for å sove på. Sørge for at

du er trygg og leier en entreprenør for å inspisere hele stedet og vurdere mulighetene for loftsrenovering. Han vil sette pris på om det er en god idé å plassere soverommet her, gi ytterligere sikkerhetsanbefalinger for å implementere ideene dine..

Eget uavhengig rom

Eget uavhengig rom

Forbedring av loftet i et trehus

Før du begynner å flytte verdifulle møbler inn på loftet ditt, bør du vurdere om det er en måte å forbedre strukturen og designet på.. Du kan ende opp med å ansette profesjonell hjelp for dette..

En god måte å begynne å renovere et tømmerhusloft er å sjekke gulvene. Dette er ikke bare visuelle forbedringer, det vil være mye viktigere å sjekke styrken på bjelkene, for å estimere hvor mye vekt de kan bære. Inntil nå hadde de bare esker med klær og gamle stoler, så du må sørge for at de er solide nok til å håndtere sengen og tåle alle renoveringer du har i tankene..

Kontroll av styrken på bjelkene

Kontroll av styrken på bjelkene

Forsterkning av gulvet kan øke den totale kostnaden ved å renovere et loft, men det er en god idé, selv om gulvene virker helt solide.. Hvis du skal inkludere et bad på loftet, trenger du hjelp fra en rørlegger for å bytte eller installere rør. Til slutt kan du gjøre en detaljert inspeksjon selv for å etterlate passende lagringsplass..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid??

Vi beregner trappene

Den beste måten å gi tilgang til loftsrommet er å gjøre en stasjonær trapp. Spiraltrapper er best egnet for dette formålet, fordi de ikke tar for mye plass (omtrent 1,5 meter på gulvet), i motsetning til rette trapper, som tar opp 3-4,5 meter, eller en dobbel trapp med en landing som tar dobbelt område. Avhengig av hvor mye ledig plass det er, kan du vurdere å lage et loftsrom med skrånende vegger..

Fast trapp til loftet

Fast trapp til loftet

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Tretrapper til andre etasje i et privat hus (75+ bilder): viktige punkter å være oppmerksom på når du velger

Blir det varmt eller kjølig?

Før du planlegger soverommet på loftet, må du huske på at loftet er den delen av hjemmet ditt som er mest utsatt for værforhold, noe som betyr at det mister varme / kjølig luft mye raskere enn andre rom.. På et ferdig loftsrom trenger du riktig installerte varme- / klimaanlegg, ventilasjonskanaler og sterk isolasjon..

Kostnad for oppussing av loft

Du må nøye planlegge økonomien din før du begynner å bygge om et rom, og beregne hver renovering som kan oppstå..

Vi planlegger alt nøye til minste detalj

Vi planlegger alt nøye til minste detalj

For eksempel vil eldre loft krever mer arbeid for oppvarming, klimaanlegg og ventilasjonssystem, noe som betyr at det er mye installasjonsarbeid som må gjøres. I tillegg vil kostnadene være betydelig høyere hvis du trenger å gjøre loftet om til et boareal fra bunnen av eller bygge en trapp til loftet..

I dette tilfellet er det bare du som kan bestemme om du vil investere i implementeringen av ideene dine på loftet.. Dette kan gjøres ikke bare av hensyn til den komforten du har tenkt å oppnå, men også for loftet som øker prisen på huset på salg. Den beste måten er uansett å ansette fagfolk som vil hjelpe til med å vurdere alle arbeidskostnadene tilstrekkelig..

Vi gjennomfører dristig alle våre ideer

Vi gjennomfører dristig alle våre ideer

Evakueringsplan

Det er en god idé å gjøre deg kjent med den lokale byggekoden for loftsdesign, som sannsynligvis vil inspirere deg til å følge en standard evakueringsutgang. Vi håper at du aldri kommer til å være i en farlig situasjon, men det er bedre å spille det trygt.. I tillegg har en nødutgang en stor fordel: den øker det naturlige lyset inne på soverommet.!

Tilgang til naturlig lys

Siden loft ofte er stengt under taket på et hjem, kan mangel på naturlig lys inni være et betydelig problem for mange grandiose transformasjonsplaner. Bare noen få heldige har fordelen av et takvindu, men andre burde absolutt klare seg selv..

Vi pynter i stil med Provence

Vi pynter i stil med Provence

Du kan til og med installere et vindu på den skrånende siden av taket slik at sollys kan komme inn i rommet. Denne beslutningen vil få deg til å føle deg mer positiv og avslappet..

Velge en farge

Det viktigste å huske når du omdanner et loftsrom til et fantastisk soverom eller til et loftskontor, er å velge en naturlig palett..

Mørke farger har en plassreduserende effekt, noe som betyr at de vil gjøre området mindre og mindre og mer ubehagelig..

Bedre å velge en naturlig palett

Bedre å velge en naturlig palett

Lyse farger, derimot, får loftet til å føles mer romslig og mykere. Vi anbefaler å bruke hvite, beige, gule og lysegrå toner, ettersom de er de nærmeste imitatorene av naturlig lys..

Bestemme taket

Å unngå mørke tak på soverommet er en etablert designregel som holder rommet friskt og stemningen positiv..

Mørke overflater overhead ser deprimerende ut og skaper en følelse av mindre plass enn det faktisk er.

Derfor, selv om veggene er malt i en middels tone eller litt mørkere, eller du trenger et spesielt prosjekt for lave tak, vil den beste løsningen være et rent hvitt tak – det vil gjøre rommet lyst og romslig..

Hvitt tak vil gjøre rommet lysere

Hvitt tak vil gjøre rommet lysere

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Tak i rommet (310 + bilder): høy kvalitet og fasjonabelt. Bare vinn-vinn-alternativer

Loftseng

Velg et sted i dette rommet seng, helst nærmere veggen og vekk fra trappene. Pass på at taket over det ikke er for lavt, slik at du ikke støter på det hver gang du går ut av sengen..

Det er bedre å sette sengen nær veggen.

Det er bedre å sette sengen nær veggen.

RådSom vanlig, kompletter det med et nattbord (eller to) og et lite bord / gulvlampe for å gi et snev av stil til loftet..

Bruke paneler

Vertikal kledning kan være en god løsning for lave og trange rom, spesielt når det gjelder et lite loftsrom.. Paneler forstørre rommet og gjøre det mye høyere enn det faktisk er. På den annen side utvider horisontal foring av loftrom plass og passer inn i trange rom..

Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

Velge dekorasjoner

Hvis du lurer på hvordan du kan innrede et loft når det gjelder innredning, kan du eksperimentere med alle slags fluffy puter, myk tepper, duftende lys og spektakulære tresidige speilene. Soverommet er et helt privat område i hjemmet, så bruk alle ting som slapper av og ser kreativ ut..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hjemmedesign med loft (170+ bilder) – Innredningsalternativer for rom

Moderne loftsdesign

Å gjøre loftet til et soverom er en god idé, spesielt for mindre hjem. Det er vanligvis nok plass. I tillegg vil soverommet på loftet være et spesielt nyttig tillegg for familier som vokser. Selv om utformingen av et slikt rom ville være utfordrende.

Vi dekorerer soverommet slik at du føler deg komfortabel i det

Vi dekorerer soverommet slik at du føler deg komfortabel i det

Her er noen ting du bør vurdere når du lager drømmesoverommet ditt:
 • kvitre taket;
 • tenk over belysningen. Det er vanligvis lite sollys på soverommene på loftet, så vurder å bruke lyse farger. Dessuten er bruk av lamper også veldig viktig;
 • bruk loftsvegger som er på skrå. Disse lave veggene er egnet for plassering av lagermøbler der;
 • lage takvinduer. Plasser sengen slik at den vender mot vinduet;
 • bruk tilgjengelige teksturer. Hvis det er en murvegg, ikke skjul det. Det kan være et flott dekorasjonselement, som mange andre ting på loftsrommet..

Legg til litt tilbehør

Legg til litt tilbehør

Hvelvede tak, som ofte finnes på loftet, har forskjellige høyder, avhengig av nærheten til taket.

En vanlig praksis for å plassere sengen er å snu den mot vinduet.. Du kan også plassere sengen i midten av rommet for å redusere sannsynligheten for å føle deg trang på begge sider..

Barnas loft

Vurder å bruke et loft som barn. Dette rommet vil på grunn av beliggenheten bidra til å holde alle familiemedlemmer rolige ved å absorbere unødvendig støy..

En god idé er utformingen av barnehagen

En god idé er utformingen av barnehagen

Spør fagfolkene om råd før den lille kommer for å gjøre loftet ditt koselig og trygt for barnet:
 • Maling kan være en livredder i små mellomrom. Du kan gjøre loftet ditt enda høyere ved å male veggene og skråtaket i samme farge. Dette visuelle trikset får de to stykkene til å ligne en høy vegg..
 • Bruk farge med glede. Babyer trenger ikke alltid å være rosa eller blå. Bruk bærskygger, havskum, sitrongress eller aprikos, eller prøv den interaktive aksentveggen for utvikling av småbarn.
 • Bruk en skrånende lagringsplass. Identifiser områder i rommet ditt hvor taket er lavt nok til å skape død plass. Organiser dem ved å legge til en frittstående kommode eller innebygde hyller til disse stedene. Du kan lage dem selv ved å bruke MDF hyller. Gjør dem morsomme, med uvanlige former, mal dem i dynamiske farger. Dekk innsiden med finurlig tapet, for å gi rommet en spesiell sjarm.
 • Unngå det monotone og kjedelige utseendet med riktig belysning. Det er utrolig hvor enkelt det er å gjøre et rom lyst, morsomt og funksjonelt med tilstrekkelig og tilstrekkelig belysning. Dette kan være hengende belysning i nærheten av sittegrupper eller i hjørner, eller en seng med innebygd belysning. Plasser skrivebordet lamper på kommoden, bokhandler skap eller sengen bord.

Tilpass nattlyset ditt ved å sette belysningen på dimmerbrytere eller kreativ belysning i taket for å skape effekten av ildfluer eller konstellasjoner.

Et interessant designalternativ for en barnehage

Et interessant designalternativ for en barnehage

 • Kast lys ved å legge til speil på uventede steder. Hvis du er heldig som har et vindu på loftet ditt, gjør ditt beste ved å plassere et speil foran det for å reflektere lys i hele rommet. Heng speil i morsomme former og størrelser.
 • Hvis du ikke har vinduer, er det også en kreativ løsning for denne saken.. Fest et stort speil eller en serie speil på veggen riktig og drapér det som et vindu. Heng gardin under taket for å visuelt øke høyden på rommet.
 • Øk opptakene visuelt med vertikal plass. Lag en visuell linje fra gulv til tak ved å legge til vertikale støtteelementer. Heng gardinet opp i taket, bruk høye bokhyller, heng mobilen din, eller lag iøynefallende vertikale striper med grafiske tapetstriper på veggene. Alle disse tingene vil tillate øyet å bevege seg fra gulv til tak, og øke den visuelle høyden på rommet..

Bruk høye bokhyller

Bruk høye bokhyller

RådDekorer veggene dine med veggmalerier. Fra trær til nattehimmelen – effekten av et veggmaleri vil bevege veggene bort og gjøre rommet romslig. Bruk møbler i samme stil som fresker. Heng sengens treplanker fra tau festet til taket. Bruk dette trikset på nattbord, hyller eller morsomme seter også..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva skal være et barnerom (310+ bilder): Velge tapet, gulv, tak, barneseng

Soverom for jenter

Når du holder veggene hvite eller grå og legger til små fargestoffer, får du enda flere muligheter til å gjøre barnerommet kreativt og leken. I tillegg vil et slikt rom være mye lettere å male om igjen når barna vokser ut kalkgrøntene eller de rosa veggene til Barbie om tre år..

Soverom for en jente i rosa toner

Soverom for en jente i rosa toner

Når det gjelder å finne fargerike aksenter, tenk først på hva barnet ditt allerede har.. Barnebøker og kosedyr har ofte morsomme farger, så plasser dem på steder som fremhever innredningen.. Veggdekaler, sengetøy og tepper kan legge til farge og mønster på et barnerom, men kan lett endres med alderen.

Enhver loftsplass som er stor nok til et rom, kan dekoreres som et nydelig barnesoverom i ethvert tema og stil. Ikke tro at loftsrommet er mørkt og kjedelig, du kan enkelt gjøre det om til et søtt rom..

Gjør rommet kreativt og vakkert

Gjør rommet kreativt og vakkert

Hvordan dekorere et barnehage på loftet?

Gjør plassen rolig og fylt med lys og luft, for her kan du lage flere takvinduer: de slipper lys gjennom i løpet av dagen og viser stjerner i løpet av natten..

Organiser lagringen din riktig: Ikke la død plass være, bruk den til lagring med iøynefallende hyller og ottomaner. Hvis dette er et delt rom, bør du vurdere å plassere de to sengene på en fornuftig måte i samme stil..

Prøv å fylle plassen så mye som mulig

Prøv å fylle plassen så mye som mulig

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et barnerom for en jente: 150+ Bilder av lyse og minneverdige interiører

Et par ideer til en tenåringsjente

Alle tenåringer er forskjellige. Noen tenåringsjenter har kommet inn i fasen med “Jeg er allerede en kvinne, og jeg kan gjøre hva jeg vil.” Noen blir enda mer romantiske og emosjonelle. Noen begynner å lage husflid..

Men poenget er at mange tenåringsjenter vil ha jentete ting. Og uten stereotyper er jeg sikker på at alle tenåringer vil elske disse ideene..

Komfort med en dominerende hvit farge

Komfort med en dominerende hvit farge

De tilbyr så mye mer enn komfort og privatliv – noe tenåringsjenter verdsetter så mye:
 • Blekrosa med saftig grønn. En måte å vite at du allerede er en tenåringsjente og ikke en smårolling? Pinkene dine blir mykere og lysere, og mindre lyse rosa. Du foretrekker en stilig og elegant rosa nyanse.
 • Rosa med svart med sminkebord og garderobe. Tenåringsjenter elsker å kle seg. Og når det er sagt, trenger de et sted hvor de kan gjøre det.

Vi muntrer deg med en dyprosa farge

Vi muntrer deg med en dyprosa farge

 • Vintage Boho soverom. I begynnelsen sa jeg at ikke alle tenåringsjenter er like. Og i den ånden er det ikke alle som ønsker sminke, jentete ting og rosa rom..
 • Lilla og rosa soverom. En av de beste fargekombinasjonene for tenåringsjenter er en lilla rosa nyanse. Det gir et elegant preg på et jenterom. Temaet for hjertesaker er mer populært enn noensinne. Kjenner du en tenåringsjente som ikke er forelsket? Hvis dette ikke er den valgte på skolen, så definitivt en slags skuespiller eller sanger.

Safari -stil

Safari -stil

Hvert år får vi en ny trend innen interiørdesign. Og i denne ånden har køyesenger vært på trend en god stund. En køyeseng sparer plass og gir deg lagringsmuligheter. Er det et rom som ikke kan dra nytte av dette? Dra fordel av denne ideen på loftet ditt.

Konklusjon

Boliger på loftet kan gjøres om til de mest fantastiske soverommene. Kostnader for loftreparasjon varierer i arbeidet som kreves og tilgjengelig infrastruktur. De beste soverommene på loftet kan forvandle dette rommet til et skjult tilfluktssted, gjemt bort fra hverdagens kjas og mas, og ideelt sett åpne for det vakre eksteriøret som omgir hjemmet ditt..

Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil Loftsromdesign - fantastiske ideer: 200+ (bilder) Interiør i moderne stil

VIDEO: Design av et soverom på loftet

konklusjoner

Så vurder å gjøre det glemte loftet til en koselig oase før barna dine bestemmer seg for å bruke det til å øve på det nye rockebandet sitt..

Previous Post
Σχεδιασμός ενός κομψού διαδρόμου σε ένα μικρό και μεγάλο ιδιωτικό σπίτι. Οι πιο μοντέρνοι και προσιτοί εσωτερικοί χώροι + 180 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Design av bord til kjøkkenet – 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg