15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

Tre-lignende interiør

Til tross for at fremgangen går raskt fremover, prøver folk fortsatt å velge naturlige materialer for å dekorere rom. Det mest populære er tre. Den brukes til produksjon av møbler, dører, vinduskarmer og diverse tilbehør. Den brukes til dekorasjon, og skaper dekorative elementer.

Materialegenskaper

Når man nevner tre i interiøret, er de første assosiasjonene hovedsakelig møbler og gulv. Så noen hus blir fremdeles bygget helt av tømmer. Dette er russiske, svenske, finske engelske hus, hytter.

Treet går ikke av moten

Treet går ikke av moten

Dette tidligere treet kan være forbundet med en gammel sommerhytte, upålitelige knirkende gulv eller et utdatert interiør.. Moderne designere har oppfunnet en rekke teknikker som lar materialet se bra ut i ethvert interiør..

Overflaten av tre gjør alltid interiøret naturlig, naturlig og luksuriøst. Den kan med hell brukes i nesten hvilken som helst interiørstil, fra den ekstraordinære japanske til den moderne. hi-tech.

Treet kan nå brukes i absolutt alle rom. Hvis tidligere for baderom det var et merkelig og upassende valg, men nå på badene kan du i økende grad finne treverk eller til og med møbler.

Ser varmt og koselig ut

Ser varmt og koselig ut

Ganske mye av det finnes i interiør i form av innredning.. Den kan vellykket kombineres med andre materialer, for eksempel med:

 • hud;
 • metall;
 • glass;
 • stein.

Tre i interiøret

Tenk på de mest populære trefinishene i forskjellige rom. Hvilke stiler vil passe og hvordan du skal ordne det vakkert?

Kjøkken

Tre kan gjøre interiøret på kjøkkenet koselig og originalt. Kjøkken under et tre eller med en naturlig finish kan dekoreres i en av følgende stiler:

På samme tid er treelementer ikke bare et kjøkkensett, tilbehør, men også veggdekorasjon, tak, gulv. Gulvet er oftest parkett eller fliser i tre..

Moderne kjøkkeninnredning

Moderne kjøkkeninnredning

En oversikt over hver stil for kjøkkenet:

1Klassisk

Det innebærer bruk av dyre treslag. De sikrer kjøkkenets høye sosiale status. Det er ingen lyse provoserende farger, uvanlig tilbehør. Alt er strengt og behersket. Tremøbler suppleres med naturlige tekstiler, skinnmøbler, gull- eller sølvsmykker. Klassisk stil

Klassisk stil

2 Land

Mange forbinder det med en rustikk stil. Og landsbyen forutsetter en overflod av tre. Arbeidsområdet eller en del av veggen er dekorert med tre, kurvmøbler er å foretrekke. Fargeskjemaet innebærer en kombinasjon av varme farger med pastellfarger. Det er mange små blomsterpynt i stilen, bomullsmaterialer for gardiner.

Country stil

Country stil

3Romansk stil

Passer for romslige kjøkken i eget hjem. Kjøkkenvedsett er vanligvis hvitt eller svart. Fasader dekorert med grovt jernutskjæringer. Det generelle fargeskjemaet på kjøkkenet er mørkebrunt eller grå toner med tillegg av hvit. Alle møbler skal se tunge og massive ut. Steingulvet øker størrelsen på møblene. Til dekorasjon brukes gamle middelalderske våpen, ridderrustning eller lignende etterligninger..

I romantisk stil

I romantisk stil

4Skandinavisk stil

Kan brukes på kjøkken i alle størrelser. Paletten bør velges utelukkende lys, med mindre tillegg svart eller i mørkeblå farger. Et rom dominert av hvit eller lys tone bør ha mange lyspunkter. Veggene er dekket med tapet eller gips, når du dekorerer taket, er det nødvendig å bruke treelementer. Alle møbler på kjøkkenet må være laget enten av naturlige råvarer eller av imitasjon av høy kvalitet. Mye belysning, ingen gardiner, livlig planter i potter – dette er tegnene på Skandinavia.

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil

5Moderne

I tillegg til tre må interiøret inneholde glass-, plast- og metallprodukter. Fargekombinasjonen er veldig kompleks – hvit, grå, svart er kombinert med lyse blå, brun eller beige. Ved dekorasjon av veggene brukes råvarer med tillegg av metall.

Art Nouveau

Art Nouveau

6Gotisk

Forutsetter i utgangspunktet stor takhøyde i et rom med brede trebjelker. Møbler er kjøpt fra arter som valnøtt, eik, or, sedertre med beslag av bronse. Det er bedre å velge mørke farger, hovedsakelig brun og rød.. De skal fortynnes med sølv- og gulltråder. Den nedre delen av veggen er dekorert med trepaneler, den øvre – med tapet. Metallrammer fullfører interiøret vinduer, smidde deler.

I gotisk stil

I gotisk stil

Naturmateriale på badet

Et bad er et sted med høy luftfuktighet, konstante temperaturendringer og et vanskelig mikroklima. Derfor, når du lager et interiør på et bad, brukes ikke tre ofte. Preferansen er gitt til den allerede kjedelige keramikken fliser.

Tre i baderomsinteriøret

Tre i baderomsinteriøret

En riktig forberedt trefinish kan være en fantastisk dekorasjon for et bad. Et slikt naturmateriale kan vare lenge.. Det gjenstår å velge blant slike materialer:

 • Naturlig tre – den dyreste typen dekorasjon. Den inkluderer et blokkhus, kantet trebord, imitasjon av en bar. De har antiseptisk impregnering og naturlig skjønnhet i mønsteret..
 • Paneler for tre – det er laminerte paneler og brett laget av trespon, som i tekstur ligner tre. De ser ikke verre ut enn naturlig tre. Men har bedre fuktmotstand.
 • Keramiske fliser i trevirke – du kan hente de vanlige flisene i nye ikke-standardfarger. Flisen formidler tekstur, farge og mønster av naturlig tre.

Et slikt bad krever spesiell omsorg.

Et slikt bad krever spesiell omsorg.

Tremateriale som ikke er egnet for badet ser alltid lyst og originalt ut i dette rommet. Det er ikke nødvendig å bruke naturlige materialer for å livne opp plassen. Flere tre -aksenter kan brukes.

De kan være:

 • et badekar av tre er et uvanlig element som krever spesiell forsiktighet;
 • tregulv til badet – du kan også velge en flis som ligner et tre eller velge naturlig tre. Det krever enkelt vedlikehold;
 • tremøbler – nattbord og -bord i øko -stil, rustikt spa.

RådFor bad av små størrelser må du velge tre av lyse nyanser: furu, aske, lønn. Mørkt tre gjør rommet mørkt og trangt.

Dette materialet ser lyst og originalt ut i dette rommet.

Dette materialet ser lyst og originalt ut i dette rommet.

På soverommet

Interiørdesign for soverom bruk av tre kan gjøre dette rommet koselig og avslappende. Når du velger en trefinish for et soverom, må du stole på følgende kriterier:

 • høy styrke;
 • motstand mot fuktighet;
 • tillatelse til videre behandling;
 • gode driftsegenskaper.

Naturlige råvarer er valgt for soveromsinnredning, ettersom de oppfyller alle kriteriene som er oppført og er miljøvennlige. Furu anses som et akseptabelt materiale for prisen..

Kreativt alternativ for sengen

Kreativt alternativ for sengen

Tips til dekorasjon av soverom:

 • For å visuelt utvide plassen, må du velge lyse nyanser av tre, som kan suppleres med små lyse aksenter.
 • For et lite soverom må du velge det enkleste, men funksjonelle. Ikke rot opp plassen. Møbler bør ikke oppta det meste av rommet. Gode ​​alternativer er en konvertibel sofa, en pen garderobe.
 • Naturlige tretoner er det perfekte bakteppet for andre lyse aksenter i rommet..
 • Matt tre ser veldig naturlig ut.
 • Produkter med blank lakk over tid trenger en beleggoppdatering..

Når du oppretter en øko-stil på soverommet, kan du velge en hel vegg for treverk. Vanligvis er det en vegg i hodet. seng. For å gjøre dette kan du bruke økonomisk dekorasjon av clapboard eller kjøpe elite dekorative paneler.

Koselig og moderne soverom

Koselig og moderne soverom

Bilder, skulpturer vil være i harmoni med en slik finish., inventar, som matcher rommets stil. Hvis du lager et tretak på soverommet, kan du få mange fordeler fra et slikt foretak:

 • miljøvennlighet;
 • utmerket støy og varmeisolasjon;
 • evnen til å skjule ulike kommunikasjoner;
 • skjønnheten i utseendet.

Stue

Designet av ethvert rom begynner med valg av finish. Hvis du vil lage et interiør stue ved hjelp av naturlige materialer, kan du ikke klare deg uten tre.

Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

For gulvet kan du velge:

 • dekkbrett;
 • massiv brett;
 • parkett;
 • laminat eller linoleum med et mønster som ligner farge og tekstur av tre.

I perfekt harmoni med tremøbler av høy kvalitet peis. Derfor kan du plassere en kunstig peis i dine egne hjem, hvor rommet er ganske stort.

Tre i stueinteriøret er først og fremst forbundet med den klassiske stilen. For å formidle denne stilen må du velge diskrete farger. Både mørke og lyse nyanser, naturlige materialer og tekstiler er egnet for stilen.. Treverket kombineres med tunge gardiner for vinduer, naturmaterialer for polstring av polstrede møbler av høy kvalitet.

Stue interiør med naturlige materialer

Stue interiør med naturlige materialer

Hjemmelaget eller kjøpt tretilbehør kan dekorere stuen. Lavt tre lite bord egen produksjon, stoler av ubehandlet tre, trerammer for bilder og bilder vil sette stemningen i en slik stue.

RådDu må velge naturlige nyanser av tre. Du bør ikke velge produkter og møbler med malte overflater, tekstur av materialet er også veldig viktig.

Etterbehandling loggier og balkonger

Noen leilighetseiere i bygninger i flere etasjer balkong – dette er et annet pantry. Folk legger gammelt unødvendig søppel der, noe som er synd å kaste. Enhver balkong kan gjøres om til et funksjonelt rom som vil inspirere til beundring.

Det er nødvendig å utføre trefinisher av høy kvalitet for å kunne forvandle plassen lønnsomt. Oftest er balkongen ferdig med trematerialer..

Loggia designalternativ

Loggia designalternativ

La oss ta en titt på noen gode ideer:

Å dekorere med trefôr er et edelt, varmt, naturlig materiale som er miljøvennlig. De kan deles inn i flere klasser avhengig av antall knop. Fôret har en tunge-og-rille-tilkobling. Derfor er etterbehandling rask og enkel..

RådDu kan bruke brettet for å dekke balkongen i flere posisjoner. Oftest er dette en vertikal festing av brettene, men horisontal og diagonal legging kan utføres..

Det er mulig å kappe balkongrommet med tre-lignende plater av PVC. De har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaper, er enkle å installere og har en glatt overflate. Sømmen er nesten helt gjemt i polstringen.

MDF -paneler – med riktig belysning på balkongen ser de ikke verre ut enn naturlig tre. Det er også et økologisk materiale laget av komprimert treavfall. MDF er egnet for kledning av oppvarmede eller allerede isolerte balkonger, siden den har lav fuktmotstand.

Enhver balkong kan gjøres om til et funksjonelt rom

Enhver balkong kan gjøres om til et funksjonelt rom

Om sommeren, på en slik trebalkong, kan du plassere friske blomster som passer godt til materialet..

Bad interiør

Det tradisjonelle russiske badet er et helt trerom. Den består av et omkledningsrom, et spesielt dampbad og et separat rom for vannbehandling. Vanligvis er alle tre rommene trimmet med tre for å simulere horisontalt murverk av tømmer..

Dette er et helt trerom

Dette er et helt trerom

Alle andre gjenstander i det vanlige interiøret er også av tre.

Følgende materialer brukes som dekorasjon for badekaret:

 • fôr av naturlig tre;
 • spesielle fliser med trevirke for bad;
 • etterligning tømmer;
 • plate blokk hus;
 • sammenfletting av vintreet eller bøk.

Når du designer et omkledningsrom, er det viktig å gi badebesøkende komfort og hygge. Dette rommet skal være varmt. Derfor er det nødvendig å bruke naturlige materialer med god varmeledningsevne. Samtidig må materialene være motstandsdyktige mot fuktighet.

Fint og koselig omkledningsrom

Fint og koselig omkledningsrom

Dette rommet har et bord og enkle stoler for å nyte te. Veggene er dekorert med malerier, hyller. Du kan kjøpe møbler av kurvtype til omkledningsrommet, som passer godt sammen med treverk.

Damprommet må bruke materialer av høy kvalitet som tåler høye temperaturer. Det er også veldig viktig å organisere plassen i damprommet ordentlig. Dette rommet skal ha en videreføring av garderobestilen..

Det siste badeområdet er fuktig. Derfor må du velge materialer med høy fuktmotstand for det..

Siden dette rommet vanligvis er kombinert med et dampbad, kan det være fornuftig å ta naturlig tre. Dette rommet har god luftsirkulasjon, og derfor vil tre gjøre det..

Bruk naturlige materialer med god varmeledningsevne

Bruk naturlige materialer med god varmeledningsevne

Det blir interessant for deg:

Laminat i interiøret på veggen (100 + designbilder): Vi lager en fasjonabel aksent i interiøret!

Laminat i interiøret på gulv, vegg, tak – 100+ bilder, nyttige tips og obligatoriske anbefalinger

Trefinish

På veggene ser treet godt og originalt ut når den legemliggjør den klassiske stilen. Følgende kan brukes som etterbehandling:

 • tre paneler;
 • støping;
 • gjenget kledning.

Denne innstillingen passer ikke for alle rom. For eksempel i soverom eller på kontoret, kan det se pretensiøst ut, det vil visuelt redusere plassen og legge press på personen. Teksturerte trepaneler i lyse nyanser er egnet for stuer, barn, voksne soverom.

Klassisk skap

Klassisk skap

Naturlig treparkett eller laminat. Slik dekning vil ikke være billig for eieren av en leilighet eller et hus. Men samtidig matcher kvaliteten prisen..

Et alternativ til et slikt belegg kan være linoleum med en etterligning av bildet av treplanker. Blant artene kan du til og med finne de som ligner i tekstur på et ekte tre..

Treverk bør velges for de som lider av allergi, det er egnet for å dekorere barns soverom. Innendørs med naturlig tre samler mindre støv og reduserer sannsynligheten for fuktig spredning.

Bruk parkett laget av naturlige materialer

Bruk parkett laget av naturlige materialer

En av to treslag er valgt for veggdekorasjon:

 • løvfellende;
 • barskog.

Løvfellende egnet for vanlige rom med god ventilasjon der folk bor. Barr det er bedre å velge etterbehandling rom med høy luftfuktighet: bad, bad.

Typer av treslag

Når du velger møbler for forskjellige rom, må du ta hensyn til treslagene de er laget av:

 1. Eik – er i kategorien de dyreste materialene. Den har edle nyanser, god struktur og er motstandsdyktig mot fuktighet. Brukes til å lage soveromsmøbler.
 2. Furu – barskinnsmøbler er klassifisert som økonomiklasse. Holdbarheten er gjennomsnittlig. Den tåler ikke sterk mekanisk belastning. Barnemøbler kjøpes oftest fra furu. Materialet egner seg godt til toning, har et vakkert mønster.
 3. Hevea er i kategorien det billigste materialet. Når det gjelder egenskapene, er det imidlertid ikke dårligere enn eik..

  Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

  Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

 4. Bøk Er et veldig populært materiale blant moderne møbelprodusenter. Den har en litt rosa fargetone og er lett å behandle. Det er naturlig fleksibelt og holdbart. Alle disse positive egenskapene, kombinert med en rimelig pris, gjør bøk til den mest akseptable sorten..
 5. Alder har en veldig vakker nyanse, behagelig tekstur. Denne rasen er naturlig silkeaktig.
 6. bjørk forskjellig i hardhet, styrke. Dette er en annen tilgjengelig råvare. Når det gjelder de mekaniske egenskapene, er bjørk lik bøk. Den farger godt, egnet for finérproduksjon.
 7. Nøtt tilhører de harde varianter av tømmer, har et bredt spekter av nyanser. Svart valnøtt er verdsatt fremfor alt. Noen detaljer eller eliteartikler er dekorert med et slikt tre..

Bakgrunn

Naturelskere vil sette pris på treet tapet. Dette materialet kan være laget av finér, kork, naturmateriale.

Små plankepaneler

Små plankepaneler

Tapet i tre er et spesielt panel laget av små planker. Under installasjonen blir de lett forbundet, noe som skaper et fullverdig naturlig mønster. Tilkoblingen skjer ved hjelp av tornsporingssystemet. For et slikt tapet trenger du ikke å forberede veggene på forhånd, en standard finish er nok. Å plassere tapet på veggen er også veldig enkelt uten hjelp utenfra..

Men tre tapeter er utsatt for fuktighet. De er redde for skadedyr. Derfor trenger de spesiell omsorg, foreløpig avveining av fordeler og ulemper.

Bakgrunnen er laget av forskjellige treslag, som er forskjellige i tekstur, mønstre, farger. De mest populære er furu og gran bakgrunnsbilder..

RådHvis du trenger en tresort som tåler temperaturendringer og fuktighet, må du velge lerk. Dette treaktige materialet frigjør ikke harpiks.

Laget av finer, kork, naturmateriale

Laget av finer, kork, naturmateriale

En av de dyreste variantene av slike bakgrunnsbilder anses å være paneler laget av afrikansk abash -tre..

Tapeter i tre er delt inn i flere kategorier:

 • Ekstra – lerret uten knuter og defekter.
 • “A” – tilstedeværelsen av et ubetydelig antall knop er tillatt.
 • “B” – et betydelig antall knop på overflaten.

Slike treveggdekorasjonsprodukter har mange fordeler:

 • miljøsikkerhet – materialet avgir ikke skadelige stoffer, giftstoffer i atmosfæren i rommet;
 • opprettelsen av en solid overflate – prinsippet om “torn -spor” -forbindelsen gjør belegget glatt, jevnt;
 • et bredt spekter av modeller – avhengig av rase, farge, behandlingsmetode, naturlig mønster;
 • god lyd- og varmeisolasjon. Selv den tynneste finer eller kork tapet gir god isolasjonsevne.

Interessant kontordesign

Interessant kontordesign

Et helt annet utseende kan opprettes for hver type plankeinstallasjon:

 • diagonal;
 • vertikal;
 • horisontal.

Tre og murstein

Tre vil alltid bli kombinert i interiøret med andre naturmaterialer, inkludert stein. Vanligvis brukes det til utendørs dekorasjon, murstein brukes aktivt til å dekorere veggene inne i rommet. Kombinasjonen av tre og murstein er et karakteristisk trekk ved stilen Loft.

Loftstil

Loftstil

Denne interessante og attraktive stilen blir stadig mer populær. Fra engelsk er ordet loft oversatt som “loft”. Stilen forutsetter bruk av minimum antall partisjoner og maksimal frigjøring av plass.. Oftest er slike rom på to nivåer og er egnet for kreative mennesker..

Stilkonseptet er en kombinasjon av ulike arkitektoniske løsninger. Den kombinerer utdatert murverk med ulike kommunikasjoner som er i sikte, eller et skjult ventilasjonssystem..

Utfyll antikken:

 • moderne metall materialer;
 • overflod speilene;
 • funksjonell teknikk.

Loft -stilen er preget av tilstedeværelse av murverk på veggene, brede trebjelker i taket og fravær av skillevegger. Plassen er delt inn i funksjonelle områder ved hjelp av soneringsmetoden.

Kombinasjon av ulike arkitektoniske løsninger

Kombinasjon av ulike arkitektoniske løsninger

Møbler for Loft -stilen er hovedsakelig valgt av tre, strenge, uten unødvendige detaljer og dekorasjoner. Hovedfunksjonen er lagring av ting.. Ekstra oppgave – romdeling.

Flis

For kjennere av utseendet på tre har et alternativt materiale blitt oppfunnet. De er keramiske fliser i trevirke. Den har utseende av naturlig tre, men har samtidig de beste operasjonelle evnene..

For eksempel er det ikke alltid mulig å plassere et tregulv på et bad. Tross alt er den utsatt for spredning av mugg og fuktighet på den. Men keramiske fliser vil ikke være redd for slike vanskeligheter..

Tre-effekt fliser som et alternativt materiale

Tre-effekt fliser som et alternativt materiale

Fordelene med keramiske fliser:

 • dekorativ effekt, høy estetikk;
 • holdbarhet og høy styrke;
 • bevaring av utseende gjennom hele driftsperioden;
 • motstand mot små temperaturendringer;
 • motstand mot fuktighet;
 • redusert hygroskopisitet;
 • motstand mot aggressive kjemikalier;
 • muligheten for å bytte ut individuelle fliser på grunn av mekanisk skade;
 • bekvemmelighet og enkel vedlikehold;
 • optimalt forhold mellom kvalitet og pris.

Riktig lagt fliser vil beskytte gulvet mot spredning av mugg, mugg og vannlekkasje..

Keramiske fliser med trevirke brukes oftest på kjøkken, bad og toaletter, sjeldnere i spisestuer og stuer. I det siste har det vært en tendens til å legge fliser som etterligner tre på gulvet gangen, gang, gang eller loft.

Beskytter gulvet mot spredning av mugg og mugg

Beskytter gulvet mot spredning av mugg og mugg

Blant de forskjellige gulvbeleggene kan du velge produkter som er så nær utseende som mulig av naturlig tre. Under drift vil flisen ikke absorbere lukt, vil kunne tåle betydelige belastninger og vil ikke falle ned. Slike gulv har brannsikkerhet, råtner ikke og ser ikke verre ut enn ekte tre..

Dørfunksjoner

Tre er det vanligste materialet for å lage innerdører. Det går bra med glass. Derfor ser de ferdige produktene ut som et komplett lerret eller har glassinnlegg..

Kvalitetsdører er laget av:

 • mahogny;
 • bøk;
 • eik;
 • bjørk;
 • furutrær;
 • merbau;
 • kirsebær.

Deres enestående kvaliteter er holdbarhet og miljøvennlighet. Tredører isolerer varme og lyd perfekt.

Vanlig materiale for produksjon av innerdører

Vanlig materiale for produksjon av innerdører

Tilstedeværelsen av et spesielt belegg beskytter tilbehøret mot ytre skader og forlenger holdbarheten.

For at tredører skal tjene lenge, må du ta hensyn til følgende punkter når du velger interiørprodukter:

 • produsent – du må kjøpe varer fra pålitelige produsenter. Det er viktig for dører at treet er riktig og effektivt bearbeidet;
 • trekvalitet – gode tredører er fri for uregelmessigheter og sprekker;
 • dørbekledning – overflaten på lerretet skal være glatt, siden lakken påføres i flere lag, og deretter utføres slipingen;
 • hvis dørene er utstyrt med glassinnlegg, er det viktig å velge slagfast glass. Under mekanisk belastning skal glasset ikke smuldre i små fragmenter.

Slike dører kan bli en interiørdekorasjon.

Slike dører kan bli en interiørdekorasjon.

Innerdører av tre er av følgende typer:

 • med en veranda;
 • uten en veranda;
 • enkeltblad og dobbeltblad;
 • glatt;
 • med ett og to paneler;
 • symmetrisk og asymmetrisk;
 • dører av massivt tre, MDF eller finér.

Lys fargevalg

Lys fargevalg

Tremøbler

Det er umulig å forestille seg noe interiør uten tilstedeværelsen av tre i det. Hvis dette ikke er en finish, så noen møbler, dører, vinduskarmer.

I budsjettdesignen brukes ikke naturlig tre, men etterligningen. I mellompriskategorien er det heller ikke et solid treslag, men avfall fra bearbeiding av tre. Tremøbler har følgende fordeler:

 • økologisk renhet – ikke slipp ut giftige og skadelige stoffer i luften. Det kan avgi en behagelig aroma, frigjøre essensielle oljer og harpikser som har en gunstig effekt på menneskekroppen;
 • holdbarhet og styrke – treprodukter er svært motstandsdyktige mot mekanisk skade. Innredningsartikler av høy kvalitet kan overleve flere generasjoner mennesker;
 • enkelhet og høy reparasjonshastighet;
 • behagelig bruk – moderne tremøbler er ergonomiske. De er laget med tanke på egenskapene til en persons fysikk..
 • et stort utvalg av forskjellige stil- og designløsninger – du kan finne tremøbler av absolutt enhver stil, type, størrelse, farge og tekstur;
 • tremøbler er alltid presentable og rike.

Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort Tre-lignende interiør: 200+ (Foto) Ferdige naturlige design for din komfort

Møbler kan produseres:

 • fra myke treslag: osp, lind, poppel, kastanje, sedertre, gran, furu, einer;
 • fra løvtre: eple, aske, valnøtt, platå, lønn, bjørk, bøk, lerk, eik, alm, fjellaske;
 • veldig harde arter: pistasjetre, jernbjørk, hornbjelke, akasie, barlind.

De dyreste og mest holdbare møblene anses å være laget av de vanskeligste artene..

RådFor ikke å forveksle møbler av naturlig massivt tre med sponplater, må du se på snittet av tredeler. Du kan også se på tremønsteret. Lignende mønstre finnes i pressede brett, naturlig materiale vil ikke ha repetering av linjer.

Bruk av tre bidrar alltid til å forandre utseendet på et rom. Naturlige raser bringer en person nærmere naturen, gir økologisk renslighet i rommet. Tre kan alltid lykkes med å integreres i interiøret når det kombineres med gips, skinn, murstein, stein eller dyre tekstiler..

Previous Post
Εσωτερικό σαλονιού σε στιλ Προβηγκίας – η γοητεία της Γαλλίας στο σπίτι σας (170+ Φωτογραφίες)
Next Post
Hvordan ser et lyst gulv ut i interiøret – Styrker og svakheter (265+ bilder)