Hvor interessant, stilig og original å dekorere et rom for nyttår 2020 av rotten med egne hender (230 + bilder): Utrolig vakre interiør ting i hvert hus
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvor interessant, stilig og original å dekorere et rom for nyttår 2020 av rotten med egne hender (230 + bilder): Utrolig vakre interiør ting i hvert hus

Hvor interessant, stilig og original å dekorere rommet til nyttår for rotten 2020

Du kan dekorere et rom for nyttår på en måte som skaper hygge for slektninger, og samtidig overraske alle. Men når det er på tide å forberede seg, vet vi ofte ikke hvor vi skal begynne. Hvilken egenskap ved ferien kan betraktes som den viktigste? I denne artikkelen vil du bli kjent med et stort antall originale ideer for dekorasjon. Du vil lære hvordan du kan forberede et rom og vinduer i det for ferien. Så omtrent alt i detalj nedenfor..

Innhold:

Hvor skal jeg begynne

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 180 + Fotoideer: Hvor vakkert og originalt å dekorere kontoret med egne hender for det nye 2018

Å forberede et sted for ferien bør begynne med nøye planlegging. Noen tar ikke hensyn til dette spørsmålet i det hele tatt, og anser det som uviktig. Andre fokuserer sin fulle oppmerksomhet på å planlegge menyer, kjøpe dagligvarer og tilberede en gallamiddag..

Hvordan dekorere et rom må planlegges tidlig

Hvordan dekorere et rom må planlegges tidlig

Faktisk er det ved å forberede og dekorere rommet at du kan skape en virkelig varm atmosfære.. De som elsker sine nærmeste og prøver å omgi dem med omsorg og oppmerksomhet, vil definitivt finne styrke og tid til å dekorere leiligheten eller huset..

Det første du må gjøre er å gjøre en vårrengjøring. Tross alt, hvis det ikke er renslighet i rommet, så vil enhver dekorasjon se latterlig ut.. Ingen kansellerte regelen “Når du feirer nyttår, så vil du bruke den”. Derfor må du gjøre en innsats for å møte det nye året rent..

Nyttårsattributter er alltid i trend

Nyttårsattributter er alltid i trend

Etter det kan du transcendere for å dekorere rommet. Først må du vurdere selve lokalene og mulighetene. Hvis rommet som gjestene vil bli invitert til er stort og romslig, kan du trygt gi fantasi.

Hvis det er lite og det ikke er spesielt ledig plass, må du gå ut fra størrelsen på smykkene. For eksempel kan du bruke ideene nedenfor som tar liten plass..

Tenk på størrelsen på rommet

Tenk på størrelsen på rommet

Noen av dem er små, andre festes vanligvis til vinduer eller tak, så det tar ikke mye plass.

Det er også viktig å velge et fargevalg. Det er usannsynlig at noen tør å lime på nytt tapet eller radikalt endre utformingen av rommet, så du må bygge på de fargene som allerede er tilstede.

Det viktigste er at det er lyst og vakkert.

Det viktigste er at det er lyst og vakkert.

Nyttårsmiljøet bør ikke være monokromatisk, kjedelig, men også gå til ekstremer og kombinere mange nyanser for dekorasjoner samtidig, det er heller ikke verdt det.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Decoupage -flasker til nyttår (170+ bilder). DIY smykker. Nye ideer og workshops

Feriens hovedattributt

Selv et lite barn vil si at juletreet er hovedsymbolet for nyttår. Alle står overfor spørsmålet om hvilken som er bedre å kjøpe – kunstig eller levende. For å spare penger bestemmer mange seg for å kjøpe et kunstig juletre og bruke det i mange år..

Hovedattributtet til ferien er et permanent juletre.

Hovedattributtet til ferien er et permanent juletre.

Andre vil gjerne gjøre dette, men det er ikke noe sted å lagre det. Og likevel kan mange innbyggere i landet vårt ikke forestille seg nyttår uten et levende juletre, hvis aroma fyller hele huset..

Nesten alle dekorasjonsalternativer er egnet for både levende og kunstige juletrær. Å dekorere med vanlige glassleker anses som utdatert, så du kan bruke en av de moderne ideene..

Dekorere med glassleker

Dekorere med glassleker

RådDet er ikke nødvendig å bytte leker helt ut med det, du kan ganske enkelt kombinere flere dekoralternativer.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY -lys hjemme? Interessante mesterklasser (155+ bilder)

Spiselige dekorasjoner

Den enkleste måten er å ordne søtsaker. Du kan ta både små godterier og større sjokoladeplater. Imidlertid bør denne fantasiflyten ikke begrenses. Noen kaker eller kaker er runde og vanskelige å henge. Og hvis det også er hjemmelagde kaker, så vil slik innredning definitivt skape en koselig atmosfære..

Deilig pynt

Deilig pynt

Bilder

Hvis nyttår feires med familien, kan du henge det på treet bilder. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å bruke rammer. Hvert bilde kan enkelt dekoreres med litt regn. Alle som kommer til ferien vil beundre seg selv og se på juletreet. MEN hvis du gjør det til en overraskelse etter å ha forberedt bilder på forhånd, så vil alle definitivt bli overrasket.

Minnerik idé om å bruke fotografier

Minnerik idé om å bruke fotografier

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre DIY -lysestaker til det nye året (95+ bilder): Originale ideer for mesterklasser

Blomster

Hvorfor ikke? Bare det virkelig kreative vil ta opp ideen om å kombinere det inkompatible.

Selv blomster vil ikke være overflødige her

Selv blomster vil ikke være overflødige her

Den eneste advarselen er at det er bedre å velge blomster som ikke falmer umiddelbart.. Det er bedre å velge et sted på forhånd hvor de selger akkurat ferskt blomster og dekorere juletreet med dem bokstavelig talt før ankomst av gjester.

RådNoen mennesker bestemmer seg for ikke å begrense seg til ett tre. Du kan for eksempel bygge “ekstra” juletrær ved å legge dem i et regn på veggen. Selv fra produkter kan du legge ut formen på et juletre, det viktigste er å slå på oppfinnsomhet.

God idé til et juletre på veggen

God idé til et juletre på veggen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk fra grankegler (stort, malt) for nyttår (175+ bilder) Vakre leker til ferien!

Kunstsnø

Nyttår er ikke bare knyttet til et juletre, men også med snø. Dessverre ødelegger ikke Moder Natur oss for ekte festlig vær hvert år. Noen ganger må du gå for å feire nyttår i gummistøvler, under en paraply. Derfor er ideen om å lage kunstsnø alltid relevant..

Kunstsnø er alltid aktuell

Kunstsnø er alltid aktuell

isopor

Ja, det vil ta lang tid å tømme skummet. Men gitt at det er et unødvendig ark i huset (for eksempel er alt utstyr pakket i det når du selger), så vil en slik innredning koste gratis. Du kan knuse skummet med hendene, eller du kan bruke et rivjern eller til og med en gaffel. Du kan helle kunstsnø under treet, på innpakkede gaver under det. Du kan også snøre isoporballer på en fiskelinje for å lage en lysekrone -dekorasjon. Selv om det er plagsomt, men det er veldig vakkert.

Styrofoam snø ser imponerende ut

Styrofoam snø ser imponerende ut

Fra toalettpapir

Slik kunstsnø er mer egnet for å lage snøballer av det for å dekorere et juletre, eller for å lage andre figurer. Riv papiret i små biter, legg det i en mikrobølgeovnssikker bolle, legg et stykke hvit vaskesåpe på toppen. Vi setter bollen i mikrobølgeovnen i 1 minutt, tar ut materialet og legger et glass vann til den. Vi elter den med hendene våre som plasticine. Etter det fortsetter vi med å forme de utvalgte figurene..

Maling av toalettpapir

Maling av toalettpapir

RådDu kan dekorere med kunstsnø forskjellige nyttårsattributter. For eksempel kan du lime flasker med skum av snø, både dekorative og de der det er champagne..

For å gjøre dette trenger du bare å belegge dem på forhånd med lim. På samme måte kan du dekorere lysestaker og andre elementer på festbordet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 175+ Bilder av filthåndverk til nyttår Gjør-det-selv-hunder: Mønstre og mønstre for nybegynnere

Nyttårsvinduer

Det er mange måter å dekorere vinduer på. Nyttår er ikke en høytid hvor du bare kan gardinere dem.. Før eller siden kommer gjestene til vinduet for å nyte været utenfor vinduet eller se på fyrverkeriet. Og fra gaten ser dekorerte vinduer spesielle ut, spesielt i private hus. Alle eiere vil være fornøyd med at folk som går forbi huset beundrer skjønnheten.

Vi pynter vinduer til nyttår

Vi pynter vinduer til nyttår

Den mest populære måten å dekorere vinduer på er med håndlagde snøfnugg. Det er mange teknikker for å lage dem på Internett, så mesterverk kan lages. Tegninger på vinduene ser også vakre ut..

Spesielle klistremerker selges i butikkene på nyttårsaften, som er enkle å påføre og like enkle å fjerne.. Det er imidlertid mye bedre når noen fra familien maler glassene selv.. Du trenger ikke å være kunstner for å gjøre dette – selv enkle flekker i snøhvite toner vil se passende ut og ligne naturens “kreativitet” i frostvær.

Vi tegner slik skjønnhet med egne hender

Vi tegner slik skjønnhet med egne hender

Du kan også dekorere vinduene ved å ordne innredningen på vinduskarmen. Dette kan være buketter av juletregrener og kjegler, lys, julekuler og alt som er igjen etter dekorasjon av juletreet.. Noen dekorerer vinduer fra gatesiden, men dette kan bare gjøres hvis været tillater det.. For eksempel kan du henge en krans, hvis lys vil være synlig i rommet..

Vi ordner innredning på vinduskarmen

Vi ordner innredning på vinduskarmen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY -håndverk for nyttår 2019 (120+ bilder) – Overrask dine nærmeste med vår fantasi (+ anmeldelser)

Fe lys

Garland alle har. De brukes til å dekorere ikke bare hus, men også kontorer, butikker, trær i parker. Alt i alt, Du vil ikke overraske noen med en vanlig krans med flerfargede små pærer.

Favorittkranser

Favorittkranser

Du kan supplere den vanlige kransen eller til og med erstatte den ved hjelp av uavhengig arbeid. Det kreves ikke mye materiale for dette.. Noen familier har tradisjon for å lage kranser med egne hender hvert år før nyttårsferien. For å gjøre dette kan du bruke disse ideene..

Farget papir

Du kan forberede en sjablong så enkel som mulig, det kan være en sirkel med en diameter på ca 6 cm. Klipp ut sirkler med forskjellige farger, og deretter gjenstår det bare å feste dem. For å gjøre dette kan du ta en fiskelinje eller tråd. Sirklene skyves på dem med en nål eller limes. Du kan lage en lang krans, eller du kan lage flere små.. Du kan dekorere dem med et vindu, et juletre, lysekrone, gardiner.

Kan lages av flerfarget papir

Kan lages av flerfarget papir

Garland av naturlige materialer

Noen dager før du dekorerer rommet, begynn å samle skrell fra mandariner, appelsiner og sitroner. Når tiden er inne, kan du kutte tallene fra dem ved hjelp av en geistlig kniv.. Stjerner eller hjerter ser originale ut. De kuttede figurene er trukket på en tråd med en nål. Til tross for at en slik krans langt fra er holdbar, fordi huden mister formen dagen etter, er denne ideen veldig original.

“Deilig” krans laget av naturlige materialer

Krans av bilder

Det ser spesielt koselig ut over peisen. For å gjøre dette trenger du bare å trekke i tråden og feste bildene med klesklyper. Denne ideen er også flott for forelskede par som feirer nyttår sammen.. Hvis du vil overraske, forbered felles bilder på forhånd og lag en krans av dem..

Du kan bruke bilder hvis du feirer med en nær vennekrets eller slektninger.

Du kan bruke bilder hvis du feirer med en nær vennekrets eller slektninger.

Pasta dekorasjon

For late mennesker er det også muligheten til å lage en krans med egne hender, og bruker bokstavelig talt 10 minutter på den. Du trenger ikke engang saks, lim og sjablonger for dette.. Det handler om pasta. Ja, du kan lage en original krans av vanlig krøllete pasta.

Bli kreativ med vanlig pasta

Bli kreativ med vanlig pasta

I supermarkeder kan du kjøpe krøllete pasta som har en naturlig base. Som regel er de også flerfarget.. Å bruke dem til å dekorere et rom er en av de mest kreative ideene, utførelsen.

Pasta leker

Pasta leker

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkle og voluminøse DIY snøflak av papir: 75+ bilder med trinnvise instruksjoner

Andre originale ideer

Når du dekorerer rom for nyttår, kan du legemliggjøre alle ideer du tenker på. Her er noen flere:

Gangdekorasjon

Dekorasjon gangen tar også tid, for når en gjest krysser terskelen til huset, bør han umiddelbart føle at han er i en festlig atmosfære. Det beste dekorasjonsalternativet i dette tilfellet er inngangsinnredningen dører. Du kan bruke en standard krans av nåletre eller kranser.

Vakker dør med nyttårsdekorasjon

Vakker dør med nyttårsdekorasjon

Bursdagskake

I moderne bakerier kan de skildre absolutt ethvert tema på kaken, og skape et mesterverk av det. Du kan lage nyttårsfigurer av mastikk – julenissen, Snow Maiden, lys, et juletre, generelt alt du kan forestille deg. Den eneste advarselen er at du må ta vare på dette på forhånd.. Med tanke på at forberedelsene til nyttår begynner i begynnelsen av desember, er det på dette tidspunktet det er verdt å lete etter en mester.

Tall fra mastikk

Tall fra mastikk

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre ballonger til nyttår med egne hender? Interessant og omfangsrikt håndverk (115+ bilder)

Kjegler

Naturlig støt avgir en spesiell aroma, som er veldig vedvarende samtidig. Det kan gjøres mange forfalskninger av dem, du kan spørre barna om dette. Det er en god idé å bare plassere knoppene over hele huset. De kan legges til potter med innendørs planter, i vinduskarmer., hyller etc..

Selv slike støt kan radikalt endre interiøret.

Selv slike støt kan radikalt endre interiøret.

Buketter

Av en eller annen grunn, i motsetning til andre høytider, er det ikke vanlig å gi blomster på nyttår. Eierne av huset kan ta seg av dette ved å bestille den originale utformingen av nyttårsbuketten. I blomsterstudioer vil denne ideen ikke overraske noen.. Der fremfører de slike komposisjoner som bare ser magiske ut. Som regel er buketten basert på en juletregren., og alt kan legges til:

  • kjegler;
  • Naturlige blomster;
  • frukt og grønnsaker;
  • bølgepappeblomster;
  • Kosedyr.

Nyttårsbuketter ser vakre ut

Nyttårsbuketter ser vakre ut

Ballonger

En slik dekorasjon ville være mest egnet for en ferie med barn. Du kan kjøpe ballonger i form av tall og legge ut det kommende året fra dem, du kan kjøpe i form av et dyr – et symbol på nyttår. Ballonger pumpet opp med helium, inni som er fylt med flerfargede paljetter, ser også festlige ut..

Perfekt dekorasjon for ferien

Perfekt dekorasjon for ferien

Selv om det på grunn av travelheten før nyttår ser ut for deg at det ikke er nødvendig å dekorere rommet for ferien, bør du fortsatt gjøre det. Og så vil de fornøyde, skinnende ansiktene til gjestene overgå alle forventninger..

Beste dekoridéer i 2020 Rotteår

En rottekalender kan dekorere alle veggene dine.

En rottekalender kan dekorere alle veggene dine.

Små figurer kan bestilles fra håndverkskvinnene eller lages av deg selv.

Små figurer kan bestilles fra håndverkskvinnene eller lages av deg selv.

Et godt alternativ for juletre leker er filt rotter. De er fargerike, morsomme og holdbare.

Et godt alternativ for juletre leker er filt rotter. De er fargerike, morsomme og holdbare..

Slike servietter vil muntre opp gjestene, og de er laget på bare noen få minutter.

Slike servietter vil muntre opp gjestene, og de er laget på bare noen få minutter..

Girlander med bildet av rotter ser veldig originale ut. Disse holder lyspærer i potene.

Girlander med bildet av rotter ser veldig originale ut. Disse holder lyspærer i potene.

Til hvem en rotte ikke er nok, kan de kjøpe et dusin!

For hvem en rotte ikke er nok, kan de kjøpe et dusin!

En salter med en vertinne rotte vil være din trofaste talisman gjennom året.

En salter med en vertinne rotte vil være din trofaste talisman gjennom året..

Og dette er en kopp med et bilde av en rotte. Du kan legge dette på bordet ditt eller gi det til noen på nyåret.

Og dette er en kopp med et bilde av en rotte. Du kan legge dette på bordet ditt eller gi det til noen på nyåret..

VIDEO: Interessante alternativer for innredningen din

Previous Post
Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας: 215+ Σχεδιασμός φωτογραφιών απεριόριστου χώρου για αυτοέκφραση
Next Post
Hvordan henge bilder på veggen på en vakker og original måte (170+ bilder)? Kreative ideer for lyse aksenter
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector