15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage vakre ballonger for det nye 2019 med egne hender? Interessant og omfangsrikt håndverk (115+ bilder). 9 trinnvise masterklasser

Hvordan lage vakre ballonger for nyttår 2019 med egne hender-

Nyttårs symbol er et grantre med lys og kuler. Visste du at kuler kan lages av tråder, filt, paljetter, skiver og til og med med sitrusduft? Decoupage-teknikken kan oppdatere selv den mest vanlige leken. Om ideer som du ikke engang visste om, videre i artikkelen med en detaljert beskrivelse.

Innholdet i denne artikkelen:

Grunnleggende øyeblikk

Absolutt alle materialer er egnet for håndarbeid:

 • papir;
 • paljetter;
 • perler;
 • avis;
 • bånd;
 • blonder;
 • tråder;
 • knappene.

Som basis kan du ta en skumkule eller en enkel juletrekule av plast uten dekorasjoner. Vi gjør deg oppmerksom på flere mesterklasser om å lage juleballer. De kan ikke bare dekorere juletreet, men også skape et festlig interiør i huset..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Dekorere med leker av papir for det nye hundåret 2018. Gjør ferien virkelig lys!

Julekuler laget av tråder

Boller laget av tråder ser veldig milde og imponerende ut, og gir en festlig og romantisk stemning.

Lag nyttårsstemning med egne hender

Lag nyttårsstemning med egne hender

For arbeid trenger du:

 • rund ballong;
 • PVA lim;
 • tykke tråder (lyse nyanser);
 • nål;
 • saks.

Gjør alt klart for å starte roboten

Gjør alt klart for å starte roboten

Operasjons prosedyre

Blås opp for å matche ønsket størrelse på det fremtidige leketøyet. Vi knytter den tett slik at den ikke går ned på forhånd. Vi masserer med hendene, og gir den riktig rund form.

Blås opp riktig størrelse

Blås opp riktig størrelse

Vi trer kanten av tråden inn i nåløyet, hvorfra vi skal lage dekorasjonen. Vi stikker hull i plastflasken med lim med en nål og trer gjennom. Tråden, som passerer gjennom boblen, vil være jevnt dekket med PVA, noe som eliminerer behovet for å åpne alle trådene i tillegg med lim.

Tilberedningstråder

Tilberedningstråder

Det er bedre å bruke PVA -lim ufortynnet, ellers beholder ikke ballen ønsket form.

Nå strekker vi tråden gjennom limet og vikler den samtidig i forskjellige retninger, som om vi viklet trådene til en ball. Vi snur ballen intensivt i hendene våre og prøver å tette tråden tett. På stedet der luften er bundet, reduseres spenningen noe.

Vi vikler tråden til ønsket tetthet. Klipp tråden, og lag en løkke i spissen. Vi lar arbeidsstykket ligge på et tørt, varmt sted til limet er helt tørt. Du kan fremskynde tørkeprosessen ved å bruke en hårføner.

Vi snor tråden tett

Vi snor tråden tett

Når det blir helt tørt, stikk hull og trekk forsiktig.

Vi tar den ut etter tørking

Vi tar den ut etter tørking

Vi knytter en tråd eller et dekorativt bånd til løkken og dekorerer juletreet.

Vi får et ferdig håndverk

Vi får et ferdig håndverk

Eventuelt kan du legge til et leketøy laget av tråder med gnister, perler, paljetter eller annen dekor. En sammensetning med flere forskjellige diametre ser spesielt vakker ut..

Dekorer med forskjellig innredning

Dekorer med forskjellig innredning

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkle og voluminøse DIY snøflak av papir: 75+ bilder med trinnvise instruksjoner

Fra avisrør

Ganske enkel, men tidkrevende fremstillingsmetode.

For arbeid trenger du:

 • skum blank ball;
 • polymer lim;
 • gamle aviser;
 • saks;
 • dekorelementer (perler, paljetter, bånd).

Operasjons prosedyre

Det mest tidkrevende stadiet er å vri flagella fra gamle aviser. Vi prøver å vri selene tett. Hvis du trenger en lang turné, limer vi sammen flere korte.

Vri avisen til bunter

Vri avisen til bunter

I midten av arbeidsstykket fester vi enden av flagellumet. Nå begynner vi å legge røret tett og sikre hver nye sving med polymerlim. Enden av røret er også sikkert festet med en limpistol..

Velge riktig størrelse

Velge riktig størrelse

Som sådan kan produktet brukes til å dekorere festlige dekorasjoner.. Eller du kan gå videre og male den med spraymaling i hvilken som helst farge, dekke den med gnister, perler, bånd, etc..

Vi limer selene i en sirkel

Vi limer selene i en sirkel

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY -håndverk for nyttår 2019 (120+ bilder) – Overrask dine nærmeste med vår fantasi (+ anmeldelser)

Julepynt laget av filt

Om vinteren vil du alltid ha varme og komfort, så filt er perfekt for å dekorere et hjem til nyttår..

Koselig og mykt juletrepynt

Koselig og mykt juletrepynt

For arbeid trenger du:

 • filt i to farger;
 • skum ball;
 • papp;
 • blyant;
 • saks;
 • dekorative tape;
 • pinner-negler.

Forbered materialene du trenger

Forbered materialene du trenger

Operasjons prosedyre

Først må du tegne og kutte ut to identiske maler av en enkel blomst med fem kronblad fra papp. Bare én mal skal være litt mindre.

Å lage papiremner

Å lage papiremner

Vi bruker mønsteret på filten, tegner en blyant rundt konturen. Vi lager store emner fra en farge, og mindre fra en annen. Avhengig av diameteren trenger vi fra 20 biter av hver farge.

Klipp ut filtblader

Klipp ut filtblader

Nå bretter vi mønstrene i par og plasserer kronbladene i et rutemønster..Klipp av omtrent 10 centimeter av et tynt dekorativt tape, lim kantene til skumplasten og danne en løkke.Nå tett til hverandre og bøyer toppen av kronbladene, fester vi hver blomst til skummet i midten med nelliker.

Vi fikser alle kronbladene med nelliker

Vi fikser alle kronbladene med nelliker

Resultatet er lyst og mykt.

Vi blir vakre myke

Vi blir vakre myke

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 175+ Bilder av filthåndverk til nyttår Gjør-det-selv-hunder: Mønstre og mønstre for nybegynnere

Fra paljetter

En virkelig festlig glitrende ball kan lages av paljetter. Dette dekorative materialet har et bredt spekter. Paljetter kommer i forskjellige størrelser, former og farger.

DIY paljettball

DIY paljettball

Store paljetter kan limes til alle, uten konvekse mønstre ved hjelp av en limpistol. Påfør lim på selve ballen, lim sekvensielt paljetter i en sirkel i et rutemønster.

Varm lim store paljetter

Varm lim store paljetter

Prøv å overlappe hullene for montering på paljetter slik at de ikke er synlige på den ferdige leken..

For å jobbe med små paljetter fungerer den vanlige ikke, men du trenger et spesielt skumemne med nødvendig diameter. Det er hull i midten av hver paljett som vi vil feste paljettene til arbeidsstykket med spesielle studs.

Fest paljetter med pigger til arbeidsstykket

Fest paljetter med pigger til arbeidsstykket

Ved å kombinere forskjellige former og farger på paljetter kan du lage de mest bisarre mønstrene. Fantasi eller små hjelpere vil fortelle deg designalternativene.

Det viktigste er å feste paljettene tett inntil hverandre, slik at den hvite basen ikke kommer igjennom (det er viktig å skaffe og fikse sløyfefestet).

Paljetter snøfnugg

Paljetter snøfnugg

Et annet alternativ for å dekorere baller er paljettbånd. Vi limer dem også med varmt lim og plasserer svingene forsiktig med en liten overlapping slik at det ikke er hull. Kan gjøres enkle eller alternative svinger i flere farger.

Julekuler av sløyfe -paljetter

Julekuler av båndpaljetter

En bue laget av et vakkert iriserende bånd vil se vakkert ut ved foten av fjellet. Produktet vil tilføre sjarm, limt på toppen av en dekorativ perle- eller vridd ledning.

Kombinasjon av bånd og paljetter i en ball

Kombinasjon av bånd og paljetter i en ball

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk fra grankegler (stort, malt) for nyttår (175+ bilder) Vakre håndverk til ferien!

Decoupage teknikk

Festlige som er laget med decoupage -teknikk ser veldig elegante og søte ut. Teknikken er veldig enkel, men det krever nøyaktighet..

Decoupage -teknikk for jul

Decoupage -teknikk for jul

For arbeid trenger du:

 • en plastfarget ball til et juletre (helst sølv);
 • PVA lim;
 • servietter for decoupage med nyttårsplott;
 • akryllakk og hvit maling for decoupage;
 • vifteformet børste;
 • ren skum svamp;
 • bambus pinne;
 • paljetter til dekorasjon;
 • beholder for maling.

Samle de riktige materialene for jobben

Samle de riktige materialene for jobben

Operasjons prosedyre

Først må du male. Hell litt hvit maling i beholderen, fjern topphatten og begynn å dekke overflaten med maling med en svamp. Vi legger den ferdige på et spyd og lar den tørke, og legger strukturen i et glass.

Decoupage -teknikk krever nøyaktighet

Decoupage -teknikk krever nøyaktighet

For ikke å kaste malingsrester kan du lage flere kuler samtidig. Tegningen kan matches med forskjellige nyttårsfigurer: nisser, feer, julenissen og Snow Maiden, engler, hjort osv..

Med et intervall på 1 time, påfør ytterligere to lag med maling for å dekke fargen på basen helt. Mens malingen tørker, forbereder vi servietter til decoupage. Vi stryker dem med et strykejern, folder ut. Riv forsiktig av de nødvendige fragmentene med tegningene på servietten, fjern det tynne topplaget med bildet.

Velge og kutte ut fragmenter av servietter

Velge og kutte ut fragmenter av servietter

Hell litt PVA i en liten beholder, fortynn den med vann i forholdet 1: 1. Vi påfører et av fragmentene på ballen, vi begynner å lime det med en viftebørste, fra midten til kantene på bildet. Vi prøver å glatte ut alle rynker for å få en flat overflate.. Dermed limer vi alle de ønskede fragmentene på ballen og beveger oss i en sirkel..

Vi limer et fragment av en serviett

Vi limer et fragment av en serviett

Klar til å tørke helt, ta på deg hatter med snorer. Vi åpner med akryl glanset gjennomsiktig lakk i 3-4 lag. Hvis lakken fremdeles er rå, kan den drysses med gnister for mer glans..

Juleleker med decoupage -teknikk er klare

Juleleker med decoupage -teknikk er klare

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre DIY -lysestaker til det nye året (95+ bilder): Originale ideer for mesterklasser

Fra CD -er

Hvis skadede eller ikke lenger nødvendige DVD -er ligger hjemme, kan de brukes til å forberede nyttår..

Lys og speilet

Lys og speilet

For arbeid trenger du:

 • gjennomsiktig ball på juletreet;
 • varmt lim;
 • saks;
 • satengbånd eller et stykke brokade;
 • gamle plater.

Operasjons prosedyre

Skjær skivene i små biter i forskjellige former med saks.

Skjære en CD i biter

Skjære en CD i biter

Vi tar en gjennomsiktig juletrekule, påfører en dråpe lim, limer en bit av skiven på dette stedet med den iriserende siden utover. Dermed lager vi en mosaikk av iriserende stykker, og etterlater små hull mellom dem..

Vi limer mosaikken

Vi limer mosaikken

Fjern hatten, skyv et stykke brokade eller et stykke lyst satengbånd gjennom hullet inn i ballen, sett hatten på plass igjen, heng ballen på treet.

Vi henger det ferdige produktet på juletreet

Vi henger det ferdige produktet på juletreet

Det er en annen måte å bruke gamle skiver til dekorasjon av juletredekorasjoner. I I dette tilfellet brukes en smuler fra disker.

CD -smuler

CD -smuler

For å få smuler, slip diskene som er kuttet i biter i en gammel unødvendig blender, sikt gjennom en sil. Glansen blir siktet, og all plasten vil forbli i silen.

Nå belegger vi det runde emnet med lim, dypper det med hele overflaten i den resulterende glansen. Etter at limet har tørket, børst av overflødig glans med en pensel.

DIY skinnende

DIY skinnende

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage DIY -lys hjemme? Interessante mesterklasser (155+ bilder)

Med aromaer av sitrus og nelliker

Hver ferie ledsages av en slags aroma. Nyttår er lukten av sitrus, furuåler og gløgg med nellik og kanel. For å opprettholde atmosfæren er det viktig å henge duftende kuler fra tørkede appelsiner eller sitroner på juletreet..

Duftende juletre leker

Duftende juletre leker

Sann, slike dekorasjoner varer ikke mer enn en sesong, og neste år må de lage nye duftende kuler..

For arbeid trenger du:

 • appelsin (sitron);
 • tannpirker;
 • nellik og kanelstang;
 • bånd;
 • bred elastikk.

Operasjons prosedyre

Vi legger et elastisk bånd på sitrusen slik at den tett vikles rundt frukten. Nå lager vi hull med en tannpirker der vi skal feste nellikknoppene. Nå setter vi løst en nellikknopp inn i hvert hull vi lager..

Sett en nellike inn i hullet

Sett en nellike inn i hullet

I denne tilstanden lar vi dekorasjonen stå i 2 uker i et godt ventilert område. For å øke tørkeprosessen kan du sette appelsinen i ovnen og tørke den i en time..

Vi får et vakkert leketøy

Vi får et vakkert leketøy

På slutten dekorerer vi med et bånd som det skal henges til.

For å lage kanelstang må du ta et skumemne. Bryt kanelstangene i to og bare legg kanelen inn i den myke bunnen ofte. Vi fikser båndet og kan henges på fiskebeinet.

For kanelelskere

For kanelelskere

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 180 + Fotoideer: Hvor vakkert og originalt å dekorere kontoret med egne hender for det nye året 2018

Med pasta

Hvis du ikke har paljetter eller vakker brokade for hånden, ikke bli motløs. Vanlig krøllete pasta i form av skjell, blomster, buer, etc. kan brukes..

For arbeid trenger du:

 • pasta;
 • rund billet;
 • limpistol;
 • bånd;
 • spraymaling (bronse eller sølv).

Operasjons prosedyre

Prosessen er så enkel at selv et barn kan håndtere den. Først fester vi det hengende båndet, så limer vi tett hele ballens overflate med pasta. Du kan bruke én type, eller du kan kombinere flere typer pasta.

Vi limer den med forskjellig pasta

Vi limer den med forskjellig pasta

Etter at arbeidsstykket er limt inn, dekker du det med spraymaling.

Vi får en interessant dekorasjon til juletreet

Vi får en interessant dekorasjon til juletreet

I stedet for pasta kan du bruke penny -mynter, eikenøtthatter, frø, bokhvete, hirse og andre improviserte materialer.

Vi maler, lager en løkke og du er ferdig

Vi maler, lager en løkke og du er ferdig

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage et DIY juletrehåndverk for det nye året? Vi pynter huset før ferien (185+ bilder)

Fra blondeservietter

Åpningsballer som ligner vektløse snøfnugg vil utfylle ethvert nyttårsinteriør.

Ballonger

Ballonger

For arbeid trenger du:

 • ballong (rund);
 • brede blonder eller blonderstrikkede servietter;
 • PVA lim;
 • børste;
 • saks.

Operasjons prosedyre

Blås opp til små størrelser. Nå klipper vi ut en vakker del av blonder eller en gammel blonder. Vi bruker blonder på ballongen og belegger tykt med PVA -lim (du må suge hele stoffet med lim).

Uvanlig løsning

Uvanlig løsning

Vi lar produktet tørke til limet setter seg helt. Stikk deretter ballen forsiktig gjennom og trekk den ut.

RådIkke glem å feste en dekorativ blonder eller et bånd ved å feste en båndbue med kontrastfarge i bunnen.

Fargen på trådene kan velges etter ønske

Fargen på trådene kan velges etter ønske

Disse vil se flotte ut sammen med strikkede engler og snøfnugg på bakgrunn av juletrekranser.

Et fantastisk arrangement med baller til juletreet

Et fantastisk arrangement med kuler til juletreet

konklusjoner

Dette er bare noen få DIY -juletredekorasjoner. Det er mange flere måter å dekorere hjemmet ditt på en original og billig måte for nyttårsferien. Denne kreative prosessen vil gi mange varme minner, og eksklusive leker vil flagre på juletreet hvert år..

VIDEO: Uvanlige ideer for å lage et nyttårsball

Previous Post
Πώς στήνονται τα κλασικά σαλόνια: Συμβουλές από σχεδιαστές (205+ φωτογραφίες)
Next Post
Hvordan gjøre bordet for nyttår 2019 virkelig festlig og budsjettmessig? 135+ (Foto) vakker dukning med egne hender (+ anmeldelser)