Hvordan sy gardiner til kjøkkenet (kort, balkong, romersk) med egne hender + 70 stilige nye produkter FOTO ideer for design 2018-2019 + Anmeldelser
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan sy gardiner til kjøkkenet (kort, balkong, romersk) med egne hender + 70 stilige nye produkter FOTO ideer for design 2018-2019 + Anmeldelser

Hvordan sy gardiner til kjøkkenet

Planlegger du kjøkkenendringer uten å kreve en dyr investering? Dette kan gjøres ved å bytte ut gardinene på kjøkkenet. De vil hjelpe til med å “oppdatere” interiøret, understreke integriteten, eller tvert imot bli en lys aksent. For å legemliggjøre de mest originale og stilige ideene, lag dine egne gardiner. Da males ikke bare vakkert tilbehør på vinduene dine, men helt unike gardiner..

Stilvalg

Kjøkkengardiner gir ethvert kjøkken en koselig følelse

Kjøkkengardiner gir ethvert kjøkken en koselig følelse

Inspirerende kjøkkengardiner kan ikke bare gi en følelse av ro på kjøkkenet, men kontrollere mengden sol. Alt du trenger er å velge tykkelse, struktur på stoffet, avhengig av om du vil at kjøkkenet skal være solrikt eller skyggefullt..

Stilen på det valgte gardinet gjør det nødvendig å følge det generelle temaet.

Stilen til det valgte gardinet gjør det nødvendig å følge det generelle temaet.

Hvis kjøkkenet er på solsiden, har du hvite vegger, du kan velge tykke gardiner med brede striper og geometriske mønstre.

Komfortable farger

Fargede kjøkkengardiner tiltrekker seg med sin kontrast

Fargede kjøkkengardiner tiltrekker seg med sin kontrast

For et kjøkken laget i lyse nyanser kan du enten gå for kontrastfargede kjøkkengardiner, eller ikke eksperimentere, men velge gardiner som passer.

Hvite vegger øker plassen visuelt

Hvite vegger øker plassen visuelt

Små kjøkken ser bra ut med lyse gardiner i blomster- eller fruktige farger..

For et solfylt og godt opplyst rom, velg hvite gardiner med eller uten mønster..

Vær oppmerksom på veggene når du skifter gardiner. Med lyse vegger kan du gå for skyggelagte gardiner med vakre mønstre..

Gardiner kan være uten

Gardiner kan være uten mønstre

Du kan lage interessante variasjoner med transparente, subtile teksturer. La baseskyggen være hvit eller i nærheten av hvit, for ikke å hindre sollys.

Uansett trenger du noen friske ideer som er forberedt for deg..

Friske ideer for design av gardiner på kjøkkenet

Formen på gardinet påvirker den visuelle oppfatningen av plass.

Formen på gardinet påvirker den visuelle oppfatningen av plass.

Gardiner for kjøkkenvinduer kan ha forskjellige former, men de fungerer som en av de enkleste måtene å visuelt påvirke kjøkkenet..

Du kan oppnå den mest harmoniske effekten ikke bare med et dyrt gardin

Du kan oppnå den mest harmoniske effekten ikke bare med et dyrt gardin

Vanlige gardiner som vindusbelegg kan fungere for nesten enhver stil eller vindusstørrelse, de trenger ikke å være dyre for å se vakre ut.

Gardiner, gardiner, valsede stoffer – bare noen få varianter av tilsynelatende endeløse vindusbelegg.

Lev opp interiøret med et dristig trykk

Lev opp interiøret med et fet trykk

Tenk på å endre struktur, tone, kanskje legge til et interessant trykk for å livne opp interiøret. Velg et nøytralt stoff eller jordfarget materiale hvis du vil moderne eller moderne utseende.

Start tips

 • Hvis personvern er viktig for deg, kan du utforske materialer med en skjermende effekt som lar deg se utsiden, slippe inn dagslys, men samtidig blokkere utsikten fra utsiden.
 • Tenk på kafégardiner, romerske motiver og vevde persienner ved hjelp av rene eller vevde stoffer.
 • Når personvern ikke er et problem, kan en enkel stoffpinne kastet over ett vindu også komme med en uttalelse. Uansett vil dette være en god mulighet til å vise din individualitet..

En god mulighet til å vise din følelse av stil

En god mulighet til å vise din sans for stil

 • Hvis du har store eller ikke-standardvinduer, er gulvlengde gardiner egnet her, de har mulighet for et fargemønster når du rammer et stort karnappvindu eller franske dører.
 • Stoffkalesjen vil være aksenten over vinduene du vil vise frem..
 • Asymmetriske innsatser kan balansere forskyvede vinduer og gi kjøkkenet en mer moderne lyd.

Lyse farger gjør kjøkkenet mer romslig

Lyse farger gjør kjøkkenet mer romslig

Hvis din kjøkkenet er spesielt lite, da kan lyse, kule farger få det til å virke mer romslig og lysere. Mørke, varme farger vil gjøre et overdimensjonert kjøkken mer balansert. Geometriske design eller asymmetrisk styling kan skape fantastisk visuell innvirkning.

6 måter å kle kjøkkenvinduet på

Noen flere ideer for å hjelpe deg med å navigere i de siste trendene, så vel som mote for kjøkkengardiner.

Bambus persienner

Bambus har lenge vært en multifunksjonell naturressurs i øst. I dag eksisterer det til og med hjemme, hvilken inkluderer bambuselement i dekor for skillevegger, vegger, gulvbelegg, til og med leker er laget av bambus.

Klassisk kjøkkendesign

Klassisk kjøkkendesign

Bambusgardiner har fylt nesten alt i dag hjemme i Europa og kom til oss. Og med god grunn, ettersom de er stilige, rimelige, enkle å finne, enkle å installere og gir en utrolig visuell tekstur og varme til alle rom..

Kafe gardiner

En annen enkel idé for å dekorere et kjøkkenvindu. De reiste seg i Wien på 1800 -tallet på gatekafeer, der de ble et symbol på letthet inne i institusjonen.

Kafégardiner gir komfort og idyll til interiøret

Kafégardiner vil tilføre komfort og idyll til ditt interiør

Kafe gardiner Er en fin måte å legge til litt stil og personvern mens du ikke kommer i veien for naturlig lys – ettersom denne typen vindusbelegg ligger midt i vinduet.

Enkle versjoner kan bli funnet med et lite online søk, eller du kan tilpasse dem fra et hvilket som helst stoff. De kan henges med stropper eller strømpebånd, eller med konvensjonelle gardinklemmer..

Romersk motiv

Romerske nyanser ble opprinnelig oppfunnet i Roma for å fange alt det varme og tørre støvet fra gaten når besøkende kommer inn i huset..

Små gardiner er veldig praktiske

Små gardiner er veldig praktiske

Men snart endret trenden seg og kvinner begynte å bruke dem som et symbol på status og rikdom. Som et kafégardin legger romerske fargetoner til massevis av personlighet og kan passe godt til forskjellig innredning..

Halvvindu motetrend

Halvvindu motetrend

Du kan lage dine egne romerske nyanser ved å knytte de vanlige gardinene på en bestemt måte – ikke på sidene, men fra topp til bunn., bruker 4 eller flere strømpebånd, som er festet til gesimsen.

Vindusvalanser

De er plassert på det øverste nivået av vinduet og blokkerer ikke utsikten. Gir den nødvendige animasjonen og stemningen, men ikke på bekostning av naturlig lys.

Det viktigste er å velge gardinens type og struktur

Minimalisme og letthet – vellykket design

Selvfølgelig vil de ikke fungere hvis du trenger personvern, men de uttrykker din stil umiskjennelig. Mer om dem nedenfor..

Persienner

Lyse eller mørke, skodder gir et klassisk utseende til kjøkkenvinduer og ser like attraktive ut som i koselige kjøkken i hyttestil, og på tradisjonelt.

Persienner vil ikke ødelegge den generelle opplevelsen

Persienner vil ikke ødelegge den generelle opplevelsen

Ingen gardiner

En økende trend i kjøkken design er at vinduene og det naturlige lyset de bringer inn er iøynefallende og har ingen behandling i det hele tatt.

Alternativet uten gardiner ser også fordelaktig ut.

Alternativet uten gardiner ser også fordelaktig ut.

Disse tendensene bestemmer kjøkkenets utseende og utseende i de fleste europeiske land og begynner bare å trenge inn i Russland. Enkelheten og tilgjengeligheten av disse løsningene bør imidlertid interessere deg..

Mesterklasse i et kjøkkengardin med lambrequin

Uansett hvor mange av de mest verdifulle tipsene som er oppført, er selvsagt personlige eksempler og trinnvis veiledning mer praktisk..

Litt fantasi og få et nydelig utseende

Litt fantasi og få et nydelig utseende

Derfor vil jeg fortelle deg hvordan gardinene for kjøkkenet mitt ble sydd. Dette er en ganske kjent stilistisk løsning for vårt kontinent med lambrequin.

Du trenger to stoffstykker, hvorav den ene skal ha en gjennomsiktig lys tekstur, kanskje med et delikat mønster, og den andre tvert imot lyse.

Trinn-for-trinn instruksjon

Jeg begynner alltid å jobbe med sømmer, etter at jeg har målt ut ønsket størrelse, som er lik tre ganger bredden på vinduet.

Jeg krøllet sidekantene på stoffet (en uerfaren syerske kan forhåndstryke eller planlegge fremtidige sømmer, mens håndverkere kan snu stoffet mens du syr). Jeg trimmer bunnen med et skrått innlegg for å matche fremtidens lambrequin.

Kjøkkengardiner kan enkelt brettes

Kjøkkengardiner kan enkelt brettes

Deretter tok jeg stoffet til hovedgardinet og brettet opp den øvre kanten og festet et spesielt samlebånd til det. Jeg dro nettopp av gardinet og hang det ferdige gardinet på gesimsen.

Til lambrequin brukte jeg et stykke lyst, tett materiale, hvis dimensjoner var 1,5 × 1,5 m. For å sy midten trenger du 2 strimler stoff, 27 cm hver.

Jeg la dem i jevne bretter i midten slik at det ferdige produktet ble 93 cm.

Foldene skal legges fra kantene til midten slik at de møtes midt på lambrequin og skjuler sømmen under..

Det mørke designalternativet krever at matchende gardiner matcher

Det mørke designalternativet krever at matchende gardiner matcher

Så fortsatte jeg til sidestykkene. Jeg satt igjen med et stykke materiale som måler 1,5 x 1,0 m. Jeg trengte å redusere det til 75 cm på den ene siden og 35 cm på den andre. Jeg brettet stoffet langs merkene, skar det i to deler med en diagonal retning på henholdsvis 75 og 35 cm.

Nå er det turnene på lammene for lambrequinene – for å gjøre dem jevne, strykte jeg stoffet og skapte den størrelsen jeg trengte, antall folder i retning fra midten. Som et resultat fikk jeg halve lambrequins 65 cm brede.

Koblet sideelementene til de sentrale (tykkelsen på brettene må stemme overens i begge deler for å få et pent design).

Den resulterende lambrequin var 2,15 m, jeg skar av kantene med et skrått innlegg og festet et satengbånd langs den øvre kanten fra innsiden og ut.

Viktige poeng

For å beregne lengden på lambrequin korrekt brukte jeg det faktum at hver brett innebærer en tredobling av lengden.

Det viktigste er å velge gardinens type og struktur

Det viktigste er å velge gardinens type og struktur

Så hvis jeg gjorde bretter på 5 cm, trengte jeg 15 cm stoff for hver brett..

Uvanlig utsikt over vinduet på kjøkkenet med mindre dekorasjoner

Uvanlig utsikt over vinduet på kjøkkenet med mindre dekorasjoner

Derfor bør den innledende bredden på gardinmaterialet beregnes med en tredoblet margin med en minimumsberegning..

Jeg valgte et tettere stoff for lambrequins, ettersom jeg foretrekker mer presise folder, dype folder, mens organza eller annet tynt stoff vil gjøre det ferdige arbeidet mer luftig, vil ha lette folder.

Vindusvalanser

Leter du etter noen raske måter å oppdatere kjøkkenet ditt på uten å gjøre for mange endringer? Vurder å legge valanser til vinduer.

Et uavhengig designalternativ kan være slik

Et uavhengig designalternativ kan være slik

Her er noen måter å selvdesign vinduer med daler.

Valances er en populær kjøkkenvinduesdesignidé i tilfeller der et gulvgardin i et rom er upassende eller upraktisk. De dekker bare toppen av vinduet, vanligvis omtrent 45 cm høye.

De er laget av stoff og er tilgjengelige i utallige stiler.

Litt fantasi og vi får et levende resultat

Litt fantasi og vi får et levende resultat

Klossene kan installeres på brett, gesimser eller vanlige planker og kan brukes med eller uten panel.

Det er mange alternativer for overlegg, som kan inkludere en kombinasjon av eksisterende bearbeidingsmetoder, tradisjonelle design eller lage dine egne. Form, stil her er bare begrenset av budsjettet.

Ventilalternativer

Verdier kan ha begge deler dekorative og funksjonelle fordeler: de kan gjøre vinduet større enn det faktisk er, skjule veggfeil eller enkelt koble til arkitektoniske elementer.

Romslig kjøkken med klassiske gardiner

Romslig kjøkken med klassiske gardiner

Det er noen spesifikke ting du må huske på, for eksempel høyden, bredden på vinduene du har tenkt å plassere dem på:

 • Hvordan vil du komplementere eller omforme vinduet ditt med daler?
 • Vil de ha en oppfølger på veggen?
 • Er det hindringer i veien, for eksempel støping på toppen av kjøkkenskap eller andre stasjonære gjenstander?
 • Hvor mye skal du gå tilbake fra vinduet på hver side?

Doble gardiner kan være i forskjellige farger

Doble gardiner kan være i forskjellige farger

Å svare på noen få spørsmål vil hjelpe deg med å visualisere resultatet og også hjelpe deg med å måle vinduet riktig..

 • Produktets høyde, la meg minne deg på at en vindusdekor som en valance ikke bør overstige 50 cm, men vanligvis blir den kortere.
 • Klipp den nødvendige bredden på stoffet, lik 3 ganger bredden på vinduet, og behandle det med en forspenningstape (du trenger mer stoff hvis du fortsetter innredningen på veggen – bare multipliser med 3 den planlagte lengden på produktet for å velg riktig stoffstørrelse).
 • Sy en spesiell tape til den øvre kanten for festing til gesimsen.
 • Heng den ferdige valansen på vinduet.

Når du velger, bør du være oppmerksom på ikke materialets styrke

Når du velger, bør du være oppmerksom på ikke materialets styrke

Du kan bruke en halvsirkelformet, rett eller trekantet form for valanser. Velg holdbare materialer som det mest praktiske valget for kjøkkenet ditt.

Materialet til kjøkkenvinduer er viktig når det gjelder hvor rengjørbart det er og hvor lenge det vil holde det ryddig..

Den typen gardiner der det alltid er mye lys

Den typen gardiner der det alltid er mye lys

For den mest personlige effekten, velg materialer som uttrykker din livsstil: stoff, tekstur, farge og stil.

Hvis du er usikker på fargekombinasjoner, mønstre og generelle design, kan dette enkelt skreddersys..

Men du kan lage din egen. Individuell vindusdesign kan kombinere bruk av nesten alt tilbehør eller dekorasjon som vil gjøre vinduet unikt.

TOPP 5 trendy stiler i interiøret og gardiner for dem i 2019-2020

1Skandinavisk. Romerske eller japanske modeller, vanlige gardiner. Rolig skandinavisk stil

Rolig skandinavisk stil

2Loft. Tyll og persienner. Unngå massive gardiner laget av tunge materialer. Vågert og stilig loft

Vågert og stilig loft

3 Hi-tech. Rette, enkle gardiner laget av tynt naturmateriale i lyse nyanser. Gesims av metall. Bruk av gardintau er tillatt. Moderne og uvanlig Hi-tech

Moderne og uvanlig Hi-tech

4 Provence. Lette gardiner i bomull eller lin i lyse nyanser (rosa, beige, blått). Blomstertrykk tillatt. Gesims med dekorative elementer. Søt og varm provence

Søt og varm provence

5 Minimalisme. Japanske eller romerske ensfargede gardiner. Du kan legge til gjennomsiktig tyll. Lakonisk minimalisme

Lakonisk minimalisme

Italiensk gardinmønster

Italiensk gardinmønster

Mønster for gardiner

Mønster for gardiner “Timeglass”

Swag -mønster blir til de jabot

Swag -mønster som blir til de jabot

VIDEO: Sy gardiner med egne hender

Previous Post
Πώς να φτιάξετε ένα δωμάτιο ντουλάπας από ένα ντουλάπι με τα χέρια σας; 135+ Φωτογραφικά έργα για την οργάνωση χώρου
Next Post
Quilling er ferdigheten til papirrulling. Mesterklasser for nybegynnere trinn for trinn (165+ bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector