15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Festet veranda til huset (+210 bilder): Tips for optimal utnyttelse av plassen

Festet veranda til huset

Verandaen festet til huset skal være i harmoni med både innvendig og utvendig dekorasjon av bygningen. Gjennomtenkt design vil gjøre dette rommet til et av favorittstedene i hjemmet ditt. Flere detaljer senere i artikkelen.

Utendørs dekorasjon

Når du skal dekorere verandaen, helheten stilen i lokalområdet og bygninger i nærheten. Avhengig av hvilken type materialer som brukes til dekorasjon av fasaden, brukes ytterkledning, murstein, fasadegips, miljøvennlig løvtre: lerk, furu, aske, bøk eller eik til utvendig dekorasjon av verandaen..

Utvendig finish med naturlig tre

Utvendig finish med naturlig tre

Den matcher perfekt med glass, polykarbonat, smidd metall, naturstein eller kunststein og fliser. En veldig interessant nyhet som har dukket opp på markedet, kalt fasadetapet, er et rullemateriale basert på akryl. I utgangspunktet er den hvit og kan males i alle fargenyanser..

Harmonisk interiør i et koselig hjem

Harmonisk interiør i et koselig hjem

Gittertyper

Det dekorative gitteret er laget i form av tre eller smidde horisontalt, vertikalt løpende eller kryssede striper. Avstanden mellom dem kan variere – verandaen kan være nesten helt åpen eller dekorert med ofte kjørende lameller.

Furu- eller askepaneler behandles ofte med en farget flekk for å gi dem en nyanse. edelt tre. For å beskytte dem mot fuktighet blir de malt over med lakk på toppen..

Dekorer verandaen med espalier

Dekorer verandaen med espalier

Prydplanter som klatrer langs verandaens gitter, blir frelse for varmen i sommervarmen. De vil avlaste luften fra overdreven tørrhet og beskytte mot støv og vind..

Utendørsbelysning

For utendørs bakgrunnsbelysning og belysning ulasert veranda, bruk vanntette LED eller fleksible neonstrimler. De kan installeres rundt omkretsen av bygningen eller jevnt fordelt langs rekkverk, støtter eller sider av døråpningen. Denne typen lamper bruker et minimum av strøm og vil vare mye lenger enn konvensjonelle. Du kan også bruke utendørs vegg- eller fasadeskjermer..

Bruker islys

Bruker islys

Spotbelysning av trinn ser ikke bare uvanlig ut, men lar deg også perfekt belyse tilnærmingen til huset. Et interessant alternativ er å dekorere verandaen fra gaten med et flerfarget bånd. For å gjøre dette, anbefaler vi deg å kjøpe en kontroller – en kontrollenhet.

Ferdig med en uglasert veranda

Spesielle krav stilles til materialer for etterbehandling av en åpen eller uoppvarmet veranda. Tross alt brukes dette rommet mest intensivt..

Velge et materiale for etterbehandling for den generelle stilen

Velge et materiale for etterbehandling for den generelle stilen

Gulv

I tillegg til høy fuktighet og frostbestandighet må gulv på åpen veranda ha økt slitestyrke. Som gulvbelegg er det bedre å velge ikke et tre, som må lakkes eller males årlig, men laminat økt styrke klasse (ikke mindre enn 31-33) eller terrassebord, noen ganger kalt dekk. Den har den høyeste slitestyrken, er ikke redd for sopp og plutselige temperaturendringer, mens den ser veldig presentabel ut.

Det er bedre å bruke laminat på gulvet.

det er bedre å bruke laminat til gulvet

Du kan også dekorere gulvet med firkantede, rektangulære eller krøllete gulvfliser. Ved å kombinere stylingsalternativer kan du lage fantastiske mønstre med det. Det er bedre å ta en flis til en veranda med en grov overflate eller en uttalt lettelse – når du kommer tilbake fra gaten om vinteren, blir det ofte brakt snø på føttene, og du glir på for glatt materiale.

Flis, som et alternativ for verandaen

Flis, som et alternativ for verandaen

Linoleum det er ikke verdt å ligge i et uoppvarmet rom. Siden dette materialet ikke er i stand til å puste, som følge av svingninger i temperatur og fuktighet, vil gulvene under det og haugesubstratet i selve linoleum begynne å råtne og raskt bli ubrukelige..

I tillegg blir det for glatt når det fryser. Hvis huset er installert i et område med høy luftfuktighet, anbefales det ikke å bruke linoleum selv i oppvarmede rom – gulvbjelker under slikt materiale vil råtne veldig raskt.

Vakkert verandainteriør med lyse fliser på gulvet

Vakkert verandainteriør med lyse fliser på gulvet

Hvis verandaen ligger på solsiden, er det bedre å bruke et lyst gulvbelegg – det vil varme opp mindre i solen.

Veggdekorasjon og møbler

En åpen veranda er mest utsatt for værforhold, ikke bare gulvene, men også materialene som brukes til dekorasjon, så vel som møbler, må være fuktbestandig, ikke redd for ekstreme temperaturer, eksponering for ultrafiolett stråling og falme i solen så lite som mulig:

1 En ikke-glassert veranda kan utstyres med plastmøbler eller smijernsprodukter som kan tjene på ubestemt tid; metall kombineres ofte med tre, glass, kunstig eller naturstein; grasiøse smidde mønstre ser lette og grasiøse ut og hindrer ikke passasje av sollys; Metallmøbler for en uglasert veranda

Metallmøbler for en uglasert veranda

2 upolerte tremøbler er mer egnet for en lukket veranda eller kun for bruk om sommeren; myke og lyse puter på sofaer, lenestoler, benker og stoler, en fargerik duk, friske blomster, broderte servietter er helt perfekt; 3 produkter laget av kunstig eller naturlig rotting (palmetre), siv eller vinstokker er lette og kan passe inn i mange typer interiører – fra antikken til japansk stil eller stil provence; opprinnelig hvit naturlig rotting malt i honning, konjakk, oliven, kaffe nyanser; Vi bruker rotting i forskjellige farger

Vi bruker rotting i forskjellige farger

4 om sommeren kan du henge en hengekøye mellom støttene – det tar ikke mye plass; den kan lages i form av en stol eller sving og festes til taket; Hengekøye på verandaen

Hengekøye på verandaen

5 i tilfelle av en veranda er syntetiske produkter laget av kunstig rotting eller vinstokker mer å foretrekke – de falmer mindre i solen, bøyer seg ikke og har lang levetid; for vinteren trenger de ikke lenger rengjøres.

[/ wpsm_list]

For sofaer og lenestoler er det bedre å bruke flyttbare puter – det blir mye lettere å rengjøre dem for støv.

Vi bruker flyttbare puter

Vi bruker flyttbare puter

Innglass med veranda

Designalternativene for et slikt rom er uendelige. En fantasifull engelsk stil, en Empire -stil eller en klassiker i verandaen for åpen sol vil åpenbart være ubrukelig. For å dekorere interiøret i et slikt rom er det mer rimelig å bruke tre, naturstein eller kunststein, murstein, glass og metall:

1 massive takbjelker i rustikk stil vil se ganske harmonisk ut på bakgrunn av moderne vindusglass under et tre; en av veggene i rommet kan dekoreres med mur, og gir den moderne atmosfæren et snev av målt landlig liv; Trebjelker i interiøret

Trebjelker i interiøret

2glass enheter med intens svart farge brukes ofte for å skape en minimalistisk atmosfære; flere lyse fargeflekker mot bakgrunnen av møbeltrekk og gardiner med rolige pastellfarger vil bare tilføre rommet en spesiell sjarm; Etniske japanske, skandinaviske, middelhavsstiler eller landlige Provence og land vil passe på verandaen; de vil bidra til å skape en koselig og avslappende atmosfære; Lett landlig stil i interiøret

Lett landlig stil i interiøret

4 er det også nødvendig å ta hensyn til naturlig lys – hvis verandaen er på den sørøstlige solsiden, vil middelhavsstilen med en overflod av blå og hvite farger, lyse møbler og romerske persienner lykkes; bruk av blågrønne farger i dekorasjonen og fargene på møbler vil gi en følelse av kulhet; i kombinasjon med varmt tre og stein, vil det gi en fantastisk effekt; 5 lyse nyanser av Provence eller skandinavisk stil er mer egnet for å dekorere et rom hvis vinduer vender mot den skyggefulle øst- eller nordsiden. Det er viktig å ikke overdrive det med møbler og stil.

Det er viktig å ikke overdrive med møbler.

Vær oppmerksom på at du ikke bør tvinge verandaen for mye med møbler – den skal forbli lys og romslig..

Plansone

Det er ikke lønnsomt å bare bruke et stort rom som en gang – det er bedre å dele det inn i flere soner. For eksempel kan du kombinere den med stuen og utstyre den med en spiseplass, et sted for gjester å slappe av, en hage hjemme, et kontor, et verksted eller et lekerom for barn..

Vi hviler i komfort og med utsikt over gaten

Vi hviler i komfort og med utsikt over gaten

TOPP-9 måter å avgrense spisestuen

1 ved å ordne møbler: for dette er det slett ikke nødvendig å bruke store skap – det er for eksempel nok å snu sofaen med ryggen til spisebordet; 2med bruk av lette bærbare eller stasjonære skillevegger, hvis dekorasjon er i harmoni med verandaens generelle arkitektoniske løsning; de kan være høye eller lave på samme måte som en bar; de kan være laget av gips, metall, murstein, plast, glass, etc.; 3 tak på flere nivåer; 4 podier: gulvet i spisestuen stiger noe høyere; 5 halvtransparente skyvedører; 6 rektangulære, halvcirkelformede eller buede buer laget av alle slags materialer; 7 en bevegelig skjerm som kan brettes opp og skjules når som helst; 8 vevde, trådgardiner, gardiner laget av jutetau osv.; 9 utheving med farge: tidene da veggene ble ferdig i samme fargevalg har sunket i glemmeboken, i dag bruker designere ofte en kombinasjon av nyanser og teksturer for å avgrense soner; ikke glem bare at fargene i begge sonene må være kompatible.

Lyse aksenter på en vanlig veranda

Lyse aksenter på en vanlig veranda

Veranda gangen

Det skal være nok møbler i verandaen, slik at ikke bare husholdninger, men også gjester kan plassere yttertøy, hatter og sko. Men du bør ikke overbelaste rommet – bare en garderobe eller en henger, et paraplystativ og hyller for sko. For enkelhets skyld installeres en bankett ved inngangen. Her, i nærheten av inngangsdøren, bør det være et speil og en hylle for nøkler..

Veranda gangen

Veranda gangen

En stor plass kan suppleres med en mesanin for sesongbestemte varer. For å forhindre at verandaen ser rotete ut, velg skapene som passer til veggene – så de blir mindre iøynefallende. Uansett hvor blanke magasiner forsikrer oss, verandaen, som det kommer nok støv og skitt fra gaten, er stedet ikke for rent.

Du trenger ikke alltid en garderobe på gangen

Du trenger ikke alltid en garderobe på gangen

Derfor bør alle typer belegg, spesielt de som ligger ved inngangsdøren, være enkle å rengjøre og motstå slitasje. Et slikt rom kan suppleres med interiørmalerier, elegante lysgardiner, ikke for tungt teppe eller gulv som enkelt kan rengjøres, etc..

Alle typer belegg må være enkle å rengjøre

Alle typer belegg må være enkle å rengjøre

På den romslige verandaen kan du også utstyre en beholder for en støvsuger og et strykebrett. En liten garderobe eller en brystformet skuff er egnet for dette..

Veranda spisestue og veranda stue

Vær oppmerksom på at verandaen bare delvis, hovedsakelig om sommeren, kan fungere som spisestue og stue. Derfor er et overskudd av møbler og innredning i dette området ubrukelig..

Avslapping og hygge fra minimalisme

Avslapping og kos i minimalismen

Et standard sett med møbler bestående av et par myke sofaer eller benker, stoler, et bord og et minimum av dekorasjon og innredning er nok. Et romslig rom vil skape en følelse av overflod av lys og frisk luft.

Standard sett med loungemøbler

Standard sett med loungemøbler

Du kan supplere et slikt interiør med klatreplanter og lyse tekstiler. Planter kan plasseres i hengende potter eller plantes i kar. En liten bærbar fontene vil mette rommet med fuktighet på en varm sommerdag.

Det er ikke mange planter engang her

Det er ikke mange planter engang her

Huseiere installerer ofte en peis på en oppvarmet veranda – her kan du og din husstand varme opp på en vinterdag og beundre det omkringliggende landskapet gjennom brede vinduer.

Vi installerer en peis i et oppvarmet område

Vi installerer en peis i et oppvarmet område

Barnas veranda

Et barnehjørne i et rom med åpne vinduer og perfekt belysning vil komme godt med. For små husholdninger kan du ordne ditt eget område med mange myke puter, husker, barnehus og lyse tegneseriefigurer.

Barnehjørne på verandaen

Barnehjørne på verandaen

Det er ikke verdt å lage en lett veranda unødvendig med møbler – et lite skapmøbel og en lekeeske er nok. En liten artist kan installere et staffeli og dekorere veggen med verkene sine, og en musikkelsker kan bruke det riktige verktøyet..

Veranda skap

Selv på en liten veranda kan du utstyre et hjørne med en koselig lenestol, en gulvlampe og en bokhylle. Et skrivebord med en bærbar datamaskin eller datamaskin vil også være passende her..

Veranda skap

Veranda skap

Veranda-treningsstudio

Hvis området i rommet tillater det, kan du endelig oppfylle en gammel drøm og skille et sted for sport på verandaen. Alt du trenger er en simulator, et speil for å overvåke korrekthet øvelsen er, en bærbar TV eller et lite stereoanlegg. Det er bedre å gi lydisolering av verandaen på stedet ved sportshjørnet, selv på byggetrinnet.

Vi tildeler et sted for sport

Vi tildeler et sted for sport

VIDEO: Uvanlig vakre alternativer for verandaer

Previous Post
Σχεδιασμός σαλονιού σε ιδιωτικό σπίτι. Μέθοδοι εγγραφής και TOP-6 μέθοδοι προϋπολογισμού μετασχηματισμού + 200 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Hus med basseng: virkelighet eller fantasi? 160+ (Foto) Utrolig vakre ideer