Kouzelný olej Verbena vše vyléčí a pomůže v lásce
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kouzelný olej Verbena vše vyléčí a pomůže v lásce

Řekněte mi, kde se používá olej z verbeny? Kdysi mi přítel dal malou lahvičku. Staral jsem se o to jen kvůli masáži a někdy jsem to přidával do vany. Tuto vůni velmi miluji, je škoda, že olej již skončil. Na našem webu roste i Verbena, zajímalo by mě, jestli z toho dokážete sami vyrobit olej? Slyšel jsem, že má také léčivý účinek.

verbena olej Mezi éterickými oleji zaujímá zvláštní místo olej verbena – velmi oblíbený produkt, ale ne příliš cenově dostupný. Předně se to týká finanční stránky, protože ta je dost drahá. A to v žádném případě nesouvisí s širokou oblastí použití oleje, přestože ether má mnoho léčivých vlastností. Je to všechno o speciální technologii vaření a dostupnosti speciálního druhu verbeny.

Jak získat přírodní afrodiziakum – olej z verbeny

citronová verbena na máslo Zdrojem oleje je planě rostoucí keř verbeny s purpurovými květy. Právě z nich, stejně jako z listů, se extrahuje cenný éter. To vyžaduje speciální vybavení, protože olej se „extrahuje“ destilací vodní párou. Je nemožné to udělat doma..

Olejnatou tekutinu s výraznou citrónovou vůní lze získat pouze z jednoho druhu verbeny. Lidově je známá jako bylina lásky, ve vědecké literatuře se jí říká citrónová lipie. Kultura roste hlavně v Africe, Číně a Francii, kde se ve skutečnosti produkuje ropa..

Vzhledem ke značným nákladům v naší oblasti často najdete falešný produkt – syntetickou směs. Díky tymiánu citronovému si zachovává charakteristické citrusové aroma, nikoli však léčivé vlastnosti oleje verbeny..

Olej Verbena jako lék

verbena jako lékTento nástroj získal největší popularitu díky své schopnosti zvýšit sexuální touhu a zhoršit příjemné pocity. Olej je však známý nejen jako afrodiziakum, ale také jako vynikající kosmetický přípravek. Kromě toho je ether v lidovém léčitelství široce používán k léčbě a prevenci různých nemocí.. Vervainový olej má tedy širokou škálu léčivých vlastností, a to:

  • urychluje hojení ran a jiné poškození kůže;
  • vyhlazuje vrásky, pomáhá udržovat pružnost pokožky;
  • tonizuje tělo, zlepšuje imunitu;
  • posiluje cévy;
  • zmírňuje různé druhy křečí;
  • normalizuje krevní tlak;
  • účinně se vyrovnává s chorobami horních cest dýchacích;
  • zvyšuje laktaci;
  • má uklidňující, protizánětlivý a analgetický účinek.

Olej lze přidávat do koupelí nebo kosmetických přípravků, lze s ním provádět tření a masáž. V některých případech je uvnitř dokonce konzumován v malém množství, nezapomeňte jej smíchat s medem. Pokud jste však náchylní k alergiím, měli byste být opatrní. Rovněž nepoužívejte ether pro děti a těhotné ženy..

Užitečné vlastnosti esenciálního oleje verbeny – video

Previous Post
Welcher Futterautomat für Aquarienfische zu wählen
Next Post
متى يتم إزالة الفجل من الحديقة في البلد
Adblock
detector