Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid?

Enetasjes hus med loft

Vet du hvorfor et en-etasjers hus med loft er funksjonelt og forblir på topp i popularitet i flere tiår? Jeg vil dele funksjonene som du ikke visste om ennå. Jeg tror du vil se på slike hus på en ny måte.

Historien om utseendet på loftene og deres funksjoner

For første gang dukket boligkvarteret under taket opp i Frankrike på 1600 -tallet. Slik overnatting var billig og populær blant forfattere, malere, diktere, underholdere og andre kreative mennesker..

I dag er det ikke lenger eksotisk. Kunnskap om tidligere arkitekter brukes ikke så mye i høyhusbygging, men i større grad av eierne av private hus. Utstyret til slike lokaler har sine egne fordeler og funksjoner..

Enetasjes hus med loft

Enetasjes hus med loft

Renovering og plassering av rom kan utsettes til senere. Utstyr først i første etasje, feir en innflytelse, og ta deretter tak i det øvre rommet. I dette tilfellet er det imidlertid nødvendig å umiddelbart føre kommunikasjon ovenpå:

 • lys;
 • vann;
 • kloakk;
 • internettet.

Du trenger ikke å forstyrre etterbehandling av underetasjen i fremtiden..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fasadematerialer for utvendig dekorasjon av huset (225+ bilder): typer kledning med et utrolig resultat

Hvordan velge prosjekter av hus med loftsrom?

Før du starter konstruksjonen, må du bestemme: hva er bedre å bygge et ekstra gulv eller arrangere rom på loft. Valget avhenger av de planlagte økonomiske investeringene. Eiere bestemmer om det er behov for flere rom, en personlig kino eller et kreativt kontor.

Loftet inni er dekorert på forskjellige måter.:

 • vegger gjenta formen på takhellingen;
 • sideveggene er sydd opp og tak, å lage en rektangulær romform;
 • kledningen av vegger og tak er delvis, som et resultat har rommet en uregelmessig form, som skjuler dimensjonene og bidrar til å skape en uvanlig design.

Velge et prosjekt

Velge et prosjekt

Takene er symmetriske og med forskjellige bakker. Hva er et godt prosjekt? Det er flere kriterier. Det må matche:

 • Klimaet i området. For de nordlige områdene velges alternativer med tykke vegger, god isolasjon er organisert. I de sørlige områdene tilbys åpne terrasser og ventilasjon..
 • Dekorasjonen av fasaden passer inn i området rundt og tilsvarer landskapets utforming av stedet.

Opsjonsprosjekt

Opsjonsprosjekt

 • Jorden undersøkes og det gjøres en geodetisk undersøkelse av stedet. Dette gjelder spesielt områder med høyt grunnvann, sandholdig jord, kupert område, frysende jord..
 • Huset skal være komfortabelt for alle beboere, uavhengig av alder og vaner..
 • Kommunikasjon og ingeniørnettverk forstyrrer ikke bevegelse, dekorasjonsorganisasjon.

Lav takhøyde kan skape følelsen av et lukket rom

Lav takhøyde kan skape følelsen av et lukket rom

På en lappLeger-psykologer advarer: lav takhøyde skaper følelsen av et lukket, trangt rom. Noen mennesker føler seg engstelige når de tilbringer lange perioder i rom med lav takhøyde og skrånende vegger. Plasser derfor rom på loftet som ikke er ofte og lenge..

For å kombinere dekorasjonen av hele huset og loftet riktig, bruk trapp. Dette bidrar til å gjøre alle rom komfortable og funksjonelle. Du og bare du trenger å bestemme hvilke rom som kan plasseres i toppetasjen. For å gjøre dette må du vurdere ulike prosjekter..

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: 175+ bilder av husprosjekter fra skumblokker, eller hvordan du raskt bygger en drøm?

Hvordan den generelle utformingen av huset påvirker organisering av loftet?

La oss først finne ut hva et loft er. Per definisjon er dette lokaler for stue og vaskerom som ligger under taket. Dette er ikke et enkelt loft. Høyden på det høyeste punktet kan ikke være lavere enn menneskelig høyde.

Dette er ikke bare et loft

Dette er ikke bare et loft

Hvilke rom er best plassert i loftsgulvet:

 • Skap.
 • Soverom.
 • Barnas, inkludert lek.
 • Hjemmekinoer.
 • Kreative workshops for maleri, brukskunst, modellering, etc..
 • Ekstra stue.
 • Hvis du installerer takvinduer, kan du plassere planter for vinterhagen..
 • Garderobe.
 • Treningsstudio.

Rom på loftet

Rom på loftet

For å gjøre det behagelig å være og bevege seg på loftet – er 50% av arealet i rommet gjort høyere enn menneskelig høyde. Ellers vil du ikke føle deg komfortabel, rommet vil ikke være funksjonelt og komfortabelt. Og noen mennesker vil føle seg ukomfortable..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Prosjekter av en-etasjers hus fra en bar: Designregler, fordeler og ulemper

Er det mulig å kombinere forskjellige stiler?

Det må huskes at loftet er en del av husets boareal.. Derfor kan du ikke ta radikale beslutninger når du velger etterbehandlingsmaterialer og retning.. Som et alternativ er første etasje dekorert i en av stilene: hi-tech, minimalisme, japansk, kitsch. Du ville lage den øvre originalen, og du bestemte deg for å dekorere i stil med soverommet til Madame Pompadour – blått med gull, et stort antall pretensiøse detaljer. Resultat: diversifiserte lokaler vil ikke være i harmoni med hverandre.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

RådFor å unngå dissonans, velg samme fargevalg, tapet, dekor, møbler som følger konturene, stilen til hverandre.

Ellers blir huset til et museum med forskjellige stiler, men du vil ikke føle trøst.

Dette betyr ikke at du trenger å kjøpe de samme møblene med lignende fasader, male (betinget) alle veggene blå eller lime over med stripet tapet.. Hovedprinsippet: grunnleggende farger og elementer bør gjentas fragmentarisk i forskjellige rom.

Unntaket er hygienerom. I disse intime soner det er tillatt å avvike fra den generelle retningen, bruke lyse, saftige farger kortfattet møbler. Selv om de skiller seg fra det generelle følget til andre rom.

Mulighet for et stort rom

Mulighet for et stort rom

Et lignende alternativ for barn. Hvis barnet ikke har nådd ungdomsårene, utfører de ofte reparasjoner: endring tapet, møbler. Dette er nødvendig for at babyen skal utvikle seg harmonisk, og møblene passer for hans alder..

Åpen planelskere kan bruke to dekorasjonsprinsipper:

 • Funksjonelle områder, som sees på hverandre, er designet på en enkelt måte. De velger møbler av samme form, design. Dermed gir de en harmonisk overgang mellom rom. Hjemmet blir stilig og funksjonelt.
 • For forskjellige rom velges etterbehandlingsmaterialer med lignende mønster og tekstur. Imidlertid er de forskjellige i farge, tonemetning. Ett rom kombinerer møbler med lakoniske former og klassiske kunstneriske elementer. Faktisk skapes eklektisisme, noe som innebærer en kombinasjon av forskjellige stiler. Denne tilnærmingen brukes ofte i utformingen av landsted..

Rustikk stil kombinert med moderne

Rustikk stil kombinert med moderne

Fordelene med et 10 x 10 m hus for å organisere komfortable rom

Firkantede hus er best egnet for organisering i toppetasjen på loftet. I dette tilfellet er det mulig å organisere ikke bare to fullverdige rom, men også en liten vestibyl eller en korridor for å isolere lokalene..

Det burde være baderom. For å gjøre dette, bør det være plassert over lignende rom i første etasje eller ved siden av kommunikasjonssystemer.. Det er nok å forlenge kloakk og vannrør fra første til øverste etasje, og et behagelig liv er sikret..

Det skal være et bad i nærheten av soverommene

Det skal være et bad i nærheten av soverommene

Firkanthuset ser harmonisk ut. Det er lettere å lage et internt oppsett i dem. Stuen ligger i første etasje, kjøkken, barn (hvis det er små barn i familien). Og på loftet er det soverom for voksne og tenåringer, et kontor eller andre ekstra rom.

Hvis eierne velger studioalternativet, kan neoklassiske stiler brukes til innredning:

 • imperium stil;
 • klassisk;
 • barokk;
 • eklektisisme;
 • moderne.

Interiøret i et stort rom vil ikke bli overbelastet med klassiske detaljer.

God belysning vil bli gitt av vinduer som er innebygd i taket. De kan være en del av takhellingen eller skape en vertikal struktur for vinduskarmer. I dette tilfellet får huset elementene som dekorerer bygningen..

Lyset kommer fra vinduene i taket

Lyset kommer fra vinduene i taket

RådFor å forhindre at huset ser ut som en firkantet hukekube, bygg en åpen eller lukket veranda.

Dette elementet er ikke nødvendigvis plassert i nærheten av den sentrale døren. Side verandaer hage eller en tomt hjelpe til med å organisere en god hvile og avslapning med utsikt over naturen. I dette tilfellet opprettes et alpinsklie, et kunstig reservoar og nattbelysning bak huset. Handlingen får interessante elementer, og familien hviler i ro.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 210+ bilder av vakre murhus (en-etasje / to-etasjers). Gjør-det-selv fasadebekledning

Hus med loft og garasje – bekvemmelighet og funksjonalitet

Et av de mer populære alternativene. Slike bygninger ser kompakte og helhetlige ut..

Etterbehandling:

 • dekorasjon med forskjellige materialer;
 • farging;
 • gips;
 • taket er laget det samme.

Mellom garasje og de vil organisere en vestibyl hjemme. For noen eiere blir de det beste alternativet. Hvis den personlige tomten er liten, kan et slikt hus plasseres fritt på den.

Tross alt tar en frittliggende bygning for en bil mer plass.. I et slikt rom kan du organisere et lager med nødvendige (bare ikke-brannfarlige ting) og som et resultat av å laste ut huset.

Funksjonelt alternativ med garasje

Funksjonelt alternativ med garasje

Innbyggere i de nordlige regionene blir kvitt problemer med biler. Det trenger ikke å varmes opp lenge før du drar. I dette tilfellet er det lettere å organisere oppvarming. Selv om du ikke planlegger å varme garasjen, overføres husets varme til dette rommet, og det er varmere i det enn ute.. Du trenger ikke gå ut for å komme inn i garasjen. Det blir aktuelt i kaldt vær og i regnvær..

Under konstruksjonen opprettes et vestibylrom og et pålitelig og kraftig ventilasjonssystem organiseres. Bilens avgasser kommer ikke inn i boligkvarteret.

RådIkke rot opp i garasjen med gamle ting. Bedre organisere lagring i et kjeller- eller halvkjellerrom.

Planlegg oppkjørselen nøye

Planlegg oppkjørselen nøye

Tenk på hvordan du ikke gjør en feil før du begynner byggingen av et slikt multifunksjonelt kompleks:

 • Garasjen trenger en praktisk innkjørsel.
 • Det bør ikke ligge i et lavland, ellers kommer det smeltevann inn.
 • Oppkjørselen må ha en grov overflate slik at det ikke oppstår problemer i slaskete vær og under isete forhold.
 • Bestem: vil garasjen bli oppvarmet eller ikke, slik at du senere ikke trenger å gjøre ytterligere oppvarmingsinstallasjon og bytte varmekjele til en kraftigere.
 • Inngangen til huset må være godt opplyst.
 • Det bør være en praktisk garasjeport slik at den ikke forstyrrer inngangspartiet.

Funksjoner ved plassering og utforming av hus 12 x 12 m

Det er risikabelt å plassere slike bygninger på små husholdningstomter. På den ene siden vil naboene “se gjennom vinduene”, på den andre siden vil du ikke ha noe fritt land. Dette er verdt å vurdere. Selv om du ikke er fan av intensiv eller annen oppdrett, ønsker mange å ha blomster, prydbusker eller frukttrær. Tross alt, uten dem, blir huset til en stor leilighet..

Hus 12 x 12 m

Hus 12 x 12 m

I slike hus er det ikke vanskelig å lage tre eller fire fullverdige rom på loftsgulvet. Men i dette tilfellet må du ta vare på belysningen. Soverommene har nok små vinduer. Du kan bruke hjemmekino uten dem, men barnehagen, studiet, rekreasjonsrommet, vinterhagen trenger store vinduer.

RådSkilleveggene i de øvre rommene må være komplette. Ikke godta forslaget fra konstruksjonsmannskaper om å redusere byggekostnadene og lage gipsplater. Denne teknikken gir ikke tilstrekkelig lydisolasjon..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid??

Hus opptil 100 kvm – hvordan velge form på eske og tak?

Det er et stort antall prosjekter med hus mindre enn 100 kvm. Slike tilbud bidrar til å oppfylle eiernes ønsker. Ha et tilstrekkelig antall rom. Tatt i betraktning rommene på loftet, får familien ekstra boareal.

Soverom, fulle omkledningsrom, klasserom med bibliotek, lekerom for barn er plassert på loftet, treningsutstyr er installert. Du kan skaffe et pantry for husholdningsapparater.

Areal opptil 100 kvm

Areal opptil 100 kvm

Hvis du ofte får besøk av gjester eller slektninger på loftet, vil de organisere rom med bad. I dette tilfellet er innredningen mer beskjeden enn i hovedstuene. Men du bør ikke løfte møblene som har tjent sin tid til toppen. Huset skal være harmonisk og stilig.

Du har en tenåring i familien din, og han vil ha sitt eget boareal – loftet gir en slik mulighet. Hvis familien er liten, kan du gi ham hele den øvre “etasjen”, og han vil føle seg som en voksen, og du kan kontrollere hva han gjør når som helst.

Enetasjes murhus med loft

Murstein brukes tradisjonelt i konstruksjonen. Det er mange husdesigner. De er forskjellige i størrelse og form. Hvis du liker variasjon, velg en konstruksjon av to typer murstein. Ved å gjøre dette vil du unngå banalitet, og huset får en glede..

Bruk av murstein

Bruk av murstein

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Vakre en-etasjers husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet

Med terrasse på loftet

For å organisere en terrasse på loftet, må husets areal være minst 100 m². I dette tilfellet har de øvre rommene et tilstrekkelig område, og det åpne rommet passer harmonisk inn i bygningens utseende..

Terrasse - et lite, koselig hjørne

Terrasse – et lite, koselig hjørne

I et slikt hus er det mulig å organisere en terrasse i toppetasjen, som åpner seg fra loftet. Du får et godt sted for hvile og avslapning. Et flott tillegg vil være en fantastisk utsikt over naturen rundt.

En interessant mulighet er gitt av vinduer-balkonger Velux GDL Cabrio. De har to strukturelle elementer. Den nedre delen strekker seg utover, fremover og rekkverket vises automatisk. Og den øverste åpner seg og er satt til 45º.

Balkongvinduer - ikke -standard løsning

Balkongvinduer – ikke -standard løsning

Hvis du skal organisere en terrasse på toppen av huset, kan du bruke noen tips:

 • Gjør det med taket.
 • I stedet for en vegg mellom terrassen og rommet, installer du en glassskillevegg med en dør for å sikre tilstrekkelig belysning.
 • Belegg kjønn terrasser skal ikke være glatte, ellers kan skader ikke unngås.
 • Velg møbler for henne som har soppdrepende behandling av tredeler og flyttbare puter, madrasser.

Fra skumblokker med loft

Skumblokker brukes stadig mer i konstruksjonen. Materialet er funksjonelt, praktisk under byggeprosessen. Boliger skaffer seg en solid luksus. Loftsdesign bidrar til å redusere kostnadene. Det er billigere enn å bygge et ekstra gulv.

Materialet er unikt, etter byggingen av første etasje, installasjon av gulvet og takkonstruksjonen, kan du flytte inn og håndtere dekorasjonen av de øvre rommene senere. Dermed kan familien feire innflytningen raskere..

Funksjonelt materiale, praktisk under byggeprosessen

Funksjonelt materiale, praktisk under byggeprosessen

La oss liste fordelene med å bygge bygninger fra skumblokker:

 • Skumblokker er større enn murstein. Oppføringen av rammer akselereres.
 • Miljøvennlig materiale, avgir ikke giftstoffer.
 • Blokkene har streng geometri. Murverket viser seg å være jevnt, lim lagres under murprosessen, sømmene er minimale.
 • Skummede betonghus gir effekten av en termos. Husene er varme om vinteren og svale om sommeren. Det er ikke nødvendig å lage ekstra varmeisolasjon.
 • Hus brukes lenge uten reparasjon.
 • Fuktresistent, muggbestandig.
 • Brenner ikke.
 • Blokkene påvirkes ikke av ekstreme temperaturer og fuktighet.

Miljøvennlig materiale, avgir ikke giftstoffer

Miljøvennlig materiale, avgir ikke giftstoffer

Blokker skjærer godt. Dette gjør det mulig å gjennomføre ulike prosjekter med en interessant takform..

Om ønskelig kan veggene pusses, males, dekoreres med fasadematerialer:

 • naturlig og kunstig stein;
 • murstein;
 • sidespor;
 • fliser.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: To -etasjes hus med garasje – Funksjoner i oppsettet (180+ bilder)

Fra en bar med loft – en retur til historisk skjønnhet

Jeg vil ikke nevne alle fordelene med hus laget av naturlige materialer. La oss snakke om det viktigste. Miljøvennlighet, hus har god varmeisolasjon, frisk luft inne i alle rom.

Miljøvennlig og god varmeisolasjon

Miljøvennlig og god varmeisolasjon

Hus fra en bar med et loft ser helhetlig og harmonisk ut. De minner om fortiden i sitt utseende. Slike bygninger er bygget ved hjelp av moderne teknologi, spesielle materialer for treforedling, tetning av tømmerhytter. Derfor tjener de lenge, mister ikke attraktiviteten og bidrar til å opprettholde helsen..

Med loft, foret med dekorative murstein

Ofte er hoveddekorasjonen av slike hus komplekse tak med attraktivt takmateriale. Men mer om det nedenfor. Hvis et prosjekt med et lakonisk tak er valgt, vil dekorativ murstein bidra til å dekorere fasaden.

For at huset ikke skal se kjedelig ut, brukes modeller av forskjellige teksturer, farger, størrelser.. For eksempel er hjørnene, innrammingen av vinduene i døråpningene dekorert med mørke murstein, og hoveddelen er lys. Kreative elskere, drøm litt.

Foret med dekorative murstein

Foret med dekorative murstein

I stedet for den vanlige dekorasjonen med vertikale søyler, dekker du hjørnene i form av trinn. “Bryt opp” store områder med fragmentariske flekker av flere dekorative murstein. Dermed får huset en rustikk eksklusivitet. Han blir attraktiv og uvanlig.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge fasadeplater til et landsted? 230+ (Foto) Etterbehandling ute (stein, murstein, tre)

Med loft og karnappvindu

Et flott alternativ for elskere av naturlig skjønnhet. Hvis du kjeder deg med vanlige standard rektangulære hus, så vil dette prosjektet være perfekt. Hva er funksjonene? Denne arkitektoniske funksjonen har ingenting å gjøre med balkonger og loggier. Karnappvinduet stikker ut utenfor hovedbygningen, men danner samtidig en helhet med den.

Denne funksjonen gjør det mulig å lage rom med en uvanlig form.. I karnappvinduer setter de et bord for te -å drikke, gjøre favoritt ting, levende planter. Stuer med et slikt element får edel luksus..

Karnappvinduet stikker opp fra hovedbygningen, men det er ikke en balkong

Karnappvinduet stikker opp fra hovedbygningen, men det er ikke en balkong

For loftsrom er karnappvinduer en flott mulighet til å organisere god naturlig belysning. I dette tilfellet er det ikke noe overhengende tak over den utstående delen, som “stjeler” sollyset..

RådFor et karnappvindu, bestill doble vinduer med høy varmeisoleringsegenskaper. De må svare til bygningsområdet. På denne måten unngår du varmetap om vinteren og holder deg kjølig om sommeren..

Viktige detaljer

La oss ta en titt på detaljene som er verdt å ta hensyn til. Hva er viktig å vurdere selv på byggetrinnet, og hva er bedre å ikke bruke? Videre mer detaljert.

Oppvarming

For å unngå varmetap, selv på byggetrinn, legges isolasjonsmateriale av høy kvalitet, kommunikasjon legges, varmeenheter installeres. Men disse lokalene har sine egne egenskaper..

Hvis rom brukes uregelmessig, må du installere temperaturkontroller på batteriene. Bruk gass, elektriske konvektorer som har temperatursensorer som automatisk regulerer temperaturen. Dette vil bidra til å spare oppvarmingsmedium, elektrisitet eller gass..

Batteri - som et alternativ for oppvarming

Batteri – som et alternativ for oppvarming

For små rom med bratt takhelling vil varme gulv være optimale: vann eller elektrisk. I dette tilfellet ødelegger ikke varmeenheter interiøret, og det er lettere å ordne møbler..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 265+ husstiler – fasader å huske

Loftsbelysning

Hvis det ikke er mulig å etablere fullverdig vindu, da må du passe på god belysning. Dermed er sikkerhet og komfort garantert. Organiseringen av belysning avhenger av funksjonene til rommene som ligger på loftet. Du har planlagt soverommene, inkludert gjesterom, så er sconces, nattbordslamper, taklamper nok.

Belysning garanterer sikkerhet og komfort

Belysning garanterer sikkerhet og komfort

For klasserom, barnerom er tilnærmingen en annen. Du kan ikke ødelegge synet. Derfor bør det være nok lys. Lysekroner, bordlamper med en retningsstrøm av lys vil hjelpe med dette.. Velg husholdningslamper med en rekke bjelker nær naturlig.

Ikke la trapper, vestibuler og korridorer stå opplyste. En interessant mulighet er gitt av LED -strips festet under trinnene.. De bestemmer kjøreretningen og bruker ikke mye strøm..

Ventilasjon

Noen eiere tror at budsjett blindvinduer kan installeres på loftet. Som et resultat er det ingen naturlig ventilasjon. Konsekvensene kan være irreversible: kondens samler seg, sperrene begynner å råtne og taket faller gradvis sammen.

Sørg for å bruke vinduer for ventilasjon

Sørg for å bruke vinduer for ventilasjon

Installer akterspeilvinduer, klimaanlegg eller tilførsels- og avtrekksventilasjon. Du vil alltid ha frisk luft, og strukturelle elementer er ikke utsatt for fuktighet og sopp.

Tak med loft

Det er ingen harde og raske regler for hvilken form man skal velge tak for å organisere loftsrom. Hovedbetingelsen: å gi tilstrekkelig høyde for komfortabel bevegelse i lokalene. Dette betyr ikke at hele rommet må være høyt..

I sidedelene, som er lavere, lages romslige og funksjonelle skap med hyller, nattbord plasseres eller bare sys opp. I sistnevnte tilfelle blir området mindre. Rengjøring av rommet er imidlertid enklere (ingen kroker og kroker).

Taket kan ha absolutt hvilken som helst form

Taket kan ha absolutt hvilken som helst form

Selv et lakonisk gaveltak blir ikke et hinder for driften av loftsrommet. Ved å bruke tipsene som ble gitt i denne artikkelen, er det enkelt å organisere belysning, oppvarming.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hjemmedesign med loft (170+ bilder) – Innredningsalternativer for rom

Trapper – høy kunst

Det er nødvendig å dvele mer detaljert ved dette strukturelle elementet. Det er ikke bare en nødvendig del av huset. Trapper gir dynamikk til det indre av huset. Når du velger en modell, tenk på hvilken stil som er valgt som grunnlag.

RådTrappen skal ikke blokkere lyset og skape et mørkt område.

Tenk på hvor mye plass det tar. Det er nødvendig å organisere en praktisk tilnærming i den. Og på loftet ved utgangen bør det ikke være bjelker, skrånende vegger. Ellers kan skader ikke unngås..

Spiral trapp

Spiral trapp

I små hus må du ikke installere tunge konstruksjoner med utskårne balustre og rekkverk.. De tiltrekker seg utilbørlig oppmerksomhet til seg selv og “stjeler” boareal. Den fasjonable trenden de siste årene: stiger med støttesystem på boltene. Bolter (oversatt fra tysk – stang, bolt) er støttenoder som garanterer stivheten og påliteligheten til hele strukturen.

De er helt vektløse, lette. Slike strukturer er uunnværlige i et karnappvindu, et begrenset rom med buede vegger. Det er disse veggene som oftest finnes i hus med loft.

Ikke installer tunge konstruksjoner i små hus.

Ikke installer tunge konstruksjoner i små hus.

De skaper ikke belastning på gulvplatene og repareres enkelt. Til tross for elegansen, er de pålitelige og tåler store belastninger. Trappene kan justeres hvis bygningen krymper, så de er uunnværlige for trekonstruksjoner.

Bruken av slike konstruksjoner er ikke et dogme. Trapper med klassiske elementer kan brukes selv i moderne interiør. Hovedprinsippet er å observere måtehold.

RådPlassen under trappen brukes til oppbevaring av klær og sko, organisering av hyller for bøker, favorittpynt

.

Vi berørte ulike aspekter ved loftsarrangementet, organisering av kommunikasjon, dekorasjon og snakket om prosjekter. Oppsummer.

Vurder proffene. Hus med herregårder er billigere enn lignende bygninger med hele etasjer. Slike hus har sitt eget attraktive “ansikt” (det er mange originale prosjekter). I stedet for et loftsrom for oppbevaring av unødvendige ting, skapes stilige, koselige rom.

Koselig hus

Koselig hus

Noen ulemper. For å lage fullverdige lokaler, bør underetasjen være 1,5 – 2 ganger større i areal enn loftet, noe som er vanskelig å implementere i små områder. Slike hus har et tak med komplekse former og konfigurasjoner. Godt klimaanlegg og ekstra belysning er nødvendig (for eksempel på taket).

VIDEO: Velge hus med loft

Previous Post
Δερμάτινος καναπές στο εσωτερικό: Με τι να αρχειοθετήσετε; 160+ (Φωτογραφία). Μεγάλο έως μικρό. Λευκό σε μαύρο
Next Post
Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)
Adblock
detector