Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Wood Kitchen Gjør det selv – hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

Når vi velger møbler til en leilighet, tenker vi ufrivillig: “Er det trygt?” Som det viste seg, er det bare tre som kan love miljøvennlighet. I dag bruker mange tremøbler, hvis forskjell er skjønnhet, storhet, styrke, bekvemmelighet. Det er trygt for helsen og skaper en rolig atmosfære i hjemmet. Disse egenskapene er de viktigste på kjøkkenet, som et av hovedrommene der familie eller venner kommer sammen. Men hvorfor kjøpe møbler av noen når du kan gjøre alt selv? I denne artikkelen vil vi fortelle deg i detalj hvordan du lager et kjøkken laget av tre med egne hender.!

Anbefalinger fra designere om valg av tre

Tre er et allsidig materiale for å skape en spesiell atmosfære i hjemmet. Men først, velg hans rase avhengig av farge og kvaliteter..

Tre i interiøret

Tre i interiøret

Eksperter på dette feltet gir følgende egenskaper til hvert av de mest populære skogene:

 • Lerk er et slitesterkt, vakkert materiale med en helbredende effekt. Imidlertid kan ikke alle møbler være laget av denne rasen og komme kroppen til gode, fordi lakkert for beskyttelse. Det vil ikke være noen ekstra fordel av et lerkbord, men du kan lage hvilken som helst figur.
 • Furu er en av de vanligste treslagene som brukes i konstruksjonen. Materialet er mykt og smidig, men kan raskt miste sitt opprinnelige utseende, så det anbefales å dekke det med flere lag lakk.
 • Valnøtt er et godt valg for estetiske elskere. I tillegg til at valnøttprodukter er veldig holdbare, kan åpningsmønstre kuttes ut av dem og dekorere bord, stoler, skap og andre møbler. Produkter laget av det er ganske tunge.
 • Eik er en populær rase blant byggherrer og designere. Eiketre kombinerer estetikk og praktisk: skjønnhet, styrke, liten eksponering for aggressive miljøforhold, pålitelighet. 

Tre er et allsidig materiale for å skape en spesiell atmosfære i hjemmet

Tre er et allsidig materiale for å skape en spesiell atmosfære i hjemmet

Etter å ha valgt det alternativet du liker best, kan du begynne å lage tegninger for fremtidige møbler.

Møbler

Før du begynner å bygge et kjøkken av tre, er det bedre å kontakte mer erfarne byggherrer for detaljert informasjon.. Dette vil spare deg for å kaste bort tid, nerver, materialer, penger. Som et resultat vil du få et utmerket resultat som vil være behagelig for øyet..

Så her er noen tips fra møbelprodusenter:

enVelg standardstørrelser

Når fantasiflyten er ubegrenset, er hodet fullt av designløsninger, du vil lage et helt uvanlig kjøkkenmøbel som du ikke kan kjøpe i en butikk. Håndverkerne sier at det er bedre å bruke denne ideen andre steder, og å lage rammer i henhold til standardtegninger og diagrammer. Det er mer praktisk for både beregninger og montering..

Kjøkken med treelementer

Kjøkken med treelementer

Ved å gjøre noen skap for store og andre for små, vil du skape unødvendige problemer for deg selv. Da vil det være ganske vanskelig å velge ting som kan lagres i dem, og det store utvalget av skapstørrelser er dårlig for stilen og utformingen av kjøkkenet.

RådUbrukt plass kan fylles med skuffer, som også betjener hele arsenalet med lagringsfunksjoner. De lar deg bruke tilgjengelig plass så effektivt som mulig.

Fantasiflukten kan være ubegrenset

Fantasiflukten kan være ubegrenset

2Ikke kjøp et veldig dyrt tre

Hvis du bare er en nybygger, er det ikke nødvendig å bruke ekstra penger. Under produksjonen kan du ved et uhell ødelegge noe materiale, så et enkelt tre ser ikke verre ut enn et dyrt..

3Bruk bare fuktresistent tre

Bruk aldri ubehandlet treverk i arbeidet ditt. Det liker ikke fuktighet veldig godt, det deformeres raskt under virkningen, og reduserer alt arbeid til ingenting.

I butikker kan du umiddelbart kjøpe gjennomvåt på spesielle måter, eller gjøre belegget selv.

Ikke bruk råved i arbeidet ditt

Ikke bruk råved i arbeidet ditt

4Ikke glem ekstra forsiktighet

Uansett hvor dyrt treverk av høy kvalitet er, vil det fortsatt deformeres under påvirkning av sollys, luft, temperatur. For å bremse denne prosessen må treverket behandles med voks eller beskyttelseslakk omtrent en gang i året..

På en lappRiktig fargetilpasning er det kjøkkenet ditt trenger. Lyse, varme farger vil muntre deg opp, oppmuntre deg, øke appetitten. Hvis du har spesielle steder i rommet, markerer du dem med lyse farger. For de som foretrekker ro og ro, foreslår vi å velge kalde, mørke farger..

Riktig fargetilpasning er det kjøkkenet ditt trenger

Riktig fargetilpasning er det kjøkkenet ditt trenger

Trinnetrinn for gjør-det-selv-møbler

For å tegne tegninger og bruke dem til å bygge kjøkkenmøbler, kan du ikke klare deg uten kunnskap om små finesser:

 • Når du tegner en tegning, må du ta hensyn til mulig krumning av veggene og alle utstående konstruksjoner. For ikke å ta feil av dette, anbefales det å ta målinger helt nede, i sokkelen eller kjønn, så omtrent i midten og til slutt kl tak. Velg den minste av de tre.
 • Etter målinger og verifisering kan dataene overføres til tegningen. Det må tas hensyn til vinduskarmer, gulvlister, døråpninger, syltetøy, kloakk, oppvarming, til og med stikkontakter.
 • Nå lager vi et omtrentlig oppsett av plasseringen av headsettet på papir. Vi anbefaler deg å lytte til ønsker, designeres råd, standardplaner. Alle størrelser finnes på nettsidene til møbelbutikker i det offentlige. Det er bedre å tenke på forhånd om plasseringen av skapene og hyller, og om hvor de elektriske apparatene vil være.
 • Etter at den generelle planen er klar, begynner de å finne den ut. Her er vi sikker på å trene hvert møbel, male dimensjonene, antall skap, hyller, tykkelse av kryssfiner, utstående deler osv..

Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

RådDu kan bruke spesielle dataprogrammer for den volumetriske visningen av kjøkkendesignet ditt. De lar deg se nærmere på alle nyansene i oppsettet..

Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

Etter at du har fullført tegnevirksomheten, kan du begynne å sy og montere. Bare sørg for at alt materialet er av høy kvalitet, det er ingen flis, flekker eller sprekker på det. Sørg for å dekke maskinvaren med et fuktresistent produkt..

Gjør-det-selv kjøkkenmøbler av tre vil være komfortable, sterke og holdbare. Treet passer godt inn i miljøet, skaper kos, en spesiell miljøstil. Selvmontering sparer deg for unødvendige kostnader, men det tar tid.

Bord

Umulig å forestille seg kjøkken, hvor det ikke ville være et bord hvor gjester og familie kan samles. Mange designideer er viet til tabellenes form og plassering i rommet. Dessuten er disse møblene enkle å lage selv..

Uvanlig alternativ for bordet

Uvanlig alternativ for bordet

Så de mest populære alternativene for et spisebord i tre ser slik ut:

Tradisjonelt bord – laget av en understell, en bordplate og ben festet til den. Monteringsdesignet er ganske enkelt, selve bordet er kjent for alle, holdbart og enkelt å bruke. Designendringen utføres avhengig av antall ben og deres plassering, størrelsen og formen på bordplaten og utformingen av understellet. Du kan lage en mer moderne stil, nær Art Nouveau, eller arrangere alt semi-antikt.

Et bjelkebord er vanskeligere å produsere. Inneholder benkeplater og to støtteelementer plassert på sidene. Bjelkebord skaper en tradisjonell kjøkkendesign, så de er flotte for folk som ikke liker å eksperimentere.

Komplett med benker

Komplett med benker

Bord uten understell – dette alternativet passer for elskere av moderne, ettersom det er laget i stil med minimalisme. Det er ikke massivt, det er ganske enkelt å montere, det passer godt til alle farger på kjøkkenet

Veggmonterte bord med sammenleggbar topp er en vågal utfordring for gamle tradisjoner og en liten mengde kvadratmeter. Det er ikke lenger noe rot i hele rommet på et allerede lite kjøkken med et massivt bord – det kan byttes ut med en benkeplate som er festet til veggen. Mekanismen lar deg utvide og skyve bordet fra veggen og til veggen etter behov.

Stoler

Stolen, i likhet med bordet, utfører de viktigste funksjonene i kjøkkenrommet. Rommets design avhenger av det, så stolen skal være i harmoni med den generelle stilen..

Stilig stolalternativ

Stilig stolalternativ

Ikke rart de fleste velger trestoler.. Fordeler med å velge tremøbler:

 • Holdbarhet og styrke gjennom hele livet.
 • Meget miljøvennlig materiale.
 • Stort utvalg av tre.
 • Overflod av designløsninger.
 • Gunstig energi i leilighet.

Trestoler kommer i følgende kategorier:

enKlassisk tradisjonell stol

Denne modellen er den mest vanlige og populære. Består av rygg, sete og som regel fire ben. Klassisk stol – pålitelig, solid og holdbar konstruksjon. Alle delene som brukes i monteringen er massive, festet med skruer. Du kan lage ikke bare spisestoler for voksne, men også små for barn. Dette vil bidra til å opprettholde en konsekvent miljøstil på kjøkkenet..

Denne modellen er den mest vanlige og populære

Denne modellen er den mest vanlige og populære

RådFor at stolen ikke skal bli mørkere og ikke se bra ut, slik at det ikke er grovhet på den, må produktet slipes og dekkes med flere lag med beskyttelseslakk..

2Stol med polstret sete

Denne stolen er egnet for elskere av en mer sofistikert stil. De er mer komfortable på grunn av det myke stoffsetet, bena kan gjøres tynnere og vakre utskjæringer kan gjøres på baksiden. Kryssfiner og planker er de beste valgene for å lage denne stolen, de gjør den lettere og mindre voluminøs..

Denne stolen er egnet for elskere av en mer sofistikert stil.

Denne stolen er egnet for elskere av en mer sofistikert stil.

3Stol-stol

Hvis komfort er like nødvendig som luft, anbefaler vi en stol. Å lage det med egne hender er vanskeligere enn en klassisk tradisjonell stol, men arbeidet vil lønne seg. Denne modellen vil gjøre kjøkkenet ditt mer komfortabelt og hjemmekoselig, spesielt hvis stolen er trukket..

Disse stolene kan også brukes i andre rom, da de bidrar til arbeid, avslapning.

Hvis komfort er like nødvendig som luft, anbefaler vi en stol

Hvis komfort er like nødvendig som luft, anbefaler vi en stol

4Sammenleggbare stoler

Foldestoler vil være praktiske å bruke i leiligheter med et lite boareal. Som med et veggmontert bord, hjelper en sammenleggbar stol med å spare plass og frigjøre plass til noe viktigere.. Selv om foldestolen er enkel ved første øyekast, er den ikke så lett å lage, så det er bedre å studere instruksjonene, tegningene nøye.

Først må man ta i betraktning at stolen konstant vil være i dynamikk, dvs. hele tiden fold, fold ut. For det andre er det nødvendig å ta hensyn til vektkategorien til alle familiemedlemmer. Materialet for produksjon må være lett og holdbart, vi anbefaler å bruke kryssfiner. Tatt i betraktning alle nyansene, vil foldestoler tjene en lang tjeneste, vil være praktisk å bruke både på kjøkkenet og andre steder..

Sammenleggbare stoler

Sammenleggbare stoler

femKrakker

Det enkleste alternativet for kjøkkenet er trestoler. De har ingen rygg, bare et sete og bein.. Du kan også gjøre flere alternativer her:

 • Velg formen på setet: rund eller firkantet.
 • Antall bein: en eller to til klassiske fire.
 • Du kan trekke tresetet med en klut eller bare lakk krakken.

RådDen eneste ulempen med trestoler er vekten, men dette kan korrigeres med lureri. Velg et lysere tre som lind, og mal deretter stolene på nytt for å passe til eikefargen

Det enkleste alternativet for kjøkkenet er avføring i tre.

Det enkleste alternativet for kjøkkenet er avføring i tre.

Hyller i tre

Det viktigste på kjøkkenet er maksimal funksjonalitet. Derfor plasserer vertinner og eiere interiørartikler slik at de tar så lite plass som mulig, men har den beste kapasiteten. Det er best når utendørs appell blir lagt til kapasiteten..

Hyllene har disse to konseptene praktisk og skjønnhet, for nesten ingen kjøkken kan klare seg uten dem.. Du kan lage dem med egne hender hvis du kjenner funksjonene til materialer, størrelse, former, samt en enkelt stil, som hyllen senere vil bli en del av.

Det viktigste på kjøkkenet er maksimal funksjonalitet.

Det viktigste på kjøkkenet er maksimal funksjonalitet.

De beste skogene til hyller er:
 • Linden er et lett, men holdbart tre som egner seg godt til behandling.
 • Gran – nåletre, har medisinske egenskaper, lett, motstandsdyktig mot sprekkdannelse.
 • Alder er et allsidig byggemateriale, tett, perfekt polert, limt og kuttet.
 • Aspen – trevirke er sterkt, holdbart, bøyer seg ikke, sprekker ikke, beholder varmen.
 • Furu er et tre som er motstandsdyktig mot uttørking, mot sprekker og flekker, sterkt, holdbart.

Hyllen er plassbesparende og praktisk

Hyllen er plassbesparende og praktisk

Tavler skal være jevne, glatte, uten fargeuregelmessigheter, flekker, sprekker, hvis tilstedeværelse vil ødelegge utseendet eller snart gjøre det ubrukelig. Hyllen er plassbesparende og praktisk, og den passer også harmonisk inn i interiøret. Dette kan oppnås ved å velge et alternativ fra designene beskrevet nedenfor:

 • Hyller-stativer

Slik er hyllene festet til veggen, vanligvis fra gulv til tak, eller litt lavere. Kan se ut som vedlegg trapp, en slik designløsning vil diversifisere kjøkkenets stil, komme vekk fra standarder, tradisjoner. Den eneste ulempen er at hyllene tar plass fra topp til bunn, så de krever ekstra plass.. Men de får plass til nok kjøkkenutstyr. Dette er imidlertid ikke det mest populære alternativet..

Hyller-stativer

Hyller-stativer

 • Hyller på veggen

De vanligste hyllene er veggmonterte. De er plassert over bordet eller mellom skapene, siden de ikke tar mye plass, krever ikke ekstra plass.

Det er også flere typer dem:

 • Den klassiske enveggshyllen er den vanligste hylledesignen. Hyllene er montert på en vegg, og formen kan være helt variert – firkanter, rektangler, sirkler, til og med uvanlige former, alt avhenger av din fantasi eller kjøkkenstil.
 • Hjørnehylle – en praktisk hylle å bruke. Ofte kan folk ikke bruke hjørnerom i rom, siden ingen husholdningsartikler får plass der. Derfor er hjørnehyller den ideelle løsningen på dette problemet. De festes umiddelbart til to vegger i hjørnet. De kan for eksempel gjøres om synke, å legge en svamp eller vaskemiddel der.

De vanligste hyllene er vegg

De vanligste hyllene er vegg

 • Glasshyller eller lukkede hyller – Lukkede hyller ligner skap, bare mye mindre i størrelse. Hvis vi trygt kan lagre krukker og andre redskaper i et åpent rom, kan vi legge ting som er redd for fuktighet på hyllene med en dør. Du kan også sette festlige retter der (hvis døren er i glass), dekorere kjøkkenet.
 • Modus er en innovasjon i hyllenes verden som har kommet inn i designverdenen for ikke så lenge siden. De er mer nær den moderne eller høyteknologiske stilen enn klassikerne og tradisjonene. En veldig uvanlig design vil tiltrekke øynene til vertene og gjestene, samt gjøre kjøkkenet mer moderne. Mods er prefabrikkerte, det vil si at du kan lage flere blokker, montere dem i en enkelt på din egen forespørsel.

RådInnendørs hyller vil se bra ut og se veldig vakre ut på trehyller. planter.

Glasshyller eller lukkede hyller

Glasshyller eller lukkede hyller

Før du bestemmer hvilken hylle som er best for kjøkkenet ditt, må du bestemme hvilken stil du vil lage. En annen hyllestil som ikke passer inn i interiøret kan forårsake dissonans og ødelegge helhetsinntrykket av rommet..

Så vi tar for oss stilen på kjøkkenet og hyllen:

 • Hvis valget ditt er en tidløs klassisk, tradisjonell komfort, så er valget ditt en massiv trehylle med rektangulær, rund eller firkantet form. Det vil se bra ut både i sin rene form og med dekorasjoner, for eksempel med utskjæringer..
 • Høyteknologisk krever høy teknologi og enkelhet fra eierne samtidig. Vi anbefaler en hylle i enten veldig lyse eller veldig mørke toner, med en riktig, helst rektangulær form. Å legge til bakgrunnsbelysning vil være en flott løsning og vil se bra ut på kjøkkenet..
 • Art Nouveau -stilen vil be deg om å vise fantasien din, gjøre alt mykt, uten hjørner. Hyller med en flytende eller rund form, med glattede, utsmykkede hjørner vil se mest fordelaktige ut her..

Hjørnehylle - praktisk å bruke

Hjørnehylle – praktisk å bruke

Et minimum av hjørner i en leilighet har en gunstig effekt på menneskelig psyke, relasjoner i familiekretsen.

Hvis du er helt annerledes enn alle andre, synger California eller Texas i sjelen din, og kjøkkenet uttrykker landsstilen i seg selv, så er de riktige og ryddige formene definitivt ikke noe for deg.! Det er bedre å bruke malte plater, deler fra unødvendige esker, etc. Stilen skal være så vill, vågal som mulig..

Et interessant alternativ i loftstil

Et interessant alternativ i loftstil

Før du begynner å lage en hylle, er det bedre å tenke på hva du vil lagre der. Sjekk dimensjonene til ting, gjør beregninger, bare da kan du ta på jobb. Ellers risikerer du å miste tid, materialer og penger..

Det blir interessant for deg:

Fliser til kjøkkenet på gulvet: 150+ Bilder av hemmelighetene til vakker design

Hvordan vil et hvitt kjøkken med en hvit benkeplate forandre interiøret? 145+ fotostiler og varianter av designløsninger

Moderne tapet for kjøkkenet (240 + bilder): Idéer 2017

Hva er det beste taket på kjøkkenet? 180+ bilder De mest fasjonable alternativene

Kjøkkenforklefliser (180+ designbilder): tips for å få liv i veggene dine

Bokhylle

Nylig er det generelt akseptert at det som ikke allerede er det siste århundret. Hele kjøkkenplassen er opptatt av praktiske skap og hyller. Faktisk er tremøbler tilbake på moten. Ensformigheten til identiske skap gjør kjøkkenet kjedelig, monotont og bokhyllen i hjørnet av rommet oppbevarer kjøkkenutstyr og ser bra ut.

Det passer både elskere av tradisjonell design og noe nytt, for eksempel landlig stil.

Tremøbler er tilbake på moten

Tremøbler er tilbake på moten

Hyllen er veldig enkel å produsere: flere hyller som er koblet sammen med festemidler eller stativer. De er universelle, så de kan festes til veggen på hver side. Whatnot er en av måtene å dele kjøkkenet i soner avhengig av plasseringen.

RådHvis det ikke er nok plass og lys på kjøkkenet, må du velge et tre til bokhyllen i de letteste fargene. Det er den lyse fargen som visuelt vil utvide plassen og gjøre den mer behagelig..

Hvorfor må hyllene være laget av tre? Treet ser dyrt ut og er høyt verdsatt. Det er også praktisk og praktisk: hvis hyllen er ødelagt, kan den enkelt repareres eller modifiseres slik at den passer til eiernes nye ønsker, for eksempel male eller legge til dekorasjoner.

Hyllen er veldig enkel å produsere

Hyllen er veldig enkel å produsere

Dessuten er treet godt bearbeidet, skåret, polert, går ikke av moten.

RådPlasser hyller vekk fra fuktige områder på kjøkkenet, ettersom tre og vann er uforenlige med hverandre..

Typer hyller som kan brukes i interiøret:

 • Universelle rektangulære hyller med 3-4 hyller.
 • Hyller i form av trapper til tak.
 • Hjørnehyller som fyller tomme hjørner med funksjonalitet.
 • Høye hyller med to sider på sidene.

For praktisk oppbevaring av ting eller mat

For praktisk oppbevaring av ting eller mat

Åpne møbler vil gi kjøkkenet mer komfort, innredet i enhver stil. Dette er en god grunn til å forlate for store skap og utvide rommet. Her kan du sette kjøkkenutstyr, en liten TV, innendørs blomster og mye mer.. Det er også praktisk å lagre frukt og grønnsaker her som ikke krever frysing, og deres fantastiske og friske aroma vil fylle rommet..

Forkle av tre

Selvfølgelig er vi vant til å høre det forkle – dette er hva husmødre har på seg nesten døgnet rundt i helgene mens de lager mat til familiemedlemmer. Men byggherrene fant en annen applikasjon for dette ordet, også direkte relatert til kjøkkenet, og dette er et forkle i tre.

Kjøkkenforkle er veldig funksjonelle og praktiske, så hvis det er nok ledig plass i rommet, vil det være riktig å installere det..

Den kommer i to forskjellige typer:

 • Enkelt – monolitisk treplate.
 • Prefabrikerte – fra flere fôrelementer.

Kjøkkenforkle er veldig funksjonelle og komfortable

Kjøkkenforkle er veldig funksjonelle og komfortable

Det er to måter å legge brett på: vertikal og horisontal:
 • Vi anbefaler å bruke den vertikale for de som planlegger å plassere forskjellige strukturer over forkleet: skap, hyller. Siden det vertikale arrangementet gjør kjøkkenet mindre, men med skapene på toppen, er dette allerede usynlig.
 • Horisontal er å foretrekke å bruke for eiere av et lite kjøkken. Det særegne er at horisontale striper visuelt gjør rommet bredere og lysere. Bruk dette lille trikset når du begynner å lage et forkle..

Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

Lysere treslag vil gjøre kjøkkenet lettere, mer romslig og koseligere, så hvis du vil oppnå akkurat en slik effekt, velg dem. Høyteknologiske og moderne stiler kan best kombineres med mørke toner, og understreker elegansen og de høye kostnadene ved design..

Slike kjøkkenforklær av tre krever ikke spesiell forsiktighet.. Det anbefales å tørke dem flere ganger i måneden med såpevann og deretter med en tørr klut slik at fett og støv ikke samler seg på panelet og ødelegger utseendet.. Behandle også panelet flere ganger i året med produkter som avviser fuktighet. Dette vil øke levetiden til treverket..

Garderobeskap i tre

Skap er viktige egenskaper for ethvert kjøkken. Til tross for de mange hyllene og alt annet, har behovet for dem aldri forsvunnet. De er komfortable og multifunksjonelle.

Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

Det vil ikke være vanskelig å lage slike skap på egen hånd, dette har en rekke fordeler:

 • Du vil ikke møte ekteskap eller bedrag – du kjøper og sjekker alt materiale personlig, du er også utelukkende ansvarlig for installasjonen..
 • Selve prosessen er enkel, det krever bare tålmodighet og nøyaktighet. Treet gjennomgår perfekt behandling og sliping.
 • Det er umulig å ikke merke personlig stolthet over arbeidet som er utført – nå, når du ser på garderoben, vil du alltid gjerne tro at den ble laget med egne hender..

Kjøkkenskap kommer i forskjellige størrelser, både store og små.

Følgende tre er best egnet for dem:
 • Aspen.
 • Linden.
 • Lerk.
 • Furu.

Eik anbefales ikke for veggskap, fordi de vil være veldig tunge og massive.

Skap er viktige egenskaper for ethvert kjøkken

Skap er viktige egenskaper for ethvert kjøkken

Formen er ikke forskjellig i spesiell variasjon – rektangulære skap, langstrakte langs eller på tvers. Det er verdt å merke seg at horisontalt langstrakte skap visuelt vil forlenge kjøkkenet og også spare plass.. De henger best over koketoppen for å forhindre at varme og damp ødelegger tregulvet. Ikke overdriv størrelse. Møbler skal se pent ut, ikke for forskjellige i størrelse og form, ellers går hele kjøkkenets stil tapt.

RådLag aldri mørke skap på et lite kjøkken, det blir visuelt enda mindre. Gi preferanse til varme farger, de vil gi plass, komfort og lys til kjøkkenet.

Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder) Wood Kitchen Gjør det selv - hvordan lage? Velge møbler for stilig design (210+ bilder)

VIDEO: De vakreste alternativene for kjøkken laget av tre

konklusjoner

Til tross for at tre er et ganske holdbart materiale, er det fremdeles steder i nærheten som det er bedre å ikke plassere det. For eksempel over ovnen er det bedre å bruke fliser, ligner på tre, og over benkeplaten, der treet ikke lenger er truet, bruk det gjerne. Ellers kan det hende at panelet ikke bare mister utseendet og deformeres fra damp og høy temperatur under aktiv tilberedning, men også tar fyr..

Previous Post
Κρεβάτι βάσης στο διαμέρισμα: 205+ (Φωτογραφία) Ιδέες και προτάσεις για το εσωτερικό (με συρτάρια, με πτυσσόμενο κρεβάτι, σε κόγχη)
Next Post
Laminat i interiøret på veggen på soverommet, stuen, gangen og balkongen + 100 BILDER. Vi gjør en fasjonabel aksent i interiøret!
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector