Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom

Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom

Linoleum er en praktisk og praktisk løsning for ditt interiør. Det er økonomisk, holdbart og lett å rengjøre. Og det er enda lettere å legge det. Finn ut hvilke anbefalinger og triks du bør vurdere når du velger dette materialet. Vei alle fordeler og ulemper, og nyt det nydesignede interiøret. Et fotogalleri med eksempler på interiøret hjelper deg med å bestemme deg for en løsning.

Valg av gulv

Det nye materialet kan ha en noe spesifikk og til og med ubehagelig lukt. Dette skyldes den kjemiske sammensetningen av belegget..

Dekningen velges avhengig av rommet

Dekningen velges avhengig av rommet

Totalt er det 5 typer forskjellige typer linoleum, som er delt i henhold til produksjonsmetoden:

Basert på naturlig linolje. Den består utelukkende av naturlige ingredienser. Dette garanterer absolutt sikkerhet for mennesker. Den eneste ulempen med gulvet er det dårlige fargevalget. Dette gjør det vanskelig å velge riktig farge for rommet. For eksempel, brun skygge kan bare gi en tegning i form av små flekker. Naturlig sengetøy plasseres vanligvis i rom som:

Stue interiør med linoleum

Stue interiør med linoleum

Tynn kolloksylin linoleum. Den er laget av ett lag uten å legge til en base. Materialet er slitesterkt og elastisk. Det brukes vanligvis for rom med høy luftfuktighet. Den største ulempen er økt brannfare.

Glyftal linoleum med stoffbunn. Den har gode isolerende egenskaper, som bidrar til å holde gulvet varmt og behagelig for barfotvandring. Ulempene med materialet inkluderer dets raske deformasjon..

Belegget kan begynne å strekke seg i bredden ved å redusere lengden.

Vær oppmerksom på de ekstra egenskapene til dette materialet

Vær oppmerksom på de ekstra egenskapene til dette materialet

PVC linoleum. Flere forskjellige baser brukes til fremstilling.. Blant dem:

 • klassisk stoffbase;
 • glassfiber base.

Begge typer har gode isolerende egenskaper. Men de har en felles feil – en sterk lukt, som opphever dens styrker..

Studer først alle fordeler og ulemper med en eller annen type

Studer først alle fordeler og ulemper med en eller annen type

Linoleum med innsatser i gummi. Bunnlaget er laget av resirkulert gummi. Overdel – består av syntetisk gummi og et fargepigment.

Linoleum, som består av kunstige komponenter, er av god kvalitet. Den er produsert med forskjellige mønstre og i alle farger..

Har mange farger og mønstre

Har mange farger og mønstre

Kvaliteten på basen påvirker betydelig hvor varmt og behagelig gulvet blir i fremtiden.. For stuer er det bedre å bruke et flerlagsprodukt.. Basen er laget av naturlig jute eller filt med glassfiberliming. Tykkelsen på et slikt belegg er omtrent 5 mm. Det er et slitesterkt og mykt materiale som kan brukes i en rekke miljøer.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Laminat i interiøret på gulv, vegg, tak – 100+ bilder, nyttige tips og obligatoriske anbefalinger

Fordeler og ulemper

For å forstå om belegget er egnet for et bestemt rom, må du studere alle dets styrker og svakheter. Linoleum, som produseres i dag, er vesentlig forskjellig fra modeller utgitt i sovjetisk tid..

Det er til og med isolert linoleum

Det er til og med isolert linoleum

Styrken til materialet inkluderer:
 • rask installasjon. Avhengig av romtype kan du velge et lerret med forskjellige bredder. Dette vil gjøre det mulig å legge den ned uten synlige slag og sømmer;
 • allsidighet. Materialet er egnet for boliger og lokaler;
 • forskjellige farger. Det er modeller laget med etterligning av andre gulvbelegg som er mye dyrere enn linoleum;
 • forskjellige teksturer som brukes til å dekorere overflaten. Dette lar deg bestille et lerret med en glatt, blank, matt, preget eller grov finish;
 • antistatisk effekt. Det finnes i nesten alle moderne produkter. Takket være dette frastøter overflaten lett støv og smuss;

Veldig lett å rengjøre

Veldig lett å rengjøre

 • varighet. Noen modeller kan sitte på gulvet i 40 år. I løpet av denne tiden vil det ikke dannes gnidning og sprekker på dem;
 • jevn varmefordeling. Dette gjør det mulig å installere en “varm kjønn“;
 • varme- og lydisolasjon. Ingen lyd høres i rommet fra nærliggende leiligheter eller rom;
 • Slitestyrke. Selv flere år etter installasjonen beholder linoleum sitt upåklagelige utseende;
 • fuktmotstand. Du kan legge lerretet selv i rom med høy luftfuktighet. Det er ikke redd for at fuktighet kommer på forsiden;
 • enkel omsorg. Overflaten kan rengjøres med husholdningskjemikalier minst hver dag;
 • forskjellige fargevalg. Takket være forskjellige nyanser kan du understreke fordelene ved et rom, mens du dyktig gjemmer sine mangler;
 • pris. Det påvirkes av lerrets sammensetning og utseende..

Du kan understreke fordelene ved ethvert rom

Du kan understreke fordelene ved ethvert rom

Hvis det er nødvendig å erstatte linoleumet med et annet gulvbelegg, er det ikke nødvendig å demontere det. Du kan ganske enkelt installere teppe eller annet materiale over det gamle lerretet..

Hver finish har mer enn styrker. Før du kjøper, må du ta hensyn til manglene..

For linoleum ser de slik ut:
 • Nesten alle typer inneholder syntetiske komponenter.
 • Høy pris på produktet med et ekstra beskyttende lag.
 • Hvis du bestiller store mengder, er lerretene vanskelige å transportere. Det er viktig å sikre at produktene ikke deformeres, og at utseendet ikke forringes..
 • Når du kjøper den enkleste klassen, har materialet et primitivt og monotont utseende. Dette gjør rommiljøet for kjedelig og monotont..

Høy produktkostnad

Høy produktkostnad

Hvis installasjonsreglene ikke følges, kan lerretet etter legging gå i bølger eller ha ujevne ledd. Dette gjelder spesielt for store lokaler..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Laminat i interiøret på veggen (100 + designfotografier): Vi lager en fasjonabel aksent i interiøret!

Anbefalinger for det riktige valget

Dette er et av de mest populære gulvbeleggene. Det viktigste er å vite hvordan du velger riktig lerret slik at det skal tjene lenge.

En vanlig kunde som kommer til en butikk for et kjøp, tar hensyn til farge og pris. Svært ofte lar irriterende selgere deg ikke fokusere og huske andre viktige egenskaper. Men blant dem er det svært viktige indikatorer som ikke bør glemmes..

Ikke glem viktige egenskaper

Ikke glem viktige egenskaper

Først og fremst gjelder dette merking. Det skjer:

 • 1 – for rom med minimal belastning. Det referer til soverom;
 • 2 – for stuer. For eksempel, kjøkken eller stue;
 • 3 – for kontorer;
 • 4 – for industrilokaler.

Hvert rom har en annen gulvbelastning.

Lokalene har plass til møbler og andre interiørartikler. Alle disse nyansene må tas hensyn til før du kjøper en bestemt beleggmodell..

Vær oppmerksom på alle nyansene før du kjøper

Vær oppmerksom på alle nyansene før du kjøper

Du må velge et gulvbelegg for hvert bestemt rom separat:
 • Stue. Hun har en gjennomsnittlig langrennsevne. Linoleum med en tykkelse på 1,5 mm laget av PVC er egnet her. Den må være motstandsdyktig mot fuktighet, absorberer ikke smuss, mister ikke farge.
 • Barn. Det er bedre å legge et lerret laget av naturlige materialer her..
 • Gang og kjøkken. Det er her gulvet er under den største belastningen. Folk kan gå i utendørs sko, som ofte setter spor av fuktighet og smuss. På kjøkkenet er det sikkert noe som søl eller våkner. Basert på dette, for disse rommene er det bedre å kjøpe semi-kommersielt linoleum 3 mm tykt. Også for disse rommene må du velge lerret med antiskliegenskaper. De består av en relieff preget overflate, som lett kan identifiseres hvis du skyver håndflaten over overflaten..

For soverommet er det bedre å ikke velge for mørkt linoleum.

For soverommet er det bedre å ikke velge for mørkt linoleum.

For å forhindre at linoleum strekker seg og mister formen, må du være oppmerksom på laget i midten av materialet når du kjøper. Det kalles glassfiber. Dette elementet holder linoleumet fra “strekkmerker”.

Basen må ha en høy tetthet. Dette vil bidra til å opprettholde materialets utseende i lang tid. Lerretet vil ikke forringes eller deformeres på lenge. Jo bedre base, jo høyere tetthet av materialet..

Jo tettere basen er, jo lengre vil den vare

Jo tettere basen er, jo lengre vil den vare

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Kjøkkengulv: 150+ bilder av vakre designhemmeligheter

Triks av linoleum for forskjellige rom

Materialet skal stå i kontrast til det indre av rommet. Belegg kan etterligne forskjellige materialer, de kan være med abstraksjon eller monokromatisk. Det er flere funksjoner å velge mellom. Disse inkluderer:

 • for kjøkken og bad er det verdt å velge PVC linoleum. Den har fuktresistente egenskaper;
 • for soverommet og omkledningsrommet kan du velge et materiale på stoffbasis;
 • for barnehagen eller gangen du kan velge en smal rulle;
 • i store rom må du velge en bred rulle. Ellers må du lage en søm og lime lerretene sammen, noe som ikke ser veldig pent ut.

For stuen er det bedre å velge brede ruller.

For stuen er det bedre å velge brede ruller.

Et viktig poeng når du skal velge gulvbelegg er holdbarheten. Tykkelsen for hjemmet er 0,2 – 0,3 millimeter.

Selv før du kjøper linoleum, bør du se på det ved berøring..

Den skal ikke ha:
 • grovhet;
 • bobler;
 • sprekker;
 • skader;
 • mangel på et beskyttende lag.

Sørg for å sjekke materialet ved berøring før du kjøper

Sørg for å sjekke materialet ved berøring før du kjøper

Du må også ta hensyn til den stikkende og ubehagelige lukten.. Det skal ikke være i produkter av høy kvalitet. Alle disse parameterne kan studeres i butikken ved å berøre rullen og lese informasjonen om den..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Små baderomsfliser (150+ designbilder): Den optimale kombinasjonen av stil og innredning

Hvordan velge et kjøkkendeksel?

Linoleum er et polymergulvmateriale. Den er tilgjengelig i forskjellige fargevalg i dag.. Den kan installeres på betong og tregulv. Teknologien for produksjonen gjør det mulig å velge belegget i henhold til kundens krav. Men det er bedre å velge linoleum basert på betingelsene for videre bruk..

Vi velger vanntett materiale

Vi velger vanntett materiale

Det er veldig viktig å velge riktig gulvbelegg for rom som krever spesielle forhold. Et av disse rommene er kjøkkenet. Her er det nødvendig å velge et veldig slitesterkt og vanntett materiale. På kjøkkenet er alle overflater utsatt for vann og fett. Linoleum er best egnet for dette rommet..

Hvis vi legger til side alle spørsmålene angående farger, kommer følgende egenskaper ved gulvet til syne:
 • utvidbarhet;
 • motstand mot deformasjon;
 • slitestyrke.

Det viktigste er at det valgte linoleumet varer lenge.

Det viktigste er at det valgte linoleumet varer lenge.

På byggematerialemarkedet er det fremdeles lerret som strekker seg under drift. For å unngå dette må du klargjøre tilstedeværelsen av glassfiber i sammensetningen. Dette elementet er garantisten for materialets stabilitet, uavhengig av mekanisk belastning..

Det er nesten umulig å bestemme med øyet om materialet vil være motstandsdyktig mot forskjellige påvirkninger. Motstand bestemmes av strukturen til topplaget.

Bedre å ikke velge et husholdningsalternativ for kjøkkenet

Bedre å ikke velge et husholdningsalternativ for kjøkkenet

Husholdningsalternativer kjennetegnes ved et veldig tynt lag, som er helt uegnet for kjøkkenet..

Det øvre transparente PVC -laget for farlige kjøkkenforhold må være minst 0,5 mm.

Leilighetene er sjelden fullstendig oppvarmet. I tillegg er oppvarmingssesongen ikke alltid sammenfallende med den faktiske startdatoen for oppvarmingen. Derfor vil det beste alternativet for kjøkkenet være varmt linoleum..

RådNår du velger et isolert materiale, anbefales det å ta hensyn til grunnlaget. Jo tettere det er, desto bedre holder gulvet seg varmt. En tykk base er mindre komprimerbar, noe som vil gi mindre deformasjon av materialet hvis den plasseres på den med en tung møbler eller andre belastninger.

Det tette laget beholder varmen bedre

Det tette laget beholder varmen bedre

Hvis lerretet er beregnet på et sommerkjøkken, må det tas hensyn til frostbestandigheten. I dette tilfellet må du velge et materiale med et dobbelt lag polyester. Strukturen vil ikke føre til delaminering eller forringelse av materialet i den kalde årstiden.

En annen faktor som påvirker valget av lerretet er tilstedeværelsen av et lakkbelegg. Beskyttelseslaget forhindrer ikke bare for tidlig slitasje av materialet, men forenkler også vedlikeholdet av gulvbelegget.

Vær oppmerksom på lakken

Vær oppmerksom på lakken

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kitchen Backsplash Tile (180+ designbilder): Tips for å få veggene dine til å bli levende

Linoleum laget for laminat

Den logiske gjennomføringen av konstruksjonsreparasjonsarbeid er valg og installasjon av gulvet. Materialvalget på byggemarkedet er ganske stort:

 • linoleum;
 • laminat;
 • tepper;
 • parkettfliser.

Linoleum for fliser

Linoleum for fliser

Når du velger et belegg, er det nødvendig å opprettholde forholdet mellom 3 hovedkriterier:
 • Attraktiv utsikt.
 • Funksjonalitet.
 • Praktisk.

Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom

Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom Linoleum i interiøret er en enkel og original løsning som gulvbelegg. 220+ (Foto) Beste IDEER for stue, kjøkken, soverom

Linoleum består av to lag:

 • Overflaten har en dekorativ funksjon.
 • Den nedre, som består av en syntetisk fiberbase, gir støy og vibrasjonsisolering.

Det perfekte valget for ditt interiør

Det perfekte valget for ditt interiør

VIDEO: Originale prosjekter for vakker design

konklusjoner

Linoleum er å foretrekke å legge i offentlige områder. I en boligleilighet ser det best ut i korridoren og på kjøkkenet, der slitasjebestandige kvaliteter er viktige. Laminat anbefales for bruk i stuer, kontorer og hytter landstype.

Previous Post
Κρεβάτι βάσης στο διαμέρισμα: 205+ (Φωτογραφία) Ιδέες και προτάσεις για το εσωτερικό (με συρτάρια, με πτυσσόμενο κρεβάτι, σε κόγχη)
Next Post
Laminat i interiøret på veggen på soverommet, stuen, gangen og balkongen + 100 BILDER. Vi gjør en fasjonabel aksent i interiøret!
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector