Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap – hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Baderomsmøbler

Dagens designere velger stadig mer en servant med servantskap på badet, og jeg støtter dem fullt ut. Balansen mellom bekvemmelighet og attraktivitet skaper et høyt komfortnivå. Når du skal dekorere et bad, er det viktigste ikke bare å utstyre det vakkert, men også å gjøre alt slik at det er praktisk å bruke rørleggerarbeid og møbler.

En vask med en steinstein eller en kjent tulipan – som er bedre?

Da jeg begynte å reparere i min lille leilighet, dukket det opp spørsmålet – hvordan lønnsomt å bruke den brukbare plassen på badet?

En slik kantstein vil skape et høyt komfortnivå

En slik kantstein vil skape et høyt komfortnivå

Hele mitt voksne liv har jeg brukt en tulipanvask. Det er usannsynlig at det er minst én person som ikke vet hvordan det ser ut: en vanlig vask som hviler på et ben. Det ser ikke klumpete ut, det kan kombineres med mange stiler og fyller hovedrollen på badet..

Et annet pluss av tulipanen er at beinet skjuler all kommunikasjon. For å lagre diverse husholdnings- og badetilbehør ved siden av vasken, må du installere et skap eller et hengslet skap. Samtidig dobles arealet til det okkuperte rommet..

Vask tulipan i interiøret

Vask tulipan i interiøret

Jeg fant en lønnsom erstatning på markedet – en vask med et skap, der sistnevnte erstatter tulipanbenet og fungerer som et eget møbel for å lagre alt du trenger. Jeg tror dette er et av de beste kjøpene for badet mitt..

Når du kjenner de grunnleggende trinnene for å produsere et produkt, kan du sikre budsjettet mot unødvendige utgifter.

Regler for valg av kabinett

Da jeg berørte kjøpsproblemet nøye, viste det seg at rekkevidden av vasker med sokkler ganske enkelt er enorm. Forskjellen mellom forskjellige modeller ligger ikke bare i de eksterne dataene, men også i det interne innholdet, materialene de er laget av og type installasjon. Jeg bestemte meg for å finne ut de viktigste komplikasjonene ved å produsere en struktur for å kunne velge det beste alternativet uten hjelp utenfra..

Utvalget av slike vasker er rett og slett stort.

Utvalget av slike vasker er rett og slett stort.

For en fordel som allsidighet er kantstein ansvarlig. Du kan kjøpe den ferdig eller bestille i henhold til individuelle parametere – så kan du designe fyllet inni deg selv. Passer til et skap under vasken:

 • annen type hyller, inkludert med høydejustering;
 • skuffer;
 • innebygde vaskekurver.

Jo større størrelsen på skapet er, jo mer frihet kan du gi til fantasi – dette er logisk. Størrelser i de fleste selskaper er standard: 50, 60 og 80 cm. Den mindre versjonen vil skjule kommunikasjon og er egnet for lagring av husholdningskjemikalier, 60 cm kan romme til og med en liten kurv, og den tredje størrelsen har tilstrekkelig margin for å installere alt kombinert.

Fordelen med dette skapet er dets allsidighet.

Fordelen med dette skapet er dets allsidighet.

Det største kabinettet har en alvorlig ulempe: ikke alle typer installasjoner er egnet for det. Alt er heller mulig, men en av dem er utrygg. Jeg vil fortelle deg mer om alle metodene..

Kantstein med maksimale dimensjoner, på grunn av den potensielt store vekten ved full belastning, kan bare installeres på en pålitelig støtte, på gulv.

Installasjonstyper

Baderomsskap, avhengig av type installasjon, finnes i to hovedversjoner:

 • gulv;
 • suspendert.

Det er ikke alltid kjøperen velger metoden selv. Enkelte dimensjoner på møbler og rørleggerarbeid krever en spesifikk installasjonsmetode. Konsulenter i butikker bør advare om slike funksjoner på forhånd for å redde klienten fra uplanlagt avfall og ødelagte nerver i fremtiden..

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Baderomsmøbler med dimensjoner på 80 cm eller mer regnes vanligvis ikke som et hengende alternativ.. Hvis belastningen er for tung, kan de sterkeste festene mislykkes og gå i stykker og forårsake skade på kledningen på vegger og gulv. Og veggen er laget av gips vil ikke engang tåle et standardskap på 50 cm bredt.

Gulvmodeller

Servanten med gulvstativ er en klassiker, en slags tradisjonell versjon. Den enkle designen utelukker installasjon med “problemer” og krever ikke spesiell kunnskap. De fleste kjøpere som er fremmed for ikke-standardiserte stiler og fasjonable innovasjoner, velger slike modeller..

Klassisk stil

Klassisk stil

Gulvstativer for vasker kan fortsatt deles inn i tre underarter:

Med sokkel. Det er en struktur, ved basen som det ikke er det minste gapet mellom gulvet og bunnen av skapet. Møblene vil selvfølgelig være stabile, men bare hvis gulvet er helt flatt.. Hyppig opphopning av vann på gulvet vil føre til at kjelleren kollapser, og manglende evne til å utføre grundig rengjøring vil uunngåelig føre til dannelse av mugg..

Før du kjøper en sokkel med en sokkel, spør om muligheten for å bytte den i tilfelle skade..

Tradisjonelt alternativ

Tradisjonelt alternativ

På en sokkel. Basen på møblene dannes av fortsettelsen av sideveggene, sjeldnere også den bakre. I motsetning til kjellerstøtten vil det være vanskelig, men mulig, å rengjøre under kantstein på sokkelen. Den viktigste negative faktoren er gradvis ødeleggelse av veggene. møbler på grunn av vannsprut på gulvet.

På beina. Oftest er bena laget av forkrommet metall, som ikke er redd for fuktighet, og de er også utstyrt med spesielle skruer for justering av høyden. De hindrer ikke tilgang til gulvet under strukturen. Av alle gulvalternativene ville jeg definitivt valgt dette.

Nedhengt monteringstype

Hengende servantskap med servant berører ikke gulvet og er montert på veggen. Optimal for stildesign høyteknologisk, minimalisme, avantgarde, moderne og lignende. Dannelse av sopp eller mugg er utelukket under kantstein, siden ingenting forstyrrer rengjøring av fuktighet og rusk av høy kvalitet.

Suspendert produkttype

Suspendert produkttype

Suspendert type er et hyppig valg av designere når de skal innrede små lokaler. Fraværet av en base ved kantstein øker plassen visuelt. På grunn av spesifikasjonene for installasjon kan ikke store møbler installeres på veggen, derfor er gulvmøbler foretrukket for et stort bad.

Styrken og kvaliteten på de valgte festene vil bestemme levetiden til møblene i fremtiden.. Hvis det under reparasjonen på badet er planlagt å kle veggene med plast eller gipsplater, bør du ta vare på installasjonen av festemidler i hovedveggen på forhånd..

RådFor denne type installasjon, velg skap som ikke er større enn 60 cm med en liten og kompakt servant..

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Dannelse av sopp eller mugg er utelukket under kantstein

Hvis du kjøper et større skap i motsetning til anbefalingene, bør installasjonen overlates til en pålitelig spesialist. Det er viktig å ta hensyn til påliteligheten til det valgte festet for å utelukke risikoen for kollaps av strukturen.. Ellers kan du ikke bare skade møbler og overflatekledning, men også forstyrre rørleggerkommunikasjon..

Materialer for produksjon

Kostnaden for skapet består hovedsakelig av materialet som brukes til fremstilling av alle deler. Men i vårt tilfelle er ikke alt som er dyrt bedre..

Baderomsmøbler utsettes konstant for vann og damp – det valgte materialet skal være så motstandsdyktig mot fuktighet som mulig.

En metode for å kombinere forskjellige alternativer i ett produkt brukes ofte. Den lar deg simulere strukturen til naturlige råvarer og forbedre kvaliteten på et billig materiale. Produksjonen av baderomsmøbler er ofte basert på den beskrevne metoden..

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

RådBillige materialer er et varsel om møblerbytte innen 4-5 år. Hvis du for å kjøpe et produkt av virkelig høy kvalitet ikke bør prioritere en lav pris.

Sponplate og MDF

De mest vanlige og tilgjengelige materialene av alle. De har ganske gode ytelsesegenskaper, men er avhengig av tilstedeværelsen av et beskyttende belegg. Begge er laget på grunnlag av komprimert treavfall, derfor er de i sin rene form redd for fuktighet..

For å beskytte mot eksterne faktorer, overflaten MDF og sponplatedeksel:

 • lakk;
 • akryl;
 • film;
 • plast.

Avhengig av type dekning, må den kanskje oppdateres etter et år eller mer. MDF er dyrere på grunn av bedre kvalitet og høy sikkerhet.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

På en lappFor å spare penger på kjøpet og forbedre kvaliteten på det ferdige produktet, kan du lage rammen av sponplater og den ytre kledningen fra MDF. Dermed vil det være mulig å redusere kostnadene med 20-25% i forhold til et skap utelukkende laget av MDF..

Plast

Et annet relativt billig materiale som veldig ofte tas som grunnlag for produksjon av møbler. Et skap med en vask av plastpaneler har ganske tålelige ytelsesegenskaper:

 • konstant kontakt med vann er helt ufarlig;
 • forekomsten av sopp eller mugg er utelukket;
 • materialet er enkelt å behandle;
 • utsatt for mekanisk skade – den største ulempen.

Alternativ i plast

Alternativ i plast

Kontinuerlig bruk av skapet over tid vil føre til dannelse av små riper på overflaten. Fra sterk påvirkning kan panelet deformeres betydelig. Mislykkede deler kan ikke repareres, og sannsynligheten for utskifting kan være kontroversiell.

Til tross for manglene, forblir plastskap på badet alltid etterspurt. Takket være moderne teknologi, fasade kan gjøres:

 • direkte;
 • bøyd.

Bilder og mønstre påføres enkelt på overflaten, fargepaletten er ikke begrenset.

Tre

De dyreste skapene med vasker er laget av naturlig tre. De ser virkelig luksuriøse ut, noe som understreker huseierens status. Direkte kontakt av tre med vann er fulle av konsekvenser, dette må tas i betraktning ved kjøp.

Modell laget av tre

Modell laget av tre

For at treet ikke deformeres over tid på grunn av konstant eksponering for fuktighet og temperaturfall, må overflaten på møblene dekkes:

 • oljer;
 • lakk;
 • voks.

Etter en viss tid må belegglaget fornyes.. Det er optimalt at et godt ventilasjonssystem er installert på badet.

For produksjon av et baderomsskap anbefaler jeg deg å velge en av treslagene.

De dyreste skapene med vasker er laget av naturlig tre.

De dyreste skapene med vasker er laget av naturlig tre.

Metall og glass

Etter min mening er dette to materialer som er minst ofte brukt i det indre av badet. Hvis du snakker om metall, uansett hvor tykt laget av beskyttelsesbelegget er, er det umulig å stoppe utviklingen av korrosjon på metallet. Bare rustfritt stål er ikke underlagt denne prosessen, men det ser veldig uvanlig ut.

Metall alternativ

Metall alternativ

Smidde metallelementer kan vises i de mest vågale designløsningene. De kan ikke tjene som grunnlag for hele strukturen, men når de kombineres med det samme treet, vil du definitivt få et nydelig resultat..

Glassvarianter er like sjeldne som metall. Ideen om materialets skjørhet kommer umiddelbart til å tenke på, men for fremstilling av slike møbler brukes spesielt sterkt herdet glass med høy styrke. Alle traumatiske kanter må avrundes.

Jeg vil merke at glass absolutt ikke er redd for fuktighet eller høy temperatur. Den eneste fangsten er at du må ta vare på en slik overflate nøye. Tross alt vil selv striper fra vann være godt synlige.

Glass er et sjeldent og uvanlig materiale for et slikt produkt.

Glass er et sjeldent og uvanlig materiale for et slikt produkt.

RådSlik at innholdet i skapet ikke er synlig gjennom glassdørene, er det bedre å ta hensyn til modellen laget av farget eller frostet glass.

Typer vasker

Når valget av skap har blitt åpenbart, er det på tide å gå videre til valg av vask. La dette være to forskjellige elementer, men til syvende og sist får du ett helt produkt i det indre av badet.. Derfor bør vasken og skapet se harmonisk ut sammen..

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Hovedkriteriene for valg av vask, uavhengig av parametrene for støtten:

Størrelsen. En stor vask på et stort skap vil se grovt ut i det indre av et lite badekar, akkurat som en liten vask vil “gå seg vill” i et romslig rom.

Enhet av stil. Servanten må samsvare med den generelle utformingen av badet.

Ergonomisk. Karakteriserer brukervennlighet – plassering, høyde, plass til personlige hygieneartikler, etc..

Sikkerhet. På grunn av skjørheten er vasker i glass usikre for små barn. Vær forsiktig når du velger vegghengte servanter, der innebygd og på støtte er tryggere..

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Standardbredden på den midtre vasken er fra 50 til 65 cm. Maksimum er 90 cm. Det finnes også ikke-standardmodeller opptil 50 cm brede og over 90 cm..

Former og farger på vasker på badet

Teknologiske fremskritt og mangfoldet av materialer som er egnet for behandling tillater produksjon av vasker i en rekke forskjellige former. Ganske uvanlig, langt fra geometrisk – dette er til avantgarden. Jeg vil gjøre deg oppmerksom på de som finnes i alle spesialforretninger:

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

 • rektangulær – en universell type, egnet for nesten ethvert interiør;
 • rund – bør kombineres i design med andre runde objekter;
 • firkantet – vil være passende i en streng stil;
 • oval – en ikke -standard form som passer best for en lignende design.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

I motsetning til den rådende stereotypen, skal skallet ikke bare være hvitt. Selv de lyseste fargene kan lykkes med å passe inn i den generelle stilen hvis de er valgt riktig. Håndmaling på keramikk eller glass blir mer og mer populært, men en slik nytelse er ikke billig..

Det blir interessant for deg:

Baderomsdesign med og uten vask: Velge møbler (165+ bilder). Hva du skal foretrekke?

Alternativer for etterbehandling av badet med fliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket

Fasjonabelt design av et bad uten toalett (+100 bilder) – Skjønnhet kombinert med komfort

Design og dekorasjon av badet med plastpaneler 110+ bilder – Rask og billig måte å dekorere på

Moderne trendy lite bad design 2017 – Det du trenger å vite?

Installasjonsmetoder

Vasker på baderom varierer også i type installasjon. Ikke bare kostnaden for VVS -tjenester avhenger av dette, men også det generelle utseendet på strukturen som et resultat. Individuelle modeller gir bare én mulig monteringsmetode.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Det er tre måter å installere en vask på et skap på et bad:

 • Fullstendig integrert i kabinettoverflaten. To alternativer er mulige her: servanten opptar hele overflaten uten skjøter og hull, eller et hull på størrelse med vasken lages i benken på skapet og deretter utføres installasjonen. Ved delvis installasjon av rørleggerarbeid, må alle skjøter rundt omkretsen forsegles med tetningsmasse slik at det ikke kommer vann inn.
 • Del for å bygge inn i skapet, del å la stå utenfor. Resultatet er en halvinnfelt servant, hvor den ene halvdelen stikker ut utenfor skapet. Metoden er ideell for bad, hvis område ikke tillater møbler med normal bredde. Og det er enda mer praktisk å utføre hygieneprosedyrer, siden beina ikke hviler mot skapdørene.
 • Installere synke, lage et hull i benkeplate bare for vannlås. Slike modeller kalles også fakturaer. De ser alltid uvanlige ut, og utfyller den stilige designen.. Toppkanten på servanten bør ikke være mer enn 90 cm fra gulvet, ellers vil daglig bruk forårsake ulemper.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Bordplate for et stort skap

Hvis den innebygde servanten ikke opptar hele skapets overflate, er det nødvendig med en benkeplate for installasjon av andre modeller. I mange modeller er det en fortsettelse av skapveggene, det vil si at den er laget av samme materiale og har samme struktur. For å diversifisere designet og legge glede til det ferdige interiøret, kan du bestille en benkeplate som er forskjellig fra hovedkonstruksjonsmaterialet.

Benkeplate for et stort skap

Benkeplate for et stort skap

Størrelsen på bordplaten er ikke begrenset av parametrene til skapet. På forespørsel fra klienten kan en bredere eller lengre overflate lages, noe som vil skape ekstra plass til lagring av personlige hygieneartikler. I tillegg kan du plassere en vaskekurv under den eller installere en vaskemaskin..

RådOverlate målingene for produksjon av benkeplater til spesialisten i selskapet der bestillingen skal plasseres. En feil på 1 cm kan forårsake en fullstendig utskifting av elementet..

Materialer

Badet har ofte høy luftfuktighet og temperaturendringer. Derfor, når du velger et materiale til en benkeplate, er det nødvendig å ta hensyn til alle egenskapene for ikke å møte ubehagelige “overraskelser”.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

 • Sponplate og MDF. Et vanlig relativt billig alternativ; Hele skapet er ofte laget av lignende råvarer. Hovedsakelig dekket med et mønstret laminat som kan etterligne naturlige materialer. Ved konstant bruk serverer sponplater svært lite, på grunn av bedre kvalitet kan MDF brukes i flere år.
 • Falske diamanter. En av de vanligste benkeplatene. Ikke redd for vann, ultrafiolett stråling og mekanisk skade, holdbar. Det er dyrere enn de fleste materialer, noe som alltid begrunner utmerket kvalitet.
 • En naturstein. Ser luksuriøst ut på romslige bad, motstandsdyktig mot de fleste irriterende stoffer. Ulempene er for tunge og det er umulig å restaurere ved flis.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

 • Tre. Det er dyrt, trenger et beskyttende lag av høy kvalitet mot fuktighet og konstant oppdatering.
 • Glass. Deformeres ikke over tid, mister ikke gjennomsiktighet, men kompliserer rengjøringsprosessen.
 • Gipsplater dekket med mosaikk eller fliser. Et godt alternativ, forutsatt at du velger en fuktresistent fugemasse av høy kvalitet for skjøter.

Massive benkeplater med vask

En benkeplate med massivstøpt vask er fortsatt en sjelden variant, på grunn av høye kostnader og kompleks teknologi. Problemer med forvrengning, materialhevelse eller muggdannelse blir fremmed for de som har et budsjett for å gjøre disse kjøpene. Designet er en monolitisk bordplate med en fordypning i planet, som fungerer som en vask.

Massive benkeplater er laget av kunststein, fajanse eller porselen. Det er ingen sømmer og ledd her i det hele tatt, så vannlekkasje er utelukket. Kvaliteten på råvarene garanterer holdbarheten til hele strukturen.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Egenskapene til kunststein gjør det mulig å gi produkter til alle størrelser og fasonger. Rent porselen og fajanse ser utsøkt ut. Produkter laget av edel keramikk trenger ikke unødvendig kunstig bearbeiding, og selve materialet er ganske dyrt, for ikke å snakke om nyansene ved å jobbe med det.

Byggeformer

I spesialforretninger har jeg kommet over to typer servantskap med vask: rektangulær og kantet. Her er valget ikke lenger avhengig av ditt eget innfall, men av nyansene i baderomsoppsettet. Hvis hjørnet av rommet forblir ubrukt etter å ha plassert andre gjenstander, blir valget av møbeltype åpenbart.

Hjørnekonstruksjon

Hjørnekonstruksjon

Rektangulære sokkler – den klassiske typen møbler, som er valgt av 90 kjøpere av 100. Avhengig av størrelsen på møblene er det skuffer, hyller, spesialrom inni. Vasken er innebygd i overflaten, sifonen fra den er gjemt inne i skapet.

Hjørnestrukturer optimal når du trenger å bruke et ledig hjørne i rørleggerrommet. De er mer romslige enn rektangulære. Vanligvis formet som en trapes eller trekant.

Rektangulære skap - klassisk type møbler

Rektangulære skap – klassisk type møbler

En egen fordel med hjørneskap er muligheten til å installere en stor vask, samtidig som det gir nok plass til oppbevaring av personlige hygieneartikler. Halvinnfelte vasker er ikke installert i slike konstruksjoner..

Servantskap med to servanter

For romslige bad, der området lar deg gi fantasien din frie tøyler, ville kjøp av to vasker med et skap være en utmerket løsning. I en stor familie er et slikt oppkjøp spesielt berettiget. Men i små boliger vil selvfølgelig den andre vasken være overflødig..

Mulighet for romslige bad

Mulighet for romslige bad

Blant de viktigste fordelene vil jeg trekke frem:

 • spare tid ved innsamling av alle familiemedlemmer om morgenen – to personer kan samtidig utføre hygieneprosedyrer;
 • flere sjanser for å lage et design “med en vri”;
 • du kan ordne et spesielt hygienisk regime, for eksempel gi den ene vasken til bruk for barn, og den andre forblir bare for voksne;
 • ett av familiemedlemmene kan ta en vask og ordne personlige eiendeler i henhold til deres bekvemmelighet – noe som ikke vil være til hinder for kjære og gjester.

Ideell for en stor familie

Ideell for en stor familie

Utvalget av skap med to servanter er helt ubegrenset. Alle former, størrelser, konfigurasjoner, farger – uansett hva designeren og kundens sjel ønsker. Hovedregelen er å prøve å matche den valgte utformingen av hele badet..

Velge et sted

Det er nødvendig å bestemme hvor det nye skapet med vask på badet skal installeres før du kjøper et. Oppgaven er enkel, hvis den nye strukturen settes i stedet for den gamle vasken.. Ved ombygging av et bad, bør stedet for fremtidig plassering av rørleggerkommunikasjon tas vare på på forhånd.

Velg et sted under vasken med omhu

Velg et sted under vasken med omhu

Hvorfor er det så viktig å bestemme plasseringen av vasken i begynnelsen av reparasjonsarbeidet:

 • Planen på badet med en indikasjon på alle elementene vil bidra til å bestemme den optimale størrelsen på skapet med vasken. Tenk på alle rørleggerdetaljer og avstanden som døren åpner innover vil ta.
 • De utgående vannrørene fra veggen kan hvile mot hyllene og skuffene i det valgte skapet. For å slippe å kutte ut materiale, faktisk for å stjele nyttig plass og ødelegge møbler, bør du rette fyllet inne på bestillingstidspunktet.
 • Jeg anbefaler på det sterkeste å fjerne kloakkrøret ved siden av vannrørene. Ellers må du lage et hull for å trekke den korrugerte slangen til sifonen i bunnen av skapet.

Lag en plan for badet

Lag en plan for badet

Når alle nyansene tas i betraktning, kan du begynne å legge kloakkrør, så vel som varmt og kaldt vann. Global ombygging krever høyt spesialisert kunnskap, derfor er det bedre å søke profesjonell hjelp. Det er mye enklere å forebygge et problem enn å bruke energi på å fikse det..

Valgfritt tilbehør

Sammen med valg av servantskap og passende servant, bør ikke mindre oppmerksomhet rettes mot valg av tilbehør. Hvor komfortable møbler vil være i bruk avhenger av kvaliteten. Det samme gjelder holdbarheten..

For eksempel utfører håndtak på dører og skuffer ikke bare en praktisk funksjon, men kan også bli et spesielt designhøydepunkt..

Det er ikke nødvendig å foretrekke gullbelagte beslag eller laget av plast, tro meg, det vil mislykkes raskt nok. Det er optimalt å kjøpe håndtak av forkrommet metall.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Mange tar ikke hensyn til kvaliteten på hengslene på dørene, og tror at dette tilbehøret kan reddes. Jeg er uenig – jo høyere kvalitet hengslene er, jo lengre vil møblene vare uten knirk og rust. For ikke å snakke om at døren ikke vil holde i det hele tatt på et ødelagt hengsel.

Sammen med et skap og en vask blir ofte kjøpt speil. Når den plasseres over servanten, blir det mye mer praktisk å utføre hygieneprosedyrer. Utformingen av det valgte speilet skal samsvare med konstruksjonens design: med eller uten ramme, med et mønster langs kanten eller en hylle nederst – det er opp til deg.

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder) Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap - hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Previous Post
Μικρός διάδρομος: Πώς να εξοπλίσετε το διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)
Next Post
Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector