15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vaskbart tapet – Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett

Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett

Vaskbare tapeter var en absolutt hit da den først kom på markedet – og det har ikke endret seg nå. De er komfortable, allsidige og praktiske. Sammenlignet med andre har de mange fordeler som virkelig ser bedre ut enn andre. Flere detaljer senere i artikkelen.

Valgfunksjoner

Utformingen av syntetiske tapetmønstre er ekstremt allsidig. Imitasjonsmaterialer under en stein, tre, fliser, huden skaper en realistisk atmosfære, introduserer strukturen i rommet. Denne uvanlige veggdekorasjonen gir mange fordeler og kan brukes i en rekke miljøer..

PVC er egnet for rom med høy luftfuktighet, for eksempel for kjøkken og baderom rom. Men den er også egnet for intensiv bruk, på steder som f.eks korridorer, trapp eller baby rom. Den kan brukes selv i tørre kjellere. I kommersielle, forretningsmessige eller offentlige rom har lys vinyl erstattet glassfiber, som var allestedsnærværende før..

Vaskbare tapeter var en absolutt hit

Vaskbare tapeter var en absolutt hit

Trendhistorie

70 -tallsdesign var rik på plast og syntetiske materialer som ingen andre tiår i historien. I dag er originalt 70 -talls vinyltapet – med levende farger og vintagemønstre – ettertraktet av mange samlere.

Folk oppdaget snart de praktiske aspektene ved kunstige veggbehandlinger og brukte dem entusiastisk i hjemmene sine.. De åpnet opp for ukjente muligheter: badet, kjøkkenet, korridorer har nå blitt til luksuriøse designrom, ved hjelp av vaskbart og slitesterkt syntetisk materiale..

Veggtrykk i murstein

Veggtrykk i murstein

Vinyl tapet i form av fliser eller interessant stein ble treimitasjonssorter veldig populære på 80 -tallet, de ga enda flere designmuligheter. De plastbelagte var enkle å håndtere, vasket godt, noe som gjorde dem til den opplagte løsningen for områder utsatt for fuktighet eller smuss.

Tiår har gått, men vaskbare tapeter gjenstår. Kontinuerlig utvikling av nye design og mønsterideer fortsetter å øke populariteten til denne tidløse klassikeren.. Blant deres egenskaper er også motstand mot slitasje.. Veggdekorasjon med dette materialet vil fortsatt være populært på steder som er utsatt for fuktighet og smuss..

Glassfiber

Tapet i glassstoff er et miljøvennlig produkt. De er vevd med glassgarn med varierende tykkelse og tetthet, og deretter impregnert for å holde formen.. Det endelige mønsteret kan etterligne forskjellige typer strikk.

I det indre av kjøkkenet

I det indre av kjøkkenet

Slike vegger har, i tillegg til å være miljøvennlige, også en rekke andre nyttige egenskaper:

 • pustende;
 • hygienisk;
 • ikke brenn, støtt ikke ild;
 • holdbar, støtsikker;
 • mulighet for ny maling.

Den største fordelen med glassfiber er sikkerheten, som skiller den fra PVC, som avgir giftig gass når den brennes.. Glasset inneholder ingen brannfarlige stoffer. Det opprettholder også et godt inneklima, ettersom det kan “puste”, inneholder leire, sand, kvarts og andre naturlige ingredienser..

Geometrisk mønster

Geometrisk mønster

Glassfiberdekorasjon vil være en nyttig løsning for kjæledyrelskere. Motstandsdyktig mot skarpe klør, tenner og kjæledyrs livsstil.

Den største ulempen med slike tapeter er deres relativt lave fuktmotstand – de kan vaskes, men de er ikke egnet for våtrom..

To typer vinyltapeter

Tapet laget av polyvinylklorid (samme slang “vinyl”) er solid og vinylbelagt. Sistnevnte kalles også ofte akryl. Førstnevnte er utelukkende laget av PVC og belagt med resirkulert papir eller en kombinasjon av cellulose og tekstilfibre. Og PVC påføres bare som et ekstra beskyttende belegg.

Visuelt og strukturelt gir begge alternativene nesten ubegrensede designalternativer. Å bestemme hvilken du skal velge, avhenger helt av praktisk preferanse..

Tegning i form av kjøkkenutstyr

Tegning i form av kjøkkenutstyr

Med papirversjonen påføres lim på hver rull og deretter igjen for å absorbere. Med fiberduk tapet påføres limet direkte på veggen, det kreves ingen bløtleggingstid. Rullen kan påføres veggen så snart den er kuttet til ønsket lengde. I tillegg kan PVC veldig enkelt fjernes, siden de fjernes helt fra veggen, uten å etterlate spor uten behov for foreløpig impregnering..

Papirer er tilgjengelige med følgende spesifikasjoner:

 • “Fjern etter bløtlegging”.
 • Fjern tørr.

Nonwovens har flere funksjonelle funksjoner: de beholder formen, regulerer fuktigheten, korrigerer mindre ujevnheter. PVC -belagt papir er mindre fuktresistent, men den forseglede vinyloverflaten lar ikke fuktighet passere uansett.

Ikke la fuktighet passere

Ikke la fuktighet passere

Uavhengig av underlaget, er vinyl iboende fuktavvisende. Den syntetiske overflaten for dekorasjon kommer i mange varianter, for eksempel glatt, strukturert eller preget.

Polyvinylklorid og andre syntetiske materialer

Overflatematerialet til vinyl tapet er polyvinylklorid, PVC. Ofte brukes flere lignende begreper om hverandre:

 • vinyl;
 • PVC;
 • syntetisk.

Det er imidlertid noen tekniske forskjeller..

Dette trykket ser alltid stilig ut.

Dette trykket ser alltid stilig ut.

Syntetiske materialer kan deles inn i tre hovedgrupper:

 • termoplast;
 • duroplast (eller raktoplast);
 • elastomer.

Polyvinylklorid er et termoplastisk stoff laget av vinylklorid. Det tilhører gruppen termoplastiske harpikser (sammen med polyetylen og polypropylen). I tillegg til PVC kan overflatene på syntetisk tapet være laget av andre stoffer i hovedgruppen, for eksempel polymetylmetakrylat, polyvinylfluorid eller etylenvinylacetatkopolymer..

Lyst og appetittvekkende mønster, egnet for kjøkkenet

Lyst og appetittvekkende mønster, egnet for kjøkkenet

Til bad og toalett

Inntil nylig ble mange bad flislagt fra gulv til tak. Det ble ansett som en vakker og praktisk begrunnet løsning. Flislagte vegger er veldig enkle å rengjøre. Eventuell fuktighet forble på toppen av flisene og førte ikke til mugg på veggene.

Tapet da var ikke av samme kvalitet som det er i dag, noe som i utgangspunktet gjorde det uegnet for våtrom.. Men i dag går trenden bort fra kule fliser til lysere, mer stilige løsninger.. Mønstrede motiver kan skape en mer uttrykksfull atmosfære – fra havet til spaet i det gamle Egypt.

Faktisk kan du skape hvilken som helst stemning ved å velge riktig mønster eller mønster. La oss illustrere denne ideen i det følgende eksemplet..

En tegning som vil skape en lys stemning

En tegning som vil skape en lys stemning

Marine stemning

På grunn av sjø og vann blå fargen får dype nyanser, ofte med en blanding:

 • grønn;
 • blå;
 • asurblå;
 • turkis;
 • akvamarin;
 • safir.

Teksturert eller mønstret badetapet i disse fargene forvandler hvite vegger til magiske, mystiske undervannsverdener eller de endeløse vidder av Atlanterhavet. Et slikt rom vil bli et tilfluktssted for livets stress og uro..

RådKombinasjonen av blått med hvitt og rød lager en klassisk nautisk palett, ofte sammen med stripete bakgrunnsbilder.

Det trenger ikke å være et veldefinert mønster. Et abstrakt motiv eller tekstur preget av urolige blues og greener, også egnet for et havinspirert bad. På markedet i dag kan du for eksempel finne turkis skinnaktig tapet med realistisk preging som minner om fiskeskala; barokke og retro mønstre i nautiske farger.

Kombinere farger riktig

Kombinere farger riktig

Bakgrunnsbilder som viser linjer, bølger eller vannbobler, skaper subtile eller sterke dynamiske effekter.

Spesifikke egenskaper

Bruk på toalett eller bad betyr at det vil være høye nivåer av kondens. Som et resultat må tapetet som brukes ha visse egenskaper når det gjelder vedheft, vannbestandighet og vaskemiddel..

Begge typer PVC -belagte tapeter forhindrer fuktinntrengning og er egnet for bad. Imidlertid er ikke-vevde baderomsvegger ofte det foretrukne valget på grunn av formfasthet og vannbestandighet..

Vaskegraden i dette tilfellet er også forskjellig for forskjellige bakgrunnsbilder: noen ganger middels, høy motstand mot vask, riper. De kan ha glatte eller teksturerte overflater, et stort utvalg av mønstre og motiver. Mange anerkjente designere verdsetter dette høykvalitets- og vannavvisende overflatematerialet når de lager nye favoritttrender på badet..

Vasketrinnet på tapetet er veldig annerledes.

Vasketrinnet på tapetet er veldig annerledes.

Alternativer til vinyl

Når du velger et annet overflatemateriale, må du vurdere at alle bakgrunnsbilder som brukes på bad må forsegles med tetningsmasse for å beskytte mot fuktighet og kondens. Dette kan oppnås ved å påføre en spesiell latexmaling.

Malingen skal påføres med presis presisjon for ikke å gå glipp av en eneste del av veggen.. Selv den minste ubehandlede flekken kan ha en viss innvirkning på veggenes utseende.. Imidlertid er delikate overflatematerialer ikke egnet for forsegling av latexmaling..

Lite kjøkken i loftstil

Lite kjøkken i loftstil

Påføring av tapet på bad

Mønstret tapet kan brukes på en eller alle baderomsvegger. Alle områder som er i direkte kontakt med vann eller utsatt for fuktighet / kondens (dusj, vask, toalett, etc.) må beskyttes, ettersom selv vannavvisende tapeter ikke tåler denne påvirkningen. Moderne sprutsikre fliser er begrenset i sine respektive områder, tar ikke mye plass. Følgelig er det mye ledig plass for veggdesignapplikasjoner..

Gamle, irrelevante fliser kan også gjemmes bak vannavvisende tapet. Her, for at resultatet skal oppfylle forventningene, vil det være nødvendig med noen forberedelser. For eksempel kan en veggoverflate glattes med flislim. Alternativt kan du festes til veggen gips, å forberede den til tapet. For vinyl i badekar brukes en blanding av spesiell tapetlim og dispersjonslim for å øke limets styrke.

Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett

Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett

Kjøkken – deilig tapetoppskrift

Moderne kjøkken har lenge mistet sitt rykte som et rent funksjonelt område, så de er ofte dekorert med bakgrunnsbilder som kan understreke den individuelle smaken til eierne. Men også her må du ta hensyn til flere grunnleggende egenskaper og designregler..

Fargevalg

Farger er verktøy for å skape en bestemt stemning, atmosfære i et rom. Kjøkken krever vanligvis lysere og mer stimulerende farger.. Mørkere nyanser bør bare brukes sparsomt. Vegginnredning med svart som hovedhodesett kan imidlertid gi en flott visuell kontrast til hvite vegger. Effekten vil være moderne og stilig..

Farger er verktøy for å skape en bestemt stemning

Farger er verktøy for å skape en bestemt stemning

Kjøkkenveggfarger kan ha en ubevisst effekt på vår energi, kreativitet, appetitt.. Gul, røde, appelsiner vil være de mest vellykkede kjøkkenfargene. Jo mer intens og lysere skyggen er, desto sterkere blir effekten. Lilla er en kreativ, magisk farge – flott for håpefulle kulinariske mestere og mateventyrere.

Tapet til kjøkkenet med kule lyse blåtoner, grå eller sølv metallisk farge for en sofistikert effekt stue, spesielt i kombinasjon med moderne kjøkkenmøbler, utstyr. Grønn kjøkkenveggdekor gir friskhet til rommet.

Grønt er kjent for å ha en balanserende, beroligende effekt som lindrer stress. Ulike lyse eller mørke nyanser av brunt minner oss om kaffe, sjokolade eller nøtter – som brukes på kjøkkenet og stimulerer sansene våre. Brune kjøkkenvegger er også egnet for en rekke klassiske og trendy interiørstiler..

Striper er alltid i trend

Striper er alltid i trend

Når du kombinerer farger, må du først og fremst ta hensyn til harmoni og balanse. Som en nøytral tone er hvit en flott partner for andre farger. Motivet med bildet av frukt og grønt refererer til temaet matlaging. Samlinger av kjøkkenutstyr som skjeer eller tallerkener brukes ofte på kjøkkeninnredning.

Bare sørg for at mønstrene og fargene forbedrer oppsettet, atmosfæren i rommet.. De har en betydelig innvirkning på det visuelle inntrykket av høyden, størrelsen, lysstyrken, stemningen i et rom..

Hva annet å være oppmerksom på?

Små kjøkken har størst fordel av:

 • lyse bakgrunnsbilder med små eller delikate mønstre / motiver;
 • med glitter eller metalliske effekter;
 • 3D -mønstre som øker plassen;
 • med tynne horisontale striper, små klassiske mønstre, små prikker.

Grønt i baderomsinteriøret

Grønt i baderomsinteriøret

Større eller lysere mønstre bør begrenses til bare én vegg eller del av en vegg.

Strukturelle mønstre som horisontale striper eller diagonale mønstre foretrekkes for lave tak. Påfør tapet før tak, for å oppnå den effekten at tegningen fortsetter på ubestemt tid. Delikate eller tynne linjer er egnet for små rom med lav takhøyde.

For stor takhøyde bruker du en tapet i en farge nederst på veggen, deretter et mønstret tapet i taket.

Vegger med mønster for kjøkkenfliser

Moderne kjøkken har ofte bare gulvfliser, ettersom selv bakplaten på veggen ofte blir erstattet med moderne materialer som er lette å stelle, og som har den ekstra fordelen av å være enkle å installere. Likevel er flislagte vegger fortsatt et populært valg for kjøkkenet, som illustrert av slående eksempler fra designere.. Denne siste trenden gjenspeiles i Majolica-fliser i spansk stil inspirert av den verdenskjente mesterarkitekten Antoni Gaudí.

Bad i fransk stil

Bad i fransk stil

Praktiske egenskaper og overflatematerialer

Siden kjøkken eller kjøkkenområder konstant utsettes for damp og kondens, må kjøkkenvegger oppfylle visse krav som fuktmotstand og holdbarhet..

Selvfølgelig bør de vaske godt, siden mat kommer på dem under tilberedning er uunngåelig.. I tillegg må du vurdere om tapetet for kjøkkenet vil være i nærheten av en brannkilde, for eksempel nær en komfyr eller bord. Det er mange søl og flekker på kjøkkenet, hvorav mange kan være ganske vanskelige.

Bakgrunn for fliser

Bakgrunn for fliser

I henhold til typen potensielle flekker og rengjøringskrav, er vaskbart kjøkken tapet delt inn i følgende kategorier:

 • vann motstand;
 • høy vannbestandighet;
 • ripebestandighet;
 • høy ripebestandighet.

Begge typer vinyl er mest egnet for kjøkkenvegger som krever rengjøring.. Noen overflatematerialer anbefales ikke for bruk på kjøkkenet, da de utsettes for fuktighet / damp – bortsett fra naturlige og tekstilmaterialer, inneholder denne listen også glassfiber. Når det gjelder raffinement og enkel vedlikehold, er vinylimitert skinn en fantastisk løsning for kjøkken..

Utsøkt bad

Utsøkt bad

Siden hvert kjøkken inneholder en kokeplate og ovn, er dette rommet med størst risiko for hjemmet.. Som et resultat bør brannbestandig tapet foretrekkes på kjøkkenet, og valg av glassfiber er begrunnet her, det viktigste er at det ikke er nær kondens.

Kjøkken tapet bør også gi kvaliteter som seighet og sterkere korn, slik at mindre skader ikke har stor innvirkning på det generelle utseendet..

Det blir interessant for deg:

Beige tapet i interiøret – 175+ (Foto) Kombinerte kombinasjoner (på kjøkkenet, stuen, soverommet)

Grønt bakgrunnsbilde: 200+ designbilder for interiøret ditt. Hvilket tapet er egnet for veggene på soverommet, kjøkkenet, stuen?

Bakgrunn i stil med Provence: regler for utforming av rom (150+ bilder). Hvordan gjøre interiøret ditt virkelig fransk?

Vakre bakgrunnsbilder til stua: 150+ bilder av interiør. Moderne kombinasjonsideer

Flytende tapet i det indre av vanlige rom (150+ bilder): Bruksegenskaper

Gang – hvordan lage et inngangsparti

Har du hatt en ubehagelig eller til og med skremmende opplevelse av å gå ned en mørk, smal korridor når du besøker venner, bekjente eller slektninger? I så fall husker du sannsynligvis den undertrykkende følelsen av klaustrofobi og ønsket om å komme til den andre enden så raskt som mulig.. Glem denne smale, mørke, skremmende gangen.

Nydelig 3D tapet

Nydelig 3D tapet

Gang ser ut som et visittkort i hjemmet ditt, og det er det første som besøkende oppfatter i det øyeblikket du åpner døren. Den som kommer for å besøke deg, vil se gangen din først. Og gjestene vil instinktivt basere sine forventninger på resten av hjemmet – eller til og med personligheten til beboerne – på det første inntrykket..

Dermed må du skape en rekke positive følelser og ikke gi besøkende en tilknytning til en mørk, uryddig, forsømt eller kjedelig korridor. Det avhenger helt av hvordan du designer og hvilket inntrykk du skaper for deg selv, din familie og gjester..

Det er bakgrunnsbilder som visuelt forbedrer og understreker oppsettet, eller til og med korrigerer det, som er behagelige for øyet og fremkaller positive assosiasjoner..

Nydelig blomstertrykk

Nydelig blomstertrykk

Spesifikke kjennetegn ved tapet for gangen

Korridoren er et område med høy trafikk, et gjennomgangsrom. Dette betyr at innredningen her vanligvis må endres ganske ofte. Som et resultat kan man tro at bakgrunnsbilder i disse områdene ikke bør ha noen spesielle egenskaper. Imidlertid er det motsatte sant. For eksempel vil området nær døren bli utsatt for mer skitt enn noen annen del av huset.. Barn legger hendene på veggene mens de fjerner skoene. Og når de reparerer et annet rom, må arbeidere gå langs korridorer og trapper, bære støv og andre forurensninger..

Derfor er følgende egenskaper og funksjoner nyttige for veggene i gangen:

 • godt vaskbar overflate (vinyl);
 • varighet;
 • høyere grammatikk.

Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett

Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett Vaskbart tapet - Et drømmedesign på et solid grunnlag. 210+ (Foto) for kjøkken, bad og toalett

Tapet med god lysegenskaper er viktig i inngangspartier og trapper med vinduer og glass dører og derfor med for mye sollys og dagslys.

Justering av oppsettet

Farge, type, rekkefølge, størrelsen på bildet, samt struktur, effekter kan ha en balanserende og korrigerende effekt i tilfelle ugunstig planlegging. Legg lys og plass til en smal, mørk gang, legg til store tredimensjonale mønstre til en stor og romslig. Her er anbefalingene for forskjellige romkorrigerende tiltak ved bruk av vinyl:

 • En kort, smal gang uten dagslys. Strekk, utvid, lysere med bakgrunnsfargen. Grunn- og mønsterfarger bør ikke kontrastere for mye, men tilhøre samme fargefamilie. Små mønstre er mer passende enn store eller tredimensjonale mønstre. Metall, folie eller glassfiber leker med lys – og gir dermed lys til området.
 • Hvis du vil legge til et veldig naturlig, varmt preg på et rom eller en gang, kan du bruke bambus eller kork tapet. Taket skal alltid ha bare en farge og en lysere tone enn hovedfargen på mønsteret..

Blå kombinert med brun

Blå kombinert med brun

 • Lang, smal korridor med lite eller ingen dagslys. Igjen fungerer lyse vegger med matte / blanke eller metalliske effekter best. Silkeaktige overflater, sammenflettede mønstre eller kunstnerisk brettede fotografiske motiver, typografiske design tar fra lengden. Tydelige geometriske mønstre på en lys bakgrunn og kontrastfargemønstre forkorter rommet visuelt. En aksentvegg vil også gå her. Dette er vanligvis en vegg som tiltrekker seg et direkte øye når man går inn i et hus. Velg et tapet som ser bra ut med dører (for eksempel et diskontinuerlig mønster) og et mønster som er balansert i forhold til størrelsen på veggoverflaten. Taket skal bare ha en farge, det skal matche veggene, men være litt lysere.
 • Stor entré. Den store lobbyen gir god plass til massive mønstre og interessante motiver som trenger oppmerksomhet. De modigste kan blande to typer tapeter med forskjellige mønstre. Flerfarget eller lyst, kontrastfarge eller mørke farger med lysere detaljer er også flott for store gangen.

Vårstemning på badet

Vårstemning på badet

 • Stor takhøyde i lobbyen, korridoren. De kan få vegger til å se påtrengende, “uendelige” ut. Å lage separate områder er en god løsning. For eksempel kan området nær gulvet ha et vanlig teksturert tapet, mens resten av veggen kan dekoreres med vakre mønstre..

Lav takhøyde krever geniale teknikker for å se høyere ut. Bruk tapet som er loddrett justert, for eksempel vertikale striper som blir mindre synlige i det øvre området, under taket.

Overflatestruktur: glatt og strukturert

Vinyloverflater kan være glatte eller ha varierende grad av tekstur og taktil tekstur. Derfor er det forskjellige metoder for PVC -belegg. Bærelaget kan lamineres (dekkes med en tynn plastfilm), skrives ut eller preges. En annen metode er å påføre et fortrykt PVC-lag og deretter varmt stempel.  Også kjent som vinyl såkalt skum tapet. Dette er når bærermaterialet blir behandlet med PVC-skum for å skape den flerdimensjonale strukturen til mønsteret. I tillegg til vinylskum tapet, gir preget vinyl tapet også en håndfast lettelse. Begge varianter av vinylpreget tapet blir vanligvis referert til som teksturert tapet..

Provence -stil

Provence -stil

Mønster design

Populær på vinyl tapet:

 • barokke mønstre;
 • blomster;
 • geometrisk;
 • stripet eller gradient;
 • etterligning av tre eller stein;
 • flis design;
 • skinnende utseende;
 • vakre landskap og landskapsmotiver;
 • tegneseriefigurer;
 • kultfigurer;
 • mennesker;
 • dyr;
 • gjenstander;
 • abstrakte, autentiske eller figurative bilder.

Moderne kjøkken

Moderne kjøkken

Denne allsidigheten gjør vinyl fleksibel og egnet for en rekke temaer og interiørstiler, slik at selv de mest merkelige designkonseptene kan realiseres. Glansede og matte effekter skaper en følelse av romlig dybde og plastisitet.

Rengjør vinyl tapet

Den mest fortjente av tittelen er den vaskbare typen vinyl eller syntetisk tapet. Dette er en av hovedårsakene til deres popularitet.. PVC tapetbehandling er klassifisert som følger:

 • Vanntett: Smuss og vannløselige flekker og flekker kan fjernes med en fuktig klut og litt såpe og vann. Olje- og fettflekker vaskes ikke av. Bruk aldri avfettingsmidler på denne vinylinnredningen.
 • Høy vannbestandighet: selv store eller fettete flekker kan fjernes. Avfettingsmidler bør imidlertid fortsatt ikke brukes..
 • Ripebestandig: For vinyl bakgrunnsbilder i denne kategorien kan du bruke en svamp eller myk børste og milde rengjøringsmidler for å rengjøre.
 • Høy ripebestandighet: ligner på det forrige utseendet, men med en mer holdbar overflate som er lettere å rengjøre.

Interessant tegning med lyse fugler

Interessant tegning med lyse fugler

RådSkumtapet bør kun rengjøres med en svamp eller fuktig klut, eventuelle børster kan skade skumlaget. Påfør aldri for mye trykk på overflaten ved rengjøring.

konklusjoner

Sjekk informasjonsetiketten på hver rull. Den inneholder instruksjoner om hvordan du bruker tapetlim eller lim.. Avhengig av tykkelse, type og struktur på overflaten kan det være nødvendig med dispersjonslim eller en blanding av spesialpasta og dispersjonslim..

Generelle retningslinjer er som følger: overflaten må være ren, tørr og absorberende for å oppnå de ønskede resultatene. Mindre sprekker eller støt kan glattes ut med glatt eller teksturert vinyltapet.

Kreativ tegning som vil muntre deg opp

Kreativ tegning som vil muntre deg opp

VIDEO: Om å velge vaskbare bakgrunnsbilder

Previous Post
Οι καλύτεροι γυάλινοι ηλεκτρικοί βραστήρες για ποιότητα και αξιοπιστία. Βαθμολογία TOP-15 μοντέλων προϋπολογισμού. Τι πρέπει να γνωρίζετε; (+ Κριτικές)
Next Post
Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt