15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Myntfarge i interiøret – friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Myntfarge i interiøret

Kanskje den mest beroligende nyansen for det menneskelige øye, mintfargen som er lagt til interiøret, vil gi et spekter av følelser. Som andre nyanser av grønt, hjelper mynte med å skape en forfriskende atmosfære, spesielt på steder hvor du vil slappe av og lade opp, for eksempel badet, soverommet. Friske mynte notater gir et fleksibelt bakteppe for andre blomster. For et elegant fargevalg som ser friskt ut hele året, kan du prøve å blande myke nyanser av mynte med lacy white, blekgrå og drømmende syrin..

Mint er en pastellfarge som ser bra ut i interiøret, den er kombinert med mange nyanser. Gir en frisk, fredelig følelse, passer godt til lyse, mørke, metalliske, andre pasteller.

Gir en frisk, fredelig følelse

Gir en frisk, fredelig følelse

Denne skyggen, selv om den har fått navnet sitt fra planten med samme navn, har i virkeligheten lite til felles med fargen på kilden. Bladene på mynteplanten er mørkegrønne, som om de er dekket med et gråaktig deksel. Og mynteblomstene er myke panicles av skittent blått.

Fluffy grønn stammen gir heller ikke mye tillit. Myntfargen kopierer faktisk ikke anlegg, men folk har brukt peppermynte tannkjøtt, piller, te i lang tid, så de har et konstant bilde av noe friskt, beslektet med akvamarin.

I paletten med grønne nyanser er fargene på turkis og mynte veldig nær hverandre. Sammenligning med blå toner plasserer den ved siden av blått. Eksperter skiller fire nyanser av mynte:

 • mentol;
 • lys turkis;
 • pistasjenøtter;
 • sjøbølger.

Dermed kan vi si at mynte er på grensen til kalde og varme toner.. Det er nok å tilføre den litt gulhet for å myke den opp uten anerkjennelse..

Mint er en pastellfarge som ser bra ut i interiøret.

Mint er en pastellfarge som ser bra ut i interiøret.

Peppermynte var veldig populær på 1950 -tallet, selv om den også ble brukt på 1930- og 1940 -tallet. Fargen er virkelig elastisk, veldig populær i dag. Det er ikke uvanlig å se mintgrønne vegger i moderne prosjekter. Det vises ofte i moderne tilbehør, spesielt når det kombineres med metallic.

Bakgrunn

Bakgrunn en monokromatisk mynte nyanse brukes ofte i skandinavisk en stil som er kjent for sin visuelle renhet som grenser til minimalisme. En vakker palett iboende i den skandinaviske stilen, samt naturlige materialer sammen med veggenes mentol skaper en balansert, harmonisk kombinasjon.

RådVelg enkle grafiske motiver eller bakgrunnsbilder med blomstertrykk. For å dekorere veggene kan du bruke dekorative bakgrunnsbilder uten tilbehør på veggene. Slike vegger vil øke plassen, forbedre atmosfæren..

Fargene på turkis og mynte ligger veldig nær hverandre

Fargene på turkis og mynte er veldig nær hverandre

Non-woven mynte tapet dekorerer veldig vakkert planteskole rom av begge kjønn.

Oppfrisk stua med myntegardiner

Til stue så lyst og friskt ut, vær oppmerksom på valg av gardiner. De kan enten lage eller ødelegge designet ditt, så velg dem nøye. For et oppdatert pastellutseende som vil hjelpe stuen din til å nå sitt potensial, er myntegardiner den siste trenden.!

I et godt opplyst rom kan de virkelig demonstrere sitt potensial. De får rommet ditt til å se friskt og stilig ut samtidig som de holder andre ting i søkelyset..

I et rom som allerede har mynteelementer, vil pastellgardiner bidra til å skape et sammenhengende fargevalg..

Fargen er virkelig elastisk, veldig populær i dag

Fargen er virkelig elastisk, veldig populær i dag

Mintmøbler som det perfekte pastellelementet

Ideen om malte vegger kan virke for vedvarende og derfor skremmende for noen, så det er andre måter å krydre stua din med nydelig mynteinnredning for å forvandle den til pastell perfeksjon.. Tilsetningen av mynte møbler garanterer komfort og kraft, to egenskaper som enhver stue kan strebe etter:

 • Stue med nøytrale tremøbler sofaseng vil være fokuspunktet, elementet som tar vare på den oppkvikkende effekten.
 • Mint kaffe lite bord, stoler er det åpenbare valget. Hvis du ikke vil at retrofølelsen skal gå ut av kontroll, kan du bare legge til en annen nyanse av stolen for å balansere den friske mynten!
 • De lyse stuer, innredet i en ren, enkel stil, er det rette stedet for en mynte sofa. Hvis du bare vil ha et snev av dristighet, legg til lenestolen i en sterkere nyanse..
 • I en moderne stue med mange attraktive elementer er det noen ganger vanskelig å finne fokus, som om du ikke vet hvor du skal lete etter det. Den fantastiske myntsofaen løser dette problemet på et øyeblikk.
 • Pastellmyntesofaen er et trendy preg som enhver stue har plass til.

Lys innredning

Lys innredning

Denne pastellfargen kan virkelig konkurrere med mange andre grunnleggende pasteller som ofte brukes i interiøret for å gi en bakgrunn, dekorativ base.. Vurder også å farge mentolen din fasade, hvis du bor i en privat hjem. Det er i harmoni med naturen rundt, universell for fasader av enhver stil.

Lag en minty stemning

Mint er rolig, behagelig for øyet. Den er egnet for forskjellige stiler, ser bra ut både i moderne, minimalistisk design, så i rom med tradisjonell orientering, vintage design, shabby chic. Siden den matcher mange farger og også fungerer i forskjellige typer rom, er det ganske enkelt å dekorere et hjem med denne nyansen og kan håndteres av en håpefull dekoratør. Men til tross for den rolige naturen, er det noen viktige ting å huske..

Rolig, øye-tiltalende palett

Rolig, øye-gledelig palett

Det er en todelt farge som kommer i mange forskjellige nyanser:

 • sjøskum;
 • lys turkis;
 • mentol;
 • mynte;
 • pistasj -is.

Derfor vil hver huseier finne den skyggen han liker..

Denne grønne nyansen i interiøret spiller en viss terapeutisk rolle, siden den ved første øyekast alltid tiltrekker seg seg selv, sjelden frastøter, men tvert imot tiltrekker seg oppmerksomhet, gjør rommet lyst, friskt, romslig.

Passer for forskjellige stiler

Passer for forskjellige stiler

I fjor var det veldig populært, man kan til og med si at det er en trendy farge – ikke bare i design, men også innen mote. Men siden det er kjent i motebransjen, er det en slags nyhet i interiøret.. Et trekk ved denne fargen er romslighet, komfort, derfor brukes den ofte for et soverom eller en mini-kjøkken. Og det oppdateres også uvanlig, gjør rommet renere..

Lys og rolig

Når du bestemmer deg for å bruke den hjemme, må du først og fremst tenke på hvordan du kan dekorere veggene med den. Myke grønne vegger vil virke avslappende uansett hvor du bruker dem. Du kan velge mintgrønn som tapet i tillegg til veggmaling.

RådLa det være et tapet som inneholder mintgrønt i mønsteret, som vil gjøre rommet behagelig og livlig. Påfør den på badet, stuen eller kjøkkenet for et friskt, levende utseende.

Myke grønne vegger vil virke avslappende

Myke grønne vegger vil virke avslappende

Myntdekor – hvor og hvordan du søker?

Først og fremst kan du velge det for veggene og skap på kjøkkenet, spesielt for vintage, rustikt interiør. Den kan enkelt integreres på forskjellige steder i innredningen din, for eksempel tekstiler. Mintgrønt er også flott for en romantisk setting..

Baderom

Hvis du vil bruke den i baderom rom, er det mange forskjellige alternativer foran deg. Bruk den til vegg, gulv fliser, dusjforheng eller velg mintgrønt til baderomsinnredningen. På badet kan du bruke mintgrønne håndklær eller romantiske detaljer for å lage retro-stil.

I baderomsinteriøret

I baderomsinteriøret

Stue

I stua har du muligheten til å bruke den overalt, fra å dekorere sofaen med mentolgrønne puter, velge mynttilbehør, bruke myntegrønt på gardinene for å endre atmosfæren i rommet. Eller føle en friskhet ved å velge grønt på veggene.

I det indre av stua

I det indre av stua

Soverom

I soverom Du kan si hei til solen ved å velge mintgrønt til tekstilene dine. Det er nyttig å prøve det med en avslappende effekt for sengetepper, sengetøy, gardiner, puter. Når det gjelder soverommet, er vintage eller rustikk sminke ikke dårlig..

I det indre av soverommet

I det indre av soverommet

Myntkombinasjon: kombinere farger

Det beste alternativet er å tenke på stemningen du vil skape, og deretter bare stole på ditt eget blikk. Resultatet vil alltid avhenge av mengden naturlig lys i rommet ditt, så sjekk kombinasjonen av de eksisterende nyansene i rommet ditt før du tar den endelige avgjørelsen..

Mynt kommer til live med mange nyanser. Det er viktig å vite at fargekombinasjonen av mynte med andre toner vil være dominerende og understreker, til tross for dens delikate nyanse. Derfor er det viktig å velge en tone. Menthol er forbundet med friskhet, energi, kraft. Peppermynte er mer blå – som en slurk kaldt vann på en varm dag.

Menthol er forbundet med friskhet, energi, kraft

Menthol er forbundet med friskhet, energi, kraft

Mint og metallisk

Lag en lys og dristig effekt ved å kombinere metall med mynte, spesielt for et kjøkken der du kan plassere mye metallutstyr. Kombinert med metalliske glitter på kjøkkenet, ser mynte kult, friskt ut. Kombiner messing med mynte for et elegant, luksuriøst utseende eller børstet nikkel lamper, for å skape et desidert kult rom.

Mint er et passende tilbehør til hvitevarer i rustfritt stål, eller det kan til og med brukes som designfarge for utvalgte apparater, store eller små, i verdensrommet etter hvert som flere produsenter slutter seg til trenden..

Kombinert med grått og hvitt

Kombinert med grått og hvitt

Kombinasjon med hvitt

For å bruke de avslappende egenskapene til mentol på den mest effektive måten, kan du kombinere det med hvit. Kombinasjonen med hvitt er en ren, skarp oversikt. Her kan du trygt eksperimentere med hvite vegger med mentolmøbler, eller omvendt. Hvit finish med denne kontrasten gir alltid arkitektonisk interesse.

Mint-hvit stripet tapet vil passe perfekt inn i bildet. Og i kombinasjon med rød, gul, du kan tilføre energi til det omkringliggende rommet.

Å legge hvitt til alle steder der det er mynte er en vinn-vinn. Du kan trygt legge det til så mye som mulig også for å øke følelsen av friskhet, renslighet og romslighet. Denne kombinasjonen vil minne deg på sommer, salatgrønt fra sengene..

Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Kombinasjon med svart

Dette er en radikal, men veldig effektiv måte å dekorere på. Et par mynte med svart lakkerte møbler eller støping – en av de måtene som vil etterlate et levende inntrykk.

Kombinasjon med lavendel

Pastellfarger ser alltid bra ut sammen, har en veldig feminin og “søt” nyanse. Lavendel er et flott alternativ til rosa hvis du vil ha noe mykt, men ikke for jentete..

Grå

Grå beroliger, demper den naturlige energien til mynte. For å holde paletten myk, prøv å legge til lyse gråtoner, pastellfarger..

I det indre av barnehagen

I det indre av barnehagen

Akvamarin

Ved å kombinere med hverandre skaper disse to fargene en ekte konsentrert retroatmosfære av sin storhetstid. Legg til rødt for å fullføre dette utseendet.

En fantastisk kombinasjon av fersken og mynte

Begge disse fargene er moderne og sofistikerte. Men når de kombineres med hverandre, skjer mirakler. Designere henter sine beste ideer fra naturlig inspirasjon. Begge disse fargene er veldig appetittvekkende, fremkaller assosiasjoner til en saftig og lett dessert. Interiøret i mynte-fersken ser like appetittvekkende ut..

Kjøkken i en lys, delikat farge

Kjøkken i en lys, delikat farge

Myntrosa

Denne kombinasjonen er også forårsaket av naturen – vi ser den i alle vakre farger og først og fremst roser. Rosa og mynte er plassert i motsatte ender av fargespekteret. Derfor skaper denne vakre kombinasjonen et dynamisk aspekt som er rik på kontrast, den kan kombineres på forskjellige måter under installasjonen.. Bruk mynte til å farge veggene eller bare velge møbler og tilbehør.

Denne kombinasjonen ble opprinnelig utviklet i motebransjen for å skape et vintage shabby chic utseende. Men suksessen med “mynterosen” vandret også til interiørdesign. Den friske duoen kommer tilbake i et nytt utseende – du kan se interiøret i korallrosa, laks, lysorange.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Laks og mynte

Hvis mentol kan inneholde forskjellige intensiteter fra grønt til blå, da er laks et område fra korall til rosa. Dette er en ganske dynamisk, tropisk kombinasjon som ikke vil gå upåaktet hen og foreslå en tilknytning til eksotiske frukter – mango, guava..

Mint og brun

Rik sjokolade brun farge duo med mynte er en tidløs fargekombinasjon som alltid ser frisk ut (og er assosiert med sjokolade mynteis). I tillegg kan den klassiske kombinasjonen av svart og hvit mynte gi ethvert rom et klassisk sofistikert, levende utseende..

Kombinert med beige

Kombinert med beige

Mint fremkaller assosiasjoner til den ferske vårsesongen. Det er mange uvanlige fargekombinasjoner du kan bruke til å gjøre plassen din mer interessant. Prøv bringebær, oransje, olivengrønn, grå eller til og med marineblå.

Det blir interessant for deg:

Beige i interiøret: 220 + Bilder av kombinerte kombinasjoner (i stuen, soverommet, kjøkkenet)

150+ bilder av moderne interiør i grått. Fordeler med grå design

Kontrastpsykologi: 105+ Foto av gule kombinasjoner i interiøret. Alle fordeler og ulemper

220+ bilder av fargekombinasjoner i interiøret: Velge vinn-vinn-alternativer

Mojito i interiøret: mynte med sitron

Mojito -temaet er allerede ganske hackneyed, men smaken blir ikke kjedelig, så vel som fargekombinasjonen, noe som gir effekten av dobbel friskhet..

RådLysegule fargevalg formidler lykke og glede, og gir energi og solskinn til moderne interiørdesign og boligdekorasjon. Tenk på sitrus og mintgrønne blader, deres deilige duft og flotte utseende, og bland disse vakre fargene inn i innredningen din..

Kjøkken kombinert med stue

Kjøkken kombinert med stue

Et slikt interiør vil være lykkelig, munter og optimistisk. Lysegul inspirert av sitroner, er forbundet med lysstyrke og sollys. Det er en varm farge, så den bør brukes for å bringe kos til interiøret..

Gul stimulerer sinnet og skaper fysisk aktivitet, som i kombinasjon med avslappende og rolig mynte vil skape et balansert interiør med harmoni og balanserte fargevalg. Å legge til røde, nyanser av brune og hvite utsmykninger til gule vegger eller møbler gir varme, lysstyrke, bekvemmelighet og dynamikk.

Blå, rosa eller lilla nyanser, alle brune er flotte for å fremheve design i et mojito -interiør. De kan brukes når du trenger å legge til interesse, unik karakter, fargerikhet for ideer til innredning av hjem..

Lyst og koselig soverom

Lyst og koselig soverom

Sitron-lind-mynte

Gul skaper en fet sløyfe med svart som kan legges til lampeskjermer eller møbler. Sterke kontraster vil gjøre rommet moderne, for dette kan du også bruke hvitt.. Lysegule og svart -hvite fargevalg skaper en følelse av glede og skaper et balansert og levende interiør.

Du kan også legge til brun her, men i kombinasjon med lysegule detaljer. Brune aksenter vil legge til en følelse av stabilitet og sikkerhet i det ganske useriøse interiøret i hovedopplegget..

Lyse gule fargenyanser er interessante nyanser å eksperimentere med.. Lekende og lett, sitron-myntefargen er hyggelig, det skaper en leken stemning, det er ungdommens farge, tidlig på våren. Dette er en fantastisk kombinasjon for et barnerom, i tillegg til kjøkken, spisestue, stue. Lyse gule og grønne kan kombineres med rosa eller lilla, blå og brune til soverommet.

Leken og lys, mintfarge

Lekende og lys, mintfarge

Gul-grønn-brun fargevalg

Lysegul passer godt til mørkere farger og alle mettede fargenyanser. Brune farger skaper nesten nøytrale bakgrunner for gule vegger, møbler, ornamenter. Brun, gul og grønn kombinasjon er et harmonisk og balansert fargevalg som føles naturlig og organisk.

Mint er ganske trendy, noe som betyr at det vil være populært en god stund fremover. Myntenergi vil alltid være populært, så ikke bekymre deg for at de mintgrønne møblene går av moten.

Peppermynte energi vil alltid være populært

Peppermynte energi vil alltid være populært

Vi bruker mynte i barnehagen

Mint kombinerer den beroligende kraften i blått med den nærende kraften i grønt, så symbiosen til begge fargene skaper en rolig nyanse som er optimal for barnehagen. Den grønne tonen vil redusere barnets angst og gi en dyp, instinktiv følelse av fysisk velvære. Blå toner slapper av både sinn og kropp og har vist seg fysisk å senke blodtrykk, puls og pust – alt dette er nødvendig for å sikre at barnet får en god og sunn søvn.

Mintgrønn ser vakker ut med nesten hvilken som helst farge, egnet for en gutt eller jente. For en jente, velg en kombinasjon med korall og myk rosa for å sikre et søtt utseende. For en mer maskulin effekt, legg til en nyanse av blått eller oransje eller en kombinasjon med grått eller gult som passer gutten.

Kombinerer den beroligende kraften i blått med den nærende kraften i grønt

Kombinerer den beroligende kraften i blått med den nærende kraften i grønt

Grønt har rykte på seg for å være allsidig da det er den mest naturlige, naturlige fargen som er mulig. Dette betyr at det går med omtrent alt. Når du velger farger, må du imidlertid huske på at mynte faller inn i familien av pasteller, det vil si nyanser som er fortynnet med hvitt..

RådDerfor, når du velger farger, bør du foretrekke pasteller for å gjøre interiøret balansert. Du kan virkelig ikke gå galt med et slikt valg, men du kan trygt hente favorittene dine.

Kombinasjon med gull

Jeg vil henlede oppmerksomheten din på en annen nysgjerrig egenskap av kalde pasteller, og spesielt mynte, som skal kombineres med skinnende metall.. Et snev av glitrende gull gir varme og rikdom til pastellpaletten, og gir visuell interesse.

En glamorøs metallisk trend kan skapes med en aksentvegg som ikke bare skaper et fantastisk fokus, men en følelse av samhørighet ved å markere gull- eller sølvtilbehør og knytte dem til innredningen..

Ser vakkert ut med nesten hvilken som helst farge

Ser vakkert ut med nesten hvilken som helst farge

Alternativt kan du bruke blanke gull (eller sølv) klistremerker til dette formålet. Det er et godt alternativ eller tillegg til tapet som gir dekorativ fleksibilitet..

RådLag en aksentvegg med stjerner eller et uvanlig prikketak. Du kan til og med bruke klistremerker til å dekorere en kjedelig kommode eller hodegjerde..

Babyer bruker mye tid på å stirre i taket. Dette kan brukes slik at han kan tenke på noe skinnende.. Legg til en lysekrone i messing eller gull i interiøret i mentol. Lag en skinnende mobil av en standard lysekrone. Det er enkelt å lage det selv av skrapmaterialer..

Passer for gutt eller jente

Passer for gutt eller jente

Messingstykker er også flotte og utfyller mentoltoner. Velg en messinglampe med et ben, og ved siden av den, plasser et messingbord for små ting – disse to elementene vil lage et ekte designrom fra en standard barnehage.

Dekorasjonstips

Dekorer med mynte i et rom som har mye naturlig lys, ettersom denne fargen får sin saftighet og en så vakker nyanse nettopp i solens lys. Under kunstig belysning er det en risiko for å få et “sykehusrom”, spesielt hvis det brukes kalde halogenlamper.

Pair alltid mynte med tilbehør i messing og kobber – lamper, kjøkkenutstyr og mer. Mynt kan også fungere godt med kromoverflater, men i forhold til dem gir gyldne materialer, og spesielt messing, varme og lysstyrke..

Legg til dekorative elementer

Legg til dekorative elementer

Det er en god idé å bruke mynte i interiør i retrostil. Mynt ble ofte brukt på 50-60 -tallet på 1900 -tallet, og vi kan fortsatt se disse berømte kjøkkenapparater som har overlevd til i dag – kjøleskap, matprosessorer, ovner – samt fliser og andre myntevarer. Så hvis du elsker vintage, kan du bruke denne fargen som inspirasjon for ditt retrointeriør..

Det er nødvendig å tilføre en varm nyanse til ethvert mentolinteriør, da det trenger litt tilskudd. Selv om det er så lett og skarpt, er det ufullstendig uten noe varmt og / eller mørkt..

Bemerkelsesverdig energi vises i rom der det er kombinasjoner med nyanser av rødt – korall, rødt, oransje. Bruk denne effekten til dine egne formål..

I tone med sjøbølgen

I tone med sjøbølgen

Bruk myntepasteller i stedet for andre mer kjente nøytrale.. Det gjør rommet lyst, men likevel rolig og delikat nok til å fylle samme rolle som den klassiske nøytrale. Jeg ser ingen motsetning, for ikke å betrakte myntepasteller som nøytrale.

Hva du ikke skal gjøre?

Mindre er bedre enn mer. Hvis du tror at rike myntevegger eller møbler vil være overflødige, begynn å bli kjent med fargen først liten.

RådBruk den i puter, spre aksenter over rom, legg til en liten vase i vinduet. Selv en liten mengde mentol -tilbehør vil forfriske plassen perfekt.

.

Prøv å begynne å bli kjent med farger om våren, når naturen våkner og friskhet kjennes spesielt akutt..

Bruk pasteller i en forhåndsbestemt stil

Bruk pasteller i en forhåndsbestemt stil

Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet Myntfarge i interiøret - friskheten i vesenet og saftig humør (135+ bilder). En fargekombinasjon du ikke forventet

Previous Post
Οι καλύτεροι γυάλινοι ηλεκτρικοί βραστήρες για ποιότητα και αξιοπιστία. Βαθμολογία TOP-15 μοντέλων προϋπολογισμού. Τι πρέπει να γνωρίζετε; (+ Κριτικές)
Next Post
Trekk til sofa og lenestol: Hvordan sy med egne hender? 120+ (Foto) Ideer for hjemmet ditt